«Ίσως έτσι να εξηγείται και το πενήντα-πενήντα»

koreas says:
27 Σεπτεμβρίου 2016 at 11:20 πμ

Είπες: «Ίσως έτσι να εξηγείται και το πενήντα-πενήντα (με τα σπόρια στους μικρούς) στα ματς των τεσσάρων μεγάλων»,
μήπως τελικά βρήκες την απάντηση στα ερωτήματα που θέτεις στα τελευταία σου post;
μήπως αυτή είναι τελικά η στρατηγική του Mελισσανίδη για το ποδόσφαιρό;
κάτι σε premiership όσον αφορά τη διαιτησία, με πολλές «εκπλήξεις». για σκέψου το…….
μη ξεχνάς ότι είναι πρωταρχικά μέτοχος της γκανιότας – οπαπ – και μετά οτιδήποτε άλλο…
οσον αφορά την οικογένεια κοκκαλή, σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον για επάνοδο στον ολυμπιακό………..θεωρούν ότι έχουν ήδη ξεπεραστεί από τις εξελίξεις……………..
Καλημέρες…

Να ξεκινήσουμε από τα εύκολα. Αν κάποιος ήθελε «κάτι σε Premiership όσον αφορά τη διαιτησία» η λύση είναι απλή και την έχω προτείνει προσωπικά στο Μαρινάκη και τον Τζίγγερ με email μέσα από συνεδρίαση της Super League στις 17/8/2010, ως ακολούθως (ναι, ξέρω πια ότι ήταν εντελώς γραφικό αυτό που έκανα): «Δεν έχουμε παρά να αντιγράψουμε το μοντέλο της Premier League, η οποία το 2001 δημιούργησε τη Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), η οποία παρέχει τους διαιτητές για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η PGMOL διοικείται από τετραμελές διοικητικό συμβούλιο, που αποτελείται από το διευθύνοντες συμβούλους της Premier League, της FA (αντίστοιχης ΕΠΟ) και της Football League (εδώ θα ήταν η Ένωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής), καθώς κι ένα  πρόεδρο μη εκτελεστικό. Την ευθύνη επιλογής των διαιτητών έχει ο γενικός διευθυντής της PGMOL. Η εφαρμογή του θεσμού στην Ελλάδα θα προϋπέθετε τη συμφωνία Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο πρόσωπο του γενικού διευθυντή (αρχιδιαιτητή) ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και αλλοδαπός». Φαντάζεσαι, νομίζω, πόση σημασία έδωσαν. Γνωρίζοντας πια τι έγινε έκτοτε στη διαιτησία, έχεις καμιά ιδέα για ποιο λόγο αδιαφόρησαν;

Όσο για τη συμμετοχή στον ΟΠΑΠ: ο Μελισσανίδης  ελέγχει το 24% του 33% ενός οργανισμού του οποίο το 29,4% του τζίρου προέρχεται από το στοίχημα. Κι από αυτό το 29,4% μικρό μόνο ποσοστό προέρχεται από στοιχηματισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Από τα 200 εκ. κέρδη του ΟΠΑΠ το 2015, είναι ζήτημα αν 2 εκ. αντιστοιχούν στο Μελισσανίδη, προερχόμενα ταυτόχρονα από το ελληνικό κουπόνι. Η ΑΕΚ του ανήκει 100% και τα νούμερα είναι σαφώς πιο μεγάλα.

Πάμε όμως στο ψητό: παρότι η επιλογή του Θωμά, που δεν τον λες κι ακριβώς την προσωποποίηση του πενήντα-πενήντα (θυμίζω το «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε» του υπασπιστή του Θωμά εκείνα τα χρόνια Γιάννη Σπάθα) δείχνει το αντίθετο, έμαθα πρόσφατα, κατά τύχη και απολύτως αξιόπιστα ότι, ως προς τη διαιτησία, όντως αυτή είναι η πρόθεσή του Μελισσανίδη: το 50-50.

Όμως, δεν είναι και χαζός: είμαι βέβαιος (κι όταν λέμε βέβαιος, εννοούμε βέβαιος) ότι αντιλαμβάνεται πώς η συμμαχία έχει ορίζοντα την «πτώση της χούντας». Μετά η φάση είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου». Με δυο λόγια, ζούγκλα (εξ ου και το «Τίγρης»). Αν ξέρεις εσύ καμία ζούγκλα όπου επικρατεί το  50-50 κι η αντιλόπη παίζει ανέμελα με το λιοντάρι, να μου το  πεις.  Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει 50-50 σ’ αυτό το περιβάλλον, είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη μου αφελής—και το Μελισσανίδη μόνο για αφελή δεν τον κόβω. Δυστυχώς, όπως έλεγε κι ο Θωμάς στον «περίεργο» (Πανόπουλο) στις κασσέτες της πρώτης παράγκας «είναι σαν να μου λες ότι ο κόσμος μπορεί να υπάρξει χωρίς πουτάνες. Δε γίνεται αδελφέ».

Είναι πολλά τα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτή την άποψη. Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος 1998-99 οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος διαφήμιζαν ότι «τα βρήκαν» ενώ ο αντιπρόεδρος της τότε ΕΠΑΕ Βίκτωρας Μητρόπουλος επέμενε ότι «στο πρώτο ανάποδο πέναλτι θα τα ξεχάσουν όλα και βγουν και πάλι τα πιστόλια».  Όπως κι έγινε. Να θυμίσουμε τη συμμαχία Ντέμη-Τζίγγερ-(Πέτρου) Κόκκαλη που έληξε με την υποβολή ένστασης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός (με διευθύνοντα σύμβουλο τον Πέτρο Κόκκαλη) για τη συμμετοχή του Βάλνερ; Τη δήλωση του Νίκου Πατέρα «το ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον Μαρινάκη»;

Να σου εξηγήσω και γιατί η συμμαχία θα χαλάσει ακόμη κι αν «τα βρουν» οι μεγάλοι μεταξύ τους.  Το οποίο, με όλο το σεβασμό, το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο (στα έργα, όχι στα λόγια). Δεν αρκεί να θέλει ο Μελισσανίδης το 50-50: πρέπει να το θέλουν κι οι άλλοι. Θεωρείς λοιπόν ότι κάποιος ο οποίος έριξε τρεις σφαίρες στα πόδια του Λίβα και (ίσως ο ίδιος, ίσως άλλος) ξόδεψε πάνω από δύο εκατομμύρια για τις εκλογές της ΕΠΟ το έκανε για το 50-50 (έχουμε εξηγήσει αλλού γιατί αυτός ο κάποιος δεν πρέπει να είναι ο Μελισσανίδης); Ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έστειλε έναν μπράβο να πυροβολήσει στα πόδια έναν απλό υπάλληλο του αντιπάλου, έχει τόσο ανεπτυγμένο μέσα του το αίσθημα του δικαίου που, ενώ θα μπορεί, θα πει όχι στον πειρασμό να στήσει ένα ματσάκι; Ένα μόνο, τόσο δα; Κι αν δεν αντισταθεί και το στήσει το ματσάκι, τότε η άλλη πλευρά τι λες να κάνει; Να πει, δεν πειράζει μωρέ, ένα ματς ήταν, άσε τον άνθρωπο να χαρεί, φίλοι είμαστε;

Ας υποθέσουμε όμως ότι όλοι είναι μπεσαλήδες, έδωσαν τα χέρια κι αυτό ήταν: κανείς δε θα κάνει κουτσουκέλα. Θα σου αποδείξω πώς το διεφθαρμένο σύστημα που διοικεί τη διαιτησία μπορεί πολύ εύκολα να τους κάνει μαλλιά-κουβάρια. Όσο κρατάει η συμφωνία για το 50-50, δεν έχουν προφανώς κανένα νόημα τα χαρτζιλίκια στους νταραβεριτζήδες, οπότε αυτοί θα έχουν συμφέρον να χαλάσει. Να σου πω λοιπόν έναν πολύ εύκολο τρόπο να σπάσει η συμμαχία: ας πούμε ότι η Ξάνθη παίζει αυτή την Κυριακή στα Γιάννενα και την επόμενη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ  (το παράδειγμα είναι εντελώς φανταστικό). Ο ξύπνιος νταραβεριτζής θα πάει στο Μελισσανίδη πριν το Γιάννενα-Ξάνθη και θα του πει «ο Σαββίδης το έχει στήσει για διπλό το ματς, για να περάσει την επόμενη εύκολα από τα Πηγάδια».  Ο νταραβεριτζής τώρα μπορεί να ξέρει ότι το έχει στήσει το ματς η Ξάνθη (ξαναλέω ότι το παράδειγμα είναι φανταστικό) κι απλά να λέει στο Μελισσανίδη ότι το έστησε ο Σαββίδης, μπορεί να έχει στήσει το ματς ο ίδιος αν έχει πρόσβαση στο διαιτητή (εισπράττοντας και κάποιο χαρτζιλίκι από την Ξάνθη για τον κόπο του), ή, τέλος, μπορεί και  να μην κάνει τίποτε, ελπίζοντας απλά σε κάποιο λάθος του διαιτητή  για να του βγει το παρολί . Έλα εσύ λοιπόν στη θέση του Μελισσανίδη: σου έχουν σφυρίξει το παραπάνω και βλέπεις το διαιτητή να κάνει όργια υπέρ της Ξάνθης στους Ζωσιμάδες. Την επόμενη αγωνιστική (όπως είναι και το πιο πιθανό) ο ΠΑΟΚ περνάει εύκολα από την Ξάνθη. Τι κάνεις;

