Disinformation

Αισθάνεται χάλια η Σακοράφα που παρέσυρε ψηφοφόρους προς το ΣΥΡΙΖΑ. Το ΣΥΡΙΖΑ ενοχλημένο δηλώνει οτι η Σακοράφα αντί να μιλά να δώσει κανά φράγκο απο τους βουλευτικούς μισθούς στο κόμμα… Όταν σπάει η συμφωνία μεταξύ κατεργαρέων το γέλιο ειναι δεδομένο. Το κλάμα ειναι επίσης δεδομένο όταν οι κατεργαρεοι μας κυβερνούν.

Αυτα παθαινεις σοφε λαε οταν βαζεις να σε κυβερνησουν απο τη μια ενα βουρλο που πεταγε ενα ξυλο και απο την αλλη να τη κρινουν ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. Ενα συνοθυλευμα ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ που το μονο που τους νοιαζει ειναι η καρεκλα μεσω του διαιρει και βασιλευε: Οι Ελλαδα ειναι εμεις και αυτοι. Οι (και καλα) Γερμανοτσολιαδες και στα τεσσερα, με τους ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ και τους αριστεροΦΑΣΙΣΤΕΣ. Αυτος που ως ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ του ως πρωθυπουργος ηταν να αναβιωσει ΜΝΗΜΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ με τραγουδια του ΕΑΜ στα σκοπευτηρια.

Η κυβερνηση που θεωρει οτι ο καφες και το τσιγαρο ειναι πολυτελεια. Οπως πολυτελεια ειναι να εχεις τηλεφωνο και internet αρα θα πληρωσεις φορο. Που εχει προτυπο τη Βενεζουελα εκει που ενα χαμπουργκερ εχει 150 δολλαρια (130 ευρω) και σκοτωνωνται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για ενα πιατο φαι. Εκει που ξεμειναν και απο ζαχαρη και η coca cola σταματησε τη παραγωγη!!! αλλα εδωσαν αυξησεις…στους Δ.Υ 30% οταν ο πληθωρισμος του μηνα ειναι μεγαλυτερος, την ιδια στιγμη που ο Μαδουρο αλλαζει την ωρα- ετσι απλα απο μονος του- για να μην εχουν ρευμα τα σπιτια. Ο δικος μας ο ΡΗΜΑΔΟΥΡΟ απλα φορολογει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ μη τυχον και χασει το πλιατσικο με τους Σταθακηδες που ξεχασαν 1,8εκκ ευρω οπως εσυ ξεχνας κανα κερμα που παραπεσε στο καναπε, και τους Φλαμπουραρηδες να κανουν ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ μεταβιβασεις ΝΥΧΤΑ για να τσεπωνουν εκκατομυρια απο συμβασεις. Την ωρα που ο αλλος απλα διοριζει οποιον αυτος θελει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ΗΔΗ εφαγε μυνηση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτηρα για τις παρεμβασεις του ως υπουργος. Βλεπεις δε του εφταναν τα ΜΑΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΑΜΕΙΑ που ο ιδιος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ οτι κραταγε στο δημο.

Οπως φυσικα δεν μας εφτασαν τα 85 δις που μας φορτωσαν οι στα τεσσερα μεσα σε ενα χρονο, ουτε τα 21 δις ΕΠΙΣΗΜΑ που μας εχει κοστισει ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ και ολο αυτο το ΤΣΙΡΚΟ που τρεις φορες ψηφισες.

Επειδη ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ λοιπον τη ΠΕΜΠΤΗ ειναι κανεις ελευθερος? Για ενα μεροκαματο 2 ωριτσες? Λεφτα δε θα παρει αλλα θα εχει να λεει οτι εκατσε στο παγκο της ΑΕΚ, ως εκτος προπονητης (Βδελλας-Μανωλας-Gus-Μανωλας- καποιος γενικα χτες) να δει και το ματς απο κοντα δωρεαν.

Ο βοηθος του βοηθου τον βοηθο ω βοηθε, βοηθα Παναγια μου να τελειωνουμε ειναι ο σχεδιασμος στην ΑΕΚ στα κρισιμοτερα ματς..

