Η ζωη χωρις τα 25

13770426_10208600213581892_4739568066407686341_n

Χτες ηταν ισως το πιο ενδιαφερον ματς της εβδομαδας. Οχι δεν ειδα Chelsea-Liverpool που ειναι καθαρα ενα ματς επιδειξης για Αμερικανακια και εσοδων για τα club (το οποιο ειδα σημερα οτι χασαμε 1-0). Αυτα τα tour σε Αμερικες και Ασιες μου θυμιζουν τον Αλκετα το 1994 που οποιος εδινε κατι παραπανω απο 2 σουβλακος ειχε την ευκαιρεια να γνωρισει ολη την εθνικη ομαδα σε τσιμπουσι με τσολιαδες κοψιδια κλπ. Ειχε γυρισει τη μιση Αστορια ο τεραστιος coach, μη πουμε για τη διατροφη των παικτων που ειχαν γινει κουβαδες απο το λιπος που ετρωγαν. Τοτε που τα πηρε ο Στελιος στο κρανιο και πηγε να τον σβερκωσει αλλα Νινιαδη- για οσους δε ξερουν και ειναι μικροτερης ηλικιας- και μετα στα αποδυτηρια του πεταγε τα κατοστοδολλαρα στη μουρη. Παντα υπαρχει εθνικη ομοψυχια στον Ελληνα που βαζει χαβαλεδες να τον ‘καθοδηγουν’, τυπου Σαντος ας πουμε- για να παμε πιο προσφατα- που πριν τα πεναλτυ με τη Κοστα Ρικα αντι να ηρεμησει τους παικτες και να τους πει 2-3 κουβεντες πριν τη διαδικασια, αυτος τσακωνωταν με τον Ref και το τεταρτο σε εξαλλη κατασταση. Μετα πηρε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το αεροπλανο- ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και πηγε στη πατριδα του, ουτε καν στην Ελλαδα. ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ εγω απο το καρπουζα που ενω ειναι ενας εξαιρετικος τυπος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ και τι μου λενε τωρα για ενα euro τα ακουω βερεσε.

Φανταζεστε τον Μουρινιο (για να μη παμε μακρια – να πιασουμε ενα ομοεθνη τους) να ειναι προπονητης στο τελικο και να εχει σηκωθει ορθια αυτη η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ποδοσφαιρηστη ο ιμιτασιον, να καθεται διπλα του να δινει οδηγιες και να κανει το καραγκιοζη? Θα τον ειχε στειλει αδιαβαστο ο special που παει να χωθει στα χωραφια του.  Μη πουμε γι κανα Κοντε που θα τον ειχε στειλει στη ΜΕΘ του Παρισιου.

Στο θεμα μας ομως. Ηθελα να δω το ΜΠΑΟΚ επειδη εχει αλλαξει αρκετους παικτες και εχει και τον Ιβιτς. ΜΙΑ ΧΑΡΑ επαιξε σε μια δυσκολη εδρα – οχι δυνατη αλλα δυσκολη- εκει που ΑΝΕΤΑ αμα κανεις ενα κακο 15-20λεπτο μπορεις να εισαι με ενα ντορτι στη πλατη πριν καταλαβεις τι εγινε. Οχι επειδη ο Αγιαξ ειναι ομαδαρα, αλλα επειδη παιζουν τετοια μπαλλα: πιεσαν 2 εικοσαλεπτα στο ματς σοβαρα και ειδικα στο πρωτο με 2-3 σουτ καλα και ενα δοκαρι δεν ηθελε πολυ να εισαι με ενα 2-0 στη πλατη. Το γκολ σαν δημιουργια ηταν αψογο, σαν εκτελεση επισης αλλα εκει ειναι και ο παραγων τυχη. Αμα του πεις του σκουρου να το κανει σε προπονηση χωρις πιεση αλλες 10 φορες πολυ αμφιβαλλω αν θα πετυχει κατα 50% εστω τη μια. Ο ΜΠΑΟΚ παντως επαιξε πολυ καλα, ειχε τρεξιματα και διαθεση, εβγαλε καλο transition για 70 λεπτα (πολυ δυσκολο Ιουλιο μηνα με τοσους νεους παικτες) και η γενικη εικονα ηταν καλη. Μακαρι να περασει την αλλη εβδομαδα τον Αγιαξ που χτες εχασε και τον καλυτερο παικτη του με μεταγραφη στη Ναπολι 35εκκ ευρω.

