O Παπατζης

Εχω μια κακια συνηθεια να εχω καλη μνημη και ακομη καλυτερο αρχειο. Μιας και μεγαλωνωντας η πρωτη φορτωνει με αλλα πιο σοβαρα πραγματα απο την ΑΕΚ , λογικα το βαρος πεφτει στο δευτερο το οποιο και με τη παροδο του χρονου μεγαλωνει.

manolo

Η δηλωση περι παπατζη φυσικα δεν ανηκει σε μενα, αλλα στον διευθυντη επικοινωνιας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρεα Δηματο την Παρασκευη 30 Σεπτεμβριου 2011 μεσω της εφημεριδας Goal της οποιας και ηταν Διευθυντης και στελεχος απο το 2001. Οχι κανενας χθεσινος δηλαδη μιας και ηδη μετραγε 10 χρονια τοτε στην φυλλαδα του Μπομπολα. Ο οποιος και στην αποχωρηση του δηλωνε: Καταφέραμε να παραμείνουμε περήφανοι για τη δουλειά μας. Οποτε αφου ο Joker ειναι περηφανος για το ΠΑΠΑΤΖΗ εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο και απλα περιμενω τη δηλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον …παπατζη.

Τη αποψη της Ωρας- του δευτερου επικοινωνιακου διαυλου του Joker  απλα την αναφερω με μια φωτο εδω. Σημερα το παιζει απλα παπια. Ουτε γκρεμιζει τα τειχη ουτε καν ενα αεροδρομιο, ετσι για να σπαει η μονοτονια. Τωρα βεβαια ο ανθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ οπως το 2011 αλλα αυτα εχει η κολοτουμπικη..

ora-gia-spor-631

Αφησα για το τελος το γνωστο καραγκιοζη της ομαδας. Το ΚΕΦΤΕ που απο τα σουβλακια που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΙΜΟΥΡ, εχει κανει τριπλοσαγωνο και πλεον δε πρεπει να περπαταει αλλα να ρολλαρει κοινως να τον τσουλανε.

29 Ιουλιου 2016 – H AEK βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από πέρσι και μπαίνει στο πρωτάθλημα με καλύτερο και πολύ εμπειρότερο προπονητή από πέρυσι (Τιμουρ Κετσπαγια….), με αδιαμφισβήτητη αναβάθμιση σε όλες τις περιπτώσεις που μια μεταγραφή αντικατέστησε κάποιον στο ρόστερ και, το κυριότερο, βελτιωμένους παίκτες που υπήρχαν και πέρυσι στην ομάδα σε βασικούς ρόλους. (Φανηκε το ενα επιπεδο πανω απο περυσι στο γηπεδο και φανηκε επισης και η εμπειρια του Τιμουρ που εφυγε νυχτα και λεει οπου σταθει και οπου βρεθει τα “καλυτερα” για την ΑΕΚ και τον προεδρο της).

29 Αυγουστου 2016 – Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη, του Λέσκοτ, του Αλμέιδα και του Λάζαρου και ο στόχος του πρωταθλητισμού σε ένα πρωτάθλημα κανονικό και όχι του ενός και των κορόιδων! Η ΑΕΚ έκανε τέσσερις μεταγραφές η μία καλύτερη από την άλλη. Αλμέιδα, Πατίτο, Λάζαρος και Λέσκοτ. Πάμε φουλ για πρωτάθλημα λοιπόν. (Η μια καλυτερη απο την αλλη οι μεταγραφες οντως και φουλ για πρωταθλημα…………)

05 Ιανουαριου 2017 – Στην ΑΕΚ πρέπει να παραδεχτούν ότι απέτυχαν τη φετινή χρονιά και να ξεκινήσουν άμεσα το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν, επιλέγοντας αρχικά έναν κατάλληλο προπονητή.

19 Ιανουαριου 2017 – Η ΑΕΚ όχι απλά δεν πάει για πρωτάθλημα αλλά κινδυνεύει πολύ σοβαρά να μείνει εκτός πλέι οφ.

Αυτη ειναι οχι μονο εγκυρη ενημερωση αλλα και η σταθεροτητα αποψεων των ‘δημοσιογραφων’ της ΑΕΚ. Τον Αυγουστο εχεις εμπειρο προπονητη και πας για πρωταθλημα και τον Ιανουαριο απετυχες με ακαταλληλο προπονητη και μενεις εκτος play ωχ.

Παπατζης το 2011, σωτηρας το 2017.

