Podemos

10291194_10152035796731316_5430187161612910929_n

Τον ΗΠΙΑΜΕ συντροφοι, we drunk it comrades.

Φημες αναφερουν οτι οι Ιθπανοι, βλεπωντας τα ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ της Ελλαδας του Αλιεξη και ακουγωντας τις αναλογες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του συντροφου Ιγκλεσιας- του αντιστοιχου ΑΠΛΥΤΟΥ με την αλογοουρα- σκεφτηκαν:

Μηπως ειναι καλυτερα με ανοιχτες τραπεζες?

Μηπως ειναι καλυτερα να μπορουμε να κανουμε ΑΝΑΛΗΨΗ (τη θυμαστε τη λεξη? ειναι οταν παιρνεις λεφτα..) τα λεφτα ΜΑΣ?

Μηπως να μη παρουμε νεο μνημονιο?

Μηπως να μη πληρωνουμε 70-80% φορο και να μας μεινει και κατι να ζησουμε?

Ρε λες να γινουμε Ελλαδα? και να μας χωσει κανενα ΕΝΦΙΑ ο συντροφος Αλογοουρας (οχι το παλιο του κακου δεξιου αλλα ΝΕΟ με αυξηση απο 30 εως 80%- ΑΡΙΣΤΕΡΟ δηλαδη), καμμια εισφορα Αλληλλεγύης και ολα αυτα που ΘΑ καταργουσε ο κολοτουμπακιας εκει?

Καλα δεν ειναι το ΦΠΑ στο 21%? Γιατι να παμε στο 24%? Για να πληρωνουμε ΕΡΤ και Φωτοπουλο? Για να κανουμε τις καθαριστριες γραμματεις στα δικαστηρια?

Λες να μας λεει ΜΠΟΥΡΔΕΣ αυτος ο ΣΑΧΛΑΣ που το παιζει και bro με τον Greco Mascara?

Λες να μας αρχισει και αυτος στις ….ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και να μας κανει μεταγραφη κανα asset τυπου ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ?

Ποσο χειροτερα μπορει να γινουν τα πραγματα? (ερωτηση μεσου Ελληνα ΟΥΓΚ- ψηφοφορου). Υπαρχει κανενας λογος να τζογαρουμε?

Αστο το ρημαδι, ΒΓΗΚΑΜΕ απο τα μνημονια και παμε να παρουμε λιγο μπροστα. ΗΔΗ μας περασε ο orginal θαυμαστης του Μαδουρο και πλεον χασαμε τη πρωτη θεση στην ανεργια. Απο ποιους? ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ φυσικα!!! Οποτε αστα τα χουβαρνταλικια για τους Ελληνες που ειναι large.

Ασε καλυτερα ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παπαδημουλης ευρωβουλευτής , με 543.200 ευρώ σε 8 τραπεζικές καταθέσεις με επιπλεον ΦΕΤΟΣ μονο 54.200 (περσυ δηλωσε 499,000 αρα ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ 54.200…). Εκτος της βλακείας (ανίκητη) που βιάστηκε να πανηγυρίσει νομιζωντας οτι κέρδισαν!!! Εχει και hashtag adiosrajoy, αντε γεια Ραχοι δηλαδή..

Ξαναλεω ευρω βουλευτής λεει σε πρωθυπουργό της Ισπανίας αντε γεια!!

Τσουκαλας η πιο βλάκας;

papapa

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

29 Responses to Podemos

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πειραματόζωο γίναμε. Σε εμάς δοκιμάζουν τα πάντα για να δουν τις αντοχές του λαού. Και φυσικά οι έξω τα βλέπουν αυτά και αναλόγως λειτουργούν και ψηφίζουν, πχ Ισπανία. Για το λαό μιλάω

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πέθανε ο ” Άγγλος ασθενής..” για μπαλίτσα μιλάω…