Αν όλ’ αυτά σου φαίνονται τραβηγμένα, συγγνώμη αλλά δεν έχεις ιδέα από παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γίνονται πολύ πιο σύνθετες δολοπλοκίες από αυτήν. Εδώ άκουσα πρόσφατα με τ’ αυτιά μου πρώην μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου μας να διασπείρει φήμες (ή ειδήσεις) με στόχο να διαλύσει τη «συμμαχία» των τριών.  Αν οι φήμες είναι αληθινές, η συμμαχία έχει ήδη διαρραγεί, αν είναι ψευδείς απλά αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να σπείρει κανείς τη διχόνοια.  Στο παρασκήνιο δυστυχώς το παρολί πάει σύννεφο και δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις.

Εδώ έμαθα ότι μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου μας άλλαζε δρομολόγια για να πάει στο γραφείο του γιατί τάχα θα τον δολοφονούσε άλλος μεγαλοπαράγοντας. Επίσης έβαλε μπράβους να συνοδεύουν τα παιδιά του γιατί τον είχαν πείσει ότι ο άλλος μεγαλοπαράγοντας θα του τα απήγαγε. Που αν ξέρεις τον υποτιθέμενο απαγωγέα κόβεις το κεφάλι σου ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε τρίχα από παιδί να πειράξει. Κι όμως, τον έπεισαν οι μπράβοι του τον πρώτο μεγαλοπαράγοντα ότι διατρέχει κίνδυνο κι αυτός και τα παιδιά του (ώστε να ρέει το χαρτζιλίκι και να μεγαλώνει η εξάρτηση).

Στη ζούγκλα φίλε Koreas δεν υπάρχει 50-50. Μην κάνεις το λάθος να το πιστεύεις: κάτι τέτοιες βλακείες πίστευα κι εγώ, έφαγα τις φάπες μου κι ήρθα στα ίσα μου. Όπως λέει και μια ψυχή: «και την Μπαρτσελόνα να κατέβαζες στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεύτερος θα έβγαινες».  Κι έχει δίκιο. Πάντα έτσι θα είναι, όσο η διαιτησία μένει στα χέρια της ΕΠΟ.

Post By Γιώργος Κιντής (76 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to «Ίσως έτσι να εξηγείται και το πενήντα-πενήντα»

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε γιατι έχει κ αυτά,ίντργκες,δολοπλοκίες, είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας.Αυτά τα 50-50 δεν τα καταλαβαίνω,ξαφνικά θα στησουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο κοινωνία αγγέλων.
    Παντως αν εξαιρέσεις το 2008 τα τελευταία χρόνια πάντα η καλύτερη ομάδα παίρνει τον τίτλο.Άσε που νομίζω πως πως πάντα έτσι συνέβαινε

  2. Ο/Η digeo21 λέει:

    @netrino
    Αν το παίρνει η καλύτερη ομάδα δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν είναι καθαρό το πρωτάθλημα. Γιατί όταν έχεις τις μισές ομάδες παραρτήματα και τους μισούς διαιτητές δικούς σου, η ομάδα έχει προστασία. Αυτό η ΑΕΚ δεν το έχει ζήσει ποτέ.
    Γιώργο , να σου ξαναπώ να γράφεις πιο συχνά γιατί η παρουσία σου σε συνδυασμό με τα άρθρα του Snitch και του Steven δίνουν μία διάσταση στα της ΑΕΚ που όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις. Στο μόνο που θα διαφωνήσω με εσένα είναι ότι πρέπει να τονίσεις ότι και οι υπόλοιπες ομάδες όμως κάπου βολεύτηκαν με αυτή την δικαιολογία και έτσι κατάντησαν να παίζουν με Κρισάντους. Δηλαδή το και την Μπαρτσελόνα να φέρεις δεν θα το πάρει είναι γραφικό κατά την άποψη μου. Βέβαια εγώ είμαι έξω από τον χορό και λίγα πράγματα ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι με τον Ηρακλη αν είχες έναν επιθετικό σοβαρό , ίσως και να το παίρνες το ματς. Αν λες οκ θα το χάσω το πρωτάθλημα ούτως ή άλλως, τότε γιατί κατεβαίνεις και κυρίως σαν Τίγρης γιατί ασχολείσαι ακόμα? Εκτός αν όντως πιστεύεις ότι με τον Πεκχαρτ θα πάρεις το κατσαρόλι ακόμα και αν δεν πάρεις πέναλτι αλά Χριστοδουλόπουλο.

  3. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @netrino

    Προφανώς το παίρνει η καλύτερη ομάδα. Θα συμφωνήσεις όμως νομίζω, ότι δεν είναι δύσκολο να είσαι η καλύτερη ομάδα όταν ξεκινάς με 25 εκ. διαφορά στο μπάτζετ από τους αντιπάλους σου. Σημαντικό επίσης είναι ότι οι αντίπαλοί σου δεν έχουν κανένα κίνητρο να επενδύσουν ώστε να πάρουν αυτοί το πρωτάθλημα, γιατί ξέρουν ότι, αν φτάσουν κοντά, θα τους σφάξει η διαιτησία.

    Από τα τελαυτία 20 πρωταθλήματα. ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα 18. Ένα έχασε το 2004 (δεν ήξερα τότε το παρασκήνιο για να σου πω το τι και το πώς) κι ένα το 2010 όταν ο Παναθηναϊκός ξόδεψε κάτι τρελά ποσά (με αποτέλεσμα να αγκομαχάει ακόμη) και βέβαια ήλεγξε απολύτως το παρασκήνιο.

    Δες όμως το φετινό Ολυμπιακό. Πέρσι πήρε το ευκολότερο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Φέτος, χωρίς τα 25 σίγουρα του Champions League και με 50-50 (για την ώρα) διαιτησία, έχει αλλάξει ήδη δύο προπονητές και πάει για τρίτο.

    Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το 50-50 είναι μεν πολύ δύσκολο, αλλά το 51-49 είναι αδύνατο: οδηγεί μαθηματικά στο 100-0 (ή στο 0-100 αν κερδίσει ο αντίπαλος). Όσο για τον αν το 50-50 είναι εφικτό: έχεις ακούσει για καμία παράγκα στο NFL; Στο NBA; Είναι ποτέ θέμα η διαιτησία, υπάρχει Αμερικανός Βαρούχας που βγαίνει κι αναλύει τις φάσεις;

    Βάλε κι έδω video replay (όπως στο NFL από το 1985, με τις πρώτες δοκιμές ήδη το 1976!) και πες μου εσύ αν γίνεται ή όχι το 50-50. Η διαφορά είναι ότι εκεί η διοργανώτρια του πρωταθλήματος έχει αυστηρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα κι άρα νοιάζεται για την ποιότητα του προϊόντος.

    Εδώ η ουσιαστική διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ (και στην Ευρώπή η UEFA, ενώ διεθνώς η FIFA) δηλαδή κάτι τύποι που και καλά ασχολούνται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ επί της ουσίας το μόνο που τους νοιάζει είναι το νταραβέρι. Εξ ου και δε θέλουν το video replay, γιατί αυτό θα κόψει την κονόμα κατευθείαν. Δες όμως και στην Αγγλία, όπου τα λεφτά είναι πολλά: η διαιτησία έφυγε (ουσιαστικά) από την FA και πήγε στην Premier League. Παρόλο που υπάρχει κι εκεί κάποια σχετική εύνοια των “μεγάλων”, δε νομίζω ότι γίνεται καν σύγκριση με τα δικά μας.

