3-5 αγωνιστικη

Τριτη η Πεμπτη αγωνιστικη χτες? Εχει καμμια σημασια? Ολοι με ολους θα παιξουν και σημασια εχει μονο η κληρωση- αρα η σειρα που θα παιχτουν τα ματσακια. Γιατι ωραια τα λεμε αλλα ακομη καλυτερα να τα κανουμε κιολας.
Ειδα φασεις μονο- αρκετες- μιας και αρνουμαι να βαλω Nova αρα και Forthnet. Τη πρωτη γιατι μπροστα τον ΟΤΕ ειναι για τα μπαζα, εκτος αν θεωρει καποιος οτι το ελληνικο ΄πρωταθλημα’ ειναι καλυτερο απο τη premier π.χ και τη δευτερη γιατι ειναι με διαφορα ο χειροτερος ISP της Ελλαδας απο τα χρονια της Κρητης. Ασε που απο οσο ειχα δει ειναι και 3 φορες πιο ακριβα να βλεπω το ντερμπυ Πλατανια-Κερκυρας απο το Manchester-Liverpool π.χ
Τα 3-4 εκτος ντερμπυ ειναι καλλυμενα ενιοτε με καμμια προσκληση σε βαζελο-γαυρο ειτε με ενα κουπονι απο εφημεριδα αξιας 2-4 ευρω αν βαριεμαι. Στο βαζελο π.χ περσυ με καλεσαν στα επισημα- συμμαθητης και καλος φιλος- αλλα ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ αυτο το τσαντηρι και δε πατησα. Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σα χωρος σαν ασφαλεια σαν οτιδηποτε.

Το ΜΠΑΟΚ ειναι ΜΠΑΟΚ και ΜΠΑΟΚ θα μεινει. Ξεκινει καθε χρονο για πρωταθλημα και τελειωνει με υπηρεσιακο προπονητη- συνηθως τον ΓΧ. Που με τις μερες και τα ματς που εχει στο παγκο του ανετα περναει τους ‘κανονικους’ προπονητες. Χτες ξανα-εγινε ΜΠΑΟΚ και ΗΔΗ ειναι 5 ποντους πισω (οι 3 απο τη τιμωρια του Ιβαν- πολυ εξυπνη κινηση να μη κατεβει) στα 3 πρωτα ματς. Τα CF χτες δε πετυχαιναν σταματημενο ελεφαντα απο 1 μετρο. Γκρινιαζουμε (ορθα) εμεις με τον Αλμειδα και ο αλλος κατεβαινει με τον Κλαους CF να παρει πρωταθλημα.. Χτες εφτασαν τα καρντασια να ρωτανε τον Ιβιτς αμα ειναι λεει σωστες οι επιλογες του. Οι ιδιοι που 2 ωρες πριν τον πηγαιναν για πρωταθλημα! Σε μια αιθουσα τυπου που η ατμοσφαιρα θυμιζει ‘διαλογο’ σουνιτες-σιιτες με το καθε βλαχαδερο να τσαμπουκαλευεται με τον coach της ομαδας, γιατι εδω ειναι Σαλονικη να ‘ουμ..

Το Βαζελακι το εσφαξε με το offside μεν αλλα απο την αλλη ΔΕΝ χρειαζεται ΚΑΜΜΙΑ βοηθεια: ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ αυτος ο αλλοπροσαλος Στραπατσονι να τα κανει ροιδο μονος του οπως και τα εχει κανει ηδη. Αλλα γι αλλα κατεβαζει σε καθε ματς, προχθες καποιος Λουντ επαιζε CF. Η ομαδα ειναι ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ, εχει προβλημα ΚΑΙ φυσικης καταστασης μετα το 60 ΚΑΘΕΤΑΙ σε ολα τα ματς. ΟΛΟΣ ο βαζελος ειναι 2 παικτες ο Μπεργκ που ενα καλο man to man τον εκνευριζει (πολλα νευρα μονιμα) και ο Ζεκα που χανεται εκει που τον βαζει ο αλλος για να χωρεσει το μπαρμπα-Λεντεσμα. Ο Αργεντινος ξερει μπαλλα αλλα ειναι μεγαλος-αγυμναστος και πλεον αργος. Τον εχουν παρει ηδη πρεφα του ριχνουν ενα τρεχαλατζη διπλα με μια βοηθεια και μπλοκαρει ΟΛΗ η ομαδα.

