André Simões

13346442_10209426911492458_177229622082871784_n

Χτες πριν το ματς εχουμε πει οτι θα παιξουμε στοιχημα. Εγω και 3 Αγγλοι that is. Οι οποιοι Αγγλοι παιζουν races δηλαδη αλογα και σκυλια. Οποτε το deal ειναι οτι θα συμμετεχω εγω στα races – ειμαι ασχετος και οταν ειμαι απανω παιζω μονο σκυλια μικροποσα 5-10 λιρες για να κανω παρεα στο χαβαλε – και αυτοι αναλογα θα συμμετεχουν στο ντερμπυ με εναν ορο: Θα παρουμε τη μικροτερη καλυψη, η οπως λενε the smallest exposure. ΔΕΝ τους ενδιεφερε- δε ξερουν καν και δε θελουν να μαθουν- το ελληνικος ποδοσφαιρος, απλα παιξαμε τα odds. 2,9/2,7/2,8  το 1-Χ-2 που σημαινει οτι παιζεις τα 2 μικροτερα (2,7/2,8) και η καλυψη σου ειναι 0,7. Καλυπτεις τα 2 πιθανοτερα συμφωνα με το μπουκ και αν ερθουν θα βγαλεις τη διαφορα υπερ του μικρου. Δηλαδη βαζεις απο 100 λιρες και πας για 70 κερδος. ΕΤΣΙ παιζωνται στοιχηματα αμα δε ξερεις τα ματς και οι μπουκ δινουν πιθανοτητες για καποιο λογο.

Φυσικα το ματς με αφησαν να το δουμε στη TV για κανα 20λεπτο. Piss off, και παλι καλα, εγω τους ειχα να ‘εξεγερθουν’ στο δεκαλεπτο. Τους καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ, ανθρωποι που εχουν μαθει να βλεπουν Premier, οταν δουν 10 λεπτα Μανταλο και Χοντραρεβιτς ενα σοκ το παθαινουν. Οπως εγω αναλογα μολις δω κανονικο ποδοσφαιρο αντιλαμβανωμαι ποσο ΚΑΚΟ ειναι το ‘θεαμα’ που μας σερβιρουν εδω ως ‘σουπερ’ τρομαρα τους λιγδα. Που να μη ηταν σουπερ και να ηταν απλα λιγδα οπως η La Liga στην Ισπανια π.χ. Εκει προφανως ο Μεσι η ο Σουαρες  δε νιωθει σουπερ, οπως ο Κολοβετσιος εδω. Οποτε εμεινα μονος μου στο γραφειο να το δω και την εκαναν ολοι κατω στο σαλονι.

Ενας παικτης σου δειχνει ποσο πολυτιμος ειναι οταν δεν τον εχεις. Εκει θα δεις τη διαφορα με τον αντικαταστατη του, αλλα και τι χανεις η κερδιζεις με την απουσια του. Φυσικα μιλαμε για νορμαλ καταστασεις και οχι να εισαι τραγι και να μη καταλαβαινεις τι παρακολουθεις. Και καλα να εισαι ‘φιλαθλος’, λες παει στο διαολο ενας βλακας ειναι που η του βαλεις να δει μπαλλα ειτε κινουμενα σχεδια το ιδιο θα καταλαβει. Ο βλακας ειναι ανικητος, τα εχουμε πει αυτα.  Ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος?

Αμα εισαι ‘προπονητης’ ομως? Εξαρταται τι ‘προπονητης’ εισαι. Μπορει να εισαι κολο-σσος και να εισαι κανα χρονο ανεργος. Γιατι ουδεις αναγνωριζει το ‘εργο’ σου- ειπαμε εξαιρειται ο βλακας- και παρολο το σπρωξιμο στα media και απο τα φιλαρακια σου στα ραδιοφωνα, δε σε παιρνει ουτε ο κουγιας στην Λαρσα (χωρις ι στο Λαρσα- original).  Μπορει ομως να εισαι κανονικος προπονητης- εστω ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ σα το Μανωλακη το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ- αλλα κανονικος και να καταλαβεις σχεδον αμεσως οτι ενας παικτης θελει 4 απλα πραγματα, για ποδοσφαιρο μιλαμε και οχι για applied physics.

α) Να παιζει στη θεση του. Tο να βαλεις τον ΝταΚοστα CF οπως εκανε ο αλλος χτες ειναι εκτος απο ανουσιο και ηλιθιο γιατι ουτε CF ειναι και φυσικα ΛΕΙΠΕΙ απο την αμυνα, που πρεπει να βαλεις καποιον αλλον, χτες εβαλε τον 1,5 μετρο Μαρτινς και αμα ηταν σοβαρος και οχι ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ο δικος μας θα τον ειχε βαλει στα διχτυα του.

β) Να εχει παιχνιδια στα ποδια του για να βρει το ρυθμο του, δε γινεται να παιζεις μια και να εισαι εκτος αποστολης 3. Πιο πιθανο την επομενη ειναι να τα φτυσει ο παικτης στο 55-60 και να παθει κανα τραβηγμα παρα να βγαλει το ματς. Παικτης που δεν παιζει ΟΣΟ προπονηση και να κανει ΔΕΝ βγαζει ρυθμο. Μπορεις να παρεις μια ρακεττα και να βαρας 5 ωρες την ημερα ενα μπαλακι σε ενα τοιχο. Τη στιγμη που θα πατησες court και θα εχεις απεναντι σου πραγματικο αντιπαλο δε θα σταυρωσεις μπαλλια.

γ) Να μη του ζητας να κανει πραγματα που ειναι ΕΚΤΟΣ του παιχνιδιου που ξερει να παιζει καλα. Ο καθε παικτης εχει και συγκεκρινενο ρολο και συγκεκριμενες δυνατοτητες, αμα ζητας αλλα πραγματα τοτε εισαι ζαμανφου και σαχλαμαρας μιας και δε κοιτας τι μπορει να κανει ο παικτης αλλα ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να κανει. Ο Σιμοες και ο Γιοχανσον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημιουργικοι μεσοι. Αυτη η δουλεια ΠΡΩΤΑ θελει τη ‘φαντασια’ και το μυαλο να βλεπεις μια φαση μπροστα, δευτερα θελει τη συνεργασια των μπροστινων και να φανταζεσαι επισης τη κινηση τους (και αυτοι να περιμενουν τη δικια σου) και τριτον ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ θελει να εχεις και τη πασα που στο χωρο ειναι ακομη πιο δυσκολη απο οτι να σημαδεψεις το παικτη. Ο χωρος ειναι ενα γενικο πραγμα που ο πασερ πρεπει να δωσει στη μπαλλα τη ΣΩΣΤΗ κατευθυνση ΚΑΙ δυναμη για να τη παρει ο συμπαικτης του και οχι να τη προλαβει ο αντιπαλος , να βγει out or offside. Οταν λοιπον εγραφα για τον Gerrard η στατιστικη ελεγε οτι εκανε μπαλλιες ΑΝΩ των 30 μετρων με ευστοχια 86%, πραγμα αδιανοητο ακομη και για παικτες επιπεδου Ζινταν η Τσαβι μιας και ο SG8 δεν επαιζε 8-10 αλλα 6.. δηλαδη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10-15 μετρα πιο πισω, οι δε πασες του ηταν απο το midfield και πισω απο την αμυνα του προς την επιθεση ισως μπορουμε να κατανοησουμε τι εστι Steven Gerrard και γιατι ου εδιναν ΛΕΥΚΕΣ επιταγες η  Ρεαλ, ο Σιλβιο και ΔΙΣ ο κανονικος Abramovic και οχι οι 10 το Βαζελα που εφτασε να κανει μπρος πισω το Κλωναριδη.

δ) Να τον διαχειρηζεσαι σωστα και να μη τον καις ασκοπα. Καψιμο δεν ειναι μονο το να το αφηνεις να παιζει μονιμα αυτο ειναι απλα physical που ΚΑΙ ΕΚΕΙ καποια στιγμη ο παικτης θα κλαταρει ειτε σωματικα ειτε νοητικα βλεπε Γιοχανσον που τον ειχε ο αλλος ο ΒΛΑΚΑΣ μεσα οταν με το Κομποτιακο κερδιζες 3-0 στο 25.. Καψιμο ειναι να τον αφηνεις εκτεθημενο στη θεση του να τρεχει και να μη φτανει. Αντι δηλαδη να παιζει 90 λεπτα σε 60% πιεση να παιζει σε 90-100% τρεχωντας σα το παλαβο και φυσικα χανωντας τη ψυχραιμια του κανωντας λαθη και καταρρεωντας πολυ νωριτερα απο το προβλεπομενο. Βλεπε ταψι με το βλακα το ΒΔΕΛΛΑ που αφησε μονο του ενα αμυντικο χαφ και εκτος οτι εφαγε 4 δεν εκανε και δουλεια.

Ο Τιμουρ δεν εβαζε ΟΡΘΑ τον Σιμοες να παιξει. Το παιδι ακολουθωντας τις οδηγιες των ΧΑΣΑΠΗΔΩΝ της ΑΕΚ (των ιδιων που ελεγαν στο Λεσκοτ οτι ολα ειναι οκ και αμα τρωει 4 φρυγανιες  με μαρμελαδα φραουλα- προς θεου οχι βερυκοκο- το γονατο θα ‘γιανει’ ) ακολουθησε 100% τη προτροπη της ομαδας. Αυτο δε σημαινει ουτε οτι ηταν σωστη ουτε οτι ο παικτης, που ακομη και σημερα εχει θεμα, θα ειναι οκ. Ο παικτης εφτασε ενα τσαφ να του κοψουν τη μπαλλα, η εγχειρηση στο τενοντα ειναι minimum 1 χρονο εκτος και ΑΝ θα επανελθεις στο 70% ειναι ζητημα,  και οτι ο τιμουρ ΔΕΝ τον εβαζε ειναι προς τιμην του γιατι καμμια νικη δεν αξιζει οσο η υγεια ενος ανθρωπου. Το δε σημειο που εχει το προβλημα ειναι ενα μερος που ΜΟΝΙΜΑ καταπονειται και δεν ειναι π.χ ενας μυς στο χερι οπως ειχα παθει εγω κατι αναλογο αλλα δεν ειχα κανενα θεμα η πονο παρα μονο σε συγκεκριμενες κινησεις. Που τις απεφευγα απλα οσο εκανα θεραπεια (4 μηνες) μιας και δεν ειμαι αθλητης.

Χτες- αλλα και 2-3 ματς πιο πριν, απλα χτες ηταν κομβικο και ειχε μεγαλυτερη πιεση- ειδαμε ποσο ΚΟΜΒΙΚΗ μοναδα ειναι ο παικτης Σιμοες για την ΑΕΚ. Ποσο βαρομετρο ειναι δηλαδη η αποδοση του στην αποδοση της ομαδας σε αντιθεση π.χ του οποιου δεξιου εξτρεμ που εχει σαν δουλεια ανασταλτικα να βοηθα τον πισω του μπακ. ΟΚ μπορει καποιοι ΒΛΑΚΕΣ να μη τον βλεπουν ως τιποτε σπουδαιο αλλα τοσο ξερουν απο μπαλλα τοσο λενε. Αναλογα δεν τον εβλεπε και αυτη η γατα ο Γουιλι ο tactician που ειχε μπερδεψει το ποδοσφαιρο με αντιπαλο τη Καρδιτσα με το σκακι με αντιπαλο το Κασπαρωφ. Γι αυτο μου εβαζε το Ντιντακ δεξι εξτρεμ, τον ανθρωπο που οι σεντρες του ξεπερνουν σε hits στα Bloopers του You Tube, τον master του ειδους Λουκα Βυντρα.

