10 και βλεπουμε

9101~Sarcasm-Posters

Τα εχουμε πει εδω στις 15 Αυγουστου. Παντως πρωταθλημα την αλλη εβδομαδα οπως ειναι σημερα τα πραγματα, ΔΕΝ αρχιζει.

Μετα απο 3 μερες το ειπε και το …υπουργειο.

Στις 20 Αυγουστου ξανα-εγραψα: Εδω θα δωσουμε και αλλο hint. ΟΥΤΕ στις 5/9  θα αρχισει οπως ειναι σημερα τα πραγματα και αυτο ειναι αποφασισμενο ΗΔΗ.

Χτες τα ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ : οπως ειναι τα πράγματα μέχρι και χτες που έφυγα ΔΕΝ ξεκινάει πρωτάθλημα στις 5. Εγινε η επίδοση και θες 15 μέρες. ΜΕΤΑ απο αυτές ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ πίνακες και δικαστές βλεπουμε.

Αργα το απογευμα.. βγηκε και η ανακοινωση:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής,  υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ».

Εφοσον αναβαλλεται το κυπελλο μεχρι 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα γινει πρωταθλημα? ΜΠΑ δε νομιζω..

Οι πληροφοριες ομως (σε μενα τουλαχιστον) ειναι πολυ πριν ΠΟΥΝ στο υπουργειο τι θα γραψει στην ανακοινωση.Οχι βεβαια απο ρεπορταζ του χιλιαρικου/μηνα (και αμα)  σαν κατι Κεφτετζογλου ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, αλλα απο εκει που πρεπει.

Η ΕΠΙΔΟΣΗ εγινε τη Παρασκευη 26. Θες 15 μερες που θα κατσει ο αλλος πας στο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (δηλαδη 10/09/2016). Απο εκει και περα θες αλλαγη στους ορισμους + αλλαγη στους δικαστες.

Να πουμε μια πρωτη ημερομηνια 17/18 μιας και θα εχει τελειωσει και το συνεδριο-εκλογη  στις 13/14?

Προλαβαινει μεχρι και μινι προετοιμασια να κανει ο παικταρας ο Λεσκοτ. Μπας και δε τη βρει με το καλαμι.Που εχουν ξαμοληθει κατι Μιαουληδες και γραφουν οτι ειναι λεει η μεγαλυτερη μεταγραφη μετα τον Ριβαλντο! Ο ΛΕΣΚΟΤ!

Πραγματικα δηλαδη η ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ σας δεν εχει οριο..

Για τον αλλο το Λαζαρο δεν υπαρχει ελπιδα: κουτσουρο απελεκητο.

ΥΓ   White Hart Lane σημερα. Λιακαδα 24 βαθμοι, 40 λεπτα με το tube

ΥΓ2 Απο βδομαδα νεα για το γηπεδο..Παντως ο προηγουμενος συμφωνησε εδω και καιρο. Και δεν ειναι τοσο προηγουμενος οσο θελει ο Τσιπρακος. Αλλο Τσιπρας αλλο οικογενεια. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?  Σε τι συμφωνησε? Μα σε αυτο που μετραει και αναγραφεται στο σημειωμα για οποιον καθησε να το διαβασει και δε βγαζει αναρθρες κραυγες as usual.

Θα το κανει και ο νεος? Λογικα ΝΑΙ αν θελει να ξεκινησουμε ομορφα χωρις βαβουρες.

Αλλωστε οι βασικοι λογοι ειναι 2 και πληρουνται ΚΑΙ ΟΙ 2.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to 10 και βλεπουμε

  1. Ο/Η kalogritsas λέει:

    “ΥΓ2 Απο βδομαδα νεα για το γηπεδο..Παντως ο προηγουμενος συμφωνησε εδω και καιρο. Και δεν ειναι τοσο προηγουμενος οσο θελει ο Τσιπρακος. Αλλο Τσιπρας αλλο οικογενεια. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? Σε τι συμφωνησε? Μα σε αυτο που μετραει και αναγραφεται στο σημειωμα για οποιον καθησε να το διαβασει και δε βγαζει αναρθρες κραυγες as usual.

    Θα το κανει και ο νεος? Λογικα ΝΑΙ αν θελει να ξεκινησουμε ομορφα χωρις βαβουρες.