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Χαρης
    Γιατι ποτε εζησε? Ουτε τα βασικα δεν εκαναν: Το τερμα ειναι της πλακας- το ειχα πει οσο πιο απλα μπορουσα- το δυτερο γκολ ειναι σημα κατατεθεν Ανεστης.
    Ο παπουλης στο παγκο εκανε εγκληματα: Κολλημα με τον Rose που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σαν μπακ, ο Sturidge που ειναι οτι πιο ποιοτικο σε CF κυκλοφορει στο νησι, επαιζε στο ασβεστη.. οπως ο Μπλανκο με το Βοσνιο!! και ο κανονικος (ο θεος να το κανει δηλαδη) CF ο Kane εκτελουσε τα στημενα και τα κορνερ!!!!!!
    ΑΥΤΟ δεν εχει ξαναγινει παγκοσμια- τo CF να εκτελει κορνερ.
    Ολος ο κοσμος ειχε αγανακτησει με τον Sterling που ακομη και στη city τρωει ΜΟΝΙΜΑ παγκο και εδω επαιζε βασικουρα.
    Με τον Ρουνει να καιγεται σε ενα ρολο Gerrard box to midfield, κατι που φυσικα ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και δεν μπορει να κανει: απλα περναγε παραλληλες μπαλλες δεξια αριστερα να περναει η ωρα.
    Vardy μονιμα εκτος – ενας τυπος που ειναι on fire εδω και 10 μηνες, ο Rasford μπηκε χτες στο 87 και τους εκανε 3 μπουκες σε 5 λεπτα.

    Για το πειραματοζωο: Κανεις δεν φταιει παρα μονο εμεις. Κανενας δε δοκιμασε τιποτε. Ο λαος θελει ΠΑΣΟΚ να τρωει να πινει και να αραζει. Τους χαλασε βλεπεις το ενα δις του mail και θελαμε φουμαρο και ελπιδα. Ε ας τη πληρωσουν τωρα 80 δις. ΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτα που γινωνται εδω και μερικες μερες στην ΑΕΚ απλα δεν υπαρχουν. Εννοω θες Steven Spielberg και Stephen King για να τα σκεφτεις, οι δικοι μας τα εχουν κανει μεσα σε μια βδομαδα.
    Χαος κανονικο και τα νουμερα στις ανανεωσεις πανε μια χαρα. Κατω απο 800 (κατω απο 500 ειναι κανονικα αλλα αντε να βαλουμε 800 με το ΣΚΔ) και ασε τη ΨΩΡΑ να λεει οτι θελει.
    Ξερετε τι θα παρετε απο ανανεωση ετσι? Τα 8 που ξερω (με μενα μεσα) σε ΚΑΛΕΣ θυρες οχι 150αρια και 300αρια ΔΕΝ..
    Γιατι με ενα Ουκρανο που ειναι παικταρας και θηριο αλλα ουτε στην αποστολη του Euro δε πηγε ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ και ενα πιτσιρικα στο τερμα απο τον Ατρομητο οχι το ΟΑΚΑ, οχι το Basket του ΟΑΚΑ, αλλα ουτε το κολυμβητηριο δε γεμιζετε..

    Ειναι δε τοσο βαρετο το θεμα ΑΕΚ που εχει χασει εστω αυτο το λιγο ενδιαφερον που ειχε. Μη κοιτατε που δε γραφουμε…Το δε μιλαμε δε σημαινει δεν ακουμε. Απλα θα τα πουμε στο τελος.

    Εχει γινει ο κακος χαμος στο τουρνουα, παρτυ κανονικο με τους παικτες και τους manager (η ΑΕΚ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ) και εμεις κοιταμε ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ το Λαιφη! Αυτα παθαινεις Κωστακη αμα το παιζεις μαγκας και εξυπνοπουλι..Βγαλε τωρα το Κυπριο Κυπριου να ρεφαρεις.

    Ειναι πραγματικα ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ η επικοινωνια και πως ο καθενας διαρρεει οτι θελει- δεν ειναι και δυσκολο να το βρεις ε Μπρανκο οπως τοτε με τους αδελφους ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ- μιας και δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ταξη και ΚΑΝΕΝΑ οργανογραμμα. Οτι του καπνισει του καθενα κανει.

    ΥΓ Στο basket πλεον η ΕΠΙΟΡΚΟΣ Β.Β. Αγγελοπουλε ετοιμαζε cash για φετος. Εχεις να φας τιμωριες και προστιμα.. αν δε πιστευεις ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ. ΚΑΘΕ χρονο τιμωριες, κλειστα γηπεδα και αφαιρεση βαθμων. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ επι 3 χρονια.
    Αλλωστε ακριβως επειδη ειναι καλη στη δουλεια της, ΤΗ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΠΟΣΟ πια να πληρωνει ο αλλος? Πανω απο 1 εκκ του στοιχησε η βουβαλω.