Ο normal Σιμοες στην ΑΕΚ ειναι το 50% της ομαδας. Γιατι πρωτον η ομαδα ειναι ατεχνη ετσι κ αλλιως οποτε η ΜΗ τεχνικη καταρτιση του δεν γινεται αντιληπτη και δευτερον μαζι με το Γιακομπ ειναι οι μονοι αξιοπιστοι ποδοσφαιρηστες που ξερεις οτι θα σου δωσουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ με αποκλιση 10-15% στο ματς. Φυσικα θα κανουν καλα και κακα ματς- ανθρωποι ειναι- αλλα η αποδοση του(ς) ειναι σταθερη, ειναι παικτης(ες)  που δυσκολα θα πεσει κατω απο 6 στα 10 που περιμενεις και συνηθως ειναι στο 7-8 γι αυτο που ξερεις οτι παιζει. ΟΛΕΣ οι ομαδες στο κοσμο, ακομη και οι ομαδαρες ειχαν ενα Σιμοες στη συνθεση τους και οχι μονο τον ειχαν αλλα η αποδοση του ηταν και κομβικη για την ομαδα. Η Ρεαλ ειχε το Μακελελε (που ειχε και πασα και ανεβαζε την ομαδα αλλα η δουλεια του ηταν κοφτης), η Μιλαν ειχε το Γκατουζο που ετρωγε οτι πηγαινε να περασει, η Referee τον Κιν, η Μπαρτσα τον Μπουσκετς, η ΑΕΚ τον Ζηκο, ακομη και η περσυνη Λεστερ και φετινη Τσελσκυ τον Καντε.

Γι αυτο και αν δε παιξει καλα ο Σιμοες η ομαδα πελαγοδρομει, δεχεται φασεις και δε μπορει να παρουσιασει ποδοσφαιρο μιας και αμα στο κεντρο εισαι ασυνδετος παει περιπατο ολο το μαγαζι ακομη και αν παιζεις Α τοπικο.

Χτες ο παικτης ηταν με ΔΙΑΦΟΡΑ (δευτερος ο Αραουχο) ο κορυφαιος της ομαδας. Σε ενα ματς που με το καλημερα φανηκε οτι παει στη κλωτσια, εκτος οτι δε μασαει απο τετοια, τον κακομοιρη το φορτουνακο ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ. Τον εχει πιασει πελατη το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ το βατραχανρωπο απο περσυ και επειδη ολοι τη πεφτουν στο Μπεντο, τα ιδια εκανε και ο Σιλβα και ο Περειρα. Και οι τρεις τον εβγαζαν εξω τον εξαφανιζολ μιας και ο Αντρε του ειχε παρει οχι τη ταυτοτητα αλλα τα σωβρακα. Δε μπορει να ειναι τυφλοι και οι 3. Οχι βεβαια απλα βλεπουν αυτα που γραφω εδω και 2 χρονια για τον Μεσι του λιμανιου: αμα του ριξεις ενα man to man σοβαρο διπλα του, απλα εξαφανιζεται. Ενας θρασυδειλος καραγκιοζης ειναι που κανει βουτιες και απλα τρεχει τη μπαλλα οσο τα παραρτηματα τον αφηνουν. Μολις πεσει σε καμια Ολμανισπορ, σε κανα ΑΠΟΕΛ η σε κανα σοβαρο χαφ, τσιμπαει μια καρτα για θεατρο και βγαινει αρον αρον στο 60 αλλαγη, οπως χτες οπως και με τους Τουρκους τη Πεμπτη. Γι αυτο αλλωστε και τη Β Γερμανιας τον ΕΔΙΩΞΑΝ και τον μαζεψε εδω ο Gay που ειναι εξπερ να μας παρουσιαζει ΠΑΛΤΑΔΟΥΡΕΣ ως παικταραδες. Τυπου Σιοβα, Σαμαρη, Μανιατη, Χολεμπας ας πουμε λιγων που μολις φυγουν απο το μαντρι τους ψαχνεις με το κυαλι. Το θυμομαστε ολοι τον Σαμαρη το παικταρα που σε καθε ματς ευρωπαικο εκανε ενα πενατλυ και ετρωγε και απο μια καρτα. Η τον αλλο το Χολεμπας που μας τον ειχαν βγαλει ενα κλικ καλυτερο απο τον Ρομπερτο Καρλος και μας εκανε και τσαλιμακια οτι δε θα ξαναπαιξει στη Εθνικη και θα χασουμε το εργαλειο που ειναι μπακ και μαρκαρει οσο ο Ντιντακ σε μας.

Ο Σιμοες χτες καλυπτε ολο το κεντρο μιας και αυτος ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ που λεγεται Χοντραρεβιτς οχι μονο δεν μαρκαρε, αλλα πηγαινε και κολλαγε διπλα σε δικους μας. Αυτο για οποιον ξερει μπαλλα σημαινει ΚΡΥΒΩΜΑΙ και αφηνω τους αλλους να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια. Αμα δε βαλω και κανα φαουλ με ΣΠΟΝΤΑ, μιας και η μπαλλα ουτε το τειχος δε περασε, βγαινω μεχρι και MVP. Τοσο μπαλλα ξερουν στην ΑΕΚ βεβαια γι αυτο αλλωστε και πηγαν και ψωνισαν τον ΑΜΠΑΛΛΟ που μας ηρθε και σε φουλ αγωνιστικη δραση λεει με +15 κιλα. Τωρα ποιος παικτης βασικος που παιζει σε πρωταθλημα ειναι +15 κιλα και τι πρωταθλημα ειναι αυτο, δε το ξερω. Μαλλον σουβλακοφαγιας-πιστοφαγιας πρωταθλημα το κοβω. Γιατι οιποιοσδηποτε σοβαρος να ηταν στη ΑΕΚ θα το ειχε στειλει το νουμερο σπιτι του με τη μια. Τωρα βεβαια σοβαρος και ΑΕΚ δε γινεται οποτε πασο.

Εχουν πεσει ολοι πανω στο Μπεντο να τον φανε. Ο οποιος κανει κατι κουλα βεβαια (μπολικα) αλλα ακομη- επειδη στον Gay επικρατει ΧΡΟΝΙΑ μια προεδρολαγνεια- δεν εχουν καταλαβει οτι ο Μπεντο κανει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα που του λεει ο προεδρας. Ειδικα σε ενα συλλογο που ο προεδρας ειναι η ιερη αγελαδα και τον ραινουν με ροδοπεταλα Αλεφαντοι- Τσουκαλαδες (τους οποιους εχει και στο ΔΣ) και Σαββες μαζι με ολα τα ερυθροδερμα μεσα (δικα τους ειναι), ειναι τουλαχιστον αστειο να πιστευει ακομη και ο πιο ηλιθιος γαυρος οτι ξαφνικα καποιος Μπεντο απο το πουθενα κανει του κεφαλιου του επι μηνες και κανεις δεν μπορει να τον πειραξει!

Εντολες εκτελει ο Μπεντο και οι Ρετσομανθατηδες ειναι το μελλον. Το μελλον που εδω και 2-3 χρονια γραφω οτι ερχεται με βημα ταχυ, ελλειψη τα μπικικινια του CHL. Απλα οταν απο τον Καρεμπε πας στον Ανδρουτσο σου πεφτει λιγο αποτομο το θεμα. Λογικο και ρωτηστε εμας που το εχουμε ζησει στη χειροτερη μορφη του με τους Γροντηδες και τους Φουντες. ΗΔΗ το βλεπετε και εσεις και δεν ειναι μακρια η μερα- μια/δυο σαιζον χωρις τα 25εκκ- που θα δειτε Τσαλουχα και Αμανατιδη που θα πηξει το ματι σας. Η οπως ειπα και χτες θα λετε Κολοβετσιος και θα τρεχουν τα σαλια σας. Τα λεμε εδω και 2-3 χρονια και ειναι απλα. Αμα στο μαγαζι μου, με το που βαζω το κλειδι στη πορτα 1 του μηνα εχω 2-3εκκ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ επι 20 χρονια ζεστα να με περιμενουν, κανω αναλογα επενδυσεις και εγω. Δηλαδη απο τα 200εκκ δινω και κανα 30αρι να κανω εφε στο ποπολο. Οχι μονο εγω αλλα ο καθενας φανταζωμαι. Μολις ομως τον επομενο μηνα ΔΕΝ δω τα 2-3εκκ  κα ξερω οτι οχι μονο δε θα τα ξαναδω για ενα χρονο, αλλα ισως και να μη τα ξαναδω για 2 και 3, τοτε αντι για τη στελεχαρα απο το Λονδινο επενδυω στο Μητσο που πριν δουλευε νταλικα-μεταφοραι. Το Ρομαο δηλαδη που το παιδι μαλλον για να πουλαει φορτιστες-CD ειναι παρα για αμυντικο χαφ.

Το να βλεπεις τον 38 μονος μου και 35 (δε τα ξερω στη τυχη τα εβαλα και ουτε με καινε μιας και ειναι ΚΑΛΠΙΚΑ) ολοι σας, να μη μπορει να κανει μια επιθεση και ΟΛΗ η ουσια του να ειναι ενα σουτ απο το μπακ του σε 90 λεπτα μας απλα δειχνει το κατηφορο που εχεις. Ολοι αναρωτιουνται γιατι λεει εχει το Τσορι το Καμπιασο εκτος. Πρωτον γιατι ειναι μεγαλα παιδια και δε βγαζουν ματς. Δευτερον τον Καμπιασο τον ειχε διωξει το καλοκαιρι και τον ξαναπηρε αρον αρον πισω μετα το ρεζιλι με τους μπερσεβαδες. Τριτον ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ειναι για να φευγουν και τα λεφτα που παιρνουν ειναι για παστιλιες για το πονο του γαυρου. Γιατι να σκας 2+ και να μη τους εχεις στην αποστολη οσο large και να εισαι- ενα πονο τον εχεις.

Το ματσακι εχτες ηταν ΣΟΥΠΑ και μαλιστα κρυα. Απλα νικησε ο πιο τυχερος που εκανε μια φαση τσαφ. Αντε μια ευκαιρια του Αραουχο, η αλλη ηταν offside καθαρο.

Ο οποιος Αραουχο μας δειχνει ξακαθαρα ποσο ευκολα θα ειχες το πρωταθλημα φετος (αντι να εισαι -20) και αν εκανες αυτα που λεγαμε με 3-4 παικτες που ειναι παικτες και οχι χοντραρεβιτς και λεσκοτ-κουτσαβλα. Να πω οτι δε δοθηκαν λεφτα? Εκει ειναι που τρελλαινεσαι κιολας που πηγες και μου εσκασες σε εναν ΑΝΑΠΗΡΟ, εναν που η αναπηρια του χτυπα τη πορτα, ενα που ειναι υπερβαρος, το καλοκαιρι λεφτα και μετα καπακι σαν να μην εμαθες το μαθημα σου πας και μου παιρνεις απο μια Ερεμπρο το ΧΛΑΠΑΤΣΑ και τον βγαζεις MVP επειδη εκανε ενα τσαφ.. Ενδιαμεσα εχεις παρει και το Γουιλι το θερμαστη- που ηταν λεει καλο παιδι και δουλευταρας. Το φτυαριζε το καρβουνο με συνεπεια.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΞΥΠΝΑ…Καραγκιοζακια ειναι, ΤΟ ΕΙΔΕΣ, και σε εχουν στους 20 και στους 30 ποντους.

ΥΓ Η ΦΩΤΟ ειναι MONTY PYTHON.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

34 Responses to André Simões

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χτες κατα τη διαρκεια του ματς- στην αποβολη εστειλα αυτο το μυν και οποιος θελει μπορει να το αμφισβητησει: Δικαιοτατη αποβολη, χωρις ΜΕΛ αυτα τα ειχαμε ξεχασει..

    Η αληθεια ειναι οτι οι γαυροι δεν εχουν μαθει ουτε παικτης τους να αποβαλλεται ουτε πεναλτυ κατα τους να δινεται. 3,5 χρονια εκαναν να δεχτουν πεναλτυ στην ελλαδα και αλλα 4 αν θυμαμαι κοκκινη καρτα την ΙΔΙΑ ΩΡΑ που σε 8 ευρωπαικα ματς με τον Κωστακη το τσαφ και τον ….Σαμαρη- τον mr κοκκινη καρτα, ειχαν ΕΝΝΕΑ (9) πεναλτυ κατα τους. Βρε πως αλλαζουν οι καιροι..

    Το οτι ενα club οπως ο ΟΣΦΠ το οποιο ειναι μεγαλο και ΔΕΝ το μεγαλωνουν τα αισχη της 20ετιας μιας και μεγαλο ηταν απο πριν, δεν εγινε- παρα τη προσπαθεια να μας πεισουν οτι ολοκληρος ΟΣΦΠ περιμενε το Κροκους και τον Βαγγελα για να μεγαλουργησει- εχει στις ταξεις του το μπαρμπα Σαββα στα 80 του να κανει το κοκκορα καθε κυριακη και να τσακωνεται με διατητες παραγωντες κλπ δειχνει απλα ποσο γλιτσα ειναι..

