ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ

  1.     Ο Τιμούρ είχε αναστείλει το χθεσινό ρεπό της Τρίτης καθότι παίζουμε ξανά το Σάββατο. Νομίζω σωστά. Οι παίκτες λοιπόν πήγαν στα Σπάτα, ίνα προπονηθούν. Καταλαβαίνετε τι χαβαλές έγινε. Ήταν οι παίκτες και τα γήπεδα. Κάποιοι έκαναν διατασούλες, κάποιοι παίξανε με τις παιδικές ομάδες, κι η μέρα κύλισε μια χαρά. Οι ιθύνοντες απόλυαν τους πάντες ολημερίς.
  2.    Σε κάποια φάση βγαίνει ο Ντάνιελ, μαζεύει τους αθλητές, και τους λέει : Εσείς θα συνεχίσετε την σκληρή δουλειά, που κάνατε και με τον προηγούμενο προπονητή. Περιττό να σας πω τι έγινε. Απλά να περιοριστώ σε ένα δημοσίευμα του Βέργη, που μιλούσε για χαβαλέ προπόνηση.
  3.   Η ΑΕΚ πάντως φτειάχνει την εξής παράδοση : Μόνο φαλακρούς για τον πάγκο. Προτείνεται σχετική κουπ και στην οργάνωση.
  4.   Σε κάποια φάση χθες, γίνεται συνάντηση του Μελισσανίδη με τον νέο προπονητή. Ο τίγρης του λέει οτι πρέπει να επιβληθεί πειθαρχία στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω γιατί το είπε και δεν ξέρω βέβαια αν τον Μωρίας τον πήρε για βοηθό του. Πάντως ήταν πολύ ωραία η ατάκα του Πορτογάλλου : Η πειθαρχία δεν επιβάλεται αλλά κερδίζεται. Πωπω τι είπε ο άνθρωπας.
  5.  Σήμερα έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Συμβουλές είχαν δώσει  στον προπονητή οι Ντάνιελ και Δημάτος. Ο προπονητής μπήκε στο χόρτο πολύ αποφασιστικός κι έκανε την πρώτη ομιλία του. Μεταξύ άλλων τους είπε οτι πρέπει να ανακτήσουμε την κατοχή της μπάλας – άλλο γέλιο εδώ – και να έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία στην επίθεση. Εγώ αναρωτήθηκα, πόσο πιο μεγάλη ελευθερία να έχουμε; Να φτάσουμε στα όρια της αναρχίας; Υποθέτω δεν θα έχει δει βίντεο του παιχνιδιού του Πατίτο.
  6.   Σήμερα ο Σιμόες έγινε ξαφνικά καλά και προπονήθηκε κανονικά.
  7.    Έπεσε στα χέρια μου ένα δημοσίευμα – δεν έχει σημασία η φυλλάδα – που έγραφε οτι ο Μελισσανίδης πήρε προσωπικά την ευθύνη κι απέρριψε την εισήγηση του Μπαγιεβιτς για στήριξη στον Τιμούρ. Αυτό μπορεί να έχει πολλές μεταφράσεις αλλά ας πούμε το τι ακριβώς έγινε. Ο τίγρης ούτε που τον ξέρει τον προπονητή. Ασχέτως αν δεν τον διάλεξε φυσικά, για τα πάντα έχει την ευθύνη. Ο προπονητής είναι εισήγηση του Λυμπερόπουλου. Επίσης ο Πόντιος είναι ακόμα σκασμένος με όσα γίνανε, γίνονται και θα γίνονται. Έτερες εισηγήσεις, ακόμα δεν έχουν γίνει δεκτές.
  8.   Ο τύπος της ΑΕΚ, ξεκάθαρα μιλάει για ρίσκο και στοίχημα. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει αληθινά, κι είναι η πρώτη φορά που θα διαψευστεί. Το πρωτάθλημα είναι στο αλλιώς και το παίζει ο φέρων την ευθύνη. Και ξέρω πολύ καλά τι γράφω.
  9.    Ο Τιμούρ είπε : Μόνο το αίμα δεν μου ήπιαν. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Μόνος του ήταν και δεν έχει καμία δικαιολογία περί παρεμβατισμού στα αποδυτήρια ή περί μη απομόνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η αλήθεια είναι οτι ο Τιμούρ ΔΕΝ είναι προπονητής. Τι θα πει αυτό; Το πώς ακριβώς βλέπει τον κόσμο. Ξέρω είναι δύσκολο αυτό να μεταφερθεί, αλλά η προσπάθεια αξίζει. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τον κόσμο μέσα από ένα συγκεκριμένο πρίσμα. Μπορεί ας πούμε να είσαι στρατιωτικός, αλλά να είσαι εναντίον της βίας. Χιλιάδες τέτοια υπάρχουν. Όταν όμως ασκείς ένα επάγγελμα, αυτό σε ωθεί να βλέπεις μέσα από αυτό τον κόσμο, κι έτσι να δρας. Αλλιώς είσαι αποτυχημένος. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την κυβέρνηση Τσίπρα, ας πούμε. Μπορεί να βλέπουν την διακυβέρνηση αριστερά, αλλά δρουν αλλιώς.
  10.           Τα ανέκδοτα είναι αυτά που δεν έχουν εκδοθεί. Έχουν την χάρη τους, χωρίς υποχρεωτικά να είναι για διασκέδαση. Κι όταν λέμε διασκέδαση, δεν είναι υποχρεωτικό το γέλιο. Μπορείς να διασκεδάζεις και κλαίγοντας, όπως είναι και η συνήθεια του νεοέλληνα, που εξακολουθεί εξ άλλου να είναι ραγιάς και διασκεδάζει κύρια, κλαίγοντας.
  11.         Πάμε για πρωτάθλημα. Ανέκδοτο αλλά βαθειά πίστη μου. Τηυς πλάκας είμαστε, αλλά όλοι είναι στην ίδια μπούρδα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ

  1. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    το 10 το καλό & το 11 ?°το
    θύρα 21 (Πέρέας)

  2. Ο/Η netrino λέει:

    A ρε Ντούσαν τον καλύτερο βοηθό σου φέρανε, για να δούμε θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά (αστειάκι)

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    SSteven ο κιντης γιατί χάθηκε;……

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Από πού χάθηκε; Από τον χώρο; Δεν είναι μόνιμος. Όποτε του κατέβει, γράφει. Σήμερα, τι να έλεγε; Δεν είναι φλύαρος σαν εμένα. Είπε για το παρασκήνιο, είπε για τους προϋπολογισμούς, και θα ξαναβγεί υποθέτω όταν έχει καινούργια. Χομπίστικο είναι το site. Δεν είναι θεραπεία για τον διαβήτη.

  5. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ναι ,καλά!Δεν είναι θεραπεία για τον διαβήτη,αλλά έτσι όπως πάμε,οι ψυχίατροι θα πεινάσουν!

    Μπαίνεις εδώ μέσα ,διαβάζεις και πετάς τα XANAX στην τουαλέτα…Εγγυημένη η θεραπεία ,έως και βαριάς κατάθλιψης σου λέω…και λέγε εσύ Στήβεν ό,τι θες.
    Παρατηρημένο κι επιβεβαιωμένο,ότι το έχεις ρίξει στην στωικότητα και μετριοφροσύνη.Εσχάτως…
    Φεύγει κι αυτός ο Γκας από την Μπέτις,αλλά κατα δω,ούτε τηλέφωνο άφησε ,ούτε ματιά …ρίχνει…Μαύρη πέτρα .Καλώς τον το Μωρίας -Μοριάς,πως τονε λένε,κι ας άργησε.
    Περίεργο το έργο το Σαββάτο….

  6. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Είναι αλήθεια ότι έχει αρχίσει νά τρέχει τήν ομάδα ο ΚΟΝΤΗΣ; Αν όχι να την τρέχει να βοηθάει τον ΜΕΛΛ ;

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλησπερες σε όλους………Εγώ επιμένω ……..δωστε κιντη στο λαο….ο τύπος είναι “ένα” βήμα μπροστά……τώρα για το εάν είσαι φλύαρος……..η ψυχολογία – επιστήμη λέει ότι οι Έλληνες ως λαός είμαστε φλύαροι……..λόγω του στοματικού λέει κύκλου ηδονής κατά την μωρουδιστικη μας φάση…….το βυζι της μάνας, πιπίλα, κτλ………βλέπε ψυχανάλυση Ματθαίος γιωσαφατ κα. …………όποτε μην το παίρνεις προσωπικά……..κι επειδή κι εγώ είμαι φλύαρος ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΤΗ ΣΤΟ ΛΑΟ

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Μιλάς για Κιντή ή για Κόντη; Κανείς από τους δύο.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, ο Κιντής δεν είναι για τον λαό. Καταλαβαίνω βέβαια οτι κάνεις πλάκα.

  10. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Μιλάω γιά τόν ΚΟΝΤΗ τού ΑΡΗ. Φίλο του ΜΕΛΛ. και εχθρό τού ΚΟΥΑΞ. Για κοίτα το γιατί αυτός έφερε τον προπονητή και όχι ο ΛΥΜΠΕ.

  11. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Εγω ξέρω οτι ο Κόντης είναι υποτακτικός του χοντρού. Μάλιστα είχε γίνει προσπάθεια να μπει ως μπροστινός στα Γιάννενα.

  12. Ο/Η Π.Κ. λέει:

    @Koreas
    Περι Κοντη απο το SportsTriunfo
    http://sportstriunfo.blogspot.gr/2016/10/blog-post_44.html

    ΥΓ Προς …Το φως του φεγγαριού… Ελπιζω να μην πειραζει που εβαλλα link προς αλλο blog. Αν υπαρχει θεμα μου το λετε για να μην ξαναγινει.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Εγώ γράφω σύμφωνα με τις πληροφορίες μου. Οποιασήποτε άλλη πληροφορία είναι καλοδεχούμενη φυσικά. Όμως οι ασυναρτησίες για κονκλάβια, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Φυσικά όπου βρίσκονται Αεκτζήδες, μιλάνε για την ομάδα. Αυτό όμως, δεν τους κάνει σύμβουλους κανενός.