Και επειδη ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ εχει και οριο: ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΒΟΣΝΙΟΣ πηρε αποφαση για να τη παρει τωρα? 30 χρονια εκτος απο τον Αμπονσα που εκανε 3-4 φορες μεταγραφη με το αζημιωτο, πηρε ποτε του αποφαση? Μηπως οταν πηγαινε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ στη Κυπρο να δει το Κετσπαγια για να τον απορριψει και να του τον επιβαλλουν για παραδειγμα? Η να θυμηθουμε κ αλλα? Εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Οποτε καλο το σωτο οτι θα κλεισει προπονητη (θελει και προπονητη τρομαρα του) εδω ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ολο τον Ιανουαριο και ετρεχε ο Gus στο παρα πεντε να φερει εστω και τον εναν που εφερε. Το Βελλιο και το Μπακασετα ανακαλυψε το τσακαλι οτι δηλαδη μπορει να ανακαλυψει οποιοδηποτε δεκαχρονο ανοιγε τη τηλεοραση ενα ΣΚ ολο το χειμωνα…

Αφηστε τα παιδια να γραφουν λοιπον μπας και πουλησουν σανο να βγαλουν μεροκαματακι. Ειναι δυσκολες οι μερες και δεν υπαρχει σαλιο. Προπονητη και παικτες θα δειτε απο αλλου και αυτα που γραφουν ειναι το classic σωτο του μηνα, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ και ετσι θα παραμεινουν.

Οπως και το Αλιεξη που απλα του ανακοινωνουν τι να λεει.

Οπως γραφει και ο Πανουτσος σημερα:

Ποιος πλουτοκράτης παρήγγειλε καφέ;

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to Disinformation

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Λάθος η μη υπερψήφιση απο τον Κυριάκο, του αρθρου για τις ιδιωτικοποιήσεις. Αν γίνεται να ιδιωτικοποιηθούν όλα (εκτός νερού), με ένα ευρώ. Το κέρδος της χώρας θα είναι τεράστιο απο α) την απαλλαγή των μισθών που πληρώνει στους κηφήνες β) την βελτίωση των υπηρεσιών γ) την μείωση των τιμών λόγω ανταγωνισμου (αρκεί βέβαια να μη ρημάξουμε με φόρους αυτούς που θα τα πάρουν) δ) την είσπραξη φόρων απο τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους (μην ξεχνάτε οτι οι φόροι που πλήρωνουν τώρα οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, δεν αποτελούν έσοδο για το κράτος, απλά μειώνεται το κόστος του κράτους. Πληρώνει 10 παίρνει απο φόρους 2, αρα του κοστίζει 8.) ε) την απαλλαγή απο εργατοπατέρες Φωτόπουλους που κάθε λίγο και λιγάκι εκβιάζουν με κατέβασμα των διακοπτών ρευματος και απεργίες που νεκρώνουν τη χώρα και εμποδίζουν τη δουλειά του καθενός και ζ) το γεγονός οτι οι πολιτικοί δεν θα έχουν στα χέρια δημόσιους οργανισμούς (ή θα έχουν λίγους) ωστε να διορίζουν ψηφοφόρους και οι ψηφοφόροι – τεμπέληδες, δε θα εμπορεύονται την ψήφο τους με αντάλλαγμα μια θέση στο δημόσιο.
    Το πρώτο λάθος του Κυριάκου.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω σε ολα που λες. Μονο μια μικρη παρατηρηση οτι καποια πραγματα πρεπει να εχουν (σε κανονικα κρατη) ενα δημοσιο χαρακτηρα για τον ελεγχο. Βεβαια απο τη στιγμη που εχεις εκχωρησει το πιο σημαντικο θεμα που ειναι οι τηλεπικοινωνιες (δηλαδη η πληροφορια) ολα τα αλλα ειναι μικρης σημασιας. Επειδη ειμαστε ομως τσαντιρι ΟΛΑ ιδιωτικα να τελειωνουμε. Σκεπτωμουν χτες π.χ βλεπωντας καποια πραγματα πως μια apple μια microsoft κλπ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥΣ (δηλαδη οτι εχουν κερδη και οχι οσο κανουν) μπορουσε να μαζεψει σε μια τριετια ολο αυτο το χαλι των πολιτικων-ΔΥ-συνδικαλησταδων που μας εφεραν εδω περα..

    CUPERTINO, California — October 27, 2015 — Apple® today announced financial results for its fiscal 2015 fourth quarter ended September 26, 2015. The Company posted quarterly revenue of $51.5 billion and quarterly net profit of $11.1 billion, or $1.96 per diluted share. These results compare to revenue of $42.1 billion and net profit of $8.5 billion, or $1.42 per diluted share, in the year-ago quarter. Gross margin was 39.9 percent compared to 38 percent in the year-ago quarter. International sales accounted for 62 percent of the quarter’s revenue.
    Fiscal 2015 was Apple’s most successful year ever, with revenue growing 28% to nearly $234 billion

  3. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Και φυσικά το ίδιο πρέπει να συμβεί και στον αθλητισμό. Να αναλάβει για παραδειγμα την διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (απο διαιτητές μέχρι χορηγίες) μια ιδιωτική εταιρεία, στην οποία θα τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι για εισητήρια, έσοδα απο χορηγίες, επεισοδίων εντος γηπέδων κτλ, εντός συγκεριμένου ΄χρονικού διαστήματος. Ποια ΕΠΟ και ποια superleague.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Kαι η ΒΛΑΧΑ απο την Ορεστειαδα τι θα κανει? Τι θα γινουν οι Βρωμητζιναλ και ολη αυτη η εξαιρετη πελατειακη βαση που καναμε τοσο κοπο να τη κρατησουμε?

