Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το γόητρο θα έπαιζε ο αντίπαλος. Για την ουσία εμείς, που θεωρητικά κυνηγάμε κάτι στα μπαράζ. Αυτά φυσικά τα λένε οι δημοσιογραφάρες. Εγώ λέω άλλα. Οτι θέλουμε να δούμε όλες αυτές τις μεγαλόσχημες δηλώσεις που γίνανε από τους παίκτες και τον προπονητή μας, πώς θα υλοποιηθούν μέσα στο γήπεδο. Φυσικά θέλουμε τη νίκη, αλλά είναι αδύνατον αυτή να καλύψει όλα τα κουσούρια που έχουμε ή τις γκέλες που έρχονται.

Μπόλικος κόσμος, καμιά σαρανταριά χιλιάδες αν μέτρησα καλά, πήγε μέσα στον σημερινό νοτιά, να δει το παιχνίδι. Στο οποίο η ΑΕΚ κατέβηκε με το αναγκαστικό ως αναφορά την συμμετοχή των παικτών, 4-2-3-1 με κορυφή τον Αραούχο. Σε όλα τα άλλα που είχαν δηλώσει οι θεωρητικοί ηγέτες μας, η ομάδα δεν ήταν στο γήπεδο. Ούτε κανά πρεσάρισμα ολκής, ούτε φυσικά κάποιο σχέδιο δημιουργίας.

Είναι αυτό που λένε, τον μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής. Διότι αν εξαιρέσεις τους τέσσερις της άμυνας – με κορυφαίο τον Κολοβέτσιο -, τον Σιμόες και τον Αραούχο που ξαναέδειχνε σημάδια μοντέρνου επιθετικού, όλοι οι άλλοι ήταν για τα μπάζα. Και βέβαια δεν θέλω να μιλήσω τόσο πολύ για τον Πατίτο, που είχε κάποια διάθεση, αλλά για τους γελοίους δημιουργικούς, που λέγονται Μάνταλος, Μπακασέτας και Αϊντάρεβιτς. Ήταν στο γήπεδο αυτοί;

Ασφαλώς και δεν ήταν στο γήπεδο ή μάλλον ήταν αλλά απεδείκνυαν σε κάθε στιγμή, πόσο χειρότεροι είναι από τους παίκτες του αντιπάλου. Ο οποίος φυσικά και δεν ήταν η ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά σαφέστατα έδειχνε πιο οργανωμένος, πιο δυνατός και πιο ταχύς τις κινήσεις του. Χωρίς όμως να έχει κάποια σοβαρή απειλή για το τέρμα μας , παρά μόνο τότε που τα έκανε μαντάρα ο Βράνιες και παραλίγο να μην ξαναπαίξει μπάλα ο Μπάρκας.

Το παιχνίδι ήταν της πλάκας. Διακοπή στην διακοπή, νεύρα και μπόλικη κλωτσιά. Βαρυφορτωμένοι άξονες, κι ανύπαρκτα πλάγια. Άρα σούπα, και η χαρά του διαιτητή. Που προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσει κάρτες, αλλά μετά τις έβγαλε μαζεμένες. Σωστά αφού όλοι οι παίκτες είχαν κατέβει με τον γνωστό αντιαθλητικό τσαμπουκά του αγύμναστου : Οι δικοί μας οτι κάτι δικαιούνται, και οι άλλοι οτι είμαστε πρώτοι ( δικαιότατα ). Όπως εδικαιούτο και μια δεύτερη κίτρινη ο Φιγκέρϊρας. Αυτό όμως είναι το θέαμα που βλέπουμε στην Ελλάδα, όταν τα σωματεία δεν θέλουν να έχουν κανονικούς προπονητές. Α, ξέχασα. Η ΑΕΚ προηγήθηκε κατά τύχη από καραμπόλα σε εκτέλεση φάουλ του Αϊντάρεβιτς. Χωρίς όμως αυτό να μου λέει και πολλά, αφού πιο πολύ αυτογκόλ ήταν.

Στο δεύτερο μέρος, το σενάριο ήταν γνωστό. Η ΑΕΚ θα έδινε κάποια κατοχή στον αντίπαλο, κάποια μέτρα στο γήπεδο, και θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το υπέρ της σκορ. Αυτό έγινε πιο εύκολο για τον Χιμένεθ με την αναγκαστική αλλαγή του Πατίτο. Ακόμα περισσότερο φόρτωμα του άξονα με τον Γιόχανσον μέσα, με την προσδοκία να μην γίνει παιχνίδι, κι η ΑΕΚ να έρθει στην κόντρα με τον Μάνταλο στα πλάγια αλλά κι αργότερα με την είσοδο του Λάζαρου.