    Αλλωστε οι βασικοι λογοι ειναι 2 και πληρουνται ΚΑΙ ΟΙ 2.”

    elaborate, please…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @kalogritsas
    Διάβασε τη χρηματοδότηση στο ενημερωτικό δελτίο.
    Κοιτά τους χορηγούς να δεις απο που βγαίνει.
    Τα αλλα απο βδομάδα οταν και κανει να μιλήσουμε.

  3. Ο/Η kalogritsas λέει:

    έχουμε:
    α) 29 εκατομμύρια από ΑΜΚ. αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν
    β) 20 εκατομμύρια από ρένα-αρένα. δεν υπάρχει καμία προγραμματική σύμβαση, άρα προς το παρόν δεν υπάρχουν. οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει καλή πρόθεση…
    γ) λεφτά από ονοματοδοσία. δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή…
    δ) δάνειο στο οποίο θα είναι ως εγγύηση η ονοματοδοσία το (γ). δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής και ο εγγυητής (σάλας) έφυγε… αυτός είναι ο προηγούμενος, και η οικογένεια είναι οι βαρδινογιάννηδες?
    ε) επιπλέον δάνειο για το φπα το οποίο θα αποπληρωθεί με λεφτά από το (β). δεν υπάρχει κάτι

    αυτά είναι τα 5 σκέλη τις χρηματοδότησης, και δεν βλέπω προς το παρών κάτι το θετικό. οπότε ας αναμένουμε την δευτέρα, τσαγκαροδευτέρα για πολλούς συνανθρώπους μας, να μάθουμε τα ευχάριστα…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    α) Τα λεφτα της ΑΜΚ- θα γινει νεα- μολις βγει η αδεια. NO point να κανεις ΑΜΚ (χαζομαρες ηταν αυτα για να κανει η Αρκαδη ταχα μου ΜΠΟΥΡΔΕΣ- δωστης φιεστα και σαχλα, σε αυτα ειναι πρωτη) σε μια εταιρεια που ο μοναδικος της σκοπος δεν εχει εγκριθει. Η δε καλυψη αναγκαστικα θα γινει και για να ξεκινησει το εργο (οταν) και για να κρατηθει η πλειοψηφια στις μετοχες.
    β) ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ στο προυπολογισμο της περιφερειας, αυτο μετραει και μονο. Ο βαζελος ΗΔΗ πηρε τα αναλογα 7.
    γ) Δεν υπαρχει κατι και δεν θα υπαρχει οσο δεν υπαρχει project (δηλαδη αδεια). Τι να ονομασει και ποιος?
    δ) ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ αλλα τα collateral ΔΕΝ ειναι απο το ονομα μονο.
    ΠΟΤΕ δε φευγεις ετσι απλα..ασε που ακομη και φευγατος ειναι ακομη επιτιμος προεδρος, και φυσικα μια ειναι η οικογενεια που εχει δωθει το οκ. ΚΑΘΑΡΟ BUSINESS και τιποτε αλλο. Βαλε τα σημερινα διαρκειας (εστω αυτα τα λιγα) με σημερινες τιμες (που φυσικα ΔΕΝ θα ειναι οι ιδιες) επι 10 χρονια και εχεις μια χαρα το δανειο..
    8000Χ300= 2,4 εκ επι 10 ετη = 24 εκκ.

    Το ΦΠΑ οντως θα πρεπει να πληρωθει (οπως ολα) με λεφτα. ΔΕΝ ειναι ομως αμεσα καταβλητεο αλλα σταδιακο οπως το project. Δε πας δηλαδη να σκασεις καλημερα 20εκκ αλλα σε βαθος 2 ετων.

    Δεν υπαρχει καμμια τσαγκαροδευτερα ουτε λεω κατι εξωπραγματικο, απλη χρηματοδοτηση ενος εργου ειναι.

    Στην οποια συμμετεχουν 2 πρωην (τον τριτο ξεχνα τον- ετσι κ αλλιως και κοτσο που τον επιασαν ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ) ο ενας ενεργα και ο αλλος με φραγκα as usual.

    Φυσικα το cashflow οριζει το εργο, αλλα εχει να πεσει manipulation που θα παει συννεφο, ειδικα με τα 20.
    Σιγα μη θελει μια γεφυρα 20 εκκ ευρω μαζι με τα υποστηρικτικα. Ακομη και αν τα θελει- αυτα σε ποσοστιαια βαση αν τα δεις φτανουν στο 30-35% του project? Smells funny.

