ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

Νάναι το τελευταίο ματς του Μοράις; Κανείς δεν ξέρει με τους υπεύθυνους της εταιρείας. Όπως και νάχει όμως, το παιχνίδι αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, λόγω των καιρικών συνθηκών, λόγω του πολύ βρεγμένου αγωνιστικού χώρου, αλλά και του εκτεταμένου rotation, που θα δείξει πόσο αδικημένοι είναι αυτοί που δεν παίζανε. Ένα rotation δικαιολογημένο θα έλεγα.

Το παιχνίδι λοιπόν, είχε τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά που δημιουργεί το γήπεδο. Άπειρα λάθη, αδύνατον να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο και μπόλικα σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά από τα οποία μπορεί και να μην ήταν ηθελημένα. Θα επικρατούσε αυτός που θα σήκωνε την μπάλα, αυτός που θα σούταρε από μακριά με σκοπό να εκμεταλλευτεί πιθανό γκελάρισμα της μπάλας, αυτός που θα έπαιρνε πιο πολλές στατικές φάσεις, κι αυτός που θα έβγαζε πάθος και δύναμη.

Σοβαρή ανάπτυξη επομένως δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Ούτε πλαγιοκοπήσεις, ούτε και να βγουν αυτοματισμοί. Η ΑΕΚ ξεκίνησε αρκετά μουδιασμένα και μάλιστα έφαγε κι ένα γκολ, στο οποίο δεν είμαι και σίγουρος αν ο Μπάρκας έπρεπε να είχε φάει κόκκινη κάρτα. Όμως είχαμε την ευτυχία να έχουμε μπροστά τον Αλμέιδα – μακράν ο καλύτερος στο πρώτο μέρος -, που ήξερε τι να κάνει. Να σουτάρει από παντού και βέβαια να ισοφαρίζει με μια κεφαλιά. Άντε τώρα πες μου γιατί έπαιζε ο Πέκχαρτ.

Εν πάσει περιπτώσει, η λασπομαχία συνεχίστηκε και κατώρθωσε και σκόραρε κι ο πολύ καλός Γαλανόπουλος – πέστε μου γιατί έπαιζε ο Ανυπαρκτίεβιτς – εκμεταλλευόμενος ένα κόλλημα της μπάλας μέσα στην περιοχή του αντίπαλου. Ένας αντίπαλος που παίζει πολύ καλά τηην αντεπίθεση με την ταχύτητα του, που σήμερα απλά δεν υπήρχε λόγω γηπέδου.

Μας κράτησε λοιπόν το πρώτο μέρος για την αγωνιστικότητα του, αλλά και με δύο σοβαρότατα λάθη από τον διαιτητή : Ένα καραμπινάτο δεύτερο πέναλτυ του Μπάρκα, που θα έφερνε και την αποβολή του, και μια απ΄ευθείας κόκκινη σε έναν παίκτη του Παναιτωλικού, για μια καρατιά στην καρωτίδα του Γαλανόπουλου. Μπορεί το γήπεδο να μην βοηθάει ούτε τους διαιτητές, αλλά οι φάσεις αυτές ήταν ξεκάθαρες.

Στο δεύτερο μέρος, η βροχή άρχισε να πέφτει ακόμα πιο έντονα, επιβαρύνοντας κι άλλο τον ρυθμό του παιχνιδιού. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα έμεναν ίδια, αλλά είχαμε και την κούραση. Ούτε κουβέντα πάλι για σωστή μπάλα, παρά μόνο για στατιστική λαθών. Σε ένα από αυτά, ισοφάρισε ο Παναιτωλικός, οπότε ο Μοράις ξαναμπήκε αποφασιστικά στο ματς : Αλλαγή συστήματος σε 4-4-2, με δίδυμους πύργους μπροστά, αλλά πάντα με την απορία, ποιός να σεντράρει αφού τα εξτρέμ είχαν βγει, και τα πλάγια μπακ δεν περνάγανε την σέντρα. Φυσικά εγώ δεν ξέρω τόση μπάλα σαν τον προπονητή.