Οι σταθερές του πρώτου μέρους για τους καλύτερους, παρέμειναν ίδιες. Όμως επειδή ανοίχτηκαν κάποιοι χώροι λόγω της προσπάθειας του αντιπάλου, φάνηκε οτι ανέβηκε- οφθαλμαπάτη ήταν –  κι ο Μάνταλος. Χωρίς βέβαια να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό μέχρι την αποβολή του Μποτία, που έδωσε στην ΑΕΚ την ελπίδα οτι μπορεί και να κερδίσει τον αυτοσκοπό της, που ήταν το ροκάνισμα του χρόνου και το τρίποντο.

Το θέαμα παρέμεινε τραγικό. Λογικότατο αφού οι δημιουργικοί μας, όχι μόνο δεν πίστευαν τα βαθυστόχαστα που είχαν πεί, αλλά λογικά και αντικαταστάθηκαν. Η ταλαιπωρία των ματιών συνεχίστηκε λοιπόν, αλλά επειδή είμαστε και Έλληνες, θα πούμε οτι ήταν ντέρμπυ και στα ντέρμπυ δεν μπορούμε να έχουμε κι απαιτήσεις. Κρίμα που βλέπουμε και champions league, και δεν μας έχει ακουμπήσει.

Πειράζει; Μόνο τα φασόλια πειράζουν παιδιά. Όλα τα άλλα, θα είναι δημοσιογραφικές μπούρδες για πάθος και αγώνα υπέρ βωμών κι εστιών. Χωρίς όμως να συνεχίσουμε και να κουράσουμε με τεχνικές λεπτομέρειες. Διότι πρέπει κι εμείς να γίνουμε life style. Οπότε συγχαρητήρια για τη νίκη, που μάλλον ήρθε πιο άκοπα στι δεύτερο μέρος, όταν κι ο αντίπαλος δεν είχε καθαρό μυαλό. Κάτι σύνηθες στα τελευταία του παιχνίδια.

Υγ. Εκτός από την αμυντική τετράδα και τον Σιμόες με τον Αραούχο, να τονιστεί η κάποια φλόγα που έδωσε κι ο Λάζαρος, που σωστά μπήκε σαν αλλαγή και δεν έπαιξε από την αρχή.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γαυρος ειναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ ομαδα και δε περινεναμε να το δουμε σημερα αυτο, το λεμε μηνες οτι οσο δε πεφτουν τα φραγκα απο τας Ευρωπας τοσο θα πλησιαζει την ανυπαρξια των Αινταρεβιτς των υπολοιπων.
    Οταν παιζεις με Ρετσους και με Μανθατηδες μεχρι εκει και πολυ σου ειναι. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρεια δε κανεις απεναντι σε Κλοβετσιους και Μανταλους.
    Ο ματναλακος ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ στο γηπεδο.
    Ευτυχως που υπαρχει παικτης ΜΟΝΟ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ που λεγεται Σιμοες και καλυπτε τους χωρους του χοντραρεβιτς που ηταν αλλου γι αλλου, ειδικα χωρις τη μπαλλα πηγαινε αντι να παιρνει χωρο και κολλαγε διπλα στους δικους μας..
    Ο Αραουχο απλα δειχνει τι κανεις αμα εχει κανονικο ποδοσφαιρηστη στη θεση και οχι το πρωτο ΤΟΥΡΙΣΤΑ που βρηκες ελευθερο να φερεις, που να ειχαμε και 2-3 κανονικους αυτα που λεμε ΧΡΟΝΙΑ δηλαδη, στις θεσεις τους.
    Αυτος ο Φικγειρας πραγματικα ειναι χειροτερος απο τους δικους μας, μη πω για τα 2 CB που ειναι παρ τον ενα και βαρα τον αλλον κανονικα. Μονο τυχαιο φετος ο Gay εχει ενα στα εξι ευρωπαικα εντος εδρας και αυτο με καποια Αστανα..

    Πως το ειπε ο Βαγγελας? Παρτε παικτες να φτιαξετε ομαδες? Ε με τους Ρετσους κατσε να σου κανει πλακα ο Αινταρεβιτς εστω και για το ονορε.