    ΥΓ 2 Ποια ομαδα πρωτα αποδεσμευει παικτες και μετα κοιταει ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ θα παρει? Η να το κανω πενηνταρακια. ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ παθαινει μια θλαση ο Ντιντακ η κανει ενα τακλιν στο πρωτο ματς και αποβαλλεται. ΠΟΙΟΣ θα παιξει στη θεση του? Μαλλον ο ιδιος που θα παιξει CF. Πρεπει να ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα στο κοσμο που ξεκινησε προετοιμασια και δεν εχουμε ΕΝΑΝ CF. ΕΝΑΝ. Sorry ξεχασα εχουμε τον ψηλο πιου και τον original

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αν δουλευα ως υπαλληλος στην εταιρεια σου και με επιανες να κλεβω φανταζομαι το μινιμουμ που θα εκανες θα ητανε να με απολυσεις, ε στην ΑΕΚ δεν γινεται ουτε καν αυτο.Απο εκει και περα ολα τα αλλα που γινονται ειναι λιγο πολυ δεδομενα.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η προσωπικη μου γραμματεας που ηταν ΑΡΙΣΤΗ στη δουλεια της , μετα απο 4 χρονια 2005-2009, απολυθηκε οχι γιατι εκλεψε (δε το συζηταμε αυτο ΚΑΝ για κανενα εδω μεσα) αλλα γιατι απλα αποφασισε μια παρασκευη χωρις να ρωτησει (ενω ελειπα στο Μιλανο) να σχολασει 2 ωρες πριν ενω ειχε σαφεστατη εντολη να ειναι στη θεση της μιας και ελειπα μεχρι τις 5.
    Φυσικα το πηρα ειδηση ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (ειναι ΜΟΝΙΜΑ ON LINE το γραφειο) και τη δευτερα απλα περασε απο το λογιστηριο και πηγε σπιτι της.
    Αναλογα εχουν φυγει και 2 πωλητες, ο ενας γιατι εκανε φαουλ γενικως και ο αλλος γιατι τον ρουφιανεψε (λες και δε ξερω εγω τι γινεται στο μαγαζι μου), ταυτοχρονα. Ο ενας γιατι δεν εκανε και ο αλλος γιατι πηγε να το παιξει γλυφτης.
    Δεδομενο ειναι οτι ο καθενας επιτρεπει να γινει και μονο.
    Τολμαει κανενας αλλος να κουνηθει απο τοτε? Μπαααα….

  7. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αρα για αλλη μια φορα ποιος φταιει που η ΠΑΕ ειναι αντρο ανικανων και καραγκιοζηδων? Παντως οχι οι οπαδοι-πελατες που ακουνε και νουθεσιες καλων τροπων (του στυλ σκασε και πληρωνε και μην μιλας πολυ) απο μεριδα του τυπου.Για μενα παντως αυτες οι εστω πενιχρες μεταγραφικες κινησεις παραμενουνε καλες και η μανουρα στην ΕΠΟ κατι δειχνει.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακομη (μετα απο τοσα χρονια) δεν εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για Μελλισανιδη..
    Καλη η ΕΠΟ αλλα δε παιζει μπαλλα.
    Σε ενα μηνα που παιζεις ευρωπη, κατεβασε CF και αριστερο μπακ την ΕΠΟ εσυ.
    Και μολις μεινεις εξω μειον 5εκκ θα τα πουμε..
    Η μαλλον θα φταιει ο Τιμουρ που δε κανει και ειναι μυρωδιας.

    Οι ανανεωσεις δειχνουν το δρομο.

    Οσο για το Μοντανιε ΕΤΥΧΩΣ που δε πηραμε το χαλβα οπως και το Βελλιο το goleador που ηθελε και 1,2εκκ.
    Ποιος? Ο Βελλιος..
    Ποσα? 1,2Εεκκ..
    Ανθρωπους που η φιλοδοξια τους ειναι η Nottigham ας κατσουν μακρια απο μας. Μια χαρα ειναι στη Championship.

    Ξεκολλα με το τι γραφουν. Αν δε θες- στο εχω πει δεκαδες φορες- μη γκρινιαζεις αφου τους διαβαζεις.