Παμε ομως στον Χιμενεθ. Ο τυπος, που ουδεποτε χωνεψα μιας και ειναι απιθανος ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ που στις νικες ειναι ολα καλα και στις ηττες φταινε οι αλλοι, οπως δε χωνεψα κανεναν που κουβαλαγε ο δικηγορακος της συμφορας, δουλεψε τελευταια φορα ως προπονητης το 2015 στην Al Rayyan. Αυτο ειναι μια ομαδα στο Καταρ για οσους δεν γνωριζουν. Οχι οτι γνωριζα εγω, ερευνα εκανα, οπως πλεον την ιδια ερευνα λογικα κανουν εκει στη ΠΑΕ οπου για να γινεις προπονητης στην ομαδα, εκτος απο ΠΑΠΑΤΖΗΣ, πρεπει να εχεις και βιογραφικο σε Υεμενες, Καταρ, Μπαχρειν, Ομαν και αλλες ποδοσφαιρομανες. Οπως ειναι γνωστο αλλωστε οι κελεμπιες βγαζουν πετρελαιο και μπαλλαδορους.  Στη δε ομαδα του Καταρ, πηρε πρωταθλημα. Στη Β εθνικη βεβαια, αλλα σημασια εχει η κουπα. Και ο Γκουαρδελλας εχει αλλωστε 2 κουπες, μια στη Γ και μια στη Β. Του ξεφυγε το κυπελλο Γ Εθνικης βεβαια (ενας θεσμος που δημιουργηθηκε απο τον Μελ μπας και σηλωσει ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ κανα κιουπι και την επομενη σαιζον καταργηθηκε!!!)  μιας και εχασε απο καποιον Αγροτικο Αστερα. Ετσι λοιπον και ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ πηρε κουπα στο Καταρ. Μετα τη κουπα και απο το 2015, ο ανθρωπος απλα καθεται, φανταζωμαι στη Σεβιλλη, και απολαμβανει τη ζωη του. Μεχρι που μετα απο εξαντλητικο scouting και αφου χορτασαμε χυλοπιττα απο εξω αλλα ΚΥΡΙΩΣ απο κατι απιθανους ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, τον ανακαλυψε ο Ντανιελ. Μπορει να τον βρηκε και ο Μπαρμπαλιας, εδω η αληθεια ειναι οτι το χερι μου στη φωτια δε το βαζω.

Στους φιλαθλους βεβαια που ακομη τους απασχολει και εχουν ποθο επιστροφης το Σκοκο, ενα παικτη που επαιζε πριν 5-6 χρονια και εχει φτασει 31 ετων, η στην ΠΑΕ που ασχολουνται ενα μηνα με ενα παικτη απο τη Μαλαισια που επαιξε το τελευταιο του ματς πριν ΤΡΕΙΣ (3) ΜΗΝΕΣ, αυτα ειναι αμελητεα πραγματα.

Εδω θα ζητησω συγνωμμη για τις οποιες ελπιδες μπορει να εδωσα για κανονικη λυση στο θεμα προπονητη, αν καποιοι καταλαβαν οτι οντως στη ΠΑΕ ΑΕΚ εβαλαν μυαλο. Φυσικα οι προτασεις απο Γερμανια, Ισπανια και Πορτογαλια ηρθαν. Με συγκεκριμενα budget και συγκεκριμενα ονοματα. Οι απαντησεις που δωσαμε εμεις με αντιπροτασεις ειναι που απορριφθησαν ΟΛΕΣ. Γιατι αμα πας στην αντιπροσωπεια της Aston Martin και πεις ενδιαφερωμαι για ενα αυτοκινητο, οι τιμες ξεκινανε απο 130k και φτανουν τα 250k για την DB11. Υποτιθεται οτι για να μπαινεις μεσα αυτο το ξερεις. Οταν λοιπον ο πωλητης σε ενημερωνει και εσενα η απαντηση σου ειναι: εχετε κατι με 12 χιλιαρικα 30% προκαταβολη και 60 ατοκες δοσεις, τοτε ο πωλητης θα σου πει βεβαιως μπορειτε να παρετε ενα σετ ζαντες η  1 πορτα  η το ηχοσυστημα και  ευγενικα σου δειχνει την εξοδο αφου εχει βαλει τα γελια απο μεσα του. Αν δε εισαι στο νησι που ο σαρκασμος περισσευει, θα καλεσει ενα ταξι και θα του δωσει την διευθυνση της Hundai  της ΚIA η αναλογου κατασκευαστη on the house , να πας να κανεις τη δουλεια σου.