Μια χαρα ο ΜΠΑΟΚ προχτες, και δυο (και βαλε) τρομαρες ο Gay χτες. Τετοιο ΠΡΑΓΜΑ (γιατι αυτο ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα αλλα ΠΡΑΓΜΑ) ειχα να δω χρονια. Σαν να εβλεπα την ομαδαρα του Μαυρου και του Βλαχου που θα τους εσκιζε με τα μυξιαρικα πριν 4-5 χρονια. Ενα τερμα που ΟΛΑ τα σουτ τα επιανε με διπλη προσπαθεια, μια αμυνα αργη ασυνδετη και με αυτον τον Φιγκέιρας να ειναι οτι πιο ΤΡΑΓΙΚΟ εχω δει σε δεξι μπακ εδω και χρονια. Δεν ειναι οτι εκανε λαθη ουτε οτι οι σεντρες θυμισαν εντονα Βυντρα. Ειναι οτι ο τυπος απλα δεν ηξερε που να σταθει στη θεση, αλλου για αλλου ηταν μονιμα. Οχι οτι ο αλλος απεναντι ο Ντε Λα Χαλιας ηταν καλυτερος, απλα δεν ηταν τραγικος. Στη μεση ο γνωστος Μεσι του λιμανιου ο Φορτουνακος που ως συνηθως πολυ κλο κλο και τηγανιτα μηδεν. Το εχω πει 10 φορες, ο τυπος ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και εχει μονο αυτα: τρεχει με τη μπαλλα στα ποδια οταν εχει χωρο και κανει σουτ απο μακρια. Μολις του κλεισεις τους χωρους με ενα man to man εχει τελειωσει  αλλα Σιμοες και οπως χτες. Οσο για το θεμα συγκρισης, συνολικα σε μπαλλα ξερει οσο το κακο ποδι του Μανταλλου συν το ΜΕΓΑ ΜΕΙΟΝ οτι ο Πετρακης ΜΑΡΚΑΡΕΙ και δε το παιζει ντιβα. Μπροστα στην επιθεση no comment. Ομαδα που κανει 28 νικες περσυ με 81 γκολ ενεργητικο και ο CF της εχει βαλει 10 τα λεει ολα. Ομαδα που εχει τον Πουλιδο στο ροστερ (ο μεξικανος Κρισαντους) τα λεει ολα.  O μπουοναταπας σε εμας με 17 νικες τα μισα γκολ (43) και χρονο συμμετοχης τιποτα, εβαλε 9 ενα λιγοτερο απο τον Ιντεγε τη παικτουρα.. Τα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ οπως και η αναλυση τους υπαρχουν για καποιο λογο βεβαια και δε φτανει μονο να τα εχεις διαθεσιμα αλλα να ξερεις και να τα διαβασεις και να τα ερμηνευσεις. Σε μας ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ να κανει αυτη τη δουλεια? Ο Βοσνιος ο Ραν Ταν Πλαν η ο Bill-KEEP WALKING- Δημητριαδης?  Εχεις δει ποτε ΑΜΟΡΦΩΤΟ να κανει τετοια δουλεια? Μονο για ξερολιδη που πεταει τις παπαριες του και ‘σοφο’ τον εχεις.

Νευριασε λεει ο Βαγγελας και τους ειπε οτι αυτος λεει δεν ειναι ο Gay ΤΟΥ. Λαθος φιλε μου. ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ εδιωξες το τερμα σου και δε πηρες αλλον, ΕΣΥ αλλαξες προπονητη εν μεσω προετοιμασιας, ΕΣΥ πουλας πουλας και δεν αγοραζεις. Εσυ εκανες το Μελμπεργκ- Σιοβα και τον Κοβασεβιτς-Πουλιδο. ΕΣΥ εφερες τον …Ντα Κοστα τον Φιγκέιρα και τον Ντε λα Χαλια που αμα ειχες μια τυπικα σοβαρη ομαδα χτες απεναντι σου θα σου ειχε ριξει 3 χαλαρα. Αυτοι μολις παταγαν περιοχη παθαιναν παρκινσον απο το φοβο τους και μολις εληξε το ματς εκαναν σαν να πηραν το CHL. ΕΣΥ λοιπον δεν ‘επενδυσες’ οπως μας ελεγες για τους αλλους για τον απλο λογο οτι ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι το παρτυ τελειωσε, που ελεγε και μια ψυχη που πλεον ειναι καταδικασμενος απο τη δικαιοσυνη..

