Να τους χαιρωμαστε..

image1

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και στη Χωροταξία. Η διπλωματική του εργασία είχε το θέμα: «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και η έντασή τους στην ΕΕ και στην Ελλάδα. Εστίαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος».

Φυσικα στο ΕΜΠ μπηκε απο ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (χωρις εξετασεις δηλαδη) εκ Βουλγαριας. Εκανε δε σχεδον 20 ετη να παρει πτυχιο που ως μηχανικος!!! που μετρα το υψος απο την επιφανεια του εδαφους..

Σύνθεση της επιτροπής καθηγητών:

– Αρ. Μπαλτάς, δύο φορές υπουργός (Παιδείας και Πολιτισμού).

– Ντίνα Βαΐου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος της «Αυγής».

– Μαρία Καραμεσίνη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διοικήτρια του ΟΑΕΔ.

– Σοφία Αυγερινού, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τωρα θα μου πεις ο τυπος λεει οτι φευγει απο τη Γαλλια και παει στο Στρασβουργο (που προφανως στο μυαλο του ειναι μια πολη καπου στη …Σουηδια), και δε ξερει ακομη οτι η Λεσβος και η Μυτιλινη ΔΕΝ ειναι 2 διαφορετικα νησια..

Γι αυτο μαλλον εχει και τον μπαρμαν Καρανικα συμβουλο: να ταιριαζουν ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Σοκαριστηκατε? Εχει και αλλο:

Ο Βουτσης ως προεδρος τη βολης- αυτος που κατα δηλωση του ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, οταν ρωτηθηκε για το ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, εστειλε αυτο στον Νικολοπουλο:

Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Με τη διαφορα βεβαια οτι η κορη του ανθρωπου- σε σοβαρη μεν κατασταση- ειναι ακομη ΖΩΝΤΑΝΗ!!

ΖΩΑ? ΗΛΙΘΙΟΙ? ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ?

ΟΧΙ

ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to Να τους χαιρωμαστε..

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ως μεγαλυτερος και εμπειροτερος απο την αφεντια μου δεν θα επρεπε να σου κανει εντυπωση που εγιναν κυβερνηση τα τσιρκουλα.Ακομα και στις προηγουμενες κυβερνησεις παντα ο πιο καραγκιοζης και θεατρο εκανε γκελ στον κοσμο οχι το οποιο στελεχος με καποια ψηγματα λογικης. Αυτη ειναι η Ελλαδα αυτοι ειναι οι Ελληνες και τετοια γουσταρουνε……..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ολα εχουν ενα οριο. Αλλα φυσικα και η βλακεια ειναι ανικητη..

    Τωρα για τον Κετσπαγια που ειδα κατι γκρινιες σε πληροφορω οτι σε επιπεδο αποτελεσματων, τον Μοντανιε- που στραβομουτσουνιασε απο το αεροδρομιο- τον εχει για πλακα. Και πρωταθληματα και κυπελλα (οκ στη Κυπρο) αλλα φυσικα και προκρισεις στην Ευρωπη εφερε. Απο το δε γαυρο εφυγε αηττητος απλα επειδη δεν τον ηθελε η Θ7 και ο Τσουκαλας ΛΟΓΩ ΑΕΚ. Τους εχει κανει ΠΟΛΛΕΣ κηδειες και ακριβως επειδη ειμαι μαγαλυτερος (μαλλον) τις θυμαμαι καλα. Εχει παιξει με τη Newcastle Premier League- στα καλα της χρονια- και ειχα την ευκαιρεια να το γνωρισω στο St.James οταν δουλευα τα Σαββατα ως φοιτητης τα 2 χρονια εκει ως steward: 80 λιρες για 4 ωρες τοτε με τη λιρα στις 500+ δραχμες ηταν 40,000 δρχ ελληνικες. Εβγαζα χαρτζηλικι για 8 ωρες ‘δουλεια’ – 2 φορες το μηνα- παραπανω απο το βασικο μισθο στην Ελλαδα που ηταν τοτε 79,000 δρχ! FYI το Newcastle εχει απο τα πιο δυνατα πανεπιστημια στο Faculty of Engineering στο νησι. Βλεπεις ΑΜΑ ΘΕΣ τα προλαβαινεις ΟΛΑ μια χαρα.