    Απο το μπασκετ προχθες αυτη τη ΠΑΡΩΔΙΑ που λεγεται και καλα αθλημα και τελειωσε με 2 παικτες απο τη μια και 3 απο την αλλη και που ουδεις φυσικα αρνηθηκε:

    Στον Άρη «βράζουν» για μια σειρά από περιστατικά που εκτυλίχθηκαν κατά την διεξαγωγή του αγώνα.

    Αναλυτικότερα στον πάγκο του Άρη πετάχτηκαν από την εξέδρα δυναμιτάκια, βίδες ακόμη και ένα γυάλινο μπουκάλι. Επίσης καταγγέλθηκε ότι οπαδοί της αντιπάλου ομάδας κάπνιζαν μπάφους και έστελναν σκοπίμως τον καπνό προς την πλευρά του πάγκου!

  5. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Από τη δήθεν μεταπολίτευση και μετά όλοι οι νομίμως(;)εκλεγμένοι πολιτικοί μας(;),όλο λάθη κάνουν βρε παιδί μου.
    Όλοι ασχετοι και ανεπαρκείς.
    Δεξιοί,αριστεροι,μεσοι,εξτρεμ,παρ όλες τις διαφορετικες ιδεολογίες τους(λέμε τώρα),πως τα καταφέρνουν να έχουν ίδια κατάληξη και αποτέλεσμα στο γίγνεσθαι
    αυτού του αμοιρου τόπου,ειναι άξιο απορίας αλλά και θαυμασμού συνάμα.
    Πάνω από 40 έτη και δεκάδες κυβερνησεις που το κοινό τους γνώρισμα είναι
    τα ΛΑΘΗ!
    Ρε όχι ένας,ουτε μίσος δεν υπήρξε που να μη κάνει ΛΑΘΟΣ!
    Είναι πολλά τα λάθη Αρη.
    Είναι εξωφρενικά πολλές οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις…

    https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13256484_1104300692946022_6822740663137737631_n.jpg?oh=4b9531fb8fb73b7bc0a52e81b57a1f39&oe=57A177F4

    http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20150218/engine/imerisia_LARGE_t_1061_43054787_type13031.jpg

    http://www.toratora.gr/45151-o-alexis-tsipras-prin-apo-25-xronia-kai-h-profiteia-tis-annas-panagiotarea/

    http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2015/04/mitsotakeiko.jpg

    http://m.lifo.gr/now/politics/4585

    Ρε συ,τι μου πέρασε τώρα από το μυαλό;
    Λες να είναι όλοι συνεννοημενοι με κάποιο τρόπο;Λες να είναι όλοι παρέα;
    Μπα δε νομιζω,μαλλον ΛΑΘΟΣ κάνω κι εγώ…

  6. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Ποτε δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να ειναι ενας πολιτικος, γιος ή εγγονος πολιτικου. Σημασια εχει αν ειναι καλος καποιος σε αυτο που κανει. Εξαλλου μεγαλυτερη αποδειξη απο τον σημερινο πρωθυπουργο, που ΔΕΝ ειναι γιος πολιτικου, δεν υπαρχει.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    το ολο σκηνικο που βλεπουμε αυτη την περιοδο μπορουμε να το παρομοιασουμε με ποδοσφαιρικο ματς που και οι 22 παικτες φορουν το ιδιο χρωμα φανελα απιστευτο ε? σε οποιο τερμα και να μπει γκοολ αυτοματα πρεπει να θεωρειτε αυτογκολ ετσι δεν ειναι? και αυτοι πιστευουν οτι παιζουν μπαλα, μπαλαδοροι ολοι αλεξης, κουλης, φωφη, κουτσουμπας ,λεβεντης, σταυρος, μιχαλολιακος , μιλαμε για παικταραδες. Το τρομερο ειναι οτι εεχει και φαουλ και πεναλντυ σασπενς το ματς ντερμπυ και μεις απεξω στην κερκιδα φιλαθλοι το βλεπουμε το ζουμε και πολλοι ειναι οπαδοι φανατικοι ποιας ομαδας τωρα μη με ρωτατε τα χω χασει και γω. Ευτυχως οι αξιοι ανθρωποι δεν γινονται πολιτικοι ειναι παρηγορο αυτο