Για να καταλαβει ο κοσμος ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ειναι εκει στη ΠΑΕ, ξαναεκαναν το ιδιο κολπακι που ειχαν κανει με το Gus: κατσε μεχρι το καλοκαιρι και τα λεμε απο Μαιο. Δηλαδη ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ μεσα σε 3 μηνες αναμενεται να κανει τον Πεκχαρτ- Αγκουερο, τον Λαμπροπουλο-Πικε και τον Μανταλο απλα ποδοσφαιρηστη. Αν δε το κανει μεχρι που θα ξανατρεχει μεσα στη νυχτα ο Βοσνιος να τον στειλει απο το ξενοδοχειο. Τουλαχιστον πιστευω οτι θα φροντισουν να βρουν ενα back up γιατι τη περασμενη εβδομαδα μεχρι και ο Παναγιωταρας  απο τη Κ-20 τους ειπε οχι. Βαλτε εκει καποιον στη Κ-20 η την Κ-17 να υπαρχει you never know.

Φυσικα ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ θα βελτιωσει το τσιρκο. Πρωτον γιατι- οσο παλαιμαχος- ειναι εστω προπονητης και οχι βοηθος θερμαστη. Δευτερον γιατι σε 13 αγωνες 2 νικες ειναι δυσκολο να ξανακανεις. ΑΕΚ εισαι και το 15% σε νικες δε νομιζω οτι θες καν προπονητη να το ξεπερασεις. Τριτον η θεωρεια λεει οτι οταν ερχεται καποιος μονο και μονο απο την αλλαγη ενα μικρο μπαμ θα το κανεις. Βεβαια θεωρεια ειναι αυτο και μιλαμε για την ΑΕΚ που ο Μανταλος επισης θεωρειται ποδοσφαιρηστης και μεχρι και χτες ο Γουιλι ηταν ο ανθρωπος που (αφου ειχε εντυπωσιασει τον Ντανιελ οπως ο Μπαρμπαλιας) θα οδηγουσε την ομαδα στην ανακαμψη, οπως ο Τσιπρας την Ελλαδα.

Η ομαδα σε 1,5 χρονο μετραει τον ΟΓΔΟΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (Δελλας-Μανωλας-Gus-Μανωλας-Παναγιωταρας-Τιμουρ-Γουιλι-ΠΑΠΑΤΖΗΣ)  Ο οποιος και δεν ειναι σιγουρο οτι μετα απο 14 αγωνες θα συνεχισει. Μπορει δηλαδη να παμε στον Νο 9. Φυσικα με ολο αυτο το ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ ξεχαστηκαν και ολες οι ‘μεταγραφες’ και ολα αυτα τα ΣΩΤΑ που πουλαγε ο ΚΕΦΤΕΣ καθημερινα στα προβατα. Κατι που ειχα πει εδω και μερες οταν εγραφα να πειτε στον Ντιας να αφησει κατω τη βαλιτσα να μη πιαστει, η να βγει απο το αεροπλανο μη περιμενει το παιδι.

Το σεναριο παει για γιουγκο ελευθερο και μη πει κανενας οτι εκπλησσεται γιατι θα πρεπει να το κοιταξει. Αν μετα τον Αινταρεβιτς δε καταλαβατε τιποτα, τοτε δε ξερω τι αλλο πρεπει να κανει για να σας πεισει. Οπως εχω πει μαγαζι του ειναι και πολυ καλα κανει. Καμμια κριτικη εκει και οτι κατα καιρους λεω ειναι η γνωμη μου και μονο για τη εταιρεια. Φυσικα και ειναι δικαιωμα του να απολαμβανει τους καρπους των επιλογων του. Οπως ειναι και δικαιωμα μου αυτο που εχω πληρωσει να το κρινω. Οπως ειναι και δικαιωμα του κοσμου να τον εχει στα 6500 Μ.Ο και καθε φορα η ομαδα να παιζει με ολο και λιγοτερους. Ετσι ειναι η δημοκρατια και η αγορα. Οτι δινεις παιρνεις.

