ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

Αναβίωσαν παλιές εποχές. Ιστορικές, θα έλεγα. Νάναι Αδαμίδιες, νάναι Δημητρέλιες, δεν παίρνω και όρκο. Ούτως ή άλλως εμένα δεν με απασχολεί η ιστορία, οπότε γιατί να προσπαθώ να ταιριάξω την σημερινή φάση με τα παλιά; Αυτά ας τα κάνει κάποιος άλλος, που χτες το πρωί είχε φόρα μόστρα στο site του, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ, κείμενο φυσικά που πλέον έχει αποσυρθεί.

Να τα πάρουμε όμως με την σειρά. Η λίστα που παραδόθηκε στον Μελισσανίδη προ δέκα ημερών, είχε τρία ονόματα: Πιέλ ( ο ακριβός ), Φινκ ( ο μεσαίος ) και Αρουαμπαρένα ( ο κατιμάς ). Εκείνη την στιγμή λοιπόν, ο εγγυητής γύρισε κι έδωσε την προτροπή ( στην ουσία εντολή ) στον Μπάγιεβιτς, να κοιτάξει τον Μοντανιέ. Τι έκανε δηλαδή; Απέρριψε τις εισηγήσεις, κι έδωσε το στίγμα του.

Ξεκίνησε λοιπόν ο Σέρβος μαζί με τον Μπαρτόλο – ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ – για την συνάντηση, έχοντας μάλιστα και ξεκάθαρη γραπτή οικονομική πρόταση στα χέρια του. Η προφορική συμφωνία επιτεύχθηκε, κάτι που ήταν προφανές, αφού ο Σέρβος εκτελούσε την εντολή του αφεντικού, και φυσικά ήταν κι απαλλαγμένος από κάθε ευθύνη. Όλοι κοιμόντουσαν λοιπόν ήσυχοι, κι ο Μοντανιέ έμπαινε στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Να ξεπεράσουμε το σοκ του αεροδρομίου, που ξαφνικά εμφανίσθηκε ο Ραν Ταν Πλαν. Στα γραφεία της εταιρείας, εκεί που ο Αλέξης Δέδες έκανε την υποδοχή με την φράση ” welcome to the club “, παγώνοντας βέβαια από το απορημένο βλέμμα του  προπονητή, πλέον είχαμε και την Αγγελικούλα – την μεγαλομέτοχο -, το σερβικό λόμπυ σύσσωμο, και τους αδερφούς Τοπίδη ( γραφείο managers Τοπίδης, managers του Πλατέλλα ), που έπεσαν με το αλεξίπτωτο αλλά είχαν το άλλοθι οτι ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

Το μπουρδέλο έκανε την εμφάνιση του κοινώς, την ώρα που ο Καϊμακάμης ήταν stand by με τα συμβόλαια έτοιμα. Ο Γάλλος άρχισε να μπερδεύεται με όλη αυτή την κοσμοπλημμύρα, κι άρχισε να βγάζει το ανασφαλές του χαρακτήρα του : Ποιός τελικά κάνει κουμάντο εδώ μέσα, τι σοϊ οργανόγραμμα υπάρχει κι χίλια δυό άλλα, που τα έχουμε ξαναπεί : Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ.

Η εμπλοκή που φάνηκε να εμφανίζεται, βγήκε με non papers προς τις δημοσιογραφάρες οτι είναι δήθεν οικονομική. Δηλαδή οτι στην οικονομική πρόταση της ΑΕΚ, δεν συμπεριλαμβάνονταν τα χρήματα των βοηθών. Ο Μελισσανίδης, ήσυχος σαν την βασίλισσα στην κυψέλη ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ – ναι ακόμα τον θεωρεί ικανό στέλεχος -, μαθαίνει τα καθέκαστα, και καλύπτει την διαφορά των 200 χιλιάδων ευρώ, κατά 150 χιλιάδες.