    Απο τη στιγμη που ΔΕΝ μπορεις να παρεις μεγαλο ονομα- μεγαλο ονομα ηταν μονο ο Πιελ- θα περιμενω να τον κρινω απο το τι θα κανει στο γηπεδο.
    Αλλωστε και σαν παικτη ως αγνωστο το πηραμε απο τη Κυπρο και τους πηρε τα βρακακια κανονικα οσο επαιξε.
    Παιζει για το μηδεν πισω (poyet) χωρις ομως το κλασσικο ταμπουρι.
    Να δουμε τους παικτες που με την προσληψη θα αρχισουν να ανακοινωνωνται.
    ΘΕΛΩ τον Μπαρκα απο τον Ατρομητο, πολυ καλο τερμα εδειξε, 1,96 22 χρονων καλες εξοδοι και καλα reflex.
    Διουδης δεν υπαρχει ειναι αστειος. ΟΚ Ανεστης δεν ειναι αλλα απο τον Αρη που τον θυμαμαι ειναι Κυριακη χαρα Δευτερα λυπη. ΔΕΝ εχει δειξει κατι αλλο.
    Βασικο για ενα τερμα να εχει σταθεση αμυνα και κουμανταδορο της ενα καλο CB.
    Λογικα θα δουμε και Βελλιο απο οσο εμαθα αλλα μετα το φιασκο ΔΙΣ πλεον δε λεω κατι. Οι πληροφοριες ειναι απο τη πιο αξιοπιστη πηγη και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ οπως τη ξερεις

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Κετσπαγια σημαινει το σερβικο λομπι να ισχυροποιειται στην θεση του ακεραιο και μπατιρομεταγραφες απο τα πανερια αφου θα του παιρνουνε οτι θελουνε αυτοι και δεν θα εχει αντιρηση.Οπως εχω ξαναπει συμφωνοντας μαζι σου, μαγαζι του αλλου ειναι οτι γουσταρει κανει ας το εχει και φτωχο πλυν τιμιο περιπτερο και παρεουλα παλαιμαχων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι υποχρεουμαστε ως πελατες να ψωνισουμε κιολας.Καλη τεταρτη θεση του χρονου Μελ.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ a better tomorrow
    Φυσικα- φυσικοτατα- ειναι μαγαζι του και ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ κανει. Οπως επισης ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ διατηρει δικαιωμα συνεχους αποψης. Αλλιως λεει δε μου κανει, λεει την αποψη του και τελειωσε:κριτικη εκ του μακροθεν ειναι γιουβετσι ανευ.
    Τωρα για το Κετσπαγια. ΔΕΝ εχω προβλημα-χωρις να με ενθουσιαζει- δεν με απογοητευει. Ουτε κρυο ουτε ζεστη και δε μασαω απο οπαδιλικι και καλα ΑΕΚαρας. Αναλογα ειχα ψιλο-ξενερωσει με το Γαλλο που ακριβως επειδη ειναι Γαλλος- ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ- και επειδη δεν ειχε να μου δειξει κατι δε με συγκινουσε ιδιαιτερα. Αντιθετα με αποθουσε το γεγονος οτι ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΚΟΤΕΨΕ στην Ισπανια και παρατησε την ομαδα που εβγαλε στο CHL.

    ΟΛΟΙ κρινωνται στο χορτο και πλεον μετα απο τοσα χρονια τα ονοματα δε μου λενε κατι, εκτος αν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ. Απο τη στιγμη που δεν μπορεις να δωσεις 3εκκ σε manager το αν θα παρεις εναν με 400-600 ειναι πανω κατω το ιδιο πραγμα. Δε πιστευω να ηξερε κανενας το Μοντανιε πριν κανα μηνα – εγω ΔΕΝ τον ηξερα παρα μονο σαν ονομα και μεχρι εκει.

    Μαθηματα Ιστοριας για να μαθαινουμε: Τον Κετσπαγια ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ Ο ΒΟΣΝΙΟΣ και τον ειχε απορριψει ΤΡΕΙΣ (3) ΦΟΡΕΣ. Τον ΕΠΕΒΑΛΛΕ ο Μελ τοτε, οπως επεβαλλε τον Γιοχανσον περσυ που παλι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ο Βοσνιος. Ειπαμε κοβει το ματι του του μπαγασα..
    Θα πουμε πως και γιατι οταν υπογραψει, μιας και πλεον αν δε δω υπογραφες δε πιστευω τιποτε: ΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ειναι αυτοι που μιλανε αλλο τοσο αναξιοπιστη ειναι η ΑΕΚ μιας και ειναι καφενειο η κατασταση και αλλαζει οχι απο ωρα σε ωρα, αλλα απο λεπτο σε λεπτο.