Φυσικα και θα κανει ενα μπαμ, γι αυτο αλλωστε και εγινε η κινηση. Η ομαδα ειναι στη εκτη θεση με 22 ποντους και απο πισω ειναι ο ΜΠΑΟΚ με 20 αλλα και 2 ματς λιγοτερα. Τη Ξανθη πλεον τη ξεχναμε μιας και ειναι ηδη 9 ποντους μπροστα που ευκολα τους κανει  12 μιας και δε νικαμε εκει μεσα, αντε να μεινει Χ αρα +9. Αρα μενουν νιονιος-ΠΑΟ-ΜΠΑΟΚ-Πας. Ο νιονιος χτες εχασε αλλα μας εχει και αυτος μεσα και ειναι 6 ποντους πανω μας. Δυσκολα τα πραγματα οχι για τους +6 αλλα γιατι ΑΥΤΗ η ΑΕΚ πρεπει να κανει 3 νικες παραπανω απο το νιονιο. ΠΑΟ ειναι 4 ποντους και ενα ματς λιγοτερο και ΜΠΑΟΚ 20 ποντους αλλα με το Κομποτη εντος λογικα σημερα μας περναει και αυτος. Ο Πας δειχνει δυνατος αλλα δε νομιζω να αντεξει μεχρι τελους.

Το οτι εφθασε η ΑΕΚ να θεωρει ταβανι την Ξανθη και ο νιονιο δειχνει ποσο καλη δουλεια κανουν ΟΛΟΙ εκει μεσα. Αυτο εχω να πω μονο.

Ο ορος ΠΑΠΑΤΖΗΣ δεν ειναι δικος μου αλλα του διευθυντη επικοινωνιας της ΑΕΚ ΠΑΕ. Τυχον παραπονα σε αυτον λοιπον, εγω απλα χρησιμοποιω την ορολογια του και της εταιρειας γι αυτο το αρθρο.

ΥΓ Ο Πανοπουλος εχει απολυτο δικιο για τα 535 εισητηρια. Αυτα ομως επρεπε να τα εχει σκεφτει οταν επι δεκαετιες εκανε το δορυφορο του Gay και ειχε γινει το τσιρακι του Κοκκαλη. Οταν οι τοπικοι παραγωντες γατζωνωνται με νυχια και με δοντια στο αρμα του καθενα, το να ζητανε στηριξη ως αυτονομοι οργανισμοι ειναι αστειο. Ο μονος που δικαιουται να το ζητα αυτο ειναι ο Παναιτωλικος ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Ειναι διαφορετικο να εχεις μια καλη εμπορικη σχεση με τις μεγαλες ΠΑΕ και ειναι διαφορετικο να κανεις το γιουσουφακι του καθενα αναλογα το φεγγαρι.

Χτες  επαιξες με τον Ηρακλη και εκανες 535 εισητηρια. Με τον ΠΑΣ εκανες 795. Με τον Αστερα 849. Με το Gay 1271. Τεσσερα  ματς κατω απο 3500 κοσμος δηλαδη ΣΥΝΟΛΟ.

Ο Παναιτωλικος εχει 17,276, ο Πας 16,226 και η Ξανθη 6,430. Πιανω τις ομαδες επαρχιας που πανε σχετικα καλα φετος. Ουτε τα μισα δε κανεις απο τον ΠΑΣ και κατω απο 2,5 απο τον Παναιτωλικο.

Πριν λοιπον παραπονεθει ο καθε ιδιοκτητης επαρχιακης ομαδας για τον κοσμο, ας κοιταξει πρωτα να δινει το δικαιωμα στο κοσμο του να λεει ειμαι ΠΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΦΗ κλπ και οχι ειμαι ΑΕΚ-ΠΑΟ και μετα με την ομαδα της πολης μου. Αλλα αυτο θελει ΚΑΙ παιδεια αλλα ΚΑΙ προσπαθεια, ενω το αλλο ειναι ευκολο, απλα κανεις τα χατηρια του εκαστοτε ισχυρου.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to O Παπατζης

  1. Ο/Η koreas λέει:

    @the snitch

    καλά ειχες πιστέψει ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ότι θα πάρει ο τίγραρος σοβαρό προπονητή;

  2. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    best seller on truth and memory by The Snitch

    Δέν υπάρχει και περιθώριο προς μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση .

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Οπως εχω ξαναπει-αν θυμαμαι μαζι μιλαγαμε- εγραψα τι εγινε. Δηλαδη τι προτασεις υπηρχαν.

    09-01-2017:
    ΚΑΙ τα 3 (σοβαρα) ονοματα που ‘προταθηκαν’ ειναι μια χαρα. Αν και προτιμω τον Γερμανο. Το οτι ακομη το σκεφτεστε ΠΩΣ θα πορευτειτε μετα απο 4 χρονια φαπας (με 6 μηνες διαλλειμα) απλα με ξεπερνα.