    Ο ιδιος Σαββας και ο ιδιος ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ βεβαια στα ευρωπαικα ματς σταζουν μελι και γαρυφαλλο μιας ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΙΛΙΚΙΑ στη UEFA.

    Τα οποια και ωσονουπω μας τελειωσαν και εδω γι αυτο και το κλαμμα..

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον γαύρο τα έκαναν ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης. Και εξηγούμε. Από τους πιτσιρικάδες έως του 30ριδες δεν έχουν δει ποτέ την ομάδα τους να χάνει. Εδώ και 20 χρόνια παίρνουν πρωτάθλημα. Δηλαδή δεν ξέρουν τι σημαίνει ήττα. Αν κρίνω από την σημερινή αρθρογραφία οι δημοσιογράφοι ήδη ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το έδαφος για αυτά που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Άντε να τους δω πόσο μάγκες είναι τώρα και πως θα μπορέσουν να κάνουν καλά τα «τέρατα» που οι ίδιοι δημιούργησαν χωρίς να το διαλύσουν το μαγαζί.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    ΔΕΝ θα διαλυθει το μαγαζι. Απλα θα ερθει στα μετρα των υπολοιπων και αυτο ειναι (οπως σωστα λες) που τους χαλαει μιας και εχουν γαλουχηθει στις ‘νικες’ ανεξαρτητου κοστους και μεσων.

  4. Ο/Η Koreas λέει:

    Συμφωνώ με την οπτική σου………έχω κάνει σχόλια για τη σημειολογική σημασία του ντέρμπυ και τη διαχείριση του από τη Γαβριέλα στην ανάρτηση του πίσσα και πούπουλα μέσα πάμε καλά……..αν μπορείς ρίξε μια μάτια και πες μου την άποψη σου…..

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    ΔΕΝ διαβαζω η να το πω καλυτερα προσπερνω οσο πιο γρηγορα μπορω, post που ως λογικη με βρισκουν οχι απλα αντιθετο αλλα μου προκαλουν αναγουλα τοσο ως γραπτα αλλα κυριως ως ανθρωποι. Επισης ειμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ στην ΑΕΚ και οχι τσάμπα μαγκας ουτε να θεωρω τςεπη ΜΑΣ τα λεφτα του αλλου, ουτε να κρίνω απο απόσταση κατι που δε συμμετέχω ενω ειναι διπλα μου και σκιζω το καλσον μου γι αυτο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ μη τυχόν και δωσω κανα δεκαευρω μια φορα το χρονο και νιώσω κάπως..κορόιδο σαν όλους τους άλλους (που κατα τα αλλα ´μοιράζωμάί´ το ιδιο ταχα μου πάθος).

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΚΑΤΙ που συμμετεχω και οχι απο αποσταση, θεωρωντας τα λεφτα ΜΑΣ γιατι ακριβως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ειμαι πελατης και δε κανω απλα κριτικη στη τσεπη του αλλου αλλα εν μερη και στη δικη μου μιας και τον χρηματοδοτω. Λεγεται δικαιωμα αποψης αλλιως εχω τοσο δικιο να κρινω οσο εχω και για τον Ατρμομητο που ουδεποτε πατησα στο ποδι μου.
    Τα εχουμε πει αυτα αμφοτεροι οτι δεν θελω ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση στο παραμικρο. ΕΓΩ (μιλαω για μενα μονο) οπως και ο καθενας φανταζωμαι, εχω τις δικες μου αξιες και δικες μου αποψεις και δε τις κατεβαζω στον χυδαιο υπονομο του αμορφωτου τσυριζαιου τιποτα, που για να μιληςει οταν δε δείχνει κατηγορώντας με το δάχτυλο άπαντες (εχεις ακουσει ποτε καλη κουβεντα για ανθρωπο?), εχει 10 εμετικές χυδαιότητες στις 9 λέξεις με ‘λεξιλογιο’ βοθρου επιπεδου Α Γυμνασιου, το οτι συν-υπαρχουμε στο χωρο ειναι αποφαση του Stevie ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ αλλα μεχρι εκει.
    Αν θες κατι να πουμε η να διαφωνησουμε (δεν ειναι αναγκαια η συγκλιση αποψεων) πολυ ευχαριστως στα post τα δικα μου η ολων των αλλων
    Thanks

  6. Ο/Η Priest Vallon λέει:

    Να πω και εγώ λίγα πραγματάκια για την ομάδα γενικότερα.

    Ξεκινάω με τον προπονητή. 7 χρόνια προπονητής στην Σεβίλλη Β (πανεπιστήμιο) και 3 χρόνια προπονητής στην πρώτη Σεβίλλη δεν γίνεσαι αν είσαι τυχαίος. Προφανώς ο άνθρωπος δεν είναι και Κρόιφ, δεν είναι ούτε καν Βαλβέρδε ή Φερέρ. Για εμένα είναι ένας ΟΚ προπονητής με τα καλά και τα (πολλά) στραβά του. Η προηγούμενη θητεία του ήταν κατά την γνώμη μου αξιοπρεπής προς καλή (δεν θα πιάσω την… εξάρα που ο Δέλλας έπαθε πόνο την παραμονή) ούτε το τελευταίο του ματς με την Στουρμ που ο Δέλλας αποβλήθηκε όπως αποβλήθηκε και χάσαμε και μετά ήρθε ο… Κωστένογλου. Παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος τότε παρέλαβε ένα κωλοχανείο από τον βάτραχο, και κατάφερε να πάρει Κύπελλο αποκλείοντας τσάτρα-πάτρα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ σε διπλά παιχνίδια (αυτό δεν του το συγχώρεσαν οι Δημάτοι που όταν έφευγε ο Μπάγεβιτς έγραφαν στην GOAL “Κύριος έφυγε” ενώ όταν έφευγε ο Χιμένεθ ΠΡΩΤΟΣ στην βαθμολογία έπειτα από διπλό στην Σμύρνη έγραφα “Καληνύχτα παπατζή). Όπως και να χει, δεν συνηθίζω να συγκρίνω διαφορετικές περιόδους και διαφορετικές συνθήκες. Ο Μανόλο είναι νορμάλ προπονητής από σοβαρή ποδοσφαιρική σχολή που για την ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδα του Μπέντο, του Μαρίνου και του Ίβιτς είναι μια χαρά. Εάν θέλουν να φέρουν καλύτερο μέσα. Εάν όμως είναι να φέρουν κανέναν Λουτσέσκου, να τον κρατήσουν 2-3 χρόνια τουλάχιστον να φέρει την ομάδα σε ένα σημείο που αντικειμενικά μπορεί. Για μεγάλα πράγματα δεν είναι, αλλά δεν είμαστε και εμείς ακόμα. Σε ότι έχει να κάνει με τον λαϊκισμό του είναι γεγονός πως τον έχει κόψει όπως δείχνει ένα μήνα τώρα. ΟΚ ο άνθρωπος δεν αλλάζει αλλά είναι πιο μαζεμένος. Για εμένα λοιπόν η ομάδα δεν πάσχει στην θέση του προπονητή.

    Συνεχίζω με τον τερματοφύλακα. Εντάξει Μπάρκας ή χάος. Βιάστηκαν όλοι να τον κράξουν που έκανε βλακείες με Ηρακλή αγνοώντας το βασικό. Ή θα έχεις τερματοφύλακα χέστη (Ανέστης πχ) με τα γνωστά αποτελέσματα που καμαρώσαμε δυο χρόνια, ή θα έχεις τερματοφύλακα με θράσος που πάνω στην άνεση του θα κάνει και μια μ@λ@κία παραπάνω που θα σου στοιχίσει. Ο Μπάρκας για μένα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρότζεκτ από το οποίο η ΑΕΚ μπορεί να βγάλει πολύ χρήμα αρκεί να φέρει προπονητή τερματοφυλάκων. Ποιος Κομπόλης τώρα και ποιος Σούιτσα που γράφουν κάποιοι να φέρουμε πίσω; Καλός ο Σούιτσα αλλά 800 χρονών. Έλεος με την βατραχίλα πάτε βρείτε έναν επιστήμονα από Ιταλία ή Ισπανία να δουλέψει τον πιτσιρικά.

    Στην άμυνα ξεκινάω με Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Γκάλο και Ντίντακ. Για μένα όλοι τους ΔΕΝ κάνουν για βασικοί ωστόσο είναι αξιοπρεπείς ξεκαθαρίζω ΞΑΝΑ για πάγκο στην σημερινή Ελλάδα. Χτες έπαιξε ο Βράνιες δεξιά και είδαμε λίγη σοβαρότητα (εκτός του τσαφ) που δεν βλέπουμε γενικά από Γκάλο. Ο Ιησούς είναι μεγάλος παίχτης αλλά πολυτραυματίας, εγώ λέω με σωστή διαχείρηση τον θες για 15 δυνατά ματς της χρονιάς ΜΟΝΟ για ποιότητα. Ενδεικτικό του βλακώδους σχεδιασμού της ομάδας πως διαθέτεις 4 κεντρικούς αμυντικούς εκ των οποίων οι τρεις (Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος) πάνε πάνω στον αντίπαλο και δεν παίζουν στον χώρο όπως ο Ιησούς. Στο ματς με Ξάνθη πχ Λαμπρόπουλος και Βράνιες έκαναν κίνηση ενστικτωδώς (δεν φταίνε αυτοί) στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να μείνει ο Γκάλο μόνος στο ξέφωτο και να αποβληθεί. Εγώ θα έδιωχνα λοιπόν τον Κολοβέτσιο και θα έφερνα έναν παίχτη με χαρακτηριστικά του Ουκρανού ώστε να ζευγάρια να ναι Βράνιες-Τσικρίνσκι και ο νέος με Λαμπρόπουλο αλλαγές. Απλά αυτός που θα ρθει να χει στοιχειώδη προοπτική μην είναι κανένας Κούρδος πολυτραυματίας με 50 κιλά παραπάνω. Στα πλάγια μπακ δεν καίγομαι αφού σε Ελλάδα (και όχι μόνο) ο άξονας αρκεί. Κάποτε με Σορε-Άλβες-Ασουνσάο-Κατσουράνη-Λύμπε στον άξονα πήγαινες καλά και ας είχες μπουρμποκρασάδες στα φτερά.

    Στα χαφ τώρα έχεις Σιμόες-Γιόχανσον (μεγάλοι παίχτες και οι δύο) και πλέον Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο. Πιστεύω πως ο Αϊντάρεβιτς (επειδή δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια) αν το καλοκαίρι γίνει λίγο φιτ μπορεί στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ να προσφέρει γιατί διαθέτει στοιχειώδη πάσα (όπως είχε και ο Άρθο που απορούσαν οι ΑΜΠΑΛΟΙ γιατί τον προτιμούσε ο Πογιέτ) που βοηθάει. Μιλάμε για σουπερ λιγδ τώρα των τσουρουκάδων χαφ και του παράλληλου ποδοσφαίρου. Οπότε με βάση σωματοδομή η επιλογές κατά την γνώμη μου είναι Αιντάρεβιτς-Σιμόες στα χαφ και Γαλανόπουλος-Γιόχανσον με εξαίρεση τα ματς υψηλής επικινδυνότητας που πρέπει να τα κλειδώνεις με Σιμόες-Γιόχανσον. Πάντως εδώ θέλουμε έναν ακόμα χαφ box2box τύπου Ζουκουλίνι ή Κετσπάγια παλιότερα να πάρει την μπάλα από πίσω και να την τρέξει κατά μέτωπο στο αντίπαλο τέρμα. Τέτοιο παίχτη ΔΕΝ έχεις και μ@λακίστηκαν πέρσι που δεν κράτησαν τον Ζουκουλίνι επειδή κομπλεξαρίστηκε ο βάτραχος όταν είδε τα κονέ του Ουρουγουανού με Σίτι. Με έναν τέτοιο παίχτη στα χαφ είμαστε πιστεύω σούπερ. Ο Μάνταλος τώρα αν καταλάβει πως ΔΕΝ είναι δεκάρι, ΔΕΝ είναι ηγέτης, ΔΕΝ έχει ντρίπλα, ΔΕΝ έχει ασίστ, ΔΕΝ έχει στημένα και ΔΕΝ βάζει γκολ και περιοριστεί στο να κάνει και χαμαλίκι θα γινόταν ένα συμπαθητικό οκτάρι. Επειδή το παιδί την έχει ψωνίσει όμως πούλημα αν γίνεται το καλοκαίρι και φέρε τον χάφ τύπου Ζουκουλίνι που έγραψα.