Ο οποίος όμως προπονητής, μάλλον με άκουσε κι έριξε μέσα τον Πατίτο. Όχι οτι θα είχε και πολλές ελπίδες με τον Αλμέιδα να τα έχει φτύσει, με τον Πέκχαρτ να εκπλήσσεται που μπήκε μέσα και με τον Μπακασέτα να είναι αλλού γι’ αλλού. Και σαν μην έφταναν αυτά μαζί με την πτώση του ρυθμού, ήρθε κι ο Μπάρκας να κάνει ένα κωμικό λάθος και να ξανατρώμε μια τριάρα.

Μην μένουμε όμως σε αυτά, που θα μπορούσαν να συμβούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι, κι ειδικά σε τέτοιο γήπεδο. Μένουμε στο οτι η ΑΕΚ έκανε ένα κάκιστο δεύτερο ημιχρόνιο χωρίς καμία τελική και με μια γελοιοδέστατη διαχείριση του ρόστερ από τον Μοράις, πέραν του οτι δεν ήξερα ούτε πώς να κρατήσει μια ανατροπή του σκορ, όσο και του οτι δεν υπήρχε καμία ιδιαίτερη τακτική.

Όπως μένουμε και σε άλλα : Οτι η ΑΕΚ κάνει πορεία για υποβιβασμό και οτι διοικείται από παντελώς ηλίθιους. Δεν θέλω να πω άλλα, παρά μόνο τις ευχές μου στον Μοράις να ολοκληρώσει το έργο του μέσα στο αεροπλάνο της απόδρασης. ΟΥΣΤ ΡΕ.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

30 Responses to ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πιστευω οτι με λιγη προσπαθεια συγκεντρωση και αμα συνεχισουμε τη σκληρη δουλεια που λεει και ο Γουιλι θα ξεφυγουμε απο τη ζωνη του υποβιβασμου. Αν και ποτε δε ξερεις..ειναι μακρυς ο Β γυρος.

    ΥΓ Οι αλλαγες ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αμα ΘΕΣ να χασεις το κεντρο ΑΥΤΑ δε τα κανεις

    ΥΓ Η Ανταλιασπορ απο τοτε που εφυγε η προπονηταρα σκαρφαλωσε 7η απο τελευταια..

  2. Ο/Η mporat λέει:

    Όλο και πιο κοντά ο υποβιβασμός, μακάρι να έρθει τώρα που έχουμε και το know how. Ξεφτίλα Μελισσανίδη, η ανημπόρια σου σε έχει κάνει περίγελο σε όλη την Ελλάδα.
    Τρως τριάρες από Τρίπολη και Αγρίνιο ρε κακομοίρη, αστείε τύπε που μόνο γκριμάτσες και ατάκες είσαι.
    Γελοία διοίκηση, αξιοθρήνητη ομάδα, σιχάματα, τελειώνει για μας η ΑΕΚ όπως την ξέραμε, μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος.
    Ρε δεν έχετε λίγη τσίπα, κακομοίρηδες, λίγη ντροπή ρε;
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

  3. Ο/Η Nacho λέει:

    Ανακοινωσε την παραιτηση του ο μεγας Μοραις. Πολυνικης και αυτος για τους αντιπαλους μας. Ακουω ονοματα Κωστενογλου , Δωνη, Αναστασιαδη και με πιανει κρυος ιδρωτας. Ουτε με Δημητρελο και Αδαμιδη δεν τους παιρναμε οχι με Μελ.

  4. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Με το Μάκο, το Χαντάκια, το Μαρκόφσκι και τ’άλλα παιδιά…

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Oι παλαίμαχοι,πολυτραυματίες,χοντροί που έχουμε μαζέψει αντεχουν 35 λεπτά,αυτό έχει φανεί σε όλους τους αγώνες.Η ιστορία βρώμαγε από το καλοκαίρι, πολλές χυλόπιτες(όπως το καλοκαίρι της πεσάδας),παίξαμε φιλικά με μπυραρίες και μάλιστα στην Ελλάδα με κλειστές πόρτες.Προβα τζενεράλε στα εξωτικά Λιόσια με κάτι Κύπριους που είχαν μαζευτεί από τις παραλίες.Για κάπιο λόγο έκρυβαν την ομάδα από τον κόσμο.
    Το ερώτημα είναι τι έκανε τον Μελισσανίδη να πετάξει λευκή πετσέτα πριν ακομη αρχίσει το πρωτάθλημα.Στραβωσε οριστικά το γήπεδο?Υποτίμησε τον χοντρό και όταν κατάλαβε τη διαφορά απογοητεύτηκε?Η αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ τον αποτέλειωσε? Δεν έχω ιδέα