    Για να μην υπαχει παρεξηγηση:
    Εγω ειπα ΠΟΙΟΙ προταθηκαν και υποτιθεται οτι δεν απορριφθησαν ως περιπτωσεις. Ειτε χρηματικα ειτε ως προπονητες δηλαδη ειναι στο παιχνιδι. Η λογικη λεει οτι αμα σκεφτεσαι κατι το σκεφτεσαι για καποιο λογο: το να σκεφτωμαι να παρω ενα σπιτι 50εκκ λιρες στο Mayfair δεν εχει κανενα νοημα μιας και δε μπορω να το κανω ever.. Το τι θα αποφασισουν ειναι αλλη ιστορια.

  4. Ο/Η koreas λέει:

    @ the snitch

    σου εχω ξαναγράψει ότι δε σε ειρωνεύομαι για αυτό που έχεις γράψει….το αντίθετο μάλιστα………..προσωπικα΄χαίρομαι το blog σας γιατι αν μη το άλλο ειστε άθρωποι με καθαρό λογο και ακούγεστε ανιδιοτελής…..

    απλά απορώ μαζί σου γιατί [ενώ εχεις περιγράψει τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα, έχεις αναλύσει τον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού ΑΕΚ με μελ] περιμένεις ότι θα προκύψει κάποιο διαφορετικό – άλλο αποτέλεσμα;……..ΓΙΝΕΤΑΙ με τα ίδια δεδομενα να προκυψει καποιο διαφορετικό αποτέλεσμα;……….ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ μιας και είσαι των θετικών επιστιημών…

    ……ο μελ και η παρέα του δεν πρόκειται να αλλάξει στα γεράματα….

    Τελοσπαντων, απλά σου έχω μια ερώτηση:

    Ο ΤΙΓΡΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Ή ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ;

  5. Ο/Η Jason λέει:

    Ξέχασες να αναφέρεις πως επιστρέφει ο μοναδικός ξένος προπονητής που σήκωσε τρόπαιο με την ΑΕΚ τα τελευταία 15 χρόνια…

    Γιατί αυτή η επίθεση προς το πρόσωπο κάθε προπονητάρας που έρχεται στην ομάδα; Η λύση είναι φθηνή και αποδοτική και το κυριότερη σχεδιασμένη. Σε λίγο θα μας πει ο Snitch ότι είναι άσχετοι στην ομάδα! Ρε άντε ουστ εσείς οι κακεντρεχείς! Ο Μανόλο θα την αναστήσει την ομάδα βρε κουτά, αν και ουσιαστικά παραλαμβάνει έτοιμο έργο, άρα δεν ξέρω τι ποσοστό της επιτυχίας θα του καταλογιστεί.

    Υ.Γ. Επιστροφή ΜΟΡΑΙΣ ως βοηθός ΤΩΡΑ!!!!!!

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Δεν ειπα οτι ειρωνευεσαι.
    Φυσικα και αν επαναλαμβανεις στο οποιο απετυχες, με τον ιδιο ακριβως τροπο το αποτελεσμα δεν θα αλλαξει.
    Το ΟΠΟΙΟ κειμενο, ειναι μια ωδη στη λογικη. Οτι ακομη και τωρα δηλαδη που 4 χρονια τρως τα μουτρα σου κανε κατι να το αλλαξεις.
    Δεν ειναι κακο ουτε να ζητας βοηθεια ουτε να καταλαβαινεις ποτε πρεπει να διαφοροποιησεις κατι αν δε τσουλαει. Και εγω σημερα μιλησα με φιλο και ζητησα βοηθεια σε ενα θεμα που ειναι νεο για εμενα και δεν το κατεχω.
    Κακο ειναι να μην αναγνωριζεις το λαθος σου η την αποτυχια σου και να συνεχιζεις την ιδια τακτικη.

    Μη φτανεις στο Γαυρο. Γιατι εχεις Ξανθη εξω και Αστερα μεσα πρωτα και αμα πανε νορμαλ τα αποτελεσματα τοτε θα εισαι στη θεση Νο 8. Αμα νικησει ο ΜΠΑΟΚ σημερα το κομποτη ετσι κ αλλιως πεφτεις Νο 7. Βεροια μεσα και Ηρα εξω μπορεις να παρεις (οσο μπορεις) 6 ποντους. Αυτα μεχρι το Γαυρο.
    Αναλογα λοιπον μπορει να βγει κανα ταξιδι. Στη Μαλαισια μη περιμενει και Ντιαζ στο αεροδρομιο.
    Ξεροσταλιασε το παιδι με τη βαλιτσα στο χερι..