  4. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    @digeo21

    Λες «και οι υπόλοιπες ομάδες όμως κάπου βολεύτηκαν με αυτή την δικαιολογία και έτσι κατάντησαν να παίζουν με Κρισάντους». Δηλαδή, όταν οι «μέτοχοι-αμέτοχοι» έβαλαν 50 εκατομμύρια για να μην παίζουν με Κρισάντους, τι κατάλαβαν; Γιατί να βάλει κάποιος λεφτά να φέρει παίχτες όταν το παιχνίδι είναι στημένο;
    Το «και την Μπαρτσελόνα να φέρεις δεν θα το πάρει» μόνο γραφικό δεν είναι, κατά τη γνώμη μου. Γραφικό είναι αυτό που έκανα και πίστευα εγώ, ότι υπάρχει κάποια στοιχειώδης δικαιοσύνη. Είναι απίστευτο πόσο μας έχουν ποτίσει με αυτό το ψέμα, ότι τάχα υπάρχει δικαιοσύνη.

    Εδώ σε έσφαξαν με τον Ιωνικό το 2005, σου ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ, σε ξανάσφαξε ο Βασσάρας με τον Παναθηναϊκό, κι αν ρωτήσεις τους ΑΕΚτζήδες τι θα σου πουν; Ότι χάσαμε άδικα το πρωτάθλημα το 2008. Όταν ο Ολυμπιακός ηθικά μεν είχε άδικο, τυπικά όμως είχε δίκιο (το ότι χάσαμε και στο CAS, παρά τη χειμαρρώδη αγόρευση του Χάρη Γρηγορίου, εννοείται στα ελληνικά, το ξεχνάμε). Κι άλλοι λένε ότι το ματς με τον Ιωνικό το έστησε και καλά ο Ντέμης (δηλαδή, πόσα περισσότερα θα έβγαζε από το στήσιμο από τα λεφτά της συμμετοχής στους ομίλους, τα οποία διαχειριζόταν εν λευκώ;).

    Όσο για «γιατί κατεβαίνεις και κυρίως σαν Τίγρης γιατί ασχολείσαι ακόμα», ρώτα τον ίδιο, ή το Στήβεν που του μιλάει. Κατά τη γνώμη μου, ο Μελισσανίδης κατεβαίνει γιατί δεν του κοστίζει κάτι, τζάμπα είναι (γι αυτό και δεν ενεπλάκη όταν δεν ήταν τζάμπα). Αν του κάτσει, καλώς, αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε, μόνο λίγη αξιοπιστία ο Κετσετζόγλου. Νομίζω όμως ότι η μεγάλη επιθυμία του να πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ θόλωσε την κρίση του: δεν κατάλαβε ότι, με την κατάλυση της «χούντας» της ΕΠΟ, πάμε σε περιβάλλον Σομαλίας, στο οποίο δεν είναι ο πιο κατάλληλος να επικρατήσει.

    Η αίσθησή μου είναι ότι σιγά-σιγά το καταλαβαίνει. Νομίζω μάλιστα ότι φέτος η ΑΕΚ δεν του βγήκε τζάμπα. Δεν έχω καμία εσωτερική γνώση των οικονομικών της ΑΕΚ, αλλά με το μάτι θα έλεγα ότι είναι 1-2 εκατομμύρια μέσα. Θα δείξει.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιωργο και τα 50 που εβαλαν με μπουρμπο και κρασσα παιζαμε. Ουτε καν με κρισαντους. Με το Καπανταη και το Κοντη. Μη γραφουμε οτι ναναι για 50εκκ. Λεφτα μπηκανε αλλα οχι οτι πηγαν στο ροστερ. Να σου θυμισω τη δηλωση του κοντου οτι η ΑΕΚ εχει 100,000 για μπακ αρα πληραμε το Μαλμπασα?
    Τωρα βεβαια δε θυμαμαι αν τα 100 ειναι οτι εμεινε η οτι ‘ειχαμε’. Γιατι οταν εχεις 50εκκ και να σου μενουν 100κ για το βασικο σου μπακ – κατι βρωμαει…

    Για τη Μπαρτσελωνα ολοι συμφωνουμε- οταν παιζεις σημαδεμενο παιχνιδι δεν εχει σημασια τι φυλλο κρατας. Παντα θα εισαι second best. Δεν ειδα βεβαια να ενοχλει το κοντο αυτο που μου ετρεχε σε προπονησεις του Gay παρεα με το Κοκκαλη..

    Κανενα σφαξιμο δεν εγινε με τον Ιωνικο. ΟΛΑ δουλεψαν ρολοι. Και η Ιντραλοτ-ΟΠΑΠ ειχε φραγμενο το ματς. Φραγμενο βεβαια στη Κυπρο ΔΕΝ ηταν. Ακομη μετα απο 12-13 χρονια δε μπορεις να διαχωρησεις το ταμειο της ομαδας απο τη τσεπη του κοντου. ΑΛΛΟ κονομαω ΕΥΘΕΩΣ και cash ΤΩΡΑ, και αλλο το ΘΑ σε 6 μηνες που ΘΑ ερχωνταν τα λεφτα της UEFA και ΘΑ περναγαν στην ΑΕΚ. Οχι οτι ειχε κανενα προβλημα να κανει και εκει ΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ ΤΟΥ, αλλα οσο και να το κανεις δεν ειναι το ιδιο.

    Αλλωστε το οτι μπηκαν 50εκκ και σε 3,5 χρονια οχι μονο εξαφανησθηκαν αλλα το μαγαζι μπηκε αλλα τοσα μεσα τα λεει ολα, εχωντας παραλληλα απιστευτα εσοδα απο διαρκειας- UEFA κλπ.

    Τα εχουμε πει πολλακις εδω, πως ο Ενσαλιβα ανεβαζε αξια 300 χιλιαρικα σε ενα βραδυ, πως αλλον δηλωναμε και αλλον φερναμε με ΑΛΛΑ συμβολαια οπως ο Πελετιερι, πως ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΟΒΑ χαθηκαν 5εκκ ευρω χωρις παραστατικα γιατι ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες!!! (δες τη συνεντευξη του..) η πως χανωνταν χρησεις (2) απο λογιστες (δικους του)

    Πως ο Ραμος ‘εβγαλε’ ενα εκκ σε 24 ωρες και πως και ποσα μας στοιχησε ενας Μπασινας. Οπως ΓΙΑΤΙ καναμε κλειστα συμβολαια και ειχε φτασει η ΑΕΚ να πληρωνει ΤΡΕΙΣ προπονητες ταυτοχρονα!

    Να θυμηθω και αλλα?

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!!! Οχι μονο ειναι εκτος φυλακης αλλα μας πουλαει και αεκοφροσυνη..

    Το μεγαλυτερο ΛΑΜΟΓΙΟ (μπροστα του ο Μακης ηταν αγιος) που περασε απο την ΑΕΚ. Βλεπεις ο Μακης καταχραστηκε μεν αλλα απο εσοδα της ομαδας. Ο ΄δικος σου’ οχι μονο εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ο Μακης αλλα μασησε και απο τα 50 του ταμειου.

    Αλλωστε ΞΑΦΝΙΚΑ ουτε εταιρειες φτιαχνεις, ουτε σκαφη και Ferrari αγοραζεις ουτε σπιτια των 10εκκ χτιζεις.

    Και πριν βιαστεις να απαντησεις με το γνωστο: εγινε λαθος διαχειρηση, για τον ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑ θα σου πω ενα πραγμα μονον: Τα νουμερα δειχνουν ακριβως τι εγινε.
    Λαθος γινεται μια γινεται δυο γινεται τρεις.
    Κανεις λαθος 100κ, 300κ, 1 εκκ, 2 εκκ.

    Λαθος 70-80εκκ (50cash + ελλειμα) σε 3,5 χρονια δεν λεγεται λαθος. Λεγεται ΚΛΕΨΙΑ.

  6. Ο/Η Γιώργος Καζναφέρης λέει:

    Γιάννης Παπαπέτρου – (31/10/1998, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2 λόγω μηδενισμού)
    Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ (8’ Οφορίκουε), ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 72’ με τον Κώστα Φραντζέσκο. Η έκρηξη ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν αφενός ο ρέφερι κ. Γιάννης Παπαπέτρου υπέδειξε στο 81’ αυστηρό πέναλτι σε πέσιμο του Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος ξεκίνησε από θέση οφσάιντ την προσπάθειά του (το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γεωργάτος) και αφετέρου ακύρωσε γκολ του Τάκολα του ΠΑΟΚ δύο λεπτά αργότερα! Ο επόπτης κ. Φεσσόπουλος («120 κιλά άνθρωπος μας στέρησε τη νίκη» έλεγε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κ. Αγγελος Αναστασιάδης αναφερόμενος στον υπέρβαρο βοηθό) ξυλοκοπείται και ο παρατηρητής του αγώνα κ. Γενεράλης λέει την περίφημη φράση στον κ. Παπαπέτρου: «Και τώρα τρέχουμε»!.. Ακολούθησαν διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.

  7. Ο/Η Και η αθλιοτητα εχει τα ορια της λέει:

    Τι αλλο θα ακουσουμε ρε?!?! Ο,τι και να πει κανεις για τα αρνητικα του Ντεμη (και ειναι πολλα, παρα πολλα…) εδω ειναι εμφανες οτι η κακία και το κομπλεξ ξεχυλίζουν….