  9. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Φιλε μου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο το να κριτικαρουμε τις οποιες καθυστερησεις και να αναμενουμε .Στην τελικη οπως εχεις πει πολυ σωστα δεκαδες φορες αμα δεν μας αρεσει το τελικα διαμορφωμενο προιον στα τελη Ιουλιου, δεν ψωνιζουμε, δεν χαθηκε ο κοσμος , δεν θα κανουμε χαρακιρι.

  10. Ο/Η Savvi λέει:

    Μια χαρά είναι ο Βέλλιος και αν τον έπαιρνε η ΑΕΚ μια χαρά γκολάκια με την φανέλα μας θα έβαζε και θα τα πανηγυρίζαμε δεόντως. Δεν είναι και κάνα λιμό. Αν τον είχαμε πάρει πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν τζάμπα δεν θα με χαλούσε καθόλου. Ε ναι τώρα είναι ακριβός και καλά έκανε η ΑΕΚ και δεν τον πήρε. Δες όμως τι είχες πέρυσι Τζεμπούρ, Μπρέσεβιτς, Χρυσάνθεμο, Πέκχαρτ. Απλά για πολλά γέλια.

    ΥΓ: Πολύ μεγάλοι LOΟΟΟΟΟΟOSERS οι Άγγλοι.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Τα ιδια λεμε. Δεν ειπα οτι ειναι κακος ειπα οτι με 1,2 μονο τρελλος πρεπει να εισαι για να παρεις ΑΥΤΟΝ το παικτη. 1,2 για 11 γκολ στην Ελλαδα της Καλλονης και του Πανθρακικου ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα.
    Ο παικτης με ολα μεσα (bonus κλπ) ειναι ΤΟ ΠΟΛΥ για 500 και πολλα ειναι.

    ΥΓ Πολυ μεγαλοι ομως. Το ξεραμε ασχετα το στοιχημα που μπηκε μπας και. Αλλωστε γι αυτο ειχε αποδοση 9, δεν ειναι τρελλοι οι μπουκ. Μπαλλα μεχρι στιγμης εχει παιξει μονο η Ιταλια. Για πλακα τα καθαρισε τα Ισπανακια χτες που πληρωνουν πλεον ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ εχουν επιθετικους. ΜΕΣΙ-ΝΕΥΜΑΡ-ΣΟΥΑΡΕΣ-ΡΟΝΑΛΝΤΟ-ΜΠΕΝΖΕΜΑ-ΜΠΕΙΛ-ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ καθαρισαν για τις ομαδες τους ΟΛΟΙ ξενοι. Ενα τορες που πλεον ειναι για λυπηση ειχαν οι top 3 φετος στις ομαδες τους. Πας με το Μορατα ΜΟΝΟ να παρεις euro? Ενας Ινιεστα και μισος Σιλβα εμειναν.
    Παντως- αυτο λεγαμε χτες- το στησιμο του Euro ειναι τρελλη απατη: απο τη μια παιζουν Ουαλιες-Ιρλανδιες-Πορτογαλιες και λοιπα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και απο την αλλη Γαλλια-Αγγλια-Γερμανια-Ιταλια.
    Ο ενας δηλαδη θα παει τελικο με ενα (και αμα) ματς και ο αλλος θα πρεπει να αποκλεισει τουλαχιστον 2 θηρια.
    Το οτι σπρωχνουν τους Γαλλους ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ πλεον ειναι ξεκαθαρο νομιζω..