    ΥΓ Μετα απο ολα αυτα η κινηση δειχνει ΜΟΝΟ Μελ και στην αποφαση και στη ταχυτητα. Τωρα το λομπυ απο ολο αυτο ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟ ειναι, μη ψηνεσαι. Ο Βοσνιος δε θα φυγει ποτε απο τον οργανισμο αυτο ξεχνα το, αλλα το να παραμενεις καπου δε λεει κατι παντοτε

  5. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Σαφώς και όλα κρίνονται στο χόρτο πλην όμως επικοινωνιακά η ομάδα υπέστη ήττα.
    Και εμένα δεν μου κάνει κλικ ο Κετσπάγια (όπως δεν μου έκανε και ο Μοντανιέ) άσε που όταν βλέπω το γιακά υψωμένο κάτι παθαίνω

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    ΗΤΤΑ εχει υποστει απο τον Gus, αστο μη το σκαλιζουμε.
    Ας παει καλα και ας εχει οχι γιακα αλλα να ντυνεται σα ραβινος. Εκει θα κολλησουμε τωρα? Ειδαμε και τους γραβατες τοσα χρονια..μη θυμηθουμε τα προσφατα με τον κοουτς Τραι το next big thing μετα το Δωνη-Ελληνα Μουρινιο που εβαζε το Ριμπο στο πλαι να κανει κουρσες!!! στα 37 του που δεν εκανε στα 25 στη Μπαρτσελωνα..
    Σα τυπος μια χαρα ειναι. Τωρα στο χορτο θα τον δουμε, οπως βεβαια θα δουμε και τι θα του δωσουν.
    Γιατι αυτο το ροστερ αμα το πας στο Anfield με τον Klop, το πιο πιθανο ειναι να παει να πεσει στο λιμανι με πετρα στο λαιμο παρα να παιξει μπαλλα.

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Φυσικα- φυσικοτατα- ειναι μαγαζι του και ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ κανει. Οπως επισης ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ διατηρει δικαιωμα συνεχους αποψης. Αλλιως λεει δε μου κανει, λεει την αποψη του και τελειωσε:κριτικη εκ του μακροθεν ειναι γιουβετσι ανευ.”

    Συμφωνουμε απολυτα οπως παντα και εφοσον ο αλλος με τις πραξεις του μου δειχνει την πορτα παω να την διαβω no problem ,δεν καθομαι αλλη μια χρονια να μου βιαζει ο Αραβιδης και ο Πιατελλας(η οι αντιστοιχου επιπεδου αντικαταστατες τους) τα ματια, υπαρχει και το OTE tv με τα ευρωπαικα πρωταθληματα μια χαρα θα περασουμε.

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Σαφώς τα ράσα δεν κάνουν τον παπά άλλα ρε φίλε πας για δουλειά στην ΑΕΚ όχι στην Καλλονή στην Λέσβο που έχει και τουρίστες ούτε στο Ammos για καφέ.
    Επειδή η πρώτη ματιά μετράει και επειδή ήρθες για προπονητής μετά το δεύτερο στραπάτσο που έφαγε από προπονητές η ομάδα και ο κόσμος,το προσέχεις αυτό λιγάκι.
    Έχω ακούσει ότι είναι ”καλό παιδί” αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό προτέρημα στο ποδόσφαιρο.
    Όπως και να έχει ήταν κρύο ντους η πρόσληψη του και εννοείται ότι χωρίς πολύ καλούς παίχτες δεν θα κάνει τίποτα

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @a better tomorrow
    Πάλι βιάζεσαι ..

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ΧΑΡΗ
    Συμφωνούμε. Να το δούμε στο χόρτο λοιπον κ επίσης τι θα του φέρουν
    Γεωργιανος ειναι τωρα κ εσυ, θες κ απόψη στο ντύσιμο ασε που ταξίδεψε οκ
    Εχει βεβαια και το προτέρημα οτι θα συν νοείται με τα “παιδια” του προέδρου στη μητρική τους γλώσσα..
    Da?

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    @snitch
    Και τον Γεναρη που συζηταγαμε μου ελεγες να μην βιαζομαι και θυμασαι τι εγινε 😉

  12. Ο/Η Tasos λέει:

    Εγώ πάντως για κάποιο λόγο είμαι ικανοποιημένος με την κίνηση Κετσπάγια. Πες το προαίσθημα αν θες ή οτιδήποτε άλλο, τον πιστεύω και μου αρέσει. Και από μπάλα ξέρει.