    Εγω θα πω παστιλιες για το πονο του γαυρου, οχι για σημερα αλλα γι αυτα που βλεπω και γι αυτα που ερχωνται με βημα ταχυ: κατσε να μεινεις 1-2 σαιζοιν ακομη χωρις τας επενδυσεις του CHL και θα λες Κολοβετσιος και θα σου τρεχουν τα σαλια..

    Μεχρι τοτε βαλε το Μοντεστο σε ρολο Ποιλα (για τους πιο παλιους) και ασε το μπαρμπα Σαββα το ΚΕΡΑΤΑ να σε κανει ρεντικολο για 2 αναποδα πλαγια.
    Επενδυτα

    ΥΓ Ποσες αποβολες του Gay ειχαμε δει π.Μ (προ Μελ ειναι αυτο)? Καμμια ε?

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πήραμε μια “επαγγελματική” νίκη με πολλά λάθη απ’το Μανόλο, τα οποία δεν θα σχολιαστούν αρκετά λόγω του θετικού αποτελέσματος.
    Ξεκίνησε με πολύ βαρύ σχήμα, Αϊντάρεβιτς Μάνταλος και Μπακασέτας, με αποτέλεσμα ο Σιμόες στο κέντρο να τρέχει για 3 θέσεις.
    Δεν είμαι προπονητής και δε μπορώ να ξέρω πως τα σχεδιάζει στο μυαλό του, αλλά και οι τυφλοί έχουν δει πως αυτό το βαρύ σχήμα κόβει την ομάδα στα 3, και ο επιθετικός είναι απομονωμένος. Δε μπορεί ο Μπακασέτας στα άκρα. Αχρηστεύεται η πλευρά.
    Σε κάθε κατεβασιά του γαύρου ήταν τέτοιος ο πανικός στην άμυνα, που μύριζε γκολ.
    Ο Μπάρκας εμφανώς επηρεασμένος απ’το ματς με τον Ηρακλή έδινε συνεχώς αντεπιθέσεις στον γαύρο, λες και φόρεσε δυο δεξιά παπούτσια. Τουλάχιστον έκοψε τη συνήθεια να ντριπλάρει στην περιοχή του και έδιωχνε τη μπάλα με τη μια.
    Πολύ ξύλο έπαιζε ο γαύρος. Δεν τους είχα συνηθίσει έτσι. Είχαμε λοιπόν τον τύχη να μείνουν με 10 παίκτες και αντί να το εκμεταλλευτούμε.. τί κάναμε? σαλπίσαμε υποχώρηση, βγάζοντας το Μάνταλο και βάζοντας τον.. Βίνι. Για τέτοιο πανικό μιλάμε. Αμα μπορούσε να κάνει και άλλη αλλαγή, είμαι σίγουρος πως πάλι αμυντικό θα έβαζε. Με αποτέλεσμα τρύπα στην επίθεση και μηδέν φάσεις.
    Οτι δημιούργησε ο Αραούχο με προσωπικές ενέργειες. Απο το πουθενά πήγε να τους κάνει πολλές ζημιές.
    Εκ του αποτελέσματος λοιπόν ο Μανόλο δικαιώθηκε, πήραμε τους 3 βαθμούς και πάμε παρακάτω. Αλλά ήταν καλή ευκαιρία έχοντας το γαύρο σε τέτοια κατάσταση να βάλεις 2-3 γκολ έτσι για τα γούστα. Απ’το φόβο τους έδιωχναν τη μπάλα και όπου πάει. Φορτωμένοι με κάρτες ήταν οι μισοί. Αν τους πίεζες έκαναν εύκολα το λάθος, αλλά έβαλες και άλλο αμυντικό για να ταμπουρωθείς.

  3. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Αν και θα προτιμούσα ένα ακόμη γκολ,τέλος καλό. Βγήκε η υποχρέωση! Δεν ξέρω αν με Βάργκας θα είμασταν καλύτεροι.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εκπλήσσομαι ευχάριστα που η νίκη ήταν εύκολη και δίκαια. Τέλος επικοινωνίας.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Μάλλον άλλο ματς θα είδες. Οι μεν κατάντησαν κάθιδροι, και οι άλλοι απλά κάνανε μια δυνατή προπόνηση εν όψει Πέμπτης. Η επικοινωνία δεν επιβάλλεται, ειδικά άμα δεν υπάρχουν κι επιχειρήματα. Καλή συνέχιση της ανάγνωσης.