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τον κράταγε,ώς που να τον αναγκάσει σε παραίτηση, ωστε να γλυτωθούν χρήματα αποζημίωσης τελικά. Αυτό θα πει “ορθη οικονομική διαχείρηση”.
    Σε αυτό,δεν έχουμε παράπονο.
    Οχι θα μας γελάσει ένας Μοράις.
    Αιντε ρε χάλιδες.

  7. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο Μπάρκας έδειξε ότι σε βρεγμένα γήπεδα έχει πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα. Το τρίτο γκολ είναι και αυτό λάθος του αν και 100% έχει βγει η μπάλα. Έπρεπε να την ελέγξει καλύτερα.
    Ο Ματζουράκης είναι ειδικός να σώζει ομάδες, είναι ελεύθερος γιατί δεν τον παίρνουμε;
    Ο Μοράις βλέπει ότι η άμυνα πελαγοδρομεί και βάζει μέσα Πέκχαρτ αντι Σιμόες πχ Ο Βράνιες έχει κάρτα και υπάρχει κίνδυνος αποβολής του και συνεχίζει να τον κρατά μέσα. Ήταν όντος βοηθός ο τύπος ή μάζευε τα νερά του Μουρίνιο;
    Προσπαθώ να θυμηθώ χειρότερο από αυτόν προπονητή που είχε η ομάδα, ο Βλάχος ή ο Ραβούσης ίσως…

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πού σου ρε παραιτήθηκε μόνος δεν τον διώξαμε όπως τον Πογιέτ που έτρεχε ο Βόσνιος βραδιάτικα στο ξενοδοχείο ΡΕ ΟΥΣΤ!

  9. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Ρε μπας και περιμενε να παραιτηθει για να μην του δωσει την αποζημιωση; Γι αυτο δεν τον εδιωχνε;

  10. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Μανόλο έρχεται!Την σώνουμε την κατηγορία;Αν πέφτουνε 3 ,χλωμαίνει το πράμα…
    Δύσκολες εποχές για πρίγκηπες βρε παιδί μου…Και για εγγυητές…

  11. Ο/Η conpater λέει:

    llega el Jimenez….?

  12. Ο/Η bandog λέει:

    αφου κατσατε να δειτε αεκ , ειστε ηρωες !

    το εβλεπαν οι υπολοιποι στο μαγαζι . εγω μονο ακουγα και σερφαρα στο νετ.

    σχολιο φιλου :

    5 το απογευμα , με βροχη , σε αθλιες συνθηκες , ο μακος παιζει και βαζει και δυο γκολ.
    μετα λετε οτι δεν δουλευουν οι δημοσιοι υπαλληλοι….

  13. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Ξέρεις τη περιμένουμε , να ωραιοποιηθεί αυτό το φιάσκο άνευ προηγουμένου , να αναλύσετε κάτι μαγικό το οποίο δεν υπάρχει ,το συμπέρασμα κάθε ψύχραιμης ανάλυσης
    μέσα στην άβυσσό της επιπολαιότητας & ανεπάρκειας του Μεγιστάνα στην ημιθανή ΑΕΚ.

    ‘Ότι η ελπίδα της λύσης θα έρθει κάποια στιγμή, ότι η ατμόσφαιρα μιας ψευδούς και εξόφθαλμα ανυπόστατης αισιοδοξίας ότι θα γυρίσει ο τροχός & των δρώντων θα γαμήσει
    κι ο Δικέφαλος .

    Όχι Δεν παραπονιόμαστε όποιον και να έφερνε , γνωρίζουμε της προθέσεις του και αυτό φτάνει .