Η συνάντηση που ακολούθησε μετά, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ. Το μικρόβιο όμως το είχε βάλει η τριανδρία Τοπίδη- Μιλοβάνοβιτς, που ήταν στην απ’ έξω. Ποιό μικρόβιο; μα της δήθεν διαφοράς φιλοσοφίας μεταξύ Μοντανιέ και λειτουργίας της εταιρείας. Πρακτικά μαλακίες δηλαδή, αφού είχαν φροντίσει οι Δούρειοι Ίπποι, να εκμεταλλευτούν τον φοβιτσιάρη Γάλλο και να τον γεμίσουν ανασφάλεια με την  όλη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την  εξέλιξη πλέον μπορείτε να την διαβάσετε κι αλλού. Εδώ εμείς συνεχίζουμε με το μετά πάντα.

Αυτήν την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ DEAL ΧΑΛΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΡΤΟΛΟ ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε σε συμπεράσματα δικά σας. Έξυπνα παιδιά είστε.

Όταν γράφω λοιπόν εδώ μέσα – ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ -, ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙ, γιατί να μην ζήσουμε κι αυτήν την απόλυτη ξεφτίλα; Μια ξεφτίλα, που ενώ δεν φταίει ο Μελισσανίδης, ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Προχωράμε όμως και προφανέστατα κουνάμε μαντήλι στον Ραν Ταν Πλαν, μίνιμουμ. Προχωράμε μαρξιστικά, που μέσα από τις απανωτές ήττες θάρθει και η τελική νίκη, ή ελληνικά, που καθε εμπόδιο για καλό. Κι επιμένω σε αυτό, διότι Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ champions league. Γλυτώνουμε δηλαδή από μελλοντική υπερκόπωση, αφού ο άνθρωπος απλά δεν αντέει την πίεση.

Και δεν τα γράφω αυτά για να αθωώσω κανέναν – εξ άλλου το δικό μου κείμενο δεν θα κατέβει ποτέ. Όπως ποτέ δεν θα κάνω κυβίστηση για τα νούμερα που βολοδέρνουν στην εταιρεία. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, που πλέον υποχρεωτικά θα πάει σε ακόμα ακριβότερη λύση, που εύχομαι να είναι ο Φινκ. Καλό ΣΚ .

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

35 Responses to ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Ο ΜΟΝΟΣ υπευθυνος ειναι ο Μελ. Ουδεις αλλος. Δεν εχει φταιω δε φταιω. Εχει ΜΟΝΟ οτι οταν τη πατας μια τη πατας δυο ε τη τριτη ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    Οταν λοιπον εχεις ακομη ΑΥΤΟΥΣ συνεργατες, αποκομιζεις τα αναλογα αποτελεσματα.
    Καμμια σημασια αν ειναι Γαλλος- μου ειναι ιδιαιτερα αντιπαθεις- Αγγλος Γερμανος.
    Οποιος και να ηταν τα ιδια θα γινωντουσαν, οπως εγιναν και 1,5-2 μηνες πριν με το Gus. Που τελικα μαλλον δεν ηταν ουτε ψευτης ουτε τρελλος..

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Αυτά λέω ξεκάθαρα. Πού να δεις σήμερα τι καπνό φουμάρει. Προς το παρόν πέφτουν τα λεκτικά γαμήσια, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. Είναι γνωστό οτι όταν σκούζεις δεν τρέχει τίποτα. Όταν είσαι σιωπηλός, είναι τα επικίνδυνα. Θα έχουμε γέλια πάντως.

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Άντε να δούμε θα αποκτήσουμε ένα σοβαρό προπονητή, άντε να δούμε πότε θα ξεκουμπιστούν αυτές οι λέπρες μέσα από την ομάδα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πλεον ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΣΟΒΑΡΑ για τα παντα. Θυμασαι και πριν αμφεβαλλα οταν τα λεγαμε αλλα ελεγα αντε μπας και δουμε κατι.
    Τι ειδαμε? Μια απο τα ιδια και ισως χειροτερα: το Γαλλο ΔΕΝ τον ηξερες οποτε μικρο το κακο. Τον αλλον που τον ηξερες και σε εκανε ανθρωπο?