    Στην επίθεση ΠΡΕΠΕΙ να μείνει ο Αραούχο ο οποίος χτες έδειξε πως παίζεται η θέση του επιθετικού σήμερα γιατί μας είχαν πρήξει με τους φιλότιμους άμπαλους τύπου Αραβίδη. Φέρνεις και Γιακουμάκη που είναι καλό πρότζεκτ επίσης (τον έχω παρακολουθήσει) και κρατάς Ούγκο (με λιγότερα χρήματα) ή Πέκχαρτ για τρίτο σύν Μπακασέτα.

    Στα φτερά τώρα με Πατίτο (που πρέπει να δουλέψει τακτική πάντως) είσαι καλά αριστερά. Λάζαρος και Βάργκας κάνουν για αλλαγή οπότε θες έναν ακόμα παίχτη στα δεξιά τύπου Ζούλιο Σέζαρ που να μην συγκλίνει (όπως όλοι) αλλά να παίζει προς το κόρνερ απλώνοντας τον αντίπαλο και ανοίγοντας χώρους.

    Συνοπτικά λοιπόν και συγγνώμη για το σεντόνι, άποψη μου είναι πως η ομάδα χρειάζεται το καλοκαίρι
    Ένα σέντερ μπακ να στέκεται και βασικός που να μην είναι η προτεραιότητα του να πέφτει στον αντίπαλο
    Ένα χαφ box2box
    Ένα δεξί winger με @ρχίδι@
    Και το συζητάμε για ακράιους μπακ..

    Αυτά πάνω κάτω.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω για το Μπαρκα που θεωρω οτι μπορει να φερει ενα σοβαρο νουμερο στο μαγαζι. Ειναι η πρωτη χρονια του και θα κανει- οπως και του χρονου και του παραχρονου- σαχλαμαρες αλλα ειναι καλο τερμα. Εδω κανει σαχλες ο Νοιερ δε θα κανει ο Χ-Ψ?
    Μανταλος ποδοσφαιρηστης απλα δεν υπαρχει και ειναι κριμα γιατι πριν το τραυτατισμο του εδειχνε θετικα πραγματα. Με αντιπαλους βεβαια ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ δυναμικοτητας. Χτες χτυπησε 6 στημενα απο το ιδιο σημειο (τα μετρησα) και ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν εγινε ευκαιρια. ΟΥΤΕ ΕΝΑ. Ο τυπος απλα εχει ΟΛΑ αυτα που ειπες και τιποτε παραπανω.

    Θες απλα 4 παικτες που να ειναι παικτες και οχι χοντρο-γυρολογοι που τους παιρνεις επειδη τους βρηκες τσαμπα. Ειναι τσαμπα για καποιο λογο!
    ΟΥΔΕΙΣ δινει δωρεαν τη πραματεια του αν δεν εχει λογο.

    Τοσο απλα.

    ΥΓ Το τσαρλατάνο περίμενε να τον δεις στα δυςκολα και αμα εχει κόψει τις μπούρδες που κανει κ λεει. Στις χαρές ολοι καλοί ειναι, μεχρι και ο Χοντραρεβιτς MVP

  8. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    Από εμένα ένα μπράβο στον Λαμπρόπουλο γιατί μετά το Καραϊσκάκης θα μπορούσε να έχει καεί. Δεν λέω ότι είναι για βασικός αλλά τιμάει την φανέλα, προσπαθεί, βελτιώνεται όσο μπορεί κ κυρίως δεν κάνει μαγκιές.
    Για τα υπόλοιπα θα δούμε. Πάντως θα κάνει κ άλλη γκέλα σίγουρα η ομάδα. Από καλοκαίρι ότι φτιάχνεται.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φωτης
    Το παιδι δεν ειναι αμυντικο χαφ. Ενα αμπαλλο αλλα φιλοτιμο σεντερ μπακ ειναι με το φιλοτιμο να υπερτερει του ταλεντου (που δεν εχει). Δεν εχεις αλλον και γι αυτο παιζει, αν ειχες κανονικα CB δεν θα επαιζε καν.
    Φυσικα και παιζει οσο μπορει σε αντιθεση με αλλους που και αμπαλλοι ειναι και δε προσπαθουν καν. Αλλα μεχρι εκει.
    Αν εβαζες τον Λαζαρο αναλογα CB το ιδιο καψιμο θα ειχες μια και ειναι παικτης του 20λεπτου και αμα. Παικτης που εχει φτασει 30 χρονων και ακομη περιμενουμε να δουμε το ταλεντο του σε 3 συνεχωμενα 90λπετα.
    Δηλαδη Ελληνας.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Στο Gay υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακατωσουρα, οχι για το ματς με εμας- αυτο ειναι η σταχτη στα ματια για τους καφρους7.
    Υπαρχει μανουρα οτι η ομαδα σε 2 κρισιμα ματς πηρε 1 ποντο απο τους 6 (εμας και τα μεμετια) αλλα κυριως οτι δεν εκαναν ουτε μια ευκαιρια σε 180 λεπτα μπαλλα και θεωρειται πλεον ευκαιρια να βουτηξει ο φορτουνης οποτε μπορει. Ειπαμε σωτο πουλανε δεν ειναι ηλιθιοι..

    Αν τη Πεμπτη γινει στραβη που δε θελει και μεγαλη προσπαθεια θα εχουμε γλεντια. Τους σωζει ΑΝ βαλουν γκολ αλλα απο την αλλη τα μεμετια ειναι αηττητα στην εδρα τους σε ευρωπαικα ματς φετος και περιμενουν πολυ ζορι στο ματς- πολυ παραπανω απο το ΟΑΚΑ που παραδεχτηκαν οτι δεν εγινε και κατι. Χτες σε μενα αυτο βεβαια οχι τι λεει ο κερατουκλης και ο αλεφας..
    Που προς το παρων ειναι ελεγχωμενα μιας και ριχνουμε το φταιξιμο στο Μπεντο και σε ενα τραβηγμα φανελλας απο αυτα που γινωνται δεκαδες σε καθε στημενο σε καθε ματς σε ολο το πλανητη. Εδω εμεις παιζουμε μεγαλοι ανθρωποι και σε καθε τετοια φαση τραβαμε ο ενας τον αλλον οσο μπορουμε, αστειες δικαιολογιες..
    Αυτο απο αντιπροεδρο του Gay (πρωην) χτες.. οταν σταματησε η καζουρα και η κουβεντα πηγε σοβαρα.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στη δημιουργία πάνω από 5.000 θέσεων εργασίας σχεδιάζει να προχωρήσει φέτος στη Βρετανία η Amazon, ενισχύοντας τις επενδύσεις της στη χώρα παρά το ότι αυτή βρίσκεται σε πορεία εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Αmazon καθώς και άλλοι ηγέτες της τεχνολογίας, όπως η Google και η Apple, έχουν αυξήσει την επενδυτική τους δραστηριότητα στη Βρετανία, υποστηρίζοντας ότι δεν επηρεάζονται τα επιχειρηματικά τους πλάνα από το Brexit.

    Ο αριθμός των 5.000 θέσεων εργασίας στη Βρετανία αποτελεί ρεκόρ για την Amazon, αν και τουλάχιστον 2.000 από αυτές έχουν ήδη ανακοινωθεί. Με τις νέες θέσεις το σύνολο του εργατικού της δυναμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα φτάσει στους 24.000 υπαλλήλους.

    Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο θα έχουν χωρητικότητα μεγαλύτερη των 5.000 υπαλλήλων έως το τέλος του 2017, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ, δειτε Αλιεξη Τσακαλωτο και Μπαρουφακι-ΟΥΑΟΥ να μαθετε πως γινωνται αι δουλειαι. Με αξιοπρεπεια κοντα 2 χρονια που προσπαθουμε να ‘κλεισουμε’ μια αξιολογηση απο τα λεφτα του κακου Σαμαρα 7,2 δις που ΔΕΝ θελαμε το 2014. Που βαλαμε φορους 7,5 ΔΙΣ ΗΔΗ (5 ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2,5 ΦΕΤΟΣ) που θα βαλουμε ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ αγνωστο ποσους- ειναι μυστικο δε μας το λενε ακομη μη σταματησουν τα νταουλια αποτομα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ…

  12. Ο/Η Koreas λέει:

    @ the snitch

    Συγχαρητήρια
    Τελικά ππέσατε μέσα κι εσύ κι ο Steven

    Για ααποκαθήλωση είχα ακούσει……..για αποσταλινοποιηση επίσης ……….άλλα ααποτσαμπιονποιηση πρώτη φορά ακούω……..τι γίνεται κάτω στο λιμάνι , πουλάει ο άλλος ότι βρει;………τελικά πρέπει να υπάρχει μεγάλη οικονομική τρύπα στο γαύρο…..α ρε χονδρε και το έπαιζες κι εσύ μεγιστάνας των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών…..τόσο λίγο άντεξες……..κανένα χαπάκι για την πρόωρη εκσπερμάτιση δεν υπάρχει;…..σε βλέπω για μνημόνιο διαρκείας …….

    Ps. Ο ιντεγιε δεν ήταν που ήταν τραυματίας πριν το derby ;

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Γιατι εσυ τον ειδες στο ‘ντερμπυ’? Η μηπως ειδες καναν αλλον? Εγω κατι κλωτσιες αυτου του βλακα του Φιγκειρας ειδα κατ σπρωξιες του Μποτια και κατι τσεκουρια και λιγο αυτον τον Μαρτιν πως τον λενε. Και κατι κουτρουβαλες του βουτηχτη που του εσκασε μια φαπα ο δικος μας..
    Ενα σουτ εκανε ο Φιγκειρας που πετυχε το ρολοι πισω, δε θυμαμαι κατι αλλο. Α ναι καποιος λεει τραβηξε μια φανελλα σε ενα στημενο και θελουν ‘πεναλτυ’. Στα στημενα που ο ενας τραβαει τα σωβρακα του αλλου και περσυ ο ιδιος ειχε κανει κεφαλοκλειδωμα στο δικο μας για να γινει το 1-0 αν θυμασαι. Εκει οχι πεναλτυ ουτε φαουλ δε δοθηκε ουτε καν παρατηρηση.
    Μετα ανελαβε ο Β-Δελλας να τους κανει μαγκες.

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    Α και κάτι άσχετο……..διαβάζω ότι στην ΕΡΤ λέει ξεκινούν στάσεις εργασίας με αιτήματα :

    Προσλήψεις πανελλαδικά.

    Αυξήσεις μισθών

    Και απεξάρτηση από τη digea γιατί κοστίσει ακριβά.

    Βλέπεις κάποιος κάτι που δεν καταλαβαίνω;

    Έλα Μ….. στον τόπο σου…….

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΤΙ σου δειχνει παραξενο? Γιατι να μη κανουν απεργια τα παιδια? Δικα μας δεν ειναι? Αμα δε κατοχυρωσουν ‘κεκτημενα’ τωρα που ειναι οι βρωμιαρηδες πανω ποτε θα το κανουν? Με τετοια τηλεθεαση που ΟΛΑ ειναι επαναληψεις και 0,0001% ειναι να αφηνεις τετοια ευκαιρεια? Στα καγκελα δεν ανεβαιναν οι πρωτη φορα για την ΕΡΤ τα ξεχασαμε?
    Δε ξερω τι θα κανω τωρα βεβαια αμα κανει σταση η ΕΡΤ, απο που θα ενημερωνωμαστε? Απο τα γατακια του BBC η τα κομματοσκυλα των Times? Ασε πικρα σου λεω μεγαλη που μου το ειπες. Μπορει και ο SKY (ο κανονικος οχι του Αλαφ-ουζου) να τα βαψει μαυρα και να σταματησει να δειχνει Premier…

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Θανασης Μαυριδης:

    Ανασηκώθηκε με μεγάλο κόπο και ίσα που στάθηκε στην άκρη του κρεβατιού. Να σηκωθεί και να πάει που; Έξω από την πόρτα τον περίμενε εκείνη για να τον πει και πάλι οπορτουνιστή. Πιο πέρα οι συνεργάτες κρέμονταν από τα χείλη του κι εκείνος δεν είχε να τους πει το παραμικρό. Κι ένας λαός εξαρτιόταν από αυτόν! Πόσο κουραστικό είναι όλο αυτό Θεέ μου…

    Αν σηκωθεί θα είναι αναγκασμένος να μιλήσει και πάλι με τον Ευκλείδη. Όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσει στην ζωή, είναι ένα σκληρό αγόρι. Αλλά ο Ευκλείδης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Σίγουρα γκαντέμης! Έχει δώσει ρητή εντολή να μην είναι ο Ευκλείδης το πρώτο τηλεφώνημα της ημέρας. Όσες φορές είχε συμβεί αυτό του πήγαν όλα στράφι. Ο χειρότερος εφιάλτης του είναι ότι μπαίνει αιφνιδιαστικά στο υπνοδωμάτιο ο Ευκλείδης και του λέει: «Σήκω πρόεδρε, πρέπει να πάμε επειγόντως Βρυξέλλες».

