Φονιας των λαων..

Ηρθε ο Ομπαμα. Ο φονιας των λαων, ετσι τον λεγαμε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, αλλα τωρα περιμενουμε να μας σωσει. Βεβαια και τον Ολαντ τον λεγαμε Ολαντρεου και στη Μερκελ φωναζαμε Γκοου χομ με προφορα περιστεριωτικη..

Εισαι ο Ομπαμα, προεδρος των ΗΠΑ, κανεις επισκεψη σε ξενο ΄κρατος’ βγαινεις απο το Air Force One και βλεπεις ΑΥΤΟ:

obamaΕνα χαλι που κανει κατι γωνιες και κατι ζιγκ ζακ προφανως επειδη εχεις ερθει στη Μπανανια που ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να στρωσουν ενα χαλι!!! Το οποιο χαλι δεν ειναι καν στρωμενο και κανει  φουσκωματα δεξια αριστερα.

Ειναι εκπληκτικο το γεγονος οτι εστρωσαν το χαλι ΠΡΙΝ φτασει το αεροπλανο και περιμεναν απο ολοκληρο τερας να κατσει ο πιλοτος να κοιταει που εβαλαν οι ΜΟΓΓΟΛΟΙ το χαλι για να σταματησει. Λες και οδηγαει κανενα Fiat.. Τους εχω ικανουν να του ζητησαν να κανει και καμμια οπισθεν..

Βεβαια θελει τεραστιο δεικτη ευφυιας να περιμενεις να σταματησει το αεροπλανο και μετα να ξεδιπλωσεις το ρημαδι το χαλι…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εχουν τελειωσει MIT και δουλευουν στη NASA..

Στη δε υποδοχη του προεδρου των ΗΠΑ δε πηγε ουτε ο πρωθυπουργος ουτε ο Προεδρος της Δημοκρατιας αλλα εστειλαν το γνωστο γραφικο. Τουλαχιστον εβαλε κοστουμι και δε κατεβηκε ντυμενος ΟΥΚ-Βατραχανρωπος η Λουκι Λουκ.

Στο δε δειπνο τσακωνωνται με επισημες ανακοινωσεις οι ‘πολιτικοι αρχηγοι’ που δεν τους καλεσαν. Με πρωτο αυτον τον αυτιστικο το Λεβεντη που βγηκε και ειπε οτι δεν δινεται η ευκαιρεια στον Ομπαμα να ακουσει τις θεσεις της Ενωσης Κεντρωων! Πραγματικα δηλαδη ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΛΕΟΝ.

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ, σας σιχαθηκαμε δε παει αλλο. Shut the fuck up ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Αλλη ορεξη δεν ειχε ο ανθρωπος να το πιασει μονοτερμα ο καθε πικραμενος να του λεει τις θεσεις του! Δε φτανει που εμπλεξε με τον αμορφωτο καταληψια και το απλυτο συναφι, να εχει και το Λεβεντη το Κουτσουμπα και τη Φωφη, να γινουν απο γκρι τα μαλλια του ασπρα σε 1,5 μερα απο τις κοτσανες.

Α ΡΕ ΜΠΑΡΑΚ τι τραβας στα τελειωματα και σε συμπαθω ιδιαιτερα..

ΥΓ Αλιεξη μολις τελειωσεις το ζητιανεμα, τρεχα να φωναξεις κανα συνθημα μεθαυριο στο …Πολυτεχνειο για τους φονιαδες που θα τρωτε γαριδες παρεα σημερα..  Ε ρε ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, φασιστερα κολοπαιδα.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Φονιας των λαων..

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    “Ε ρε ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, φασιστερα κολοπαιδα.”

    Ντίνης – τιμή – Χρυσή Αυγή

    Κρίμα και ξανά κρίμα για έναν ιστοχώρο της Α.Ε.Κ.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανωνυμη ΒΒ
    ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
    Οποιος βεβαια διαφωνει με τη φασιστερα του Αλιεξη ειναι Χρυση Αυγη για σας. Βεβαια οταν οποιος διαφωνει μαζι σας ειναι γερμανοτσολιας και προδοτης, δε περιμενω κατι παραπανω. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ εισαστε,απο τις στανες της Ορεστειαδας κατεβηκες μεχρι εκει παει το μυαλο σου που εχετε προεδρο τον καταληψια. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ αυτοι εισασταν και ποτε δε θα αλλαξετε.
    Αληθεια ειναι οτι στην αστυνομια εκει που ανηκεις η Χ.Α θριαμβευσε στα ποσοστα? Για ρωτα εκει στη βουλη τους ‘συναδελφους’.

