Τα αυτονοητα

Κανα σαρανταρι χτες στο γηπεδο με καλο καιρο, χωρις κρυο και ωραια ατμοσφαιρα. Με τη κορη μου, το γιο του Stevie και ενα φιλο του να γυαλιζει το ματι τους…  Μια ατμοσφαιρα που εβγαζε μια σιγουρια οτι ρεζιλι (οπως στο πρωτο γυρο) δεν υπαρχει περιπτωση να γινεις. Βλεπεις πλεον στο παγκο καθεται κανονικος προπονητης και η ομαδα (ναι ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ που επι 2,5 χρονια εχτιζε ο ΑΔΑΗΣ ο οποιος μας δηλωνε και πληρης) εχει αρχισει να ειναι αυτο που λεει: ΟΜΑΔΑ. Με κακες, μετριες αλλα και καλες μοναδες αλλα ΟΜΑΔΑ.
Τα συνηθισμενα καραγκιοζιλικια του Σαββα βεβαια δημιουργησαν εναν εκνευρισμο αλλα αυτος ηταν για αυτους που δεν ξερουν που πατανε και που βρισκωνται. Υπηρχε σιγουρια – το εγραψα αλλωστε- οτι ακομη και αν χασουμε η διαφορα θα ειναι στο γκολ. ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ.
Αντρικη ομαδα και κακα παιδια που δηλωσε αλλωστε και ο Μπαρμποσα μετα. Ενας Μπαρμποσα που φετος με εκπλησει ευχαριστα- δεν λεω οτι ειναι παικταρας- σε σχεση με τη πολυ κακη σαιζον περσυ και το ξεκινημα ΕΠΙ ΓΚΟΥΑΡΔΕΛΛΑ εκανε φετος. Με τον Gus δειχνει αλλος παικτης: Σταματησε αυτη τη πορτογαλεζικη ΜΙΡΛΑ- να κλαιγεται σε συμπαικτες αντιπαλους και διαιτητες- και αρχισε να παιζει μπαλλα. Χτες στο ξεκινημα και μεχρι να αλλαξει πλευρα, καλυπτει τη γραμμη μεχρι και το αουτ στα overlap του gay που τραβαγαν 3-5 μετρα εξω απο το υψος του κουτιου το Γκαλο για να κανουν το κοψιμο στον επερχωμενο εξτρεμ. Καλο το τρυκ (ειδικα απο αριστερα) που πηγε να κανει ο Σιλβα αλλα ο αλλος το ειχε δει απο τη φυσουνα. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΡΑΞΕ.
4-3-3 κλασσικα και ας αφησουμε αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΠΑΛΛΟΙ για 4-4-2. ΦΥΣΙΚΑ ΩΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ θα δειξει ως 4-4-2 η διαταξη οταν παιζεις με παραπανω παικτη! ΟΤΑΝ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΛΕ απο τον αντιπαλο το μεσαιο 3 γινεται 2 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ υπεροχη? Δεν εχεις ενα εξτρα παικτη (τον 4) επιπλεον? Αφου λοιπον το 4 στην αμυνα ειναι δεδομενο τι να παιξει δηλαδη ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ απο τη στιγμη που εχει αριθμητικη υπεροχη? 4-2-4 για να μη σου χαλασει το ονειρο?

Its football stupid που ειναι και της μοδας, αλλα για να το πουμε στη γλωσσα σου ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ: ειναι τα κεφταδακια της μεσης- αυτα με το εξτρα σκορδο που κανουν τη διαφορα.
Ο ανθρωπος ως γνησιος ΟΥΡΑΓΟΥΑΝΟΣ μιλησε για ΝΙΚΗ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ οπως και περιμενει πως και πως αυτο το ματς. Αυτα τα ΚΟΤΙΣΤΙΚΑ του Γκουαρδελλα που το πηγαινε ΣΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ολη τη βδομαδα και στα ματς, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ, αλλα ξεχαστε τα.
Εξω οι χαβαλαδες απο την ενδεκαδα, εξω και απο την αποστολη: ΔΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΙ ρε μεγαλε ουτε για να περπατας και να μας δειχνεις τη κοιλαρα σου, ουτε για να μας κανεις ανω κατω καθε φορα. ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ 18αδα. Και αν νομιζεις οτι επειδη σε γουσταρει το αφεντικο θα σε ανεχτω εγω εισαι πολυ και μακρια νυχτωμενος. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ COHONES, ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ.. ΓΚΕ ΓΚΕ?

Ο Σιμοες πρεπει να εδειξε ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα τελευταια 20 λεπτα πως παιζεται η θεση: τα χαφ του gay πρεπει να τον βλεπουν στον υπνο τους να τους κανει ΤΣΑ και να ξυπνανε ιδρωμενοι. Ο τυπος απλα ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ και αυτη ηταν μια σπεσιαλ αφιερωση στο γνωστο ΑΜΠΑΛΛΟ που μας τον ειχε βγαλει ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ κατι μεταξυ αχρηστου- λιγου και παικτακι της σειρας..
Αναγκαστικα αφου θα πηγαινε στη δυναμη και αλληλο-εξουδετερωση το ματς πεταξε μεσα και τα τρια αλανια για πρωτη φορα, με τον Σουκουλινι να κανει ενα τακλιν made in Argentina με τα δυο ποδια στο Αλβανακι που μιλαγε πολυ και συνεχεια ως συνηθως, για να καταλαβει οτι δε παιζει με το Πιατελα αντιπαλο.
Η εννοια μας ηταν ξεκαθαρα να ΜΗΝ μας πιεσουν: ο Σιμοες απλα εξαφανισε απο το χαρτη το νεο Μεσι- Φορτουνη και τον αναγκασε να τραβιεται τερμα αριστερα στη σεντρα μπας και παρει μπαλλα. Εγω αν ειμουνα φορτουνης αφου του εδινα τη ταυτοτητα, θα του εδινα και το Ε9 μου μετα το χθεσινο ξεβρακωμα. Τετοια νιλα ειχε καιρο να παθει ο καβαλημενος βουτηχτης και ο αλλος μαλλον του τη κραταγε απο το ταψι, τοτε που ο ΒΛΑΚΑΣ τον ειχε βγαλει και ο αλλος μας το επαιζε Μαραντονα χωρις αντιπαλο να τον μαρκαρει.
Στο δευτερο η ανορθογραφια διορθωθηκε και σε αυτο βοηθησε και η δικια μας πιεση.
I GOT NEWS για τους αμπαλλους: Οι αποβολες και οι ποινες (καρτες- πεναλτυ) δεν ερχωνται μονες τους, πιεζεις τον αντιπαλο εκει που ποναει και τις κερδιζεις. Ο Αραβας απο το πρωτο λεπτο πιεζε το Μποτια μιας και ειναι γνωστος παικταρας μαζι με την αλλη νταλικα το Σιοβα. Μετα τη μαγικη καθετη του Γιοχανσον απλα πεταξε τη μπαλλα μπροστα και με ενα σπριντ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ. Γιατι ο Αραβας τον απεβαλε ετσι οπως επαιξε τη φαση.
Ο Gus ρισκαρε οσο δε πηγαινε αλλα με μια διαφορα: ηταν ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Οχι βγαζουμε χαφ- ξεγυμνωνουμε την ομαδα τρωμε τρια και ξαναβαζουμε χαφ να κρατησουμε το σκορ! Τα ιδια που εκανε και προχτες με το βαζελο. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΛΑ.
Το ρισκο του βγηκε και μονο τυχαιο δεν ειναι οτι το πεναλτυ στο κερδιζει το μπακ σου που παει να κανει ψαλιδι!! στη περιοχη. Οσο για τις αλλαγες ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΒΑΖΕΙ. Ποιον να βαλει δηλαδη? Εχει τον Αγκουερο και το Σουαρες με το Πικε και δε τους βαζει? Τη ταπα και το ψηλεα εχει αυτους εβαλε.
Πηρε το σκαλπ του Σιλβα (ακομη και στο 11-11 ΔΕΝ μας εκανε κατι ο αλλος), πηρε το ματς και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο χρονια τους πηραμε ΣΤΑ ΙΣΙΑ και ξεκαθαρα. Το ξερουν και ΑΥΤΟ ειναι που τους τσουζει.

ΥΓ1 ΚΥΡΙΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ που πηγε και πεταξε το κερατουκλη εξω για να συνεχιστει ο ματς. Την εχουν μαθει τη καραμελα οι γαυροι- αμα στραβωσει κατι μπουκαρουμε με τους καραπαπαδες και το κανουμε ροντεο. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στον Ισπανο που εδειξε οτι ειναι οκ και να χασεις μια φορα το χρονο.. Οπως και χιλια μπινελικια σε αυτη τη κουρουτα το Σιοβα που νομιζει οτι ειναι και παικτης και προκαλουσε με χειρονομιες συνεχεια ολη τη κερκιδα. ΑΞΙΑ τα βρισιδια που του εσουραν και πολυ καλα εκαναν. Επειδη αφησε και αυτος μουσι και εγινε hipster νομιζει οτι εγινε και ανθρωπος η μαιμου. ΡΕ ΟΥΣΤ..
ΥΓ2 Αυτα που εκανε ο Μελισσανιδης δειχνουν ποσο ΠΙΣΩ ειναι σαν ανθρωπος. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΕΚ ΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟΙΛΙΚΙΑ για το θεαθηναι. Νισαφι πλεον, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ. Αυτα ειναι για να χαιρωνται οι κομπλεξικοι που τους τρεχουν ολη μερα στη δουλεια τους και βγαζουν τη χολη του με βρισιες και τσαμπουκαδες του κολου. Οταν δε τρωνε και καμμια παντοφλα στο ενδιαμεσο.  Κανε οτι ειναι να κανεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ και αστα τα δημοσια. Μια σωστη διαιτησια θελουμε που να εχει το θαρρος να δειχνει κοκκινες οταν ειναι και να μη κανει ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ ανθρωπινα λαθη: το πεναλτυ στο πρωτο μερος ΟΥΔΕΙΣ δε το πηρε χαμπαρι εκει που καθωμασταν. Ισως γιατι κοιταγαμε ολοι το Μανταλο στη φαση.