    Δε σκαω για το Γαλλο αλλωστε το ειπα και χτες στο κειμενο που την ωρα που γραφτηκε, ολα ηταν συμφωνημενα- γι αυτο αλλωστε και ηρθε.
    Εχε πει τη αποψη μου ΓΑΛΛΟΣ= ΚΟΤΑ. Ειναι το DNA ολων τους, 3 μερες αντισταση εκαναν στο ΒΠΠ οι παλικαραδες.
    Ορθοτατα φυσικα ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΟΠΩΣ Ο GUS αλλα απο την αλλη ειδες τον ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟ πως ηρθε και πως αντιμετωπισε day one τη κατασταση και ειδες και το Γαλλακι: ουτε τα κακαλα να πει οχι face to face δεν ειχε και περιμενε να φυγει να το πει απο μακρια..
    Οποτε ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν εχουμε το κατρουλη στο παγκο. Αυτος στο ταψι θα εβαζε τα κλαματα.

    Τωρα ομως μεγαλε ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και παρακαλα να βρεις κιολας.. Γιατι εγω αν ειμουν Φινχ π.χ και εβλεπα στο κινητο +003 δε θα εμπαινα καν στο κοπο να το σηκωσω.
    Τελικα αυτος ο Poyet θα μας στοιχησει μισο Capemax οπως παει

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    περιμενω να ξαναμπει ο Κεφτετζογλου ως Τζορτζινα στο μπλογκ να μας μαθει γραμματα εμας τους αδαεις

  6. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Ρε παιδιά, εδώ στα σανοπωλεία-οπαδικά σάιτ διαβάζουμε και κανονικότατα νούμερα! Με ευρώ λες και είναι φυστίκια! Σε διαπραγμάτευση που μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν σε εξέλιξη! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ? Το φαντάζεστε αυτό να συμβαίνει στις εταιρίες που εργάζεστε/τρέχετε? Στους -προφανώς βαλανιδοφάγους, αφού καθαρίζουν μόνο 2 δις ντόλαρς ετησίως- που εργάζομαι εγώ, πρώτα πέφτει τηλέφωνο στο νομικό τμήμα για τα περαιτέρω και μετά γραπτή ειδοποίηση ότι όλα εδώ τελειώνουν (ούτε κάν τηλέφωνο!). Και μετά βρώμα στην πιάτσα ότι οι απέναντι είναι ένα μάτσο μη επαγγελματικά, άχρηστα λαμόγια…Αλλά προφανώς όλοι εμείς είμαστε στις σπηλιές ακόμα, δεν έχουμε ντούσαν, δημάτους, ΒΒ’ς, αγγελικούλες και ραντανπλάν…

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο Γαρατζέος : Υπάρχει κάτι που δεν έχει γραφτεί εδώ μέσα; Δεν μπορεί να έχεις παράπονο. Φιλιά.
    Υγ. Η ΒΒ έχει πάρει τον πούλο. Στο μπάσκετ είναι πλέον.

  8. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Φυσικά και δεν έχω από σας, προσφυγάκι!

    AEK=Ελλάς….όλα γράφτηκαν με 7 γράμματα και ένα μαθηματικό σύμβολο….

  9. Ο/Η netrino λέει:

    Eίναι έτσι όπως τα έγραψες απλά προσθέτω 2 ακόμη στοιχεία που έμαθα
    1) Ο Γάλλος δεν ήθελε δημοσιότητα κ υποδοχές στο αεροδρόμιο
    2) Εξοργίστηκε με τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν κλεισμένο
    Εχω και μια ερώτηση. Αφού δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες υπερβάσεις γιατί δεν πάμε
    σε κάποιον προπονητή γνώριμο της πιάτσας?Τα μεταξωτα βρακιά θελουν και τους επιδέξιους πωπούς.

  10. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Υπάρχει έστω και μια περίπτωση να πάρει τον πουλο το βατραχι?

  11. Ο/Η Theo λέει:

    Καλησπέρα σε όλους από έγκυρη πηγή περνούμε Κλοπ!
    Επίσης 11 παίχτες από Barcelona…..
    Όπως λέει κ η διαφήμιση…Ποια Amstel….