  12. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    ΕΧω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα γίνει με τις μεταγραφές.
    Εννοείται πως απο τα ονόματα που γράφτηκαν δεν περιμένω να έρθει κανείς.
    Ο Σκωτσέζος με το 1,2εκατ. κασέ δεν πλησιάζεται με τίποτα, ένας Ισπανός τους είπε “ούτε καν..”
    Τι σκατά περιμένουν.
    Έκαναν λέει πρόταση για 150 χιλιάρικα στον Κύπριο.. για γέλια πραγματικά.
    Απο την άλλη αν η ομάδα έκρινε οτι αξίζει τόσα, καλά έκαναν και δεν έδωσαν παραπάνω. Ταλέντο 23 χρονών απο την Κύπρο πολύ απλά δεν υφίσταται στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ακομα και ο Οκκάς στα 23 του ήδη είχε κάνει μια κάποια καριέρα στην Ελλάδα.
    Η προετοιμασία ξεκίνησε και ο προπονητής δεν έχει ακόμα στα χέρια του τα βασικά εργαλεία.
    Θα γελάσουμε πολύ και φέτος.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Δυο βασικες αρχες του εμποριου:
    1) Το θεμα δεν ειναι ποσα προσφερεις εσυ αλλα ποσο ειναι η αγορα. Παραδειγμα και το εχω ξαναπει: Παω στη BMW και λεω σας δινω 3000 να παρ το καινουργιο RGS 1200. Η μηχανη κανει 21300 full extra. Τι λες να γινει?
    Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι πληρωνεις οσα ζηταει ο καθενας αλλα αμα εχει πει ηδη οχι σε 400 στη Στανταρ εσυ με 150 που πας?
    2) Οταν θες να παιξεις μπαλλα σε ενα γηπεδο κοιτας τι αντιπαλους εχεις. ΟΣΟ μαγκας και να εισαι πρεπει να εχεις και οπλα να μπορεις να παιξεις. Εστω οχι τοσο καλα οσο ο αλλος. Αντε να εισαι μαγκας να παιξεις με ενα 30-40% φθηνοτερα. Αλλα με 70-80% φθηνοτερα και ΧΩΡΙΣ καν εργαλεια σε βασικα πραγματα, οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι ΜΗΔΕΝ.

    Θα φερει 2-3 ακομη. Το θεμα ειναι οτι επρεπε πρωτον ΗΔΗ να ειναι εδω και δευτερον να παρεις και κανα σοβαρο.

    Τελικα ο Gus μαλλον δεν ηταν τοσο τρελλος οσο μας τον εβγαλαν.

    ΥΓ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΞΙΠΑΣΙΑ σε συνδυασμο με τη γνωστη ΄κατσικα του γειτονα’ χτυπαει κοκκινα. Ειναι και η ζεστη βλεπεις

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All
    Loris Karius> 6,2 εκκ ευρω
    Joel Matip> Ελευθερος
    Marko Grujic> Τελος δανεισμου
    Sadio Manégt; 41 εκκ ευρω (24 γκολ-12 ασσιστ σε 72 παιχνιδια)

    So far> 47.2 εκκ ευρω με μεσο ορο ηλικιας 24 χρονια.
    Ερχωνται και αλλοι..see u in 2 months

  15. Ο/Η bandog λέει:

    οι αγγλοι απλα τραγικοι στο γιουρο. δεν εχω ξαναδει ομαδα να χανει απο το ημιχρονο και ο αριστερος μπακ να περνα κατω απο το κεντρο στο ’78 .
    το σοϊλεδη να ειχαν , θα εχε δοκιμασει 2-3 σεντρες…

    ο προπονητης τελειως καλαμπορτζης.
    χανει απο τα ψαροχωρια και αντι να βγαλει αμυντικο να βαλει επιθετικο και να κυνηγησει την ισοφαριση, βγαζει το ρουνεϊ !!!!!

    και κατι αλλο. εκει στην αγγλια τον κεϊν τον εχουν για σπεσιαλιστα στα στημενα???

    χασαμε το ενα πονταρισμα αλλα μενουν τα αλλα δυο σε πορτογαλια και ιταλια. να δουμε αν αυτοι θα κανουν την υπερβαση.

    κριμα που δεν πονταρα στην εκπληξη της ισλανδιας αφου την πιστευα μαζι με πολωνια οτι ηταν ικανες να προχωρησουν….

    αεκ μεταγραφικα δεν υπαρχει.
    2 εισηγησεις εκανε ο προπονητης και τον εγραψαν στα @@ τους.
    οταν εχεις προκριματικα ευρωπης το ροστερ θα επρεπε να ειχε κλεισει κατα 90% στη εναρξη προετοιμασιας.

    αυτο το βιολι στη λιβερπουλ που εχει ανοιξει χορηγια στη σαουθαμπτον καπου κουρασε.

    ποιος μανε με 40 μυρια ?
    δινεις για αφρικανο ποδοσφαιριστη τοσα λεφτα αν δε λεγεται γουεα , ετο ή ντρογμπα?
    παρτε εναν ιγκουαϊν ή εναν τι μαρια να γινουμε ρε.