ΥΓ3 ΚΟΤΣΟΣ και ο Σιλβα μετα το Gus. Ακου εκει να κανει ασκοπη αλλαγη το Παρντο με θλαση στον οπισθιο μηριαιο. Καλα δε διαβαζετε netrino ρε γατακια? Εχει φτιαξει ενα συστημα 4-8-5-32 με ντοματοκεφτεδες, σκετη μουρλια..μεχρι και ο original Αλεφαντος του ζητησε τη συνταγη..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

45 Responses to Τα αυτονοητα

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πιο σημαντικό είναι να γίνει καλή διαχείριση της νίκης, που με τον Gus θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει. Γιατί καλό το αποτέλεσμα αλλά δεν είδα ιδιαίτερο άγχος από τους απέναντι για το παιχνίδι. Ο απορων είμαι απλά γράφω από κινητό.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα άγχος είχαν και φάνηκε απο τα κλωτσιδια που έριχναν. Οπως και άπο την “καθυστέρηση” του πούλμαν και απο τα νεύρα του μέσι-Φορτούνη και όλης της άμυνας με αυτο το νουμερο το Σιόβα να προκαλεί συνεχεια με χειρονομίες την εξέδρα που του έσουρε τα έξ αμάξης και ποκυ καλα εκανε.
    Λυσσαξανε χτες μέχρι και ο Γεωργάτος επιστρατεύτηκε να κανει τον αγανακτήσμενο..
    Τους χάλαγε η σούπα του αήττητου βλεπεις

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο Σιοβας – Μπαρεζι αντί να πει κ ευχαριστώ πού βρέθηκε εκεί που βρέθηκε κ έλυσε το πρόβλημα της ζωής του από καραγκιοζιλικι σε καραγκιοζιλικι πάει. Τι μυαλό πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει τέτοια χειρονομία στο τέλος. Όσο για τον “Γκροιγορι”, άνθρωπος που ξέρει την ΑΒ μέχρι το Τ δεν περιμένεις κάτι καλύτερο.( ο απορων)

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εκανε συνεχώς χειρονομίες απο το 80 και μετα προς την 9 και 7 και βάση κανονισμού αυτο ειναι αποβολή με Απ ευθείας κόκκινη.
    Θα τα ξαναπούμε ομως το κύπελλο που τους θελω κ εγω σε διπλή αγώνα

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Πόσο ειναι η αμοιβή του Πογιετ και πόσο του Δέλλα, τι συγκρίνεις δηλαδή? Σαφως κ έχουμε άλλες απαιτήσεις απο τον Ουρουγουανό.
    Επίσης για το 4-4-2 το γραφουν ολα τα σαιτ, όσο για το τι και πώς διάβασε τα στατιστικά του αγώνα ειδικά στο πρωτο ημίχρονο αλλά κ τα συνολικά . Ξερω όλοι είμαστε άμπαλοι κ ασχετοι ειδικοί στα κεφτεδακια, διπλωματουχος UEFA pro εσύ έτσι?

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Στο υπόλοιπο κείμενο συμφωνω, επιτέλους δηλαδή! Θαύμα θαύμα!!!

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο προπονητής ειναι τέτοιος αμα πληρώνεται παραπάνω η λιγότερο απο καποιον άλλον;
    Παίρνεις κατι η τα λες νηφάλιος αυτα;
    Φυςικα ειςαι ΑΜΠΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛ που δε ξέρουν τι τους γίνεται.
    Αρκετά σε ανέχτηκα με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αραδιάζεις καθημερινά.
    Ας μη πω για τη κακιά και τη κακεντρέχεια στη ομάδα οπως και την εμπάθεια στο πογιετ που σου εχει κανει 10 νίκες μια ήττα σε 45 μέρες και ΜΟΝΙΜΑ ψάχνεις να πεις κατι για να τον μειώσεις.
    Ειςαι κακόβουλος και εμπαθής μεςα στην ασχετοσύνη σου και ας σε ανέχεται ο Stevie οπως σου ειπε. Οπως σου εχει πει οτι μας τα εχεις πρήξει με τις μπούρδες σου.
    Ξέρεις που τα γράφω τα σάιτ;
    Εχω αλλα διπλώματα (3 τον αριθμό) πολυ πιο σοβαρά και απίστευτα πιο δύσκολα και χρονοβόρα να αποκτηθούν (με δεκαδες ξενύχτια να διαβάζω θερμοδυναμική μαθηματικά Econimics κλπ) απο ενα χαρτί που το παίρνεις σε ενα χρόνο απλα παρακολουθώντας σεμινάρια για το οως κλωτσας ενα τόπι.
    Ασε μας ρε ελληναρα που θα μου πουν τα σάιτ τι βλέπω και τι γίνεται. Ο Καίσαρης και ο 365. Έλεος δηλαδή με τη βλακεία
    Το σύστημα έμεινε το ιδιο ακριβώς απλα δημιουργήθηκε αριθμητική υπέροχη στο κεντρο και εκει που είχες 3 με 3 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ αφου έλειπε ενας φάνηκαν 4 σε εμάς.
    Δεξιά μπαρμποσα αριστερά Άραβας κεντρο ο ψηλός έπαιξαν αρχικά και μετα οι αλλαγές Ανάλογα. Οταν έμειναν με 9 οι άλλοι εγινε ενα ιδιόμορφο 4-1-2-3 με το σιμοες στο 1 μιας καο έπαιξε ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΡΟΙΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ φουλ μπροςτα.

    Άντε που έμαθες και μπαλλα τρομάρα σου, που αμα σου δώσουν μια θα τη πας στο τμήμα για βόμβα.

    Φτανει. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ με τη κακιά σου.

    Τραβά δες δελλα στη Χαλκηδόνα να ειςαι ευχαριστημένος με το χ εντός με τη Βέροια και ασε μας εμάς να ξεβρακώνουμε 10 στους 11 αντιπάλους και να καθαρίζουμε τα ντέρμπι.
    Εκει ντε που την εχεις στημένη να βγάλεις τη κακιά σου μαζί με την ασχετοσύνη σου αλλα δε σου έκατσε ουτε εκει, τα πήρε και τα δυο και στα έδειξε κανονικά ο Gus.
    Μου απέκτησες και γνώμη για τη Sunderland κιόλας που ειναι ζήτημα αν ξέρεις 3 παίκτες της..

    Ο φαν χααλ θα φύγει απο τη μαν αυτος και αν ξόδεψε εκατοντάδες εκκ, ο καρλιτο έφυγε απο τη Ρεάλ με ενα ch.l επειδή δε τους εκανε, ο Gus πήγε με τη Sunderland και εκανε δίπλα στη Τσέλσκυ και τη μαν ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ απο το πουθενά και επειδή δε τους εκανε να πετάνε ειναι αποτυχημένος. Οπως και οι άλλοι, ουτε αυτοι ξέρουν και ξέρεις εσυ και οι οπαδοί.

    Μια φορα ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ καλη κουβέντα δεν εχεις πει. Δέκα νίκες και ολο κατι σου φταίει και ολο κατι σου βρωμάει. ΝΙΣΑΦΙ πλεον με τη κακιά σου σε ενα ρόστερ που στερείται βασικών δομών και ποιότητας και ο άλλος παλεύει και σε εχει μονιμα νικητή.

    Ξερόλα

  8. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    πόσο πιθανό είναι νά μείνει ο Πογιετ τό καλοκαίρι ?

  9. Ο/Η πατρινός λέει:

    Καλά ρε παιδιά,τι στα σκατά τους ποτίζουν εκεί κάτω και έβαλε τα κλάματα μέχρι και ο Σίλβα για το κοράκι?Για Roberto επαυξάνω.”Κερατούκλης”=Γεωργατος?

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Gus φτιάχνει βιογραφικό. Η θεςη του ειναι σε ενα προηγμένο πρωτάθλημα σε μια μέσαια ομάδα: μια Βαλένθια
    Μια τοτεναμ μια ρομα. Γνώμη μου απο αυτα που βλέπω.
    Αν θα μείνει;
    Δύσκολα νομιζω
    Αν το δεις σαν project θες 5 παίκτες ενδεκάδατους βασικούς πολυ καλύτερους απο αυτούς που εχεις η για να το κανω πενηνταράκια να έχουν μια διαφορα πχ ανάκογλα σιμοες. Αν φέρει εςτω τρεις ο Μελ εχει ελπίδες να τον κρατήσει
    Πιστεύω οτι αν μείνει με αυτές τις προϋποθέσεις ο στόχος ειναι να παει μακριά στο Europa οπως και αν ερμηνεύεται το μακριά για μια ομάδα που ειναι απλα ανύπαρκτη στην Ευρώπη εδω και σχεδον μια δεκαετία (2016 που θα παίξει με 2008.
    Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα ειναι με διαφορα ο καλύτερος, Η σύγκριση μπορεί να ειναι μονο με το σιλβα που εχει και αλλο ρόστερ άλλες λύσεις και φυςικα απο πιςω του ενα σύστημα που τον στηρίζει.

    Οι άλλοι; Στραματσονι ( καλο βράδυ θα φύγει ιςως και πριν το τελος της περιόδου) Τουντορ που έχασε και απο τον Ηρακλή σημερα – τους δέρνουν τα καρνταςια απο πτι βλεπεις γίνεται χαμός έρχεται ο …ΓΧ και μετα το χάος κατι Δέλλες και κατι παράσχοι.:

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κερατάς ειναι ενας στο gay
    Σάββας που του πήρε τη γυναίκα ο Κόκκαλης και αυτος τον φώναζε τεράστιε πρόεδρε..
    Μιλάμε για ξεφτίλα απόλυτη.
    Ουτε ο ατζας με γυναίκα του και το τζόλε αυτα, τουλαχιςτον αυτος σηκώθηκε και έφυγε ..

  12. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Snitch δεν θες πεντε θες οχτω τουλαχιστον με δεδομενο οτι θα παιζουμε και ευρωπη επισης θες και τον βατραχο με τον Μποντ να φυγουνε επιτελους κλωτσιδον.Το θεμα ειναι τολμαει το αφεντικο ομως?

