Προσγειωθειτε..

guinness3

Κακα παιχνιδια στους ημιτελικους. Οχι οτι περιμεναμε να δουμε ματσαρες αλλα αυτο το πραγμα ηταν ιδιο με το Ατρομητος-ΑΕΚ προχτες. Ειδικα το Σιτυ-Ρεαλ ανετα εμοιαζε με παιχνιδι σουπερ-λιγδας. Γυρω το 60-65 αλλαξα καναλι δε βλεπωταν.. Χτες μια απο τα ιδια αυτο το σιχαμενο πραγμα του Σιμεονε-σπεσιαλ (που σαι συ βρε ψυχη δε βρηκες κανα μεγιστανα να αρμεξεις ακομη?), που μπηκε ενα γκολ στο 11 και μετα ξεραμε ολοι τι ‘θεαμα’ θα δουμε. Ολοι πισω ταμπουρι και οπου παει η μπαλλα. Που να δουμε και το επαναληπτικο. Και τους 11 στη γραμμη θα τους βαλει.

Αντε μπας και δουμε σημερα τιποτε, αλλα παμε αποδεκατισμενοι: εξω Sakho, Origi, Hendo, Can απο τους βασικους, μονιμα εξω Ings, Gomez, και τον Benteke απο τραυματισμο ενα μηνα, παμε με λιγοτερη απο μιση ομαδα. Αλλα επειδη ειμαστε Liverpool δε μασαμε. Ειδωμεν.

Για την ΑΕΚ ειπε ο Stevie οτι επρεπε και εκρινε. Εχει πολλα βεβαια που δεν δημοσιοποιουνται και με το καιρο θα τα πουμε οταν γινουν (και αν) οι αναλογες κινησεις.

Για το ματς με τον Ατρομητο: ασε ρε Στελλαρα τα πειραματα, παιξε εκει οτι επαιζε η ομαδα 6 μηνες να τελειωνουμε. Μαιο μηνα θα αλλαξεις συστημα σε αυτη τη σαχλαμαρα το 4-2-3-1? Αυτο ειναι συστημα προπονητη-ΚΟΤΑΣ για να καλυπτει το κολο του στη στραβη. Κολο που αφησε ΠΑΛΙ ακαλυπτο φυσικα βγαζωντας τον Σουμπινιο (ενα παικτη χειριστη ειχε και τον εβγαλε η προπονηταρα) για να βαλει επιθετικο. Ε ΡΟΥΦΑ το 1-1, κατσε στο παγωτο και κλωτσα οσα μπουκαλια θες. Αντι να κλωτσας το κεφαλι σου, ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Βγαλε εκει τη πικρα σου τη μιζερια σου και τη κακια σου στη ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

Δε φταις εσυ βεβαια. Ο αλλος που σε μαζεψε και σε ΕΣΩΣΕ μετα τα κουρεματα στη Κυπρο φταιει, οπως σου βρηκε και μεροκαματο μετα την ΑΕΚ και πριν σε διωξει σηκωσε το τηλεφωνο. Αλλιως ΑΝΕΡΓΟΣ θα εμενες προπονηταρα να κανεις το σχολιαστη σε καμμια ΕΡΤ και αμα. Αιντε δε μιλαμε με τον ΑΧΑΡΙΣΤΟ αλλα εχει και ορια η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

Για το τελικο ενα πραγμα εχω να πω. ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ γιατι παμε για πολλα με λιγα. Δεν βαζουμε γκολ με τιποτα, προπονητη ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ και τον βλεπουν οι αλλοι μεσα οτι τρεμει ολοκληρος στο παγκο, ασε που το ροστερ ειναι 5 σκαλες πιο κατω ποιοτικα. Πρεπει να γινουν παπαδες για να τους παιξουμε στα ισια και ειναι δυσκολο ως απιθανο. 95%-5% ειναι να το χασουμε και μαλιστα ΧΑΛΑΡΑ και ανετα. Ακομη και γκολ να βαλουμε παλι ειναι δυσκολο – μαθαινω θα παιξει ο Τσεχ-Ανεστης, τσαμπα ΣΚΑΒΑΜΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΤΟ GUS ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Ε ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΑΛΛΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Θα μου πειτε ενα ματς ειναι κλπ κλπ και μεχρι εκει να το δεχτω. Αλλα αυτα τα παμε μωρη ΑΕΚαρα και δε φοβομαστε κλπ ειναι για μικρα παιδια. Δεν ειπα να φοβομαστε αλλα δεν εχει καμμια σχεση ο φοβος με τη ποιοτητα. Ο ενας εχει τον Καμπιασο και αλλαγη το Τσορι και εμεις εχουμε το Γιοχανσον και αλλαγη τον … χεσε μεσα.

Γιατι αμα σου βγαινει η ψυχη να νικησεις τον βλακα το Γκουαρδελλα με τον Φυντανιδη σε 2 ματς, ε …. δε θα πετας μετα απο 1 εβδομαδα! Οσο γι αυτα με το γαυρο που θα ειναι αδιαφορος απο παραλια και διαφορα ομορφα με αυτο το πλευρο να κοιμαστε..