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Jason
    Το περσυνο κυπελλο δηλαδη το σηκωσε ο Μανωλας που πηγε το προηγουμενο βραδυ του ημιτελικου με τις πυζαμες στο ξενοδοχειο?
    Ειναι σαν τα εργα που εγκαινιαζει ο Τσιπρας και εχουν ξεκινησει απο το κακο Σαμαρα φανταζωμαι. Τοτε που ετρεχε να σηκωνει μπαρες στα διοδια με τους ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ και σημερα τρεχει να κοβει κορδελλες της διαπλοκης των εργολαβων..

    Δε κανω καμμια επιθεση αλλωστε. Τον αποκαλω οπως ο διευθυντης επικοινωνιας της ΠΑΕ ΑΕΚ και απλα αναφερω το βιογραφικο του! Που βλεπεις επιθεση? Εγω τον εβγαλα πρωτοσελιδο ως ΠΑΠΑΤΖΗ η ο Δηματος? Η εγω δουλευα προπονητης στο Καταρ?

    Σχετικοτατοι ειναι στην ομαδα. Αλλωστε τα αποτελεσματα δικαιωνουν απαντες πιστευω, καμμια διαφωνια εκει.

    ΥΓ Ο Μοραις πηγε με μεγαλη βαλιτσα στο Αγρινιο, οποτε μαλλον ειχε πτηση μετα Αγρινιο-Υεμενη. Γι αυτο αλλωστε και γυρισε το ματς ο μπαγασας. Ε οχι και να φυγω ετσι απλα, πρεπει να αφησω κατι να με θυμαστε. Οπως π.χ οτι ο Μακος!!!!! εβαλε 2 γκολ. Παλι καλα που δεν εκανε χατ τρυκ να λεμε.

    ΥΓ2 Χτες σκοραρε και ο Λουκας Λειβα στη Liverpool το πρωτο του γκολ. Ο Λουκας ειναι στην ομαδα ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…Για να καταλαβεις δηλαδη σε ΑΕΚ terms ειναι σα να εβαλε γκολ ο πρωην-νυν υπευθυνος ακαδημιων Ζηκος που θυμιζω δεν εχει σκοραρει με την ΑΕΚ παρα τα 2 πεναλτυ που χτυπησε τοτε στο τελευταιο ματς το 2008. Η να κανει χατ τρυκ ο Βαιος Καραγιαννης πιο παλια, η ακομη και ο Μακολει-Πιου-Κρισαντους για να παμε σε ποιο μεγαλες συμπαθειες που ξερω οτι εχεις.

  8. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο. Σε καμία περίπτωση η διοίκηση δεν έδειξε πως είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές.
    Τουλάχιστον ο Χιμένεθ είναι ένας κανονικός προπονητής, επιπέδου Gus, και πιο έμπειρος. Καλύτερα αυτός παρά κανας πάτερ Κωστένογλου που έβαζε τους νέους να πλένουν τα παπούτσια του Δέλλα.
    Έχουμε πολλούς λάτιν που ο Μανόλο μπορεί να τους αξιοποιήσει καλύτερα.
    Αφού έκανε δουλίτσα με διοίκηση Αδαμίδη και χρέη σε όποιον φορούσε κάλτσες, με Τζιμπούρια και διάφορους στοιχηματάκηδες να κάνουν οτι θέλουν μέσα στα αποδυτήρια, τώρα που η ΑΕΚ έχει διοικητική ηρεμία χωρίς οικονομικά προβλήματα μπορεί να σώσει την παρτίδα.
    Αλλά σκέφτομαι πως ακόμα και αν βρεί την άκρη, το καλοκαίρι θα έχουμε Dejavu με Gus.
    Δηλαδή θα πει “θέλω παίκτες” και .. απο δω παν κι άλλοι.
    Λουτσέσκου και ξερό ψωμί μετά. Θα φάμε στο κεφάλι τον Ρουμάνο

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Εχεις δωσει 550 στο τιμουρ.Εχεις δωσει αλλα 400 στο Γουιλι. Να πουμε οτι καπου εκει θα παει και ο Μανολο?
    550+400+400= 1350. Αντε να το κανουμε 1,2 με κανα σκοντο.
    Ποσα θα εδινες για ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη τον Ιουνιο? Η ακομη και για να κραταγες το Poyet που πηγε με 550 στη Μπετις?