    Από την άλλη ο Ευκλείδης είναι και εμμονικός! Επιμένει να εκπροσωπεί τους 53 και να δηλώνει αριστερός. «Κι εμείς τι είμαστε», αναρωτιέται και ένα σύννεφο θυμού καλύπτει τότε τις σκέψεις του. Το γεγονός ότι βγαίνουν πολλοί και το παίζουν αριστεροί από την κούνια τους τον ενοχλεί. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα τους ήξερε ούτε ο σερβιτόρος στο Φίλιον.

    Εκείνους που δεν αντέχει, όμως, με τίποτα ήταν ο Σκουρλέτης και ο Φίλης. Όλο με τα κομματικά ασχολούνται οι άνθρωποι! Δεν μπορούν να χαρούν λιγουλάκι. Τι μιζέρια είναι αυτή, αναρωτιέται και η απέχθεια ζωγραφίζεται ανάγλυφα στο πρόσωπό του. Σκέφτεται πόσο δυστυχισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να χαρούν τις χαρές που τους προσφέρει η εξουσία. Την ίδια ώρα νιώθει να τον διαπερνά ένα αίσθημα συμπόνιας για τους παραστρατημένους συνεργάτες τους. Σαν να μαθαίνεις ότι ο καλύτερος σου φίλος είναι άρρωστος και τον συμπονάς. Δεν θέλεις να βρεθείς μαζί του στο ίδιο δωμάτιο μπας και κολλήσεις, αλλά κατανοείς την κατάστασή του.

    Το χειρότερο όλων είναι ότι ίσως θα πρέπει να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους Ευρωπαίους. Με αυτόν τον Ολάντ και τον άλλον τον Μοσκοβισί. Βαριέται αφόρητα. Να ακούει τώρα νούμερα, προβλέψεις και κλάματα για το μέλλον της Ευρώπης. Τι τον νοιάζει αυτόν; Λες και έχει μέλλον η Ελλάδα στην Ευρώπη. Όταν πάντως σκέφτεται εκείνες τις περίφημες 17 ώρες της διαπραγμάτευσης τον πιάνει τρόμος. Τίποτα άλλο δεν τον τρομάζει περισσότερο. Το γεγονός ότι θα μπορούσαν και πάλι να τον κλείσουν σε ένα δωμάτιο με όλους εκείνους τους περίεργους τύπους τον αρρωσταίνει. Ο ίδιος πάντως νιώθει πολύ κουρασμένος. Τι κουρασμένος, δηλαδή; Εξαντλημένος.

    Του περνάει πλέον από το μυαλό να κάνει ένα club, εκείνο των κουρασμένων πολιτικών. Αυτό ναι, είναι μία καλή ιδέα. Ξέρει κι άλλους κουρασμένους. Όλοι μαζί θα έκαναν ένα ισχυρό club. Θα μπορούσαν να μαζεύονται κάθε μέρα και να αναλύουν, να ξεσκίζουν κάθε θέμα στην ανάλυση. Αυτός ναι, θα ήταν ένας σπουδαίος λόγος για να σηκώνεται κανείς από το κρεβάτι του και να συνεχίζει την ζωή του!

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κωστας Καισαρης. Θα κανω post (εχω 2-3 και γι αυτον και για το γιοκα του το ΑΛΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ το Θεμη το τουρμπο που μαζι με το Τσαρλυ ειναι η νεα γενια ΓΕΛΟΙΩΝ αναλυτων μετα τους Σωτηρακο-Σπυροπουλους-Μενιους) οταν προλαβω μιας και εχουμε νεες εξελιξεις.

    Ο ανθρωπος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και εμμισθος ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. Ο τυπος που το 90% των γραφωμενων ειναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ με τεραστιους δρακους, που τα βγαζει δε ξερω πως (αν και και δεν ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψεις τι ζαλιζει το μυαλο) το 5% ειναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ απλα χωρις δρακους, και αυτο που μενει το αλλο 5% δηλαδη κατα τυχη ΜΠΟΡΕΙ και να το πετυχει.
    Απο την εποχη του φιλαθλου αυτα με τη γνωστη στηλη που πρεπει να εχεις IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ η μονοκυτταρου για να πιστεψεις αυτες τις ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ που εγραφε ως αποδυτηριακιας. Οι οποιες και ειχαν διαρκεια ζωης 4-5sec φυσικα μιας και στην αρχη ειχαν πλακα μετα εχασαν και αυτη.
    Χτες ο τυπος που ταυτιζεται ΑΠΟΛΥΤΑ με την εναντιωση του γηπεδου και δεν εχει σταματησει ουτε μιση μερα να ειρωνευεται οτιδηποτε εχει να κανει με την ΑΕΚ, εβγαλε προφανως υπο την επήρεια , ‘ρεπορταζ’ οτι τα εσπασε ο Μελ με τον Ιβαν ο οποιος τα βρηκε με τον Βαγγελα. Αυτα δηλαδη πρεπει να εχεις παρει ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ για να τα γραφεις.
    Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ. Εγω πιστευω στον συνδυασμο για το συγκεκριμενο εδω και χρονια.

    1) Κανενας δε τα σπαει η τα βρισκει με κανενα. Αυτα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αμα εισαι Καισαρης μονο- δηλαδη διανοητικα καθυστερημενος- τα λες. Οι ανθρωποι κανουν δουλειες στις οποιες σε μια μπορει να ειναι κοντρα και σε αλλη να τα πηγαινουν μια χαρα. Its called business και ετσι δουλευει ο κοσμος ΠΑΝΤΟΥ.
    2) Ακομη και αν αυτη η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ισχυει, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ, ειναι ποτε δυνατον να τα σπασεις με καποιον και την επομενη μερα να εισαι με τον απεναντι του? Θα σε πατησει σα σκουλικι ο αλλος..

    ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ πλεον ρε Καισαρη? ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ? Που βγηκε πριν κλεισεις 2ωρο η ιδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε εκανε ΡΟΜΠΑ?

    «Τα δημοσιεύματα που ανακαλύπτουν ή διαλύουν συμμαχίες ουδέποτε όριζαν τη στρατηγική μας. Ο ΠΑΟΚ συμμαχεί μόνο με τις αρχές του, για καθαρό ποδόσφαιρο. Ανυπόστατα ρεπορτάζ σαν του κ. Καίσαρη αγνοούν την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ. Δεν παλέψαμε να διαλύσουμε ένα αδιέξοδο ποδόσφαιρο για να οδηγηθούμε σε νέα αδιέξοδα. Παλέψαμε και είμαστε κοντά στο να προσφέρουμε ένα ποδόσφαιρο ανεξάρτητο, όπως το οραματίζονται όλοι οι φίλαθλοι».

    Τωρα θα μου πεις μια ζωη ΡΟΜΠΑ εισουνα και υποτακτικος. Τωρα θα αλλαξεις στα γεραματα που εχεις ξεκουτιανει τελειως? Γιατι κουρουτας μια ζωη εισουνα και ΓΛΙΤΣΗΣ. Και εσυ και ο ΓΙΟΚΑΣ σου που λεει ΟΣΦΠ και του τρεχουν τα σαλια..

    Θα τα πουμε ομως κανονικα μολις προλαβω με το γυμνοσαλιαγκα του Γαυρου.

  18. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλημέρα
    να που οι μασκες επεσαν.Οι ταχα μου ανεξάρτητοι βγηκαν στην πρωτη γραμμη με εμετικα αρθρα.Ο πολεμος καλα βαστα,παρε τις ανακοινώσεις για το γηπεδο,παρε αρθρα για σχεσεις Ποντιου Φαταουλ.Είναι αραγε ο επιθανάτιος ρογχος η οι ριζες είναι τοσο βαθια που δυσκολα το ξεριζώνεις το αρρωστο δεντρο αρα πρεπει να σκαψεις βαθυτερα από οσο αρχικα υπολόγιζες.Οι επιπλέον εργασιες ,εκτος αρχικου σχεδιου, παντα κοστιζουν περισσοτερο.Να και οι εμισθοι αβανταδόροι προς δημιουργια εντυπώσεων.. και αποσπαση των ακολουθων για το πουλημα ολων των ασημικων της υπερομας.Εισαι ετοιμος για την κατά μετωπον αλλλα μαλλον πρεπει να εχεις το νου σου και στα πλαγια αλλα κυριοτερα στα νωτα! Αλλα προσεχε μην χαλασεις πολύ το “επενδυτικο” κλιμα και φυγει αηδιασμένος ο μεγαλοεπενδυτης εκ λιμανιου ορμομενος. Και εμεις να τραγουδάμε ωσαννά για ένα από τα χειροτερα παιχνίδια των τελευταίων ετων,να χαιρομαστε που δεν βλέπουμε,ακομη,ουσιαστικη βελτιωση παικτικα ειτε τακτικα.
    Κατά τ’αλλα όλα βαινουν καλως διοτι ως γνωστο -1 + 1 = 0

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ AEK LFC
    Ειπαμε LFC ΠΡΩΤΑ. Πλακα κανω.
    Ο Καισαρης ειναι ενας γραφικος ΜΠΟΥΡΔΑΣ. Μια ζωη σαχλαμαρας ηταν και ανοησιες εγραφε με χαρτζηλικακι απο το γαυρο. ΜΙΑ ΖΩΗ. Ενας καραγκιοζακος ειναι που εγινε ονομα επειδη εγραφε 5 μαλακιες σε μια φυλλαδα. Οπως ο Σεφερλης στο Δελφιναριο δηλαδη. Γιατι η συγκεκριμενη φυλλαδα ειχε πολλους καλους ακομη και πιτσιρικαδες αλλα ειχε και κατι ΝΟΥΜΕΡΑ ανευ προηγουμενου.
    Ο τυπος ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΛΙΤΣΑΣ, ο Σαββας της ‘δημοσιογραφιας’ και ο γιοκας του ολοιδιος.
    Δεν εχει σταματησει ουτε μερα να μην ειρωνευεται οτι εχει να κανει και με την ΑΕΚ αλλα κυριως για το γηπεδο εκει που η ταυτιση με τον ΑΒ ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ.
    Αλλα επειδη πλεον ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ, πρεπει να υπογραφει την υψομετρικη ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19-02 ΔΗΛΑΔΗ προχτες.
    Εχω δωσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ χρονοδιαγραμμα για το γηπεδο εδω και μηνες. Πανω απο 8 μηνες εχω πει ΑΚΡΙΒΩΣ ποτε και πως. Μολις βγει η αδεια θα πουμε και ενα ωραια με τη χρηματοδοτηση.
    Επειδη λοιπον η ΑΕΚ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ της μη υπογραφης και παει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στην διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, καθιστωντας την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ που εκτος απο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αποζημιωσεις παει και σε βαθμο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ για παρακωληση, εχουν βγει οι Καισαρης και λοιπα γιουσουφακια και κανουν σαματα.
    Θα τα πουμε ομως και για τα 2 θεματα αλλα και για το ξεπουλημα αμα προλαβω προς το απογευμα μιας και εχω διαφορα- αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ και του τα εχω φυλαγμενα καιρο.

    Οπως και σε ολο το media24 του Μαρη που στηριζει (ω τι εκπληξη!!) ΤΣΥΡΙΖΑ με τρελλα μεσω Δημοκρατιας και ολων των site.
    Να πουμε και για τη Gambling Malta Ltd, που εχει την Stoiximan και (Ω ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΛΗΞΙΣ!!!) σπονσοραρει το Gay στη φανελλα!