    Παμε λοιπον ξανα, μιλαμε για την περιπτωση ενος ανθρωπου με τεραστεια αναγκη αυτοπροβολης και αναγνωρισης, ευκαταστατου και αυτοδημιουργητου (τι να κανουμε, ξυδακι, ετσι ειναι, ενα παιδι απο τον Εβρο που με το ζορι τελειωσε το Λυκειο και επαιζε εξαιρετικη μπαλα και ειχε πλουσιοπαροχες αμοιβες) και που δεν καταφερε ποτέ λογω παραγκας να παρει πρωταθλημα με την ΑΕΚ, και οταν ειχε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρια να παρει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με τους Μπουρμποκρασσαδες ως προεδρος την ΠΡΩΤΗ χρονια που ειναι στο τιμονι, το εδωσε για να πιασει στο στοιχημα… Υπαρχει εστω και μια περιπτωση ενας ανθρωπος με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του Ντεμη να αφηνε ποτε την ευκαιρια να περασει οριστικα στην Ιστορια της ΑΕΚ, πανω και απο τον Μπαρλο, τον Μπαγεβιτς, τον Μελλισανιδη και να την αφηνε για το στοιχημα??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.

    Και για να τελειωνουμε -Το να κατηγορειται ο Ντεμης οτι επαιξε στην Κυπρο το ματς με τον Ιωνικο με την λογικη οτι ”καλλιο 5 και στο χερι” ειναι ενδεικτικο της προσωπικοτητας του συκοφαντη.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Και η αθλιοτητα εχει τα ορια της

    1) Μαθε να γραφεις με το ονομα σου. Εστω το ψευτικο-αυτο που γραφεις συνηθως.

    2) Ο κοντος ΕΔΩΣΕ το ματς στο Κοκκαλη και τον Gay. Αμα δε ξερεις μη μιλας. Ο ΟΠΑΠ μεσω της Ιντραλοτ (εντελως τυχαια … του Κοκκαλη) το ματς το ΕΦΡΑΞΕ στην Ελλαδα? Γιατι λες???? Ε ΞΥΠΝΗΤΖΗ ΜΟΥ? Μη τυχον και παει κανενας οπαδος του Ιωνικου και παιξει διπλο κανα 20ευρω και πεσει εξω το μαγαζι?

    3) Τα νουμερα που εχουν ΚΛΑΠΕΙ απο τα ταμεια της ΠΑΕ ειναι διαθεσιμα σε ολους. Δεν ειναι κατι κρυφο αλλωστε. Οι ιδιοι τα λενε ποσα εκκατομυρια ‘χαθηκαν’ (sic) κατα λαθος σε 3,5 χρονακια.

    Α και εχουν και κατι τρεξιματακια με τη δικαιωσυνη γι αυτα αν δε κανω λαθος, εγω ο συκοφαντης..

    Να αρχισουμε να γραφουμε και αλλα με το ΛΑΜΟΓΙΟ?

    Για μια εταιρεια security ας πουμε ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ και ποσο χρεωνε τα εντος εδρας?
    Για ενα προγραμμα που εβγαζε μια (Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ) ΚΥΠΡΙΑΚΗ εταιρεια καποιου Αθηνη και ποσο ΄κοστισε’?
    Για ενα υμνο που στοιχησε 100+ΦΠΑ στο κολλητο της Δεσποινας?
    Για το ποσο που μπηκε καποιος Κουλης και με ποσα βγηκε? Που μετα μας ελεγε οτι πληρωσε λεει η ΠΑΕ 1,5εκκ για…. νερο και ρευμα σε 3,5 χρονια, δηλαδη 428,000 ευρω το ετος!!!

    Για ενα σπιτι των 10εκκ (απο τις…. πλουσιοπαροχες αμοιβες- οταν δηλαδη ΕΚΛΕΒΕ το τριτο χρονο συμβολαιου απο το Μακη που τον ειχε πληρωσει και τη κοπαναγε στην Ισπανια) που δεν εκανε οσο τις ελαμβανε, αλλα οσο ηταν αμισθι προεδρος στην ΑΕΚ? Το οποιο σπιτι και πουληθηκε λιγα χρονια μετα βεβαια μιας και σταματησε το ρουφηγμα απο την ομαδα..

    Αιντε που θα μας κανεις και ντεμο-φροντιστηριο με το ΝΟ1 ΚΛΕΦΤΗ ολων των εποχων στην ΑΕΚ. Το ΛΑΜΟΓΙΟ που εχει λουφαξει (ξερει αυτος γιατι) μπας και τη γλυτωσει.

    ΥΓ Το οτι με ΕΝΑ κατσαρολι το ΛΑΜΟΓΙΟ θα πηγαινε πανω απο τον ….Μπαρλο που εβαζε υποθηκη το σπιτι του για την ομαδα, πραγματικα με ξεπερναει. Ο ενας εβαζε υποθηκη το σπιτι για να πληρωσει την ΑΕΚ, και ο αλλος ΕΚΛΕΒΕ την ΑΕΚ για να χτισει σπιτι.

    Η αλλιως η μπουρδα του νεο-ΕΛΛΗΝΑΡΑ

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ:

    Περιπέτειες για Ντέμη στο «γήπεδο» της Δικαιοσύνης

    Προς την άσκηση ποινικών διώξεων για τρία κακουργήματα οδεύει μια πολύ «βαριά» δικογραφία, που αφορά το σκάνδαλο με τις πλαστές, ή μη έγκυρες, ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, τις οποίες κατέθεταν ποδοσφαιρικές ομάδες στην ΕΠΟ, προκειμένου να κάνουν μεταγραφές και να αποκομίζουν οφέλη, τα οποία μόνο από τις χορηγίες του ΟΠΑΠ υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τα 2.615.760 ευρώ.

    Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χάρης Λακαφώσης ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνά του και βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης του συνταρακτικού αποδεικτικού υλικού που έχει στα χέρια του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού εγγράφου σε βάρος των προέδρων 27 ομάδων, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

    Στο κάδρο των ευθυνών, εκτός από τους προέδρους των 27 ΠΑΕ, θα βρεθούν και πρόσωπα που συμμετείχαν στη διακίνηση των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων, όπως δικηγόροι κ.ά.

    Στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας και ενδεχομένως ένα σκαλί πριν από την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος τους βρίσκονται ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, κατά κόσμον Αντώνης Πασχαλίδης, ο οποίος ήταν ένα χρονικό διάστημα πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλή, και ο Ντέμης Νικολαΐδης, κατά κόσμον Θεμιστοκλής Νικολαΐδης, ο οποίος επίσης διετέλεσε πρόεδρος της ΑΕΚ.

    Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως και ακόμη 25 πρόσωπα που ήταν ή είναι ακόμη πρόεδροι των 27 ΠΑΕ, οι οποίες εμπλέκονται στο σκάνδαλο, κλήθηκαν και έδωσαν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για τα διερευνώμενα αδικήματα, γεγονός που σύμφωνα με δικαστικές πηγές δείχνει την πορεία της δικαστικής έρευνας προς την άσκηση κακουργηματικών διώξεων.

    ΥΓ 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ κουβαλησε το ΛΑΜΟΓΙΟ. Κατι παραπανω απο 2 ενδεκαδες τη σαιζον.

  10. Ο/Η Και η αθλιοτητα εχει τα ορια της λέει:

    Η αληθεια ειναι οτι μπαλα σε σχεση με την ΑΕΚ ξερεις να βλεπεις και πολλες φορες -οχι παντα- σε κρισιμα ματς εχεις επιβεβαιωθει. Αλλα το ποιος ειναι ”νεο-ελληναρας” και ”ξυπνητζης” φαινονται απο το υβριστικο υφος σου και την συμπλεγματικη υπεροψια σου σε καθε, μα καθε, τοποθετηση σου.

    Εννοειται οτι μπορεις να συνεχισεις τα χυδαια ουρλιαχτα σου μονος σου.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αμα καθε φορα ηξερα τι θα γινει θα εκλεινα τη εταιρεια μου και θα εριχνα απο ενα χιλιαρικακι ανα 3 μερες να κονομαω. Φυσικα και ξερω μπαλλα σε αντιθεση με σενα που επειδη καθεσαι και βλεπεις ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι καταλαβαινεις.

    Στα εχω ξαναπει και εχεις φαει ban. Για να μη νομιζεις οτι αλλαζωντας nick δε δειχνεις ποιος εισαι, ΞΥΠΝΗΤΖΗ.

    Πουθενα ουτε εβρισα ουτε συκοφαντησα καποιον.