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    (απορων )
    Μακάρι να έχω λάθος, έχω την αίσθηση όμως ότι περισσότερο τον απασχολεί πως θα φάει τον Μαρινακη (εγωισμός δηλαδή ) και λιγότερο πως θα εξελίξει την ομάδα. Λάθη επαναλαμβανομενα παύουν να’ναι λάθη.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ. Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Παίζει πολύ αυτή η περίπτωση.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Theo : Θα τον παίρναμε τον Κλοπ αλλά δεν συμφώνησε με τους παίκτες της Μπαρτσελονα

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Αφηστε μας ησυχους με το Κλοπ. Μια χαρα ειμαστε. Συζητηθηκε μια αναταλλαγη με το παναγιωταρα-μιλοβανοβιτς + σοιλεδη αλλα το club εκρινε οτι δεν μπορει να αντεξει τετοιο βαρος
    Η ΑΕΚ εχει το Βοσνιο-Σερβο-Ελληνα- τι σκατα ειναι ουτε αυτος ξερει μιας και ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ δε πολεμησε αλλα τη κοπανησε νυχτα οπως ολες οι ΚΟΤΕΣ. Αλλα θα σωσει την ΑΕΚ ΜΗ ΦΟΜΠΑΣΤΕ ΜΠΡΕ. Τα πρωτα 30 χρονια ειναι ντισκολα μεκρι να ματει.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all no2
    Ρε να διοικουν την ΑΕΚ (ετσι λεγωνται αυτοι που διαμορφωνουν καταστασεις:διοικηση) οι αδελφοι Κατσαμπα το ετος 2016?
    Που εχουν και πελατη το …Σουαρες της Ελλαδας?

    Ε πως να μη νιωθεις ΞΕΦΤΙΛΑΣ οταν σε κανουν καλα στις δουλειες σου οι ….αδελφοι Τοπιδη.
    Ρε οι αδελφοι Τοπιδη? Σα συνοικιακο σουβλατζιδικο ακουγεται. Και ομως ΑΥΤΟΙ σε εκαναν μια χορτα και τη κοπανησε η επιλογη σου..

  18. Ο/Η netrino λέει:

    Στηβεν, Γάλλο προπονητη(δεν τους παω ειναι φαντασμενοι κ σνομπ) ελληνικη ομάδα με διευθυντάδες Σερβους και Αργεντίνο με look τραγουδιστή σε σκυλάδικο της Εθνικής δεν μπορεί να ψήσει.Μην έχουμε αυταπάτες σαν τον Mr Alexis.
    H εταιρία θέλει στελέχη και απορω με τον κ Δεδε που και δεν τα έχει βροντήξει.

