THE NORMAL ONE

Πρωτα παιρνεις προπονητη. ΠΡΩΤΑ και μετα ολα τα αλλα. Ξεκινησαμε με τον Normal one (ας πανε οι αλλοι σε special ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ οι καραγκιοζηδες) που μας εφτασε απο το πουθενα σε ευρωπαικο τελικο μετα απο 11 χρονια.

Μετα χτιζεις την ομαδα απο τον ΑΣΣΟ. Καμμια ομαδα δεν εφτασε στη κορυφη με κακο τερματοφυλακα. Το αναποδο εχει γινει μονο, ενας σουπερ τερματοφυλακας να κρατησει ολη την ομαδα.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ακουλουθουν και αλλοι. Ηδη εχουμε κλεισει 4 παικτες σοβαρους. In Klop we trust και θα γυρισουμε εκει που ανηκουμε.

Η ομαδα θα συμμετεχει στο International Champions Cup με ματς στο Wembley εναντιον της Barcelona στις 6/8/2016:

Large icc team logos 2016 heineken 1464097538

 

Liverpool, Barcelona, Milan, Bayern, Real οι πεντε βαριες φανελλες της Ευρωπης και του κοσμου (μαζι με τη Μποκα) μαζι με PSG, Chelskey, Celtic, Leicester, Inter να γινει ενα ωραιο τουρνουα.

ΑΥΤΟ ειναι ποδοσφαιρο

YNWA

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to THE NORMAL ONE

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Χωρίς σοβαρό τερματοφύλακα δεν πας πουθενά.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ΑΣΣΟΣ ειναι η πιο βασικη θεση στην ομαδα και απο εκει ξεκινανε ΟΛΑ. Μπορει να χασεις δεκα γκολ μπροστα αλλα αμα εχεις σοβαρο τερμα θα σε γλυτωσει απο τσαμπα ηττες. ΟΛΕΣ οι ομαδες που εφτασαν στη κορυφη ειχαν σπουδαιους τερματοφυλακες, εφτασε μεχρι και η Στεαουα να παει CH.L με το Ντουκανταμ.

  3. Ο/Η Nikolas λέει:

    Ο δεύτερος αγαπημένος μου προπονητής (Μουρίνιο) στην αγαπημένη μου ομάδα (United). Ο αγαπημένος μου προπονητής (Klop) στη μισητή Liverpool! Μια λέξη περιγράφει την Premier της επόμενης χρονιάς…ΚΟΛΑΣΗ. Εδώ να μαστε να την λέμε οι μεν στους δε. Φαντάζομαι Snitch αν πάει και ο Κωστάκης στη United τι λες.χαχαχα

    Ps
    Ο Καριους φαίνεται τρελό τυπάκι εκτός από πολύ μεγάλο Hot prospect. Είναι αυτός Γερμανός τωρα?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μονο στη σιχαμενη referee united μπορουσε να παει ο τσαρλατανος. Θα σας φορεσει και ενα φεσι κανα δις για 2-3 χρονακια, οπως εκανε ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ, και αμα εισαστε τυχεροι μπορει να παρετε και κανα κατσαρολι. ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Βλεπω το Γου-Ρουνει σεντερ μπακ τωρα στα γεραματα. Κονομησατε σου λεω, πατε για εξαρθωση σαγωνιων απο το χασμουρητο.
    Αμα στη Ρεαλ εχεις το Πεπε, μια χαρα ειναι ο Κωστακης ο Τσαφ στη Referee United. Aμα τωρα με το Κωστακη το τσαφ πατε να κανετε ομαδα…. ΔΕΣΑΤΕ.

    Ο Καριους μονο γερμανος δεν μοιαζει. Απο το ονομα πιο πολυ για Φλαμανδος-Βελγος ακουγεται αλλα οκ. Τωρα θα μου πεις οπως εχει γινει η Γερμανια αντε βρες Γερμανο. Και ο Μποατεγκ Γερμανος ειναι. Ο αδελφος του βεβαια (ο prince) ειναι γκανεζος.. Ο Τσαν μπεη ο Οζιλ μπεη και ο Κεντιρα μπεη γερμανοι και αυτοι. Οπως ειναι Γερμανος και ο Karim Bellarabi, ο İlkay Gündoğan, 2-3 Πολωνοι τυπου Ποντολσκι κλπ και φυσικα ο βερος αριος Mario Gomez. United Nations ειναι αυτοι οχι Γερμανια. Απο το αρια φυλη το γυρισανε στο παρτα ολα.