    Αυτα που αναφερω ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ, και οι κλεψιες (σορρυ τα λαθη εννοω) και οι λαμογιες και τα ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ που εφαγε ο κοντος με 500 διαφορετικους τροπους: μεχρι εταιρεια security εκανε το ΛΑΜΟΓΙΟ για να δαγκωνει τη ΠΑΕ!

    Ειναι δε παροιμιωδης η δικαιολογια οτι αυτος (και καλα) δεν αφησε χρεη αλλα τα ειχε διακανονισει. Δηλαδη οχι μονο εξαφανισε το ΜΚ της ΠΑΕ αλλα απλα μετεθεσε χρονικα τα φεσια στον επομενο: με λιγα λογια ΒΟΥΛΙΑΞΕ την εταιρεια και εβαλ την ευθυνη να τη πληρωσει αλλος στο μελλον- ετσι γενικα..

    Εν τω μεταξυ εχουμε? τα κακουργηματα απάτης, της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού εγγράφου. Εκει βλεπεις δεν ειχε διακανονισμο..

    ΑΧΟΥ ΤΩ ΜΩΡΕ ΝΟ2

    Ο γνωστός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης προκύπτει ότι μιλά συχνά με τον Αλέξανδρο Μελέτη (έναν από τα αδέρφια-μπράβους που πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας), ο οποίος τον αποκαλεί «Κοντό» ή «Ντέμη».

    Σημειώνεται ότι όπως έγραφε η Goalnews τον Ιούνιο του 2009, ο Γιάννης Καπογιάννης ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ επί των ημερών Νικολαΐδη, ο οποίος εκδιώχθηκε από την ΠΑΕ όταν ήρθε στο προσκήνιο ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν έμεινε άνεργος, καθώς άμεσα προσελήφθη στο ίδιο πόστο (υπεύθυνος ασφαλείας) στην Group Eleven, την εταιρεία μάνατζερ συμφερόντων Νικολαΐδη · Ζήκου, που ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με τα καλλιτεχνικά.

  12. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Η φραγή ενός αγώνα μπορεί να εξηγηθεί και από το ότι είναι στημένος ο διαιτητής. Αυτή είναι μια πληροφορία που μοιράζεται γενικά σε φίλους της εκάστοτε παράγκας για χαρτζιλίκι.

    Όσο παίζαμε με Μπούρμπο και Κρασσά είχαν μπει πέντε όλα-κι-όλα εκατομμύρια. Μετά έπαιξαν και Ρίμπο και Σκόκο και Κυριάκος και Μαϊστόροβιτς και πολλοί άλλοι…

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε ξερω ποιος ειναι στημενος. Ξερω οτι το ματς-πρωταθλημα ΔΟΘΗΚΕ και ‘καποιοι’ κονομησαν: ποτε δε γινεται καμμια ‘δωρεα’ δωρεαν, ασε που δεν θυμαμαι τιποτε τρομετα παραπονα απο τη διαιτησια τοτε.

    Εχεις ενα μονιμο θεμα με το Ριμπο που στοιχησε ολο κ ολο 1,2 ΕΚΚ με τη Puma τοτε να πληρωνει μεγαλο μερος- αν θυμαμαι γυρω στα μισα. Βεβαια ο κοντος φροντισε αναλογα να ‘φτιαξει’ τον Γλου (μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός) με την επομενη παραγγελια που σε νουμερα ειχε τη φιλοδοξια! να πουλησει φανελλες και στο διαστημα.

    Εδω δηλαδη λειπει το ΜΚ (κανα 50εκκ) και κανα 15-20-30-40αρι ακομη (ουδεις ξερει μιας και το κρατανε μυστικο) και η εννοια μας ειναι ο Ριβαλντο.

    Αλλα στο τελος αυτο λεω: οτι απο τη μια λεφτα για παικτες ‘μπηκαν’ -λεω μπηκαν οχι οτι ηρθαν αναλογα, η μαλλον αυτοι που ηρθαν ντε και καλα κοστισαν οσο λεγαμε- και απο την αλλη ναι μεν ‘μπηκαν’ αλλα και τιποτε δεν εκανες.

    Τωρα για τα νουμερα που ειπαν οτι δωσαμε εχω να πω μονο ενα παραδειγμα: Ταμαντανι Ενσαλιβα. Οταν ειναι ανακατεμενος ο προεδρος σε λαθροχειριες του ταμειου κατα 300 μεσα σε ενα βραδυ (στα 500 που κοστισε ο παικτης-δηλαδη 60% της αξιας του) , φαντασου τι εχει γινει με τους υπολοιπους 84 η με αυτους οπου κοστισαν σοβαρα λεφτα οπως π.χ ο Τζιμπουρ με τα τοτε 3,5εκκ..

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    The Snitch says: 1 Οκτωβρίου 2016 at 12:29 μμ : ”Ο κοντος ΕΔΩΣΕ το ματς στο Κοκκαλη και τον Gay. Αμα δε ξερεις μη μιλας”

    και σχεδον 100 λεπτά ΜΕΤΑ

    The Snitch says: 1 Οκτωβρίου 2016 at 2:09 μμ : ”Δε ξερω ποιος ειναι στημενος. Ξερω οτι το ματς-πρωταθλημα ΔΟΘΗΚΕ και ‘καποιοι’ κονομησαν”

    Αν αυτο δεν ειναι συκοφαντια – ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??

    (Δηλαδη και στημενο να ηταν δεν σημαινει οτι το εστησε ο Ντεμης -τον οποιον ειρήσθω εν παρόδω δεν βγηκα να τον υποστηριξω συνολικα, ουτε καν εξεφρασα την γνωμη μου η οποια για το διαστημα της προεδριας του ειναι μαλλον αρνητικη)

    Και το κλεινω εδω γιατι τα αλματα της λογικης σου οπως και η αθλιοτητα σου εχουν ορια και περισσοτερο αξια παιρνεις απο την συνεχιση αυτου του διαλογου μαζι σου, οσο μπορει να γινει φυσικα διαλογος με ατομα σαν και εσενα.

    Και για να τελειωνουμε. Επειδη σε κοντραρω -οπως κοντραρω καθε ομοιο σου συμπλεγματικο ελληναρα που παει να επιβληθει με τις κραυγες και το κραξιμο- και μπορεις να βλεπεις τις κατα καιρους ip address allocation αναλογα με που ταξιδευω για δουλεια δεν σημαινει οτι με ξερεις. Αλλωστε σχεδον μονο εγω αντιδρω στα γραφωμενα σου εδω, οι περισσοτεροι εδω κανουν ‘μοκο’ οταν αρχιζεις τους τραμπουκισμους.
    Και κανε και οσα ban θελεις. Σιγα τα ωα.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προς ανώνυμο ΞΥΠΝΗΤΖΗ ( το γνωστό)

    Απξ τη στιγμη που δε μπορείς καν να διαβάσεις ποιοι ειναι οι κάποιοι που κονομησαν δε μπορω να κανω κατι.
    Το λεω ευθέως, το λεω πλαγίως η ουσία ειναι η ίδια:
    Ο κοντός ΕΣΤΗΣΕ την ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    Καθαρά και ξάστερα

    Μη με κοντράρεις αλλο σε παρακαλω ρε Τιτάνα γιατι φοβήθηκα.
    Που ειςαι τοςο ΚΟΤΑΡΑ που ουτε το ιδιο ΨΕΥΤΙΚΟ όνομα δε κρατάς.

    Φυςικα θα τρως ban στα δικά μου ποςτ ενας θρασύδειλος που κρύβεσαι μονιμα ειςαι και τίποτα αλλο. Ενας κρυφτουλης που δεν εχει καν τα παντελόνια να πει το όνομα του και ζητάει να του σβήνουν τα ποςτ του

    Αιντε σαχλαμάρα που έγινες και μάγκας. Κρυφτούλι..

  16. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Εξακολουθώ να μη διαβάζω κανένα στοιχείο για το ότι «το έστησε ο Ντέμης» πέραν του ότι το ματς είχε φραγή–η οποία μπορεί να εξηγηθεί (και συνήθως εξηγείται) με άλλους τρόπους. Έστω και τύπου «μου το είπε ένας παίκτης, αμυντικός ήταν, ψηλός».

    Αλλά ας υποθέσουμε, για τις ανάγκες της συζήτησης, ότι ο Ντέμης αποφάσισε να το στήσει το ματς. Προφανώς ο Ντέμης το έστησε μέσω κάποιων παικτών, φαντάζομαι όχι όλων. Δε νομίζω ότι ήταν η ΑΕΚ στο επίπεδο που ο πρόεδρος ανακοινώνει στο πούλμαν ότι «θα κάτσουμε να χάσουμε», όπως γίνεται σε μικρότερες ομάδες (υπάρχει η εξής ιστορία, διηγηθείσα από επιβάτη σε τέτοιο πούλμαν: ο πρόεδρος, ίσως ο βασιλιάς των στημένων, ανακοινώνει ότι η ομάδα θα πρέπει να κάτσει να χάσει. Το σέντερ φορ της ομάδας σπεύδει να τηλεφωνήσει για να μοιραστεί τα νέα, οπότε ακούγεται βαριά η φωνή του προέδρου: «Βαγγελάκη, είσαι ξύπνιος;»).