    Η ΑΕΚ τι πολιτικο χωρο εκφραζει αληθεια?

    ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ δεν εχεις φανταζωμαι. Να σε διευκολυνω ΒΑΓΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ που βγηκες απο το καβουκι σου να μας πεις τη σαχλαμαρα σου και να μη ζοριζεσαι που νομιζεις οτι δε φαινεσαι: υπεγραφε ως ΧΟΝΤΡΟ-ΚΟΤΑΡΑ νυν απολυμενη επικοινωνια my ass.

    ΥΓ Για να δεις τι ΛΑΜΟΓΙΟ εισαι μεχρι και ιντερνετ που μπαινεις και γραφεις ΕΓΩ το πληρωνω. ΓΙΔΑ

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ο μικρος καταληψιας μιλαει στον προεδρο των Ηνωμενων Πολιτειων ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ!

    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ κανονων ευγενειας, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΩΝ, σε ολο της το μεγαλειο.

    Χωρις γραβατα, σα το κακοχυμενο λουκουμα, χασμουρηθηκε!!! και μετα στη συνεντευξη καθωταν λες και ηταν σε καμμια καντινα στη ουρα. Ο επαναστατης της σαχλαμαρας που θελει να το παιξει ανετος..λες και εχει απεναντι του το Καρανικα το γυφτο.
    Παλι καλα που δε μασαγε και καμμια τσιχλα.

    Ο τυπος ειναι απλα αξεστος. ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

    From the web:

    Υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς στη ζωή. Όχι μόνο για να μην σε χαρακτηρίσουν κακοαναθρεμμένο, αλλά και για να δείξεις, σε αυτόν με τον οποίο έρχεσαι σε επαφή, ότι τον υπολογίζεις. Αν δεν τον υπολογίζεις , δεν τον εκτιμάς , απλώς αποφεύγεις να τον συναντάς. Στις οικονομικές συναλλαγές δεν έχεις απεριόριστα περιθώρια επιλογών. Συναντάς και συναλλάσσεσαι με αυτούς που επιβάλει η δουλειά σου.

    Οφείλεις να συμπεριφέρεσαι έτσι, ώστε-τουλάχιστον- να μην υπονομεύεις τα συμφέροντά σου ή τα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπείς. Εκτός από το ταλέντο και τα ιδιαίτερα στοιχεία της προσωπικότητας, υπάρχουν και κανόνες. Αν τους παραβείς, μπορεί να υπονομεύσεις τους στόχους σου κάτι το οποίο είναι τουλάχιστον βλακώδες.

    Στοιχειώδη πράγματα , όπως το κατάλληλο ντύσιμο, ο χαιρετισμός, η προσήλωση στον συνομιλητή σου, ο τρόπος που στέκεσαι ή κάθεσαι, οι ζυγισμένες χειρονομίες σου και άλλα ακόμη, παίζουν ρόλο. Παίζουν ρόλο όταν εκπροσωπείς ένα μαγαζί, μια επιχείρηση. Παίζουν ακόμη ακόμα μεγαλύτερο ρόλο όταν είσαι πολιτικός και εκπροσωπείς τη χώρα σου.
    Δεν προσφωνείς τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στον ενικό. Δεν ξαπλάρεις στην πολυθρόνα σου, δεν παίζεις με τα δάκτυλά σου ή κοιτάς τα νύχια σου. Δεν κοιτάς το ρολόι σου σε στιλ «αρκετά μας ζάλισες, έχουμε και δουλειές».

    Δεν μορφάζεις κοιτώντας τα χαλιά όταν μιλάει ο συνομιλητής σου. Πολύ περισσότερο δεν τα κάνεις όλα αυτά όταν απέναντί σου είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος του πλανήτη και σου κάνει τη χάρη να σε επισκεφτεί για να σε βοηθήσει. Να βοηθήσει τη χώρα σου δηλαδή που έχει πρόβλημα. Εσύ ο ίδιος άλλωστε το λες. Εσύ το επιδίωξες. Αυτά δεν τα γνωρίζει, δεν του τα έχει πει κανείς του Αλέξη Τσίπρα;

    Σχόλιο: ποιος να του τα πει; ο Καρανίκας ο Κοπυ παστε που βριζει ολο το κοσμο, ο φίλης η ο Κοτζιάς που έσκασε στη Κίνα με κοντομάνικο σε επίσημη επίσκεψη λες και πήγαινε στο alou fan park?
    Η περιστερα μήπως που στην ίδια επίσκεψη είχε ντυθεί κατι μεταξύ καρναβάλι και exotic pole dancer σε στριττιτζαδικο στα εμιράτα;