Θα πω εγω λοιπον ΓΙΑΤΙ δεν επενδυσες αφου εσυ μιλας στα ερυθροδερμα προβατα:

  1. Περιμενες ευκολο ματς με το Νιονιο του Ισραηλ και ακομη και εκει πας με τους Σιοβες.
  2. Περιμενεις να δεις το Market Pool με πιθανο αποκλεισμο του ΜΠΑΟΚ
  3. Περσυ οι ‘μεταγραφες’ εγιναν ακριβως απο αυτο: το Market Pool ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, που πηρες επιπλεον μιας και ολες οι ‘επενδυσεις’ εγιναν Ω ΤΙ ΣΥΜΤΩΣΗ μολις αποκλειστηκε ο Βαζελος απο τη Μπρυζ..

Ακομη και αν γινει κανα θαυμα- πολυ αμφιβαλλω αν πας στο Ισραηλ οπως χτες και δε φας κανα διφραγκο- απο το play off δεν προκρινεσαι ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ με αυτο το χαλι. Τελευταια φορα ηταν η περσυνη που πηρες τα φραγκα και ΑΝ τα παρεις και φετος απο σποντα θα εισαι πολυ τυχερος. Απο του χρονου γιοκ και παμε στο τιτλο του post: Η ζωη χωρις τα 25. Μαθε την, συνηθισε την- αν δε τη κανεις- γιατι πλεον προς τα εκει παει το πραγμα.

Οποτε καλο το σωτο με τις απειλες αλλα ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. Οσο γι αυτο το σας διωχνω και θα παρω αλλους προσεχε μη σκισεις κανα καλσον. Πρωτον αμα ηθελες να παρεις αλλους θα τους ειχες παρει ηδη και δευτερον τα εχουμε ακουσει αυτα απο το δικο μας πριν 2-3 χρονια που μας ελεγε οτι αμα τα παρω θα αγορασω τη Μπαρτσελονα. Μετα μας εφερε τον Κρισαντους τον Φουντα και τον Γροντη. Στη θεση του Ενρικε μας εβαλε το Βδελλα. Οποτε χαλαρωσε και μη τα παρεις αποτομα και φτασει ο gay να παιζει ντερμπυ με καμμια Καλλονη εντος..

Τα εχουμε πει 2-3 χρονια τωρα. Μολις σταματησουν τα φραγκα του CH.L εχετε να δειτε νεους Τσαλουχιδηδες, Αμανατιδηδες και Παχατουριδηδες που θα παει συννεφο.

Η ζωη χωρις τα 25- ειδικα αν εχεις καλομαθει να τα παιρνεις 20 χρονια- ειναι δυσκολη. Αντιθετα η ζωη ακομη και με τα +5 (αν τα παρεις απο το Europa) αρχιζει και αποκτα μια γλυκια αισθηση.

Wouldn’t you say so mate?

