Hats off

To UK and Ireland. 4 στα 4 οι ομαδες τους στους 16 του τουρνουα. Μονο η Σκωτια λειπει, αλλα και παλι ειναι ολο το νησι + Ireland. Οι εθνικες δεν ειναι και κατι τρομερο εκτος αν θεωρει κανεις την Ουλια υπερδυναμη – 2 παικτες εχει με τον δικο μας τον Allen να συνεχιζει να βγαζει ματια φετος- και τη Β.Ιρλανδια ομαδαρα.

Ειδικα οι Ιρλανδοι ειναι ΠΑΝΤΟΥ η ευχαριστη εκπληξη. Πολλα τα βιντεο απο τη συμπεριφορα τους: εκαναν κανταδες απλα πειδη τους αρεσε μια Γαλλιδουλα, νανουριζαν μωρο στο μετρο που φοβηθηκε οταν ειδε τους Guinness ολους μαζι (με το δικιο του)  , καθαριζαν τα παρκα απο σκουπιδια Γαλλων! Χτες βγηκε το επικο: παιρνωντας μπουλουκι απο ενα σημειο κατα λαθος εκαναν μια μικρο-ζημεια σε ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο. Οι τυποι ξεκινησαν και σφηνωναν χαρτονομισματα οπου μπορουσαν για να αποζημειωσουν τον ιδιοκτητη!!! Οτι ειναι μουρλοι για δεσιμο το ξερουμε χρονια..

Εξω οι δυο σιχαμενοι βρωμιαρηδες: τα αλβανα και οι τουρκοι. Επιτελους με τους αχωνευτους, θελανε και Euro τα ταγαρια. Αν η Γαλλια νομιζει οτι θα περασει ευκολο απογευμα με τους Ιρλανδους- Think again. Μπορει να κερδισουν αλλα θα φανε κλωτσια – οπως οι Ιταλοι χτες- που θα παει συννεφο.

Τους Αγγλους τους εχω ικανους να χασουν απο τον υπερτροφικο μπουλη που εκτος απο βαρυτερος με διαφορα – ο κολος εχει περιφερεια χαλαρα μετρο- πρεπει να ειναι πιο αργος απο χελωνα με κομμενο ποδι. Γκουτι παικταρα τσακισε τους (στα burger και στις μπυρες)

Ποσο ζελε χρειαζεται για να βγεις τριτος ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ρε παικταρα? Ηγετη του σαμπουαν και της Ρεαλ? Οταν δε βαζεις τα κλαμματα ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ LOOSER που εισαι. ΤΙΠΟΤΕ σε αυτη τη ζωη δεν ειναι τυχαιο. Ουτε οτι επαιζες στη Referree United ουτε οτι μετα πηγες στη Ρεαλ. Τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ παντε μαζι πανε. Ουτε φυσικα οτι ΔΙΣ ο Μιχαλακης Καψης δε σε αφησε να ακουμπησεις μπαλλα μεσα στη χωρα σου. Κερασακι: τον εχουν παρει χαμπαρι τι ψωναρα ειναι και του φωναζουν συνεχεια: Μεσι-Μεσι σε ολα τα γηπεδα. Ο οποιος Λιο με αυτο το γκολ ξεπερασε τον Μπατιστουτα. Πρεπει να ειναι οτι πιο κοντινο στο Γ της εστιας εχω δει.

Η ομαδα που εχει Μεσι-Λαβετσι-Ιγκουαιν επιθετικη τριαδα και Κουν Αγκουερο-Παλασιο-Γκαιταν-Ντι Μαρια παγκο και εκτος αποστολης τον Τεβες ΔΕΝ ειναι πρωταθλητρια κοσμου! Ειναι ο Γκετσε ο Λαμ ο Κροος!!!!!!  και ο ξυλαγκουρος ο Μυλλερ…

Μπρρρρρρρ

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Hats off

  1. Ο/Η πατρινος λέει:

    Γεια σου Δημήτρη.Το προ-πανηγυράκι στις 23 είναι το ντου του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ;Αν ναι,τότε αύριο με το κανονικό πανηγύρι, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ πατρινος
    Σε νίκη της συμμαχίας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ήττα του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, εξελίχθηκαν οι εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που έγιναν την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Holiday Inn.
    Η παράταξη «Ανανέωση Επιτέλους» με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαρένη που υποστηρίχθηκε από τους δύο «δικέφαλους» κέρδισε τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική» των Σταύρου Χρυσάφη και Γιώργου Παπαμακάριου που είχαν την στήριξη του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ, παίρνοντας την ψήφο 34 από τα 57 σωματεία της Ένωσης. Μάλιστα, στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανατολικής Αττικής ο Δ. Γιαρένης εξέλεξε και τους 11 συμβούλους και το πρωί της Πέμπτης το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

