PRE GAME

Στο πρωτο γυρο ειχε γραψει πριν το ματς:Πολλα με λιγα και ειχα πει και το λογο: Στο δε παγκο εμεις εχουμε τον ΚΟΙΜΗΣΕΒΙΤΣ και ο άλλος εχει δειξει μεχρι στιγμης ότι το εχει το αθλημα.
Μετα απο ενα γυρο τουλαχιστον ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ και εχουμε ενα κανονικο προπονητη να ζει το ματς και αναλογα να παρεμβαινει. Τωρα το αν θα βγει η δε θα βγει το παιχνιδι ειναι ΚΑΙ θεμα τυχης αλλα τουλαχιστον σταματησαμε να βασιζωμαστε ΜΟΝΟ σε αυτη.
Το ροστερ ειναι ιδιο (δηλαδη χαλια) με  δυο αλλαγες: ο πληρης παροπλισμος του σεντερ φορ του Γκουαρδελλα του περιφημου Κρισαντους που πλεον μπορει ανετα να τον παρει και στη νεα του ομαδα που ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που ΔΕ ΤΗ ΡΙΧΝΕΙ ειναι οτι εχουν προλαβει να πεσουν αλλοι. Να αφηνει ΔΩΡΕΑΝ η ΑΕΚ το βασικο της σεντερ φορ και ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ θυμιζω και να μη το παιρνεις στη Χαλκηδωνα? Μονο με ενα Γροντη θα τη βγαλεις?
H δευτερη αλλαγη ο Σουκουλινι (και οχι με Ζ- το δηλωσε ο ιδιος αλλωστε) που στην ουσια μας δινει μια λιγο πιο σκληρη λυση Κορδερο που τραυματιζεται καθε φορα που παει να δεσει τα παπουτσια του. Αλλωστε αλλο πραγμα οι αυθεντικοι Λατινοαμερικανοι και αλλο οι ιμιτασιον.
Το ματς για μενα ειναι Under και στο γκολ. Αλλα και under να μην ειναι, παλι κανα 2-1 (either side) βλεπω και ο μονος λογος ειναι οι τραγικες αμυνες και των δυο. Αρθρο ο ενας, Σιοβα ο αλλος. Πανυγηρι δηλαδη αν δε καλυψουν τα αμυντικα χαφ, για τους επιθετικους.
Η ισοπαλια κανει και στους δυο, ο ενας μενει αηττητος και ο αλλος καθαριζει τον ΟΣΦΠ με μικρες απωλειες: ΗΔΗ εχει χασει ο Μπαοκ, και ο ΠΑΟ παει στο ταψι για να μη διασυρθει. Αρα ακομη και το ενα ποντακι ειναι καλο για την ΑΕΚ. Μιλαω ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΥΧΡΑ και οχι τι θελει το συναισθημα.
Θεωρω οτι ακομη και με το Κασαμι μεσα, το κεντρο θα το παρουμε και αν ειναι καπου το προβλημα το βλεπω στον Ιντεγε που σπαει μπαλλες στο Φορτουνη. Αφου το βλεπω εγω σιγουρα το εχει δει και ο Gus που αλλωστε αυτο και το βαζελο θελει (μαζι με τα play-off) για να συμπληρωσει το βιογραφικο του και να παει πισω στη Premier οπου ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ.
Κοσμο λογικα θα εχουμε κανα 40αρι, καλο καιρο εχει μακαρι να δουμε ενα καλο ματσακι και μη τα κανει ροιδο ο ref. Αν και τα ματς ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΝΟΥΣ οπως εχει πει και μια ψυχη παλιοτερα…
Το μαγαζι αυτο ειναι αυτα προσφερει και οποιος θελει μπορει να πληρωσει και να ερθει. Οποιος απο την αλλη δε θελει ας μη πληρωσει και ας μην ερθει. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΠΛΑ πραγματα ειναι, οπως και ΑΕΚ ειμαστε και τη στηριζουμε ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.

Οσο απλη ειναι και η τιμωρια του Gay με το Πλατανια και τι ΔΙΚΑΙΩΣ ερχεται για την ΑΕΚ και τη Χαλκηδωνα που μπαινει ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ. Αλλωστε και τωρα τριτος απο το τελος ειναι, μια θεση πανω. Οσο απλο ειναι να τηρεις μια συμβαση και να μη την αλλαζεις κατα το δοκουν επειδη ο προηγουμενος ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, τοποθετηθηκε στην απεναντι θεση και ΝΟΜΙΖΕΙ οτι με μια ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ αποφαση που πηρε ‘μονος του’ σχεδον 48 ωρες πριν το launch και την ωρα που ΟΛΑ ηταν ετοιμα, μπορει να κανει οτι θελει. Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα δικαστηρια ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ οπου μια χαρα θα πληρωθουν ΟΛΟΣΩΣΤΑ οι εξυπανδες. Υπαρχει αλλωστε και αλληλογραφια για το θεμα εδω και 8-9 μηνες. Λεφτα υπαρχουν, γι αυτο και το Μεγαρο εγινε κρατικο. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ.

ΥΓ Σε βριζουν ΟΛΟΙ, ο κοσμος εχει ξεσηκωθει απο Δικηγορους μεχρι Αγροτες γινεται χαμος η χωρα βραζει και εσυ ασχολεισαι με τις τηλεοπτικες αδειες, που αποφασιζεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ- ΩΣ ΝΕΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ποσα ποτε και που θα τα δωσεις. Λες και θελει αδεια ο αλλος για να δωσει σημα στη τελικη μεσω IP απο τη Κυπρο που εχει ΗΔΗ και αδειες και εταιρειες εν λειτουργια! ΕΝΑΣ διακοπτης κυριολεκτικα ειναι και κρατα και τις 4 να τις κανεις μασουρι. Που στα ιδιωτικα καναλια θες 200 εργαζωμενους αλλα στην ΕΡΤ εχωσες 3,000 κομματικους. Για να μη παμε στο πως εκανε το Σιλβιο τα καναλια του στα 80’ς στη Ιταλια εθνικα ΝΟΜΙΜΑ αλλα χωρις αδεια..

ITS JUST BUSINESS STUPID

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.