Λεσκοτ

IMG_5539

34 χρονων υψος 1,90. Εχει εμπειρια (Premier επαιζε οχι …Super League) ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι. Χαμηλα εχει θεμα. Μεγαλο θεμα. Ο λογος ειναι οτι εχει εμπιστοσυνη στα ποδια του πολυ παραπανω απο οτι ξερει μπαλλα. Προσοχη δε λεω οτι ειναι κακος, λεω οτι ΣΤΗΝ PREMIER ηταν τσαφακιας, θα στην εκανε τη πατατα μεσα στο ματς 100%. Βεβαια αλλο premier που εχεις να αντιμετωπισεις τον Κουν, Σταριτζ, Ρουνει, Αζαρ κλπ και αλλο ελλαδα που εχεις να χτυπησεις τον Ιντεγε.. Αυτο ειναι το συν στη περιπτωση: αν ΔΕΝ τη δει οτι ειναι παικταρας τοτε τη δουλεια μας θα τη κανει. Αλλο ενα συν οτι ειναι Αγγλος και οι Αγγλοι οταν λενε θα κανουν μια δουλεια τη κανουν. Αλλο μειον ειναι το προβλημα που κουβαλαει ΧΡΟΝΙΑ και τον αφησε με μια εγχειρηση στο γονατο. Ειναι και 34 στα 35 και αυτα θα τα ξαναβγαλεις αμα παιξεις συνεχωμενα ματς.

Παντως ειναι σε ΠΟΛΥ πτωτικη πορεια και εμενα σαν παικτης ουδεποτε μου αρεσε. Το CB πρεπει να δινει σιγουρια. Δε λεμε να ειναι αλανθαστο αλλα ο Λεσκοτ ΠΟΤΕ δεν ηταν ουτε Τερι, ουτε Φερντιναντ ουτε Τουρε, αφου μιλαμε για Premier League. Ηταν Σκρετλ και οποιος παρακολουθει Premier ξερει τι εστι Σκρετλ.. Ο μισθος του το 2012 (πριν 4 σαιζον δηλαδη) ηταν στα 4,68 εκκ ΛΙΡΕΣ δηλαδη γυρω στα 6εκκ ευρω ΕΤΗΣΙΑ. Εμεις τον πηραμε 2 χρονια για 800 χιλιαρικα- 400 το χρονο. Αν υπολογισουμε οτι ενας παικτης σε αυτο το επιπεδο οταν παει εκτος Αγγλιας- ποσο δε στη ΟΥΓΚΑΝΤΑ της Ευρωπης ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ποτε θα αρχισει το πρωταθλημα- χτυπαει μεγαλα νουμερα, το να παιρνεις λιγο πανω απο τον …Μανταλο δειχνει τοσο τους στοχους οσο και την αξια του.

Μακαρι να μας βγει αλλα ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ αυτα που γραφουν, γιατι γραφουν ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ενα σκληρο κορμι, ψηλος που θα σου γεμισει τη θεση ειναι. ΟΥΤΕ μπαλλια εχει, ΟΥΤΕ θα σου κατεβασει το τοπι στα χαφ. Θα σε βοηθησει στα στημενα εντος και εκτος αρκετα μιας και η ομαδα ΔΕΝ εχει κεφαλοσφαιρηστες: σοβαρες κεφαλιες περσυ επιθετικα επαιρνε μονο ο Γιοχανσον και αυτος επειδη τον πηγε μπροστα ο Gus και καπου εκει τελειωνε το παραμυθι, με την εθνικη ΤΑΠΑΣ που εχουμε κουβαλησει. Φετος με τον Αλμειδα, τον καλογερο και τον Λεσκοτ γεμιζεις 3 βαρια κορμια ΕΞΤΡΑ στα επιθετικα στημενα. Μαλλιασε η γλωσσα μας περσυ να λεμε οτι δεν υπαρχουν παικτες 1,57, ουτε μπορουν τα 1,65 να απειλουν αναλογα τα αντιπαλα μπακ. 300 φορες το ειπαμε και τα 43 γκολ συνολο ηταν η αποδειξη με τα 24 να ερχωνται απο τους μεσους. Οι επιθετικοι μας εβαλαν 15 γκολ συνολο (9 Αραβιδης-3 Πεκχαρτ-2 Τζιμπουρ-1 Κρισαντους) πρεπει να ειναι απο τις φτωχοτερες συγκομιδες επιθετικων της ΑΕΚ.

