Ευρωπαικες τριπλες

Η αληθεια ειναι οτι αμα ελεγες στο πιο αισιοδοξο οπαδο οτι η ομαδα με αυτο το ροστερ και το Γκουαρδελλα προπονητη το καλοκαιρι, θα επαιρνε κυπελλο απο το γαυρο και θα τερματιζε δευτερη μαλλον θα σε κοιταζε αρκετα στραβα. Ως πολυ στραβα. Μιλαω για κανονικους ανθρωπους και οχι παραμυθιασμενους με τα ερχωμαστε και τις σαχλες. Αυτο μαλιστα μεταφερθηκε και απο πρωην προεδρο μεγαλης ΠΑΕ του ΠΟΚ εν μεσω χαβαλε και κουβεντουλας- μαζι με καποια αλλα. Μιλαω για κανονικο προεδρο- οχι μπροστινους και οχι δικο μας..

Επαιξε τεραστιο ρολο φυσικα η αλλαγη με το Gus που στη ουσια σε εφερε μεχρι εδω. Γιατι το ροστερ ειναι ακριβως το ιδιο, ο Σουκουλινι που ηρθε 3 ματς επαιξε και ο ψηλος ειναι για να βγαζει τις αραχνες απο τα ψηλοταβανα. Ο Αργεντινος κατι ψιλα δειχνει: κραταει μπαλλες- μοιραζει καλα και ειναι σκυλος στο μαρκαρισμα. Το παρελθον του με ανησυχει λιγο, χωρις ομως να με τρομαζει μιας και ειναι πιτσιρικας και αυτα δεν επηρεαζουν και πολυ. Μια ταση δειχνουν ομως, οποτε αφου ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ να μεινει απο την ΑΕΚ, καλο θα ειναι να ξαναπαμε σε δανεισμο ενος ετους και εδω ειμαστε. Σιγουρα ειναι μια εξτρα λυση, που λογω και ευρωπαικων υποχρεωσεων θα ειναι αναγκαια, να σταματησει και αυτος ο Γιοχανσον με το Σιμοες καποιοα στιγμη να τρεχουν. Ειδικα ο πρωτος απο περσυ που ηρθε δεν εχει χασει ματς και λογικο ειναι που εχει φτασει στα κοκκινα. Ειναι δε στη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ στιγμη- οσοι ασχολουνται ξερουν- που απο την πολυ κουραση ο οργανισμος εκει που εχει κρεμασει, κανει ενα come back ως αντιδραση πριν καταρρευσει τελειως.

Στα δε συν του Σουκουλινι- και εδω μιλαμε σαν κινηση- ειναι οτι δειχνεις στον προπονητη που μιλησες και κατα ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ οτι ξεκινας σοβαρα με ενα παικτη απο τη City. Φυσικα η τελικη αποφαση δεν εχει παρθει αλλα ειναι αρκετα κοντα πλεον μιας και το ενα μεγαλο ‘εμποδιο’ εχει ξεπεραστει: Τα λεφτα που ζητησε ο κακος Poyet φυσικα και εγκριθηκαν (οπως ουδεμια διαφωνια υπηρχε και με το Gus στο χρηματικο και αυτες ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ του ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ που απευθυνεται σε αναλογου IQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ και που ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ αλλα αν το πρωτοσελιδο ειναι Τριτη η Τεταρτη: λες και τα πρωτοσελιδα βγαινουν 1 ωρα πριν) και πανε στον προπονητη με το team του.  Μονο χαζος δεν ειναι ο Μελ και απο μπαλλα μια χαρα καταλαβαινει. Ουτε ειναι παραλογα τα νουμερα για να στραβωσει. Μιλαμε και για τον manager και για τους παικτες που θα ερθουν. Δεν εχει σημασια να πουμε το ονομα του manager το οποιο και θα ανακοινωθει συντομα- εκτος απροοπτου. Σημασια εχει οτι για τη επιτευξη συμφωνιας ειπωθηκαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα ως προς τη στελεχωση και το πλανο της.

Το οποιο πλανο και δειχνει να ειναι, παρα το καλο εισητηριο του Europa (καλο κακο ιδιες ημερομηνιες παιζεις) να πας για προκριματικα CH.L. Στα οποια και λογικα θα αποκλειστεις μιας και ουτε ομαδα εχεις, ουτε προλαβαινεις να φτιαξεις σε 1,5 μηνα για να κοντραρεις σοβαρα club που θα βρεις μπροστα σου ΑΝ περασεις το πρωτο αντιπαλο. Επειδη παντα παιζει η πιθανοτητα να πετυχεις κανα καφενειο ιδιο με σενα και να περασεις- αρα τα 5εκκ να γινουν 15-20εκκ απο το πουθενα.

