Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απόφαση μου από το πρωί, ήταν ξεκάθαρη. Γήπεδο δεν θα υπήρχε σήμερα για μένα. Λίγη γρίππη, λίγη υγρασία και κύρια η ανασφάλεια την οποίαν ένοιωθα, είναι σοβαροί λόγοι για την απόφαση μου. Δεν είμαι πλέον και σε ηλικία να φάω χημικά, ούτε και να μην με σέβεται η διοργάνωση σαν πελάτη, αφού έβλεπα και μεγάλες πιθανότητες διακοπής του παιχνιδιού. Άκουγα τον Τριβιζά εχθές βλέπετε, που έλεγε οτι το μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ θα είναι να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Ρε δε πα να γαμηθούν, που ξαναβάλανε στοίχημα. Φυσικά ο γιός μου βρήκε αντικαταστάτη, οπότε μαζί με τον Δημήτρη ( The Snitch ), ήμουν σίγουρος οτι θα φωνάζανε και για μένα. Εγώ από την μεριά μου, τους είπα οτι θα έκανα προσομοίωση κερκίδας, μπροστά από την τηλεόραση !

Το παιχνίδι λοιπόν, θα άρχιζε με κανά τέταρτο καθυστέρηση. Ο οδηγός του πούλμαν του γάβρου, είπε να πάει από το κέντρο. Βλάκας; Καλά αυτό είναι σίγουρο, αλλά υπάρχει και μια τακτική. Η καθυστέρηση πυροδοτεί τα νεύρα όπως και να το κάνεις,  και δίνει την ευκαιρία στους παρατηρητές να γράψουν κι άλλες πικάντικες λεπτομέρειες. Μην γελιέστε, τα πάντα είναι μελετημένα όσο κι αν αντιμετωπίστηκαν συναινετικά από την μεριά μας. Κακώς βέβαια. Η έγκαιρη προσέλευση είναι ευθύνη των αγωνιζόμενων.

Νάταν πενήντα χιλιάδες ο κόσμος; Κάπως έτσι το είδα από την οθόνη, αρνούμενος πάντοτε να ακούω δημοσιογραφικές περιγραφές κι εκτιμήσεις. Όπως κι έτσι θα είδαν όλοι αυτοί, το κλασσικό μας σύστημα με την έκπληξη της συμμετοχής του Μπαρόχα και τον απόλυτα δικαιολογημένο αποκλεισμό του Τζιμπούρ. Όσο δηλαδή μπορούσαν να δουν με τα τόσα καπνογόνα, που θα φέρουν άλλο ένα πρόστιμο.

Υπήρξε όμως κι ένα πρώτο ημιχρόνιο. Υπήρξε; Όπως ακριβώς υπήρχε παλιά το δωδεκάθεο. Υπήρχε και δεν υπήρχε. Ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, χωρίς να είναι ιδιαίτερα σκληρό, το οποίο κακοποίησε το θέαμα. Τα δυό δεκάρια, ας πούμε τέτοια τον Μάνταλο και τον Φορτούνη, πέσανε πάνω στους ανασταλτικούς, και η πιθανότητα φαντασίας, πήγε κάπου αλλού. Βαρέθηκα να βλέπω την ΑΕΚ αφοσιωμένη κύρια στην αμυντική της λειτουργία και σιχάθηκα να διαπιστώνω συνεχώς την διαφορά κλάσης των δυό ρόστερ. Πράμα που φαινότανε σε προσωπικές μονομαχίες αλλά και στο παίξιμο της μπάλας σε ομαδικό επίπεδο σε πολύ μικρό χώρο.

Τελικές; Θυμάμαι μία του αντιπάλου και καμία της ΑΕΚ. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο θα θυμόμαστε αυτό το ημιχρόνιο. Στο οποίο οι δικοί μας μοιάζανε σαν να προσπαθούν να μάθουν επί έργου τις καινούργιες θέσεις τους, ειδικά όταν ο Πογιέτ πέταξε και στην επίθεση – που λέει ο λόγος – αυτόν τον Ζουκουλίνι κι όταν πήγε σε κανονική θεση ο Μπαρμπόσα. Τι να κάνουμε; Εξτρέμ είχε ζητήσει ο άνθρωπος, υποχρεωτικά πήγε στα τρικ. Τα οποία και απέδωσαν για κανά δεκάλεπτο.