Στα αλλα για να συνφωνησω με σχολιο σε post χτες του bandog που ειδα ο Gay παλευει λεει να δωσει 2εκκ για τον Καρντοσο. Ο αλλος που ειχε κλεισει, προς το παρων καπου χαθηκε στο Αλ Χαλιλι μιας και ηθελε και αυτος αλλα 2 μυρια. Την ιδια ωρα- που δεν δινουμε 2 μυρια για τον Καρντοσο- απαιτουμε 2 μυρια για το Σιοβα και ο …..Πουλιδο που μαγεψε τους παγκους περσυ πωλειται λεει 16εκκ ευρω. Ρε αθεοφοβοι πραγματικα δηλαδη το ΣΑΝΟ και η ΜΠΟΥΓΑΔΑ δεν εχει οριο. Τωρα θα μου πεις επενδυσεις χωρις τα λεφτα του Μισελ γινωνται? Δε γινωνται. Εγινε μια φορα το 2010 οταν μπηκε ενα καλο χωσιμο- αλλιως δεν εμπαινε- με την ΑΕΚ στα στιβαρα χερια του Δημητρεχα-Αδαμιδη-Θανοπουλου και σια και τον ΠΑΟ να κανουν κοντρα οι 100 Abramovic ποιος θα τη κανει πιο γρηγορα με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ τον ΜΙΔΑ Βγενοπουλο που τη κοπανησε πιο γρηγορα απο Aston Martin σε πιστα.  ΟΤΙ πιανει αυτος ο ανθρωπος σταχτη γινεται. Μιδας απο την αναποδη, δεν εχει αφησει τραπεζες, ναυτιλιακες, αεροπορικες, νοσοκομεια, γαλατα ΟΛΑ τα εχει κανει μουτι.  Με τα σιγουρακια του πενταετους πλανου επεσε η πενηνταρα (οτι επεσε επεσε βεβαια να το λεμε αυτο), που πηραμε πισω ΣΥΝ καμμια 150αρα minimum απο το 2010. Ελα ομως που χωρις την UEFA παλευουμε να δωσουμε 2εκκ να παρουμε ενα παικτη.. Ετσι ειναι αυτα και ας τα βλεπουν οσοι εχουν τοση σχεση με διοικηση και τρεξιμο εταιρειας οσο εχει ο Μπουονανοτε στο να παιρνει κεφαλιες στη περιοχη. Κακο δεν ειναι βεβαια, στην Ελλαδα ειμαστε οπου οσο πιο ΣΤΟΥΡΝΟΣ επιλεγεις να μεινεις τοσο πιο ‘εξυπνος’ περνιεσαι: ο μικρος Αλιεξης εφτασε μεχρι ΠΘ και ο Πακης προεδρος, στα της ΑΕΚ θα κολλησουμε?

ΥΓ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ (αν υπαρχει) της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ σε μια δηλωση: «Η εποχή του εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν»

Ζητω ο μεγαλος πατερουλης! ΟΛΑ ΚΡΑΤΟΣ..και οι φασιστεροι στο τιμονι να ελεγχουν τι ειπες τι ακουσες τι εκανες και τι ‘επιτρεπεται’.

Ζητω ο Σταλιν και η ΕΣΣΔ..

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Λεσκοτ

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Όπως και να έχει εδώ είναι το πρωτάθλημα του Μπανανιστάν, όσο και μεγάλη πτώση να έχει στην καριέρα του σε σχέση με Κολοβέτσιους και Λαμπρόπουλους που τα τρώγανε από τον Λεβαδιακό πέρυσι, και από τον Βενέτη φέτος σαν σε προπόνηση, σίγουρα θα είναι καλύτερος, αρκεί να μπει στο κλίμα..και όπως λες να μην το δει βεντέτα.
    Όλοι στο χόρτο κρίνονται
    Για τους ιμιτασιόν αριστερούς τι να πεις, τσιράκια μας θέλουν των 470 ευρώ όλους
    Το ανησυχητικό είναι ότι δεν κουνιέται φίλο και φαίνεται ο κόσμος να μην μπορεί να αντιδράσει, το σχέδιο τους πάει καλά, έχουν στρέψει την προσοχή του κόσμου αλλού π.χ. μετανάστες και θέλουν να τα κάνουν όλα κρατικά, σπίτια επιχειρήσεις τα πάντα