    Που να τα μάθει; στις καταλήψεις της μπίχλας η να πάρει παράδειγμα απο τα συντροφιά που σκάνε με σανδάλια σαγιονάρες και σκουλαρίκια σα τους λεχριτες;

    Η αστική εύγενεια ειναι θεμα παιδείας και ανατροφής. Την λαμβάνεις απο μικρος απο το σπιτι σου και ξεχωρίζει τους ανθρώπους που σέβονται πρώτα τον εαυτό τους απο τους λεχριτες.
    ΑΟ τους πρώτους δεν εχω δει ουτε έναν σε αυτη το καρναβάλι πρωτη φορα.
    Απο τους δεύτερους εχω δει σχεδον ολους να ειναι η έννοια του λεχρίτη: απο το Γιάνι που φόραγε κανα τετράμηνο το ιδιο σακάκι με τη κόκκινη ρίγα σε συνδυασμό με αρβύλες σε ευρωπαϊκά συμβούλια μέχρι τον αντιπρόεδρο του τσίρκου που ρουφάει φραπέδες στα έδρανα λες και ειναι στο καφενέ του σπιτιού του.

    Άλλωστε απο τους τρόπους και απο τη συμπεριφορά καταλαβαίνεις με τι εχεις να κανεις…

    Κομπλεξικοί ΜΠΟΥΡΔΟΒΛΑΧΟΙ που ξαφνικά βρέθηκαν κυβέρνηση και δε μπορούν ουτε να μιλήσουν ουτε να ντυθούν ουτε να φερθούν

  4. Ο/Η bandog λέει:

    ειδα αυτο:

    https://www.youtube.com/watch?v=Hn3AxXEDWq4

    και πρεπει να πω στο καθυστερημενο που παριστανει τον πρωθυπουργο , αυτο:

    κουτΑλεξη,

    οταν κανει προποση ο συμπεθερος στο βαφτισι και ειμαστε ντιρλα απο το κρασι , μπορουμε να καθομαστε στην καρεκλα και να χασκογελαμε χωρις παρεξηγηση.

    οταν κανει προποση ο φιλοξενουμενος προεδρος της αμερικης (aka πλανηταρχης) και σηκωνονται ολοι με πρωτο τον προεδρο της ελληνικης δημοκρατιας , σηκωνομαστε και εμεις…

    δε περιμενουμε να ερθει ο τελεταρχης να μας σπρωξει να σηκωσουμε τον κωλο μας απο την καρεκλα !
    (τι ερωτας και αυτος των συριζαϊκων κωλων με τις καρεκλες!!!)

    βεβαια αυτο ηταν πταισμα στα υπολοιπα που εχεις κανει κατα καιρους…

    ΥΓ: παλι καλα που ο καμμενος δεν ντυθηκε captain america αυτη τη φορα , λεει ο ιντερνετ που εχει χιουμορ !

    αυτο που δεν βρισκεται ενας στρατηγος με @@ να τον γδυσει οταν ντυνεται στρατηγος με ΟΥΚοσημα και πουλαδες….

    ρε τα αξιζουμε , τα θελουμε και τα λουζομαστε….

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Σημερα πραγματικά ΝΤΡΑΠΗΚΑ για άλλη μια φορα που ειμαι Έλληνας.
    Αυτος ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και δεν ειναι τυχαίο που μας κυβερνά αυτο το Τρολ.
    Εχω κανει ποστ θα ξανακάνω και θα γινω οσο κουραστικός θες, μέχρι κάποια στιγμη να αρχίσουμε να γινωμαστε άνθρωποι. Γιατι τωρα ειμαςτε πίθηκοι ως λαός και το συναντάς παντού αυτο.

    Μαγκιά, ειρωνία, βρισίδι και εξυπνάδα.
    Αμορφωσιά, κιτς μπίχλα και κακογουστιά.
    Κάγκουρες, selfie στο FB απο το ποσο καλα περνάμε μέχρι τι τρώμε και τι πίνουμε Παντελιδης παολα και για ολα φταίνε οι Γερμανοί οι Άγγλοι οι Γάλλοι οι αμερικανοί οι Εβραίοι-ολοι εκτος απο τη τυφλά μας.
    Γιατι εμεις έχουμε ήλιο θαλλασα και 2κιλα ραδίκια.
    Σιχάθηκα να τα βλέπω