    παλι με τα θηρια βλεπω να παλευουμε…

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το αν τα 40εκκ ειναι πολλα, καλα, η λιγα θα τα δειξει το χορτο. Παντως μεχρι στιγμης στη καριερρα του τον κλοπ κοτσο δεν τον εχουν πιασει. Τα στατιστικα του στο πρωταθλημα ειναι πολυ καλα περσυ σε ολες τις κατηγοριες.
    Ειναι 1,75 ειναι ΣΦΑΙΡΑ , winger και τελειωνει φασεις. 24 γκολ στη premier δεν ειναι και λιγα!!
    Κοιτα τι παει να κανει μπροστα: εχουμε Οριγι- γρηγορος τριπλερ μαρκαρει τελειωνει- Σταριτζ το καλυτερο cf στο νησι και πλεον και Μανε. Με ακομη τον Μπεντεκε στην ομαδα και τον Ινγκς.

  17. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Τουλαχιστον καναμε και τριτη μεταγραφη σημερα τον Μπακασετα, απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι ειναι. Το να παιρνουμε δηλαδη παικτες σε θεσεις που ειμαστε φουλ και να αφηνουμε τις θεσεις που ποναμε- sorry οχι απλα ποναμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ- παικτες οπως π.χ σεντερ φορ η εξτρεμ αδειες.
    Αλλωστε ο σχεδιασμος με τα 3 δεκαρια και προσφατος ειναι και μας εδειξε ποσο καλα απεδωσε.

  19. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αυτο ισως ηταν επικοινωνιακη κινηση πανικου μετα το φιασκο με τον Λαιφη, τουλαχιστον αυτος δεν ειναι πινεζας σαν τον Μπουονανοτε ουτε περιπατητης σαν τον Βαργκας

  20. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Γράφτηκε οτι ο νιόνιος πήρε τελικά 300 χιλιάρικα για το Μπακασέτα.
    Αυτά τα λεφτά ούτε σε επιθεώρηση δε μπορούν να γραφτούνε, ούτε για πλάκα δεν έδινε ο Μελισσανιδης 300 στους σκαφτιάδες.
    Δεν ξέρω, ειλικρινά φέτος έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι σκατά ομάδα θα φτιάξουν. Το πιθανότερο είναι να δούμε μια απο τα ίδια με πέρυσι, αλλά ας περιμένουμε λίγο

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τελικά οι μαγκιές του ζαμανη, ο παίκτης θα μείνει στο πάγκο 6 μήνες να πάρει 100 κιλα, δε πρόκειται να παει στην ΑΕΚ έπιασαν τόπο..
    Πήγε ο Δάρρας χτες στα γραφεία της ΑΕΚ να υποβάλλει σέβη και μια χαρα ολα..
    Πανε και τα 700 παει και η αδειοδότηση πανε και τα αλλα 300 του Αυγούστου.
    Μια χαρα το χειριστηκε ο νιονιος το θεμα. Και εκτος Ευρώπης έμεινε αφου δε πήρε φράγκο στην ωρα του για το φάκελο, και τα μισά απο το παίκτη… απο οσο του είχαν πει για την υποταγή.
    Είπαμε οταν ο άλλος παει φούντο θα κοιτάξει μονο τον εαυτό του..

    ΥΓ πρωτη φορα ακούω ο πωλητής να πηγαίνει στον αγοραστή και οχι το ανάποδο.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : 150 χιλιάρικα πήρε ο Πανιώνιος.

  23. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Στίβεν και εμένα παράξενο μου ακούστηκε το 300άρι αλλά σκέφτηκα μήπως τα έδωσε λόγο Λαίφη

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    150 χιλιαρικα ελληνας που τον εκαναν -και βιαστηκαν να τον κανουν και διεθνη- ετσι παει η φαμπρικα με το gay ακομη και πριν πας γινεσαι διεθνης. Μεχρι και ο Διαμαντακος ειχε γινει διεθνης..
    Ο Κωστακης ο τσαφ (που σφαζεται ολη η ευρωπη με 40 μυρια… την ωρα που ο Χουμελς πηγε με 35 στη Μπαγερν!!!) οσο ηταν στην ΑΕΚ ουτε καν κληση, οχι ενδεκαδα. Με το που πηγε στο Gay εγινε βασικουρα.
    Πως θα πεσει το πλυντηριο μετα?