    Να πουμε ποιος ειναι ο διαχειρηστης της Gambling Malta Ltd. τι δουλεια εκανε πριν και ποια ειναι η κοντρα με τον ΟΠΑΠ και τα VLT’s? Εκει που ο ΟΠΑΠ εκανε μυνηση στον Αλιεξη για ενα δις στο UK και ο Πρωτη φορα τοσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ τραβηξε χειροφρενο και εκανε 180 ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ως συνηθως?Που τα μαζεψε ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ, στο preliminary hearing στο Λονδινο, εκει που οι δικαστες ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ και σε εχουν στειλει αδιαβαστο? Στο Hearing ντε που η αγγλικη φιρμα συμβουλευσε το ελληνικο δημοσιο να κανει πισω και να ερθει σε agreement γιατι θα πληρωνε και τις καλτσες του ο αλλος. Που ηταν βαλτος απο προηγουμενο μαγαλο κεφαλι στη πρωην δουλεια του και μονο απο ‘χορηγιες’ και ‘ενοικια’ εχουν βγαλει φιδια ΠΑΝΩ απο 100εκκ ευρω. Που πληρωνε φυσικα ο ελληνικος λαος μιας και ο ΟΠΑΠ ηταν κρατικος. 250k το μηνα (3 εκκ το χρονο δηλαδη) μονο το ενοικιο σε γνωστο ‘κολλητο’ αυτοκινητά την ωρα που ο ΟΠΑΠ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟ, εκει που μετακομισε απο περσυ το καλοκαιρι δηλαδη. Ξερεις τι σημαινει 3εκκ το χρονο για 20 χρονια? 60εκ ευρω ΔΩΡΟ. 20ΔΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ γιατι τα εκκ τα εχουμε κανει στραγαλια! Το διανοεισαι να μπορεις να εχεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ κτιριο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, 3 χιλιομετρα πιο περα, και να δινεις 20ΔΙΣ δραχμες (60εκκ ευρω) νοικι?? να Για να παρουμε μια ιδεα ΤΙ ΦΙΔΙΑ εχει βρει ο αλλος και τι βρισκει ακομη..οσο ψαχνει.

    Να πουμε τις σχεσεις Gambling Malta Ltd (stoiximan.gr, poker.gr, incasino.gr), Pocasport Limited και Dominator Enterprises Ltd? Ποσους φορους ΔΕΝ απεδωσαν στο ελληνικο κρατος?

    ΑΙΝΤΕ βλακα ΚΑΙΣΑΡΗ, που κανεις και ‘ρεπορταζ’ τρομαρα σου. ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ.

    Τι νομιζετε οτι ειναι η μπαλλα και μια αποβολη το θεμα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ η οτι ο Μελ καθεται και ασχολειται αμα πηραμε το Βρανιες η το Μπανιες? Οταν λεμε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ και ολα ειναι στον αυτοματο νομιζετε οτι κανουμε πλακα?

    Εδω παιζουν ΑΛΛΑ πραγματα ΣΟΒΑΡΑ, οχι ομαδουλες και πρασινα αλογα. Τα σοβαρα λεμε οταν κανουμε κουβεντες με τους αναλογους, και με αυτα ασχολουμαστε στη δουλεια μας, τι να πουμε? Αν ηταν offside ο Κολομπουρδας? Αυτα ειναι για το γκαου ποπολο.
    Που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι κατι γραφει και εκφερει αποψη.

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Επειδή γνωριζω αρκετα καλα την ιστορια με τον Μπετατζή και τον συν αυτό μεγαλo ιντερνετα και τον πρωην CEO το παιχνιδι είναι απλα τεραστιο.
    Ξερεις ότι ο Παναμάς και γενικα η Καραιβικη είναι από τα πιο ωραια μερη του κοσμου για διακοπες αλλα εσχάτως και για δουλειες.
    Απλα το γαμωτο είναι να ηξεραν οι παικτες που πανε και τα δινουν.
    Το μεγαλυτερο γαμωτο είναι ότι ,σε μια ανεξελεγκτη αγορα, όλα αυτά εγιναν με τις αν όχι ευλογιες,τουλαχιστον με την ανοχη ολων των κυβερνωντων από 2010 και μετα, με αποτέλεσμα να λειτουργουν ανευ αδειας για μεγαλο διαστημα,να φευγουν και να ξαναρχονται και στο τελος να πληρωνουν λιγοτερους φορους από οσο οι δυο μας μαζι.
    Είναι αυτό που σου εχω γραψει σε παλιοτερη αναρτηση ότι οσο φταινε οι σημερινοι άλλο τοσο αθλιοι στην διαχειρηση και σε συγκεκριμένες επιλογες ηταν και αρκετοι από τους προηγουμενους.Αλλα μαλλον είμαι ρομαντικος να ζηταω από τους πολιτικους μας να ενδιαφερθουν και για αυτή την χωρα περαν της σταδιοδρομιας τους και της θεσης τους

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο νομος ειναι του Βενιζελου τα Χριστουγεννα του 2011 ( Ν. 4002/2011)
    Ωραια χωρα ο Παναμας, ειδικα τα χαρτια του…
    27,000 ευρω φορους αποδωσαν το 2016 οι ιντερνεταδες! 27,000..
    Οι δε αδειες ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ και ο Αλιεξης ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ μιας και ειναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που τον στηριζουν ακομη να μη πεσει.

    Το «κερασάκι» στην τούρτα ήταν ο διορισμός του κ. Αντώνη Στεριώτη από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην προεδρία της ΕΕΕΠ. Ο κ. Στεριώτης, πρώην διευθύνων σύμβουλος του «Casino Loutraki» και ομοτράπεζος του κ. Σπανουδάκη (Stoiximan), είχε μάλλον ως τελευταία έννοιά του την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, παρ’ όλες τις μεγαλοστομίες του σε συνεντεύξεις και ανακοινώσεις του, ότι επικρατεί χάος στο διαδίκτυο και κυριαρχεί η ανομία, ο ίδιος αδυνατεί να ελέγξει στο ελάχιστο το διαδικτυακό «φαγοπότι» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

    Το αστείο είναι ότι και από κυβερνητικής πλευράς, ενώ εντοπίζεται το πρόβλημα, δεν υπάρχει ουσιαστική παρέμβαση ούτως ώστε να λυθεί. Ο κ. Αλεξιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή για το πάρτι των στοιχηματικών εταιρειών, αρκέστηκε να πει ότι «οι συγκεκριμένες εταιρείες παρέχουν τζόγο από εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε χώρες offshore (Νησιά Μαν, Ολλανδικές Αντίλλες), δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα μέσω των ιστοσελίδων τους, ενώ έχει λήξει η ισχύς των νομίμων αδειών».

  22. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Λογικο το Χριστουγεννιάτικο δωρακι του 2011 να μην το παρεις πισω ,μη και στενοχωρήσεις τα παιδια.Και τι κανεις τοσα χρονια για να προασπισεις τα συμφεροντα του Ελληνικου Δημοσιου? 10% επι των μεικτων κερδων των παικτων όπως εγινε σε άλλες χωρες? Ο τζιρος υπολογίζεται ,παντα με μια επιφυλαξη 10 με 15 δις.Στα δε VLT’s ΠΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥς ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ?
    Από το ένα ακρο πηγαμε στο άλλο και μετα ξαναμπαταραμε στην άλλη ακρη.Αν ηθελες γιατι δεν καταργούσες τα αρθρα που τους επιτρεπουν να λειτουργουν “ατελως” ?Νομιζω δεν χρειαζεται να ξαναγραψω τις τελευταιες σειρες της προηγουμενης αναρτησης.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σωστα τα λες. ΠΑΣΟΚ τοτε ΠΑΣΟΚ τωρα θα σου απαντησω. Το ποσοστο του ΓΑΠ το λεμε πλεον ΤΣΥΡΙΖΑ.
    Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι.
    Εγω θα κανω αλλη ερωτηση ομως: Αυτοι ηρθαν για να συνεχισουν τα ιδια, να τα κανουν χειροτερα η καλυτερα? Αντε και εγινε νυχτα μια μαλακια. Οταν την επισημαινεις στον υπουργο η απαντηση ειναι το ξερω αλλα δε κανω ΤΙΠΟΤΑ?
    Ξερεις ποσο ΕΥΚΟΛΟ ειναι να μπλοκαρεις το ιντερνετικο? Κυριολεκτικα 3 ΛΕΠΤΑ δουλεια. Κυριολεκτικα τοσο θες να μπλοκαρεις τα outgoing και incoming protocols (ip’s) και να κλεισει ΑΜΕΣΑ ο καθενας. Αλλα αμα ο Stoiximan χρηματοδοτει τον Αλιεξη το φουιτ και τον στηριζει με το καθε ΓΕΛΟΙΟ Καισαρη σε 500 sites ειναι δυνατον να το πειραξουμε?
    Εδω εχει offshore μετοχο η Αυγη και ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν λενε ποιος ειναι, λες και δε το ξερουμε..
    Θα το πουν ομως θελουν δε θελουν μη φοβασαι.
    Τελειωσε το λαδακι τους.

  24. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Κατ’αρχην δεν εχω καμοια διαθεση να απαλλαξω ευθυνων τους τωρινους αλχημιστες αλλα ουτε και τους προηγουμενους.Απλα καποια στιγμη ,και δυστυχως υπηρξαν πολλες,καποιος πρεπει να πει την αληθεια στον ετοιμοθανατο.Στιγμες υπηρξαν πολλες αλλα κανεις δεν ειχε τα αντερα να το κανει.Απλα μετραγαν και ακομη μετρανε το αλλον βαση του ποσα σαιτ η εφημεριδες εχει.Αυτο εγινε και με τις τηλεοπτικες αδειες.Θεωρω οτι υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο του κοσμου που δεν ειναι τοσο ηληθιος οσο θελουν να τον παρουσιασουν.Υπαρχει κοσμος που ειναι αξιοπρεπης φιλοτιμος και με διαθεση να προσφερει.Δεν ειμαστε ολοι ρε φιλε λαμογια και ωχαδερφιστες.Οποιος λοιπον βγει πει την αληθεια και ξεκινησει να βαζει μια ταξη στο χαος θα εχει υποστηριξη αρκετου κοσμου ανεξαρτητος τι λενε και τι γραφουν τα μεσα.Αλλα ξεχασα αυτο λεγεται πολιτικο κοστος.Απλα η διαφορα μας ειναι οτι εσυ διαχωριζειςτις ευθυνες Πασοκ Συριζα με Νδ ενω εγω πιστευω οτι εχουν ολοι τους ευθυνες.Το ποσοστο διαφερει γιατι αλλο 5 χρονια διακυβευρνυση και αλλο 25.Αλλο να τα κανεις με τροπο και αλλο να εισαι αγραμματος.Αλλο να αλλαξες την ελληνικη κοινωνια ,προς το χειροτερο,πριν 35 χρονια,αλλα φταις και εσυ που δεν εκανες κατι να την επαναφερεις.Αλλο εσυ που εβαλες 2 εκ στο δημοσιο αλλα φταις και εσυ που εβαλες αλλους 500 χιλ
    Πριν λιγο καιρο διαβασα σχετικα με την διοργανωση Αθηνα 97.Δες το παρτυ που εγινε.Δες ποιοι ηταν μεσα.Δες ποιοι κατεβασαν τροπολογια και ποιοι την ψηφισαν για να απαλλαγουν τα τρωκτικα,πριν την ακυρωσει το Ε.Σ.Ειναι ενα παραδειγμα του οτι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.

  25. Ο/Η Koreas λέει:

    @ the snitch & AEK LCF

    Δώστε και άλλο………βγάλτε μας την τσιμπλα από τα ματια μας.

    Ps . να προσθέσω απλά μια λεπτομέρεια . για τον citronακια , το σποιτονυκοκυρη , το πρώην αμόρε της μιλεναςς για, ο ΟΠΑΠ το κτήριο που πήγε δίπλα στο χρηματιστήριο το αγόρασε δεν ήταν δικό του.

