ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Το ζητούμενο στην ΑΕΚ φέτος, ήταν να πιστοποιήσει το περίφημο ερχόμαστε. Εγώ ήμουν ελαφρώς πιο ακραίος, όταν μίλαγα για πρωτάθλημα. Σήμερα, πιο ψύχραιμα πια, θα μπορούσανα πω οτι ακόμα κι αν χανόταν ο τίτλος, καλό θα ήταν να ήμασταν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, υπερασπιζόμενοι τον τίτλο του κυπέλλου, και διεκδικώντας το πρωτάθλημα με μια λογική διαφορά πόντων, και με μια λογική προσφορά θεάματος.  Η γνώμη η δική όμως, δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σημασία έχει η γνώμη των ιθυνόντων στην εταιρεία. Εξ άλλου αυτοί είπαν στον Τιμούρ να μιλήσει για πρωτάθλημα.

Τα πράματα έχουν αλλάξει άρδην βέβαια σε όλα τα επίπεδα. Ο προπονητής έφυγε, ο γυμναστής έφυγε, κι ο διευθύνων σύμβουλος γύρεψε άλλα καράβια. Αυτά είναι πράματα που συμβαίνουν στην ζωή, και δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Οπότε κοιτάς αυτούς που μείνανε ή αυτούς που ήρθανε, για να συνεχίσουν το όποιο έργο. Φυσικά δεν μιλάω για την Αρκάδη, τον Δημητριάδη ή τον Μπάγιεβιτς. Αυτοί είναι πλέον κάτι σαν τις ταμπέλες στους δρόμους, που γράφουν τα ονόματα τους,  ή σαν τις Καρυάτιδες της Ακρόπολης. Είναι σύμβολα για τον Μελισσανίδη.

Όμως η ΑΕΚ, βιώνει την μεγαλύτερη κρίση της μετά την φάση με τον υποβιβασμό. Κρίση προσώπων που στελεχώνουν, και κρίση αγωνιστική, που δεν μαζεύεται με τίποτα. Φυσικά κρίση περνάει και ο ίδιος ο Μελισσανίδης, αφού η επιτροπή εξομάλυνσης στην ΕΠΟ, του ανέβαλε τις εκλογές, και δεν μπορεί να περηφανευτεί για κάποιο υπόγειο έργο. Οπότε του έχει μείνει η ομάδα και το γήπεδο. Φανερά δηλαδή πράματα. Τα οποία όμως είναι και δύσκολα για έναν άνθρωπο που αρέσκεται στο παρασκήνιο.

Διότι κακά τα ψέματα κι επειδή η κάθε εταιρεία αντανακλά τον χαρακτήρα του αφεντικού της, όλη αυτή η κρίση η αγωνιστική, έχει τα αιτιατά της στα προσωπικά θέματα του εγγυητή της. Ο οποίος φυσικά αποδεικνύει οτι ούτε ξέρει να στελεχώνει εταιρείες, ούτε και ξέρει και μπάλα αν θέλουμε να κατεβούμε επίπεδο. Θα μου πεις βέβαια οτι είναι μεγιστάνας. Κι εγώ θα μπορούσα να ήμουν εκατομμυριούχος, αν είχα μαντέψει τους αριθμούς του λότο.

Χρειάζεται πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσεις αυτό το χάλι. Να έχεις Δημάτο στην επικοινωνία, να μην έχεις προπονητή, να σου δίνουν το πρωτάθλημα κι εσύ να μην κάνεις τελική, να κατεβαίνεις στα Σπάτα για να φοβίσεις τους παίκτες κι αυτοί να γίνονται χειρότεροι, και να σου κάνει αντιπολίτευση μέχρι και κάποια φυλλάδα των τριών χιλιάδων φύλλων, η οποία ζητάει τέσσερις παίκτες μίνιμουμ. Ταυτόχρονα στο γήπεδο να μην πατάει κανείς, και μιλάω για πελάτες με διαρκείας.