    Ένα ακόμα κακόμοιρο ανθρωπάκι που πέτυχε να βάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς μερικούς διαφορετικούς δεκαδικούς στα πελώρια και πολλά στερημένα μηδενικά του .
    Γεια σου ρε Μελισανίδη πλεονασματικέ .

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Όχι αδερφέ, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτά που είδες, απλά οφείλονται στην απειρία. Είναι και οι τρεις φάσεις κλασσικές, που δείχνουν μικρό παιδί.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : 4 πέφτουν φέτος.

  16. Ο/Η stelathen λέει:

    καλημερα,

    το θεμα ειναι οτι οποιον εφερνε προπονητη θα ετρωγε κραξιμο. γιατι απλα η λιστα δεν περιλαμβανει κατι περισσοτερο απο χριστοπουλο μεχρι αναστασιαδη. νομιζω οτι ο χιμενεθ για αυτον ειναι υπερβαση.

    παντως δεν πρεπει να υπαρχει παραπονο ειχαμε χιμενεθ και αδαμιδη (δικηγορος γυρω στα 38), ετσι και τωρα εχουμε χιμενεθ και δικηγορο στην ιδια ηλικια, τελικα η ιστορια οταν επαναλαμβανεται ειναι φαρσα.

    2 ερωτησεις τωρα.
    -αν στην προηγουμενη θητεια του ο χιμενεθ εφυγε και για καποιον εξωαγωνιστικο λογο.
    -ο μοραις τελικα ποιανου επιλογη ηταν? οι “αντικειμενικοι” δημοσιογραφοι ελεγαν οτι ηταν προταση του κοντη και εγκριση μελ, ενω τα δικα μας παιδια τωρα, την παρουσιαζουν ως καθαρα επιλογη μαϊστοροβιτς.

  17. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    και ειναι να αναρωτιεσαι τι ειναι χειροτερο,

    να γνωριζεις τον πατο με αδαμιδοδημητρελους ?
    ή να τον γνωριζεις με τον εγγυητη ?

    παρατημενη η ομαδα..αποφασεις εν θερμω και χωρις λογικη…ολοκληρος οργανισμος χωρις εναν υπηρεσιακο προπονητη…μεχρι κ το αγρινιο ειχε..απο που να το πιασεις κ που να το αφησεις..
    ο κοσμος στην κοσμαρα του…πανηγυριζουν καποιοι για τον χιμενεθ…αλλοι λενε πως οταν στρωσει η ομαδα θα τους εχει για πρωινο τους απο πανω..17η αγωνιστικη κ περιμενουν να στρωσει με τον 3 προπονητη..

    δεν μπορει να υπαρχουν τοσο μαλακες αεκτζηδες…τοσο εξωφθαλμα τυφλοι…

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς stelathen : Θα γράψω ένα κείμενο για την φαρσοκωμωδία, αλλά προς το παρόν μπορώ να σου πω τα εξής :
    – Εξωαγωνιστικοί λόγοι με βάση τα ελληνικά δεδομένα, δεν υπήρχαν. Πρόβλημα χαρακτήρα υπήρξε χοντρό.
    – Ο Κόντης ρώτησε τον Μελισσανίδη, πόσα δίνει για προπονητη. Αυτός του είπε οτι δίνει 400 χιλιάρικα για όλο το τημ. Έτσι ανακαλύφθηκε ο Μοράις. Ο Μαϊστόροβιτς απλά τον λούστηκε. Στην ουσία, δεν ήταν κανενός επιλογή. Απλά δεν θέλανε Έλληνα και ψάξανε ξένο τζαμπέ.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Υπάρχουν κι άλλοι, που ακόμα δεν έχουν βγει από τα ψυχιατρεία.

