Gulfstream

 

makarit

Αμα 12 ατομα με private jet (που το forbes χρεωνει 15,000 τη ωρα- δηλαδη για 20 ωρες πηγαινε ελα Αθηνα-Αβανα 300,000) διαμονη σε πενταστερο, φαγητα, ποτα, ξεναγησεις, κανει μονο 22,900  τοτε την επομενη φορα μη παμε για τσιπουρο αλλα για πουρα στην Αβανα 4 μερες. Με λιγοτερο απο ενα διφραγκο το ατομο, να κανεις το Corona σου στο Monserrate για 4 μερες παρεα με κανονικο ρουμι black, πιο φθηνα και απο σουβλακια στο Κομποτη με μπυρες σου βγαινει..

Ετσι δε οπως το υπολογιζουν εκει στο Μαξιμου- σαινια στα μαθηματικα και στα οικονομικα γι αυτο πεταμε 2 χρονια- το Gulfstream πρεπει να καει λιγοτερο απο το αμαξι μου, οι δε πιλοτοι, κοστη αεροδρομιων, συντηρηση κλπ κλπ πρεπει να κοστιζουν λιγοτερο απο τα τελη κυκλοφοριας μου. Μαλλον με πιασανε κοτσο- εμενα το δεξιο φασιστα γερμανοτσολια φιλελε ΚΑΙ ρατσιστη- και δε πηρα σαν τον Αλιεξη ιδιωτικο αεροπλανο..

Οι Αζεροι ΦΥΣΙΚΑ ειδαν και αποειδαν με το Σκουρλετη (μιλαμε για τερας βλακειας οχι αστεια μεχρι και ο Μελ του ειπε στη συνεδριαση τι θα του βαλει στην οπισθεν..) πηραν τα 400 εκκ και εφυγαν. Ο Σκουρλετης που ΑΛΛΑΖΕ τους ορους του διαγωνισμου ΑΦΟΥ αυτος ειχε γινει και κατοχυρωθει! Για να δουμε, μιας και ηταν στα προαπαιτουμενα, ΠΟΙΟΣ θα τα πληρωσει τα 400? Τι λετε?

Αυτο για το χρεος εχει πολυ πλακα: Μας φορτωσαν πρωτη φορα 90 μνημονιο, αλλα 25 χαμενα μονο απο τις τραπεζες και τωρα λενε θα μας κοψουν 21,8% ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ παρα μονο στο 65% ΟΧΙ στο 100%.

Για να μη το κουραζουμε ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ γινει η μειωση θα ειναι 44δις.

Δανειζεσαι 90, εχεις χασει συμφωνα με τους ορκωτους γυρω στα 40 ακομη αρα συνολο 130εκκ και αυτα ειναι τα επισημα στοιχεια μεχρι Σεπτεμβριο. Μη βαλουμε ποσα χανεις ανα μηνα για το Νοεμβριο ΜΟΝΟ μιλησαν για 1,2 ΔΙΣ.

Μη μιλησουμε για το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ που εχουν κανει σε αποθεματικα ταμειων-τραπεζων-περιφερειων/δημων κλπ. ΑΔΕΙΑ σεντουκια θα αφησουν φευγωντας, ο ΟΑΕΕ δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ, το ΙΚΑ χρωσταει ηδη 800.

Σου κοβουν 44 και βουαλα: πρωτη φορα αριστερα ΚΟΡΟΙΔΟ..Θα βγουν να πανηγυρισουν κιολας να το δειτε, ικανους τους εχω.

ΥΓ. Αλιεξη ΜΗ κανεις εκλογες. ΚΑΘΕ μηνα, ΚΑΘΕ ΟΜΩΣ, χανεις και απο μια μοναδα, χτες ησουν στο 16%. Οπως το πας κατα το Πασχα θα παλευεις για τριτο κομμα: οπως ακριβως το γραφω εδω και ενα χρονο.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Gulfstream

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Θελει ο Θελιν διαβαζω. Ο Ισαακ (δεν τον ξερω ως παικτη) αγορασθηκε 3,5εκκ πριν 2 χρονια απο την Μπορντω η πεμπτη πιο ακριβη μεταγραφη της.
    Αντε να πουμε οτι τον δινει δανεικο κανα εξαμηνο- εχει τον ιδιο γραφειο μανατζερ με τον Ατζαρεβιτς.
    Ο Μελ θελει με 1,25 που ειναι η τιμη του σημερα για αγορα? Γιατι τελευταια φορα που ειδα το ακριβοτερο συμβολαιο- χωρις κοστος μεταγραφης μιας και ηταν ελευθεροι- ηταν 400 χιλιαρικα.
    Δηλαδη θα δωσει 1,25 + το συμβολαιο του? Μακαρι να χτυπαμε τετοιους παικτες, μιλαω για budget μιας και τον παικτη δεν το ξερω, αλλα χλωμο το βλεπω λογω ιστοριας. Να εχεις δηλαδη απο τη μια τον Θελιν και απο την αλλη το Πλατελα..