Και κατι τελευταιο: επειδη εχεις ποσοστο στο Κωστακη το ΤΣΑΦ μεταπωλησης μας εχει πεθανει στο ΣΩΤΟ οτι τον θελει ο μισος γαλαξιας με 857ΔΙΣ. Μεχρι και ο προεδρος της Ρομα βγηκε και δηλωσε επισημα οτι ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ υπαρχει και ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Ο ΟΣΦΠ για αυτον ακριβως το λογο! Τωρα βεβαια αν εσυ νομιζεις οτι οι Ιταλοι θα πληρωσουν ρητρα που ληγει σε 2 μηνες και δε θα περιμενουν, τοτε τι να πω. Εδω βεβαια αλλοι νομιζουν ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΛΠΑΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ χωρις εντολεα-χρηματοδοτη. ΜΟΝΟ με μεσαζωντες της πλακας..Τα 50εκκ που εκτιμαται το φορτιο δηλαδη τα εκαναν δωρεα οι ζαχαροπλαστες της λουκουμοσκονης στο πλοιο.  Οποιος δε τα πιστευει αυτα μπορει ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΝΕΑ να παθει ‘ανακοπη’, ‘εγκεφαλικο’, να ‘γλυστρησει’ σε καμμια χατζαρα πανω, η απλα να τον πιασουν ‘τυψεις’ και να ‘κρεμαστει’. Οπως οι ΕΝΝΕΑ νεκροι μαρτυρες ας πουμε.

Για την ΑΕΚ που επιτηδες την αφησα τελευταια ευχωμαι να παρουμε ενα καλο αποτελεσμα σημερα. Αν παιξουμε σφιχτα τις γραμμες μας νομιζω το μπορουμε, ειδικα αν δε πεσουμε στη παγιδα να ανοιχτουμε. Η ιστορια λεει οτι ο καραφλας δε μασαει σε τετοια, θα δουμε. Με ενα καλο αποτελεσμα ο επαναληπτικος θα εχει κοσμο- κατι που θελουμε φυσικα- και δεν ειναι δυσκολο να περασουμε. Απο εκει και περα θεωρω – ετσι λεει η λογικη- οτι δυσκολα αν περασουμε τα γαλλακια, θα παιξουμε σε ομιλο μιας και η επομενη ομαδα στα play off θα ειναι ακομη πιο δυνατη. Θεωρητικα παντα, οπως παντα μιλαμε για την ΑΕΚ την ομαδα που εχει πεταξει εξω τη πρωταθλητρια Αγγλιας και εχει αποκλειστει απο το Βολο στο κυπελλο..

 

ΥΓ Φυσικα το χρεος μας ΩΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ το καναμε και ανανεωσαμε τις καρτες μας απο τη πρωτη εβδομαδα για να βλεπουμε την ομαδα μας. Πριν γινει οποιαδηποτε μεταγραφη. Εγιναν οσες κινησεις εγιναν απο την ΠΑΕ οποτε ωφειλουμε να στηριξουμε την ομαδα μας.

Ολα τα αλλα ειναι ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Απο λογια κριτικη εκ του μακροθεν τσαμπα και σαχλαμαρα πηξαμε βεβαια.

ΥΓ Ωφειλω να δωσω συγχαρητηρια στον κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο, γενικο υπευθυνο του τμηματος εισιτηριων της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σταση του. Απο τετοιους ανθρωπους η ΠΑΕ μονο κερδος μπορει να εχει.

ΥΓ 2. Μεσσηνια παλι- μεταφραζεται σε κολλημα  η addiction οπως λεγεται επισημα πλεον: ΔΕΝ πινω φραπε – ποτε δεν επινα-  σε αντιθεση με τη παρεα που για καποιο (αγνωστο σε μενα) λογο εχει ξετρελλαθει.  Αρα to nectar of the gods (according to Irish) σε μενα σε συνδυασμο με το υπερθεαμα

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to Η ζωη χωρις τα 25

  1. Ο/Η Σαρκις λέει:

    Καλησπερα Δημητρη . Αν θυμαμαι καλα ,ειχες γραψει σε παλιοτερα post ,οτι η αποφαση για το αν θα ανανεωνες το διαρκειας θα ηταν σε αμεση συναρτηση με τις κινησεις της ομαδας το καλοκαιρι, αν το θεαμα ειναι εστω ανεκτο κλπ. Να υποθεσω οτι the change of heart εγινε απο τις κινησεις του Μελ στο παρασκηνιο και απο αυτα που ενδεχομενως σας ειπε στη συναντηση στις αρχες του καλοκαιριου ?? Εγω παντως ειμαι της αποψης πλεον οτι διαρκειας “ΔΕΝ” και ας με αναγκασει η ομαδα με την αποδοση της να αγοραζω εισιτηριο σε καθε ματς και ας μου στοιχισει παραπανω. Κι ενας λογος γι’αυτο ειναι και οι τυχον τιμωριες που συνεχιζουμε να τρωμε για τα καθε λογης μαλακισμενα και για τα οποια η διοικηση δεν κανει τιποτα εδω και 3 χρονια !