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ανωνυμος
    Μαζι με το συνολικο επιπεδο εχει κατεβει και το πολιτικο. Δεν ειναι δυνατον να εχουν υποβαθμιστει τα παντα σε ολα τα επιπεδα και οι πολιτικοι να ειναι υψηλου επιπεδου. Η αλλαγη και το ΠΑΣΟΚ με τους σοσιαΛΗΣΤΕΣ εφεραν τη κουλτουρα που βλεπεις σημερα. Τεμπεληδες ανθρωποι που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ στη ζωη τους να μεινουν αμορφωτοι, φιλοσοφοι του φραπε και επιπεδο νταη ανακατεμενο με βρισιες. Ο κλασσικος ελληναρας που δεν ξερει τιποτα αλλα εχει αποψη για ολα. O τυπος που δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωη του αλλα κρινει και ξερει παντα για τους αλλους. Ο κλασσικος ΑΠΕΧΩΝ απο ολα στη πραξη αλλα συμμετεχων στα λογια.

    Ακομη και οι original βρωμιαρηδες ΠΑΣΟΚ ομως δεν ειχαν ΑΥΤΟ το χαλι.
    Η για να στο παω πιο μακρια. Υπηρχε περιπτωση ποτε να ειχες Κασιδιαρη σε βουλη της δεκαετιας 74-84?
    Υπηρχε ποτε περιπτωση να ειχες Πολλακη να βριζει και να απειλει και Φιλη να κοιμαται στα εδρανα ακομη και επι ανδρεα?
    Για να μη παμε στα βαρια:
    Υπηρχε ποτε περιπτωση να ανεχτει ενας Καραμανλης ενας Ανδρεας ενας Φλωρακης ενας Κυρκος, τυπους που γυρνανε στη βουλη λες και ειναι σε beach bar η προεδρους με αλογουρες και χαιμαλια?
    Οχι φιλε μου. Θα τους απεβαλλε το συστημα απο μονο του, οπως σημερα τους ανεχεται.

    Εχει μια μικρη διαφορα ο Σκοκο απο τον Κρισαντους οπως και να το κανουμε..

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    στο μικρο πλανο, στο μεγαλο πλανο παλι αυτογκολ ειναι

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Οταν βλεπεις γυρω σου αυτογκολ, αλλαζεις την ομαδα δε κοιτας απαθης. Αλλιως εισαι αξιος της μοιρας σου

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα και οι 2 ομαδες φορανε τα ιδια χρωματα πως τις ξεχωριζεις? πως αλλαζω την ομαδα? πολλοι εφυγαν απο την ελλαδα αλλαξαν ομαδα? εμεις που μειναμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας? οχι φιλε μου πορευομαστε χωρις αυτους δεν τους χρειαζομαστε δεν μας απασχολουν εσενα προσωπικα σε επηρεαζουν? ε σου βαζουν καποιες τρικλοποδιες αλλα τις ξεπερνας ανωδυνα, θα γινοσουν ποτε πολιτικος?

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καταλαβα τι εγραψες οπως καταλαβε και το 50% που εκανε αποχη. Αυτο λεω οτι οι ομαδες ειναι χαμηλου επιπεδου ποιοτικα. Τα ιδια χρωματα δε φορανε, οκ δεν ειναι τιποτε και οι αλλοι, αλλα ΑΥΤΟ το χαλι δε νομιζω να το εχουμε ξαναπερασει. ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Δυστυχως μας επηρεαζουν στη πορεια μας με το ζορι.
    Τωρα θες να μπουμε στη κουβεντα πως αλλαζεις την ομαδα? Ε μην (σα περηφανος λαος) εκλεγεις αγραμματους και νουμερα. Βγαινουν γιατι εχουν ερισμα να μπουν στις λιστες. Ποιος τους το δινει? Εχεις καταλαβει οτι ο Χαικαλης ηταν υπουργος ετσι? Οτι η Σεληνη και ο Θεοχαρης απο τη Λαμψη ηταν στη βουλη. Οτι το 10-15% του λαου ΕΠΙΛΕΓΕΙ το ΛΑΓΟ και τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

    Να γινω πολιτικος? Γιατι? Να αφησω τη δουλεια μου να κανω τι? Το νουμερο?
    Μα φιλε μου η αγορα ελεγχει τη πολιτικη και οχι το αναποδο. Εχεις ακουσει ποτε πολιτικο να δινει εντολες σε επιχειρηματια?
    Ειναι σαν να πας στη ΑΕΚ για δουλεια. Δε μιλαω για στελεχακια επικοινωνιας και σαχλες του χιλιαρικου και του διχιλιαρου, ουτε για μπροστινους αλλα σε κανονικη θεση. Πας βιοποριστικα? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΟΝΟ για τη πλακα σου και να τους ξεστραβωσεις.
    Γι αυτο και σοβαρα σε παιρνουν αμα δεν εισαι στο payroll.
    Ποιον θα ακουσεις δηλαδη? Αυτον που χαρτζηλικωνεις?