    Η κουβεντα και αυτα που εγραψα με το πιο γερο πορτοφολι εγινε..

  5. Ο/Η kalogritsas λέει:

    α) ας ελπίσουμε να είναι έτσι. αλλά είναι εικασία αυτό που λες.
    β) το ότι τα λεφτά είναι σε έναν προυπολογισμό, από τον οποίο γίνεται το 5% ΔΕΝ λέει τπτ. ο βάζελος έκανε την προγραμματική συμφωνία επί σγουρού (αντί να λέει δούρου καριόλα) και παρ’ όλα αυτά δεν τα έχει πάρει, με την τελική κρίση του ελεκτικού συνεδρίου να είναι διφορούμενη.
    δ) και δεν θα έχει τόκο αυτό το δάνειο? άτοκο? και μπάτζετ για την ομάδα ΔΕΝ? με πλατέλες και ότι περισσέψει από το πανέρι πώς θα γεμίζει το γήπεδο? θα περιμένουμε δηλαδή άλλα 10 χρόνια από ΟΤΑΝ γίνει το γήπεδο για να δούμε άσπρη μέρα? θα χει πεθάνει ο τίγραρος ως τότε, θα ξαναγκιρτσικοποιηθεί η φάση…

    εις αναμονή των ευχάριστων

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    α) Δεν ειναι εικασια. Ποιος η μαλλον να το πω πιο απλα ΕΣΥ θα εβαζες 1 ευρω σε μια ΑΜΚ που δεν ξερεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα υλοποιησει το σκοπο της εταιρειας? Πρωτα βλεπεις αν ειναι υλοποιησημο το project (εστω νομικα και νομιμα) και μετα κανεις ΑΜΚ. Εκει ηταν και το λαθος που εκανε η εταιρεια που προκυρηξε μια αυξηση ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ μιας και κανεις σοβαρος δεν συμμετειχε παρα μονο κατι χαβαλεδες. Εδω μπαινει η ιδιαιτερα του ΚΟΚΚΑΛΗ που ξεμπροστισε τον ιδιο το Μελισσανιδη στο κοσμο, που εχει μεινει με το ‘θα βαλω 10εκκ’. Γιατι ο κοσμος ΔΕΝ καθεται να διαβασει ενημερωτικα σημειωματα (τα ψιλα γραμματα δηλαδη) παρα μονο ακουει παπαρολογιες – εξ ου και εχει το καθε ΗΛΙΘΙΟ και σκουζει, οπως και εβγαλε πρωθυπουργο το ‘προγραμμα θεσσαλονικης’. Ηταν ΗΘΙΚΟ το θεμα και μονον να μπουν τα λεφτα απο τον Μελ απο τη στιγμη που ξεκινησε χωρις κανενα λογο το πανυγηρι και γι αυτο πριν 2 χρονια εγραφα και εγω εδω γιατι δεν τα βαζει. Μη ξεκινας την ιστορια για να μην εχει κανενας να λεει κατι, απλο ειναι. Γιατι δεν εκανε κατι αλλο ουτε ειπε κατι διαφορετικο απο οτι λεει στο σημειωμα. Αντε να εξηγησει ομως στο ΧΑΧΟΛΟ οτι τα 10 θα μπουν μονο και μονο αν η καλυψη γινει στο 100% για να διατηρησει τον ελεγχο της Α.Ε. Αντε ο μεσος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ να καταλαβει λειτουργια ΑΜΚ και ελεγχο μετοχων. Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ξερει μονο- εκ του μακροθεν- να απαιτει να ριξει ο αλλος 5-10-20-200εκκ απο τα λεφτα ΜΑΣ (μαζι τα κανανε) να ‘ουμ..
    β) τα λεφτα του βαζελου ειναι κλειδωμενα. Απλα ‘καθυστερουν’ οσο μπορουν καταβολες γιατι απο τη μια δεν υπαρχει φραγκο και απο την αλλη παιζωνται πολιτικα παιχνιδια. Οπως π,χ πως μεταβιβαστηκαν χρεη στο Σκαι και τι γινεται με την αδειοδοτηση.. Σαν διασικασια ομως απο τη περιφερεια ειναι κλειδωμενα.
    γ) Αν διαβασες το δανειο ειναι για 20. Εγω με σημερινες τιμες σου ειπα και με minimum 8,000 Χ300 = 24ΕΚΚ. Φυσικα και εχει τοκους. Αν θες να κανουμε ενα financial projection (εχω ΠΟΛΥ ΩΡΑ μιας και γυρισα σπιτι απο το ματς και οι αλλοι εχουν παει για φαγητο..) μπορουμε να υπολογισουμε και το collateral για το δανειο και ολο το project που εχει βγαλει μια κοστολογηση γυρω στα 2200 ανα θεση.
    Ας πουμε π.χ οτι κανεις 10,000 καρτες (τι διαολο σε νεο γηπεδο θα μπεις) και εχει 350 ευρω μεσο ορο. Πας στα 3,5εκκ/χρονο η 35 τη 10ετια. Απλα νουμερα ειναι.