    Πάντως ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να σου αρεσει ο κλοπ και ο απατεώνας του ποδοσφαίρου. Ο ένας δουλεύει με νέους παίκτες που τους εξελίσσει και παρουσιάζει θετικό ποδόσφαιρο με επιθετική ανάπτυξη πάντοτε. Ειναι ένας σοβαρος άνθρωπος κοινωνικοτατος και αγαπητός.ο αλλος ειναι ένας κακιαςμενος μαλακας που τςακωνεται μεσα σε έξι μήνες και με τον ισκιο του, ένας καραγκιόζης που αγοράζει (και καταχρεώνει σε εκπληκτικά επίπεδα) στα club που δουλεύει. Ένας ταμπουρης φτου ξελεφτερια που μέσω του απόλυτου υποβαθμισμου παίρνει μια στις 6 με Μπατζετ εκατοντάδων εκκ ενα κιούπι. Ένας υπερτιμημένος ΚΕΦΤΕΣ που σε τρία χρονια στη Ρεάλ πήρε ενα πρωτάθλημα ( πιο πολυ το έχασε η μπαρτσα) και σε αλλα τρία αλλο ενα στη τσελσκυ- πριν την αφησει ενα ποντο πανω απο τον υποβιβασμο μιας και ειχε τσακωθει με το ροστερ το παγκο τη γιατρο το τυπο το βεγκερ (παντα με το βεγκερ) αλλα και πληροφοριες ειναι οτι οταν ξυριζεται βριζεται με το καθρεπτη..
    Την ίδια στιγμη το Πέπ τον λένε αποτυχημένο με 3-3 στη Γερμανία.. Στη δε Ρεάλ το μαγαζι το άφησε με 680 χρέος το δε Ρωσσο με 1,05 ΔΙΣ χρέος. Προσέχτε το μαγαζι και τα χέρια στις τσέπες με το κλεφτοκοτά. Αυτος ειναι ικανός φεύγωντας να εχει βάλει ενέχυρο και το old trafford για να φέρει κανένα Κριστιάνο κανα Μαρσελο (ΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!) η κανα μπειλ..

    ps Κοντε στη Τσελσκυ, Πεπ στη city, Klop σε μας το σιχαμα σε σας… θα γινει ροντεο οντως. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  5. Ο/Η sirax23 λέει:

    Παντως αυτο με τον Μανωλα να σκιζεται για παρτη του η μιση premier league με ξεπερναει…οταν για τον κλασεις ανωτερο Παπασταθοπουλο ,που παιζει και σε καλυτερη ομαδα ,δεν ακουγεται κιχ.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @sirax23
    Καλα τωρα κ εσυ τον θέλει η μισή premier.. ΣΩΤΟ πουλάνε εδω τα δημοσιογραφακια στο ποπολο κατ εντολή χοντρού μπάς και κλείσει το deal ΠΡΙΝ απο τη 1-09-2016 για το 50%. Οπως ΣΩΤΟ πουλαγανε ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ για το τοτε κοστος της μεταγραφης που ηταν λεει 15εκκ. Ναι 15 οτι πειτε. Ρουβλια ομως οχι ευρω.
    Ενα ταληρακι δωθηκε ο παικτης και τμηματικα μπηκαν αλλα τοσα σε αλλα δυο χρονια ως bonus συμμετοχων 2,5+2,5. Δηλαδη you play we pay που λενε και εδω. Αν δεν επαιζε (για οποιοδηποτε λογο- αταλαντος/τραυματιας κλπ) ΔΕΝ θα εφτανε καν τα 10 εκκ.