  13. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Προς Ανωνυμο

    Θα αστειευεσαι. Αληθεια πιστευεις οτι δε σε επηρεάζουν; Τι δε σε απασχολεί, οτι τα παιδιά σου (αν δεν μπορείς να δείνεις 7.000 Χ2 Χ12χρονια) θα μείνουν αμόρφωτα στα χέρια ενός δασκάλου συνδικαλιστή της ΟΛΜΕ και με ένα προγραμμα σπουδών διαμορφωμένο απο τον Φίλη; Δεν σε απασχολεί οτι θα χρειαστείς άλλα 50.000€ για να στείλεις τα παιδιά σου σε ξένο πανεπιστήμιο, για να γλυτώσουν απο το ελληνικό κολωχανείο οπου όποιος θέλει κάνει κατάληψη (την οποία η αριστερα απενοχοποίησε τόσα χρόνια και τωρα στην κυβέρνηση την έκανε νομιμη και επίσημα με νόμο
    http://epikairotita.gr/nomimes-oi-katalipseis-sxoleion-me-nomo-syriza/); Δε σε επηρεάζει που θα πρέπει να δουλεύεις τριπλάσιο χρόνο, με διπλάσια ένταση για να προλαβαίνεις, ωστε να έχεις λεφτά να πλήρώνεις τους φόρους και τις εισφορές και να σου μένουν ψίχουλα για να ζήσεις; Δε σε επηρεάζει που ενω πληρώνεις τόσους φόρους και εισφορές πρέπει να τα σκας και σε ιδιωτική ασφάλεια για να εξασφαλίσεις την υγεία σου και των παιδιών σου; Ξεπερνάς ανώδυνα τη συρρικνωση του εισοδήματος σου, το κλείσιμο της επιχειρησης σου; Δε σε απασχολεί η ζημιά που γίνεται σε εθνικά θέματα; Δε σε απασχολεί οτι σε λίγο θα φοβάται η γυναίκα σου και η κόρη σου να κυκλοφορήσουν διοτι η παρουσία τους και μόνο θα αποτελεί προκληση για τον κάθε βρωμιάρη, ουγκα ουγκα, μουσουλμάνο που μαζέψανε στη χώρα;
    Βέβαια το πρόβλημα ξεκινάει απο αλλού και εκει σταματάει και η συζήτηση. Οτι σου φαίνονται όλοι ΙΔΙΟΙ. Δηλαδή αυτοί που κυβερνάνε σήμερα, σου μοιάζει με οτιδήποτε κυβέρνησε μέχρι σήμερα. Την μόνη ομοιότητα την βρίσκω (λίγο) στο ψέμα του Αντρέα και του ΠΑΣΟΚ με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Χωρίς να λέω οτι οι άλλοι ήταν καλοί σε όλα, σίγουρα ήταν καλύτεροι απο αυτο το συνονθύλευμα που κάθεται σήμερα στα κυβερνητικά έδρανα και εν πάση περιπτώσει απο κάτι που δε σου αρέσει, δεν πας στο χειρότερο. Ή πας στο καλυτερο ή μένεις στο ίδιο μεχρι να βρεις το καλύτερο.
    Όλα τα παραπάνω βέβαια για να τα εφαρμόσει κάποιος στη ζωή του προϋποθέτουν μια ελάχιστη παιδεία και αρχές απο το σπίτι του,πέντε – έξι ταξιδάκια στο Δυτικό κόσμο για να δει που πάει ο κόσμο, πως προοδευει ο πολιτισμός και να διαβάσει λιγη ιστορία ωστε να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί ποιες χώρες, ποιοι πολιτισμοι προόδευσαν και ποιοι έστειλαν τις μαναδες τους και τις θυγατέρες του να γίνουν πουτάνες στη Δύση.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Patikas
    50.000€ για να στείλεις τα παιδιά σου σε ξένο πανεπιστήμιο? Βαλε τα τριπλα (ευκολα και στο λεω με πραγματικα νουμερα) και αυτο για Αγγλια. 3 χρονια πτυχιο και αλλο ενα Masters σε σοβαρο ιδρυμα (Oxford-Cambridge-LSE). Μη παμε Αμερικη που ειναι αλλου τα εξοδα.
    Ποια 50,000? πλακα κανεις? Μονο τα διδακτρα ειναι 9,000 ΛΙΡΕΣ τη χρονια στο πτυχιο και αλλες 15,000 ΛΙΡΕΣ στο Masters. Θες δηλαδη 42,000 ΛΙΡΕΣ (56,000 ευρω) ΜΟΝΟ για διδακτρα. Σπιτι, utilities (γκαζι-ρευμα-internet-τηλεφωνο-κινητο-φαγητο) μετακινησεις 1500 ΛΙΡΕΣ =2,000 ευρω εχει η ΕΤΗΣΙΑ καρτα με το μετρο + τα αεροπορικα 6 φορες μπρος πισω αλλα τοσα δηλαδη 4,000 το χρονο/ 16,000 συνολο.
    Θες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΕΣ 1500 ΛΙΡΕΣ (2000 ευρω/μηνα) επι 9 μηνες επι τεσσερα χρονια = 72,000 ευρω. Και αυτα σε σπιτι φθηνο και με οικονομια. Τοσο δινουν το κοστος ζωης ΟΛΑ τα ιδρυματα αμα δεις, και το ξερουμε καλα πλεον..
    56+72+16=144,000 χωρις τιποτε αλλο (ρουχα-διασκεδαση-φαγητο εξω-βιβλια-ενα laptop με ενα εκτυπωτη π.χ και αλλα που λογικα βγαινουν στη ζωη ενος νορμαλ ανθρωπου)
    Τα βασικα σου εβαλα μονο..