Πραγματικά είναι πασιφανές οτι έχουμε πλέον Σύριζα στην ΑΕΚ. Πώς πηγαίνει το τσογλάνι πρώτα στην Κούβα και μετά στο εμιράτο ; Έτσι έχουμε σχάση προσωπικότητας του Μελισσανίδη, που περιφέρεται στην ΑΕΚ σαν ζωντανό ζόμπι. Ούτε μοντέλο ομάδας που θέλει να βλέπει υπάρχει, ούτε δομή εταιρείας που θα μπορούσε να υλοποιήσει τις εντολές του. Οι οποίες βέβαια δεν υπάρχουν, και πώς θα γινόταν να υπάρχουν αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, το τι ρόλο βαράς στην εταιρεία.

Ούτε Α υπάρχει πλέον, ούτε καν Ω. Ένα σπιράλ παρακμής υπάρχει, με τον κόσμο κάργα διχασμένο, απογοητευμένο κι απόλυτα μπερδεμένο για το τι του φταίει. Καταστάσεις δηλαδή σαν της Ελλάδας που την διοικεί κάποιος που δεν ξέρει πού πηγαίνει. Που του την πέφτει μέχρι κι ένας ενενηντάρης Μίκης. Της πλάκας όλα, κι όλοι να αναζητούν τον βομβιστή που θα τινάξει συθέμελα το μπουρδέλο της ελληνικήβς αριστεράς ή της ΑΕΚ, που απλά βολοδέρνει με τους Μπαρτόλους, τους Σουηδούς ή τους μαύρους που ούτε στην Τουρκία δεν ευδοκίμησαν.

Στο σημείο μηδέν λοιπόν, όμοιο με την τρίτη κατηγορία, υπάρχει πάντα η ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα. Σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας. Από το τερέν με τους αστείους Μάνταλους, που το είδανε κάτι, μέχρι τον πάγκο με τους απλά τίποτες, μέχρι τις άλλες θέσεις των γραφείων, που είναι κάτι παρεάκια που ούτε σε καφενεία δεν θα τους δεχόντουσαν. Και μιλώ για καφενεία, ούτε καν καφετέριες. Άντε Μελισσανίδη, ξεκίνα. Εκτός αν θα συνεχίσουμε να δουλευόμαστε, που οι πυλώνες οι τριάντα μέτρα, δημιουργούν πρόβλημα κατά σαράντα εκατοστά. Είπαμε. Ο τελευατάιος μαλάκας πέθανε επί Σπάρτακου.

 

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

  1. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρα Steven…θεωρώ πάντως πως είναι αδιανόητο να μην μπορεί ο Μέλ να οργανώσει μια…ποδοσφαιρική εταιρεία. Τόσο πολύ ρε παιδί μου,τι στο καλό;
    Σύμφωνα με τη τελευταία παράγραφό σου θα ξεκινήσει μια κάποια σταδιακή βελτίωση η στο…ίδιο έργο θεατές;
    Προλαβαίνει πρωτοχρονιά ο Μοράις,πιστεύεις;

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Τα πράματα είναι πολύ απλά. Άρα και δύσκολα. Ο Μελισσανίδης δεν μπορεί τα απλά. Θέλει να νοιώθει κυνηγημένος. Έχει το σύνδρομο της φυλακής ρε παιδί μου, πώς να το πω;
    Το πρόβλημα δεν είναι ο Μοράις και η πρωτοχρονιά. Έφυγε, ποιός να έρθει; Έμεινε, και τι να κάνει;

  3. Ο/Η akis λέει:

    Υπάρχει κατι θετικό στον ορίζοντα ή όλα μαύρα;
    Θα το γυρίσει το χαρτί ο Μελ τελικα,θεωρείς;
    Για γήπεδο δεν ρωτάω, Στηβεν…θέλουμε περίπου ογδόντα και μας λείπουν τα εβδομήντα εννιά φαντάζομαι…

  4. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Εδω και 4 χρόνια μας είχαν πρήξει με την ΕΠΟ.
    Η ΕΠΟ αυτό, η ΕΠΟ εκείνο, η ΕΠΟ και ο ολυμπιακός δε μας άφησαν να πάρουμε πρωταθλήματα, αν δεν πέσει η ΕΠΟ όσους παίκτες και να πάρεις πρωτάθλημα δεν παίρνεις.. και χιλιάδες παρόμοιες δικαιολογίες.
    Λες και αν έπεφτε η ΕΠΟ θα μάθαινε μπάλα ο Αραβίδης και ο Κολοβέτσιος, ή θα μάθαινε να κάνει κοντρόλ ο Ντίντακ.
    Και ήρθε λοιπόν ο καιρός και έπεσε η ΕΠΟ. Οχι εντελώς, αλλά δεν είναι όπως ήταν πριν.
    Και ήρθε η ωρα να αποδείξεις αγωνιστικά πως το μόνο εμπόδιο για το πρωτάθλημα ήταν η ΕΠΟ.
    Και αποδείχτηκε πως ο βασιλιάς είναι γυμνός. Οχι απλά γυμνός, αλλά με τον κώλο μελανιασμένο απ’τις κλωτσές.
    Και τελικά εμπεδώνουν όλοι με τον πιο βίαιο τρόπο, πως δε σου έφταιγε καμία ΕΠΟ που έμενες 30 ποντους πίσω απο τον γαύρο.
    Όταν χάσεις το πρωτάθλημα με 1,2,3 πόντους διαφορά, τότε ναι ψάχνεις το παρασκήνιο. Όταν όμως είσαι 25 πόντους πίσω απο τον πρώτο, τότε ποιά ΕΠΟ βρε αδερφέ?
    Κι όμως.. ο ΑΕΚτζής είχε πιστέψει πως για ολα τα κακά της μοίρας του έφταιγε η ΕΠΟ και ο ολυμπιακός. Βέβαια αυτό δεν το καλλιέργησε αποκλειστικά ο Μελισσανίδης. Και επι διοίκησης Νικολαϊδη για ολα έφταιγε ο ολυμπιακός.
    Ο ΑΕΚτζής δυστυχώς εδω και πολλά χρόνια έχει μπολιαστεί μ’αυτό το μικρόβιο.
    Λες και πριν το Μαρινάκη δεν υπήρχε Κόκκαλης, και πριν τον Κόκκαλη δεν υπήρχαν άλλα λαμόγια.
    Ο ΑΕΚτζής λοιπόν αντί να κοιτάει τι έχει μέσα στο βρακί του, είχε την εύκολη δικαιολογία οτι τον πολεμά το παρασκήνιο. Μονίμως αδικημένη η ΑΕΚ. Σε κάθε ήττα υπήρχε ενα “ναι μεν αλλά..” για τη διαιτησία. Λες και μόνο σε εμάς γινόταν λάθη, φοβόταν το θηρίο των μπουρμποκρασάδων και των Πλατέλλων.
    Αυτόν τον εύκολο δρόμο ακολούθησε και ο Μελισσανίδης προκειμένου να τραβήξει τα φώτα απο το πραγματικό πρόβλημα της ΑΕΚ.
    Και τώρα που το παρασκήνιο είναι πιο αδύναμο, όπως ήταν λογικό φάνηκαν και οι πραγματικές αδυναμίες της ΑΕΚ που εδω και 4 χρόνια προσπαθεί με πορδές να βάψει αυγά. Ξύπνησε απότομα και ο ΑΕΚτζής απο τον βαθύ ύπνο του.
    Είμαι πολύ περίεργος να δω που το πάει μ’αυτήν την κατάσταση ο Μελισσανίδης..

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Kαι γιατι Μελισσανίδη ξεκίνα κ όχι πούλα μεταβίβασε ξερω κ γω πως να το πω,δε ξερω κ το ιδιοκτησιακό.Ο οργανισμός ΑΕΚ έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα

  6. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    καλημέρα Στήβεν,

    2 ερωτήσεις αλληλοσυνδεόμενες…

    α) γιατί δεν την πουλάει αλλού την ομάδα αφου δεν κάνει κέφι να επενδύσει κ να ασχοληθεί σοβαρά όπως φαινεται?
    β) αν θελησει να πουλήσει , πιστευεις οτι θα βρεθει λεφτας(κοροιδο) να πάρει μια καθαρη ΠΑΕ με κοσμο , αλλα κ σε πτωση εμπορικα και αγωνιστικα και μαλιστα σε ενα προιον που εχει πιασει πατο ?

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Αυτήν την στιγμή, δεν βλέπω κάτι σε άλλο χρώμα.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : α. Νόμιζε ( πρόσεξε τον χρόνο ) οτι αν πέσει οικονομικά ο γάβρος, οτι θα τον πέρναγε.
    β. Λεφτάς υπάρχει και τον ψάχνουμε. Η τιμή δεν έχει φιξαριστεί, ούτε και το οργανωτικό μοντέλο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω.

  9. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Καλημέρα,
    προσωπικά πιστεύω από τα φαινόμενα ότι ο Μελ βιώνει ένα δράμα και μια απογοήτευση.
    Βασίστηκε στον κουμπάρο του για την σχετική οργάνωση επίβλεψη και λειτουργία του μαγαζιού αλλά ο κουμπάρος του αντί γι αυτό τα έκανε σκατά. Και τώρα τι; Να τον σουτάρει; Να βάλει ποιόν; Κάποιος πρέπει να κάνει αυτή την δουλειά. Ο ίδιος ΔΕΝ ασχολείται ή δεν θέλει Του λείπει το Δεξί Χέρι του Βασιλιά όπως στο the game of thrones Του λείπει ένας έμπιστος που να μην τον ”δαγκώνει”
    Εντάξει είναι και αναχρονιστικός δεν λέω

  10. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Aυτό είναι το χειρότερο απο ολα.
    Το σανό που τάιζαν τον κόσμο περι “παρασκηνίου που κυνηγάει την ΑΕΚ” το κατάπιαν και οι ίδιοι στο τέλος.
    Πίστεψαν και αυτοί πως αμα πέσει η ΕΠΟ τα υπόλοιπα είναι ευκολάκι.
    Και πώς να μην το πιστέψουν, αφού αυτό τους βόλευε για να μη “ξηλωθούν” οι τσέπες τους?
    “Για ολα φταίει η ΕΠΟ” και δώσε σότο στο λαό με σύνδρομα καταδίωξης
    Και όταν ήρθε η ωρα να αποδείξεις τι κάνεις εκεί μέσα τόσα χρόνια, ήρθε το απόλυτο ξεβράκωμα.

  11. Ο/Η akis λέει:

    Steven το..β που αναφέρεις έχει σχέση φαντάζομαι με το YΓ του Snitch…
    Στην αρχή πίστεψα πως εννοείς τον Μέλ.και στη διάθεσή του να εκσυγχρονίσει την εταιρεία αλλά μάλλον …δεν!!

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ δεν διαφωνώ με την σφικτή οικονομική τακτική του Μ. . Πρώτον γιατί η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι χάλια και δεύτερον μία γενναία χρηματοδότηση μπορεί να σε φέρει σε κατάσταση χρεοκοπίας ξανά. Ενδεικτικά ας μην ξεχνάμε και περιπτώσεις, όπως του Ηρακλή την εποχή του συγχωρεμένου Θεοδωρίδη τον οποίο και εξεδίωξαν οι φίλαθλοι και όλος ο κόσμος γνωρίζει την κατάληξη, όπως και τον ΠΑΟ με Πατέρα-Βγενόπουλο και τα χρέη που έχει σήμερα η ομάδα τους.

    Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Ποδοσφαιρικές εταιρείες στην Ελλάδα δεν είναι κερδοφόρες ή τουλάχιστον δεν έχουν την κερδοφορία άλλων ανεπτυγμένων πρωταθλημάτων και στηρίζονται αποκλειστικά από την οικονομική αιμορραγία του εκάστοτε προέδρου. Άρα σε αυτό το κομμάτι ο Μ. το χειρίστηκε σωστά για μένα. Εκεί όμως που απέτυχε παταγωδώς ήταν στην οργάνωση. Ευθύνες έχουν όλοι άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Με τις λιγότερες όμως των παικτών οι οποίοι είναι και ο τελευταίος τροχός της αμάξης στη τελική.

    Μία οικονομοτεχνική μελέτη (σε εταιρεία αλλοδαπή η οποία γνωρίζει τον κλάδο του ποδοσφαίρου και τις ιδιοτροπίες του) έπρεπε να γίνει από την αρχή. Ένα κόστος 40.000,00€-100.000,00€ (φαντάζομαι κάπου εκεί ανάλογα στο τι θα ζητήσεις να έχει μέσα). Θα την έπαιρνε η διοίκηση και θα χρησιμοποιούσε αυτό το εργαλείο για την χάραξη μακρόπνοης στρατηγικής. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα μέλος του ΔΣ ή της εταιρείας που να μπορεί να διαβάσει, να αξιολογήσει και να εξηγήσει τι ακριβώς λέει.

    Για την αποφυγή παρεξηγήσεων δεν λέω ότι δεν θέλω παίκτες και μεταγραφές όπως θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν πρέπει να φύγει ο Μ.

  13. Ο/Η Alati λέει:

    Ο Τιγρης μαζι με Ντουσαν ειναι οτι καλυτερο εχει η ΑΕΚ αυτη την στιγμη ! Ο Τιγραρος θα τους τσακισει ολους ! Δεν υπαρχει ΑΕΚ χωρις Μελισσανιδη ! Χωνεψτε το.

  14. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Δηλαδή θα χρεωκοπούσες με ενα φορ των 800.000? Η με ενα χαφ των 400.000?
    Θα πέρναγες στο uefa και θα έκανες απόσβεση 10 φορές.
    Είπαμε: κανείς δε ζήτησε τον Οζίλ. Αλλά εδώ παζαρεύουμε το 20ρικο (κυριολεκτικά).

  15. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ SAVVI: Δεν του ζητησε κανενας να ριξει 30 η 50 εκατομμυρια στην ομαδα γιατι αυτα ειναι εκτος πραγματικοτητας. Θα τα εριχνε για να παρει πισω πολυ λιγοτερα; Βλακας δεν ειναι και ουτε ειμαστε νταβαδες της τσεπης του. Λεμε πως δεν υπαρχει καμια οργανωση και κανενα πλανο 4 χρονια τωρα. Κανενα σκαουτινγκ κανενας σχεδιασμος. Ολα στο ποδι. Γιατι αν υπηρχε, θα ειχες δωσει ο,τι λεφτα εδωσες στους 5 προπονητες που ηρθαν αθροιστικα σε εναν καλυτερο με σοβαρο πλανο, φιλοδοξιες και τα κλειδια της ομαδας να δουλεψει. Αλλα ενας σοβαρος που ηρθε περσυ τον φαγανε νυχτα γιατι θα ζηταγε αυτα.
    Μερικοι νομιζουν πως αυτο η το να εδινε 1,5-2 μυρια για παικτες με προοπτικη, στις θεσεις που ποναει η ομαδα αντι για παλαιμαχους τυπου λεσκοτ, ντιαζ και αλμειδα, θα μας ξαναστειλουν στη Γ εθνικη και θα χρωσταμε της Μιχαλους, επειδη το γραφουν τα καραγκιοζακια του ρεπορταζ.
    Με Μελισσανιδη θα επρεπε να χτυπαμε πρωταθλημα στα ισα και οχι απλα να λεμε τι ωραια που πλεον δε χρωσταμε. Φοβερο για μια ΠΑΕ 2 ετων. ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Η ΑΕΚ δεν πρεπει να βολευεται να χτυπαει κανα κυπελλακι απο δω και απο κει. Ακομα και χωρις να χτυπας πρωταθλημα, αν εβλεπα κατι σοβαρο να χτιζεται με πλανο 3ετιας 5ετιας και καθε χρονο να βελτιωνεται εξελισσοντας μικρους και παιζοντας λιγο ποδοσφαιρο, θα λεγα παει στο διαολο. Μονο που η ομαδα ολο χειροτερη γινεται. Και δυστυχως φτασαμε να ζουμε μονο για ενα ματς με το γαυρο στην εδρα μας καθε χρονο σαν κομπλεξικοι του βορρα.

  16. Ο/Η netrino λέει:

    @ Savvi

    Μπορεί η ΠΑΕ να κάνει ΑΜΚ με το υπαρχων ιδοκτησιακό καθεστως?

  17. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    To κύπελλο αντί να μας δώσει μια κάποια δυναμική, τελικά μας έριξε στάχτη στα μάτια και εφησυχάσαμε πιστεύοντας πως αρκεί να πέσει η ΕΠΟ για να πάρουμε τα ηνία απο τον γαυρο.
    Γι’αυτό κρατήσαμε Πλατέλλες Αραβίδηδες Ντίντακ Τζανετόπουλους κτλ, νομίζοντας πως με αυτούς και 2-3 παλαίμαχους – πρώην “ονόματα” θα κάναμε περίπατο.
    Όταν ο γαύρος αποκλείστηκε απο το CL πανηγυρίσαμε βλέποντας τα χάλια του, και μας πήρε ο ύπνος.
    Τώρα που χάθηκε η χρονιά όλοι ψάχνουν να βρούν τι φταίει.
    Δυστυχώς όμως δε φτιάχνονται οι ομάδες στα μέσα της σεζόν, αλλά το καλοκαίρι.
    Πόσω μάλλον όταν πήγες και πήρες για προπονητή κάποιον που δεν είναι προπονητής, νομίζοντας πως με μια φτηνιάρικη λύση θα μαζέψεις το χάος του Ντούσαν και του Τιμούρ, όπως έκανες πέρυσι με το λαχείο Gus

  18. Ο/Η νικος λέει:

    shalom.γιατι δεν γραφει στα αρχιδια του τον αλαφουζο και το σαβιδη και να συναντηθει κρυφα με μαρινακη χωρις να το ξερουμε και να συμφωνισουν να περνουμε ενα εμεις και ενα ο γαυρος για τα επομενα 6 χρονια.μετα βλεπουμε θα ειναι και 71 χρονων.εξαλου και ο καραφλος πρακτορ και ο ιβαν θελουν πρωταθλημα.καλυτερα να τα μιραζομαι με εναν παρα με δυο.επισης σε μια τετοια συμμαχια θα τελειωνε ο σαβιδης και ο παναθηναικος θα επεφτε 3 εθνικη.ουτε προπονιτης ουτε μπαγεβιτς ουτε στελεχοι ουτε παιχτες ουτε λεφτα χρειαζονται.αν το ειχε κανει 4 χρονια πριν φετος θα περναμε πρωταθλημα.κανε αυτο που σου λεω τιγρη θα παρεις αλλα 5 πρωταθληματα μεχρι να γερασεις θα μεινεις στην ιστορια

  19. Ο/Η Savvi λέει:

    @Αλέξανδρος

    Με ένα φορ 800Κ και ένα χαφ 400Κ δεν σημαίνει ότι θα περνούσες σίγουρα στο UEFA. Να σου θυμίσω την μεταγραφή του ΑΡΗ Αμορόζο. Θυμάσαι ποιοι έκαναν κουμάντο στον ΑΡΗ; Βλέπεις που βολοδέρνει ο ΑΡΗΣ; Δεν σου άρεσε το παράδειγμα του Ηρακλή και του ΠΑΟ οκ να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Ρώσος και αυτοί για Γ εθνική ήταν. Δεν σου αρέσουν αυτά ως παραδείγματα οκ τότε. Πες μου σε ποια Διοίκηση ή επενδυτή μετά από Μ δηλαδή Τροχανά, ΕΝΙΚ κτλ θα εμπιστευόσουν την ομάδα σου ξανά; Σε κανένα. Χρέη να δημιουργήσεις είναι εύκολο. Μέχρι την απόλυση του gus o M. τα πήγε σχετικά καλά. Πήρε ένα προπονητή, βάση αποτελεσμάτων, πολύ καλό και είχε αποδυτήρια – πλάνο μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα εγώ περίμενα δύο καλές μεταγραφές και παραμονή του gus για να είμαι ακόμα ποιο κοντά στην κατάκτηση φέτος και το 17-18 να το πάρω. Με αργά και σταθερά βήματα κτίζονται οι ομάδες που δεν έχουν Budget.Αντ αυτού απολύσαμε και φέραμε τον Τιμούρ και παίκτες την τελευταία στιγμή. Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό αν κρίνεις τις κινήσεις της Διοίκησης μετά από την απόλυση είναι απλά αυτοκαταστροφικές.

    @ΒΠ
    Δεν διαφωνούμε σε κάτι λέω ακριβώς το ίδιο πράγμα.

    @netrino

    Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου; Για ποιο λόγο θέλεις ΑΜΚ; Για μεταγραφές; Αυτές μπορούν να γίνουν και χωρίς AMK. Πχ. Διαφήμιση ή με την είσοδο επενδυτή – εταιρείας όπου το ποσό θα πάει υπέρ το άρτιο. Το συγκεκριμένο ποσό θα επιστραφεί όταν η εταιρεία παρουσιάσει κέρδη ή θα κεφαλαιοποιηθεί ακολουθώντας πάντα την νόμιμη διαδικασία.

  20. Ο/Η Savvi λέει:

    Με την κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου νομοτελειακά ο κόσμος θα ζητήσει αλλαγές ακόμα και στο πρόσωπο του Μ. και θα έχει δίκιο. Απλά όπως είπα το να θέλει κάποιος να βρει νέο επενδυτή στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία στην οποία βρίσκετε η χώρα αποτελεί αυτοκτονικό σενάριο. Ποιο εύκολο είναι να διορθώσει τα πράγμα ο Μ.

  21. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Savvi Σίγουρα, ακόμα και 10 παίκτες των 800.000 να έπαιρνες τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Μπάλα είναι στο κάτω-κάτω.
    Απλώς επειδή συχνά γράφουμε για υπερχρέωση της ΠΑΕ και ξανά χρεωκοπία, απαντώ πως δε χρεωκοπείς παίρνοντας 2-3 αξιοπρεπείς παίκτες, το αντίθετο μάλιστα: έχεις περισσότερα έσοδα απο 100 πλευρές και αγωνιστικά μπορεί να ωφεληθείς πολλαπλάσια.
    Δηλαδή άλλο “σφιχτή πολιτική” με την οποία δε διαφωνεί κανένας, και άλλο αυτό το πράγμα που βλεπουμε. Εδω και 4 χρόνια έχουν χαθεί καλές ευκαιρίες για την ομάδα, επειδή δεν ήθελε να δώσει πενταροδεκάρες.
    Πιο πρόσφατο παράδειγμα? αυτός ο Λαϊφης του γαυρου, που δίναμε 150 χιλιάρικα ο Κύπριος ζητούσε 600. Τα έδωσε ο Μαρινάκης τα 600 (η οσα έδωσε τέλος πάντων) και τώρα ο παίκτης βγάζει μάτια. Του χρόνου θα τον μοσχοπουλήσει.
    Δε θα βγεί κερδισμένος?
    Ο άλλος περίμενε να τον πάρει με 150 χιλιάρικα. Το έχουμε ξεφτυλίσει το θέμα τελείως νομίζω.

  22. Ο/Η Alati λέει:

    Ο Μελισσανιδης ειναι το μελλον της ΑΕΚ για παντα.Μα εχει βαλει και σε δουλειες και τρωμε λιγο ψωμακι. Σεβασμος στον Τιγρη