    P.S.1 Θα ειμαι Πυλο αρχες Σεπτεμβριου .I can hardly wait !!

    P.S. 2 The upcoming Premier League is promising to be the most exciting in years !! Gunners for the title….,λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα .

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πληροφορηση υπηρχε φυσικα απο πολυ πιο πριν. Οχι σε ονοματα – αυτα δεν γινεται να υπαρχουν- μονο ο μπακασετας επαιξε νωρις, αλλα ας πουμε σε budget-κινησεις-διαθεση. Φυσικα και ΔΕΝ περιμενα να γινουν αυτα που ειπωθηκαν αλλα ακομη και ενα ποσοστο σοβαρο να γινωταν οπως εγινε ηταν προς το θετικο. Δεν ειναι θεμα μονο change of heart η κατι παρομοιο- ΦΥΣΙΚΑ και θελουμε να βλεπουμε την ομαδα και ΦΥΣΙΚΑ την στηριζουμε ΕΝΕΡΓΑ εκει δεν υπαρχει κανενα change εδω και 40 χρονια. Που σημαινει π.χ οτι σε πολλα ματς ενω ειχαμε με το stevie τις καρτες μας ΔΕΝ πηγαμε, στα play off πχ πηγαν τα παιδια στη θεση μας.
    Οπως κινησεις δεν ειναι μονο να παρεις 3-5 να κλωτσανε το τοπι αλλα να κανεις και αλλα που δεν γινεται να γραφτουν.

    Απο εκει και περα καθενας κανει και ψωνιζει ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και ουδεποτε υπαρχει κριτικη γι αυτο. Κριτικη υπαρχει και θα υπαρχει για τους αεκαρες της φακης και του τσαμπα που σκουζουν εκ του μακροθεν αλλα δεν εχουν 10 ευρω μια φορα στις 15 μερες η 3 ωρες απο τη ζωη τους για την -και καλα- καψουρα τους. Γι αυτο παιξαμε περσυ με Μ.Ο 9-10,000 κοσμο σε μια πολη 5εκκ.

    Η Premier φετος θα ειναι κολαση. Τωρα για τους Gunners μονο η φιλη μου θα το ελεγε αυτο αλλα anyway. Κατι πρεπει να πουν και αυτοι τοσα λεφτα σκανε στο Emirates καθε χρονο.. Τσελσυ (λογω Κοντε) City (και λογω Πεπ) πρωτο λογο, Referee United που εχει δωσει 3 καραβια λεφτα (αν και δε το βλεπω με το βλακα) και μετα εμεις με την Arsenal. Το μονο καλο με εμας ειναι οτι δεν εχουμε Ευρωπη, το κακο-καλο ειναι οτι εχουμε μεγαλες αλλαγες στο ροστερ. ΑΝ προλαβει και τις δεσει θα ειναι φουλ ανταγωνιστικος.

  3. Ο/Η Σαρκις λέει:

    Πολυ μεγαλο πλεονεκτημα η απουσια της Ευρωπης για τη Liverpool και ακομη μεγαλυτερο η παρουσια αυτου του απιθανου τυπου στο παγκο της . Για την Αρσεναλ δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα για τιτλο οσο ειναι ο Βενγκερ στο παγκο .Χρειαζεται αλλαγη η ομαδα αλλα και ο ιδιος …αλλα οσο τους (μας) βγαζει καθε χρονο CHAMPIONS LEAGUE και διατηρει την ομαδα σε ενα υψηλο επιπεδο για την διοικηση ειναι μια χαρα. Προσεφερε παρα πολλα πριν απο χρονια και ηταν και ο λογος που κολλησα με την Αρσεναλ αλλα θα επρεπε να ειχε ηδη αποχωρησει εδω και 2-3 χρονια τουλαχιστον .