  19. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Καλησπέρα σε όλους.
    Για να πω την αμαρτία μου τον Μοντανιέ δεν τον ήξερα, δεν πολυασχολούμαι με τους Πανσερραϊκούς και τις Ξάνθες των πρωταθλημάτων.
    Διαβάζοντας και ψάχνοντας λίγο, μου φάνηκε σαν μια μέτρια περίπτωση, ένα στοίχημα που απλώ είχε δουλέψει σε προηγμένα πρωταθλήματα, χωρίς να έχει το βιογραφικό με τις τεράστιες επιτυχίες. Αναδείκνυε λέει νέους παίκτες, κτλ κτλ.
    Καλώς να ορίσει λεω..
    Βλέπω την ξυνισμένη φάτσα του στο αεροδρόμιο, λεω τι σόι κλεισμένος είναι αυτός, πολύ ξυνίλα και απαξίωση, κάτι δεν πάει καλά.
    Διαβάζω το επόμενο πρωϊ 300 ραντεβού σε μια μέρα, λεω σίγουρα τον φρικάρανε και προσπαθεί να συνέλθει. Λογικά τν φρικάρανε με τα οικονομικά, τα υπόλοιπα κουτσά-στραβά τα ξεπερνάς αν ικανοποιηθείς στο οικονομικό θέμα.
    Έχω ορισμένες απορίες: τί σκατά συζητούσαν με το Μπάγεβιτς? δεν είχε διευκρινιστεί το συμβόλαιο το δικό του και των βοηθών? Δέν είχαν συζητήσει για τα bonus και τις αποζημιώσεις? Δεν ήξερε η ΑΕΚ οτι έχει μάνατζερς Έλληνες και Γάλλους που θα ανακατευτούν?
    Τα ξένα sites γράφουν οτι δεν τα βρήκαν στα bonus και την αποζημίωση, δηλαδή στα περισσότερα απο τα θέματα που διαπραγματεύτηκαν.
    Το μόνο καλό ήταν πως αυτός μας έριξε χυλόπιτα αφού αποχώρησε αθόρυβα, ενω ο Gus πρώτα ξεβράκωσε την ΠΑΕ και έφυγε σαν κύριος.
    Όλα αυτά δέ μου κάνουν εντύπωση. Όταν θέλεις προπονητή απο το πάνω ράφι κύριε, πρέπει να πληρώσεις συμβόλαια, βοηθούς, μάνατζερς, παίκτες, τα πάντα.
    Όταν κάθεσαι και μου παζαρεύεις για 100 χιλιάρικα ε θα σου πει και ο άλλος “ευχαριστώ δε θα πάρω, αντίο σας”.
    Σου λέει πού να μπλέξω με αυτό τον πύργο της Βαβέλ, και να μου βγάζουν την ψυχή για 50 χιλιάρικα? και να μου ζητούν πρωτάθλημα με Πιατέλες και Αραβίδες? άσε μας κουκλίτσα μου..
    Να δείς τί μου θυμίζουν ολα αυτά..?
    Α, ναι! είναι καρμπόν η περίπτωση Gus που πήγαν να τον βγάλουν τρελό και οτι ζήταγε 3 εκατ. € την εβδομάδα. Είχα γράψει λοιπόν σε όσους τον έβριζα οτι το καλοκαίρι θα ψωνίζουμε απο τα πανέρια και θα γελάω.
    Διότι το πράγμα είναι φως φανάρι, κάνει μπαμ απο χιλιόμετρα. Αν είχε πρόθεση να ξοδέψει, θα κράταγε το Gus θα του έπαιρνε παίκτες και τώρα θα είμασταν ήδη πολύ μπροστά.
    Και να’μαστε 1,5 μήνα πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μετά απο 5 χρόνια, και δεν εχουμε ούτε προπονητή ούτε παίκτες. Αλήθεια, ο Μπακασέτας πότε θα ανακοινωθεί? Ο μήνας έχει 4, υποτίθεται απο 01/06 μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε. Δεν πιστεύω να τον αφήσουν μέχρι Δεκέμβριο στο νιόνιο για να έρθει τσάμπα?
    Τα είχα ξαναγράψει όταν παίζαμε τα play-off, οτι η ομάδα έπρεπε ήδη να είχε κλεισμένο προπονητή και να ετοιμαζόταν για την επόμενη μέρα. Τί σκατά γίνεται ρε γαμώτο εκεί μέσα?
    Και τώρα τί? να παρακαλάς τον Αρουαμπαρένα? να πληρώσεις τον Γερμανό? να βγάλεις λαγό απο το καπέλο? Είδωμεν.
    Κρατώ μικρό καλάθι πάντως.

  20. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν ο Μιζοβανοβιτς θα ξεκουμπιστει αυτη την φορα η ολα μια χαρα παλι και δεν τρεχει τιποτα?

  21. Ο/Η conpater λέει:

    Για αλλη μια φορα αποδειχτηκε πως ειμαστε καποια επιπεδα πιο κατω κι απο παρανομα μπουρδελα της Ταιλανδης… Δεν ειναι το ζητουμενο πως εγινε οτι εγινε γιατι ηταν ο Μοντανιε. Σημασια εχει πως για μια ακομα φορα εγινε οτι γινεται συνεχεια. Δεν πανε να γαμηθουνε επιτελους !!!!!

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Δεν ήταν η διαφορά στο οικονομικό, ξέρω τι σου λέω. Ο Μπακασέτας ΕΧΕΙ υπογράψει.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Πιστεύω πως ναι.