Φυσικα θελουμε το κυπελλο, φυσικα θα σκυλιασουμε ως οπαδοι να το κανουμε,  αλλα πιστευω οτι ξερουμε και τι μας περιμενει ως αντιπαλος.

Ειχαμε προπονητη, που δε ξερω αν θα επαιρνε τη κουπα αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κινδυνευες να φας διασυρμο, και τον διωξαμε γιατι ειπε απλα οτι φευγει μολις ληξει το συμβολαιο του. Ο ΑΤΙΜΟΣ, δεν εκατσε να πουλαει ΦΟΥΜΑΡΟ στο κοσμακη ΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ να λεει ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ. Γιατι αμα πουλας ΣΩΤΟ (σα το ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ με τους επενδυτας) μεχρι και Γενικος Διευθυντης γινεσαι μπρε.

ΥΓ1 Μου δινει ιδιαιτερη χαρα (μιλαω και για το Stevie) που πλεον μας διαβαζει το μισο ΟΑΚΑ σε νουμερα. Not Bad για ερασιτεχνες, που δεν κανουν δημοσιογραφικο ρεπορταζ. Ευχαριστουμε.

ΥΓ2 Το ματς σημερα αξιζει να γινει τηλεθεαση σε pub. Για να υπαρχει η καταλληλη ατμοσφαιρα. Marquess of Anglesey ακριβως απεναντι απο την Royal Opera, Covent Garden.

YNWA

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Προσγειωθειτε..

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Πονηρος ο Μελ που εταξε ενα εκατομμυριο πριμ κατακτησης του κυπελλου, σου λεει οχι μονο δεν θα αναγκαστω να τα δωσω αλλα αντιθετα με το ταληρο που θα εισπραξουνε απο την γαβριελα θα μου δωσουνε κιολας πισω απο τα προστιμα που θα τους χωσω 😉 😉 😉

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα, μη γραφουμε οτι ναναι. ταληρο δε τρως.
    ειπαμε κριτικη αλλα μη το ξεφτιλιζουμε, αμα ειναι μαγκες ας το παρουν το μυριο. δε καταλαβα δηλαδη που ειναι το προβλημα?

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Δεν τρως ταληρο τρως τριμπαλο, εσυ ειπες και συμφωνω απολυτα οτι ειμαστε πεντε κλασεις παρακατω απο τον gay.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    αυτο δε λεει κατι, ενα ματς ειναι.λογικα ναι θα χασουν αμα παιξουν 10, στα 7
    δηλαδη δε δινει λεφτα τρωει κριτικη, δινει ειναι πονηρος?
    το πριμ εκει ειναι ας το παρουν. τι να κανει δηλαδη αλλο?
    οχι να κραζουμε για να κραξουμε ελεος..

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Δεν ειναι κραξιμο αστειευτηκα αδερφε και καλα κανει που τους δινει οσα τους δινει, απλα τα παλικαρια φετος εχουνε αποδειξει οτι ΔΕΝ μπορουνε. Τωρα θαυματα γινονται βεβαια αλλα δυσκολα.

  6. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    100% μαζί σου…
    Δες, βρε, το εταιρικό ημέηλ σου.
    Παίζει κίνηση Λονδίνο αύριο (can you make it?)…

  7. Ο/Η ΑΕΚ μου λέει:

    Εγω παλι δεν μας εχω καθολου ξεγραμμενους. Ουτε η δικη τους εικονα τρομαζει ουτε εμεις εχουμε τοση αφελεια. Αν καποιοι εχουν να αποδειξουν κατι αυτοι ειμαστε εμεις. Ενας τελικος μεταξυ τετοιων ομαδων ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα στατιστικα μας στο Κυπελλο ειναι εντυπωσιακα φετος ουτε οτι ιστορικα οι κατακτησεις ειναι 3-3.
    Καλησπερα κι ολας.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ George,
    I m out, didnt make it due to ‘friend’s’ absence to Buenos Aires (confirmed last week flew out Sunday) for a month-new shoot out. Another time, talk to Stevie. Strong chance being there 4 the second leg next week, but just for a day direct Heathrow-scouseland and back

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ AEK μου
    Ειναι ενα ματς και οτιδηποτε μπορει να γινει. Δεν ειπε κανεις οτι τρομαζουμε (σιγα την ομαδαρα) αλλα σιγουρα ειναι πιο ποιοτικοι σαν ομαδα και εχουν λυσεις. ΑΕΚ ειμαστε οκ θελουμε το κυπελλο οκ, αλλα να βλεπουμε και την αληθεια μη γινωμαστε ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ να πουλάμε σανό : Ο αλλος εχει πιο καλη ομάδα, πιο στρωμένη αλλα και παγκο αν στραβωσει κατι εμεις εχουμε τη μυξα του 1,57 και τον Πεκχαρτ..
    Το μονο που βλεπω σα λυση ειναι ενα σφιχτο 4-3-3 με το Σιμοες man to man στο φορτουνη για να τους αποδιοργανωσεις και πιεση στα 2 CB τους που ειναι αναλογης ποιοτητας με τα δικα μας: αργοι, δε στριβουν και θα σου κανουν και το τσαφ.
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο GUS ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΑΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΩΤΑΝ ΕΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ:ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ Ο ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ
    Μακαρι να παιξει ο Καπινο που ειναι ενας ανεστης με κοκκινα οποτε τον εχω δει