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Βενγκερ πηρε μια ομαδα απο την ανυποληψια οικονομικα και την εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ με δικο της γηπεδο (για μενα το καλυτερο στο κοσμο σαν εγκαταστασεις ειναι απλα ΑΠΙΘΑΝΟ), μηδενιζωντας χρεη και παραγωντας παικτες που εφεραν τρομερα εσοδα. Παραλληλα πηρε και μερικα κιουπια παιζωντας καλη μπαλλα. Πιο πολυ ειναι manager παρα προπονητης πλεον οπου δεν εχει να δωσει κατι αλλο.
    Τωρα για εμας ειναι μεν δυσκολο αλλα θεωρω οτι μαζι με τον Κοντε εχουμε το καλυτερο manager αυτη τη στιγμη στο πλανητη. Μιλαω για τον ΑΝΘΡΩΠΟ πρωτιστως αλλα και για το τροπο δουλειας του, το να αγοραζεις 130εκκ το Πογμπα ΔΕΝ ειναι manager ουτε θελει και κανα ιδιαιτερο μυαλο να ξοδευεις σαν να μην υπαρχει αυριο για να φτιαξεις? ενα συνολο. Γι αυτο αλλωστε απο οπου εφυγε (εξαιρεση η Ρεαλ που ΠΑΝΤΑ θα ειναι Ρεαλ) τα δημιουργηματα του ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ (Ιντερ, Πορτο, Τσελσυ ΔΙΣ).
    Σιγα το special που θελει να αγορασεις την αφροκρεμα καθε φορα ξοδευωντας ΔΙΣ ευρω. Και εγω αμα παρω μια Veyron θα τα σκιζω τα Audi και τα BMW στο δρομο.. Θελει καμμια special ικανοτητα να παταω το γκαζι?

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Φυσικα εχουμε ακομη επαναλληπτικους και play off. Ενα σεναριο ομως που πλεον αποκτα βασεις ειναι να γυρισει ο τροχος: Να ΜΗΝ περασει δηλαδη ο επενδυτης και να περασει το ΜΠΑΟΚ.
    Τι σημαινει αυτο? Οτι ΟΛΟ το market pool (25εκκ) παει στον Ιβαν και εκει αρχιζουν τα οργανα να παιζουν δυνατα.

    Μεχρι στιγμης τα ιδια οργανα απλα τα κουρδιζουμε, μιας και ηταν καλη η προσπαθεια με τις αδειες και τους ορκωτους στη Κυπρο (που και αυτο θα καταπεσει) αλλα ο αλλος ηδη μιλαει με τον Κοντομηνα για αγορα του Alpha. Φυσικα ΟΛΑ σε κοινη πλευση με πολιτικες θεσεις πλεον μιας και η κλεψυδρα αδειαζει και δε μας παιρνει να τη ξαναγυρισουμε, το καναμε 3 φορες σε 1 χρονο.
    Υπαρχει και το Plan G που λεει για ΓΑΠ και κυρ Φωτη υπουργους βεβαια. Εκει να δεις κραξιμο που θα πεσει…και ειναι και αυτο το asset που δε κραταει το στομα του κλειστο και ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Ετσι ειναι ομως, οταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ αυτοματα παντρευεσαι και τις συνεπειες..

    Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ γινεται παντως και οταν υπαρχει ηρεμια να φοβαστε τα χειροτερα..

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΛΕΣ οι ομάδες μας (ακομη και ο πας που εχαςε 1-0 στην Ολλανδία ..) έπαιξαν σοβαρά και μας έβγαλαν λιγο απο την μιζέρια σαν ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Όλες ; Οχι όλες. Υπαρχει ΠΑΝΤΑ μαι ομάδα που μας κανει ρεζίλι στα Νοκ αουτ παιχνίδια καθώς δε μπορεί να κερδίσει ουτε σε οικογενειακό διπλό.

    Η ΑΕΚ πήγε μια χαρα παίζωντας οπως γράψαμε το πρωι με κοντα τις γραμμές της. Αν προλάβει ο αλμειδα ενα ημίχρονο και δεν ξανοιχτούμε παράλογα τους έχουμε. Γάλλοι ειναι =ΚΟΤΕΣ , απλα πράγματα ειναι
    ΥΓ ουτε ΕΝΑΣ Έλληνας στο βαζελο σημερα..