    Τελος κανεις ενα ΚΟΙΝΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε με τη ΠΑΕ ΑΕΚ. Ισα ισα που η ΠΑΕ θα πληρωνει χρηση στη Δικεφαλλος. Οποτε το αν θα παρει το Πλατελα η τον Κουτινιο η ΠΑΕ εχει τοσο σχεση με το αν η δικεφαλος θα σερβιρει Hendricks η ελληνικο διπλο στο cafe του γηπεδου.
    Αλλο μαγαζι το ενα ΑΛΛΟ μαγαζι το αλλο.
    Ειναι σαν να απαιτεις απο την aegean να βαλει λεφτα να παρει CF η ΑΕΚ!

    Ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο τι παιζει με τον Ιβαν και τον Alpha. Η προταση εγινε τη πεμπτη και ο Κοντομηνας το συζηταει ζεστα.

  7. Ο/Η kalogritsas λέει:

    “Τελος κανεις ενα ΚΟΙΝΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε με τη ΠΑΕ ΑΕΚ. Ισα ισα που η ΠΑΕ θα πληρωνει χρηση στη Δικεφαλλος.”

    εσύ το κάνεις πρώτος, γιατί ανάγεις τα έσοδα στον αριθμό των διαρκείας, ενώ ακριβώς τα έσοδα θα είναι το ενοίκιο δηλαδή ένα πολύ χαμηλότερο ποσό (της τάξης των 200.000) και η αξιοποίηση των εμπορικών χώρων για τους οποίους το σχέδιο λέει ότι θα είναι ήπιοι, δηλαδή ΔΕΝ βγαίνουν τα κουκιά. Τα κουκιά θα βγουν ακριβώς μόνο όταν πάνε όλα τα λεφτά εκεί, δηλαδή κόβοντας έσοδα από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Δηλαδή μειώνοντας την δυναμική του προιόντος α από την οποία εξαρτάται η δυναμική του προιόντος β.
    Η λέσχη φίλων ΑΕΚ φτιάχτηκε ακριβώς για να γεφυρώνονται τέτοιου είδους διαφορές, και νομίζω ότι σιγά-σιγά φτιάχνεται το νομικό πλαίσιο για ομίλους εταιρειών.

    4εκ μόνο κέρδος η τράπεζα? χμμμμμμμμμμμμμμμμ σοβιετία γίναμε?

    “Ειναι σαν να απαιτεις απο την aegean να βαλει λεφτα να παρει CF η ΑΕΚ!”

    χμμμ από τη στιγμή που κάποιος μονομερώς ταυτίζει αυτά τα 2(περιφορά κυπέλλου στην εταιρική εκδήλωση κ.α), αυτόματα λες γιατί δεν γίνεται αυτό και από την ανάποδη?

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    200.000? το μηνα εννοείς μαλλον…
    Εδω είχαν κανει σύμβαση για περιπου 1.3 εκκ στο προπονητικό αν θυμάσαι αρχικα και εβγαινε περιπου 14 εκκ στη δωδεκαετια ΜΟΝΟ το ενοικιο στο Νοτια. Ενα προπονητικο που ΑΛΛΑ ελεγε η συμβαση ( 5 γηπεδα ) και ΑΛΛΑ παραδοθησαν (3) Μια συμβαση που προς τιμην του ο Γιωργος ΔΕΝ υπεγραψε τοτε και ειχαμε γραψει πολλα ποστ στο παλιο blog.