    Τώρα φυσικά μένει να δούμε το υλικό με το οποίο θα δουλέψει όπως είπες κι εσύ…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε μεγαλε sorry κιολας: Καθε μερα ασχολεισαι ποιον θα παρουμε και ποιον θα παρουμε. ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Καθε μερα το ιδιο βιολι. Δε σου κανει? ΜΗ ΨΩΝΙΖΕΙΣ. Αυτος ειναι αυτα ξοδευει αυτα γουσταρει
    Τι ηθελες το Γεναρη? 30 ποντους πισω να σου φερει τον Αγκουερο και τον Ζλαταν? Γιατι? Για να παει 27?
    Ολα εχουν και μια λογικη, πρεπει να τα κανουμε νια νια?

    Συνεχεια καθε μερα τα ιδια και τα ιδια. Νισαφι. Εχουμε 1,5 μηνα μεταγραφες ακομη μεχρι σημερα δεν ειχες καν προπονητη και αρχισες τη γκρινια απο τωρα, δε μου κανει και δε μου κανει. ΟΚ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ. Τι πρεπει να γινει δηλαδη?
    Αν επαιρνες παικτες θα ελεγες τους παιρνουν χωρις να ρωτησουν το προπονητη
    Δε πηρες παικτες ξεκινησε η μουρμουρα πριν κλεισει 3ωρο ο προπονητης. ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ δε περασαν και ξεκινησες.

    ΑΥΤΗ ειναι η εταιρεια ετσι λειτουργει και θα τη κρινουμε ΟΤΑΝ και ΑΝ τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος και φερουν οτι φερουν.
    Αν νομιζεις οτι υπαρχει κατι καλυτερο πες το μας και μας να το ξερουμε

    Ε ΜΑ ΠΙΑ ..εχει και η γκρινια ορια

    Toν Ιανουαριο ειπε θα φερει 3 παικτες. Εφερε 2. Εκρινε οτι τα λεφτα πρεπει να δωθουν αλλου ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Tasos
    Ολοι καλοι και ολοι κακοι ειναι. Θα τον δουμε στο χορτο. Ξερεις πως ειναι ο Ελληνας:
    ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.
    Αμα σου βγει παλτο θα λεει τα ελεγα εγω, ελα μωρε τωρα και διαφορα
    Αμα βγει θα λεει τους σκισαμε με τον Τιμουρ και παμε μωρη ΑΕΚαρα και μαλακιες

    Αμα βγαλεις εσυ ακρη ποτε με τη τη κερκιδα ελα και πες μου

  15. Ο/Η bandog λέει:

    μια χαρα ειναι ο κετσπαγια. φθηνο εργαλειο που του αρεσει η δουλεια και θελει αν πετυχει.

    να δουμε ποσο θα τον βοηθησουν οι της διοικησεως της ομαδας που αρχιζουν να πλησιαζουν σε ηλιθιοτητα και ανεπαρκεια τους διοικουντες τη χωρα…

    αυτοι οι τελευταιοι ειναι πολυ κοντα στο να με κανουν εγκληματια.
    αν κατι με κραταει ακομη ειναι το χιουμορ μου και το γεγονος οτι κοιταζω αυτο το λαο γυρω μου στα καφε και στα κλαμπ και λεω “ρε μαλακα μητσο , για αυτους θα θα πας φυλακη?”.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Τωρα αμα σου πω οτι ηθελα το Τιμουρ απο τοτε που πηγε στο γαυρο, θα πεσουν να με φανε.
    Ειπαμε θα το δουμε. Εργατικος ειναι σιγουρα- δεν ειναι τεμπελης Δελλας να παιζει 4-2-3-1 βρεξει χιονισει: Ειτε με το Βελεστινο φιλικο ειτε με το Gay στο ταψι το ιδιο συστημα επαιζε. Μεσα εξω με χιονια με βροχες με ζεστες και με καυσωνες εκει σα τη χλωρινη, αυτο ξερω αυτο εμπιστευωμαι.

    Με 360 ο αλλος ο σαχλας στη Λανς, 300 ο τιμουρ. Με τα 200 που ηταν η διαφορα (και καλα) απο τα 500 να καλυπτεται με ενα τηλεφωνο σχεδον ολη. ΟΚ ειπαμε να μη μιλαμε αλλα κοντευουμε να το βγαλουμε περιπτερα τον αλλον, ολοι οι LARGE εδω μεσα, ελεος!