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θες 5 ενδεκάδατους. Να χτίσεις άξονα τέρμα σεντερ μπακ φορ και 2 καλα έξτρεμ.
    Κεντρο εχεις ειδικά αμα κρατήσεις σουκουλινι που ειναι εδω 10 μέρες και ηδη σπυ βγάζει ποιότητα
    Δεξιά ειναι οκ με γκαλο μπακάλη Αριστέρα εχεις θεμα πιςω μπροςτα ο μπαρμποσα ανεβαίνει αρκετά

    Ο μιλο εχει τελειώσει περίμενε τα επίσημα τελος της χρονιάς
    Στον άλλον εχει πει επανήλημενα το ξουτ με το τροπο του και ο άλλος κανει οτι δε καταλαβαίνει..
    Μη ξεχνάς οτι ειναι κουμπάροι και υπαρχει σχέση 30 χρονια.
    Αυτο δε σημαίνει οτι δε βλέπει

    Μακάρι να μείνει ο Gus θα δείξει που παει το πράγμα καθαρά νομιζω
    Ηδη απορρίφθηκαν όλες οι προτάσεις του και πέρασε του πογιετ με το σουκουλινι
    Οπως βεβαια και ο χθεσινός αποκλεισμός του Τζιμπούρ λεει ξεκάθαρα τι θέλει ο κοουτς σε ενα παίκτη που τον εχει φέρει προσωπικά ο Μελ

  14. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Θες και παγκο ομως, γιατι αμα τον κοιτας και εχεις τον Αρθο και τον Τσεχο Πιου θα σε πιανει μια καποια απελπισια
    Καλες οι κουμπαριες αλλα μαγαζι δεν στεκεται με το σερβικο απολιθωμα
    Επισης αυτο με τον χοντροαλγερινο ηταν μια απο τις μεγαλυτερες μαλακιες του boss και ελπιζω να το καταλαβει και το καλοκαιριο να τον παρει μουτσο στο καραβι να βοηθαει τον οριτζιναλ Πιου

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα εχεις 5 καλούς οι υπάρχοντες Βάργκας πχ σου κανουν πάγκο
    Για να παίζεις τα μικρά ματς και να εχεις αλλαγές οταν τραυματίες κάρτες κλπ

  16. Ο/Η πατρινός λέει:

    Ok.Για τον καραφλό λοιπόν μένουμε στο βλάκας.Διάβασε το γεγόνος και θα κατόλάβεις.Προ 20τιας περίπου παίζουν μεσοβδόμαδο φιλικό Παναχά’ι’κή-Πατραι.Τερμα στους δεύτερους ο γνωστός Μυρτσος.Κάποια στιγμή φεύγει μόνος του για να σκοράρει,ενώ ο Μύρτσος βγαίνει από τα τέρματα του για να τον αντιμετωπίσει.Και εκεί γίνεται το μαγικό.Σταματάει την προσπάθεια ο Μυρτσος,γυρνάει στον πλα’ι’νό και τον χειροκροτεί φωνάζοντας μπράβο,αυτός ψαρώνει και σταματάει και ο Μύρτσος του παίρνει την μπάλα και συνεχίζει το παιχνίδι.Μετά καταλαβαίνεις γέλασαν και οι πέτρες.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιλας για ενα άνθρωπο που έφυγε ΔΙΣ απο την Ίντερ με συμπαίκτες τον Βιέρι ..επειδή του έλειπαν οι φραπέδες στο πάσα λιμάνι για να παιζει με τον Καραταΐδη.
    Νομιζω οτι αυτο μονο τα λεει ολα !!

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Φίλε snitch ο Αντζας έγινε δις κερατάς, δεν ήταν μόνο ο Τζολε. Τι άλλο να του συμβεί δηλαδή. Μια φορά κερατάς για πάντα κερατάς. Αντε με το γιδι που τον κάλυπταν με προτοσελίδα για να γλυτώσει την ξεφτίλα . (απορων ).

  19. Ο/Η netrino λέει:

    Παντως το ροστερ μπορει να μην είναι για μεγάλα πράγματα αλλά ολα είναι καλά παιδιά και φαινεται να έδεσαν μεταξύ τους.Γουστάρουν που παίζουν στην ΑΕΚ δεν βλεπω καποιον(με μια αμφιβολία για τον Τζεμπουρ) να κανει αγγαρεία.Ολα μετράνε.δεν ειναι εύκολο να δημιουργήσεις ροστερ υπάρχουν πολλοι παράμετροι

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ασε μας ρε κακιασμένε που το γύρισες και πουλάς τρελίτσα. Να τα κεράσουμε μια πάστα αμα ειναι καλα παιδια.
    Αιντε τραβά στη Χαλκηδόνα να σου φύγει η γκρίνια και η μιζέρια που νικάμε συνεχεια και σου φταίνε ολα και ολοι.
    Να βλεπεις και μπαλλα με το μαλακα σου, που μας τα εχεις κανει τσουρέκια.
    Αιντε που σου φταει μονιμα ενας άνθρωπος που σε εκανε νικητή με τα σαπακια και ειςαι με τη κακιά και τη κριτική αρνητικά στο στόμα.
    Καθαρίζουμε τα ματς απο το 60 γκρινιάζεις
    Βάζουμε 4 στο κύπελλο με 10 παίκτες απο το 27 γκρινιάζεις
    Νικάμε το μπαοκ γκρινιάζεις
    Νικάμε το gay γκρινιάζεις
    Κάνουμε 10 νίκες σε 11 ματς γκρινιάζεις

    Σου φταει ο coach μονιμα το σύστημα ο ενας ο άλλος ο παραλλος. Γκρινιάζεις

    Ολο κατι σου φταίει ολο κάποια εξυπνάδα εχεις να πεις να μειώσεις τα παντα.

    Μας τα ΠΡΗΞΕΣ
    Τραβά γίνε Χαλκηδόνα- μπαοκ η οτι αλλο σε εξιτάρει πλεον αφου σε χαλάει τοςο.

    Ασχετε

  21. Ο/Η netrino λέει:

    Μα γιατι δε λες τα πραγματα με το ονομα τους “netrino εγω ειμαι διαχειριστης δεν σηκωνω αντιρρησεις σε αυτα που γραφω σε πεταω κ απ εξω. χαρη σου κάνω που παιρνουν τα σχολιά σου”
    Δεκτό, σεβασμος στην εξουσία, Ναι σε όλα. μη χαλαμε και τις καρδιες μας.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μας τα ΠΡΗΞΕΣ
    Φυςικα θα κανω οτι γουσταρω στα post μου, οπως και αμα θελω μπλοκάρω ολα τα σχόλια. Τα μόνα που μπλοκάρω ομως ειναι τα υβριστικά.
    Και φυςικα περναω αντίθετες απόψεις και κανω κουβέντα με πολλούς.
    Τη κακιά την εμπάθεια και τη μόνιμη γκρίνια για να το παίξουμε έξυπνοι ενώ ειμαςτε ΑΣΧΕΤΟΙ δεν αντέχω.
    Παρε λοιπον τη μιζέρια σου και τραβά Χαλκηδόνα. Πήξαμε στους ΑΕΚΑΡΕΣ της γκρίνιας και της μονιμα αρνητικής κριτικής που βγάζουν τα κόμπλεξ τους μονιμα ακόμα και αν η ομάδα παει τρένο.
    Νισάφι
    Στη λένε ολοι οτι μας εχεις πεθάνει στη μπαρούφα και εσυ συνεχίζεις ακάθεκτος.
    Η βλακεία άλλωστε ειναι ανίκητη..

    ΥΓ κοιτά να ειρωνεύεσαι εκει που σε παίρνει. Γιατι με μένα ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    Αιντε με το κάθε ενα που γράφει ανώνυμα την ασυναρτησία του σε καποιον που υπογράφει επώνυμα τα γραπτά του και απαιτεί και σεβασμό.
    Μπορω πολυ εύκολα να στο γυρίσω σε ειρωνία και σε αλλα και να μην εχεις που να κρυφτείς. Αιντε γαιτι στην Ελλάδα την ευγένεια και τη υπομονή – ανοχη την έχουμε παρεξηγηςει νονιζουμε οτι ειναι μαλθακότητα. ΓΚΕ ΓΚΕ ;

  23. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    πόσο πιθανολογείς ότι είναι ἐφικτό να γίνει & ο παντόφλας να κάνει πράξεις ένα τέτοιο πλάνο.

    είναι ἐπιχειρηματικά Ο άνθρωπος να πάρει απόφαση (αυτόν) τόν καιρό νά κάνει τό οικονομικό startup στήν ἑνδεκάδα ?

    τί ποσοστό ἐπιτυχίας τό φαντάζεσαι ?

  24. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    φίλος netrino σορρυ αλλά τό έχεις βάλει πολύ προσωπικά .

    Καί σαφώς η ευγένεια ἐπιβάλεται !

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μικρο. Απο την αλλη όμως μονο εμπαθής πρεπει να εισαι να μη βλεπεις εδω και λίγους μήνες ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ τι εχει κανει ο σνθρωπος.
    Τι να πω στο χέρι του ειναι. Σε καλο δρόμο ειναι και όπως τον εχουμε προγκιξει για πολλα κακά οφείλουμε οταν κανει καλα να τα αναγνωρίζουμε.
    Να μη πω δηλαδη για τα νέα γραφεία της ΠΑΕ? που ειναι κούκλα και επιτέλους σταμάτησε αυτο το πήγαινε έλα δεξιά αριστερά τόσα χρονια? αυτα δηλαδη δεν ειναι λεφτα να πάρεις ολόκληρο κτίριο και να το φτιάξεις, τι ειναι στραγάλια ?
    Δε θες startup θες ΠΕΝΤΕ παίκτες σοβαρούς, όπως βρήκες το σιμοες το Γιόχανσον τον σουκουλινι σε ενα χρονο μεσα. Αν δε σου ανεβεί λιγο το ρόστερ και με τη βοήθεια της Ευρώπης αλλάζουν τα δεδομένα και στη προσέλκυση παικτών αλλα και οικονομία.
    Σιγα τον αντίπαλο που εχεις. Τον είδαμε προχτές. Καλύτερος μεν ποιοτικά αλλα σιγα τα ώα.
    Ενα καλο τέρμα 2-3 ακομη καλοί και οι άλλοι ´τιποτα το ιδιαίτερο. Καλύτεροι μεν σε ποιότητα απο τον άρθρο αλλα αυτο. Το Φορτούνη εχουν σταρ μη τρελαθούμε κιόλας. Με το Σιόβα που ήθελαν αήττητο. Έλεος δηλαδη
    Ενα τέρμα ενα Σέντερ μπακ και ενα γκολτζη για αρχη. Με δυο καλα εξτρέμ αν και άμα συνεχίσει ετςι ο μπαρμποσα δύσκολα το βγάζεις απο αριστερά.

    4 ματς εχεις στην ελλαδα σοβαρα 2 με το γαύρο και αλλα δυο εκτός με ΠΑΟ αντε και ΜΠΑΟΚ. τα αλλα ειναι Βέροιες και καλλονές. Άμα ειναι σοβαρη η ομάδα τα καθαρίζει εύκολα όπως ηδη κανει φετος.

  26. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    Εντάξει τά γραφεία κούκλα αλλά ξανανοίγουν & στό χαμάμ δίπλα ή διπλά ,άντε καί καλύτερα , ίσως δέ τά καλοβλέπω , καί έχει νά κάνει ώς πρός τό αόριστο του γηπεδικό ,αυτά τά στενάχωρα πού ξέρουμε .

  27. Ο/Η netrino λέει:

    Ειχα παει Χαλκηδονα στο παιχνιδι, νομιζω 1-0 χασαμε.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Να ξανάπας. Χτες πηγές με τη Βέροια? να χαρείς με το δελλα μπαλλαρα? Μόνιμα πήγαινε να σταματήσεις να μας πρήζεις με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ σου.
    Αιντε με το κάθε κομπλεξικό.
    Εμεις χαρήκαμε τη νίκη με το γαύρο εσυ κάτσε στη μιρλα σου να σου φταίνε και τα τασάκια.
    Παίζεις και εσυ με το γαύρο τη Κυριακή εκτός αιντε τραβά, πάρε και το τάπερ μαζι με τους κεφτέδες και κάτσε με τον αλλο ΑΜΠΑΛΛΟ να καταστρωσετε σχέδιο 4-85-23 με 9 εσωτερικά χάφ και 16 εξτρεμ. Σαν αυτα που μας αραδιάζεις εδω με το μπαρμποσα δεκάρι !!! Που μας έλεγες…
    Η το κυπριακό ποδόσφαιρο που εχει ταχυδύναμη!!
    Πραγματικα δηλαδη ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ??? Τη παλευεις με τα ληγμενα η εχεις πεσει στα βαρια?

    Το κλείνω εδω –όπως κλείνεις και εςυ -γιατι προφανέστατα γουστάρεις να στη λένε. Αλλα ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ με τις αρλούμπες σου.

    Και κόψε τη παραμυθα με τα ειχα παει εδω και εκει. Αμφιβάλλω αν εχεις πατήσει καν σε γήπεδο στη ζωη σου πλέον.

    Αμπαλλε

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ποντιακό placebo
    Φίλε μου μέχρι να προσπαθήσει κάποιος και να κανει κατι ποςο μαλλον να το τρέξει και να το πληρώνει απο ενα απλο περίπτερο μέχρι οτιδήποτε η κριτική ειναι εύκολη.
    Κάθεσαι εκ του μακρόθεν φτιαχνεις και ενα φραπέ και Βουτσάς στο πληκτρολόγιο. Φσσστ μποινγκ.
    Ειδικα αν εχεις βρει και καλα την ΑΕΚ ( που φυςικα ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ αφου ουτε ΑΕΚ ειναι ουτε κριτική κανεις αλλα βγάζεις εμπάθεια και χυδαιοτητα μόνιμα δείχνοντας ποςο καραγκιόζης ειςαι, αφου ουδεποτε πατάς και πολυ αμφιβάλλω αν σε ενδιαφέρει κιόλας) για να βγάζεις το κόμπλεξ σου. Εκ του μακρόθεν ΤΣΑΜΠΑ αλλα και με ασφάλεια κυριότερα . Ειναι τωρα για να τα λέμε δημόσια αυτα? Η μήπως εχουμε τα κακαλα να το κανουμε. Δημόσια πουλάμε μαγκιά οσο δε μας ακούνε. Οι παλιοί μάγκες του καφενείου, μετατράπηκαν σε μαγκες του πληκτρολογίου. Παραπανω ουτε καν ψελλιζουμε λέξη. Με λίγα λόγια κοτούλες.
    Γέμισε η ελλαδα ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ που κριτικάρουν.
    Εισαι τοσο ΑΕΚ που κανεις 10 νίκες σε 11 ματς και δε βγάζεις άχνα.
    Σε ενδιαφέρει τοσο η ομάδα που νικάς τον gay μετα απο τόσα χρονια και δε βρίσκεις το κουράγιο οχι να χαρείς ( αυτο δε σε αφηνει το κόμπλεξ σου) αλλα να πεις ενα μπράβο.
    Για την ομάδα που αγάπας ντέ και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι σκίζεις ( τσάμπα) τα ρούχα σου και χτυπιέσαι κριτικάρωντας.
    Γιατι το μονο που ΠΑΝΤΑ εχεις χρονο ειναι για να χυδαιολογείς και να βγάζεις την ασχήμια που κουβαλάς μεσα σου.
    Τη μιζέρια τη γκρίνια και τη μιρλα του ξερόλα. Που παντα ειναι αδικημένος και τα γνωρίζει καλύτερα, εχει άποψη για ολα αλλα παντα θα μείνει εκει στη πίκρα: ένας μικρός ανθρωπάκος που δε του δίνουν σημασία λαι το μονο που τον ´υψώνεί´ ειναι το πληκτρολόγιο.

    Δε ξερω τι θα γινει με το γήπεδο (ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ πέντε πραγματα πριν το ανοίξουμε και να πετάμε οτι μας κατέβει, αν και ειμαστε αραχτοί εμεις αρα εχθροί της μαθησης βλεπεις αυτη απαιτεί και χρονο αλλα και πολυ κόπο σε αντίθεση με τη κριτική του φραπέ που ειναι άκοπη και μας δινει ενα συναίσθημα ευφορίας: να ρε θα σας πω εγω να μαθαίνετε) αλλα και αυριο να αρχίσει θες 2.5 χρονια.
    Οποτε καλη ειναι σα κίνηση για τα γραφεία, δε γινεται να εισαι στα Σπατα.
    Εξαλλου στο γήπεδο τέτοιο γραφειο δεν μπορείς να εχεις ουτε απο πλευράς χώρου ουτε απο πλευράς λειτουργικότητας.

  30. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    ἀντιλαμβάνομαι ότι δέν μιλάμε γιά τά ψώνια τής λαικής , ούτε υπέρ-ἁπλουστεύωμε τά πάντα .

    Μέ ενοχλεί κυρίως τό βάθος χρόνου ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ,από χείλη πού τά εκστομούν .

    ευχαριστώ γιά τό χρόνο σου,καί εάν είπα κάτι πού σέ έθιξε ζητώ συγνώμη…θά μπορούσε νά πεί κάποιος

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι οκ και εμένα με ενοχλεί να μιλάμε γενικα ενώ δεν υπαρχει λόγος
    Ποςο μάλλον τα προχθεσινά και το έγραψα κιόλας.
    Κατανοώ οτι πρέπει να λέμε και κατι παραπάνω ( οκ πρέπει να γινει) αλλα καλο θα ειναι να μη λέμε πολλα.
    Εςτω κ ετσι δε ειναι αςχημα τα πράγματα ειςαι δεύτερος ανετα, στους 4 και μαζεύτηκε λόγο αυτο το σκορποχώρι.

    Ξέρουν αυτοι σε ποιους αναφέρωμαι μη φοβασαι. Θρασείς χυδαίοι και δείλοι ειναι εκτος απο τσαμπατζήδες. Που χρησιμοποιούν και καλα την ΑΕΚ για να βγάλουν το κόμπλεξ τους κι τη πίκρα τους ενώ με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται καν. Τε να κερδίζεις μετα απο χρονια το μεγάλο σου αντίπαλο και να μην λες ενα μπράβο; Μια κουβέντα; Τοςο κόμπλεξ πλεον;
    Δεν υπαρχει κανενα θεμα ουτε χρόνου ουτε αλλο

  32. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Πολύ μεγάλη νίκη (σκέτη Καύλα), όχι τόσο φυσικά για λόγους βαθμολογικούς όσο για το ξεπαρθένιασμα και το κλάμα τους. Παρόλα αυτά στο γήπεδο δεν την ευχαριστήθηκα και τόσο λόγω της μέτριας έως απαράδεκτης εμφάνισης για άλλη μια φορά… Αδιανόητο για ΑΕΚ,έστω και για ΑΥΤΗΝ την ΑΕΚ, να φοβάται ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ να περάσει τη σέντρα και να κάνει καθυστερήσεις με 11 παίκτες εναντίον 10 και 9 για να κρατήσει το 1-0. Αναμενόμενο από την άλλη, αφού το έκανε με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ των 10 παικτών να το κάνει και με το “θηρίο”.
    Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά, όσο συνεχίζει να έρχεται το αποτέλεσμα -και ειδικά στα ντέρμπι- επαναλαμβάνω ότι ο Πογιέτ δίκαια συνεχίζει να λατρεύεται σα Θεός.Και θα συνεχίσει να λατρεύεται εφόσον επιτευχθούν οι προφανέστατοι ΣΤΟΧΟΙ της ομάδας….
    Που είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ (και όχι φυσικά η τρίτη) θέση και η κατάκτηση του κυπέλλου…. κι αν όχι η κατάκτηση του κυπέλλου, τουλάχιστον ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ όπως τους ξεβράκωσε πέρσι από τη Β Εθνική ο Δέλλας με μπαλάρα (με μείον δέκα παίκτες και το μισό φετινό μπάτζετ) και τους ανάγκασε να κινητοποιήσουν ολόκληρη εγκληματική οργάνωση για να σωθούν! Και μιλάμε για ματς-ολόκληρο ΤΙΤΛΟ το περσινό, ε? και όχι για μείωση διαφοράς από 19 βαθμούς σε 16….
    Είδαμε ακόμη προχθές και τι συμβαίνει όταν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ο προπονητής από τη διοίκηση! Γιατί αν είχε προστατευτεί η ομάδα και στον πρώτο γύρο, με τα 4 ανύπαρκτα οφσάιντ και το ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ του Μποτία ο οποίος τράβηξε και πέταξε κάτω τον παίκτη μας πριν πάρει την κεφαλιά και σκοράρει, πιθανόν ο γαύρος να πάλευε ακόμη να βάλει γκολ με το τρομερό στήσιμο της ομάδας από τον Δέλλα.
    Που έκανε μια λάθος αλλαγή μετά αλλά να τα λέμε όλα, ε?
    Και που αν είχε προστατευτεί εξίσου στο ματς της Τούμπας, θα το είχε πάρει κι εκεί το ματσάκι με ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΣΤΟ 78΄ που δεν δόθηκε στο Σιμόες, με το σκορ 1-1 (και παρά την κακή απόδοση….). Αυτό σημαίνει προστασία της ομάδας κύριοι, να σου δίνονται τουλάχιστον τα κραυγαλέα,τα οφθαλμοφανή, όπως έγινε προχτές.

    Και μιας και ο λόγος για Δέλλα – για τον οποίον όσα βλέπω να γράφονται συνεχίζουν να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ αλλά βαριέμαι να κάθομαι να ξαναγράφω σεντονια για να τα αναλύω- να πω εδώ ότι μπορεί να μην κέρδισε με τη Χαλκηδόνα τη Βέροια (καπάκι μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ του Πογιέτ με 1-0 αντί για 3-0 και τον αποκλεισμό του βάζελου) κατάφερε όμως έστω και με εκείνη την- εντελώς ανέτοιμη, κουτσουρεμένη και χωρίς καμιά χημεία-ΑΕΚ στην αρχή της σεζόν να νικήσει τα τσεκούρια(εκείνη την ημέρα) της Βέροιας με ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,(1-2 από 1-0), έστω και στο 90. Το γράφω, γιατί περιμένω και από τον Πογιέτ να μου αποδείξει εκείνο το “μέταλλο” του νικητή και όταν κάποιο ματς μας στραβώσει (γιατί σίγουρα θα μας στραβώσει) να το ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ. Εκεί δηλαδή που θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να επιτεθεί. Διότι ως τώρα τρία ματς μας στράβωσαν ΄και δεχθήκαμε πρώτοι γκολ (Αστέρας-Λιβαδειά-Ατρόμητος) και τα τρία τα χάσαμε με κάτω τα χέρια. 3 στα 3.

    ΆΨΟΓΟΣ λοιπόν ο Πογιέτ για το σερί νικών ως τώρα, και θα είναι κι αυτός άψογος και ΥΠΕΡεπιτυχημένος, στην περίπτωση που επιτευχθούν οι ΣΤΟΧΟΙ της ομάδας που ανέφερα παραπάνω. Η επίτευξη των στόχων είναι άλλωστε και το απόλυτο και το μοναδικό κριτήριο για κάθε προπονητή στον κόσμο. Όπως υπερεπιτυχημένος φυσικά ήταν κι ο Δέλλας, που ανέβηκε 2 κατηγορίες με ρεκόρ ιστορίας κατηγοριών, πόντων και διαφορών 20 και 25 πόντων, του εκλάπη το κύπελλο Ελλάδος από τη Β Εθνική κιόλας και παρέδωσε στον Πογιέτ ένα ρόστερ και μια πανέτοιμη, δουλεμένη ομάδα με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για παίκτες και μπάτζετ. Την οποία εξόχως βελτιώνει ο Πογιέτ με πολλή δουλειά.
    Το λέω, γιατί βλέπω κάποιους να το έχουν …καημό που απουσιάζει από την τροπαιοθήκη μας το …κύπελλο της Γ Εθνικής,(φτου κακά) το οποίο φυσικά και δεν καθιέρωσε κανένας Μελισσανίδης (ήμαρτον!) αλλά η βρωμερή και τρισάθλια Εποσφπ, η οποία επεδίωξε να ξεφτιλίσει την ΑΕΚ με την κατάκτησή του, γι αυτό άλλωστε και το κατήργησε αμέσως μετά. Όταν όμως πέσεις στα σκατά της Γ Εθνικής θα λερωθείς, θα χάσεις και 2-3 ματς ,40 στις 40 νίκες δεν θα κανε ούτε ο κανονικός Γκουαρδιόλα στο ερασιτεχνικό, με κορυφαίο παίκτη τον Πλατέλλα!
    Τη στιγμή δηλαδή που ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΕΚ έχουν αποκλειστεί από Λαμίες και Μηχανιώνες, τη στιγμή που ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΕΚ αποκλειεται από το ΧΑΙΔΑΡΙ και μετά από 10 μέρες κερδίζει ολόκληρη Μίλαν (γιατί αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου) ε τότε θεωρώ πολύ φυσιολογικό μια ΑΕΚ με ημι-ντελιβεράδες παίκτες της Γ Εθνικής να κάνει και 2-3 άτυχα αποτελέσματα στα 40, όπως αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα (εκτός από τα “αυτονόητα” ρεκόρ διαφορών που έγραψα πιο πάνω αλλά και τις αυτονόητες οχτάρες, τις εφτάρες, τις εξάρες, τις πεντάρες, τις τεσσάρες, τις τριάρες κ.ο.κ που ρίξαμε και όλοι θυμόμαστε).

    Με το χέρι στην καρδιά δηλαδή, αν παραγγείλετε πίτσα, χτυπήσει το κουδούνι, ανοίξετε την πόρτα και δείτε ο ντελιβεράς να είναι ο Ράμα και ο Μούργκα ή ο Σταθάκης και ο Τσούπρος, θα παραξενευτείτε? Θα σας κάνει εντύπωση? Δε νομίζω.
    Ε από κάτι τέτοια ποδοσφαιρικά σκουπίδια (συν 5-6 σοβαρες μεταγραφές) εχτισε σιγά-σιγά και με πολύ μεράκι ο Κολοσσός το ρόστερ που όλοι θαυμάζουμε (ανάλογα με το γελοίο μπάτζετ πάντα).
    ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως παίκτης που άξιζε δε χάθηκε λόγω Δέλλα. Όσοι έφυγαν από την ΑΕΚ σχεδόν εξαφανίστηκαν από τον πλανήτη ποδόσφαιρο, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ που άξιζαν βελτιώθηκαν και έφτιαξαν το σύνολο που σαφώς βελτιώνει καθημερινά κι άλλο ο “κυνικός” Πογιέτ. Που αλίμονο αν δεν το βελτίωνε, αφού είναι αντικειμενικά πιο έμπειρος και πιο έτοιμος προπονητής αυτή τη στιγμή από τον Δέλλα.

    Υ.Γ. 200 χιλιάρικα έμαθα στοίχισε ο Ζουκουλίνι, και 60 χιλιάρικα είναι το συμβόλαιο του Πέκχαρτ. Ο οποίος Πέκχαρτ, με τα όσα έχει δείξει ΩΣ ΤΩΡΑ (προσοχή: ως τώρα) μου μοιάζει με νέο Μάκη, τον οποίο ξαναφορτώνεται η ΑΕΚ όπως φορτώθηκε ο Δέλλας τον κανονικό Μάκη! Ελπίζω να είναι όντως νωρίς για να κρίνουμε και να φταίει αυτό.
    Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι πώς ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΓΙΕΤ συμβιβάστηκε με τέτοιες ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Και μάλιστα δήλωσε κι ευχαριστημένος!!!!!!!!!!!! Γιατί έτσι και ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ κανένας Δέλλας σοβαρές μεταγραφές, δικαιολογημένα ίσως θα του λέγανε: “πήγαινε στο καλό παλικάρι μου που έχεις και απαιτήσεις να σου πάρουμε παίκτες, πρώτη σου χρονιά στην Α Εθνική….”
    Ολόκληρος Πογιέτ όμως, έμπειρος και εγνωσμένης αξίας προπονητής να είναι ικανοποιημένος με ΑΥΤΕΣ τις μεταγραφές ???? Αυτές δηλαδή ήταν οι ανάγκες της ομάδας το Γενάρη ????
    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να του “βγουν” και οι μεταγραφές αλλά και η επιλογή του Άρθο και ΟΛΑ και στα επόμενα δύσκολα ντέρμπι που έρχονται και ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ τους στόχους μας και τον ίδιο οριστικά….. άλλωστε μόνο ανώμαλος ή αντιΑΕΚτζής θα παρακαλούσε την αποτυχία του.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    OK λοιπον αφου θες να τα λεμε ολα.
    1) Ναι οντως ηταν φαουλ το 1-0 στο ταψι. ΟΚ. ΜΕΤΑ τι εγινε? Η δοικηση του εφταιγε?
    2) Στο ΜΠΑΟΚ επρεπε να χανεις με 3 και 4 ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Αφου θες να τα λεμε ολα. Αντε και δεν εχασες αντε και σου εδωσε το πεναλτυ. Ε παλι 2-2 θα ηταν. Η να μη δωσει στο ΜΠΑΟΚ το πεναλτυ το δικο του? Οχι οπως μας βολευει..
    3) Ο Πογιετ σου εχει δειξει 15 νικες 2 ισοπαλιες και 3 ηττες. Σου πηρε τα ντερμπυ και τα δυο και λογικα (αν παει ετσι θα σου παρει και το τριτο). Σου δειχνει καθε φορα λοιπον σχεδον
    4) Κανενα κυπελλο Γ Εθνικης δε μου λειπει. Αυτα για επο κλπ ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ORIGINAL οχι σε μενα. Με την ΕΠΟ επαιξε και ΕΧΑΣΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ 2-0 η με τον Αγροτικο Αστερα? Μηπως σε εκλεψε και η διαιτησια με ομαδα Γ Εθνικης?
    Για να ξερεις το κυπελλο Γ Εθνικης εχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ…
    5) ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ του Δελλα εξαφανιστηκαν απο το ποδοσφαιρο. Αιντε με το ΜΑΛΑΚΑ που καθε χρονο αλλαζε ΟΛΟ το ροστερ και καθε φορα μας δηλωνε και καλλυμενος- αφου δοκιμαζε τον Κρισαντους για 6 μηνες..
    6) Διαβασες τις δηλωσεις Σιμοες Γιοχανσον? Ακουσες χτες το Μανταλο? Ολοι το ιδιο πραγμα λενε: η ομαδα απεκτησε οργανωση. ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ και πλεον κοιταμε την αποτελεσματικοτητα και την ουσια: δεν εχει νοημα να κανεις 30 τελικες να βαζεις μια με το ζορι και να αγκομαχας στο 90 να κερδισεις τη Βεροια και το 85 να πετας μεσα το Κρισαντους (αυτον ντε που τον δοκιμαζε ολο το καλοκαιρι ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ και μετα δηλωνε οτι ΔΕΝ θελει επιθετικο). Κανε 5-10 ριξε 2 στο 60 και καλη συνεχεια.

    Η πορεια του ΚΟΛΟ-σου του κολου ειναι μια χαρα: ΑΕΚ-ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ μετα καμμια καβαλα καμμια παναχαικη και μετα κανα τοπικο και σπιτι του. Σιγα τον ΑΜΠΑΛΛΟ που θα στερηθει το ποδοσφαιρο την ‘εργατικοτητα του’ και τα ΘΑ δουλεψω που μας τσαμπουναγε 2,5 χρονια. Αιντε με το νεο Κωστενογλου που αναλογα εκανε κατι μισο-φεγγαρα και χαθηκε. Τα ιδια ακουγα πριν μερικα χρονια για το πατερ που ηταν λεει εργατικος και ηρεμος και πρασινα αλογα με κιτρινες βουλες.

    Τελος θα σου πω οτι ο Πογιετ θα κατσει μεχρι τον Ιουνιο και μετα τελος. Οποτε εφερε τον Σουκουλινι και εναν ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ μιας και ο Τζιμπουρ ειναι ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ στην ομαδα. Φυσικα και δηλωσε ευχαριστημενος οταν βλεπει και αυτος (οπως ολοι μας) οτι το ροστερ (του πετυχημενου ντε) θελει σχεδον ΟΛΟ ξηλωμα- κατι που δε γινεται ακομη και λεφτα να ριξει ο αλλος που δεν.

    Τωρα ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ καποιος να ειναι πετυχημενος, να στηνει 2,5 χρονια μια ομαδα, να ειναι αψογος κλπ κλπ και απο την αλλη αυτο που αφηνει πισω του να ειναι ενα ροστερ με 300 τρυπες και ελλειπεστατης ποιοτητας αυτο πραγματικα με ξεπερναει.
    Γαματος δουλευταρας κολοσσος κλπ και απο πισω 2,5 χρονια η ομαδα δεν εχει ΚΑΝ ενα βασικο αξονα. Δεν εχει εξτρεμ δεν εχει σεντερ φορ αλλα ο Γκουαρδελλας εκανε τρομερη δουλεια! Πραγματικα δηλαδη αυτα που ακουω ειναι απιστευτα.

    Το καλο ειναι οτι ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, Ο ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ.

    ΥΓ Εγω και αν εχω κραξει τον Αρθρο. Προχτες εκανε πολυ καλο ματς ομως και ο Ιντεγε φανηκε μονο στο φυλλο αγωνα. Αφου λοιπον ειναι να τα λεμε ολα.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.F.K. : Για τον Δέλλα δεν θα ξαναμπώ στον κόπο. Τα έχω πει κι έχω τελειώσει. Από εκεί κι έπειτα, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Τι να κάνουμε ; Υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι του Πασόκ όπως υπάρχουν και λάτρεις του Χίτλερ ή του δωδεκάθεου.
    Δυό πράματα όμως με κέντρισαν στο κείμενο σου. Ο Πογιέτ ικανοποιημένος και χαρούμενος; Ποιός σου το είπε αυτό; Τα μέσα του disinformation ; Χοντρά τσαντισμένος είναι και σε παραπέμπω στην συνέντευξη του της Κυριακής, μετά το παιχνίδι, μετά την συνάντηση του με τον Μελισανίδη,όταν του είπε τα πραματάκια που θα ξεδιπλώσουμε αυτήν την εβδομάδα. Δεν τα ξέρεις καλά τα πράματα.
    Και το δεύτερο : Πράγματι από τα λεφτά, περίσσεψαν γύρω στα 600 χιλιάρικα. Αυτό λοιπόν που είναι μέσα στην διαπραγμάτευση, είναι ο γυμναστής του Πογιέτ, που βέβαια δεν παίρνει τόσα αλλά είναι προϋπόθεση. Τα λοιπά, πιθανώς και σήμερα το βράδυ. Αυτά όμως που μένουν, πάνε για ξαναδανεισμό του Αργεντίνου. ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ BUDGET ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.
    Υγ. Εκτός από θαυμαστής του Δέλλα, θα έπρεπε να μηνημονεύσεις και την τρομερή δουλειά του Μπορμπόκη και του Μπουρουτζίκα. Όπως και να το κάνεις, είχε τημ ο άνθρωπος.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Α ρε Stevie ξύνεις πληγές..
    Η οργάνωση με το Μπούρου που κατέρρευσε ολη η ομάδα επειδή χτύπησε ο Μάνταλος περσυ και μέχρι και στα play off μας εκανε πλακα ο Ηρακλής και ο Βαζάκας
    Κοντή μνήμη ο Έλληνας σημερα βρίζει αυτούς που ψήφισε τρεις φορες μεςα σε ενα χρόνο!
    Άντε πες τα γιατι κρατιέμαι και για το team και για τον Αργεντινό οσο δε παει.
    Οπως και τι εγινε με τους 2+1 απο τα σφυριά. Επρεπε να βγει να μιλήσει και να γινει κολος η ομάδα βλεπεις
    Επειδή ειναι παντελονατος και κοιτάει τη δουλεια του
    Και μας τα δειχνει σχεδον κάθε Κυριακή
    Άντε μη πουμε για τις επικοινωνίες το σωτο και το βέτο που έβαλε ο άλλος
    Η εγω η αυτος ..
    Άντε μη πουμε τι εχει παιχτεί με το Τζιμπούρ και τι συμφώνησαν τα μεγάλα κεφάλια για το σεντερ φορ το καλοκαίρι
    Το πιου ελεύθερο που του εκανε και δε το παίρνει στον ατρόμητο τσάμπα

  36. Ο/Η J.F.K. λέει:

    προς The Snitch:

    χαίρομαι που γίνεται κουβεντούλα με αδερφό Ενωσίτη και μάλιστα με επιχειρήματα.
    Έστω κι αν διαφωνούμε.
    Τα περσινά πλέι οφ της Β λοιπόν δεν είχαν καμιά σημασία, αφού η ομάδα είχε μεγάλο προβάδισμα και ουσιαστικά είχαν τελειώσει όλα. Όταν χρειάστηκε, μια χαρά φυσική κατάσταση είχε η ομάδα πέρσι και δε γινόταν να προβλεφθούν οι ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ αναβολές που έκαναν μαραθώνια τη σεζόν.

    Απαντάω τώρα στα παραπάνω που έθεσες:

    Ο “πέστε κάτω” Δέλλας λοιπόν, δεν είναι ΑΕΚτζήδικο επιχείρημα, αλλά “γαυροεπιχείρημα”.
    Δηλαδή “έπεσε κάτω” γιατί φοβήθηκε το γαύρο ο Δέλλας και δε μπορούσε να τον αντιμετωπίσει, όπως μας λέει ο Τσουκαλάς? Δε νομιζω.

    Έπεσε κάτω γιατί έψαχνε και κυνηγούσε ποντίκια και Ποντίκηδες λέω εγώ. Και αδιαφορώ για τη γνώμη του Τσουκαλά.

    Και αν θες τη γνώμη μου, θα έλεγα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και σε αυτόν αλλά και σε όλους όσους έκατσαν κάτω γιατί διαφορετικά θα θρηνούσαμε ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Και πάνω απ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Μέσα ήμουν φίλε και το θυμάμαι σαν τώρα, θα γινόταν ΜΑΚΕΛΕΙΟ με …..ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους σκαρφαλωμένους στη 18 έτοιμους να μπουκάρουν, και τους οργανωμένους να βρίσκονται ΗΔΗ μέσα στο γήπεδο με την πόρτα της σκεπαστής σπασμένη.
    Αλλά και λάθος να ήταν που έκατσαν κάτω, δηλαδή αντί να στήνουμε ΚΡΕΜΑΛΕΣ για απόγονους και Ποντίκηδες (που λίγα χρόνια μετά έδωσε συνέντευξη και παραδέχτηκε τα πάντα) εμείς ασχολούμαστε με το αν έκατσαν κάτω ή σηκώθηκαν πάνω και ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ? Σου έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα ο Δέλλας ως ποδοσφαιριστής να ισχυριστείς ότι ΦΟΒΗΘΗΚΕ ποτέ κάποιον στο γήπεδο ή το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ?
    Δε νομίζω.

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Μια ζωή. ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΡΥΔΙΑ. Και ειδικά όταν έβγαλε εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους με τη γκολάρα του τότε.

    Πάμε παρακάτω. Στο Υ.Γ. σου: Δεν έγραψα κάτι διαφορετικό. Ο Άρθο στο συγκεκριμένο ματς δεν έκανε την κραυγαλέα γκάφα (που συνηθίζει) εκτός από κάτι μικρολαθάκια. Είχε όμως και ολόκληρο “οχυρό” μπροστά του, 3 καθαρά αμυντικογενείς παίκτες στα χαφ (Σιμόες φύλακα σκύλο που κάνει για 5- Ζουκουλίνι -Γιόχανσον) κι έτσι δε δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση. Είδα επίσης 3-4 καλές μακρινές μπαλιές με τις οποίες προώθησε το παιχνίδι της ομάδας. Νομίζω όμως ότι ως τώρα, τα λάθη του είναι ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ για το επιπεδο της ΑΕΚ, πολλά περισσότερα από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΠΕΡ και με ανησυχεί η συνέχεια και ειδικά σε Λεωφόρο, Τούμπα και ίσως Καραισκάκη που χρειαστεί να ξαναπάμε. Εσύ δηλαδή δεν ανησυχεις, δεν θα ήθελες κάποιον καλύτερο αμυντικό στη θέση του ώστε να σου έδινε μια κάποια ασφάλεια και να μην αναγκάζεσαι να “οχυρώνεις” τα χαφ σου μπροστά του και γενικά την ομάδα τόσο πίσω ?

    ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΟΠΕΡ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?

    Ο Πογιέτ δε ζήτησε καν αμυντικό, δήλωσε ικανοποιημένος από τον Άρθο (τον οποίο ΑΥΤΟΣ καθιέρωσε ως βασικό αντί π.χ. το Λαμπρόπουλο ) κι αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι θα κριθεί στο τέλος και για τον Άρθο και για όλα, ανάλογα με την επίτευξη ή όχι των στόχων. Με βρίσκεις άδικο ή παράλογο ?

    Πάμε παρακάτω.

    1.) Με ρωτάς “Τι έγινε” δηλαδή στο τηγάνι μετά από ένα ΑΚΥΡΟ γκολ και 4 ανύπαρκτα οφσάιντ που δόθηκαν εναντίον μας ?
    Η ομάδα φίλε μου κατέβηκε στο τηγάνι με το χαμηλότερο μπάτζετ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ (ακόμα μικρότερο και από τη χρονιά της πεσάδας!) και εντελώς απροστάτευτη από τη διοίκησή της. Να παίξει στο στόμα του λύκου. Εναντίον μιας ομάδας με εικοσαπλάσιο μπάτζετ. Ναι ή όχι?
    Έγινε λοιπόν αυτό που έχει γινει κι άλλες, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, όταν μπασταρδεύονται οι όροι διεξαγωγής ενός ματς με το γαύρο. Ματς καρμπόν, τον Τσαγκαράκη στο ΟΑΚΑ τον θυμάσαι? Τον επόπτη Παπαδόπουλο ?Θυμάσαι τι παίχτες είχε μέσα η ΑΕΚ και πώς έφαγε τα 4 ? Τα ίδια και στην εξάρα με Χιμένεθ (άχρηστος κι αυτός) τα ίδια και σε πολλά άλλα ματς.
    Πήρε ο Δέλλας πολύ νωρίς ένα ανόητο ΡΙΣΚΟ επειδή χάναμε και έβγαλε τον Σιμόες βάζοντας τον Μπουονανότε, δίνοντας εντολή στο Μάνταλο για λίγο πιο πίσω.
    Ήταν ένα ΛΑΘΟΣ. Από έναν ΑΠΕΙΡΟ προπονητή, στην πρώτη χρονιά του στην Α Εθνική. Και λοιπόν?
    Γνωρίζεις κάποιον προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου που δεν έχει κάνει λάθη, και μάλιστα χοντρά?
    Ο Σάντος π.χ. δεν ήταν καλός προπονητής και έμπειρος?Δεν έκανε λάθη ?
    Το ματς με τον Ιωνικό το 2004 το θυμάσαι? Τις τρεις ΤΡΙΑΡΕΣ από το γαύρο (τη χρονιά του τελικού στην Κρήτη) τις θυμάσαι? Εκεί δεν έκανε λάθη?
    Το ματς παλιότερα με το Τζόρτζεβιτς και το Γεωργέα στη Ν.Φ,(2-3), εκεί που όλο το γήπεδο ΟΥΡΛΙΑΖΕ να κάνει κάτι, μια αλλαγή ,το θυμάσαι? Αυτά τα λάθη δηλαδή σημαίνουν πως κι ο Σάντος ήταν άχρηστος προπονητής ???
    Δηλαδή ο Πογιέτ, ένας έμπειρος προπονητής, όταν έφαγε 8 γκολ από τη Σαουθάμπτον δεν θα έκανε τραγικά λάθη έως ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, χωρίς να χρειάζεται να δούμε καν το ματς?
    Αυτό σημαίνει ότι είναι κακός προπονητής ?