Με την ουσία, ο αντίπαλος να είναι καλύτερος στα πατήματα του μέσα στο γήπεδο. Φαινόταν οτι ήξερε τι ζητούσε και τι πλάνο εξυπηρετούσε. Μιλάω για ανάπτυξη, για να μην παρεξηγούμαι. Κι εμείς είχαμε πλάνο, αλλά κύρια ήταν να κόψουμε, να καταστρέψουμε και πιθανώς να κλέψουμε. Που μέσα στο ποδόσφαιρο είναι κι αυτό, αλλά κουμπώνει με αυτά που έγραψα πιο πάνω. Κι από την στιγμή κατά την οποίαν η ισοπαλία κατεκτήθη, τα πάντα είναι πετυχημένα. Απέτυχε επιθετικά ο γάβρος κι εμείς αναδείξαμε την άμυνα μας μαζί με τα ανασταλτικά μας χαφ, σαν αξιοσημείωτους.

Αλλά ήρθε για την αποζημίωση το δεύτερο μέρος. Με την αποβολή του παίκτη του αντίπαλου και την αλλαγή του συστήματος μας σε 4-4-2 με την είσοδο του ψηλού Τσέχου. Αυτή η μεταβολή των αριθμητικών δεδομένων, που θα εσήμαινε μοιραία να οπισθοχωρήσει ο γάβρος, η ΑΕΚ να βρει περισσότερο χώρο κύρια από τα πλάγια και να κληθεί να κάνει παιχνίδι ανάπτυξης μέ κύριο έμβολο τον Μάνταλο.

Το παιχνίδι πήρε έναν διαβολεμένο ρυθμό, το θέαμα ανέβηκε και δεν προλαβαίναμε να μετράμε τελικές ή επικίνδυνες καταστάσεις στα δυό καρέ. Ένα ροντέο παρακολουθούσαμε με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει αλλά την ΑΕΚ σαφέστατα πιο επικίνδυνη. Κύριοι εκφραστές της ήταν οι πλαϊνοί αλλά και η κατακόρυφη άνοδος του Μάνταλου. Μια άνοδος κι ένα ροντέο, που το τροφοδότησε αρκούντως κι ο διαβολεμένος Πογιέτ, που θέλησε όσο κανένας το παιχνίδι αυτό. Και ρίσκαρε μέχρις εκεί που δεν πήγαινε. Μόνο αυτό μπορώ να πω όταν πλέον παίζανε κι ο Βάργκας κι ο Μπουανανότε.

Μόνο λοιπόν με τον Σιμόες μέσα, τα πράματα ήταν σαν την ρουλέτα, και πού θα κάτσει η μπίλια. Την οποίαν την πήρε ο Καλογερόπουλος, ο οποίος πήρε σωστές αποφάσεις με το πέναλτυ και αφήνοντας τον γάβρο με εννέα παίκτες, και την έβαλε στο μαύρο. Το δικό μας μαύρο. Πλέον η ΑΕΚ είχε προηγηθεί  και το μόνο που απέμενε ήταν να κρατήσει λίγο μπάλα και να παγώσει τον ρυθμό. Μια ΑΕΚ πολύ καλή στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, πάντα όμως λαμβάνοντας υπ’ όψιν οτι αυτή η αριθμητική υπεροχή, ήταν καταλυτική.

Στο τέλος, κριτική δεν μπορεί να υπάρξει. Ο Σίλβα είχε πετάξει λευκή πετσέτα με την έξοδο του Ντουλμάζ και η ΑΕΚ έκανε τα προφανή. Κατοχή μπάλας, καθυστέρηση, και καμιά βαθειά μπαλιά. Χαρίζοντας ηδονή σε όλο τον κόσμο που δεν υποστηρίζει την ομάδα που έχει σύμβολο μια δαφνοστεφανωμένη αδερφή και δείχνοντας την αλλαγή των πραγμάτων που έρχεται. Με κύριο εκφραστή τον Καλογερόπουλο. Θα την θυμάται χρόνια αυτήν την ολόσωστη διαιτησία, ο κερατάς του πάγκου του γάβρου.

Τελειώνοντας, δεν θα αναλωθώ στις μπούρδες για το ποιός ήταν κορυφαίος και ποιός όχι. Αυτά δεν είναι η ουσία. Διότι όλοι από ένα σημείο και μετά, μοιάζανε πολύ καλοί. ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ. Κι αυτή είναι, οτι ο ΠΟΓΙΕΤ ΗΘΕΛΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΙΚΟ και η ΑΕΚ σημείωσε μια τεράστια νίκη για την ψυχολογία της. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΥΧΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΑΝΑΝΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

Άλλοι διθύραμβοι από εμένα δεν χωράνε. Ο καθένας θα πει την άποψη του. Σταματάω εδώ, την ώρα που απολάμβανα τα νεύρα του κερατά του πάγκου αλλά και του Σίλβα, που ναι θα πάρει το πρωτάθλημα σε τρεις αγώνες από τώρα, αλλά το αήττητο – που αυτός ήταν ο αυτοσκοπός – το έβαλε στον κώλο του. Λογικά πράματα αυτά, όταν Ουρουγουανός βλέπει Πορτογάλλο. Διότι ο Ουρουγουανός δεν κρύφτηκε μέσα στην εβδομάδα. Ούτε πήγε λάου λάου. Είπε οτι θέλει να κερδίσει και το έκανε. ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