  20. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    καλα γιατί πέφτουν 4 ομάδες;

  21. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Στήβεν:Την γαμήσαμε δηλαδή…
    Αλλά επειδή ούτε ο εγγυητής ούτε τα βατράχια θα μας τρελάνουν και δεν θα μας μιζεριάσουν άλλο τα διαλείματα διασκέδασης της καθημερινότητάς μας,ας πάνε στο καλό να γαμηθούνε άπαντες.
    Το καλό νέο για σένα αδελφέ-αν και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις- είναι ότι έχουμε ημιτελικούς στο NFL:Pittsburgh vs Patriots και Green Bay vs Atlanta Falcons.Ματσάρες και οι δύο.7 η 8 /2 ο τελικός.Άειντε να δούμε κάτι ΚΑΘΑΡΟ στη χαβούζα που βρεθήκαμε.
    SUPERBOWL 2017 και τα μυαλά στα κάγκελα.Α,και χωρίς ξενύχτι,διότι το βλέπεις την άλλη μέρα από youtube στην tv σε HD.

  22. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Χιμενεθ είναι καλός προπονητής ή πτώση στη οφείλεται σε προσωπικά προβλήματα.Νομιζω θα είχε έρθει από το καλοκαίρι αλλά είχε εκκρεμότητες.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Δεν υπάρχει γιατί. Αυτό λέει η προκήρυξη του πρωταθλήματος μετά την παρέμβαση του συνδρομητικού, που θέλει μέιωση ομάδων. Τώρα τι τελικά θα γίνει, είναι άλλο ευαγγέλιο.

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Φοβερά πλέον όλα τα παιχνίδια. Ειδικά το πρώτο που λες, που παίζει και η ομάδα μου. Μάλιστα το ένα από τα δύο, είναι στις 10μμ δική μας. Ο τελικός έχει υποχρεωτικό ξενύχτι, αφού μιλάμε για μοναδικό παγκόσμιο γεγονός.

  25. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Steven καλό το κράξιμο σε οπαδούς-πρόβατα και πληρωμένα site, αλλά και από αυτόν εδώ το χώρο εγώ θυμάμαι να λες εσύ προσωπικά για ΓΑΜΗΣΙΑ και ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.

    Έχετε την ευθύνη για τις ελπίδες και τις αυταπάτες που καλλιεργήσατε συνολικά σε υγιές κομμάτι των φιλάθλων της ΑΕΚ.

    Να χαίρεστε την παε αεκακι 2014. Αι σιχτίρ πια με το ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα.

    ΥΓ: ΑΕΚάρες μου σας έφταιγε η original patras μετά.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Πολύ καλά θυμάσαι και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Τώρα αν εσύ δεν έχεις δει τίποτα στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ ( εκεί είναι τα γαμήσια και οι χαρτοπετσέτες ), δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εσύ βέβαια μπορεί να νόμιζες οτι αυτά πηγαίνανε στα αγωνιστικά. Το ίδιο πίστευα κι εγώ, που είμαι ρομαντικός Αεκτζής και που έβλεπα τι κάνει το ρόστερ του γάβρου φέτος. Διότι με απλή στοιχειώδη ομάδα, θα έπρεπε να είσαι πρώτος.
    Καμία ευθύνη δεν έχω για κανέναν, παρά μόνο για αυτά που γράφω. Δεν παρέσυρα κανέναν πουθενά κι ο χώρος εδώ, είναι από τους λίγους που σταθερά κριτικάρει με στοιχεία. Την αγωνιστική αποτυχία πραγματικά δεν την έβλεπα τόσο μεγάλη.
    Σύριζα; Δεν κατάλαβα.
    Υγ. Μου φταίνε πάντα υπαρκτοί.

  27. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Steven ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς πίστεψα και για τα αγωνιστικά. Γιατί στην Ευρώπη που έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές δεν παίζει ρόλο η ΕΠΟ και η ΚΕΔ. Ούτε για να δημιουργήσεις οπαδούς και να τιμήσεις την ιστορία σου.

    Τελοσπάντων, το ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε στο ότι καθόμαστε σαν χάνοι (είτε πόπολο είτε οπαδοί) και τρώμε αυταπάτες από παντού και στο τέλος απλά σμπαραλιάζονται οι ελπίδες μας. Δεν υπάρχει εύκολη λύση δυστυχώς.

    Να μην το κουράζω, κατάντησαν την ΑΕΚ μια πλάκα. Και αν εσύ έκοψες με το συνάφι του Ντέμη το γήπεδο, εγώ με αυτούς έκοψα και την τηλεόραση αφού χθες ήταν το πρώτο ματς μετά από χρόνια που δεν είδα.