  24. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    και ελεγα θα κανει σχολιο ο Τζορτζινος δεν θα κανει, καλως τα παιδια

    http://aek365.gr/sfinaki.php?id=1742

  25. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Στο δρόμο του σύριζα και ο κιοφτές, ανακάλυψε εσωτερικούς εχθρούς επειδή κράζουν το Μελισσανίδη. Τον πολεμούν και θέλουν το κακό του λέει, κι δε φταίει ο Μελισσανίδης λέει για το φιάσκο αλλά κάποιοι άλλοι μέσα απο την ΑΕΚ.
    Και αυτούς ποιός τους έδωσε τα κλειδιά στο χέρι? εγω?
    #wrse

  26. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Για να δούμε τώρα τι προπονητή θα βρεί ο τίγρης. Οι σέρβοι λογικά θα χαιρετήσουν μετά και από αυτο το στραπάτσο. Μέχρι και ο Κέτσε γράφει για ευθύνες. Ξέρουμε τουλάχιστον οτι οι Σέρβοι δεν έχουν σχέση μετην υπόθεση του Μπακασέτα ή και του Βέλιου?

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο – τόχω γράψει κι επάνω εξ άλλου – δεν φταίει ο Μελισσανίδης. Μιλάμε για τοπικό γεγονός κι όχι για στρατηγική. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Πολλά μπερδεύεις μαζί. Είπαμε ο Μπακασέτας υπέγραψε – ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, αφού παικτικά σε μας είναι άχρηστος – κι ο Βέλλιος είναι στην φάση της ΕΠΟ, αφού το καράβι είναι ακυβέρνητο και πήρε μια ένεση για να αλλάξει φορά.

  29. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    ο Πογιετ πταίει που μας έριξε στή καψούρα…..
    & πηγαίναμε να γίνουμε καί ομάδα,πανάθεμα μας.

  30. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Απο οτι μπόρεσα να καταλάβω διαβάζοντας εδω και εκεί, είναι πως τον φέραμε στην Ελλάδα, εξαντλήσαμε οτι περιθώρια υπήρχαν στο οικονομικό, και λίγο πριν τη ρήξη γεφύρωσε την χρηματική διαφορά ο Μελισσανίδης. Εντωμεταξύ ο Γάλλος είδε πως θα έχει να κάνει με μια διοίκηση-πύργο της Βαβέλ όπου σε κάθε μεταγραφή θα βγάζουν απο τη μύγα ξίγκι και κάπου εκεί το πήρε απόφαση οτι δεν..
    Επομένως, το θέμα τελικά ΗΤΑΝ το οικονομικό άσχετα αν στη συνέχεια ανέβασε την προσφορά της η ΑΕΚ. Δηλαδή αν τα έβρισκαν απο το πρωϊ στα οικονομικά, λογικά δεν θα προέκυπταν τα υπολοιπα θέματα στην πορεία.
    Όταν πας να πιάσεις δουλειά ως στέλεχος σε μια εταιρεία και στην αρχή σου βγάζουν την ψυχή για 10€ και στη συνέχεια σου λένε “οκ, πάρτα” αρχίζεις και ψιλιάζεσαι οτι κάπως έτσι θα είναι η κατάσταση συνεχώς. Και δυστυχώς έτσι είναι στην ΑΕΚ και το ξέρουμε.
    Προπονητές σαν αυτόν θέλουν παίκτες απο τα πάνω ράφια, δε θα ερχόταν να χαλάει τη ζαχαρένια του και να του ζητάνε κούπες με Πιατέλες Ανάκογλες και Κορδέρους.
    Με λίγα λόγια πρώτα ξενέρωσε και μετά του είπαμε “οκ”, αλλά το γυαλί είχε ραγίσει που λέμε.
    Και όταν είδε ολον αυτό το συρφετό μπροστά του, προτίμησε να πάει στην ηρεμία και τη σιγουριά της χώρας του. Λογικό.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Βαριεμαι να κανω post. Αλλωστε τα ειπε μια χαρα ο stevie και δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια.
    ΟΥΔΕΝ χρηματικο προβλημα υπηρξε. ΟΥΔΕΝ. Και το μικρο που (και καλα) βγηκε ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ απο το Μελ με ενα τηλεφωνο. Αλλου εγινε προβλημα και εκει ειναι η ευθυνη του Μελ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ εδω και 2 εβδομαδες που απλα ειπε φερτε τον. Η ευθυνη- και ελπιζουμε πλεον να το καταλαβε μετα απο ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ- ειναι οτι οι ανθρωποι που εχει στη δουλεια ειναι πρωτον ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ και δευτερον βαζουν το προσωπικο συμφερον τους (οπως ειπε ο Stevie) πανω απο αυτους που τους πληρωνουν.