43 Responses to Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    καλησπερα Στηβεν, παντως να παρει δυο κοκκινες ο γαυρος σε παιχνιδι πρεπει να ειναι τουλαχιστον απο το 1995 😛

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Kοίτα Στηβεν στο α ημιχρονο ημασταν χαλια οι εμπενευσεις του Πογιετ δεν βγηκαν π.χ ο Μανταλος αριστερο εξτρεμ και ο Ζουκουλινι ενας Θεος ξέρει που.
    Στο β οπως εγραψες γυρισαμε στο ορθολογικο βαση ροστερ 4-4-2 και καπως συνηλθαμε.Δικαιωθηκα που το εγραφα καιρό
    Μην τρελαθουμε δεν ειναι νικη του Πογιετ που εδωσε παλι εντολη στον κοντο να εκτελεσει πεναλτι κ το εχασε.Βεβαια η ομαδα νικησε κ αυτο τελικα αλλα δεν ειχε να κανει με τον κοουτς.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Επειδή παμε για εξοδο τα αλλα απο inside αύριο
    Ενα πράγμα θα πω
    Gus Poyet – chickens:1-0
    Μάζευε σκαλπ ρε προπονηταρα και δείχνε στα γατάκια

    ΥΓ αν ειμουνα η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα έβαζα πρόστιμο ατο σιμοες για καταστροφή χώρου σχεδον bot to box. Ο παίκτης ειδικά οταν έμεινε μονος του απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Έλα νετρίνο βγες να δώσεις ρεσιτάλ πάλι
    Να δούμε σημερα τι σου φταίει
    Να πεις τα έλεγα εγω και αλλα τετοια που λες και γελάμε.
    Εντάξει σου πήρε και δυο στα δυο ντέρμπι.
    Θα το ζυγίζεις τωρα η θες ακόμα κ αλλο;
    ΑΜΠΑΛΛΕ

  5. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    εγώ πάντως είδα ένα παιχνίδι τακτικής που το κέρδισε ο καλύτερος προπονητής…

  6. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω σε ολα.

    για μενα κερδισε ποντους ο πογιετ σημερα. βρεθηκε σε μια μεγαλη πιεση που αυτη ηταν να μη χασει και κατεβασε σωστα την ομαδα με αυτο το πλανο απεναντι σε ενα πολυ καλυτερο αντιπαλο.

    οταν ομως βρεθηκε με το αριθμητικο πλεονεκτημα αντιληφθηκε οτι η φανελα αυτης της ομαδας δεν ηταν κραταει το αποτελεσμα και να παιζει γυρω γυρω ολοι απεναντι στον ορκισμενο εχθρο της.
    ρισκαρησε οπως οφειλει να κανει ενας προπονητης της αεκ σε τετοια ματς και δικαιωθηκε.
    και αν η εξοδος του ζουκουλινι ηταν ψιλοαναμενωμενη , η εξοδος και του σουηδοιυ ηταν αυτη που μας ξαφνιασε και εδωσε το συνθημα μεσα και εξω απο το χορταρι .

    2 κοκκινες και ενα πεναλτυ εις βαρος του δε θυμαμαι ποτε ξαναειχε ο γκεϋ.
    προφανως αυτο οφειλεται και στον τιγρη.
    αντε να ειχες αδαμιδη ή δημητρελο και να ειχες τετοια διαιτησια απεναντι στον “αλη μπαμπα και τους 40 κλεφτες”….

    η ομαδα παντως εδειξε οτι χρειαζεται ποιοτικη ενισχυση στην επιθεση και στην αμυνα για να κοιτας τον γκεϋ στα ισα.
    και στο τερμα φυσικα…

    ελπιζω να κληρωθουμε απεναντι του στο κυπελο γιατι με επαναλαμβανομενα αποτελεσματα φτιαχνουμε χαρακτηρα μεγαλης ομαδας.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Πράγματι στο πρώτο δεν βγήκαν οι επιλογές, αλλά μιλάμε για ΜΙΑ τελική. Τίποτε άλλο. Στο δεύτερο, όταν έμεινε ο γάβρος με δέκα, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 4-4-2; Ο ΔΕΛΛΑΣ, που δεν κέρδισε ούτε την Βέροια; Στη συνέχεια, ποιός έβαλε τους πάντες μέσα κι ανακάτευε συνε΄χεια; την τράπουλα; Ο ΔΕΛΛΑΣ; Άσε μας ρε φίλε τώρα, που πήρες τον κλέφτη μετά από τόσα χρόνια κι αμφισβητείς τον προπονητή; Δηλαδή εσύ, ούτε τα γεγονότα πλέον δεν πιστεύεις.