    Τωρα τι να σου πω? Ετρεχα με τη μηχανη σε 3 ραντεβου (τα 2 με γερους πελατες απο τις 11 μεχρι τις 4 που ξαναγυρισα στο γραφειο) με ενδιαμεση μια βολτα απο αποθηκη που ηρθε μια εισαγωγη μεγαλη. Πιο πριν απο τι 8 μεχρι τις 11 να προλαβω να μιλησω με Κινες Αγγλιες Ελλαδες.
    Τα rv στο κεντρο, εγω να τρεχω κουστουμαρισμενος με τη μηχανη να προλαβω τη δουλεια και οι καφετεριες ΤΙΓΚΑ στα κοπροσκυλα.
    Εχει ανεργια λεει. ΤΩΡΑ αμα κοιταξεις ΜΟΝΟ στη Χρυση ευκαιρεια εχει 18,182 αγγελιες για δουλεια. Βεβαια δεν ειναι διευθυντης με 5000 το μηνα – που ψαχνει η νεολαια μας..

  17. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Δεν γκρινιαζω, συζητηση κανουμε(που ξεκινησε απο την βλακεια του ελληνα με τον τσιπρα βασικα και δεν ειχε σχεση με την μπαλα) και ειπα και πιο πανω οτι συμφωνω μαζι σου οτι δικο του το τσαρδι οτι γουσταρει κανει και ας το κανει και πιτσομπαρο, δεν καιγομαι κιολας, δεν αλλαζει η ζωη μας σε τιποτα ειτε με σεντερ φορ τον Πιου ειτε τον Λουκακου, την πλακα μας κανουμε.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ a better tomorrow
    Περιμενε να τελειωσουν οι μεταγραφες, να δουμε τι και πως και φυσικα να δουμε την ομαδα να ρολαρει.
    Να εισαι σιγουρος οτι αν δεν οι πρωτοι που θα τους τη πεσουμε ειμαστε εδω.
    Δε τους λυπηθηκαμε ποτε- δεν υπαρχει λογος ΑΕ ειναι, αλλα απο την αλλη δε μπορω να παραγνωρισω οτι εστω με τα οποια λαθη (και ειναι χοντρα) κανεις προοδο. Μπορει οχι αυτη που θελουμε αλλα δεν ειμαστε εμεις που θα αποφασισουμε ποτε ποσα και γιατι.
    Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι κριτικη για αυτο που πληρωνουμε.
    Μη γινωμαστε Ελληναρες μονο για να μας φταινε ολα και να γκρινιαζουμε.
    Η κριτικη εχει σκοπο τη βελτιωση ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να το ευχαριστιωμαστε περισσοτερο.

    Γι αυτο αλλωστε και θεωρουμαστε αντιπολιτευση αλλα μας διαβαζουν και μας μιλανε. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΕΚ.

  19. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Καλησπέρα,

    Η ενίσχυση θα έχει σχέση και με τις εξελίξεις στον γαύρο (δικαστήρια κλπ) ή έχει μπει ο στόχος από τώρα πχ το πρωτάθλημα;

    Πάντως δεν είναι άσχημη επιλογή ο Τιμουρ, όπου έχει πάει έχει δείξει σοβαρό έργο. Δεν έχει τόσο σημασία η ομάδα ή η χώρα που έχει εργαστεί.
    Δηλαδή εγώ θα είμαι καλύτερος υπάλληλος αν δουλεύω στον ΑΒ και λιγότερο καλός αν δουλεύω σε ένα συνοικιακό super market;

    Ας περιμένουμε λίγο.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Απορών
    Στοχος 1) Προκριση στους ομιλους Europa=5εκκ, γι αυτο πηρες προπονητη οχι του θα δουμε αλλα αμεσο.
    Στοχος 2) Πρωταθλημα (αυτο ειναι απο περσυ που ειδε με το Gus οτι αμα σοβαρευτεις λιγο τους εχεις ακομη και με τα δευτερα)

  21. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Το ξενερωμα δεν έχει να κάνει με τον Κετσπάγια αλλά με το καφενειο που λέγεται ΠΑΕ ΑΕΚ. Όλα αυτα δείχνουν οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα τρια χρόνια τωρα στο πως βλέπουν την ομαδα και τους πελάτες τους. Φυσικά και θα περιμένουμε τις μεταγραφές, εκει είναι το ζουμί (και τον Κλοπ να έφερνε αν του έδινε πλατέλα τι να σου κάνει) απλά η προσληψη προπονητη και ο τρόπος που έγινε σε προδιαθέτουν για τη συνέχεια. Ειπαμε, δε βιαζόμαστε, πρώτα θα δούμε και μετα θα πράξουμε. Υπομονή.