    Εχεις δωσει 400 στο Λεσκοτ, αλλα 400 στο Ουγκο και να πουμε και 150 στο Πεκχαρτ και αλλα τοσα στον Αραβα και κανα 150αρι στο χοντραρεβιτς?
    1,2 χονδρικα? Ποσο θα σου κοστιζαν 3-4 κανονικοι παικτες των 400-500 χιλιαδων που θα ηταν 25-27 χρονων και θα επαιζαν αντι να τους περιμενουμε να αδυνατισουν, να κανουν κεφι, να κανουν προετοιμασια η να πεφτουν απο τα ποδηλατα?

    ΑΥΤΟ λεγεται οικονομικα κλιμακας αλλα ΑΕΚ δηλαδη περνουμε πολλους και φθηνους αντι για λιγους και κανονικους.
    Τους οποιους πολλους τους εχουμε για ΣΟΥΤ η τους διωξαμε ΗΔΗ και ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ ψαχνουμε λαβρακια-τσιπουρες-συναγριδες. Που μας βγανουν κεφαλοι τελικα.

    Βεβαια εγω ουτε manager ειμαι στη διοικουσα ουτε 126 υπαλληλους με 2,5εκκ εξοδα εχω για να τρεχω ενα μαγαζι που εχει 30 ατομα ροστερ.

    ΥΓ Για οποιον εχει ακομη αυταπατες (σαν το πρωθυπουργο μας το νταουλιερη που σκιζει μνημονια και γατες ημαλαιων):

    Δουλέψαμε καλά, δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς, είστε καλοί παίκτες, έχετε ποιότητα, ήθελα να κάνω αυτή την ομάδα πρωταθλήτρια.

    Ναι αυτο ειπε. Οτι ηθελε πρωταθλητρια την ομαδα με 2 νικες σε 13 ματς και 16 ποντους πισω!

    Ρε συ Γουιλι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ: ΚΟΨΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ..

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : 200 χιλιάρικα, όλα μέσα.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    γι αυτο εβαλα το σκοντο. τι ειναι ο γαιδαρος αν οχι το ζουμι του?

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω το εγραψα για πλακα,την ερωτηση ομως την εκανε σε πολυ δικο μου ανθρωπο εχθες αργα το βραδυ,που ειναι κολλητος του. Ερωτηση βεβαια που λεει ο λογος,περισσοτερο να το συζητησει με καποιον ηθελε αυτο που σκεφτοταν. Λες…???

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μπορεί να μην είναι σούπερ λύση ο Μανόλος είναι όμως κανονικός προπονητής. Είναι στα 53 άρα πιο μυαλωμένος και αν δεν τον σαμποτάρουν ως συνήθως κάνουν τα -ΙΤΣ στην ομάδα πιστεύω θα δείξει έργο μικρότερο ή μεγαλύτερο του Πογιέτ δεν ξέρω αλλά θα δείξει.
    Βάζω σαν μέτρο σύγκρισης τον Πογιέτ διότι αυτός ήταν κανονικός προπονητής ενός Α επιπέδου

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    & Χάρης
    Φυςικα και ειναι καλύτερος απο το γουιλι και τον αναστασιαδη με το Τσιώλη με τους οποίους καπου “σκάλωσε” το θεμα.
    Φυςικα οπως ειπα θα παει καλύτερα μιας και 2 νίκες σε 13 ματς ειναι εξαιρετικά δυσκολο να ξανακάνεις.
    Οπως φυςικα και ΔΕΝ παω στο γηπεδο μιας και αυτα τα κολπάκια μπορεί να πιάνουν τους Jason (που περσυ μας έλεγε για ευρωπαικες πενταρες που θα έτρωγε η Liverpool, και ακομη μας λεει για καποιον δελλα) της γης αλλα οχι σε μένα.
    Πρέπει να ειναι πολυ μεγαλύτερο το τυράκι πλεον για να με βάλει σε πειρασμό να δω το μάνταλο.

    Αμα ειςαι μικρος βεβαια δικαιολογήσαι να τυφλώνεσαι με ενα κύπελλο, που παιζει να εισουν 15 οταν το πήρες, οι παιδικοί ήρωες ειναι ανυπέρβλητοι.
    Αλλα οχι και να μου πασάρει ο Μπάγεβιτς μια σούπα 6 ετών ξαναζεσταμένη. Δεν ειμαςτε πια τοςο χθεσινοί.

    Ας παει καλα η ομάδα και εδω ειμαςτε. 35 χρονια ειμαστε εδω και το διαρκειας μας πληρωμένο, δε μας χάνουν μη φοβασαι.