  8. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    ἐμπνέει ο Άνθρωπος , ἐκπέμπει & κυρίως δέν κοιμάται .

  9. Ο/Η netrino λέει:

    Nαι εντάξει οταν κερδιζει η ομαδα, κερδιζει απο τον Πογιετ κ οταν χανει χανει απο το ροστερ.Ωραίο

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Εγώ αυτά είδα, αυτά λέω. Επίσης διάβασα τα εδώ σχόλια, αλλά και μερικά ρεπορτάζ δεξιά αριστερά, και συντείνουν σε αυτά που λέω. Επάνω στην κριτική μου τονίζω μάλιστα για λάθη σήμερα. Πρόσεξε, σε πολύ έντονα φορτισμένο παιχνίδι, κι όχι ένα της πλάκας. Με τρεις αλλαγές συστημάτων και με αντρική εμφάνιση του ρόστερ, που καθαρά οφείλεται στον Πογιέτ. Θέλεις να κάνω λάθος; Κανένα πρόβλημα. Πάω απλά λοιπόν στην ιστορία : ΜΕ ΠΟΓΙΕΤ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. Εδώ μάλλον θα συμφωνήσεις.

  11. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν ειπα πως εκανες λάθος,αλλα ξεχνας να ανεφερεις πως ο γαυρος επαιζε με 10 σε ολο το δευτερο κ με 9 για μιση ωρα σχεδον. Δεν βρισκω δηλαδη το λογο να γραφεις διθυραμβους για το κοουτσαρισμα τα αυτονοητα εγιναν..

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Μια ΑΕΚ πολύ καλή στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν, πάντα όμως λαμβάνοντας υπ’ όψιν οτι αυτή η αριθμητική υπεροχή, ήταν καταλυτική. AYTO ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; Ποιά ήταν τα αυτονόητα; Σε τέτοιες συνθήκες και μόνο που είχε αυτό το μυαλό, τα έδειξε όλα. ΕΛΕΟΣ. Βεβαίως και ήταν γαμώ τα κοουτσαρίσματα, με χειρότερο ρόστερ κι όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Επίσης μίλησα και για ρίσκα, ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. Αυτά γράφω επάνω. Εντάξει από μπάλα διαφωνούμε, αλλά τώρα δεν καταλαβαίνεις και τι γράφω; Δωρικά βέβαια γράφω, αλλά τι να κάνω; Μακεδόνας είμαι δεν είμαι Ίωνας να εξηγώ και την κάθε μου φράση λες και μιλάω σε νήπια.

  13. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Στηβεν λες να υπαρξει πρόβλημα τιμωριας Μελισσανιδη για ότι ειπε στον Παρατηρητή?Πως γινεται να μην κραταει το στομα του κλειστο ποτε και να μπαινει και αυτος και η ομαδα στο στοχαστρο?

  14. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Steven, αληθεύει το φύλλο αγώνα για το “ντου” του “εγγυητή” στον Κύρκο ή όχι;
    Παράξενο μου φαίνεται.

  15. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    βγαίνει ο άσχετος και λέει μα έμεινε με δέκα ο γαύρος γι αυτό κερδίσαμε. Ρε άντε να βλέπεις Περιστέρι…

  16. Ο/Η netrino λέει:

    Διαβασα τις δηλώσεις του Πογιετ μετά τον αγώνα,ο ιδιος παραδεχτηκε τη λαθος τακτικη του και το λαθος στησιμο στο πρωτο ημιχρονο.Καθε συζήτηση πλεον ειναι περιττή.

  17. Ο/Η Theo λέει:

    Όλη η Ελλαδα χάρηκε απόψε neutrino άντε για ΛΑΛΑΚΑ έχουμε δει AEK όταν εσύ έπαιζες

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλεφαντε νετρίνο βγάλε τα κεφτεδάκια.
    Σε εχει ταραξει στη φάπα ο gus, περίμενες να τον ζυγίζεις κιόλας τρομάρα σου στα ντέρμπι αλλα αυτος εκει νικάει συνεχεια
    Καθάρισε καο το γαύρο καο το μπαοκ και δεν έχουμε τι να πουμε.
    Κακόβουλε ΑΣΧΕΤΕ εχεις λυσσάξει και δε σου κάθεται να βγάλεις τη κακιά σου
    Κερδίζει η ομάδα στ δειχνει κάθε Κυριακή ο πογιετ και εσυ στη πίκρα
    Άμπαλε άντε πλεον εχει και η υπομονή όρια

  19. Ο/Η Nik Pil λέει:

    Καλη διαιτησια, πολυ καλος ο προπονητης (στο δευτερο ημιχρονο) , αλλα αν μεινει και το καλοκαιρη αυτος , πρεπει να ενισχυθουμε αρκετα και με παιχτες που θα “θελει” αυτος , η ομαδα πιστευω ειναι ανωτερη των δυνατοτητων της και αυτο οφειλετε στον Πογιετ.
    Αποψε επεσε η χουντα του χοντρου !!!!!!!!!!