    600+ ηθελε ο Λαιφης και 1,2 ο Βελλιος..
    1,8 δηλαδη.. Ρε πατε καλα? Για το Λαιφην και το Βελλιο? 615εκκ παλιες δραχμουλες?

    Με ποιον νομιζετε οτι μιλατε? Με τον Ιβαν τον παρτα ολα? Που εσκασε +1,5 στον Περπατωφ? Για να φτασει να παιζει με τον Μυστακιδη??

  25. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλα κανει ο Μελ και δεν πεταξε λεφτα στους υπερεκτιμημενους χαζοκουμπαρους και στον Βελλιο αλλα να υπαρχει και μια ισορροπια. Μην ξεμεινουμε με εναλλακτικη ανακογλα στο τελος και στην επιθεση λευκο πιου και το αγαπημενο παιδι της οριτζιναλ και κλαιμε με μαυρο δακρυ στην ευρωπη.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    2 παικτες ακομη, η προθεσμια ειναι στις 12/7

  27. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Yπάρχει η σωστή άποψη που λέει “μή γίνεσαι Ιβάν και αφήνεις να στα μασάει το κάθε σαπάκι” και η άλλη άποψη που λέει “απο τη μύγα ξύγκι”.
    Εμείς είμαστε το δεύτερο. Παζάρια μέχρι τελικής πτώσεως, ακόμα και για το 50άρικο.
    Με αυτή τη νοοτροπία χάθηκαν πολλές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν με λίγα λεφτά και να δέσουν καλά με την ομάδα. Τα παραδείγματα άπειρα.
    Ακόμα και ο Βέλλιος πέρυσι μπορούσε να υπογράψει σχεδόν τσάμπα αλλά τότε μας φάνηκαν ακριβά ακόμα και τα 150 χιλιάρικα. Είχαμε βλέπεις Χρύσανθο Ράφικ και τον φιλότιμο, δε χώραγε να πληρωσουμε και τον Βέλλιο.
    Πήγε ο Βελλιος στον Ηρακλή, έβαλε τα γκολάκια του και μετά ζήταγε 1,2. Λογικό.
    Δηλαδή αυτά τα 150 χιλιάρικα που δεν του δώσαμε, στη συνέχεια δεν τα πληρώσαμε διπλά και τριπλά σε άλλα σαπάκια και προκοπή δεν είδαμε? Πόσα παίρνει αυτός ο Πέκχαρτ πχ?
    Στο μεταξύ σήμερα γράψανε οτι μια Τουρκική ομάδα μας έκανε πρόταση 6εκατ. για τον Μάνταλο. Ούτε ο Τσίπρας τέτοιο σανό. 6 εκατ. για το Μάνταλο λέει και εμείς είπαμε “δεν τον δίνουμε, είναι η κολώνα της ομάδας”
    Μ’αυτά και μ’αυτά πέρασε ο καιρός, και η ομάδα έφυγε για προετοιμασία.
    Οσο πάει και πλησιάζουμε στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.
    Παρατηρώ μια χαλαρότητα, μια παγωμάρα, μια βουβαμάρα.
    Για τις εντυπώσεις κάναμε και το show με τον κλεισμένο Μπακασέτα. Θα μου πείς, αφού τώρα υπέγραψε, να μην τον δείξουν?
    Απλώς το show ήταν μεγαλύτερο για να καλύψουν το επικοινωνιακό κενό που υπάρχει αφού δεν υπάρχουν εξελίξεις πουθενά.
    Ντάξει δειξαμε και λίγο Άρη που πολεμάει το γήπεδο, και τη βγάλαμε και αυτή την εβδομάδα.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλεξανδρε
    Βελλιος Ματζιος ΜΑΖΙ περσυ ηθελαν 300 χιλιαρικα. Τα οποια δε δοθηκαν αλλα δοθηκαν για τον Τζιμπουρ! Ηταν λαθος το κολλημα του Μελ? Φυσικα και ηταν λαθος, οπως βεβαια δε ξεχναω και τον μαλακα που ειχαμε προπονητη και δηλωνε καλλυμενος.
    Τωρα το γιατι το δηλωνε δε θα στο πω εγω, απλα σου θυμιζω αναλογα δηλωση κανονικου προπονητη Gus που ελεγε αναλογα: εγω ΑΥΤΟΥΣ τους ΒΡΗΚΑ..