    Σιγα τη μισή premier που θέλει το Κωστακη που τον εκαναν γιογιο μεχρι και οι επιθετικουρες απο τα Φεροε και μαλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ έλεος δηλαδη. Δε θέλουν κανενα απο την Γιουβε απο ολη την Ιταλια π.χ δε θέλουν κανενα απο την Ισπανία, απο τη Γερμανία και έπεσαν ¨ολοί´´ στο Κωστακη το τσάφ που σε κάθε ματς θα σε κρεμάσει τουλάχιστον μια φορα. Η παιχτουρα απο την αιώνια τεταρτοπεμπτη ρόμα. Το CB του ΜΠΑΟΚ της Ιταλίας.
    Άμα κανει ο Κωστάκης 40 ο Γοδιν της αθλετικο ποσο κανει? το μεσι και το Σουάρεζ πακέτο?
    Ο Χουμελς δηλαδη που πήγε με 35 στη μπαγερν ειναι χειρότερος απο το χαζό κωστακη?
    Ενα 15αρι MAX και αυτο ΑΜΑ πιάσουν κοτσο το παρτα ολα-large της referee United το σπέσιαλ καραγκιόζη που κόβει και το μάτι του. Γι αυτο έπαιζε με το Πέπε στη Ρεάλ επι τρια χρονια (3 ΧΡΟΝΙΑ ο αετοματης special δε βρηκε καλυτερο σεντερ μπακ απο το Ανατολακη της Πορτογαλιας γι αυτο προκοψε-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ημιτελικα ch.l δε πηγε) και τον μπάρμπα Τερι στη τσελσκύ: πήγε με το Τερι στα 37 του να πάρει premier league…
    Ασε το Σωκράτη. Τρεις θέλει σα το βλάκα στη προπόνηση. Γι αυτο ο Σωκ εχει παιξει και παιζει εκει που παιζει.

    ΥΓ Για να καταλαβεις για τι μιλαμε ο Στελιος με τη μανα του κωστακη (και τον ιδιο φυσικα) 4 χρονια ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ καν. Τοτε που εβγαινε η αλλη και ελεγε οτι ειμαι ευγνωμων σε αυτο το αγιο ανθρωπο το Βαγγελα..και οχι στο θειο του που ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ και παιζει μπαλλα και τον πηγε στην ΑΕΚ. Αστα σου λεω κωμωδια σκετη

  7. Ο/Η Nikolas λέει:

    Ο Κλοπ μου αρέσει γιατι είναι καταπληκτικός τυπάς που δουλεύει με νέους παίχτες, τους εξελίσσει και έχει παρουσιάσει ομαδάρες. Ο Μουρίνιο είναι ένας winner που έχει πάρει ομάδες looser και τις έχει κάνει πρωταθλήτριες, δες Ιντερ, Τσέλσυ. Όσο για την ρεάλ έπεσε πάνω στην καλύτερη ομάδα που έχει βγάλει το σύγχρονο ποδόσφαιρο! Επίσης στην ρεάλ και ο ίδιος ο θεός να πάει για προπονητής αυτοί πάλι παράπονα θα χουν!

    Πάντως παρόλο που ο Φαν Χαλ με απωθούσε έβγαλε την United 5η, κάτι που έγινε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική(θα μπορούσαν να βγουν 4οι) με παίχτες με 21 χρονών! Θα ναι μεγάλο κρίμα να μην συνεχιστεί αυτό! Αλλά είναι προπονητής που ταιριάζει γάντι στην ομάδα αυτή.

    Ο κλόπ βλέπω έχει τη εξής λογική: κάνουμε τις περισσότερες μεταγραφές με εξελίξιμους παίχτες εκμεταλλευόμενοι τις διασυνδέσεις μου και το scouting της ομάδας και κρατάμε τα πολλά χρήματα για 1-2 ποιοτικές αλλαγές! Καλή στρατηγική.

    ps
    Θα έχει πολύ πλάκα πάντως να πάρουμε τον πογκπά για 100+ όταν πριν απο 4 χρόνια ήταν δικός μας παίχτης και τον άφησε ο Sir ελεύθερο!!!!!