  2. Ο/Η Κώστας λέει:

    Τον Λέσκοτ τον ψιλο-έσωζε ο Κομπανυ, που όσο να ΄ναι το κατέχει λίγο καλύτερα, όσον αφορά τοποθέτηση στο γήπεδο και “διάβασμα” φάσης. Με αυτόν τον Σκτρελ πάντα απορούσα γιατί η Λιβερπουλ δεν τον είχε σφουγγαρίσει εδώ και καιρό. Μόνιμη πηγή κινδύνου πίσω, αλλά στην Αγγλία εκτιμούν το όσο τσομπάνης και αν είσαι, αν μάχεσαι και το παλεύεις όσο μπορείς, κάπως στέκεσαι. Αυτό μάλλον τον έσωζε. Άλλο αστείο ήταν ότι και καλά εκείνον τον Άγκερ -τον Δανό- τον ήθελε η Μπαρτσελόνα και τελικά πήγε πέρυσι, στην Μποντμπυ και δεν προλάβαιναν να πηγαίνουν στη σέντρα. Ίσως τον βάζετε τον Λέσκοτ να πέφτει σα μαχήμι και τον Τζέσας Ουκρανό λίγο πιο πίσω να σκουπίζει. Λόγω περισσότερου μυαλού και μη ταχύτητας.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Αν το Overlay (που για καποιο λογο προφερεται οβερΛΑΙ στο Ελλαντα) των παγκων, ο μεξικανος γκολεαδορ που εφερε ο…..Κομποτης περσυ, το ΠΟΥΛΙΔΟ πωλειται 16εκκ (δε ξερω αν ειναι δηναρια, ΛΕΚ, η ρουβλια) ο βασικος CF ο μεγιστος ο -τη βρισκω μονο με φτυαρι-Ιντεγαρος ποσο κανει? 35?50?127εκκ?
    Μηπως κανει οσο ο Κωστας-Τσαφ-Μανωλας που εβαλαν ορο στους Ιταλους για 50% αν πωληθει αυτη τη περιοδο? Ορο 50% σε Ιταλους να σου ΔΩΣΟΥΝ λεφτα? Ειδικα μετα το 2006-07 που σταματησε η χρηματοδοτηση του Ιταλικου ποδοσφαιρου? Ιταλος να δωσει λεφτα? ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ρε αυτοι by default δε δινουν νερο στη μανα τους και εσεις βαλατε ΟΡΟ 50%?
    Εισαστε σοβαροι?
    Ενας Ιταλος βγηκε να το παιξει μαγκας και πηρε τον παρτα-ολα προπονητη και απο τοτε δεν εμεινε καστανο στο ταμειο. Μεχρι που αναγκαστηκε να πουλησει την ομαδα οσο οσο στα κινεζια απο τα ΦΙΔΙΑ που ειχαν βγει στους ισολογισμους. Πηρε ομως ενα special ΚΑΤΣΑΡΟΛΙ να πινει καμμια σουπα , τωρα που δεν εχει ομαδα..