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Όποτε πάμε στο Καραϊσκάκη φεύγουμε τουλάχιστον με 3 στο κεφάλι (ανετα κιόλας) και όποτε έρχονται τους κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα και μέσα σε πανικό. Αλλά ακόμα κι έτσι, πάλι καλά να λέμε

  7. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Εμπνέει φόβο αυτή η ομάδα, και φαίνεται ,προφανώς κατά καιρούς έχετε εξηγήσει κάποιες αιτίες .Ο άξονας μαντάρα , οι νεοαποκτηθέντες που φοβόμουν τουλάχιστον βγήκαν τυχεροί ( πέραν τύχης Τεχνικοί παίκτες με κάποιο πλάνο πότε θα δούμε είναι ένα ερώτημα ) ο Αραούχο ένας παίκτης
    και βλέπεις πόσο λίγοι είναι οι υπόλοιποι .Και ευτυχώς που δεν μας καπέλωσε η διαιτησία που ήταν το μεγάλο μου άγχος όταν γυρίσαμε πίσω .

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς placebo : Δεν υπάρχει ομάδα, διότι δεν υπάρχει προπονητής. Όταν λες για νεοαποκτηθέντες, ποιούς εννοείς πλην Αραούχο; Η διαιτησία είναι θέμα ΕΠΣ και τίποτε άλλο. Οπότε ρίχνεις μια ματιά και καταλαβαίνεις. Δεν μας έσπρωξε, αλλά έδωσε αυτό που έπρεπε κι ήταν ξεχασμένο. Αυτό εξ άλλου που γίνεται και στας Ευρώπας.
    Υγ. Κρίμα για τον Σάββα ( χωριστό άρθρο ).

  9. Ο/Η netrino λέει:

    Με 9 ξεκινησαμε το παιχνίδι,Αινταρεβιτς κ Μπακασετας δεν υπήρχαν.Με τετοια εμφάνιση ου είχε γαυρος αν ειμασταν σοβαρή ομάδα θα έπρεπε να φαει το λιγότερο 3 γκολ,αλλα εκτος από τον Αραούχο δεν πατούσε κανείς αλλος την περιοχή τους.

    υγ Μελ φέρε αλλους 3 ποδοσφαιριστές επιπέδου Αραχούχο και βλέπουμε.

  10. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Η ομαδα εκτος απο παθος και ενεργεια, που θες δε θες παιρνεις απο ενα γεματο γηπεδο με ατμοσφαιρα ντερμπι, δεν ειχε τιποτα περισσοτερο απο οτι στα υπολοιπα παιχνιδια. Τα ιδια χαλια και θα φανει στα επομενα παιχνιδια.

  11. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Βρανιες τον είχα για να μας αφήνει από κάρτες (εύκολη απόφαση για τους διαιτητές μας)
    και για τον Αστριτι (τον δηλητηριώδη μέσο που διαθετουμε ) .
    Όταν παίζουμε νορμάλ γιατί θεωρείτε ότι παίζουμε παθιασμένα πέραν του κανονικού
    Και γίνεται διθυραμβική η εμφάνιση ? Όταν υστερής τεχνικά λογικά καλύπτεις και περισσότερα μέτρα , ανούσια .
    Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα , αλλά και κρίμα που τόσα χρόνια αναμονής που δεν υπάρχει μια λογική εξέλιξη στο ροστερ της ομάδας .

  12. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Καλημέρα, πήραμε τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμασταν και κερδίσαμε άλλη μια φορά τον γαύρο έτσι για το γαμώτο. Χαρήκαμε με την νίκη όχι για την μπάλα που παίξαμε. Εξ άλλου σαν σύνολο ο αντίπαλος έχει πιο ποιοτικό, ακόμη και τώρα χωρίς τα χοντρά πακέτα του Ch L, 20 βαθμούς παραπάνω έχει αυτό τα λέει όλα
    Ότι μπορούσαμε κάναμε σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ατέλειες της ομάδας μας και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήμασταν μαχητικοί και ο προπονητής μας δεν τα πήγε άσχημα με την τακτική και τις αλλαγές
    . Αν έχεις τύχη διάβαινε λένε σίγουρα είχαμε μπόλικη χτες σε φάσεις όπως το γκολ όμως ποδόσφαιρο παίζουμε και γίνονται συνέχεια τέτοιες φάσεις. Δίκαιη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έκανε 1(μία) ευκαιρία στον αγώνα
    Στίβεν διαφωνώ ότι οι γαύροι κάνανε προπόνηση για την Πέμπτη μας ταράξανε στο κλοτσίδι, από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να παίζουν με 10