    Η λέσχη φίλων ΑΕΚ ΗΔΗ παίρνει το 40% απο Περσυ.
    Για να μην το τρέχουμε μακριά κοιτα πως δουλεύει ο οσφπ στο θέμα και σκέψου κατι παρόμοιο στην ΑΕΚ. Δε μπορω να πω παραπανω ο νοών νοείτω.
    Ποσες εταιρειες ειναι (Θρυλλος Α.Ε, ΠΑΕ ΟΣΦΠ, SPORTS UNITED, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε κλπ) και πως μια ΠΑΕ που κονομαγε 40-50 εκκ τη χρονια ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ απο uefa, πωλησεις παικτων, εισητηρια διαρκειας + απλα + χορηγιες + τηλεοπτικα + διαφημισεις +++++ χρωστουσε στο ισολογισμο του 14 που βρηκα 58,3 εκκ.

    Γιατι δηλαδη να μη μπει back to back collateral απο τη μια σε στην αλλη? νόμιμοτατο ειναι και μια χαρα… Ολα πρεπει να τα γράψουμε?

    Όμιλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μιας και η ΑΕΚ ως ΠΑΕ δε μπορει ουτε μπουτίκ να εχει. Έξω ου και οι empire κλπ.Υπαρχει η ΠΑΕ και μετα οι αλλοι.
    Δεν ειπα 4, ειπα ενα απλο παράδειγμα με σημερινές τιμες που φυσικα δε θα παίζουν στο μέλλον.
    Όπως σου ειπα αλλο ενα απλο με 15 και βάλε που ειναι ενα ρεαλιστικό νούμερο. Άλλωστε η κοστολόγηση αυτη ειναι που έγραψα. 2200-2500 η θέση. Κανε τις θεσεις Χ2500 και βγαζεις το κοστος.
    Αν θες κοιτα το euribor, βαλε ενα κοστος χρηματος για τη τραπεζα επιπλεον και μπορεις να εχεις και το κοστος δανεισμου αναλογα τη χρονικη διαρκεια σε %, οπως ειναι και η σωστη μετρηση και οχι σε λεφτα φυσικα.

    Οσο για το αλλο δε ξερω αν το εχεις καταλάβει αλλα πάμε φουλ για σοβιετια..αν κάτσει 1-2 χρονια ο αλλος ακομη. ΗΔΗ η αλλη βγηκε και ειπε προχτες οτι οι επιχειρηματιες πρεπει λεει να ΞΕΧΑΣΟΥΝ οτι εχουν δικα τους μαγαζια!! ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ κανονικα…

    Και ο Αδαμίδης γύρναγε το κύπελλο στα μπουζούκια αυτο δε το κανει του Ρέμου. Εκτός αν νομίζεις οτι θα πουλήσει π.χ τον Σίμοες για να πληρώσει καύσιμο τα πλοία η αν απο τα κερδη της Aegean θα πει στους μετοχους της στην Αμερικη (εκει που κανει το trade δηλαδη) 10-20 εκκ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ και αντι να τα διανέμω σε εσάς και στο μαγαζι, παιρνω τον μάνταλακοβιτς στο τέρμα και το κουτσοβιτς στην επίθεση…

    ΥΓ Υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ τροποι αν θες να διαχειριστεις τα οικονομικα μιας εταιρειας. ΝΟΜΙΜΟΙ 100% και πεντακαθαροι.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    το θεμα χρηματοδοτησης του γηπεδου ειναι ενα αγκαθι.

    απο τη μια η ομαδα πρεπει να εχει το δικο της γηπεδο αλλα αυτο θα πρεπει να παραγει προσθετα εσοδα αποπληρωμης του κοστους κατασκευης του .
    τα σχεδια του γηπεδου και οι οικονομικες προοπτικες της ομαδας δεν με κανουν αισιοδοξο.

    ουτε σοβαρους εμπορικους χωρους εχει το γηπεδο , ουτε σημαντικα αυξημενα εσοδα προβλεπεται να εχει η παε μετα το ελληνικο στραπατσο στην ευρωπη αλλα και το οικονομικο-κοινωνικο χαλι στην χωρα μας.