    Καταλήγουμε λοιπόν ότι ο Ντέμης με κάποιους παίκτες έστησε το ματς. Αντιπαρερχόμαστε το ότι, αν έχεις στήσει τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας, δε χρειάζεται να στήσεις και το διαιτητή, όπως και το ότι, αν μέτραγε το γκολ του Σοάρες, θα έπρεπε να κάτσει η ΑΕΚ να φάει δύο γκολ. Έχουμε καταλήξει λοιπόν ότι ο Ντέμης με κάποιους παίκτες έχει στήσει το ματς.

    Άρα, κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ τα παίρνουν. Τώρα υπάρχουν δύο σενάρια: το πρώτο ότι ο Ντέμης τα πήρε από το στοίχημα, το δεύτερο από τον Κόκκαλη.

    Αν τα πήρε από το στοίχημα, πόσα να πήρε από αυτό το ματς; Όλος ο τζίρος του ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα το 2005 ήταν 1,4 δις δις, Ελλάδα και εξωτερικό. Να πούμε το μισό να είναι Ελλάδα, που δεν είναι; Διά 480 ματς πρωταθλήματος και να πούμε άλλα 70 κυπέλλου, μιλάμε 2,6 εκ. το ματς. Πόσο να έπαιξε στην Ελλάδα πριν τη φραγή και πόσος να είναι ο τζίρος στην Κύπρο; Τι να βγάλεις απ΄αυτό, Άσε που κι οι παίκτες που θα έστησε ο Ντέμης θα το βρώμισαν, οπότε τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του. Κι αν το έστησε για το στοίχημα, πώς του ήρθε να ξεκινήσει να το στήνει με τον Ιωνικό; Γιατί δεν έστηνε άλλα παιχνίδια πιο πριν;

    Ας υποθέσουμε τώρα ότι το έστησε ο Ντέμης με τον Κόκκαλη. Είσαι λοιπόν ο Κόκκαλης και θέλεις να στήσεις το ματς. Ξέρεις ότι κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ τα παίρνουν (αν δεν τα παίρνουν, δεν μπορεί να στηθεί το ματς). Αυτός που τα παίρνει συνήθως το έχει ξανακάνει: δε θα ξεκινήσει να τα παίρνει με τον Ιωνικό. Αυτό στην πιάτσα είναι σχεδόν πάντα γνωστό. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αν είσαι ο Κόκκαλης, γιατί πρέπει να το στήσεις με τον Ντέμη; Τι σου προσφέρει; Αν κάποιοι παίκτες τα παίρνουν, θα βρεις άκρη να τα δώσεις απευθείας, μέσω μάνατζερ. Αναρωτιέμαι γιατί να βάλεις στη μέση τον Ντέμη, που έχει να περιμένει και 15 εκ. από τη συμμετοχή στους ομίλους. Τι κερδίζεις; Δεν ανεβάζεις δραματικά το κόστος;

    Δε λέω ότι δε στήνονται ματς μέσω προέδρων: αυτό όμως γίνεται όταν το διακύβευμα είναι 100-200 χιλιάρικα. Όχι όταν ο ένας παίζει για 15 εκ. Αν είναι να τον τρυπήσεις, υπάρχουν πολύ φθηνότεροι τρόποι.

    Όσο για το Ριβάλντο, ας πούμε ότι με ενοχλούν οι άνθρωποι που «φτύνουν εκεί που έτρωγαν». Δάκρυα στα μάτια στη συνέντευξη τύπου επειδή ο Κόκκαλης δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο (λες κι είχε κάποια υποχρέωση) και στη σέντρα ο Κόκκαλης. Μετά δήλωσε ότι «όσο ήμουν στον Ολυμπιακό και έπαιρνα τα τρία πρωταθλήματα, άκουγα ότι υπάλληλοι της ΕΠΟ δούλευαν για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι στην ΑΕΚ τα βλέπω και πλέον αμφιβάλλω για τους τίτλους που κατέκτησα» (ούτε τις διαιτησίες υποθέτω έβλεπε τότε). Μετά σήκωσε τα τέσσερα δάχτυλα κατά της πρώην ομάδας του. Μετά τη φιέστα με τον Αστέρα δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώνει για τη χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι. Το 2010 «επέστρεψε ως φίλαθλος στο Καραϊσκάκη, ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση με τα τέσσερα δάκτυλα και τόνισε ότι οι Πειραιώτες τον βοήθησαν να αναγεννηθεί, καθώς είχε πάρει την κατιούσα η καριέρα του». Πέρσι πόσταρε και μια φωτογραφία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού γράφοντας “There were 3 wonderful years in this great Greek club where I won many titles with the most passionate fans I have ever played. I miss Olympiakos!”. Κι αν τις κωλοτούμπες τις συγχωρείς ίσως σε έναν δημοσιογράφο που προσπαθεί να θρέψει την οικογένειά του, σε έναν τύπο που έχει βγάλει εκατομμύρια (προφανώς όχι αδίκως), προσωπικά τις συγχωρώ πολύ πιο δύσκολα.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιώργο μαζί σου
    Μερικές ερωτήσεις:
    1) ποςα παιχνίδια έχουν στηθεί στην Ελλάδα αλλα κι παγκόσμια; φαντάζωμαι πτι σε αυτα εχεις αποδείξεις αδιάσειστες
    2) δε ξερω μέσω ποιου το έστησε. Ξερω οτι στις κομπίνες ειναι όντως “μανούλα” μιας και εχει κανει ουκ ολίγες. Οπως για παράδειγμα οτι πλαστόποιπυσε έγγραφα που ειναι κακούργημα. Για αρχή ας μη πουμε για αλλα. Οτι ας πουμε ΑΛΛΟ παίκτη έλεγε το συμβόλαιο και ΑΛΛΟΣ παίκτης ερχωνταν..
    3) απο τη στιγμη που ολα έγιναν οκ, γιατι η Ιντραλότ και ο ΟΠΑΠ έφραξε το παιχνίδι;
    Δεν ήθελε δηλαδή να βγάλει λεφτα κανένας απο τους 2;
    4) ξαναλεω: αλλο ξέρεις κατι και κανόνας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και αλλο η ομάδα. Να θυμίσω ανάλογα το ΚΑΝΘΗ ΠΑΟ που φαντάζωμαι κατι θα εχεις ακούσει για κάποια εκκ που έβγαλε παράγων του ΠΑΟ απξ την ήττα; βεβαια και εκει αποδείξεις δεν εχω απλα εχει νοιάξει η Ασία για καπου 3 εκκ στοίχημα..

    Για το ριμπο αναφέρωμαι στο οικονομικό και μονο μέρος. Οτι τα λεφτα που πήγαν εκει μπροςτα στο σύνολο ( η σε άλλες μετεγγραφές) ηταν απο μια απλή μεταγραφή ως μικρή. 500-600 χιλιάρικα έχουν κοστίσει δεκάδες παίκτες πολυ χειρότεροι.
    Για το ηθικό μέρος μαζί σου, ουτε σα παίκτης μου εκει κατι ιδιαίτερο ισα ισα που με κρεμάσε σαν ΑΕΚ αφου τη κοπάνησε στο δεύτερο επαναληπτικό την επόμενη χρονια

    Αλλα απο τη στιγμη που ως ΑΕΚ εχω τον πρίγκηπα που εχει κανει το οσφπ ΑΕΚ Ομόνοια Σύνταγμα ( 4 φορες στην ΑΕΚ και 2 στον οσφπ σύνολο 6) το τι ειπε ενας Βραζιλιάνος- και εφόσον δεν εχω παραπονο αγωνιστικά απο αυτόν τη μια χρονια – λιγο με νοιαζει.

  18. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Όντως, πολλά ματς στήνονται, χωρίς αποδείξεις. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ένα ματς είναι στημένο, ιδίως από κάποιον συγκεκριμένα, αν δεν έχω έστω ενδείξεις.