  26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο κ. Ντίνης μετά από περισπούδαστος πολιτικός και οικονομικός αναλυτής, τώρα και τραυματολόγος – χειρουργός – ορθοπεδικός – γενικός παθολόγος – ιατρός – εργοφυσιολόγος – φυσικοθεραπευτής.
    Η αποθέωση του οτινανισμού ενός εκκολαπτόμενου οπαδού του Αρτέμη Σώρα σε ένα μπλοκ που υποτίθεται ασχολείται με την Α.Ε.Κ.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προς ΒΑΓΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ κοινώς ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ που γραφεις απο το ελληνικό κοινοβούλιο ως ανώνυμος. Παλιότερα έγραφες και ως geoΙΙΙ και ως Γιάννης.
    Εκει που εβριζες ως GeoIII και μετα απο το ΙΔΙΟ IP (ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ) εμπαινες ως Γιαννης και ελεγες οτι συμφωνουσες. Με τον εαυτο σου!
    Λεω για το αλλο IP. Της VODAFONE. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..
    Που πας -ΒΛΑΧΑΡΑ- να μου κανεις μαγκιες πανω σε δικτυα και υπολογιστες. Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ να κανει μαγκιες σε μενα!!! που ειναι η δουλεια μου αυτη και εχω ολοκληρο IT πισω μου ΑΓΓΛΟΥΣ με στημενο παγκοσμιο δικτυο ΜΗ σταθερης. Οχι γατακια σα και σενα που ειδαν υπολογιστη στα 30 τους. ΓΙΔΑ

    Τα εκανε και ενας αλλος αναλογου iq αυτα. Να ρωτα-απαντα μονος του και να εγκρινει σχολια ενω ‘θεωρητικα’ δε μπορουσε σε post αλλων.
    Η βλακεια ειναι ανικητη, τα εχουμε πει αυτα

    ΒΑΓΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ:
    ISP:Parliament.gr με IP 195.251.32.62

    1-Για τα ΗΛΙΘΙΑ σχόλια σου πλεον θα σε κανω βούκινο. και ΡΟΜΠΑ συνεχεια.
    2- Χασε κανα κιλό χεις γινει σαν ελέφαντας
    3- Παρε φορα μαζί με τον εισαγγελέα να μας @@@ μια μάντρα.Να δω τι θα πει ο ‘εισαγγελεας’ οταν ΠΡΩΤΗ ξεκινησες να ΒΡΙΖΕΙΣ μιας και τα κειμενα εχω και τα IP σου ΟΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ. Ενα Whois ειναι και μια χαρα σε βρισκει ο ‘εισαγγελεας’ οπως και η διωξη ηλεκτρονικου εγληματος. ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ που αναφερωμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Που θες και νομιμοτητα ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. Αντε ντε τι περιμενεις?
    4- Σε πληρώνουμε στην ελλ-ass δυστυχώς με το ζόρι μπας και κανεις καμμια δουλεια. Σταματα να κόλοβαρας στο Ίντερνετ και κανε κατι για μια φορα στη ζωη σου χρησιμο. Ριξε εστω ενα σφουγγαρισμα αφου σε ΟΛΑ τα αλλα τα εχεις κανει σα τα ασχημα-μουτρα σου. ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕΛΛΩ μυρισε η βρωμα.
    5- Βαλε καμμια μάσκα-ευκαιρεια ειναι- γιατι με αυτη τη μουτσούνα τρομάζει ο κοσμος.Μετα το καρναβαλλο ΜΗ τη βγαλεις μπας και γλυτωσουμε την ασχημια.

    Αυτα που δίνω στην ΑΕΚ και στη Liverpool για να κανω τη πλακα μου δε τα βγάζεις σε ολη σου τη ζωη διπλοβαρδια. Οποτε ανάλογα ασχολούμαι ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ οσο γουσταρω κ όπου γουσταρω. Φαντάσου οτι δίνω σημασία εστω 3 λεπτα σε νούμερα σα και σενα…δηλαδή υπαλληλακια της καρπαζιάς που τα έδιωξαν απο τη μπαλλα ..και κανουν κουμάντο στο μπάσκετ ταχα μου τα ζακια. Τους βρηκες εκει η δε μπορεις να του ξεχωρισεις ακομη? Να σε βοηθησω: εχουν το ΙΔΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ που βλεπεις στο καθρεπτη καθε μερα. Η διαφορα ειναι η ζα σε αυτους ενω σε σενα ειναι το φυσικο σου..

    Τα πτυχία μου σε βρετανικά πανεπιστήμια και το κόπο, τα ξενυχτια, τα χρονια και το χρήμα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθούν δε τα εχεις δει ουτε στον υπνο σου..Ουτε καν σε φωτο.Λογικο ειναι να μη καταλαβαινεις μιας και ΙΔΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ειναι οτι δε κατανοουν να προσπαθουν να το υποβαθμισουν στου Γενικου Λυκειου (και αμα) γνωσεις τους.
    Ειναι αυτο που λεει ο λαος για τη αλεπου και τα κρεμασταρια.

    Για κανα φραπέ και πολυ ειςαι. Μέχρι εκει γιατι πτυχιο ΣΤΑΝΗΣ απο οσο ξερω δεν εχει. Δε ξερω εκει στο κατσικοχωρι που σε κατεβασαν αν εχετε βεβαια- δεν ασχολουμαι με γιδες.

    Για ρωτα τους ΧΑΣΑΠΑΚΛΕΣ εκει στη ΠΑΕ οτι ο καλογερος με ενα τραβηγμα απλο τι κανει ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ εκτος? Η δεν ειναι τραβηγμα? Η ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ – ΟΙ ΧΑΣΑΠΑΚΛΕΣ- τι τους γινεται? Και αλλα ΝΟΜΙΖΑΝ και αλλα ΒΓΗΚΑΝ?
    Γιατι μας ελεγαν ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ- οι ΧΑΣΑΠΑΚΛΕΣ οτι θα μεινει 10 μερες εκτος. Η μηπως μπερδεψαν τις μερες με τους μηνες?
    Στην ΑΕΚ πας με ενα φτερνισμα στο ‘ιατρικο team’ και παιζει σοβαρα το ενδεχομενο να βγεις λαβοτομημενος. Η σε αναπηρικο καροτσακι να σου εχουν κοψει κανα ποδι. Επικες οι ‘γνωματευσεις’ ανα καιρους δεκαδων παικτων- ο Σοιλεδης προπερσυ εκανε 5 μηνες για μια θλαση μη πούμε για τον μπεςεβιτς που ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ. Μπάλα γιόκ φυςικα. μη πουμε για τα ιατρικα τεστ που ‘περνανε’ οι μεταγραφες και ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ εχουμε παρει ολο το τομο αναπηριας της ανθρωπινης φυσιολογιας (ξερω σου βαζω βαρυ λεξιλογιο βαλε google).
    ΚΟΥΤΣΟΙ-ΧΟΝΤΡΟΙ-ΚΟΥΛΟΙ στην ΑΕΚ και το ‘ιατρικο’ team τους βρίσκει οκ.
    Μετα ανεβαινουν σε….. κανα ποδηλατο και τρωνε τα μουτρα τους.
    Η θελουμε 5 body line μπας και απο σφαιρικο σχημα τους φερουμε σε κανονικο ανθρωπινο.
    Έρχεται ο αλλος με BMI 35000 και περνάει το τεστ την ώρα που το λίπος κανει για χασαποταβέρνα στη βάρη. Αιντε κατσίκια..

    Αντε τωρα παρακαλά μη σε ξανά-στείλουν γιατι ακούω οτι ετοιμάζεται σκούπα στην ΑΕΚ. Βλεπεις καποιος (ποιος???? οεο??) σφυριξε κατι νουμερακια στον εγγυητη και ανεβασε πιεση…Να πληρωνει κατι ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ σα και σενα. Γιατι μπορει να εχει συμπαθειες αλλα ακου να μαθαινεις απο εμας που τον ξερουμε κατι δεκαετιες παραπανω. Η μεγαλυτερη συμπαθεια του ειναι τα φραγκα..

    Οταν ετοιμάζεται εκκαθάριση τις κουραδες σα και σενα τις πετάνε πρώτες. Οσο και να επιπλεουν.

    ΥΓ Μου εμαθες και τον οτινανισμο τρομαρα σου. Μετα απο το ΜΠΡΡΡ και το κιτς κιτς στα προβατα..
    Μιλαει για οτινανισμο Η ΓΙΔΑ της ELITE που θα εμπαινε στο LSGE. Πριν 2 χρονια η απογειωμενη εταιρειαρα που εχει ΗΔΗ ζημιες. ΑΠΕΞΩ απο το κτιριο να σας αφησουν με ενα ταξι, ειστε ΤΟΣΟ ΤΑΓΑΡΙΑ και οι 2 σας, που δε θα καταλαβετε καν που βρισκεστε και θα νομιζετε οτι ειναι κανα μουσειο.

  28. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και μεσα σε ολα και η “ανεξαρτητη” και “εγκυρη” φυλλαδα “Παραπολιτικα” να κυκλοφορει με ενθετο την προσεχη Παρασκευη για τον κακο οπαπ , το “σκανδαλο” της ιδιωτικοποιησης του κλπ. Εχουν λυσαξει λεμε και γαβγιζουν σαν τα μικρα σκυλια.

    Πολλα μπορει να προσαψει κανεις στον Μελ. αλλα αν καταφερει μετα απο 20 χρονια να διωξει επιτελους αυτη τη χουντα και να χτισει το γηπεδο το ονομα του θα μπορει ανετα να μπαινει στην ιδια προταση με αυτα ενος Λουκα Μπαρλου και ενος Νικου Γκουμα.Ξερω οτι ο snitch εχει αναλυσει ολο το project και οτι απωτερος σκοπος ειναι να πουληθει η ομαδα πακετο με νεο γηπεδο κλπ αλλα ποιος δεν θα νοιαζοταν για την υστεροφημια του αν μπορουσε να την κατακτησει?

    ΥΓ.@ snitch Εχεις εκφραστει πολλες φορες με βεβαιοτητα για το θεμα του γηπεδου ενω ο στηβεν εμφανιζεται αρνητικος ως προς τις προοπτικες ολοκληρωσης του.Ειναι σιγουρα αντιφατικο απο τη στιγμη που και οι 2 εχετε προσβαση και σε αλλες πηγες ενημερωσης…

    ΥΓ 2 . Θα ηταν πολυ ωραιο και ενδιαφερον αν μπορουσαμε να κανονιζαμε συναντηση μεταξυ εσας και οσων απο εμας σχολιαζουμε.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Κακη αποδωση.Φυσικα και αγορασθηκε. Ηθελα να πω θα μπορουσε να εχει δικο του κτιριο με 60εεκ. Οχι ενα αλλα 3-4 και οτι τα φραγκα στο Συγγελιδη ηταν απο το deal του ΚΡΟΚΟΥΣ οταν ο τελευταιος ελυνε και εδενε με το ΚΡΑΤΙΚΟ ταμειο του ΟΠΑΠ. Δεν ειχε να κανει με τη Μιλενα (αυτη ηρθε μετα), αλλα με το deal απο ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ στο Basket. Που ακομη τον ψαχνουν να πληρωσει κατι χρωστουμενα.
    Γραφω -ειδικα το πρωι- γρηγορα μιας και εχουμε τεραστιο φορτο εργασιας με τους Βρεττανους-Αγγλους. Αναχωρουμε απο την ενδοξη Ελλαδα εταιρικως και οσονουπω και φορολογικως για το νησι επισημα. Αγαπαμε Ελλαδα βεβαια αλλα αγαπαμε και τη δουλεια μας και αυτα που με ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ και τρεξιμο χτισαμε 30 χρονια τωρα, για να τα δινουμε στα Τσακαλωτα..και στα πρωτη φορα τοσο μαλακισμενα.
    Εχει η βλακεια οριο. Οχι με τα εισοδηματα του 2015 να πληρωνω εγω το Καρανικα! Ελεος. Καθηστε μονοι σας λοιπον να μη περνετε ΜΙΑ και goodbye blue sky. Ας τη πληρωνουν αλλοι τη ΒΒ να κολοβαραει στο ιντερνετ, ξερω να τα φαω και μονος μου.
    Αν ποτε το Ελληνικως Κρατος αρχιζει και σοβαρευεται ΜΠΟΡΕΙ να τα ξαναπουμε.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Φιλε μου scouse. ΔΕΝ διαχωριζω κανενα και να εισαι σιγουρος οτι οταν και οποτε κυβερνησει ο καθε δεξιος θα φαει DAY ONE ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ που τρωνε και αυτοι αμα κανει μαλακια- που θα κανει ειναι το μονο σιγουρο.
    Το οτι υποστηριζω νεοφιλελευθερες πολιτικες (που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εφαρμοστηκαν στη Ελλαδα) και ειμαι γενικως συντηρητικος (Torries ειναι πιο κοντα) δε σημαινει οτι αμα βλεπω κατι λαθος η αδικο θα κανω τη παπια. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα φωναζουμε μεχρι να καταλαβει ο κοσμος τι ειναι λογικο και εχει ενα μακροχρονιο οφελος.