    ισως το καλυτερο θα ηταν να παρουμε το οακα με τους πλουσιους χωρους , να πουλησουμε τον καλατραβα για παλιοσιδερα και αν βαλουμε ενα συγχρονο οικολογικο και πρακτικο στεγαστρο , να φτιαξουμε εναν εμπορικο-αθλητικο πολυχωρο που θα δινει εσοδα ακομη και οταν δεν αγωνιζεται η ομαδα (2-3 συναυλιες το καλοκαιρι μπορει να βγαζουν μια καλη μεταγραφη) , να φτιαξουμε πολλες σουιτες για διαφορα βαλαντια , να γλυτωσουμε απο εξοδα αδειων-αναπλασεων κλπ και τα χρηματα να πεσουν σε μια διαμορφωση του γηπεδου συγχρονης αντιληψης και κουλτουρας.
    ας δωσουμε και τη νεα φιλαδελφεια αντιπαροχη στο ταιπεδ να γλυτωσουμε χρηματα…

    δλδ να υπαρχει γηπεδαρα διπλα απο την αττικη οδο , διπλα απο τον ησαπ , διπλα απο το mall , να εχει παπαδες απο χωρους , να ειναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ και εμεις να εχουμε κολλησει με τα οικοπεδακια και τους βλαχοδημαρχους?

    ΥΓ: τελιακ αυτοι οι γαυροι πρπεει να τρωνε περισσοτερο σανο και απο τους συριζαιους…

    προς ναυαγιο λεει με νιλμαρ , καρντοσο, τιοτε…

    απο την αλλη πωληση ρεκορ του πουλιδο στους μεξικανους με 16 μυρια.
    100φορες πανω απο την αξια που τον ειχε αγορασει ο κομποτιακος !
    λογικο. εβγαλε ματια ο παιχταρας…
    ε ρε ξεπλυμα το καρτελ !!!
    ενας εισαγγελεας δεν υπαρχει σε αυτον τον τοπο?

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    To κοστος του ΟΑΚΑ ειναι χονδρικα το μισο απο τη ΝΦ αλλα εχεις 2 θεματα ΒΑΣΙΚΑ.
    1)ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ και δεν ειναι δικο σου
    2)Ξανα- ΜΠΛΕΚΕΙΣ με την ιδια γραφειοκρατια- για να μη σου πω παραπανω μιας και ειναι η ΕΟΑ στη μεση. Εχεις εσυ- η καποιος γνωστος σου φανταζωμαι- προσπαθησει να κανει μιας απλη δουλεια (να κοψεις ενα δεντρο ας πουμε η να βαλεις μια περγκολα στο κηπο σου) και ξερεις τι τρεξιμο και τι χαρτουρα θες απο δημους, πολεοδομιες, ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΗΣΑΠ ΟΛΠ τον οργανισμο προστασιας κορμορανων (που εχει αυτο το πανεμορφο παρκο στον Ελαιωνα τιγκα στο σκουπιδι και στο σκατο) και ολο αυτο το σκυλολοι των ΔΥ-ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ.
    Ξερεις φανταζωμαι οτι το στεγαστρο π.χ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και χωρις αδεια ετσι? Αν δε το ξερεις μαθε το.. Ο ιδιος ο Γαλακτοπουλος (προεδρος του ΟΑΚΑ) το εχει αποκαλυψει οτι η αδεια αφορα ΠΕΡΓΚΟΛΑ!!!!
    Ξερεις οτι το κολυμβητηριο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ και γι αυτο δεν μπορει να διοργανωσει το πρωταθλημα Ελλαδας ετσι?

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ γινωνται αυτα.

    Εχει ΦΑΕΙ η μανταμ και ο μπουλης της που πουλησε χαλυβες μεχρι και στα αδεσποτα, απο 500 μεριες το 2004. ΤΥΧΑΙΑ νομιζεις εγινα ΟΛΕΣ οι κατασκευες μονιμες με μπετα?

    Οπως ξερεις οτι το Mall διπλα επισης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ και οχι μονο χτιστικε αλλα και πουληθηκε απο τη Lamda στην HSBC!!! Γιατι καλα να χτισεις κατι- αντε το κανεις επειδη εχεις πλατες- αλλα να το πουλησεις κιολας? Χωρις αδεια και σε αγγλικη τραπεζα? Που σημαινει οτι ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (αυτο δινει το ΟΚ σε πολεοδομιες κλπ) ηταν μεσα στο κολπο και στο χτισιμο και στο πουλημα..