    Καλή δύναμη.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Αδερφέ, κι εγώ την πάτησα με τα αγωνιστικά. Μην στενοχωριέσαι, στην ίδια βάρκα είμαστε. Γιατί την πάτησα; Διότι βλέποντας οτι ρήμαξε η ΚΕΔ και η ΕΠΟ ( δηλαδή την δουλειά που ζητήθηκε την φεραμε ), κατορθώνοντας να μειώσουμε το budget του γάβρου, θα ήταν απλούστατο να χτυπήσουμε. Αδύνατον να προέβλεπα αυτό το χάλι ( μείον 8 βαθμοί από πέρσι δική μας συγκομιδή ) που κάνει γκέλες με όλους τους ανύπαρκτους. Οπότε, αφού δεν μπορείς εδώ, θα μπορέσεις έξω;
    Επίσης, καλή δύναμη.

  29. Ο/Η Koreas λέει:

    ΦΦίλε ΓΓιάννη τι είναι αυτά γράφεις; ο Steven έκανε προπαγάνδα; θα πέσει φωτιά να μας κάψει φίλε……δε λες που υπάρχουν κι αυτοί και μας άνοιξαν τα μάτια; …………..για την ΑΕΚ πονάμε όλοι οι υγιείς οπαδοί της. Αλλά να μην παρανοήσουμε κιόλας………..οι χαρές της ζωής μας δεν είναι μόνο γύρω από την ΑΕΚ……..

  30. Ο/Η bandog λέει:

    λοιπον ηρθε ωρα να στηριξω εγγυητη γιατι δεν μπορω να βλεπω τετοια επιθεση στον μητσαρα μας , στον τιγρη μας , στον δικο μας ανθρωπο …

    εφερε ο ανθρωπος ονοματα για τα δεδομενα του ελληνικου πδοοσφαιρου.
    τσιγκρινσκι , λεσκοτ, αλμεϊδα, μπουονανοτε, βαργκας ….

    τι φταιει αυτος αν δεν του ειπαν οτι ειναι μισοπλεμονοι και ζημιαρηδες και εχουν ενα δυπ κιλα παραπανω ?

    εφερε και χοτ ελληνες , τους μανταλομπακασετες!
    δλδ ειχε κατι ποιοτικοτερο διαθεσιμο η ελληνικη αγορα ???

    τι φταιει που βγηκαν χειροτεροι απο τα 15χρονα της ακαδημιας.
    (αληθεια υπαρχει αυτη ? παραγει τιποτα ή τσαμπα τα μινι βαν και τα διαμερισματα που διαφημιζαμε στα ΜΜΕ?)

    τι φταιει που ο πογιετ ηθελε λεφτα για να μεινει?
    δεν ξερετε οτι η αεκ ειναι ιδεα και οι ιδεες ειναι υπερανω χρηματων???

    σαν πολλες απαιτησεις δεν ειχατε ρε αχαριστοι?

    δεν εφαγε λετε τον χοντρο…
    ευκολο ειναι να φας τον χοντρο?
    αυτος ξελασπωνει πρεζες πουλαει , καναλια παιρνει και τιποτα δεν τον ακουμπαει…
    μαθαμε παντςω οτι μικρος φοραγε φουρο και ειπε μαμα στα 18….

    εδω δεν μπορεσε να φαει ο αλεξης την μερκελ που θα παρακαλαγε να τον δανεισει υπο τους ηχους νταουλιων και σεις τα βαλατε με τον τιγρη ειχε με την αεκ για δυο χρονια αναπτυξη και εξοδο στις αγορες…

    μη κατσει μια στραβη στον σχεδιασμο δλδ , αμεσως εσεις στο κραξιμο….

    θυμηθειτε απο που ερχομαστε ρεεεεεε!

    παλι με χρονια με καιρους , παλι δικα μας θα’ναι!

    (δε λεει ποσα χρονια η προρηση οποτε υπομονη)

    ΥΓ: το καλυτερο ποδοσφαιρικο ανεκδοτο μετα το “ελληνας ποδοσφαιριστης” ειναι το “ισπανος προπονητης” ….