Τωρα για τον πολυ-πρωταθλητη το ξεβρακωμα δεν εχει τελος. Μετα τους Μπερσεβαδες και τα απιθανα ΧΑΛΙΑ, χτες τους εκανε πλακα μια ομαδα Β Εθνικης του Κουγια. Δε μιλαω για το αποτελεσμα (τυχαιο ηταν το γκολ) μπορουσε να εχει νικησει αν η φαση γινωταν αναποδα. Μιλαω για την ομαδα που δεν εχει αρχη μεση και τελος. Το ροστερ ειναι στο μαυρο του το χαλι και επαληθευτηκε αυτο που γραφω χρονια τωρα: στη πρωτη χρονια χωρις τα φραγκα του CHL θα δειτε Τσαλουχιδηδες και Κραταιδηδες που θα παει συννεφο. Ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα που βαζουν αυτον το κακομοιρο το Καρντοζο που ειναι ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ και διασυρει και το ευτο του αλλα και την ομαδα. Ο τυπος μετα το δεκαλεπτο (και 2-3 ψιλοσπριντ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παρει τα ποδια του. Στο κεντρο το αλαλουμ με το Μεσι-Φορτουνη τον 36αρη Καμπιασο τον αλλο Μεσι το Γερμανο απο τη Τσελσυ (με 2 συμμετοχες σε 3 χρονια οπως ο Ντιντακ στη Μιλαν που ειχε παιξει ΕΝΑ (1) ματς κυπελλου) και τον μπαρμπα-Τσορι ειναι αναλογο. Απο τη μια εχεις ενα απλα τρεχαλατζη και απο την αλλη 2 γερονταρες που βγαζουν? με το ζορι ημιχρονο.
Ο ΤΡΙΤΟΣ προπονητης φταιει: Αλλος προπονητης εκανε προετοιμασια (μεχρι τη μεση) αλλος εκανε την αλλη μιση και 2 ματς Αυγουστο (+ τα φιλικα) αλλος κατεβηκε στο πρωταθλημα.Ετσι οπως πανε αμα γινει καμμια στραβη βλεπω ΑΛΛΟΝ να κανει παρελαση.

Σημερα ΠΡΕΠΕΙ να καθαρισουμε το ματς για πολλους λογους. Να περασουμε πρωτοι, να δωσουμε το καλημερα αγχος στους αλλους, αλλα κυριωτερα να παμε για 2 αποτελεσματα στο ταψι. Το πρωταθλημα, αγωνιστικα, ΔΕΝ κρινεται με μια νικη εκτος στους ανταγωνιστες σου τοσο, οσο με τα αποτελεσματα στα αλλα ματς και ειδικα σε αυτα που ΠΡΕΠΕΙ (σα το σημερινο) να μαζευεις ποντους. Νικη σημερα και ΜΗ ΗΤΤΑ την επομενη σε κραταει στο +3 και εχεις καθαρισει και τη πιο δυσκολη εκτος εδρα, παραμενωντας πρωτος.
Απλη βαθμοθηρια ειναι και ειμαστε τυχεροι που στο παγκο καθεται καποιος που το ξερει καλα. Ελπιζω στο χορτο να το κανει κιολας. Το μονο που με φοβιζει ειναι οτι παραδοσιακα οταν ειμαστε φαβορι τα κανουμε μια χορτα. Ειτε στο γηπεδο, ειτε ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ οπως τοτε με καποιον Ιωνικο..
See u in a few.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to 3-5 αγωνιστικη

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    καλή επιτυχία στον αποψινό μας αγώνα.
    πάει και ο σύντροφος Καλογρίτσας είδε τα ραδίκια ανάποδα ο υποψήφιος υπερθεματιστής. Τι κάνουν εκεί στο φασιστο-Σύριζα; Δεν πρόλαβαν να μαζέψουν με έρανο τα χρήματα που απαιτούνται για την προκαταβολή ;;;

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Αδειασαν τα συρταρια της Αττικα απο την ‘αναπτυξη’ του Αλιεξη και δεν ειχαν να δωσουν ‘βοσκοτοποδανειο’ στο παιδι.
    Πως κανεις ετσι?

    Ερωτηση: Τα 3κκ της ‘εγγυητικης’ που ΠΡΕΠΕΙ να καταπεσει ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- αυτο ειναι το νοημα του LC- θα τα πληρωσει ο large? Γιατι απο οσο ειδα με εισοδημα 10,000 ευρω το χρονο (και επιστροφη απο την εφορια!!!) θελει πολυ σανο απο το ΤΣΥΡΙΖΑ για να τα βρει: 3εκκ με 10κ το χρονο περιπου 300 χρονια..
    ΜΠΕΕΕΕΕΕ

  3. Ο/Η conpater λέει:

    η ειμαστε “συμμαχια” η δεν ειμαστε…. Πηραμε και μεις τον πουλο σημερα, αδειασαμε και ενα μπουκαλακι κολλυριο γιατι πονεσανε τα ματια μας με τις μαλακιες,και απο κει που θα ησουν καβαλα στ`αλογο ψυχολογικα για το ματς στο tefal, θα πας τοιχο-τοιχο τωρα γιατι δεν ξερεις απο που θα σου`ρθει.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Καλογερος-Γιοχανσον και ο Πατιτο ΜΟΝΟΝ. Οι αλλοι ΟΛΟΙ για τα μπαζα σε μια ομαδα που ειπε ο steven δεν περναγε τη σεντρα. Δε τη περναγε? ΛΑΘΟΣ. Δεν την εφτανε καν.
    Οποτε και εγω το εριξα στη πλακα με τα παιδια μας, αφηνωντας τον αλλον να ψαχνει για ποτηρια. Ξερει ο stevie.
    Χαχα. ΠΙΚΡΑ σημερα αλλα επειδη βλεπω ΑΕΚ 35 χρονια εγραψα το πρωι: Το μονο που με φοβιζει ειναι οτι παραδοσιακα οταν ειμαστε φαβορι τα κανουμε μια χορτα.Ειτε στο γηπεδο, ειτε ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ οπως τοτε με καποιον Ιωνικο..

    Παντως ευκαιρεια ΚΛΑΣΣΙΚΗ 90 λεπτα ματς-κλωτσοσκουφι, δε καναμε.