    Κατι τελευταιο: ο Αλιεξης παει ΠΑΡΑΝΟΜΑ να καβατζωσει το ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ του Ελληνικου κρατους αλλα της ΕΟΑ. Οπως ΠΑΡΑΝΟΜΑ κανει τη διαδικασια με τις αδειες στη τηλεοραση που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΙΝΙΣΚΟΥ- ΠΑΠΠΑ αλλα του ΕΣΡ. Γι αυτο αλλωστε και θα καταρρευσει και μετα ως αντιπολιτευση θα λενε εμεις τα βαλαμε με τη διαπλοκη (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) αλλα δε μας αφησατε..
    Το ΟΑΚΑ για να κλεισω δινεται ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟ. Μπασκετ-ποδηλατοδρομιο-κολυμβητηριο-τεννις κλπ. ΠΟΙΟΣ παει να μπλεξει με τους τρελλους? Μονο τις ομοσπονδιες να βαλεις που θα σε ζαλιζουν day one δε θες τιποτε αλλο. Θα σκασει ο καθε πικραμενος ποδηλατης-κολυβητης-τεννιστας κλπ να θελει προπονησεις και αγωνες και αντε βγαλε ακρη.. Θες ολοκληρο στρατο υπαλληλων για να τους κανεις καλα ολους αυτους…ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.

    ΥΓ ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν οι γνωστοι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ που θα λενε τις μαλακιες τους.Απο ΜΑΚΡΙΑ παντα και εκ του ασφαλους. Γιατι απο κοντα πρωτον ειναι κοτες και δεν εμφανιζωνται ΠΟΥΘΕΝΑ και δευτερον ειναι large ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    Τα οποια θεωρουν – μη με ρωτησεις γιατι ειναι αγνωστο- οτι ειναι λεφτα ΜΑΣ, μιας και μαζι τα καναμε και καπου μας εριξαν στη μοιρασια (και εκει κοτσους μας πιασανε εμας τις γατες) . ΜΑΖΙ πληρωνουμε το μαγαζι αρα οχι μονο εχουμε αποψη αλλα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κιολας. Ειναι σα να κατεβω εγω στο μαγαζι σου στη Καλαματα και με το που θα μπω μεσα να αρχισω ΧΥΔΑΙΑ να φωναζω πως το εχεις βαψει ετσι, τι νουμερο υπαλληλο εχεις αυτον-διωξτον, πως χειριζεσαι ετσι το καταστημα και φυσικα στο τελος ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑΜΕΙΟ και να σου πω τι και πως. Και αμα δε κανεις οτι σου λεω, να σε βριζω ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ μη φαω και καμμια μπουφλα απο κοντα-δε λεει.
    Ειπαμε μαζι πληρωνουμε- πριν γυρισουμε πλευρο το βραδυ.

    Ετσι δε δουλευει η Ελλας σημερα? ΑΥΤΗ δεν ειναι η νοοτροπια? Οσο πιο ΣΤΟΥΡΝΟΣ εχεις ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μεινεις τοσο πιο βαρια ειναι η αποψη σου.

    Δινουν δηλαδη ‘συμβουλες’ μονο, αλλα να δωσουν κανα δεκαυερω δε παιζει- αλλωστε by definition ειναι λεφτα ΜΑΣ. Οι γνωστοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που ως ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟΙ ‘ξερουν’ αλλα κρατανε τη γνωση μονο για να τη παρεχουν ως συμβουλη. Ειναι δε τοσο large που δεν την εκμεταλλευωνται ουτε καν για τον εαυτο τους και εχουν μεινει (εκτος απο αμορφωτοι τεμπεληδες που ειναι επιλογη τους) και κακομοιρηδες στο μυαλο και στη ζωη τους.

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ. Ειναι οι γνωστοι ‘επαναστατες’ που εχουν σπουδασει το πανεπιστημιο της ‘ζωης’ a.k.a ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ δηλαδη, εχει μπολικους γυρω στο 36% μετρηθηκαν τη τελευταια φορα. Εξαλλου σε καποιον ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ τεμπελη, το να ζητας να διαβασει ειναι σαν να περιμενεις απο ενα σκυλο να νιαουρισει.