  20. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Νετρινο η ΑΕΚ καποτε με 9 παιχτες τους εριχνε ψωλιες…σκοραρε με 9 παιχτες, οχι απλα κρατουσε αποτελεσμα..αλλα τοτε ειχε παιχταραδες μεσα , οπως παιχταραδες λενε στον πειραια πως εχουν σε αυτο το ροστερ της πουτσας…ας μας κερδιζαν με 9 λοιπον..

    Στηβεν τελικα ο κοσμος σταθηκε στο υψος του αλλα ο επισημος φιλαθλος μας εβαλε σε μπελαδες ή οχι ?

  21. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Steven οπως πολυ σωστα γραφεις η διαφορα κλασης των δυο ροστερ φαινοταν στις προσωπικες μονομαχιες. Μιλαμε για πιο δυνατους, πιο ψηλους και πιο γρηγορους συν την καλυτερη τεχνικη απο τους δικους μας. Οι μονοι απο τους δικους μας που δεν φαινοντουσαν να αγκομαχανε απεναντι σε αυτους του γαυρου ηταν ο Σιμοες και ο Γιοχανσον . Βεβαια εχει και ο γαυρος Σιοβα, εχει Μποτια που παρηγοριουνται οι δικοι μας.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Αγαπητέ, αυτό στο τέλος δεν θέλουμε; Να μπει μπροστά δηλαδή. Τι πρόβλημα να υπάρξει; Να μην μπαίνει στο γήπεδο;

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : Αλήθεια είναι.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Τα είπαμε αυτά. Λοιπόν; Εσύ δεν κάνεις λάθη; Μετά τα διόρθωσε; Και που τα είπε, δεν ανέβηκε στα μάτια σου;

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Ε, τι να κάνουμε τώρα; Θα το αντιμετωπίσουμε. Πόλεμος είναι, όλοι θα έχουν απώλειες.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas: Έτσι είναι δυστυχώς. Σαφέστατα τα δεδομένα άλλαξαν με την αριθμητική δυσαναλογία ( ορθότατη ), οπότε εκεί είδαμε και τι προπονητής είναι κι αυτός ο Σίλβα, που έδωσε ρεσιτάλ μαλακίας και πλέον η ΑΕΚ έμοιαζε με υπερομάδα ( 8-3 τελικές στο εικοσάλεπτο ) με μια αλλαγή του συστήματος από τον Πογιέτ. Το καλοκαίρι; Τουλάχιστον 8 παίκτες.

  27. Ο/Η Jason λέει:

    Καταγγέλω και καταδικάζω το bullying που δέχεται ο netrino. Ένας άνθρωπος εδώ μέσα που ξέρει μπάλα και έχετε πέσει να τον φάτε. Ντροπή σας!

    Netrino μη μασάς, εμείς που ξέρουμε είμαστε μαζί σου!

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Jason : Πού το είδες το bullying; Ό,τι λέει δημοσιεύεται κι όποιος θέλει απαντάει. Σε λίγο θα καταγγείλεις bullying κι εναντίον του παρατηρητή. Πάντως αν θέλεις, μπορείτε μαζί με τον netrino να πάρετε δική σας στήλη εδώ, διότι πράγματι υστερούμε σε ευθυμογραφήματα. Επίσης μπορείτε να έχετε σύμβουλο και τον Δέλλα.

  29. Ο/Η netrino λέει:

    Οποιος εχει διαφορετικη οπτική απο εμας ειναι ασχετος και κάνουμε χάρη που τον ανεχόμαστε, ειναι κ αυτό μια αποψη δεν λέω.
    Να ξεκαθαρίσω κάτι δεν ειμαι εμπαθής με τον Πογιετ απλα δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο που προτεινει οπως δεν μου αρεσει ο Μουρινιο, ο Σιμεονε κ ολοι αυτοι oi μετρ της τακτικής(sic).
    Παραδεχομαι πως μπορει να ειναι αποτελεσματικη αυτη η σχολή αλλά εγώ είμαι το θεάματος και του επιθετικού ποδοσφαίρου.Ελπιζω να έχω αυτό το δικαιώμα

    Υγ Ουτε ο Δελλας επαιζε επιθετικά με το 4-2-3-1 δεν εβλεπες ουτε τη σκιά των ποδοσφαιριστων μας μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

  30. Ο/Η Savvi λέει:

    Για το ματσ ουδέν σχόλιο.