    Α ναι. ‘Εφυγε’ και ο Σιλβα και βαλαμε ενα με μισο συμβολαιο στη θεση του.. Πεφτει ψαλιδι ακομη και στο κολοχαρτο..Που να γινει και καμμια στραβη- που ακομη ΔΕΝ εχει γινει και μεινουμε χωρις τα 25…οχι πολυ 2 χρονακια μονο. Ο θειος ΜΙΑ φορα εμεινε και την εκανε αρον αρον

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Γιατι ποτε περασε προκριματικα ο ολυμπιακος στην ιστορια του και μου διαφευγει και ποσες δεκαετιες πριν? Μια προκριση με καποια ξαμαξ την εβγαζε σε dvd η sportday καποτε? αχαχαχαχαχαχα

  4. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Ενας ενας πηδανε απο το καραβι μου φαινεται.Παντως τον ειχαν ετοιμο τον αντικαταστατη. Ας δουμε και τις μεταγραφες τους. Παντως δειχνει να ερχεται τσουναμι στο λιμανι!
    Respect στους ΟΠΑΔΟΥΣ των Ιρλανδων και Β. Ιρλανδων για την παρουσια τους στο Euro.
    Ετσι θα ηθελα και τους συνοπαδους μου!
    Will Grigg is on fire……

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    ετοιμο ναι. με τα μισα κ αφου ΟΛΕΣ οι εισηγησεις του Σιλβα θεωρηθηκαν ακριβες.

  6. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Ελλειψη χρηματων σταση εμποριου λενε οι παλιοι.Που να χαθουν και τα …σιγουρα του ΤΣΛ .Χαιρομαι ομως γιατι τοσα χρονια μας ζαλισαν με τις επενδυσεις με ξενα λεφτα. Οπως επιχειρησεις επαιρναν κρατικα λεφτα και χτυπουσαν την αγορα αφου ειχαν εξασφαλισμενα συμβολαια δημοσιου ετσι και ο γαβρος με τα σιγουρα μας κουνουσε το δαχτυλο.Εχει και πιο κατω και το περιμενω.

  7. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Σώζεις τη Σάντερλαντ στη Πρέμιερσιπ —> Είσαι λίγος.
    Σώζεις τη Λα Κορούνια με 2 νίκες σε 22 ματς —> ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ.

    Ή με μια λέξη…γαύροι. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ τους εύχομαι στο κωλολίμανο. Πως το έλεγε και ένα σύνθημα ? Τσουνάμι τσουνάμι τσουνάμι, στον Πειραιά θα σκάσει μέσα στο λιμάνι… Μάλλον έχει σκάσει ήδη και γι’αυτό πηδάνε ένας-ένας.

  8. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Τι έγινε με τον Σιλβα ρε παιδιά;

    Εγκατέλειψε – παραιτήθηκε – λέει την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ο Απορών
    Οι ΕΠΣ πεφτουν σα τραπουλοχαρτα. Ο Ρομπερτο τελικα πουληθηκε ΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ δηλαδη 2,5 και οχι 6 οπως πουλαγαν σανο οι φυλλαδες τους και ας ειχε αλλα 2 χρονια συμβολαιο:μια χαρα ειναι το καπινο και μας στοιχιζει και 1 μυριο λιγοτερο. Κοιτα να δεις οτι και κατι μανωλαδες τελικα δε κανουν 40 που τους θελει η μιση ευρωπη..
    Μεχρι και αυτο το ορθιο ταγαρι ο Καισαρης ο εγκριτος ντε ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΘΡΥΛΑΡΑΣ 24/7/365 ξαφνικα ‘ξυπνησε’ απο τον υπνο το βαθυ και τελικα δεν ηταν αγορασμενοι ολοι αυτοι οι παικταραδες αλλα πουλάγαν (οι αλλοι οχι αυτος) σωτο. Α ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΡΕΣ που ριχνουν τα βοδια..
    Ο Σιλβα ζητησε παικτες- τα φραγκα εκτος απο τελευταια ειναι και επιφοβα οποτε ‘παραιτηθηκε’. Ειναι δε τοσο ‘παραιτηση’ που ΑΜΕΣΑ ανακοινωσαν τον πρωην βοηθο ως προπονητη.

    Που να αρχισουν και οι δικες…