    @ Κώστας
    Σοβαρα CB ηταν αυτα που ειπα. Ο Κομπανι ειναι καλος μεν αλλα μια παιζει και 10 καθεται- αρα το κακο που κανει, αφηνωντας την ομαδα ξεκρεμαστη να αναζητα λυσεις ειναι μεγαλυτερο: γνωμη μου ειναι οτι τελειωσε απο τη city και πλεον Οταμεντι-Stones ειναι το βασικο διδυμο.
    Τωρα για την ομαδα μου εχουν περασει παλταδουρες και παλταδουρες- οπως και παικταραδες 20 χρονια. Πισω σε αντιθεση με μπροστα- παντα ειχαμε θεμα που ΔΕΙΧΝΕΙ να σοβαρευει σιγα σιγα οπως και ολη η ομαδα: μπορει να εχουμε χασει 5 ποντους σε 3 ματς αλλα παιξαμε 3 εκτος εδρας με 2 την αρσεναλ και τη δευτερη περσυ τοτεναμ. Παιζουμε μπαλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και η ομαδα δειχνει οτι ειναι θεμα χρονου να ρολαρει, το θεμα ειναι να μην μεινουμε πισω απο νωρις. Η ΧΟΝΤΡΗ ΓΚΕΛΑ ηταν τη δευτερη αγωνιστικη αλλα αυτα στο νησι γινωνται: o special εκανε ΑΜΑΝ να κερδισει στο 94 μια ομαδα που εχει ροστερ 14 παικτες ΣΥΝΟΛΟ και δεν κανει καν δευτερη αλλαγη γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχει ποιον να βαλει. ΤΣΕΛΣΚΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ, City που ειδα μεχρι το 60-65 επαιξε πολυ καλα.
    Την επομενη αγωνιστικη εχει Referee United-City οποτε αυτοματα ενας απο τους 2 χανει βαθμους. Οπως ειδα τις ομαδες ΑΝ το επαιζα βλεπω Χ-2 το ματς.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Ναι αλλα επαιξε ο Μανωλας πισω. Λιγο το εχεις να εχεις ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΑΝΩΛΑ πισω? Ευτυχως που δεν εκανε παιδια και ο Μπαγεβιτς να λες και δεν εχουμε και 2-3 απο αυτον ως διαδοχους στην ομαδα να κανουν τα τοτεμ.

    Τωρα για το αλλο καμμια ιμιτασιον. ORIGINAL οσο παει, ΑΥΤΗ ειναι η αριστερα. Μια Σοβιετια, ενα ανατολικο μπλοκ, μια Κουβα, μια Β.Κορεα, μια Βενεζουελα. ΟΠΟΥ και αν εχει αριστερα στο πλανητη προκοψαν οι επαναστατες-ιδεολογοι της τεμπελιας και του κρατισμου.
    Μην αγχωνεσαι κοιτα λιγο τα εσοδα του κρατους απο Μαιο ως και Ιουλιο που κανουν κοντρες οι αραχνες με τις μυγες στα ταμεια, κατσε που σκανε οι ΕΝΦΙΑΔΕΣ και αλλοι 300 φοροι απο μεθαυριο, κατσε να μπει και ο κοφτης να δεις πως θα πεσουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Κατσε να πεσουν οι περικοπες στου ενστολους (καταργηθηκε το 5% που πηγαινε στα ταμεια απο το συνολο των αμυντικων δαπανων- ξερεις τι σημαινει αυτο ετσι? ταμεια ΓΙΟΚ χωρις το 5%), κατσε να δεις τι αλλο ερχεται με πρωτο τα 12-15 λεπτα στο λιτρο φορο, κατσε σου λεω εχει γελιο…
    ΩΣ ΩΡΙΜΟ φρουτο, αβασανιστα που λενε και οι βιζιτουδες..

    Το θεμα εινα βεβαια οτι προλαβαν και σε εχωσαν σε 1,5 χρονο 100δις μεσα, αλλα καλα να παθει ο περηφανος λαος. Αξιοπρεπεια ηθελε, μουζαλαδες πολλακηδες παππαδες μπαρουφακηδες και αλιεξηδες. Ας σκυψει λιγο να του τον χωσουν δε θα παθει τιποτα αλλα κυριως μη βγαλει ΑΧΝΑ. ΜΟΚΟ και ΤΟΥΜΠΕΚΙ κανονικο, η ωρα να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ (3 ΦΟΡΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Κοινως ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ παντα..

  5. Ο/Η bandog λέει:

    λοιπον, η ομαδα κατα τα φαινομενα ενισχυθηκε . φυσικα κριτης θα ειναι το χορταρι αλλα με δεδομενη την οικονομικη συγκυρια , τις οικονομικες δυνατοτητες (που θα μπορουσαν να ειναι μεγαλυτερες) και τον ανταγωνισμο , νομιζω οτι τα πηγγαμε σχετικα καλα μεταγραφικα.

    επιθεση ηρθε ενα βαρυ (υπερβαρο μαλιστα) ονομα που λογικα θα πρεπει να κανει πλακα στην ελλαδα και αναμενεται ευκολα να ξεπερασει τα γκολ των τζιμπουρ-κρισαντους-μπρεσεβιτς που αντικατεστησε.
    αποκτησαμε και τον καλυτερο ελληνα περιφερειακο επιθετικο του περσινου πρωταθληματος στη θεση του νανου που περασε και δεν ακουμπησε.
    θεωρητικα λοιπον ειμαστε καλυτεροι στην επιθεση απο περσι και πιθανοτατα με λιγοτερο οικονομικο κοστος.
    ισως να θελαμε εναν ακομη επιθετικο αλλα περιμενουμε κατι περισσοτερο απο βαργκας φετος.