    Αυτό που με ηδονίζει είναι οι αντιδράσεις των γαύρων. Γενεές έχουν μεγαλώσει με τον παντοκράτορα Gay σε όλα τα επίπεδα. Το ζόρι που θα τραβήξουν τώρα θα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ γιατί πολύ απλά αυτοί έχουν μάθει εδώ και δεκαετίες να κερδίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Το 50-50 θα τους χαλάσει ή μάλλον τους έχει χαλάσει ήδη. Εδώ οι νέες γενιές οπαδών τους διαμαρτύρονταν όταν κερδίζανε με ένα γκολ όχι για ισοπαλία ή ήττα. Να τους δω τι θα κάνουν όταν θα αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό περιμένω για να ρίξω διπλή μερίδα γέλιο χαχαχαχαχαχα.

    Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση ότι ο προπονητής θα μείνει και θα γίνουν μεταγραφές(8 λίγο δύσκολο το βλέπω Steven).

    ΥΓ: Φίλε netrino δεν υπάρχει θέμα προπονητή και κακώς ασχολείσαι. Να σου θυμίσω απλά τα 4 στον πρώτο γύρο(αποτέλεσμα προπονητικής αστοχίας) συν το περσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Όλοι μα όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όλοι μα όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη όπως και εμείς αλώστε.

  31. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    Οι γνωστοί μίζεροι που τους έδιωξαν ακόμα και απο το 365, μαζεύτηκαν εδω για να γράφουν τον πόνο τους.
    Φωνάχτε ρε παιδιά και τον Π.Θαλασσινό, και αυτός χτες δήλωσε οτι του άρεσε καλύτερα η μπάλα που παίζαμε στη Β’ εθνική, και οτι δίνει το διαρκείας του σε άλλους για να έρχονται στο γήπεδο επειδή η ΑΕΚ δεν προσφέρει θέαμα με Πογιέτ..
    Διότι με το Δέλλα είχαμε θαμπωθεί.. αν εξαιρέσουμε βεβαια κάτι 4άρες απο το γαύρο, κάτι ήττες με κάτω τα βρακιά απο τον χαζοπάοκ, κατι νίκες με γκολ στα χασομέρια απο τον ώμο του Μάκη, κάτι ισοπαλίες με την Ξάνθη χωρίς υποψία φάσης κτλ. η ομάδα επι Δέλλα έπαιξε μπαλάρα και τώρα ο Gus μας στέρησε το θέαμα ασούμε.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Δεν σε ανεχόμαστε. Σε ακούμε και σου απαντάμε. Δεν σε θεωρώ εμπαθή με τον Πογιέτ, αλλά σε θεωρώ υπερβολικό με τον Γωγώ, ο οποίος θα είχε ξαναφάει τεσσάρα χθες. Απο εκεί κι έπειτα, έχοντας δει τις ομάδες της ΑΕΚ με Φάντροκ, Τσικ και Μπαγιεβιτς, ποιός σου είπε οτι γουστάρω τις άμυνες και τα πούλμαν; Άλλο αυτό όμως, κι άλλο να βλέπω το όρθιο βόδι να παίζει συνέχεια το 4-2-3-1, συνέχεια να λέει για την δουλειά που ΘΑ γίνει και για την πληρότητα. Δηλαδή ο Πογιέτ δεν δουλεύει μέσα στην εβδομάδα και δεν σκέπτεται; Τις όποιες λύσεις εφαρμόζει, δεν τις έχει σκεφτεί; Πλάκα κάνεις; Αν μείνει και του πάρουν παίκτες, τότε θα κρίνουμε την μπάλα που θα παίζει. Τώρα επικροτούμε απλά το νοικοκύρεμα με τους κατιμάδες του Δέλλα.

  33. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Το παλικάρι έχει μεγάλο κόμπλεξ και θέλει να την λέει σε όλους για να αυτό- επιβεβαιώνεται. Για τον netrino με τα καντάρια μπάλα που ξέρει…

  34. Ο/Η Savvi λέει:

    @netrino

    Δε νομίζω ότι υπάρχει στον κόσμο οπαδός ή φίλαθλος που δεν γουστάρει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και εδώ μέσα αν το βγάλει σε poll ο Steven θα δεις ότι το ποδόσφαιρο τακτικής δύσκολα θα πάρει πάνω από 10 ψήφους. Υπάρχει τεράστια διαφορά στο τί θέλω να δω και στο τί μπορώ να παίξω. Να σου θυμίσω πολύ απλά ότι η ΑΕΚ παραδοσιακά στην θέση του φορ είχε αφρόκρεμα. Σήμερα τί έχει; Άρα θα την κρίνουμε απο τις δυνατότητες που έχει αυτή την στιγμή. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι ουτοπικό να θέλουμε να παίξουμε κάτι το οποίο δεν μπορούμε π.χ. 4 τεμάχια στον πρώτο γύρο.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλεφαντε κακώς είδες το ματς μας χτες. Επρεπε να πας στη Χαλκηδόνα που ο προπονηταρας που σε εχει μαγεμένο ζορίστηκε με το παραδοσιακό ντέρμπι της Βέροιας. Ουτε αυτη δε κατάφερε να νικήσει, ο γελοιος.

