ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36061712

Οπως και σε ολα τα πραγματα στη ζωη, απολαμβανεις αυτο που μοχθησες να αποκτησεις και εισαι ανταξιος των επιλογων σου. Αλλος δουλευει σκληρα απο μικρος αλλος αραζει και μενει αμορφωτος στουρνος και με καθε ευκαιρεια το δειχνει.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρυντώ εξηγεί εκλαϊκευτικά, με δυο λόγια, χωρίς να διαβάζει από έτοιμο κείμενο, τι είναι η κβαντική υπολογιστική. Ο δικός μας δίνει συνέντευξη στο CNN με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο και δυσκολεύεται να περιγράψει έστω με απλά αγγλικά γυμνασίου, τη σημασία της επίσκεψης – “it was a significant chance” είπε ο κακόμοιρος, θέλοντας να πει “ηταν μια σημαντική ευκαιρία“!

Οπως αλλωστε ειπε οτι το μεταναστευτικο προβλημα ειναι καθολικο, γι αυτο και ηρθε ο παπας που ειναι καθολικος! Ναι αυτο ειπε ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ πρωθυπουργος.

Εκεί, ένας νέος, μορφωμένος πρωθυπουργός εντυπωσιάζει με την ευρυμάθειά του, τις επιλογές των υπουργών του, τον προοδευτικό προϋπολογισμό που ψήφισε.

Εδώ, ένας νέος, ημιμαθής πρωθυπουργός, εντυπωσιάζει με τη δημαγωγία του, τις επιλογές ιδεοληπτικών, διαχειριστικά ανίκανων και, συχνά, ηθικά προβληματικών υπουργών, αλλά και την απόκλιση απο οτιδήποτε προοδευτικό πρέσβευε κάποτε η παράταξή του.

Το ξέρουμε, δυστυχώς: Κάθε χώρα έχει τον πρωθυπουργό που της αξίζει!

ΥΓ1 Ρε το ΠΕΤΡΑΚΗ που ‘ξαφνικα’ αναστηθηκε χτες..Ειναι οι μερες- Πασχα ερχεται.  Αν πει κανενας οτι κανανε πολεμο στο προηγουμενο φωτια να το καψει. ΣΙΓΟΥΡΑ φταιε ΚΑΙ Ο GUS (για να μη πω οτι φταει μονο αυτος) αν οι σχεσεις του με μερικους παικτες ηταν κακιστες, αλλα παραλληλα δειχνει ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ειναι και ο Πετρακης. Αν ειμουν Μελ θα του εχωνα ενα προστιμο 5-10 χιλιαρικα- ισα να το τσουξει- ΧΩΡΙΣ να του πω γιατι η μαλλο θα του ελεγα : ξερεις εσυ..

ΥΓ2 Απο Τεταρτη θα ειπωθουν 5 πραγματα. Αλλα μπορουν να γραφουν αμεσα, αλλα αφου γινουν, αλλα καθολου ακομη και αν γινουν. Δημοσιοποιεις οτι πρεπει και κρατας οτι ειναι ιδιωτικο. Ακομη και αν δε ξερεις, ΡΩΤΑΣ και μαθαινεις. Λεγεται αστικη ευγενεια και τακτ για οσους ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν εχουν ιδεα τι σημαινει. Βεβαια πριν απο αυτο προυποθετει να εχεις και αλλα πραγματα.. οποτε ο καθενας κρινει τι πληροφορια θα πει ποτε θα τη πει και ΑΝ θα τη πει.

Μερικα πραγματα εγραψα χτες- αρκετα τα κρατησα, ισως ο Stevie πει μερικα ακομη. Το παρασκηνιο και το τι γινεται αλλαζει συνεχεια. Αυτο ενα πραγμα μας δειχνει: ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πλανο, η μαλλον υπαρχει αυτο με τα τρια ου: Το ΚΟΥ-ΤΟΥ-ΡΟΥ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Εμείς μόνο ότι έχει σχέση με το δημιουργικό έχουμε να κάνουμε πχ δημιουργική λογιστική, δημιουργική πολιτική, δημιουργική τέχνη και πάει λέγοντας. Εμείς αυτά γουστάρουμε….

    http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/28861

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αφου ΕΞΑΙΡΕΣΑΜΕ απο το νεο ασφαλιστικο τους βολευτες!!!
    Ο κακος Μητσοτακης ζητησε αλλο 5% μειωση στους βουλευτες της ΝΔ (εχουν ηδη φαει ενα 10% μειον απο τον αλλο κακο Σαμαρα) , ο κακος Λεβεντης ζητησε 50% μειωση, ο Κατρουγκαλος εκανε εξαιρεση!
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ τι δε καταλαβαινεις?