    στα εξτρεμ ηρθε ενας αργεντινος που φαινεται πως θα βοηθησει ενω ηρθε και ο οικοδομος στη θεση του μπαρμποσα που αν και χειροτερος απο τον πορτογαλο μαλλον αγωνιστικα θα αποδωσει καλυτερα απο αυτον .
    συνεπως και στα εξτρεμ μαλλον καλυτερα θα ειμαστε.

    στα χαφ θα θελαμε ισως κατι καλυτερο. περμενουμε πολαλ απο το μανταλο που δεν ξερω αν μπορει να μας τα δωσει. δυναμη αμς θα ειναι το διδυμο σιμοες-γιοχανσον που αναλογο του δεν εχει αλλος στο πρωταθλημα. θα θελαμε εναν ζουκουλινι αντι για εναν γαλανοπουλο σε περιπτωση στραβης αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να προβιβασουμε και καμια ακαδημια για να υπαρχει κινητρο.
    εκεινος ο κορδερο ειναι ακομη στην ομαδα?

    στην αμυνα σαφως ειμαστε πολυ καλυτεροι . αλλο αρθο και αλλο τσιγκρινσκι-λεσκοτ.

    η παραφωνια εξακολουθει να ειναι στο τερμα που ειναι κατωτερο των απαιτησεων της ομαδας.

    τεσπα , για να μη πολυλογω , εχω μια ελαφρια αισιοδοξια οτι φετος θα τους γ@μησουμε!

    στο γαυρο θα πεσει πολυ γελιο φετος.
    το noor θα ξεφορτωνει τονους σανο στο λιμανι.
    βεβαια οι γαυροι δεν ειναι τοσο μαλακες οσο νομιζουμε απλα ειναι πολυ αλαζονες για να βγαλουν προς τα εξω τη μουρη που εχουν οταν κοιταζονται στον καθρεφτη.

    εχθες λεει ο τιοτε πηγε στην Πολη να κλεισει στη γαλατα και αφου τον εκοψαν οι γιατροι αποφασισε οτι ο θρυλος ειναι μεγαλυτερη ομαδα και κοιταει προς λιμανι !
    σημερα διαβαζω πως εκλεισε ενας πορτογαλος που εχει δεκα φορες πιο βεβαρυμενο ιατρικο απο το λεσκοτ !

    τωρα για τους συντροφους του συριζα τι να πω…..
    δεν υπαρχουν πιο ξεπετσιασμενα τομαρια σε κυβερνηση οπουδηποτε στον κοσμο .
    τις αυταπατες τις συγχωρουμε αλλα το να γλυφεις εκει που φτυνεις και να κανεις αυτα που κατηγορουσες ειναι ο απολυτος πολιτικος ξεπεσμος…
    προσωπικα εχω φτασει στο σημειο να σιχαινομαι και να τους κραξω….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Ο Κορδερο εφυγε. Φημες λενε οτι οταν πηγαινε στο parking στο Σπατο για να παρει το αμαξι να φυγει, τραυματιστηκε πατωντας ενα χαλικι σε μεγεθος μπιζελιου. Αναμενεται να ειναι ετοιμος με τη νεα χρονια εκτος αν πεσει σκονη απο κανα κουραμπιε στο ματι του και το παει για Πασχα. Στη δε επιστροφη του θα μανουριασει με τον τεταρτο-πεμπτο προπονητη στη σειρα γιατι δε παιζει day one βασικουρα.

    Σιγουρα η ομαδα ειναι πιο δυνατη σε μοναδες απο περσυ, δε το συζηταμε καν. Στον αξονα ειμαστε πλεον δυνατοι στα φτερα φτερουδες. Αμα ο Λαζαρος ειναι η λυση βρασε ορυζα.

    Η αληθεια ειναι οτι οταν ειπε στη κουβεντα οτι θα φερει 5 δυνατους παικτες ΔΕΝ τον πολυ πιστεψα. Το εκανε ομως εστω καθυστερημενα οποτε παμε να τους δουμε.