  15. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Οπωσδήποτε καλύτερη λύση ο Μανόλο από οτιδήποτε άλλο ακούστηκε από την Ελληνική αγορά.Σαν όνομα και βιογραφικό είναι τουλάχιστον προπονητής.Και φαντάζομαι ότι το οικονομικό περιβάλλον στην ομάδα να είναι καλύτερο(πιο σταθερό) από το 2011(εκτός και αν και σε αυτόν τον τομέα έχουμε σκελετού στα ντουλάπια..)Φυσικά με το γνωστό σύστημα πάμε στην τύχη και αν κάτσει έκατσε.Πρόγραμματισμός μηδέν…Το μάθαμε πιά και δεν περιμένουμε τίποτα άλλο από την εταιρεία..Για αυτό και εμεις αποχή μέχρι να βάλουν πιο μεγάλο δόλωμα(τυράκι) για να μας πείσουν…Τους μάθαμε πιά 4 χρόνια…
    Εντύπωση κάνει ότι δεν αναφέρθηκε(στα δημοσιογραφικά sites) ούτε ένα όνομα από αυτούς που έκαναν επαφές.Τόσο άχρηστοι πιά η παίζουν ρόλο τα “σουβλάκια”..Βέβαια ο @snitch έγραψε για 3 και για “πόρτες” αλλά δεν μπορεί να γράψει περισσότερα.
    Προσωπικά είχαμε δύο διαρκείας μέχρι πέρισυ.Συν κάποιες αγορές.Φέτος εισιτήρια σε 3 αγώνες και μετά αντίο.Μέχρι να πεισθούμε για κάτι σοβαρό…
    Υ¨Γ:Να πληρώνεις διαρκείας ή εισιτήριο και δίπλα σου να κάθετε ο τζαμπατζής…Συνεχίστε έτσι…

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ FLEVEND
    Ραντεβου συνεχωμενα, και επιστροφη στο γραφειο στις 20:00 για να κλεισουμε καποια θεματακια μιας και ολη μερα ειμαστε στο δρομο. Ετσι δε δουλευουν και στη ΠΑΕ ΑΕΚ και παμε μπροστα? Τι διαολο 126 νοματαιοι ειναι.

    Τις ξενες πορτες δε μπορω να τις πω, γιατι ΝΟΜΙΖΟΥΝ στη ΠΑΕ οτι τις κρατανε ανοιχτες, Ειδικα η γερμανικη οχι μονο εκλεισε αλλα κλειδωσε και πεταξαν και το κλειδι μολις ακουσαν τα ΑΣΤΕΙΑ απο τον Ντανιελ το γατονι.
    Ειπα τις ελληνικες πορτες και φυσικα οτι ακομη και ο Παναγιωταρας αρνηθηκε ‘γιατι θα φαμε ξυλο παιδια’.
    Φυσικα υπαρχουν και οι διεθνεις πορτες μιας και το scouting κατεληξε να μας φερει ενα τυπο που 1,5-2 χρονια απλα καθωταν και λιαζωταν. Προφανως ειδαν το budget και το εριξαν στα παλια DVD η στο youtube.
    Ποιες λυσεις ειχαμε?
    Σαντος -ξεχνα τον και ειναι και ακριβος
    Κωστενογλας.. no comment
    Δον Λορεντσο ειναι πλεον ξενοδοχος. Far better απο καφετζης (ετσι δε λεγεται ο διαχειρηστης καφενειου?)
    Αρα τι μενει? Μανολο και μια χαρα με κανα 200αρι (απο λενε) και σουπερ ειναι, ο ενας με 200 καθαρισε ο αλλος θα παρει 70χιλιαρικα το μηνα για να κανει το κομματι του. Ποση παεγια να φας αραχτος 2 χρονια?

    Ας παει οπως παει η ομαδα λοιπον και μη στεναχωριεται κανεις. Η αλλιως QUE SERA SERA Whatever will be, will be

    ΥΓ. Εδω εχουμε ανθρωπους που λενε γα κουπες (και κανουν και αναλυσεις κιολας!!!) επειδη ο δικος μας σουταρε ενα φαουλ στο εκατονπενηντα-φευγα απο το κλειστο του Basket και ο καρνεζης το επνιξε καλυτερα και απο τον Ανεστη ..

  17. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Εντάξει, και πριν απο το γκολ του Μίτσελ στον Καρνέζη είχες κερδίσει παοκ στην Τούμπα και τον ζέλα εκτός έδρας. Δεν έφτασες τυχαία μέχρι εκεί