    Αλλο ομως να εχε κυβερνησει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταια 37 χρονια τα 19 +2=21 με το ΤΣΥΡΙΖΑ (το ιδιο κομμα τα ιδια στελεχη ειναι) με τα 8 της ΝΔ.Τα 8 εκ των οποιων τον Μητσοτακη ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ το 1994, ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    Ψαξε να βρεις την ομιλια του στη βουλη για το ΔΝΤ 20 χρονια πριν. Ψαξε να δεις τι ελεγε αναλογα για ιδιτικωποιησεις και πες μου αν ειχε δικιο η οχι την ωρα που τα πιθηκια ψηφιζαν αντρεα..
    Ξερεις ποσο πιθηκες εχει ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? Οσο πιο αμορφωτος εισαι τοσο πιο ευκολο ειναι. Ξεχασαμε π.χ οτι μας ελεγαν για τη κατω πλατεια (τα αναρχοκουμουνια δηλαδη) που θα ανεβει στη πανω πλατεια και ο κοσμος θα παρει τη κατασταση στα χερια του και αλλα τετοια? Η νομιζεις οτι ξεχασα το ρητο οτι ΟΠΟΙΟΣ διαφωνουσε (δηλαδη ελεγε τα πραγματα οπως ηταν και οχι οπως ΘΕΛΑΜΕ να ειναι) ηταν δεξιος-φασιστας-γερμανοτσολιας?
    Και ακομη και σημερα εχεις τους -με το ζορι- αποφοιτους γυμνασιου να μας λενε οτι πηρε λεει ο αλλος ενα τηλεφωνικο κεντρο και 5 ψυγεια με τιμολογια που ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. Λαδωμα και μαυρα με τιμολογια ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ… Αυτα παθανεις αμα οι αμορφβωτοι βρησκουν βημα..
    Φυσικα υπαρχει συνεχεια ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ και συνεχεια ΕΠΙΤΗΔΕΣ ‘λαθων’. Μηπως ομως καποια στιγμη ΟΠΩΣ ΟΡΘΑ ΛΕΣ πρεπει ΟΛΟΙ αυτοι που δεν ειναι λαμογια (και το πιστευω) να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να μπει μια κανονικοτητα και να μη βγαζουμε το καθε σαχλαμαρα επειδη ηταν ηθοποιος-τραγουδιστης κλπ?
    Υπαρχει ΚΑΙ κριση παιδειας αλλα κυριως ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΥΑΛΟΥ.
    Δεν γνωριζωμαστε αλλα διαβαζω κειμενα με ροη λογου. Ειναι δυνατον να πιστευεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα παραμυθια που ελεγε ο αλλος και πηρε 3 φορες 30+% ? Ειναι δυνατον?
    Ειναι δυνατον δεκαετιες τωρα να σε παρακαλανε να σου δανεισουν λεφτα και ΝΑ ΜΗ ΨΥΛΛΙΑΖΕΣΑΙ γιατι? Ενας λαος που ειναι ‘γατα’ να βρισκει 500 παραθυρακια και 1000 λαμογιες για το πιο ασημαντο λογο, δεν αναρωτηθηκε ΠΟΤΕ γιατι του πεταγαν καρτες, δανεια κλπ ετσι απλα? ΕΓΩ γιατι δεν πηρα ποτε μου ‘δανειο’ στη εταιρεια μου και δουλευω με ΙΔΙΑ κεφαλαια? Λες να μη μπορουσα να γινω και εγω ‘αλυσιδα’ η να εχω και εγω ‘τζιρους’?
    Αμα σου πω ιστοριες ΜΕΓΑΛΩΝ και πως επαιρναν τα δανεια θα πεσεις κατω απο τα γελια. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μιλαμε για καταστασεις Καλογριτσα-βοσκοτοπι Χ10.
    Καποια στιγμη πρεπει ομως να κοιταμε περα απο τα ευκολα να κανουμε και καμμια δουλεια.. Αλλιως αστα βραστα.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καμμια αντιφαση. Ισα ισα, ο καθενας εχει την αποψη του. Οπως λες εχουμε διαφορετικες πηγες οπως και κοινες.
    Οι δικες μου εχουν να κανουν καθαρα με το project και οτι εχω πει ειναι βασισμενο και σε αναλυση για τα νομικα (αδειες-χρονοδιαγραμματα) και κατοπιν οικονομικα.
    Το χρονοδιαγραμμα πιστευω ειναι οκ. Το εγραφα απο περσυ το καλοκαιρι οτι η αδεια παει για πριν το Πασχα.
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ο ΑΒ (η τεχνικη υπηρεσια του δημου) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να υπογραψει μεσα σε ενα μηνα απο τη παραλαβη του εγγραφου απο το υπουργειο. Η παραλαβη εγινε 19-01-2017 αρα ΗΔΗ ειναι παρανομος ο ΑΡΟΥΛΗΣ σε βαθμο κακουργηματος παρακαλω. Κοιτα να δεις πως θα πεσει η κυβιστιση ASAP, μολις σκασει η πρωτη μυνηση ‘ανεξαρτητων’ πολιτων. Ξερεις τι ειναι κακουργημα? ΜΙΝΙΜΟΥΜ 5 χρονια ως 15 μεσα ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΑ.

    ΥΓ ΤΩΡΑ που ανοιγει ο καιρος ενα ουζακι παραδοσιακα το κανουμε ετσι κ αλλιως.

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα.
    Ενοειται οτι δεν εχαψα τα παραμυθια,ενοειται οτι προσπαθησα να επηρεασω οσους ειναι κοντα μου.Οπως επισης ομως δεν εχαψα τα παραμυθια περι ισχυρης Ελλαδας,Ολυμπιακων Αγωνων,Εισοδου στο Ευρο κλπ.Τοτε με ελεγαν κουμουνι και αναρχικο,σημερα εσενα σε λενε γερμανοτσολια.Για τον Μητσοτακη θα συμφωνησω σε μεγαλο βαθμο.Για τα πασης φυσεως δανεικα και αγυριστα καμοια φορα μετανιωνω που δεν πηρα και εγω.Αλλα στο τελος της ημερας θα πρεπει να αλλαξεις αυτο που εισαι,τις αρχες σου και τα πιστευω σου για τα λαμογια η επειδη οι αλλοι τα κανουν και γιατι οχι και εσυ?Η ζωη και πως την διαχειριζεσαι ειναι θεμα προσωπικο και οχι εκπορευομενο απο τους γυρω σου.Πρεπει να κανεις αυτο,πρεπει να εισαι αυτο αλλιως εισαι “αποτυχημενος”.Τσπ συμφωνουμε σε αρκετα αν και ερχομενοι απο διαφορετικες οδους,αλλα να που στο τελος συναντιομαστε.
    Απλα για να κλεισω ονειρευομαι μια αγορα και μια επιχειριματικοτητα που θα διεπεται απο ενα μινιμουμ ελεγχο και δικαιοσυνη,οπου χρειαζεται να υπαρχει παρεμβαση ενος λειτουργωντος κρατους και οχι την ζουγκλα που βιωνουμε ,και ,σημερα στις περισσοτερες στιγμες της καθημερηνοτητας μας.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Συμφωνω σε αυτα που λες. Ακομη και αν διαφωνω, αν εχουν λογικη και επιχειρηματα ευχαριστως να ακουσω κατι. ΠΑΝΤΑ ο αντιλογος αν ειναι σοβαρος και οχι για να το παιξουμε κατι που ΔΕΝ ειμαστε ειναι χρησιμος.
    Τωρα για το κρατος τι να σου πω. θα σου πω ενα μονο: επειδη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουραστικα, εγω φευγω για Αγγλια επισημα απο Δευτερα που ξεκινησα τι διαδικασιες. Θα μας παρει κανα διμηνο αλλα εγω πλεον ΠΑΥΩ να πληρωνω το Καρανικα και το καθε Καρανικα μεσα στο 2016. Η μονη ενσταση ειναι να κρατησουμε ενα μικρο εληννικο ΑΦΜ, και αυτο ως υποκαταστημα ΑΝ χρειασθει να κανουμε κατι εδω. Εγω ΔΕΝ θελω και ειναι ακομη σε κουβεντα με το νομικο μου. Που ειναι TOP στη χωρα και δε το λεω εγω αλλα η προιστορια.
    Εχει γινει αρκετη προεργασια καιρο τωρα και μονο αυτα που γλυτωνουμε – δινωντας μερικες εκπτωσεις στους πελατες μας- οχι μονο αξιζουν αλλα βρισκουν συμφωνους σχεδον το 90% του πελατολογιου.
    Με λιγα λογια θα μπορουμε αναποσπαστα να κανουμε ΔΟΥΛΕΙΑ σε ενα σταθερο περιβαλλον φορολογικα και να μη ψαχνωμαστε καθε quarter να δουμε τι σκεφτηκε ο καθε ΗΛΙΘΙΟΣ μπαρουφακι-τσακαλωτο να μας βαλει χαρατσι..και τι κερατιατικο πρεπει να πληρωσουμε μιας και πρεπει να τιμωρηθουμε που τολμαμε να επιχειρουμε οι αλητες.

    ΥΓ Φιλος του στενου κυκλου (δηλαδη απο το σχολειο) βρεθηκε με Porcshe σπιτι στη Μυκονο (ΣΠΙΤΑΡΑ οχι αστεια), σπιτι στο Ψυχικο με ‘μολις’ 7,000 ενοικιο… τζιρους 20εκκ!! μεσα σε 3 χρονια.. Τα εβλεπα και παθαινα σοκ, και πιστεψε με ΔΕΝ εχω μαγαλωσει στερημενος πουθενα. Οχι πλουσιος αλλα ουτε στερημενος, δηλαδη ειχα τα παντα σε normal βαθμο.Και το αμαξι μου ειχα στα 18 μου και τη μηχανη μου και τη ζωη μου εζησα και τις σπουδες μου εκανα στο νησι και τις βολτες μου ειχα. Που για μενα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    Σημερα μενει σε ενα 3αρι στο Παγκρατι, εχει ενα scouter 250cc και φυσικα ΟΛΑ τα αλλα πηγαν στις τραπεζες. Του εμειναν φυσικα μερικα αλλα που παλευουν να αποσβεστουν μια η αλλη, εχει γινει δε γκρι απο το αγχος του μεσα σε 3-4 χρονια. Πιστεψε με αυτα βλεπω και νιωθω μια χαρα. ΠΟΤΕ μου δεν ενιωσα ασχημα επειδη δεν ακολουθησα κατι που ΔΕΝ πιστευα και ας το εκανε ολος ο περιγυρος. Γι αυτο και ΠΟΤΕ 12 χρονια δικο μαγαζι δεν εχω 0,10 λεπτα δανειο-καρτα-χρωστουμενα. ΜΗΔΕΝ-ZERO-NADA.
    Υπαρχει τερατσια πτωση – που σταδιακα ανακαμπτει- σε σχεση με το προ 2011 αλλα ειναι ΒΑΣΙΚΟ να μην εχεις κανενα να σε κυνηγαει καθε πρωτη του μηνα και ενδιαμεσα. Να εχεις να πληρωνεις το καθε ΚΕΡΑΤΑ (γιατι τις τραπεζες π.χ τις πληρωσαμε ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΗΔΗ 3 ΦΟΡΕΣ) και να σκεφτεσαι τι να κανεις για να μη σε πανε τρεχωντας. Ουτε καν πιστωτικη δεν εχω! Μια prepaid για να παιρνω καμμια μπουρδα απο το net (οι συνηθεις αγορες ειναι οι καρτες στο Liverpool) και μια εταιρικη που αποπληρωνεται στο 100% τελος του μηνα ΑΝ χρειασθει μια φορα το χρονο και αμα. Και ακουω για 95ΔΙΣ χρεος νοικωκυριων και με πιανει τρεμουλο..
    ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Το να πεφτεις να κοιμασαι ηρεμος και αυτονομος ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγώ στηρίζω και θα στηρίξω τον Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ γιατί είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος. Ο Μελισσανίδης τηρεί πάντα το λόγο του. Οι προσωπικές μου σχέσεις και οι προσωπικές μου φιλίες αφορούν μόνο εμένα και όχι το ποδόσφαιρο…»