    ΥΓ Για να βγεις στο Λονδινο μια φορα (π.χ cimena, ενα απλο φαι και μια μπυρα μαζι με το cub να γυρισεις π.χ σπιτι το βραδυ) θες χαλαρα 50-70 λιρες (70-100 ευρω) και λιγα σου λεω

  15. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Κατά τα άλλα και σύμφωνα με τον μέσο Ανώνυμο έλληνα, όλα αυτά δεν τον επηρεάζουν και τα περνάει ανώδυνα, γι αυτό δεν πάει να ψηφίσει ή ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρεις ποιους δεν επηρεάζουν και τα περνάνε ανώδυνα και μάλιστα στο τέλος είναι και κερδισμένοι; Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες:
    Α) Ο κηφήνας, ο τεμπέλης, ο άχρηστος. Που είναι ικανοποιημένος να ζει μίζερα, μέσα στην αμορφωσιά του, αυτός και η οικογένεια του. Το πρόβλημα με αυτόν τον τύπο είναι ότι αισθάνεται άσχημα και φθονεί τον διπλανός του οταν προοδεύει και ζει καλύτερα. Δεν σκοπεύει όμως να ξυπνήσει πρωί, να αρμέξει την αγελάδα, να την ταΐσει, να καθαρίσει τον στάβλο κτλ. Κούραση! Προτιμάει να ψοφίσει η αγελάδα του γείτονα. Εξίσωση προς τα κάτω. «Συριζα» σου λέει «εγώ έτσι κι αλλιώς με τα λιγα ζω, τουλάχιστον να μην έχει και ο διπλανός».
    Β) Ο τύπος «ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ». Θα γνωρίζετε βέβαια ότι τον έπιασαν με 30εκ. σε offshore (http://www.gazzetta.gr/plus/article/918704/o-giorgos-tragkas-sta-panama-papers), την ώρα που διερρήγνυε τα ιμάτια του να στείλουμε στο διάολο τη Μέρκελ και την Ευρώπη και να γυρίσουμε στη δραχμή. Μάγκας, με τα λεφτά εξω. Σας πληροφορώ ότι γνωρίζω αρκετούς με λεφτά έξω που ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ για να μας πάει στη δραχμή.
    Γ) Ο μπαταχτσής, ο απατεώνας. Χρωστάει παντού, εφορία, ικα, οαεε, τράπεζες, προμηθευτές κ.α. και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να διαλυθεί το συμπαν με την ελπίδα ότι ετσι θα γλυτώσει.
    Υπάρχει και η τέταρτη κατηγορία του απλά ΒΛΑΚΑ. Που πιστευε ότι ο Αντρεας θα διώξει τις βάσεις και ότι ο Τσίπρας θα σκίσει τα μνημόνια.