    Δεν υπαρχει το νουμερο που ζηταγε ο Βελλιος για Ελληνα CF. Εκτος αν μιλαμε για παικτη επιπεδου Νικολαιδη- δηλαδη ενα παικτη που ΜΟΝΟΣ του θα τους κανει ρομπα σε ολα τα ματς. Ο Βελλιος ΔΕΝ ειναι τετοιος.

    Κατοπιν εορτης ειναι ευκολο να λεμε πολλα, αναλογα και ο Σιμοες ηρθε με μηδεν και ο Γιοχανσον με 250. Γνωμη μου ειναι οτι αυτο το διδυμο αν παιξει ευρωπη πωλειται γυρω η και λιγο ανω των 10εκκ, μιλαω για ρεαλιστικα νουμερα και οχι σωτο που πουλανε οι γαβροι που μας ελεγαν οτι εδωσαν 6 για το Ρομπερτο τοσα χρονια και τελικα ειχαν δωσει 2,5..

    Δεν εγινε κανα σοου με το Μπακατσετα, οκ μεταγραφη καναμε και το ειπαμε. Τι να κανει η ΠΑΕ δηλαδη? Πηρε τον πιο καλο ελληνα αυτη τη στιγμη να μη το πει? Αυτο εκανε μη κοιτας τωρα τις ΨΩΡΕΣ και το Κεφτε που το εχουν κανει σημαια. Κατι πρεπει να πουν και αυτοι να υπαρχουν. Εκδουλευση πουλανε, οπως πουλαγανε επι μηνες με το Μπομπ Κοζωνη το πετι σκατο τον σταυρακα και τον Βιντιαδη. 6 μηνες μας τα ειχε ζαλισει ο Κεφτες με το Βιντιαδη τα ξεχασαμε? Παλευει ο ανθρωπος να βγαλει το μεροκαματο, εδω ειχε μεχρι και banner της Δουρου στο site του και απο κατω εγραφε οτι η Δουρου ειναι του Βαγγελα.. Τι ψαχνεις τωρα? Ενας ΓΛΥΦΤΗΣ ειναι που παρακαλαει καθημερινα για να υπαρχει.

    Η ημερονημια ειναι 12-07-2016 και απο οτι λενε πανε για 2 παικτες. Ενα ειναι το CF.

  29. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Εντάξει τα κολλήματα του Μελ με τον Ράφικ, αλλά αν ο προπονητής σου είναι ένα άβουλο ον χωρίς γνωριμίες χωρίς εμπειρίες χωρίς προσωπική άποψη για παίκτες και παικτάκια, είναι λογικό να γίνουν πατάτες.
    Ποιός ξεχνάει την πρώτη χρονιά που η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία και ο Λύμπε έκανε διακοπές, που ανέβηκε ο Μελ και βρήκε κάτι σαν καφενείο στο Καρπενήσι, και πήγε και πήρε μόνος του 3-4 παίκτες αλλιώς θα είχαμε τραβήγματα?
    Για αυτό τον παίρνεις τον προπονητή. Για να λαμβάνει μέρος στις αποφάσεις και το σχεδιασμό της ομάδας και οχι για να τον έχεις για γλάστρα.
    Μεγάλο λάθος το πείραμα Δέλλα. Η ομάδα έχασε 3 χρόνια χωρίς να αποκομίσει κανένα κέρδος. Αντί να φτιάξει παίκτες προσπαθούσε να μάθει στο Δέλλα τα βασικά της προπονητικής. Όταν παίζεις σε τέτοιες κατηγορίες έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πολλά πράγματα, να δείς παίκτες, να φτιάξεις έναν κορμό. Αλλά για να τα κάνεις αυτά θέλεις έμπειρο προπονητή, οχι κάποιον που μετά απο κάθε ματς δήλωνε “είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά προσπαθήσανε”.
    Και αν δεν τον έδιωχνε πέρυσι ούτε στα play off δε θα μπαίναμε, πόσο μάλλον να έπαιρνε το κύπελλο.