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλημερα Snitch ο Πογετ μας παει για καταγγελια στην FIFA και λεει οτι οποιος θελει να ερθει να δουλεψει στην Ελλαδα να το ξανασκεφτει, αν το διαβασες.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΔΕΝ ξερω μεχρι ποτε εχει πληρωθει (λενε μεχρι ΚΑΙ Μαρτιο). Κανονικα – αν δεν υπαρχει ορος στο οποιο συμβολαιο/χαρτι για το αντιθετο- πρεπει να πληρωθει μεχρι τη περασμενη Τριτη που η ΑΕΚ τον απελυσε. Γιατι η ΑΕΚ τον εδιωξε αρα η ΑΕΚ τον πληρωνει. Τα ποσα ειναι αστεια και η μονη χαμενη απο αυτη την ιστορια ειναι η ΑΕΚ. Για το ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ. ΟΤΙ και να εχει γινει ΔΕΝ διωχνεις εναν ανθρωπο μεσα στη νυχτα απο το ξενοδοχειο μιας και ο πρωτος που ξεφτιλιζεις ειναι ο εαυτος σου. Δειχνεις ποσο απερισκεπτα και στον αερα ενεργεις και επισης δειχνεις ποσο εμπιστοσυνη πρεπει να εχεις σε ανθρωπους που μεχρι πριν 48 ωρες σε καλουσαν για διετες συμβολαιο!
    Τωρα ολα αυτα ειναι ΚΑΤΙΝΙΕΣ και απο τις δυο μεριες και καλο θα ειναι να μη γινωνται. Να ασχολειται η UEFA με την ΑΕΚ (που δεν εχει και το καλυτερο παρελθον) για 50 χιλιαρικα ειναι τουλαχιστον ξεφτιλα.
    ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ η ολη κατασταση και οπως εχω ηδη πει ελπιζω να μη κανουν καμμια εξυπναδα οι δικοι μας να κανουν καμμια νομικη ενεργεια γιατι θα φανε τα μουτρα τους μιας και νομικα η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ: ο υπαλληλος απλα ειπε οτι στο τελος του συμβολαιου του αποχωρει. ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΜΠΤΟ δεν υπαρχει σε αυτο ουτε κανενα ψεμμα ειπωθηκε. Ηταν κανονικα στη δουλεια του μεχρι που τον εδιωξαν.
    ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ με τη τιμωρια προχτες (που ηταν και σιγουροι οτι θα πεσει ντε) καλο θα ειναι να ξεκαβαλησουν το καλαμι εκει στη ΠΑΕ, να πληρωθει σε οτι εχουν συμφωνησει και απλα να ληξει εκει το θεμα.

    Φυσικα η Ελλαδα ειναι μπουρδελο και κανεις δε πληρωνεται στην ωρα του η πολλες φορες και καθολου. Ε δε περιμεναμε το Poyet να μας το πει αυτο…

  12. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    Μεγαλοπρεπές ξεβράκωμα του Gus στην ΠΑΕ. Το περίμενα πως και πως, και είμαι σίγουρος οτι έρχονται και άλλα στο μέλλον.
    Στην συνέντευξη που έδωσε στο sport24, διέψευσε φυσικά ολες τις επικοινωνιακές μπαρούφες της ΠΑΕ, που βιάστηκε να τον ξαποστείλει μη τυχόν και ανοίξει το στόμα του.
    Όμως ο Gus δεν είναι Δέλλας που φοβάται μήπως δε βρει δουλειά στην Ελλαδίτσα.
    Είπε λοιπόν ολα αυτά που περίμενα πως θα πεί, με πιο σημαντικό βέβαια πως ο Μελισσανίδης δε σκοπεύει να βάλει τα λεφτά που πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ ανταγωνιστική. Εκεί είναι το μυστικό, για αυτό γίνονται ολα.
    Μένει να δούμε αν θα τον διαψεύσει η ΠΑΕ. Πάντως απο τις πρώτες κινήσεις και τα ονόματα που βγαίνουν, βλέπω οτι μάλλον θα δικαιωθεί ο Gus.
    Το καλοκαίρι είναι κοντά, ένας μήνας έμεινε.
    Και όταν θα πέσουν οι μάσκες, ο χοντρομπαλάς ο Κετσετζόγλου δε θα προλαβαίνει να φιλτράρει σχόλια και να banάρει accounts στο 365

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους :Σας παρακολουθώ εκ του μακρόθεν, και ήθελα να ευχηθώ στους πιστεύοντες, καλή Ανάσταση και χαρούμενη Κυριακή.

  14. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλη ανασταση φιλε Στηβεν και να περνας καλα εκει που εισαι.