    Ενας manager κανει 2 πραγματα: 1) Βρισκει λυσεις διασφαλιζωντας το περιβαλλον και τις συνθηκες που δουλευει 2) Οταν βρεθει μπροστα σε θεματα μεγαλυτερα απο αυτον παει στον απο πανω με 2 (τουλαχιστον) ενναλακτικες.
    Manager που ΔΕΝ τα κανει αυτα και περιμενει καθε φορα τον αλλον να του βρει τη λυση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ manager αλλα χαβαλες: εισαι εκει για να κανεις μια δουλεια και οχι για να περιμενεις να στη κανουν αλλοι για σενα, αλλιως δεν συντρεχει κανενας λογος να υπαρχεις αμα ειναι καθε φορα να τα βρισκεις ετοιμα και απλα να μεταφερεις το προβλημα στον απο πανω.

    Μπηκαν διαφοροι μεσα και αυτο ηταν το λαθος. Οταν εχεις στειλει ΓΡΑΠΤΑ τη αρτιοτερη προταση που εχει κανει η ΠΑΕ μεχρι σημερα, περιθωρια για παραξηγησεις ΔΕΝ υπαρχουν- γι αυτο αλλωστε τα γραπτα μενουν και τα προφορικα πεταβε (bullshit flies λενε οι Αγγλοι).

    Απο τη στιγμη που η διαδικασια ηταν αυτη, επρεπε ΜΟΝΟΝ ο Μπαγεβιτς και ο Καυμακαμης (ως νομικος) να ειναι μεσα στο δωματιο απο πλευρας ΑΕΚ. Αντε και ο Δεδες ως ΝΟ2 επειδη υπογραφεις ενα συμβολαιο σοβαρο σχεδον 3εκκ για 2 ετη και εκτος του ποσου, πρεπει λογικα να παρισταται. Δε φερνεις ενα απλο υπαλληλο αλλα προπονητη.

    ΟΛΟΙ οι αλλοι δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ οχι να ειναι παρωντες αλλα καν να ανακατευτουν.

    Η εταιρεια σε αυτα τα θεματα ειναι ΚΑΦΕΝΕΙΟ (με προσβολη στα καφενεια αυτο) και ο καθενας κανει οτι νομιζει και οτι του ερθει.

    ΑΥΤΗ ειναι η ευθυνη του Μελ οπως φυσικα και η στελεχωση και δεν ειναι μονο το φιασκο με το Μοντανιε (και το Gus 1,5 μηνα πριν) αλλα η γενικη λειτουργια της ΠΑΕ που ειναι αλλα γι αλλα σε ΟΛΑ τα επιπεδα.

  32. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Τιναξαμε την μπανκα στον αερα παλι, ερχεται ο Κετσπαγια 😀

  33. Ο/Η νικος λέει:

    ερχεται ο τιμουρ αρα τα λεφτα ηταν το θεμα με το γαλλο.δεν τελειωσαν οι προπονιτες σε ολο το πλανιτη που περνουν από 700χιλιαδες ως 1μιριο.αλλα ο καβουριας θελει προπονιτη με 200 χιλιαρικα.μπορει να μας πουν ότι του εδωσαν 700χιλιαρικα του τιμουρ και να γελασει το παρδαλο βατραχι.

  34. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο πρώην αποτυχημένος προπονητής του γαύρου που θέλουμε να θα πάρουμε ήρθε, φορώντας πόλο μπλουζάκι με σηκωμένο τον γιακά…..

  35. Ο/Η bandog λέει:

    φανταζομαι οτι τωρα που εκλεισε ο τιμουρ και εξοικονομηθηκαν καμια 700αρια χιλιαρικα , θα αυξηθει ισοποσα το μεταγραφικο μπατζετ , ε?

    ε, ρε κοροϊδια που θα φαμε και φετος…