Εδω λοιπον ερχωμαστε στη κρισιμοτητα του ματς της Κυριακης. Το οποιο ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΕΔΕΣ δε δεχεται να γινει στις 16:00 αλλα minimum στις 20:30 οπως λεει ο κανονισμος για 3 μερες απο το τελευταιο ματς. Αλλο να παιζεις 4 το μεσημερι- δηλαδη η ομαδα να φευγει στις 2 απο το ξενοδοχειο και αλλο στις 8:30 με πληρες γευμα και νορμαλ ωραρια. Το ματς αυτο ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε για 2 λογους. Πρωτα απ ολα πας πρωτος και ουσιαστικα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ το βαζελο- που μεταξυ μας τελειωμενος ειναι χωρις μπεργκ και βιγιαφανες. Δευτερον τους αφηνεις μετα να φαγωθουν μεταξυ τους και με ενα Χ σου κανει και η ισοπαλια με το νιονιο. Φυσικα ΜΠΑΟΚ κατω απο τα Τεμπη δεν υπαρχει και ο μονος που μπορουσε να το κανει ηρωα ειναι αυτος ο ΑΣΤΕΙΟΣ που λεγεται Στραπατσονι: o τυπος που καταφερε (γιατι ακομη και για αυτο το καφενειο που λεγεται Inter ειναι κατορθωμα) να βγαλει την ομαδα ΕΝΑΤΗ!!! πισω απο την Ουντινεζε τη Λατσιο και την ….Κατανια. Θελει οντως προσπαθεια.

Το ματς της Κυριακης ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε και μαλιστα να το απαιτησουμε ΚΑΘΑΡΑ, οχι σα το χθεσινο που γελαγαμε απο τη τηλεοραση. Τη τελευταια αγωνιστικη οι γαυροι μας περιμενουν και ειδικα μετα τα Μπακατσετια εχουν ψησει και αφορμη να τα κανουν κολο εξωαγωνιστικα. Το ξερει ο αλλος και αυτο θα ειναι το τελευταιο μαθημα για φετος..

Το προγραμμα στην Ευρωπη ειναι αυτο:

 

2016/17 UEFA Champions League match calendar
Stage Dates
First qualifying round, first leg 28–29/06/16
First qualifying round, second leg 05–06/07/16
Second qualifying round, first leg 12–13/07/16
Second qualifying round, second leg 19–20/07/16
Third qualifying round, first leg 26–27/07/16
Third qualifying round, second leg 02–03/08/16
Play-off round, first leg 16–17/08/16
Play-off round, second leg 23–24/08/16

Μετα τα παιχνιδια και οταν μπορουμε και πρεπει να μιλησουμε θα πουμε και για το προπονητη και για τους παικτες. Το μονο που ειπωθηκε και φανηκε ειναι αισιοδοξια και στα ονοματα αλλα και στα χρηματα. Μακαρι να πανε ολα κατ ευχην για την ομαδα μας.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Ευρωπαικες τριπλες

  1. Ο/Η akis λέει:

    Καλημερα Snitch , μας έβαλες στη πρίζα όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της ομάδας μας…
    Προφανώς το όνομά του δεν είναι δυνατόν να αναφερθεί,χώρα προέλευσης όμως;
    Φαίνεσαι κάπως αισιόδοξος πάντως για προπονητή και μεταγραφές…
    ”Αγρίεψε” ο Τίγρης άραγε;

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    καλημερα φιλε snitch ,γιατι νουμερα μιλαμε στο περιπου αν
    επιτρεπεται στο θεμα του μπατζετ?

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ akis
    Δεν ειναι θεμα αγριαδας. Αλλαζουν τα πραγματα και αναλογα γινωνται κινησεις. Αναφερουμε οτι ειπωθηκε και οτι ειναι στο πλανο. Η αισιοδοξια δεν ειναι δικη μου απλα μεταφερωμενη. Προς το παρων δεν εχω κανενα λογο να αμφιβαλλω. Περσυ π.χ τα 5εκκ απο την Ευρωπη ΔΕΝ τα ειχες, φετος τα εχεις.
    Απλα πραγματα ειναι. Θα δεις και προπονητη και παικτες. Υπομονη

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ a better tomorrow
    Η κουβεντα δεν εχει ακριβες νουμερο, απο τα συμφραζωμενα ΟΛΑ μαζι πανω απο 5 κατω απο 10. Γυρω στα 7 το βλεπω και φυσικα παιζει ρολο ΤΙ θα κανεις στο διμηνο. ΑΝ (λεμε τωρα) γινει κανα θαυμα και εισαι κοντα (η και μεσα στους ομιλους) θα φερεις και ονομα- μη ξεχνας οτι η ισοπαλια δινει 500,000 και η νικη 1,5εκκ. Λεφτα δηλαδη που τουλαχιστον ΕΝΤΟΣ εχεις πιθανοτητες να τα διεκδικησεις
    Το σιγουρο ειναι οτι ο manager ειναι στα λεφτα του Σιλβα, μιας και εκει εγινε η κουβεντα. Τωρα στους παικτες ειναι και τι θα ζητησει και πως θα το παρεις: ο Σουκου εχει αποφασιστει (εκτος απροοπτου απο μεριας City) να μεινει. Το κοστος ειναι γυρω στα 700. Θεωρειται μεταγραφη? Σαφως και ναι.

    Η διανομη για φετος ειναι αυτη, οποτε λυνωνται και οποιες απορεις για το ΓΙΑΤΙ θελουμε τα προκριματικα και το ματς της κυριακης ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε:

    Playoff Bonus:€50 million distributed to 20 teams who participated in playoffs. €2m each for playoff winners and €3 million each for eliminated teams.
    Participation Bonus:€12 million (Guaranteed) for each 32 teams who play in the group stages
    Performance Bonus:€1.5 million for every win & €500,000 for every draw in group stages

    Round of 16: €5.5 million each for 16 teams
    Quarter Finals:€6 million each for 8 teams
    Semifinals:€7 million each for 4 teams
    Runner Ups:€10.5 million
    Final:€15 million

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    7 δεν ειχαμε και φετος snitch?

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΣΥΝ. NEW MONEY