  7. Ο/Η bandog λέει:

    το παοκακι ειναι στην καλυτερη κατασταση απο ολες τις ομαδες (φανηκε απο τα πλεϋ ωχ) και περιμενα το θετικο αποτελσμα.
    το τιμησα και με πηγε τρελο ταμειο !

    ο γαυρος εδειξε οτι εχει σοβαρο προβλημα στο 50-50.
    πρεπει να δουλεψει σοβαρα σε αυτον τον τομεα ο χοντρος.
    οι ερβαιοι εδειξαν δυσκολο συνολο.
    και εχει και υγρασια εκει κατω ακουω….
    ξερεις τι ειναι μετα τα μελτεμια της μυκονου να τρεχεις στην κοιλαδα του ιορδανη?

    εμεις παιξαμε μετα απο 4.5 χρονια ξανα ευρωπη.

    τα πηγαμε μια χαρα νομιζω . κοντρα στην απαισιοδοξια της κληρωσης με εναν δυνατο αντιπαλο απο ενα δυνατοτερο πρωταθλημα.

    με κετσπαγια θα ειναι πολυ δυσκολο να δεχτεις γκολ.
    αλλα θα ειναι επισης δυσκολο να βρεις το γκολ.

    δημιουργικα δε βλεπομαστε αλλα ανασταλτικα ειμαστε εξαιρετικοι!
    μου αρεσε ο ουκρανος που χωρις να συγκλονιζει βγαζει κατι το αρχοντικο στην παρουσια του και ψυχραιμια στην αμυνα της ομαδας.

    σε φυσικη κατασταση εχουμε μαλλον ενα θεματακι.
    εκει μετα το 70 οχι αντεπιθεση δε βγαζαμε ενω υπηρχε χωρος αλλα ουτε σωστη μεταβιβαση απο πλαγιο αουτ δεν πετυχαιναμε.

    καποια στιγμη πηγε να βγαλει αντεπιθεση ο μανταλος με εκεινο το τρεξιμο χηνας απεναντι στους σενεγαλεζους που 4 βηματα δικα του ειναι ενα δικο τους !

    παντως η ομαδα χτιζει αγωνιστικο προφιλ και χαρακτηρα.
    θα φτυνουν αιμα να μας νικησουν.

    οι γαλλοι δεν εδειξαν κατι σπουδαιο και συνεχιζουν τη μετριοτητα των εμφανισεων τους απο τα φιλικα.
    φυσικα ειναι παντα επικινδυνοι . θα κυνηγησουν το γκολ στην αθηνα και δεν πρεπει να το βαλλουν.οποτε ξεκιναμε παλι απο το μηδεν πισω.
    εμεις πιστευω οτι θα σκοραρουμε με τη δυναμικη της εδρας αν εκμεταλλευτουμε και τους χωρους που αναγκαστικα θα μας δωσουν.

    το γηπεδο πρεπει να γεμισει και να δωσει προκριση.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Ουκρανός σκούπισε μέχρι και υα αποδυτήρια. Η διαφορα ενός καλού παίκτη απο τα λίμα τύπου ντα κοστα Σιόβα Λαμπροπούλου κλπ
    Τελος Ιουλίου ειναι μετα το 70 λογικό να σκάσουν ολοι, και ο μπαοκ καπου εκει παρέδωσε όπλα.
    Θεωρώ οτι θα βρούμε ενα γκολ αρκεί να έχουμε μυαλό να μη φαμε. Και το 0-0 με παράτα μας κανει, δεν πρέπει να φαμε γκολ απλα.
    Μια χαρα το παει ο καράφλας
    Ο γάλανοπουλος ειναι το κέρδος μας και ετσι πρέπει. Ξέρεις παίζεις day one στα σοβαρά ματς.
    Ελπίζω ενα ημίχρονο να δούμε τον αλμειδα ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ και μονο, δε βιαζωμαςτε
    Θετικό οτι πρωτη φορα ειδα αμυντικά Βάργκας μπαρμποσα να βοηθάνε τοςο ειδικά ο Βάργκας που περσυ τεμπελιάζε