    Εμπάθεια οσο δε παει εχεις με το πογιετ σε σημείο να εύχεσαι να χάσει η ΑΕΚ για να μας πεις την εξυπνάδα σου: θα τον ζυγίζω στα ντέρμπι μας έλεγες
    Ώπα ρε μεγάλε ποδόσφαιρο-κριτικέ που θα ζυγίζεις ΕΣΥ το Πογιετ. Χαλάρωσε λιγο με τα κεφτεδάκια που σε δικαιώνουν στα συστήματά του τηγανίσματος.

    Έκανε και ανοχή αλλαγή χτες με το παρντο ο αλλος – ετςι δε μας έγραφες οταν βγήκε με διάστρεμμα ποδοκνημική ο δικός μας- ΔΙΚΑΙΑ έμεινε με παίκτη λιγότερο αλλα δεν πρεπει να μιλάμε πρεπει να τς κανουμε γαργάρα επειδη δε σου κάθεται ουτε εκει.
    Το οτι πιεσες και έκανες τους αντιπάλους να υποπέσουν σε λάθη που έφερναν αποβολές στο τεράστιο μυαλο σου ειναι μια λεπτομέρεια που δεν χρίζει καν αναφοράς.

    Σου πήρε και τα δυο ντέρμπι λοιπόν που εχει παίξει. Εντάξει το ζυγίσες? μήπως να περιμενουμε να παει Ευρώπη και αν δε πάρει κανα ευρωπαϊκό να το ζυγίζεις παλι να μας πεις οτι σαχλά σου κατέβουν?

    Εχεις φάει πίκρα που ο αλλος παει τραινο και σε έκανε παλι ΟΜΑΔΑ και δε ξέρεις τι να γράψεις κακομοίρη. Κερδίζεις τον οσφπ και εσυ μας λες για τα αυτονόητα!!!

    Ώπα ρε μεγάλε που σου έκανε τα αυτονόητα ο αλλος και ρουφηξες ΤΕΣΣΕΡΑ αλλα έπαιζες επιθετικό ποδόσφαιρο.

    Ρε δε μας παρατάτε όλοι λεω εγω να πάτε στη Χαλκηδόνα? αιντε ΑΜΠΑΛΛΟΙ να δείτε θέαμα με λευκο μηδέν μηδέν με τη Βέροια.

    Αλλα θα πέσει κανονικο ποστ για χτες και θα τα πούμε μια χαρα.

    Βλεπεις μετα το ματς ο δήμαρχος μου είπε: σημερα ο δικός σου μας έκανε πάρτυ με τον Αραβίδη…

    Τι να σου πουν εσένα αυτα..εσυ κεφτεδάκια 4-2-3-1 και ανάμεσα κανε και μια πατάτες

  36. Ο/Η netrino λέει:

    Mακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε, παντως η ιστορία του Πογιετ στην Αγγλία εχει δείξει πως ασχετα απο το ρόστερ που έχει στα χέρια του αυτό το ποδόσφαιρο προτεινει.Οι οπάδοί της Σαντερλαντ τον έδιωξαν γιατι είχαν πονέσει τα μάτια τους ενώ το καλοκαίρι ειχαν ξοδευτει αρκετά χρήματα για μεταγραφές.
    Ελπίζω στην Ελλάδα να την είδε αλλιως.

  37. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Οποιος δεν γουσταρει να μην την βλεπει την ομαδα.Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Ρε γαμησε τον ξεκολιαρη χτες και μιλατε ακομα? **ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ**
    τι ειπε ο καβλεας.
    Υ.Σ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ……

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Λες να μας την γλυτώσει άμα κάνει μαλακίες;