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nikolas
    Ποτε (ποτε ομως) δεν θα συμφωνησω με κανεναν για τον τσαρλατανο. Γιατι προπονητης ΔΕΝ ειναι- μεταφραστη τον ειχαν στη Μπαρτσα και μεχρι εκει καλος (μπορει) να ειναι.
    Ενας ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ τυπος ειναι που ξοδευει σαν να μην υπαρχει αυριο για να παρει κανα πρωταθλημα. Στη δε Ιντερ εκανε το μαγκα με τη Μιλαν -12 και τη Γιουβε στη Β’ τη μια χρονια. Ασε τον ειδαμε και στη Ρεαλ που καπακι ο Αντσελοτι πηρε CH.L και στη Τσελσκυ που καπακι καποιος Ντι Ματεο το ιδιο.
    Ο δε Carlito με το ΙΔΙΟ ΡΟΣΤΕΡ χωρις Οζιλ-Κεντιρα και τον Τσαμπι τραυματια σχεδον ολο το χρονο.

    Αμα ξοδευεις αλογιστα χρηματα δεν ειναι δα και κατι τρομερο να παρεις 1-2 κιουπια: και ο Μπλαν το εκανε, και ο Μαντσινι και ο Πελεγκρινι.
    Απο οπου φευγει αφηνει ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ και οικονομικα και σαν ομαδα γι αυτο και ολα καταρρεουν μολις τη κανει.

    Επειδη ομως στη Referee United δεν τον παιρνει να παρκαρει πουλμαν- δεν ειναι φανελλακι σαν τη Τσελσκυ- θα πεσει ΓΙΟΥΧΑ οπως του κουναγαν και τα μαντηλακια στο Μπερναμπεου οταν ρουφαγε τις τεσσαρες απο τον Βιλανοβα ΜΕΣΩ SKYPE!! Γιατι αυτο καταφερε: να ξεφτιλιζει τη Ρεαλ που γνωρισε επι τον ημερων του τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΤΤΕΣ στην ιστορια της απο τη Μπαρτσα την ωρα που ο αντιπαλος ‘προπονητης΄εκανε χημειοθεραπειες στη Ν.Υορκη και η ομαδα στην ουσια πηγαινε χωρις προπονητη ενα χρονο.
    Στην Ιντερ ο Μορατι καταφετε να παρει μια κουπα που πρεπει να την εχει πληρωσει σε πλατινα με διαμαντια. 487εκκ τον εβαλε μεσα το θηριο σε 2 χρονια. Αλλα 600+ τη Ρεαλ αλλα 1,05 τη Τσεσλκυ. Ο τυπος σε μια δεκαετια σκαρτη εχει ξοδεψει ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρω για να παιρνει Μπειλ, Τερυ, Κοστα, Γουιλιαν!!, Μαρσελο (ναι αυτοι ειναι ποδοσφαιρηστες) και λοιπα ΠΑΛΤΑ.

    Ετσι και ο Γκουαρδελλας παιρνει με τον Ατρομητο CH.L ασε..
    O καθενας βεβαια ειναι ελευθερος να επιλεγει το θεαμα που θελει εμενα ΑΥΤΟ το πραγμα ΔΕΝ μου κανει. Ουτε σα θεαμα ουτε σα χαρακτηρας ουτε σαν νοοτροπια ουτε σαν ανθρωπος.

    ΥΓ Special ειναι ο Carlito, ο Lippi, o Χαινκες, ο Σακι, ακομη και ο Πεπ. Ανθρωποι δηλαδη που αφησαν εργο πισω τους φευγωντας και οχι συντριμμια. Ειδικα ο Carlito (για μενα) ειναι με διαφορα απο τους συγχρονους μιας και ειναι και vero milanelo..
    Ο Κλοπ δειχνει καλος και εχει καλη πορεια αλλα τωρα πλεον καλειται να οδηγησει μια απο τις 5 φανελλες της Ευρωπης και οχι την wannabe Ντορτμουντ. Ελπιζω να τα καταφερει, τα φοντα τα εχει. Ιδωμεν