    Και οι τέσσερις κατηγορίες έχουν ένα κοινο. Είναι εχθροί μου. Ποντάρουν στην καταστροφή της χώρας, των παιδιών μου, της περιουσίας μου και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να συμβεί.
    Οι επόμενες εκλογές δε θα έχουν να κάνουν με ΑΡΙΣΤΕΡΑ –ΔΕΞΙΑ, ιδεολογίες, μνημόνιο – αντιμνημόνιο και άλλες μαλακίες. Θα είναι μάχη ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑΝΟΥ – ΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ – ΤΕΜΠΕΛΗ, ΕΞΥΠΝΟΥ – ΒΛΑΚΑ. Ξεκάθαρα.
    Αν και το αποτέλεσμα το έχει προδιαγράψει ο Αρκάς:
    Ο πόλεμος κατά της βλακείας τελείωσε. ΧΑΣΑΜΕ!

    http://www.iefimerida.gr/news/268617/o-arkas-me-neo-skitso-toy-ta-leei-ola

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Patikas
    Το υπουργείο Παιδείας «καθαρίζει» 2.500 πλαστά πτυχία δημοσιών υπαλλήλων. Εξετάσεις θα κάνει το υπουργείο Παιδείας για να αποκτήσουν νόμιμο τίτλο σπουδών 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι με πλαστά πτυχία!

    Το υπουργείο Παιδείας, που ετοιμάζει σχετική ρύθμιση, προτίθεται να υιοθετήσει ένα ιδιότυπο είδος «καθαρτηρίου», από όπου θα βγουν τελικά εξαγνισμένοι ακόμα και αυτοί που έχουν παράνομους τίτλους με το σκεπτικό -σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου- να είναι ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους παράνομους, από τους παράτυπους τίτλους σπουδών και δεν «θέλουν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι».

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 2.500 παράτυποι και παράνομοι τίτλοι σπουδών εντοπίστηκαν στο δημόσιο, ύστερα από σχετικούς ελέγχους, στους ήδη διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους.

    Για τους κατόχους αυτών των τίτλων σπουδών, όλων των κατηγοριών παράτυπων και παράνομων, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης θα θέσει σε εφαρμογή νόμο, που ψηφίστηκε επί υπουργίας Μ. Γιαννάκου, ο οποίος δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, προκειμένου να κληθούν να δώσουν ειδικές εξετάσεις και να να λάβουν νόμιμο τίτλο σπουδών, όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν.

    «Μεγάλη δικαίωση», χαρακτηρίζει την κίνηση του υπουργείου Παιδείας η ΟΙΕΛΕ . Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τουλάχιστον 20 κάτοχοι παράνομων-πλαστών τίτλων βρίσκονται σε λίστα διοριστέων του ΑΣΕΠ και η πρόσληψή τους στο Δημόσιο ήταν θέμα ημερών. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε με επιστολές της για το ζήτημα τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χρ. Βερναρδάκη και το ΑΣΕΠ.

    Την ίδια ώρα, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων τονίζει σε ανακοίνωσή του: «Έκπληξη και αλγεινή εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι «το Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να διενεργήσει επανεξέταση για τους 2.500 περίπου κατόχους παράνομων και πλαστών τίτλων σπουδών από ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης. Είναι δυνατόν κάτοχοι «παράνομων και πλαστών τίτλων σπουδών» να μένουν στη θέση τους και το πρόβλημα να «κρύβεται κάτω από το χαλί» με μια διαδικασία εξετάσεων που δήθεν θα πιστοποιεί τις γνώσεις τους; Είναι δυνατόν οι ένοχοι απάτης που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του ποινικού νόμου να εξαγνίζονται, επειδή θα επανεξεταστούν από επιτροπή του δημοσίου;».

    Φυσικα ουτε εισαγγελεας υπαρχει.. Μονο ο αποφοιτος λυκειου Φιλης που απλα κοιταει μη χασει τα ‘πελατακια’.

    ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    J.PATIKAS ειμαι ο ανωνυμος και οχι ο μεσος ανωνυμος ελληνας το ερωτημα που εκανα ηταν σε ενα ατομο συγκεκριμενο τον The Snitch δεν το γενικευσα. Ζω και γω εδω ελλαδα οχι στο εξωτερικο εχω και εγω επιχειρηση καταλαβαινω το θυμο σου δε ζω σε παραλληλο συμπαν χαλαρωσε. Σταύρος

  18. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Καλημέρα,

    Δηλαδή Snitch εννοείς ότι ο παράνομα διορισμένος υπάλληλος θα δώσει μια φορά εξετάσεις (διαφανέστατες να υποθέσω) για να πάρει ισότιμο τίτλο-πτυχίο με εμένα που σπούδασα και έδινα εξετάσεις κάθε χρόνο για 4 χρόνια;
    Θα μπορεί αυτός στο μέλλον να λάβει μέρος σε κάποια προκήρυξη για άλλη θέση έχοντας αυτό το πτυχίο;