  13. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    δεν με νοιαζει με ποιο τροπο…αλλά αυτον τον αληταρα τον Αραουχο πρεπει να τον κρατησει ο εγγυητης αν θελει να λεει οτι παει για πρωταθλημα του χρονου…
    μαμουνι κανονικο…γρηγορος…εχει το ενας με εναν..πιεση στην αντιπαλη αμυνα…αντεχει κ στο ξυλο…

    διωχνεις ολους τους περιτους μαλακες και τα σπρωχνεις στον Αραουχο…βαρεθηκαμε τα ξυλα ντυμενα ποδοσφαιριστες…

  14. Ο/Η Αμπαλος? λέει:

    Αποριες προς ολους

    Α) ειναι οντως παιχτης ο Ατζαρεβιτς? Εκανε κατι χθες περα απο το γκολ (που ηταν και τυχερο λογω της σποντας αλλα σε καθε περιπτωση μπραβο του που σκοραρε) ? Εγω δεν καταλαβα να εχει κανει κατι χθες αλλα μπορει να κανω λαθος.

    Β) δεν εχω την παραμικρη προσδοκια οταν εχει την μπαλα ο Μανταλος αλλα και παλι μπορει να κανω λαθος.

    Γ) πρωτη φορα βλεπω ομαδα να μην τροφοδοτει ποτέ μα ποτέ τον σεντερ-φορ της. Ουτε χθες τον Αραουχο τροφοδοτουσαν (που ειναι παικτης που το ξερει το τοπι) ουτε και πιο πριν τον Πεκχαρτ ή τον Αλμειδα ( τι ελαχιστες φορες οταν αυτος επιαζε). Αυτο μου φαινεται τραγικο αλλα και παλι ομως μπορει να μην καταλαβαινω καλα εγω πως πρεπει να παιζεται το ποδοσφαιρο.

    Τα παραπανω δεν τα γραφω ειρωνικα αλλα πραγματικα διαβαζοντας τουες διθυραμβους για τον Ατζαρεβιτς και τον Μανταλο και το συστημα του Χιμενεθ αναρωτιεμαι αν ειμαι τελειως αμπαλος και δεν πρεπει να πιστευω αυτα που βλεπω εγω ο ιδιος με τα ιδια μου τα ματια μου.

  15. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ......... λέει:

    Καλά τα λέμε ρε στηβεν και δίκαιη η μουρμούρα.Αλλά δεν γουστάρεις ρε φίλε όταν κλαίγονται από χτες το βράδυ,και σήμερα έχουν βάλει όλα τα τσατσακια τους να γράφουν για αδικίες και κυνηγητά πού κάνουν στον gay και στον επενδυτή τους; ΚΑΥΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αμπαλος ? : Ο τρελός που θα παραδεχτεί οτι είναι τέτοιος, απλά εγκαταλείπει το ίδρυμα.Ελπίζω να σε κάλυψα.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : Από την στιγμή που έχω μουρμούρα, όχι δεν γουτάρω ρε αδερφέ. Θέλω να γαμήσω κι όχι να βλέπω στην παρτούζα. Κι όταν βλέπω τον καβλόσπυρο παραμορφωμένο δήθεν να μην ξέρει τι να κάνει, μου μοιάζει για ανεμογκάστρι κι όχι για κανονικό γαμήσι. Καμία καύλα αδερφέ, διότι ξέρω τι έρχεται. Το το γράφουν οι αντίπαλοι, λογικά θα έπρεπε να σε αφήνει αδιάφορο. Τα ίδια διαβάζαμε κι εμείς παλιότερα, αλλά θεωρώ οτι δεν τσιμπούσαμε.

  18. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ......... λέει:

    Όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει τι βλέπει από την ΑΕΚ.Γλώσσα δεν βγάζουμε.Αλλά φαντάζεσαι να σε τσυμπουκωνε και χτες; Αυτές οί νίκες φέρνουν συσπείρωση σε εμάς και διχόνοια στους άλλους.Κάνουν τούς πιτσιρικάδες μας να πηγαίνουν σχολείο χαρούμενοι και όχι με το κεφάλι κάτω. Εγώ δεν πήγα γήπεδο χτες.Πάω με τους 2και 3000 κάθε Κυριακή. Κατάλαβες πως τα λέω,και δεν μου αρέσει να περνω μάτι.ΚΑΙ εγώ τετραμπαλο ήθελα χθες αλλά από ολότελα……Σε όλα τα άλλα ΜΑΖΊ ΣΟΥ..ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.