    2.) Δώσε μου εσύ σαν διαιτητής αυτό που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ (άσχετα αν έχω κακή απόδοση) και θα σου έλεγα εγώ αν ισοφάριζε ο ΠΑΟΚ το ματς. Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ αν έτρωγε το 2-1 στο 78′ αποκλείεται να έβρισκε τα κουράγια να ισοφάριζε. Το ματς θα είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη, αυτά συμβαίνουν όμως όταν η διαιτησία μπασταρδεύει τους όρους διεξαγωγής του παιχνιδιού.
    Να σου υπενθυμίσω εδώ τον βρώμικο πόλεμο που δεχόταν πριν το ματς της Τούμπας ο Δέλλας από τους Κετσετζόγλες και τις Ωρες για να χρησιμοποιήσει και τους “τρεις μάγους μαζί”,(τους έβαλε στην Τούμπα και είδαμε τα αποτελέσματα) όπως και για το ότι κατέστρεφε την ψυχολογία του Μπουονανότε επειδή τον έβαλε στην Ξάνθη στο 87′.
    Βλέπεις τώρα με Πογιέτ τη διαφορά? Σε ΔΥΟ ματς πρωταθλήματος τον έχει χρησιμοποιήσει στο 90΄ως αλλαγή τον Ντιέγκο, σε άλλα 3 ματς τον έβαλε συνολικά ένα μισάωρο, ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
    Εδώ με τον Ατρόμητο ενώ ΕΧΑΝΕ η ομάδα, δεν έκανε ΚΑΝ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ο Πογιέτ, κι ενώ ο Μπουονανότε περίμενε μπας και μπει και βοηθήσει.!!!… Και δε μιλάει κανείς……
    Αυτά ενδεικτικά, για να δεις τι βρώμικος πόλεμος γινόταν στον Δέλλα από τα αρδάκια της ΑΕΚ.

    Και στο λέω ξανά για να τελειώνουμε:
    O ΔΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ:
    Α.) ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,
    Β.) ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΖΕΤ.
    Κι αν ο Πογιέτ μείνει τελικά και συμβούν πάλι αυτά τα 2, θα φύγει νύχτα και κυνηγημένος αργά ή γρήγορα. Ή οποιοσδήποτε προπονητής έρθει στη θέση του Πογιέτ. Και όπως ΟΛΟΙ οι προπονητές της ΑΕΚ στο πρόσφατο παρελθόν.
    Θυμήσου το αυτό, εδώ είμαστε.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Και αν η διοίκηση είχε κάνει αυτά που ΕΠΡΕΠΕ, ο Δέλλας ούτε κατά διάνοια δε θα είχε φύγει από την ΑΕΚ.

    4.) Το έγραψα πιο πάνω ότι έχει καταργηθεί το κύπελλο της Γ και φυσικά και ΑΠΑΝΤΗΣΑ και μάλιστα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ σε αυτό που με ρωτάς, ίσως δεν διάβασες προσεκτικά.

    5.) Και σε αυτό απάντησα αναλυτικά πιο πάνω. Ίσως είναι λίγο κουραστικά τα “σεντόνια” μου και δεν τα διαβάζεις προσεκτικά, κατανοητό.

    ΚΑΝΕΙΣ παίκτης του Δέλλα όμως δεν εξαφανίστηκε από το ποδόσφαιρο, ΟΛΟΙ οι παίκτες της ΑΕΚ που βλέπεις σήμερα είναι παίκτες του Δέλλα και φυσικά η ομάδα είναι ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ. Με τις όποιες βελτιώσεις από τον Πογιέτ που βλέπουμε και συμφωνώ.

    Τι θα πει όμως ότι ” αφηνει πισω του να ειναι ενα ροστερ με 300 τρυπες και ελλειπεστατης ποιοτητας”, “δεν έχει καν ένα βασικό άξονα” ??

    Μα πλάκα μου κάνεις ? δηλαδή εσύ περίμενες με ένα μπάτζετ 3,6 μυρίων (το χαμηλότερο που θυμόμαστε στην ΑΕΚ ποτέ) να σου φτιάξει ο Δέλλας μια ΕΤΟΙΜΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ικανή να διεκδικήσει πρωτάθλημα του χρόνου από το γαύρο ?
    Τη στιγμή που ΟΛΟ το μπάτζετ που διαθέτεις, ισοδυναμεί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ με ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΙΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ?
    Φίλε μου με πορδές δε βάφονται αυγά, προπονητής είναι ο Δέλλας κι όχι μαθητευόμενος μάγος και Χάρι Πότερ που κάνει θαύματα.
    Αυτή τη στιγμή έχεις ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ με 6-7 παίκτες βασικούς για την επόμενη χρονιά (και ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ πάγκο) που εφόσον ενισχυθεί με 4-5 παίκτες πρώτης γραμμής του χρόνου μπορεί να χτυπήσει άνετα το πρωτάθλημα.
    Τι θα πει βασικός άξονας ?Για τερματοφύλακα, σέντερ φορ, στόπερ και ένα καλό εξτρέμ θα σκάσεις ΧΡΗΜΑ, όπως σκάνε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
    Οι υπόλοιποι 6-7 όμως (και ο πάγκος) που υπάρχουν ΗΔΗ, φυσικά και είναι ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, με το συγκεκριμένο μπάτζετ. Τι δεν καταλαβαίνεις και σου φαίνεται απίστευτο?

    Θα ψάξεις λοιπόν να φέρεις Μπεργκ και Λάφερτι τουλάχιστον, και δε θα διαθέσεις μπάτζετ για Πέκχαρτ και Χρύσανθο, να γελάει ο κόσμος….

    Τέλος, το ποιός περνάει ή όχι από την εξώπορτα σε μερικά χρόνια, ασ το να το δούμε.
    Εδώ γίνεται “του σφουγγαριού το κάγκελο”, έχουν επιστρέψει στην ΑΕΚ οι μεγαλύτεροι προδότες……. είναι ακομα μέσα Παππάδες κλπ που κατέστρεψαν και τελικά έριξαν την ΑΕΚ φεύγοντας τον Ντέμη το 2008…… έχει γυρίσει στην ομάδα (Κ-20 και για 2 επίσημα ματς ως κανονικός προπονητής ) αυτός που αποκαλούσε “λαμόγιο” τον Μελισσανίδη στα ραδιόφωνα….
    Και θα έχει πρόβλημα να επιστρέψει ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ της ΑΕΚ σε 2-3 χρόνια?κι εφόσον το αξίζει?
    ασ’το καλύτερα, εδώ είμαστε.

    Υ.Γ. Ο Δέλλας είναι παρελθόν αυτή τη στιγμη για την ΑΕΚ, έχουμε άλλον προπονητή κι εσύ (κυρίως) με το Steven (λιγότερο) επιμένετε να ασχολείστε με το Δέλλα ( όπως ακριβώς και ο Κετσετζόγλου, ως αντι-Δέλλες και σα να έχετε κάτι προσωπικό μαζί του) χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος.
    Δε νομίζω ότι ο Δέλλας έκανε κάποιο κακό στην ΑΕΚ, ίσα ίσα το αντίθετο.
    Κάναμε μια μεγάλη νίκη, μπορούμε να τη χαρούμε, να αφήσουμε το παρελθόν και να προχωρήσουμε Ενωμένοι παρακάτω ?
    ή θα ψαχνόμαστε να τρωγόμαστε για τρίχες?

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε τρώγωμαι με κανενα
    Δεν υπαρχει Δέλλας, ενα νουμερο ειναι και το γράφω χρονια τωρα
    Ενας άτολμος καραγκιόζης που 2,5 χρονια κέρδιζε πιτσαρίες με κακιστο ποδόσφαιρο ενώ (οπως λες και εσυ) έιχε ομάδα με δεκαπλάσιο μπατζετ ( μονο ο Κορδερο εκανε 535 χιλιάρικα οσο ολη Γ εθνική)
    Οκ καθενας τη γνώμη του εγω λεω τη δικιά μου και τη λεω απο τη πρωτη μερα
    Επέτρεψε μου να ξερω πολλα που δε γίνεται να γράφουν για το νουμερο. Γιατι μονο τέτοιο ειναι και θα δεξιές την ηδη πτωτική πορεία του.
    Εχει μάθει ενα 4-2-3-1 είτε παιζει με τη Τρίγλια είτε με τη μπαρτσελονα, κοιμάται όρθιος στο πάγκο σε ολα τα παιχνίδια μονιμα, και κάθε φορα βγαίνει και ψελλίζει τα ίδια και τα ίδια.
    Το οτι η ΑΕΚ κατέφερε να νικήσει στο 90 αρκετά ματς εγινε γιατι ακριβώς ειναι η ΑΕΚ. Τωρα που ειναι στη Χαλκηδόνα παλεύει μη χάσει απο τη Βέροια.
    Ποςο μικρος ειναι φάνηκε απο αυτα που ειπε οταν έφυγε, που φυςικα 2,5 χρονια δε τόλμαγε οχι βα τα ψελλίσει αλλα έλεγε τα ανάποδα ακριβώς.
    Τον ιωνικό άστο καλύτερα και τι παίχτηκε και ποσά και ποιοι ΚΟΝΟΝΗΣΑΝ απο εκει με πρώτο το κοντό λαμόγιο..

    ΥΓ αμα εμένα έρθει οποιαδήποτε και μου πει να πέσω κατω στη δουκεια μου θα τον πιάσω απξ το λαρύγγι και θα βγάλει το γάλα της μάνας του. Αν δεν εχω πιάσει πρώτα τον απέναντι μου. Και εγω μεςα ειμουνα και τον ειδα το μαλακα. Που έπιανε και τη μέση του 2 μέτρα μαντράχαλος. Και τα λεω εγω οχι ο Τσούκαλας. Ειςαι ΑΕΚ και με 5 να μείνεις πλάκωσε τους στις κλωτσιές οχι να κανεις τη κότα.
    Δεν υπαρχει κανένας Δέλλας. Ενα μικρό ανθρωπάκι ηταν που του ειπε ο άλλος ΣΚΑΣΕ μπροςτα σε τρίτους και κατέβασε το κεφάλι και δεν έβγαλε άχνα. Οπως του ειπε το Σεπτέμβριο στη περίφημη σύσκεψη οταν μιλάνε και κατι πήγε να πει: ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ; Τουμπεκί εκανε και μετα έβγαινε και το έπαιζε οτι οκοι μαζί αποφασίσαμε και άλλες μπαρούφες.
    Ασε σου λεω μην αρχίσουνε και γράφουμε και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
    Απο το Βελεστίνο τοτε που ανέβηκε ο άλλος και οι Παναγίες που του έχωνε ακούγονταν μέχρι το Πηλίο με τους μαλακές που είχε μαζέψει και το έπαιζε Μουρίνιο, μέχρι τα καντήλια φέτος που πήγε την ομάδα στη Πολωνία για να βολέψει το φιλαράκι του στο προπονητικό με τα φράγκα και δε βρισκαμε ομαδα να παιξουμε και ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕ κατι χαβαλεδες με φανελλες να κνουτνξ τον αντιπαλο στο πρωτο ματς.
    Ασε μη γραφουμε που τον κραταγε ο ενας και ο αλλος ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ δεν ηθελε 3 φορες που ειχε σηκωσει και κεφαλι Η ΠΟΡΔΗ.
    Δε φτανει που τον εσωσε με τη Κυπρο εβγαλε και γλωσσα μετα τον αστερα στη θεσσαλονικη
    Ασε σου λεω…μη το σκαλιζεις