  39. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΝΕΤΡΙΝΟ: Το εχεις γαμησει και εχει ψωφησει το θεμα εδω και καιρο. Πρωτα κερδιζαμε μας ελεγες τα χωρια με κακο ποδοσφαιρο και περιμενες να τον ζυγισεις ρε Μπραιαν Κλαφ των κεφτεδων στα ντερμπυ που πηρε 2/2 μεχρι τωρα και με τον πουστη που ειχες να κερδισεις 6 χρονια. Ηθελες και θεαμα με το γαυρο, ναι επρεπε να τους βαζαμε 4αρα με αρθο και πεκχαρτ για να ειναι επιτυχια εχεις δικιο. Συν αλλο ενα που εδωσε στη λεωφορο ενω ηταν 2 μερες στη χωρα και δεν ηξερε τα ονοματα των παικτων καλα καλα και το διαχειριστηκε μια χαρα και εφερε Χ.
    15 νικες 2 ισοπαλιες 3 ηττες με το ροστερ της πλακας (με λιγες εξαιρεσεις). 3 γκολ παθητικο σε 11 αγωνες το 2016 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ. 10 ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11. ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 2Η ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ.
    Δικαιωμα σου να σου αρεσει το θεαμα και να θες να το δεις απο την ΑΕΚ οπως θελω και εγω και ο Στηβεν και ολοι οι ΑΕΚτζηδες αλλα σιγα το ροστερ που θα το απαιτησω απο τον προπονητη. Ο Πογετ αυτους βρηκε, ετσι παιζει, εχει πλανο και τους εχει κερδισει σχεδον ολους. Αν δε σαρεσει, πανε να απολαυσεις θεαμα με λαζαριδη και κυβρακιδη στην χαλκηδονα γιατι εχεις κουρασει 100 ανθρωπους εδω μεσα.

  40. Ο/Η bandog λέει:

    εγω παντως συμβιβαστηκα με τον πογιετ και το συστημα του. αυτο ξερει αυτο παιζει , αυτο εχει αυτο παιζει.
    το λοιπον , αεκ για το αποτελεσμα και την καυλατζα και το γυρναω στη μπαρτσα για το θεαμα.

    τι εκαναν παλι αυτοι ρε?
    μιλαμε επισημα για την καλυτερη ομαδα ever.
    αλλα δε μπορεις να περιμενεις κατι λιγοτερο οταν μπροστα εχεις τον καλυτερο αργεντινο , τον καλυτερο βραζιλιανο και τον καλυτερο ουρουγουανο!

    ρε γκουσταβο , χαθηκες να μας φερεις ενα συμπατριωτη σου ή κανα γειτονα?
    ας ηταν και απο τη γ κατηγορια…

  41. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Νετρίνο σε κάθε μπλογκάρισμα που “ανεβαίνει” τα μισά σχόλια είναι δικά σου γεμάτα εμπάθεια. Κούρασες. Μόνο ΑΕΚ.

  42. Ο/Η Latinos λέει:

    Μια μικρη αναλυση του αγωνα απο τα ματια μου…Η ΑΕΚ εδειξε μεγαλη ψυχη και παθος..Το πρωτο ημιχρονο ηταν οπως το φανταζομουν,μαλιστα σκεφτομουν πριν τον αγωνα οτι αμα ερθει χ το ημιχρονο θα τελειωνε χ και θα ηταν και οι δυο ευχαριστημενοι..αλλα ευτυχως δεν ηρθε ετσι…Ο πογιετ εχει ενα χαρισμα..ειναι εξαιρετικος στη διαχειριση του αγωνα…μπορει να κανει λαθη…αλλα οκ..ετσι ειναι αυτα…ετσι ειναι το ποδοσφαιρο! Το δευτερο ημιχρονο ηταν πολυ περιεργο..Θεωρω οτι ετσι οπως πηγε το ματς αμα δεν νικαγαμε θα ημασταν αξιοι της μοιρας μας!! Ο πογιετ αυτο καταλαβε και πηγε τερμα επιθεση για να παρει το ματς με μεγαλο ρισκο..καθως η ποιοτητα του γκει φανηκε παιδια…Βεβαια τα ντερμπυ δεν τα κερδιζει η καλυτερη ομαδα αλλα η πιο παθιασμενη..αυτη με το μεγαλυτερο κινητρο και φυσικα αυτη που εχει και λιγη τυχη…Τωρα να τα λεμε ολα..Ειμαστε πολυ πισω απο τον γκει σε ποιοτητα..η ομαδα θελει πολυ δουλεια και πολλες μεταγραφες…τουλαχιστον 5 παιχτες ενδεκαδας και γρηγορο δεσιμο της ομαδας,ΑΛΛΑ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…!!! να μεινει ο ΓΚΑΣ…Επισης ο Σιμοες ειναι μεγαλη κλαση…αυτο τπτ αλλο..
    Ο τιγρης με αυτα που ειπε να με καυλωσε τερμα..αλλα ηταν και λιγο εμετος…ΑΛΛΑ…Ο τιγρης τι ειναι?? ιδιοκτητης?? μετοχος?? προεδρος??? μπα….οποτε ενας λογος παραπανω να μπει ο κοντος στην ομαδα απο το καλοκαιρι…αυτα παιδια…καλη συνεχεια!!