  3. Ο/Η Π.Κ. λέει:

    Ενυπωσιαστηκα! Καθοτι φυσικος, παντα θεωρουσα οτι κατι ελειπε απο ανθρωπους με κλασικες, ανθρωπιστικες ή οικονομικες σπουδες. Η ενασχοληση με τα Μαθηματικα, την Φυσικη και την Τεχνολογια, εστω και εκλαϊκευμενα, σου προσφερει μια διαφορετικη προοπτικη.
    Δεν μας φταινε ομως μονο οι πρωθυπουργοι μας. Ισως να ειμαστε το μοναδικο κρατος (με την συμφωνη γνωμη βεβαια της πλειοψηφιας του πληθυσμου) που συνδυαζει σε ενα υπουργειο αναζητηση γνωσης και σκοταδισμο: Υπουργειο Παιδειας, <> και <>. Τουλαχιστον αντιφατικο.

  4. Ο/Η Π.Κ. λέει:

    Διορθωση:
    Υπουργειο Παιδειας, Ερευνας και Θρησκευματων

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Π.Κ Οταν δε τη γνωση την αναζητα ο μεγας αποφοιτος λυκειου!! Φιλης τοτε τα πραγματα δεν ειναι απλα αντιφατικα αλλα εφιαλτικα. Απο την αλλη δεν ειναι ολα σκοταδισμος, πιο πολυ θα ελεγα μια συγκρουση η ενα ‘φρενο’ μεταξυ θρησκειας και επιστημης. Πραγμα ομως που με την εξαπλωση της γνωσης- σε αυτους που πραγματικα την αναζητουν και δεν … βαριουνται η βολευωνται, σταδικα αλλαζει. Ειναι εξαλλου κοινα παραδεκτο οτι ο μεγαλυτερος εχθρος του φανατιμου – και οχι της θρησκειας- ειναι η επιστημη. Αυτο ισως και το μεγαλυτερο λαθος της εκκλησιας- οτι η πιστη κλονιζεται απο τη γνωση. Εξ ου και προσπαθησαν να την εχουν περιορισμενη η ελεγχωμενη. Κοιτα αυτο ομως> ο σκοταδιμος δεν εχει πατριδα οπως αλλωατε και η βλακεια:

    Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:

    Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστροφυσική στὸ Harvard (Master of Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).

    Έχει διδακτορικές σπουδές στο κοινό πρόγραμμα Harvard και ΜΙΤ στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (Βιορευστοδυναμική, Μαθηματική Φυσιολογία, Αιμοδυναμική της καρδιάς και των αγγείων).

    Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital, στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του Massachusetts General Hospital και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Boston Children’s Hospital. Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών σε θέματα Διαστημικής Ιατρικής Τεχνολογίας.

    Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης, όπου έλαβε τους τίτλους Master of Theological Studies και Master of Theology και στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας στον τομέα της Βιοηθικής.

    Βιογραφικό Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη:

    Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου
    Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ». Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο δεύτερος λέει δεν επιτρέπει την επίσκεψη του πρώτου σε σχολείο, όπου καλέστηκε από μαθητές. Λογικό το βλέπω, για ποιο θέμα να πρωτομιλήσει ο πρώτος και τί να καταλάβει για να λογοκρίνει ο δεύτερος…

    Μη πας μακρια φιλε μου. Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ και η ΒΛΑΚΕΙΑ ειναι γυρω μας τη βλεπουμε καθε μερα.

    ΥΓ Το internet-blog και οχι μονο το δικο μας ΔΕΝ αγαπαει οτι μπαινει σε εισαγωγικα. Το θεωρει πραγμα του διαβολου και το κοβει. Ειναι η γλωσσα προγραμματισμου – να το πω απλα- που το κανει αυτοματα. Επειδη βλεπω αρκετα σχολια και εχουν κομμενα οτι ειναι σε εισαγωγικα – αν θελετε να πειτε κατι, π.χ quote- unquote κλπ ως σχολιο χρησιμποποιηστε απλες παυλες. Τα κειμενα των αρθογραφων εχουν αλλα access rights και δεν εχουν θεμα. Στα σχολια υπαρχει το θεμα οπως επισης δεν περνανε- αν δε πουμε εμεις οκ- οτιδηποτε ειναι link or multimedia file (photo-video κλπ)

  6. Ο/Η Π.Κ. λέει:

    Εχεις δικιο που με διορθωσες, για την διακριση θρησκειας-φανατισμου.
    Απλως σε ενα κοσμικο κρατος η θρησκεια δεν θα επρεπε να εμπλεκεται, ποσο μαλλον σε Υπουργειο κοινο με την Ερευνα.