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Απορών
    Ναι και δεν το εννοω εγω. Ο Φιλης το εννοει και μαλιστα το ειπε ξεκαθαρα. Μια ‘επιτροπη’ βλεπε κομματοσκυλα του κερατα τυπου Καρανικα, θα σε ‘εξεταζει’ νταλα καλοκαιρι – ασχετα ΤΙ πτυχιο εχεις απο οικονομικα μεχρι Μηχανικος η δικηγορος η επιτροπη ΞΕΡΕΙ τα παντα- και τον Αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες θα γινεσαι αυτοματα πτυχιουχος!!! Το οποιο μετραει στο ΑΣΕΠ για ΟΛΕΣ τις θεσεις φυσικα.
    Παρε και εσυ ενα πτυχιο, τωρα με το ΤΣΥΡΙΖΑ, μπορεις credited στο τεραστιο μυαλο του συντροφου Φιλη!!!
    Ολα τα βοδια, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ολοι οι κοπριτες που αραζαν την ωρα που τα κοροιδα ξεσκιζωνταν στο διαβασμα και πληρωναν να μορφωθουν, μπορουν τωρα με το ΤΣΥΡΙΖΑ να γινουν πτυχιουχοι. Θα ειναι ενα μαγικο αριστερο καλοκαιρι.

    Οπως ειπα και σε σχολιο στο stevie:

    Χτες το βραδυ αποφασισα να ξανακατσω στα θρανια. Που πας με 2 πτυχια ρε κακομοιρη να τα βαλεις με τα τερατα της διανοησης: τον διδακτωρα οικονομικων (τιμητικα) και με μεταγραφη εκ Βουλγαριας που εκανε 20 χρονια να τελειωσει με 5 το πτυχιο η τον αλλο που καταφερε να τελειωσει Γενικο λυκειο?

    Αποφασισα λοιπον να τελειωσω Harvard Law και MIT σε Aeronautical Engineering για να εχω λιγο πιο γενικες γνωσεις.

    Κατεβασα απο το Ιντερνετ την αναλογη φωτο, αλλαξα στο photoshop το ονομα και τις ημερομηνιες και ειμαι ετοιμος.

    Θα μου αναγνωρισει και ο Φιλης το πτυχιο απο μια επιτροπη του δημοσιου κατακαλοκαιρο και ολα οκ..

    Γατακια που σας τρωνε τα βιβλια τα ξενυχτια και τα διαβασματα. ΤΣΥΡΙΖΑ ρε

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΦΙΛΗΣ ΤΣΥΡΙΖΑ:
    ΕΔΩΩΩΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!Εχουμε πραγμα που σαλευει….
    Και Χάρβαρντ εχουμε και Οξφορδη εχουμε και Κειμπριτζ εχουμε!!!!
    Ειδικα για σημερα σπεσιαλ προσφορες σε Yale k Columbia!!!!
    Επισης μας εχουν μεινει κατι λιγα σε Νομικη Αθηνων,Παντειο και Τυροκομικο Θεσσαλιας
    Προλάβετε!!!!!!Από Δευτερα νεες παραλαβες ρωτηστε μας!!
    Επισης εφτασε και η νεα παρτιδα Κολλαγονο και Υιαλουρανικο
    Και ο ντολμαδοπαρασκευαστης..

    Βρίσκεις 2,5 χιλιάδες ΔΥ με πλαστά απολυτήρια λυκείου, τι κάνεις;
    -Τους απολύεις επιτόπου
    -Τους απολύεις επιτόπου και τους διώκεις για απάτη (καλα λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα)
    -Τους απολύεις και τους αντικαθιστάς με 2,5 χιλιάδες άνεργους πτυχιούχους που δεν έχουν να φάνε
    -ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

    Τι κανει ο ΤΣΥΡΙΖΑ? Μα ΦΥΣΙΚΑ το τελευταιο. Οταν εισαι αγραμματος και αμορφωτος απλα προσπαθεις να κατεβασεις τους αλλους στο επιπεδο σου. Σιγα μην ανεβεις εσυ επιπεδο. Για χαζους ψαχνεις?

    Εννοειται βεβαια οτι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για απατη με ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ δημοσιου εγγραφου και ΑΠΑΤΗ εις βαρος του Δημοσιου, ουτε καν ακουσε ουτε καν καταλαβε ουτε καν αναρωτηθηκε..