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.F.K. : Το σεντόνι σου δεν με αφορά αφού δεν απευθύνεται σε μένα, κι άρα δεν πρόκειται να μπω σε πειρασμούς να απαντήσω. Το αρχικό μου σχόλιο εξακολουθεί να ισχύει. Πάντως να αναφέρω κάτι : Ουδείς ασχολείται με τον Δέλλα εδώ μέσα. Αν πέσει καμιά ατάκα ή καμιά απάντηση, είναι επειδή κάποιοι άλλοι τον φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο. Και μάλιστα ενώ δεν έχουμε κενό προπονητή.
    Θέλω όμως δυό παρατηρήσεις να κάνω: Είναι πίσω ο Μανωλάς, που τον είπε λαμόγιο. Προφανέστατα διότι ο Μελισσανίδης σέβεται τους αρχιδάτους κατά βάθος άσχετα αν λόγω υπαρξιακής ανασφάλειας έχει κάνει κι αυτός και μια αυλή που τον γλύφει. Εδώ ακριβώς βρίσκεται κι ο χώρος αυτός.
    Αν θεωρείς οτι συμπλέουμε με τον Κετσετσόγλου σαν αντιδελλικοί, κάνε μου μια χάρη να γυρίσεις δυό χρόνια πριν και να διαβάσεις τα κείμενα του Κώστα καθώς και τα δικά μας εδώ μέσα. Εμείς, χωρίς καμία στράτευση, δεν κάναμε καμία κωλοτούμπα στο θέμα Δέλλα. Εγώ τουλάχιστον σκοτωνόμουνα να φύγει και δεν έβαζα κανένα στοίχημα για το αν θα πετύχει. Άλλοι βάζανε, άλλοι το χάσανε κι άλλοι φυσικά πήγανε με τη σημερινή θέση της ΑΕΚ. Όπως βέβαια θα χάσουν και το σερβικό στοίχημα για το οποίο σκίζω τα ρούχα μου. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ φίλε κι όχι εκμετάλλευση των γεγονότων. Είναι τουλάχιστον αστείο να ταυτίζεις τον χώρο αυτόν που είναι αντιδημοσιογραφικός με τα κατιναριά που εξυπηρετούν τοπικά και χρονικά συμφέροντα.
    Υγ. Η πουτάνα ποτέ δεν μπαίνει σε κανονικό δρόμο. Άσχετον;

  39. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Τι δεν τρώγεσαι μωρέ που όλο με το Δέλλα ασχολείσαι ? Τεσπα. Πρέπει να έχουμε την ίδια ηλικία (48), αν πηγαίναμε για ένα καφεδάκι θα σε έκραζα φιλικά και ΑΕΚτζήδικα. Ευχαριστώ και για τη “φιλοξενία” εδώ.
    Δεν παίχτηκε απολύτως τίποτα με Ιωνικό και κανένα “κοντό λαμόγιο” δεν κονόμησε, ο Ντέμης θα πούλαγε και την … ψυχή του στο διάολο για να πάρει ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ.
    Άλλωστε το ματς με τον Ιωνικό δεν ήταν “τελικός πρωταθλήματος”, όπως λανθασμένα θυμάται ο πολύς κόσμος. Ακόμα και να το κερδίζαμε δηλαδή ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Άν ήθελε η ΑΕΚ (εσκεμμένα) να χάσει το πρωτάθλημα τότε, μπορούσε εύκολα να “κάτσει να χάσει” το επόμενο ματς με το βάζελο στη Λεωφόρο, οπότε “ούτε γάτα, ούτε ζημιά”. Τέτοια περίπτωση όμως ούτε μία στο εκατομμύριο….
    Τέλος, τα “ξέρω αλλά δε λέω” δε μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απανταω στα δελλακια που μας εχουν ζαλισει τον ερωτα με το ΝΟΥΜΕΡΟ
    Ειπα ηδη μερικα και εχει πολλα ακομη που κατ ιδιαν δεν εχω κανενα θεμα να τα πω.
    Αυτα τα λιγα και οποιος θελει ας με διαψευσει.

    Αστο με τον Ιωνικο και τι εσκιζε ο μεγαλυτερος ΚΛΕΦΤΗΣ μετα το Μακη που εχει περασει απο την ΑΕΚ
    Ο τυπος ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ και εκρυβε βιβλια για να μη φανουν τα εκκ που ‘ελειπαν’

    Η Ιντραλοτ ειχε ΦΡΑΞΕΙ το ματς και στη Κυπρο εγινε πανυγηρι με τους μπουκ- βουηξε ολο το νησι.
    Μια χαρα κονομησε η σημαια απο την ΑΕΚ 3,5 χρονια που ξαφνικα μου βρεθηκε με σπιτια σκαφη κλπ
    ΚΟΝΟΜΑΓΕ απο 10 παντες το ΛΑΜΟΓΙΟ μεχρι και απο τα security.

    Τωρα το τι λαμβανεις σοβαρα η οχι υπ οψιν ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ απο εκει που πληρωναν τα λεφτα τι εχει γινει, οπως μια χαρα το ξερει κ αυτος γι αυτο εχει βαλει την ουρα στα σκελια. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ

    ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ αυτο σου λεω μονο

  41. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Στήβεν γράφω ότι επιχειρήματα συμπλέουν κι όχι οι άνθρωποι, αφού δε γνωρίζω προσωπικά τους ανθρώπους.
    Επίσης, ο Κέτσε καμιά κωλοτούμπα δεν έκανε στο θέμα Δέλλα, από το πρώτο λεπτό του έσκαβε το λάκκο κι ας έγραφε για “στοιχήματα”.Ίσως επειδή ήταν “αντιδημοσιογραφικός” ο Τράι, τους έκλεινε τις προπονήσεις,τους έγραφε και μπράβο του ακόμη περισσότερο.
    Ο Δέλλας ήταν το εύκολο εξιλαστήριο θύμα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ (μεχρι προχθές) διοίκησης, μην τα ξαναλέμε. Στοίχημα της πλάκας δηλαδή.
    Αντίθετα, περιμένω τώρα να δω πώς ακριβώς θα χαθεί το “σερβικό στοίχημα” που έγραψες, και για το οποίο σκίζεις τα ρούχα σου… αν κατάλαβα καλά…
    ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ θα σε παραδεχτώ, δε δίνω ούτε μία πιθανότητα στις χίλιες.

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φίλε μου μιας και κάνουνε ολοι τη κουβέντα
    Ο Μίλο τελείωσε με το σα. Ανακοινώσεις στο μέλλον
    Για τον άλλον ειναι η αλλαγή σελίδας που λέμε, πιθανόν με τη μετακίνηση του στας Ακαδημίας μιας και κόβει και το μάτι του.
    Οι άλλοι ολοι της αφίσας εχουνε τελειώσει οπως και η επικοινωνία
    Η αρκαδη εχει μείνει για αλλο λόγο

    Not bad αφου μας διαβάζουν καθημερινά άπαντες στη ΠΑΕ. Που να μην ηταν και αντιπολίτευση δηλαδή αλλα κανονικη φωνή- πράγμα που επίτηδες κρατείται εκει
    Και ας εχει πάρει φωτιά στα hits το blog και οχι βεβαια απο ανούσια κείμενα υβρεολογιου
    Αλλο το ενα και αλλο να διαβάζεις μεςα στις γραμμές
    Έρχεται κείμενο του Stevie να ταράξει λιγο το θεμα παραπάνω
    Σιγά σιγά παντα οπως παμε συνήθως λ.
    Παντα το παρασκήνιο εχει νόημα στο προσκήνιο βγαίνουν οι δήματοι.
    Γι αυτο και το δεύτερο κουμάντο στην ομάδα ειναι και το πιο αθόρυβο. Ο μονος που προάγει έργο

  43. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.F.K. : Με στοιχήματα αγαπητέ, δεν ασχολούμαι, ούτε με κάποιο τυχερό παιχνίδι που κάποιοι έχουν βρει και τακτικές για να κερδίσουν αλλά πάντα χάνουν. Οπότε πρέπει να κατάλαβες οτι χαριτολογώ. Εγώ ξέρω καλά τις θέσεις μου, που φυσικά δεν άλλαξαν ποτέ, στα χρόνια που γράφω τα της ΑΕΚ, των εταιρειών ή των πολιτικοκοινωνικών καταστάσεων. Αυτά αλλάζουν για τους αγαπητικούς των εκάστοτε κυβερνήσεων κι όχι για μένα. Μίλησα για κείμενα συγκεκριμένα και ποιός υποστήριζε ή υποστήριξε τον τέως. Τι έκανε ο Κετσεντζόγλου και πώς το χειρίστηκε, δεν αφορά εμένα που έγραφα τα δικά μου. Αυτά σου είπα να βρεις. Και μόνο που δεν δίνεις ούτε 1/000, μάλλον σε φέρνει σε απολυτότητα και δεν έχω πρόβλημα σε αυτόν τον καφέ – αν κανονιστεί – να είμαι παρών, αν βέβαια δέχεστε τον 53 ετών. Οι Σέρβοι θα φύγουν χωρίς στοίχημα. Ο Ραν Ταν Πλαν έχει τελειώσει αφού έχει πιαστεί, κι ο άλλος το ρίχνει στις ακαδημίες – ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Αλλά εδώ θα είμαστε.

  44. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch ο μεγάλος κοουτς ουτε σήμερα κέρδισε με 11 εναντίον 10 το παράρτημα της σουβλακερι . Ενταξει αρχίζω να πιστεύω οτι η ήττα μας ήταν ενα μεγάλο δώρο της ομάδας μου .

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κ ομως υπαρχουν ακομη άνθρωποι που πιστεύουν οτι αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ ειναι προπονητής..
    Ο μονος λόγος που δε πέφτει ο σπάνος ειναι οτι τον εχει προλάβει η καλλονή και ο Πανθρακας..
    Αν και με αυτο το βλάκα ολα ειναι πιθανά.

    Δε ξερω αν ειναι δώρο – δε νομιζω απλα οκ μετα απο 9 ματς και πριν το γαύρο καπου το χάσανε οι δικοί μας- αλλα μετα το Μπάγεβιτς και το γκουαρδελλα η Χαλκηδόνα θα άκουει προπονητή απο ΑΕΚ και θα τρέχει..

    ΥΓ μη τον αδικούμε το βλάκα. Εχει και το Μπορμποκα με το μπουρου.
    Team οχι άστεια ..
    Χαχαχαχαχαχα