  19. Ο/Η netrino λέει:

    Η ντροπή κ η πικρα των δύο χρόνων με τις διασταυρωσεις Ραφηνας κ τον Ερμη Ζωνιανών ξεπλενεται μόνο με σερι πρωταθλήματα κ ευρωπαική πορεία.Ο οργανισμός ΑΕΚ ειναι σε κατάθλιψη μετα το μετατραυματικο σοκ της Γ κ Β εθνικής.

  20. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρα Steven…με το ΄΄διότι ξέρω τι έρχεται΄΄ τι ακριβώς εννοείς;
    Δεν υπάρχει λόγος αισιοδοξίας πλέον;

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Γειά σου αδερφέ. Δεν βλέπω τα πράματα καθόλου αισιόδοξα, είναι αλήθεια. Μιλάω για τα αγωνιστικά, κρίνοντας από την χάλια εμφάνιση την δική μας αλλά και του αντιπάλου. Δεν σου κρύβω οτι το ντέρμπυ αυτό, το θεωρούσα από τα πιο εύκολα παιχνίδια. Μακάρι να πέφτω έξω…

  22. Ο/Η Savvi λέει:

    Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο γαύρος δεν πρόκειται να βάλει κασέρι όπως το ίδιο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ. Από εκεί και πέρα μένει μόνο ο ΠΑΟΚ του Ιβάν ο οποίος αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

    Τουλάχιστον ας μας πει ότι ο στόχος είναι το γήπεδο αν αυτό γίνει ποτέ γιατί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε.

  23. Ο/Η akis λέει:

    Για τα αγωνιστικά κάπως θα τη στρώσουμε τη δουλειά πιστεύω…
    Συμπάσχουμε πάντως διότι και ΄γώ πιστευα πως ήταν δικό μας το ματσάκι…
    Όσον αφορά την ερώτησή μου νόμιζα πως αναφερόσουν σε …εξω-αγωνιστικά θέματα.
    Καλή συνέχεια…

  24. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Στηβεν για να εισαι τοσο απαισιοδοξος για το αγωνιστικο κομματι , μαλλον βλεπεις παραμονη του μυρωδια και για του χρονου…δυστυχως αν συμβει αυτο , αλλη μια χρονια θα ξεκινησει λανθασμενα και θα ψαχνουμε παλι υπηρεσιακο μεσα στο χειμωνα…

    αν και δεν μου αρεσει να πεφτεις εξω , τωρα το ευχομαι ολοψυχα!

  25. Ο/Η Koreas λέει:

    @ Steven

    Δηλαδή δε φτιάχνεσαι να νικάς τον ολυμπιακό ;

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Όχι δεν το βλέπω αυτό. Αφού είμαι απαισιόδοξος, πώς να βλέπω την παραμονή του; Το σχόλιο σου έχει κάποια αντίφαση και στο πρώτο σκέλος, και στο δεύτερο. ΑΥτό τουλάχιστον καταλαβαίνω.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, είμαι σε μια ηλικία στην οποίαν φτειάχνομαι επί της ουσίας. Ο ΟΣΦΠ, δεν υπάρχει μπροστά μου. Οπότε δεν φτειάχνομαι με νίκες που είναι αλλιωμένες με διαιτησίες. Δεν πάω στα μπουζούκια ας πούμε, μόνο και μόνο επειδή τα λένε έτσι, ούτε στο σινεμά για να δω κατιμάδες. Ο δε ΟΣΦΠ, δεν μου λέει τίποτα, όπως δεν μου λέει καμιά ομάδα. Η ουσία μου λοιπόν, είναι να μην ταυτίζω πρόσωπα με συλλόγους. Προτιμώ να βλέπω μπάλα – αυτή είναι η ουσία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας – παρά να ασχολούμαι με απατεώνες, που όμως μου ρίχνουν επί της ουσίας και καμιά εικοσαριά βαθμούς.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Σεβαστή η στάση σου και μαγκιά σου. Η ΑΕΚ θα παίξει και μπάλα να είσαι σίγουρος. Εννοείται ότι δεν ταυτίζουμε την ομάδα με κανένα πρόσωπο. Προσωπικά πάντως δεν με χαλάει όταν κερδίζω γαύρο και βαζελο ακόμη ακόμη κι αν δεν έχω παίξει καλή μπάλα. Δεν το αρνούμαι ότι είμαι οπαδός . το Σχόλιο σου για διαιτησίες δεν το κατάλαβα.