    Όσο για το λόγο που μπορεί να έφραξε το παιχνίδι ο ΟΠΑΠ/Intralot: αν ο διαιτητής ήταν στημένος να μην κερδίσει η ΑΕΚ ό,τι κι αν γίνει, ε δεν είναι και δύσκολο να βρωμίσει αυτό και να φράξει το ματς ο ΟΠΑΠ για να μειώσει τη χασούρα.Μπορεί να είναι αυτή η εξήγηση.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τελος (το ξέχασα) μου κανει εντύπωση ειδικά εσυ που μιλάς συνεχεια για παράγκες στησίματα διαιτητές κλπ λέγοντας ειδικά για το Σωκράτη- ορθά-, να μη θεωρείς οτι εγινε κατι περίεργο και πτι ξαφνικά ο …Ιωνικός (οχι η μπαρτςα) εκτος έδρας νίκησε την ΑΕΚ που πήγαινε τραινο για πρωτάθλημα,
    Οτι ολο αυτο με τις φραγες –που προφανώς οπως λες κάποιος είχε πληροφορία (ποιος και τι πληροφορία;;;) – οπως και αυτος ο κάποιος ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ειναι ο Κόκκαλης, πάλι δε σε βάζει σε σκέψεις και θες αποδείξεις .

    Οπως πχ έχουν αποδειχτεί! Απο ομορφιές του ποδοσφαίρου μέχρι μαυς εθνικών ομάδων που τυχαία βόλευαν να έρθουν ισόπαλα…

  20. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Όχι και τρένο. Με μισό-μηδέν και παίρνοντας συνέχεια ματς στα τελευταία λεπτά. Τον ΟΦΗ στο προηγούμενο ματς τον κέρδισες στο 90, στη Χαλκηδόνα έφερες 1-1, με τον Πανιώνιο επίσης, με την Κέρκυρα 2-2, με το Αιγάλεω ίδρωσες με 1-0, έχασες 2-1 από την Καλαμαριά, τον ίδιο τον Ιωνικό εκτός τον κέρδισες 2-3, έφερες 1-1 με τον ΟΦΗ εντός.

    Δεν είχες και καμιά υπερομάδα που μοίραζε τεσσάρες παντού. Ανέβηκε η πίεση, είχες μια άπειρη ομάδα, σου στέρησαν κι ένα γκολ: ε, δεν είναι και τόσο απίστευτο να χάσεις το ματς ώστε να πρέπει ντε και καλά να το έστησε ο Ντέμης.

    Υπήρξε πέρσι ματς για το οποίο μου είχαν πει ότι ήταν στημένα τα σέντερ μπακ, μέσω του μάνατζερ κάποιου παίκτη της αντίπαλης ομάδας που μένει στην περιοχή κ.λπ. κ.λπ. Με διευθύνσεις και ονόματα. Είδα τα γκολ το βράδυ από περιέργεια και, όντως, στο πρώτο γκολ χάνει τον επιθετικό το ένα σέντερ μπακ, στο δεύτερο όταν σουτάρει ο επιθετικός το μπακ δε σηκώνει καν το πόδι. Ε, εκεί έχω κάποιες ενδείξεις: μου το είχαν πει πριν το ματς κι η συμπεριφορά των παικτών είναι όντως περίεργη. Όμως, κι εκεί δεν είμαι βέβαιος, μπορεί και να είναι σύμπτωση. Τις γκέλες συνήθως τα σέντερ μπακ τις κάνουν.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιωργο χτες ειμουν εκτος και εγραφα απο το κινητο.
    Η γνωμη μου και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ειναι οτι το πρωταθλημα ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Για να πιασω αυτα που λες ενα ενα λοιπον:
    1) Κανεις το ΒΑΣΙΚΟ λαθος να μπερδευεις τη τσεπη ΤΟΥ με τα οφελη της ομαδας. Αλλο πραγμα να παει η ΑΕΚ 15εκκ και ΑΛΛΟ να παρει ο ιδιος π.χ 1-2-3εκκ και μαλιστα καταμαυρα. Οποτε κανενα κοστος δεν ανεβαινει σε κανενα. Ισα ισα που ο αλλος ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ με το 1/5 των χρηματων τα 15. Pure business.
    2) O ντεμακος – οπως εχει αποδειχθει σε ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις- εχει καραβαλει χερι στο ταμειο. Οσο δε παει. Αλλιως δε γινεται να ‘λειπουν΄50 εκκ επισημα + δε ξερω ποσα αλλα ανεπισημα σε 3,5 χρονια. Παμπολλες οι περιπτωσεις, τις εχω αναφερει ΗΔΗ και εχουμε πει και μεταξυ μας κατ ιδιαν πολλες αλλες. Δεν εχει βαλει μονο χερι αλλα εχει κανει και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ παρανομιες οι οποιες ειναι σε εκκρεμοτητα.
    3) Τα στοιχηματα ΔΕΝ παιζωνται στην Ελλαδα και το ξερεις. Το κλειδωμα του ΟΠΑΠ ειναι απλα η διασφαλιση οτι δε θα στα παρει η ομηγυρη (τα τσιρακια και ξερεις που αναφερωμαι) η για να το πω καλυτερα δε θα δωσεις κανα μυριο παραπανω σε αυτους που ξερουν τη δουλεια και θα πανε να παιξουν 5-10κ με αποδοση 6-7 για το χαρτηλικι. Δεν παυει ομως, οταν κλειδωνει ο ΟΠΑΠ ενα ματς, κατι να βρωμαει και μαλιστα χοντρα. Αλλιως ΔΕΝ φραζει παιχνιδι και μαλιστα ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ που ειναι τυρακια για τους παικτες ειδικα στην Ελλαδα με τις τριαδες. Στην Ιντραλοτ δουλευα ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ και εφτιαχνα παιχνιδια για αναλογο ΟΠΑΠ εκτος Ελλαδας. ΟΛΑ τα παιχνιδια (προ και μη- καθορισμενα) τα ξερω απ εξω αυτη ηταν η δουλεια μου. Ειδικα στο Στοιχημα ειναι ΑΠΟ ΠΑΝΩ 10 ανθρωποι μερα νυχτα ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ που σε εχουν μπλοκαρει σε 3sec μεσα αμα δουν τιποτε περιεργο απλα- δε θελει πολυ να σε ΓΔΥΣΟΥΝ μεσα σε 10 λεπτα κυριολεκτικα. Τα στοιχηματα παιζωνται Κυπρο λιγοτερο, Ασια περισσοτερο. Γνωστη η ιστορια- την ειπα και χτες- παραγωντα του ΠΑΟ που συγγενης 1 βαθμου (το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω) επαιξε 3εκκ ευρω! ΗΤΤΑ της ομαδας του στο ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ και τα πηρε. Επισης γνωστη η ιστορια με την ΑΕΚ επι Μακη- και με το Ντεμη παικτη- σε προκριματικο CHL ασσος ημιχρονο διπλο τελικο που ο Μακης ‘σηκωσε’ 1,5 εκκ με 50κ στοιχημα, ‘σπασμενο΄στα 6 (ουτε καν στα 5 μιας και τοτε ο πρακτορας σε οποιοδηποτε στοιχημα απο 10κ + ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρει το οκ απο τη Πευκη- τοτε): αποδοση 33..
    4) ΔΕΝ ξερω πως εγινε η δουλεια και αν παιχτηκε ΚΑΝ στοιχημα. Ξερω ομως οτι ακομη και εκεινη η ΑΕΚ- με Αλβες Ασουνσαο Κατσουρανη κλπ ΔΕΝ εχανε απο εκεινο τον Ιωνικο 300 φορες να επαιζαν. ΞΕΡΩ ομως οτι η δουλεια πηγε αβαβα γιατι επρεπε να παει. Μη με ρωτας πως εγινε, αυτο που θυμαμαι ειναι οτι απο το ref παραπονα δεν ειχαμε. Μιλαω να σε σφαξει με καρτες πεναλτυ offside κλπ.
    Τελος θα σου πω οτι δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει καμμια προιστορια- οπως ξερεις- σε παικτες που τα παιρνουν: παντα υπαρχει μια καλη αρχη. Το αν εγινε με τον Ιωνικο σηκωνει κουβεντα μιας και οπως σωστα ειπες τα αποτελεσματα της σαιζον ηταν αλλοπροσαλα μεχρι και το ΠΑΟ-Χαλκηδωνα ηταν 3-3 πριν γινει 6-3!!! και κανεις δεν περιμενε ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΕΚ να φτασει εκει που εφτασε μετα απο 28 αγωνιστικες. Οταν ο αλλος ειδε οτι υπαρχει εστω και ΜΙΑ πιθανοτητα να χασει το CHL δηλαδη τα ΛΕΦΤΑ (το πρωταθλημα ειναι για τους καφρους που τρεχουν σε φιεστες) απλα ανελαβε δραση. Τωρα βρηκε και 2-3 που ειχαν 50αρια συμβολαια και τους εδωσε ενα ετησιο μισθο, βρηκε αλλο τροπο δε το ξερω. ΞΕΡΩ ομως οτι οταν εχεις ενα τυπο απεναντι σου που δεν δισταζει να βαλει χερι στο ταμειο της εταιρειας του, τα πραγματα γινωνται πολυ πιο ευκολα. ΦΥΣΙΚΑ αποδειξεις δεν υπαρχουν για κανενα- για ολα οσα εχουμε πει ολοι μας για παραγκες διαιτητες κλπ. Υπαρχουν φυσικα κασετες και υποκλοπες ομως και ΟΛΟΙ ξερουμε τι γινεται. Οπως ευστοχα ειπες και εσυ (το εχω πει και εγω παλιοτερα) η ρηση του Arthur Conan Doyle: “When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth” ειναι 100% σωστη.
    Τωρα για τα αλλα, οσο αφορα το Ριβαλντο μιλαω ΜΟΝΟ για το οικονομικο μερος και οχι για το παικτη που ΦΥΣΙΚΑ δε δισταζει να πουλησει τη μανα του για ενα ποτηρι νερο. Ως μεταγραφη ηταν παραπανω απο νορμαλ στα λεφτα και στο γηπεδο στα εβγαλε και με το παραπανω. Και ποδοσφαιρικα- γιατι μπαλλα ξερει ειδικα για το ελληνικο πρωταθλημα με τις Καλλονες.. αλλα και ως εσοδα απο διαρκειας, εισητηρια κλπ. Αλλο το οτι μετα για να βγει η υποχρεωση ο κοντος παραγγειλε φανελλες στο Γλου για να ντυσει το …πλανητη και φεσωσε – πρωτοτυπο…- οσο μπορουσε. Γιατι καλα κανεις και κυνηγας για το στοκ της Empire, αλλα ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? Μη βαραμε μονο το σαμαρι δηλαδη. Να κοιταμε και το ΓΑΙΔΑΡΟ.

    Θα τα πουμε απο κοντα σε ουζο απο οτι βλεπω next week

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    To ματς επι μακη κατα λαθος ειπα 1-2 ενω ηταν χ-2

  23. Ο/Η Γιώργος Κιντής λέει:

    Εξακολουθείς να μην εξηγείς το γιατί ο Κόκκαλης χρειαζόταν τον Ντέμη για να στήσει τους παίκτες της ΑΕΚ (κατά τη θεωρία σου). Ήταν λες ο Ντέμης η μόνη (ή η φθηνότερη) άκρη που μπορούσε να βρει;

    Όσο για το αν είχαμε παράπονα από το διαιτητή σε κείνο το ματς, εσύ αυτό το λες οφσάιντ; https://goo.gl/iC442C

    Προσωπικά, προτιμώ πάντα, αντί να πω ότι «γνώμη μου είναι ότι ο τάδε είναι κλέφτης» (δεδομένου κι ότι οι γνώμες είναι σαν τις κ…ίδες) να συγκεντρώνω και να παραθέτω στοιχεία και γεγονότα (συχνά με πολύ κόπο) κι ενίοτε τα πηγαίνω και στον εισαγγελέα. Με βάση τα στοιχεία αυτά, μπορεί ο καθένας να σχηματίσει τη γνώμη του.

    Πέραν τούτου όμως, ναι για τις παράγκες έχουμε αποδείξεις: κασέτες στην πρώτη, τόνους απομαγνητοφωνήσεις στη δεύτερη. Επίσης, όταν δεν έχουμε δημόσιες αποδείξεις, έχουμε συχνά ιδιωτικές ενδείξεις: στο ούζο μπορώ να σου πω, με διευθύνσεις και ονόματα, στοιχεία για κάποια στημένα. Μπορώ π.χ. να σου πω το τι έλεγε ο Μάκης για τη συμπεριφορά πρώην κορυφαίου παίκτη της ΑΕΚ στα ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να το γράψω δημόσια, αλλά μπορώ να το μοιραστώ ιδιωτικά. Κι εκεί ακόμη όμως, δε θα σου πω ότι «ο Χ παίκτης τα έπιασε στο τάδε ματς», θα σου πω το τι έχω ακούσει και κρίνε εσύ (κρίνε επίσης αν εγώ σου λέω ψέματα).

    Να υποθέσω λοιπόν ότι στο ούζο θα μας πεις κάτι τύπου: «μου είπε ο Βέλιτς που τον πέτυχα σε ένα μπαρ ότι τα είχαν πιάσει στο ματς ο Μόρας, ο Κόντης και ο Κρασσάς και δείτε και το βίντεο του ματς (όπως προφανώς έχω κάνει εγώ πριν πω για κάποιον ότι τα πήρε) για να δείτε ότι όντως παίζουν σαν στημένοι». Δεδομένου όμως ότι εσύ δε θεωρείς πρόβλημα να λες δημοσία για τον Ντέμη ότι το έστησε, δε θα έχεις πρόβλημα να πεις και δημοσία τα ονόματα των παικτών που κατά τη γνώμη σου ήταν στημένοι (γιατί πώς αλλιώς να το έστησε ο Ντέμης;). Οπότε, να περιμένουμε όλοι σχετική ανάρτηση;

    Αν το επιχείρημά σου πάντως είναι ότι «ακόμη και εκείνη η ΑΕΚ- με Άλβες Ασουνσάο Κατσουράνη κλπ ΔΕΝ έχανε από εκείνο τον Ιωνικό 300 φορές να έπαιζαν», κατά την ταπεινή μου γνώμη (την οποία ελπίζω να δικαιούμαι) δεν είναι πειστικό. Με την ίδια λογική, τα είχε πάρει κι ο Τζέραρντ στο ματς με την Τσέλσι: πες μου εσύ πόσες φορές αν γινόταν αυτό (https://goo.gl/vTBmjr) θα έκανε την ίδια γκέλα ο ένας παίκτης επιπέδου Τζέραρντ;

    Υ.Γ. Θα είμαι εκτός Ελλάδος

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιωργο μου δεν εχω καμμια ορεξη να μπλεκω με ΣΚΑΤΑ επιπεδου Ντεμη. Οπως δε χρειαζεται να παω σε κανενα εισαγγελεα: εχει προλαβει μονος του να τον κατηγορει για 3 κακουργηματα. Τωρα το αν θα προχωρησει η οχι η ιστορια δεν το ξερω αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε που μονο ο Ακης εκανε παρανομια και ειναι μεσα.
    ΟΛΟΙ οι αλλοι απο Θωμαδες μεχρι ψιλικατζηδες οχι μονο ειναι εξω αλλα θελουν και να μας σωσουν.
    Λεω δημοσια οτι ενα ματς που ηταν Φραγμενο απο τον ΟΠΑΠ- ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ- και οπου κατα 99,9% η ΑΕΚ το επαιρνε χαλαρα, δεδομενου και του κινητρου που ειχε, το εχασε. Δεν μιλαμε για τη premier αλλα για την Ελλαδα που ο ‘μεγαλος’ κατι τετοια ματς τα εχει παρει πριν καν μπει να παιξει.
    Το παραδειγμα με το Gerrard – οπως και με καποιο λαθος που μπορει να κανει ο οποιοδηποτε- ειναι ατυχες, εδω δε λεμε οτι η ΑΕΚ απλα εφαγε ενα γκολ αλλα οτι ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ που της εδινε πρωταθλημα δεν εβαλε και σερνωταν.

    Αν ολα αυτα δε σου φτανουν δικαιωμα σου, εμενα ομως- ειδικα με το βιο και πολιτεια του κοντου που εφτασε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ (και αυτο θελει θρασος πολυ..) μου περισσευουν.

    Ειπα οτι το ματς ΔΟΘΗΚΕ και ειπα 2-3 ΠΙΘΑΝΟΥΣ τροπους που μπορει να εγινε. Φυσικα δε το εδωσε ο φροντιστης ουτε ο υπευθυνος εισητηριων. Οταν δινεται ενα ματς οι υποπτοι ειναι συνηθησμενοι και τους ξερεις. Τωρα το τι εκανε ο Κοκκαλης και το τι επαιξε δεν ειμαι μεσα στη ΠΑΕ να το ξερω. Εγω ειδα μια ομαδα με ενα γηπεδο που απο τη μια εβραζε και απο την αλλη η αποδοση της ηταν για γελια.
    Οταν ο αλλος ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ να στησει τη Καλαμαρια (θυμιζω ο Βαλνερ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ απο την ΕΠΟ) θα μασησει σε ενα τυπο που δεν εχει ιερο και οσιο?

    Θες να μη το εστησε? ΟΚ ΔΕΝ. Εξηγησε μου τοτε τι εγινε, γιατι ο ΟΠΑΠ σφραφισε το ματς ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ και πως καταφερε η ΑΕΚ να χασει το πρωταθλημα.

    Εγω δε μπορω να το εξηγησω αλλιως. Και απο τη στιγμη που σταματα η λογικη σε ολα τα αλλα το μυαλο μου παει στο ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ.