Παροχολογια

Να ΕΔΩ εχει ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ.

Κατ’ αρχας θα πω οτι ειναι τοσο η ΄καψα΄μου για την ΑΕΚ που δεν ηξερα καν οτι παιζει χτες. Νομιζα οτι το ματς ειναι σημερα. Αυτο ως επιβεβαιωση της φετινης πορειας, οπου εχουμε παρει τις-καλες- καρτες μας και εγω εχω παει νομιζω 3 φορες. Οσο ειχε λιακαδα δηλαδη 2 + με τη Βεροια τη τελευταια παλι γιατι ηταν μεσημερι ειχε καλο καιρο, με εφαγε και η μικρη και πηγαμε. Οποτε με γρηγορους υπολογισμους η ΑΕΚ φετος μου εχει στοιχησει ακριβοτερα απο τη Liverpool.

Απο οσο διαβασα σημερα- τωρα το πηρα ειδηση- ειδατε ματσαρα χτες παλι. Αμα ο Χοντραρεβιτς και το Μανταλο ηταν απο τους καλους φανταζωμαι τι ηταν οι υπολοιποι. Για τα ακυρωθεντα- ειδα μονο σε βιντεο του αντιπαλου ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ- θα πω οτι χαλαλι το ταξιδι στη πιο ασχημη πολη της Ελλαδας που εχω δει: τα Γρεβεννα που ενιωθα σαν να ειμαι στη Κυψελη. Ισως να φταει η εντουραδα στη Βαλια Καλντα επι 5-6 ωρες σε εκπληκτικα τοπια, συμβουλευω οποιον μπορει να παει. Μονο προσοχη, τοτε (2006-7) με το που μπαινεις στη κοιλαδα ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ (δε ξερω αν το εφτιαξαν) αρα αμα γινει κατι u r on ur own. Αναλογα το GPS της μηχανης σε πολλα σημεια ΔΕΝ επιανε. Οκ δε χαθηκαμε πολυ, καμμια ωριτσα μονο οποτε νορμαλ κατασταση. Το τοπιο ειναι εκπληκτικο, ειχε τρελλο καιρο μεσα πολυ υγρασια λογω νερων και δασους  και πραγματικα αξιζει να το δει καποιος να το κανει εστω μια φορα. Μπαινεις μεσα μονο με καλο SUV η αναλογα με μηχανη on-off. Tip ειδικα με μηχανη: Χαμηλες ταχυτητες, εκει που πας ΑΝΕΤΑ σκαει μπροστα σου ενας κορμος απο το πουθενα, και γενικα ηρεμια. Κυκλοφορουν κανονικα αρκουδες, αιλουροειδη και ζαρκαδια (πολλα ζαρκαδια) ειδικα κατω στη λιμνη και στους καταρρακτες. ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΟΧΗΜΑΤΑ.

Πληροφοριες εδω:  https://www.katafigiovaliacalda.com/grnatpark.htm

Στο θεμα μας ομως μιας και κανονικο ματς εχει σημερα: City-Liverpool, Pep-Klop, Aguero-Coutinho δηλαδη και οχι Φυντανιδη-Κολοβετσιο.

Χτες εμφανιστηκε η εξυγιανση μιας και η ομαδα μονη της ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ PLAY OFF κατι που λεμε απο τις γιορτες. Ειδε και αποειδε ο αλλος οτι τα ματς περνανε (5 μεινανε και αμα δε νικαγες χτες παλι εκτος θα εισουνα) και ειμαστε κολλημενοι στην 6η θεση και ανελαβε δραση. Που κατ’ εμε ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ η χρονικη στιγμη μιας και σπαταλας resources για να φτασεις πεμπτος και καταιδρωμενος σε καποια Play off. Που αντε και μπηκες. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ? Οτι τα εκανες περσυ που πηγες να παξεις Ευρωπη με 1 μηνα προπονητη το Τιμουρ?  Η μηπως θα πας- που με αυτον θα πας- με το ΚΛΟΟΥΝ στο παγκο που δε μπορει να κοουτσαρει τα βασικα απεναντι στον Φυντανιδη και τον Λε Ταλεκ? Δεν μπορεις να κανεις καλα το Λε Ταλεκ και θες Ευρωπη? Ξερετε τι εστι Λε Ταλεκ? Επαιζε σε μας το 2005 αλλαγη φυσικα, οταν πηραμε το τελευταιο CHL. ΟΛΟΙ απο τη τοτε ομαδα εχουν αποσυρθει σχεδον: Σισε, Φιναν, Ρισε, Σμιτσερ, ο καλος μας φιλος ο Λουις Γκαρσια που βλεπουμε μαζι ενιοτε ματσακια στην εξεδρα (αρρωστος κοκκινος πλεον) , Χαμαν, και φυσικα ο SG8. Και θες το κορακα να τον νικησεις? Ο οποιος κοραξ- διαβαζω- τα ειχε τοσο χαμενα που πηγε και ρωταγε τον αναποδο πλαγιο που ηταν διαγωνια και 50-60 μετρα μακρια τι να κανει!! Α ρε Ελλαδαρα…παλι καλα που δε ζητησε τη βοηθεια του κοινου.

Εν τω μεταξυ, μεσω φραπεδιαρη, ταζωνται στον ΑΒ διαφορα για να πεσει η υπογραφη. Απο parking μεχρι παιδικες χαρες. Απ ολα εχει ο μεγαλος πατερουλης ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. Μιας και παμε ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ οπως εχω ενημερωσει αλλωστε σε κουβεντα με τη καταρτιση λιστων εδω και ενα μηνα και απο τα 3 κομματα. Τα χρυσα κοτοπουλα δε τα βαζω μεσα μιας και το να αλλαξεις ενα στοκο με ενα γυψο δε θες λιστα να το κανεις. Οι ΚΚΕ ειναι στανταρακια και ο original πιτσαδορος πλεον την εχει πεσει στη ΝΔ για ενα υπουργειο μιας και εφαγε πορτα απο τον Αλιεξη. Που δε καταλαβα γιατι την εφαγε μιας και μετα το ΨΕ-ΚΑΜΜΕΝΟ-ΕΝΤΕΛΩΣ οτιδηποτε αλλο δειχνει φυσιολογικο. Ο ΑΒ λοιπον δεχεται βροχη συμβουλο-παροχων και για να απαντησω στο σχολιο-ερωτηση ετοιμαζεται η μεγαλη κολοτουμπα. Γιατι δεν νοεειται καθως πρεπει φασιστερος που να μη κανει οπισθεν ολοταχως σε ολα. Εχουμε και μια παραδοση να το βαζουνε στα ποδια εδω και 70 χρονια. Απο το μακαριτη το Καστρο μεχρι το Χονεκερ και τους ΕΣΣΔ. Η τη κοπαναμε, η κανουμε πισω ολοταχως, η μας κρεμανε η μας τουφεκιζουν για το .. καλο που καναμε στη εκαστοτε χωρα μας. Μη τη χαλαμε τη παραδοση. Τοσο κοσμο εσωσε η αριστερα στο πλανητη 100 χρονια.

Παραλληλα ξεκινησε και το νεο αφηγημα της νεας διπλης αναπλασης. Αφου ξεκινησε το σωτο και κατι πρεπει να ταξουμε, τι μας χαλαει ενα γηπεδο στο ζελα? Και αυριο που θα ξεσηκωθει ο Ιβαν γιατι να μη ταξουμε και εκει ενα γηπεδο? Τσαμπα ειναι. Εδω εχουμε σκισει μνημονια εχουμε υποσχεθει οτι μας κατεβαινει, σε 2-3 γηπεδα θα κολλησουμε? Πηγε ο Αλιεξης ο Φουιτ και εταξε γηπεδο στο Γουδι, που δεν γινεται γιατί βρίσκεται εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδί, βρίσκεται εντός της Β’ Ζώνης Προστασίας Υμμητού, γιατι περναει απο μεσα ο Ιλισσός ,γιατι πρεπει να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ αποφασεις του Συμβουλιου της Επικρατείας οπως και το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας! Μονο αυτα.. Ασε τη χρηματοδοτηση που αμα γυρισεις τον Αλαφ-Ουζο αναποδα (θυμιζω οτι ΗΔΗ εχει παγωμα ολων των περιουσιακων του στοιχειων) ουτε κερμα δε θα πεσει. Μιλαμε για τη ΠΑΕ που χρωσταει μισθους σχεδον χρονου σε στελεχη και παλαιμαχους- με το γιο ενος μιλαμε ενιοτε και μου τα λεει- και που δε δινει 200 χιλιαρικα στο νιονιο εδω και ενα χρονο για το Μπουμαλ. Ε αυτοι θα βρουν 80εκκ για γηπεδο την ωρα που διωχνουν παικτες απληρωτους για να παρουν το Κλωναριδη τριτη φορα τσαμπα.  (BTW μιας και ειμαστε εκει εσκασε και μια προσφυγουλα 104 χιλιαρικακια του Τιμουρ- ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ σε μας).

Τιποτε δεν εμαθε το βλαμμενο απο κοντρες με το ΣτΕ. Ουτε οτι εγινε ΔΙΕΘΝΩΣ ρεζιλι με τις αδειες των καναλιων, ουτε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ τις προκαταβολες που πηρε αυτα τα 80εκκ. Αυτες ντε που ΕΤΑΖΕ στη ΔΕΘ τα 240εκκ (συνολο) σε παροχες στα ΖΩΑ που καθωνται και τον ακουν ακομη και ΠΡΟΔΙΚΑΖΕ την αποφαση του ΣτΕ. Μιλαμε για μεγαλο ΟΥΦΟ και αυτον και αυτους που τον ψηφισαν. Τις συλλογικοτητες τις συνιστωσες και γενικα τα φαντασιοπληκτα. Ο τυπος ειναι ευκολα ο χαρακτηρας του Μαυρογιαλουρου, μη πω οτι τον εχει ξεπερασει χαλαρα.

Απο τη αλλη παιζει και το σεναριακι με τη Alpha Bank (αααααλοι γατοι) που πηγαν και χρεωθηκαν  απο το Βωβο το Βοτανικο και τους εχει μεινει καταπλασμα. Το οποιο και προσπαθουν να πουλησουν σε κατι Αμερικανους (δεσανε και αυτοι πανε να κανουν επενδυση σε μια χωρα που οι πολιτες και οι επιχειρησεις της φευγουν τρεχωντας κατα εκατονταδες χιλιαδες ) που ακομη προφανως δεν εχουν καταλαβει που πανε να μπλεξουν. Δε ρωτανε το Καταριανο που ακομη κλαιει τα λεφτα του?

Παμε φουλ για εκλογες, εχουμε να ακουσουμε ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ. Η αξιολογηση ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ- το λεμε ενα χρονο τωρα- και απλα ετοιμαζεται ηρωικη εξοδος. Φταινε οι κακοι ξενοι δηλαδη.Επισης τα λεμε ενα χρονο τωρα. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ μας τελειωσε, μετα την ηττα θα διαλυθουν οι …συνιστωσες (εδω διαλυθηκαν οσο ηταν στις καρεκλες) και το κακο ειναι οτι πισω τους αφηνουν κυριολεκτικα ΧΑΟΣ. Δεν υπαρχει φραγκο πουθενα και ΟΤΙ αποθεματικο υπηρχε το εφαγαν. Το μονο καλο απο αυτη την ιστορια ειναι οτι τελειωσε η ΜΟΥΦΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Ελλαδα.

Οποτε sit back and enjoy the show. Γηπεδα, διαστημικες υπηρεσιες, Καρανικες, 14η συνταξη, γραφεια πρωθυπουργου στη κατω ραχουλα και οτι αλλο θα σκεφτει ο ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ της Ελλαδας.

ΥΓ Ο ΤΣΕ-ΨΕΥΤΑΡΑ  ήταν δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» στον Δήμο Αθηναίων. Είχε αντιταχθεί με κάθε μέσο στην προώθηση και την εφαρμογή του σχεδίου της «Διπλής Ανάπλασης», επιστρατεύοντας μέχρι και πρωτοβουλίες ευαίσθητων πολιτών για την τύχη του … Κορμοράνου που έστηνε τις φωλιές του στην περιοχή που ορίζεται από τις οδούς Ορφέως, Αγίας Άννης, και Αγίου Πολυκάρπου.

Που είχε αναθέσει ο ΤΣΕ-ΨΕΥΤΑΡΑ έρευνα σχετικά με την «αναγκαιότητα υλοποίησης έργων στα πλαίσια της “Διπλής Ανάπλασης”?

Απαντηση: στην εταιρεία VPRC – εκ των ιδρυτών της οποίας ήταν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο σημερινός υπουργός Επικρατείας..

ΟΥΤΕ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

UPDATE: Οταν εισαι ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣ και κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ να κρατησεις τη καρεκλα, να τους χαιρωνται οι ΄ψηφοφοροι’ τους ΜΠΕΕΕΕΕΕ:

Image may contain: 1 person, text

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

22 Responses to Παροχολογια

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ surrey
    Βλεπω σχολια. Πρεπει να πεφτει ΠΙΚΡΑ με τους Gunners. Οι (η) δικοι δεν μιλιουνται..

  2. Ο/Η original21@trikala λέει:

    Διαβασα προσεκτικα τα γραφομενα σου και εχω μια ενσταση,δεν μου προκυπτουν αμεσα εκλογες και μπορω να το εξηγησω ως εξης:
    1.Τα χρεη του δημοσιου σε επιχειρησεις-πολιτες ανερχονται χοντρικα στα 8 δις που ουσιαστικά σημαινει σταση πληρωμων.Αυτο το κανει για 2 λογους α) να μπορει να εμφανισει οσο το δυνατο μεγαλυτερο πλεονασμα στα ταμεία για να μπορεσει να πετυχει οσο το δυνατο καλυτερο αποτελεσμα στη διαπραγματευση β) κραταει καβα τα 8 χαρτια γιατι πρεπει να πληρωθει το ομολογο τον Ιουνιο ωστε να μπορει να αποπληρωθει χωρις να μπορουν να τον πνιξουν οι δανειστες περιμενοντας τις γερμανικες εκλογες και σε πιθανη νικη του Σουλτς.
    2. Οι τραγικες περικοπες θα ενεργοποιηθουν το 2019 και ετσι οι πολιτες δεν θα νοιωσουν αμεσα την πιεση στο λαιμο τους αρα εχει καθαρο πολιτικο χρονο 1,5 χρονο χωρίς να εχει σφοδρες αντιδρασεις απο το εσωτερικο του αλλα και απο τον δυστυχη κοσμακη.
    3. Ποιος ο λογος να κανει τωρα εκλογες που ειναι 15 μονάδες πισω απο ΝΔ δηλ. χαμενος απο χερι και να μην κατσει στην καρεκλα του 1,5 χρονο ως πρωθυπουργος που θα ειναι και ο τελευταιος της ζωης του αλλα και του ΣΥΡΙΖΑ?

  3. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Είναι ξεκάθαρο ότι εφαρμόζει τακτική καμμένης γης. Εφαγε ότι υπάρχει κ φορτώνει φέσι για μετά. Κ μετά τους πείραξε το WiFi του Σαμαρά.
    Βλέπεις να μένουμε με τον Ισπανό το καλοκαίρι;

  4. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @dimi: LoL…when there’s even a whiff ότι η κουβέντα πάει εκεί το γυρίζει ένας εκ των δυό μας (είτε εγώ είτε ο πεθερός) στον καιρό και τη μαγειρική….καταλαβαίνεις τον πόνο…

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ original21@trikala

    1) Τα χρεη του δημοσιου εχουν ξεπερασει τα 10 δις εδω και 1 μηνα. Ο Φεβρουαριος εκλεισε στα 10.2 δις. Αυτο δε σημαινει οτι τα εχει και δεν τα δινει αλλα το αναποδο: ΔΕΝ εχει μια και δε δινει ουτε καν εναντι (θυμιζω οτι εχουν ΠΕΝΤΑπλασιαστει τα χρεη του κρατους προς το δημοσιο 2 χρονια τωρα). ΔΕΝ υπαρχει καμμια καβα οπως ΔΕΝ υπαρχουν και τα λεφτα για την αποπληρωμη 7.6 ΔΙΣ τον Ιουλιο (δηλαδη τελος Ιουνιου), αλλωστε ολη η ‘περηφανη διαπραγματευση΄γι αυτα τα λεφτα γινεται: μη περιμενεις λεφτα στην οικονομι μονο για αποπληρωμη ΕΞΩ πανε αυτα που ‘διαπραγματευωμαστε’.
    2)Οι επιπτωσεις ΗΔΗ υπαρχουν. Το οτι μπηκε π.χ 5% φορος στα σταθερα τηλεφωνα, στο ιντερνετ, στα καυσιμα, σε ποτα τσιγαρα κλπ εφαρμοζεται ΗΔΗ. Τα αλλα ειναι ξεχωριστα και ΔΕΝ εχουν συμφωνηθει ακομη- ειναι το περιφημο πλεονασμα 3,5% που για να βγει (δηλαδη 6δις/χρονο) θα μπουν ΝΕΟΙ φοροι.Κανενα πολιτικο χρονο δεν εχει- τον ειχε 1,5 χρονο και καθεται και κοροιδευει ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι δε θελει να παρει κανενα μετρο που θα θιγει το δημοσιο. Τους Ιδιωτικους δεν τους υπολογιζει καν και ειναι γνωστο.
    3) Ο λογος ειναι απλος. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αμα δεν εχει να πληρωνει ποσο θα τον ανεχτουν ακομη και οι δημοσιοι? Οι ιδιωτες εχουν κανει σταση παραδοσεων (δεν υπαρχει κανενας λογος να ‘πουλησεις’ αμα δε πληρωνεσαι- αυτο λεγεται χαρισμα οχι πωληση) αφου εχουν σταση πληρωμων.

    Χαμενος ειναι ετσι κ αλλιως οπως τα κανε. Απλα τοσο καιρο κοροιδευε γιατι μπορουσε να πληρωσει μισθους και συνταξεις. Τον Ιουνιο (δηλαδη πρεπει να κανει εκταμιευση σε 2 μηνες) τι θα πληρωσει και απο που? Με τα IOU του Μπαρουφακι η απο το λεφτοδεντρο?
    ΗΔΗ το ΕΦΚΑ μπαινει μεσα (οκοκαινουργιο ταμειο!!!) 100εκκ το μηνα, ειναι μεσα 300εκκ και δεν εκλεισε ακομη ο τριτος μηνας.

    Το ξερεις οτι παρελαβε τις τραπεζες με ELA (την εκτακτ βοηθεια απο την ΕΚΤ) τα 43 ΔΙΣ και ειναι ΗΔΗ στα 90+? Το οριο ειναι 100. Παει και αυτο.
    Το ξερεις οτι εχουμε το χαμηλοτερο επιπεδο καταθεσεων τα τελευταια 20 χρονια κατω απο 113ΔΙΣ και οτι μονο τον Ιναουαριο ο κοσμος τραβηξε 4ΔΙΣ?
    Το ξερεις οτι εχουμε την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ απο το 2009?
    Το ξερεις οτι πλεον οι τραπεζες ΠΡΙΝ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ εχουν εξανλησει ολα τα ορια που εχουν για συνναλαγες εμβασματων στο εξωτερικο? Οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δηλαδη λεφτα (προσεξε οχι δανεικα αλλα λεφτα στους λογαριασμους ΜΑΣ-ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ) να κανεις εμβασμα και σε πανε στον επομενο μηνα? Αρνηθηκαν σε γνωστο μου εμβασμα 750 λιρες γιατι εχει ταβανιασει το οριο (Τραπεζε Πειραιως) οχι το δικο του αλλα της τραπεζας! Αρνηθηκαν 3200!!! σε αλλο γνωστο για μια εισαγωγη απο Ιταλια.
    Η κατασταση ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΗ δεν υπαρχει φραγκο. Κρατανε μποσικα για να λενε οτι και καλα και τον αλλο μηνα θα ειναι ανοιχτοι, αλλιως εχουν κλεισει ΗΔΗ.
    Η ΕΚΤ αρνηθηκε τη Πεμπτη παροχη 3ΔΙΣ στην Alpha μιας και εχει ταβανιασει.

    Τελειωσε και ο ‘πολιτικος’ και ο ‘πραγματικος’ χρονος.

    Εχω γραψει παλια το ρητο της Maggie: O σοσιαλισμος σταματα οταν τελειωσουν τα λεφτα των αλλων..

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτης
    Τελειωσε το παραμυθι Φωτη, δες την απαντηση μου στον original21@trikala.
    H κατασταση στις τραπεζες ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
    Τα φεσια των πολιτων εχουν παει 106 δις, μεσα στο 2017 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ 9 ΔΙΣ μεσα σε 2 μηνες. Κανενας δε πληρωνει κανενα, τους πηραν χαμπαρι οτι ειναι βαρελι χωρις πατο η κατασταση.

    Ο Μελ (το ειδατε χτες πιστευω με αυτη τη κωμωδια στο γκολ του Ατρομητου που ετρεχε ο αλλος να ρωτησει τον απεναντι πλαινο… που ηταν 60 μετρα μακρια- αυτο δεν εχει ξαναγινει) το πηρε πανω του μιας και η ομαδα ειναι για κλωτσιες.
    Θα μπει?? πενταδα θα βγει 3-4 οπως περσυ και θα παρουσιαστει ως επιτυχια του ΚΛΟΟΥΝ για να το κρατησει.
    Γιατι ο ανθρωπος ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και οταν το ειπα με το που τον φεραμε ακουσα οτι ειμαι λεει προκατειλημμενος. Που μου εβαλε το Πεκχαρτ να κρατησει σκορ και δεν τον εβαλε καν στην αμυνα να παιζει CB για τις κεφαλιες εστω, αλλα ειχε παει στην επιθεση. Που εχει καψει το Γαλανοπουλο και εβγαινε και ζηταγε και καλα συγνωμμη και ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ που μας ελεγε οτι εκανε λαθος στο αμεσως επομενο ματς. ΝΟΥΜΕΡΟ ειναι, τι αλλο να δεις για να το καταλαβεις ως φιλαθλος?

    ΔΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αμα εκανε δε θα ηταν 1,5 χρονο ανεργος. Οπως δεν εκανε και ο Τιμουρ και ο θερματης και ο Γκουαρδελλας και ο Μανωλας.
    Εκτος απο το Gus, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, αν σου λεει κατι αυτο..

  7. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    θα ήθελα να πώ ,ότι παθαίνω κάτι με της εκδρομές , αλλά επειδή είσαι και σαδιστής ,
    δεν στο λέω !

  8. Ο/Η Φώτης λέει:

    Φαίνεται κ για αυτό σε ρωτάω. Το έχει πάρει χαμπάρι ο Μελ;
    Ή θα ψαχνόμαστε πάλι το καλοκαίρι τελευταία στιγμή;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Surrey
    Msg comm-
    Me- what’s on with WBA?
    Her- Got ur Earl Grey sent DHL @ the office

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    ΜΑΤΣΑΡΑ το City-Liverpool. 1-1, δοκαρι η City, χαμενες ευακιρειες, η μπαλλα πανω κατω σε ενα ΤΡΕΛΛΟ ρυθμο μεχρι το 94′ (ειδικα στο β ετρεχαν ΟΛΕΣ οι γραμμες και των 2 ομαδων με φρενηρη ρυθμο).
    Δεν εχουμε χασει απο τους top-10 φετος και δε περιμενα να χασουμε σημερα.
    Το ματς ΕΥΚΟΛΑ εληγε και 3-3 με αυτα που χαθηκαν.
    Μπραβο και στους 2 πραγματικα ηταν απολαυση. Τακλιν, μαχες, διεκδικησεις απο ολους σε ολο το γηπεδο, εβλεπες CB να σκιζωνται στην αντιπαλη αμυνα στο πλαγιο, ωραια ατμοσφαιρα σε ενα FULL ΦΥΣΙΚΑ γηπεδο.
    Ακομη περισσοτερο ενα μπραβο στη City που επαιξε ενα πολυ δυσκολο ματς πριν 4 μερες και δεν φανηκε να την επηρεαζει ουτε ο αποκλεισμος ουτε η κουραση.

    Τελος- για να καταλαβουμε τι ειναι οι ανθρωποι– το higlight ειναι μια φαση που ο ref σφυραει σωστα μεν ενα φαουλ, πεπ και κλοπ ΩΡΙΟΝΤΑΙ διπλα διπλα, γυρνανε κοιταει ο ενας τον αλλον και αγκαλιαζωνται μεσα στα γελια!!!

    James Milner Liverpool Captain on BBC

    “Both teams went for it. I’m sure it was a good game for the neutral to watch. It’s disappointing when you’ve been ahead to not get the three points but both teams had chances so a draw’s a fair result.
    Nine games left now so it’s a big push to the finish”

    THIS IS PREMIER LEAGUE..

    Aυτο για να δουμε τις αναλογες δηλωσεις χτες απο το δικο μας ματς και να καταλαβουμε το μεσαιωνα που ζουμε οχι μονο ποδοσφαιρικα αλλα ηθικα.

    9 ματς εμειναν- 9 ποντοι χωριζουν το δευτερο απο τον εβδομο- Tottenham City Liverpool Referee Arsenal Everton 6 ομαδες για τη τετραδα..

    Η Τσελσυ ΔΙΚΑΙΩΤΑΤΑ το εχει παρει και ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ που εκανε ενα συνολο που δε χαριζει ποντους με τιποτε σχεδον. ΑΞΙΟΣ.

    Εχει λεει και Ρετσο vs Kουτρουμπη αναλογα.Ειναι ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ που ουτε καν το σκορ στο internet δεν εχω κοιταξει. ΜΠΡΡΡΡΡΡ

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Φωτης
    Με αυτο το νούμερο θα πας. Τι να πάρει χαμπάρι? εδω έφερε το Γουίλι στο πάγκο ενα γύρο εκει κόλλησες εσυ? Ηδη ξεκίνησε το λιβάνισμα, καθηγητής ο ένας, δάσκαλος ο αλλος, αήττητος ο τρίτος.. Ευκαιρία ψάχνει με 3-4 κατοστάρικα να καθαρίσει όλη τη σαιζόν.
    Τωρα θα τον μάθουμε?

    @ΒΠ
    Αγόρι μου τσάμπα χαλιέσαι. Ψηφοφόρος του ΤΣΥΡΙΖΑ ειναι, το εχει δηλώσει, τι ψάχνεις τωρα? Λογικη στο μαλακα? δε βλεπεις οτι κανεις δεν ασχολείται με τις μπούρδες του? ο άνθρωπος ειναι στόκος.
    Μας έλεγε οτι οι αςφαλιςτικες (που στο μυαλο του προφανως νομοθετουν!! αντι για το κρατος) εχουν απαγορέψει στα SUV mercedes να κυκλοφορούν στις ευρωπαϊκές πόλεις γιατι τουμπαρουν στις στροφές..και εσυ τωρα θες να βρεις λογική με την αμοιβαδα.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ placebo στο σημερινό nocebo
    Sorry τωρα το ειδα, δε καταλαβα τι εννοεις αλλα οπως εχεις καταλαβει με τη παραμικρη ευκαιρεια τη κοπαναω, εδικοτερα πιο μικρος. Δεν ειναι εκδρομη τοσο, οσο να αλλαζεις παραστασεις και να σπαει η μονοτονια. Αλλωστε τετοιες εξορμησεις- ειδικα με μηχανη- δε θα ατεχουμε πολλα χρονια ακομη να κανουμε. 10-15? max.
    θα ανεβασω μια φωτο ενος απο το team βαλαμε στοιχημα οτι δεν μπορει (λογω κιλων) να περασει οριζοντια το ποταμι, εγω ειμαι ακριβως απο πισω του ισα που δειχνει το φως μου, για να καταλαβεις τι εννοω. Δε βγαινουμε σε μια εθνικη να πηγαινουμε με 200- δε μου λεει κατι αυτο.

  13. Ο/Η bandog λέει:

    μαζευτηκαμε προχθες οι πρακτορες του ΟΠΑΠ για δραση κατα της νεας συμβασης της εταιρειας και σε επικοινωνια με τους βουλευτες μεσσηνιας του συριζα για ενημερωση-στηριξη η Κοζομπολη νομιζε οτι ο ΟΠΑΠ ειναι ακομη ρκατικος και ειπε οτι θα ακνει παρεμβαση στη διοικηση.,…
    για τον Κωσταντινεα δεν συζηταω καν . αυτος ειναι φουρναρης που ψηφισε νομοσχεδιο να πουλανε ψωμι τα περιπτερα και τα βενζιναδικα…
    οι ανθρωποι ειναι νουμερα αλλα αυτο το γνωριζαμε.
    δεν πεσαμε και απο τα συννεφα…

    και εχεις τους μαλακες τους πρακτορες της αθηνας να στελνουν ανοιχτη επιστολη στον τσιπρα για στηριξη….
    στον ψευτοθοδωρο της πολιτικης…
    αυτον που ελεγε οτι θα παρει τον ΟΠΑΠ πισω (καλα δεν ειναι η πρωτη ουτε η μοναδικη μαλακια που ειπε).
    αντι να την στειλουν στην κεφαλαιαγορα να χασει τον υπνο της και η εταιρεια και η κυβερνηση…

    τεσπα, εκανα μια μικρη παρεμβαση για ενα θεμα που καιει 15.000 οικογενειες που ουδεις τολμα να το φερεισ την επικαιροτητα και στη δημοσιοτητα.
    ποιο καναλι να πει κουβεντα κατα του ΟΠΑΠ?
    αυτα ζουν απο τις διαφημισεις του τοσα χρονια…

    και θελουμε απο τον εγγυητη να βαλει συναισθημα στην αεκ οταν ανεχεται 5.000 ελευθεροι επαγγελματιες να υποβιβαζονται σε εμμισθους δουλους με την πιο αθλια συμβαση συνεργασιας που εχει παρουσιαστει ποτε στα εργασιακα χρονικα…

    ΥΓ: καμια μερα να πιασουμε και το θεμα ΟΠΑΠ.
    που αγοραστηκε με ομολογο εγγυημενο απο την ΕΤΕ με εγγυηση την αξια μετοχης στο 6.30…
    να δουμε πως κανει μπιζνες και “επενδυσεις” ο εγγυητης με χρημα αερα ….

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @bandog
    Γιατι να μην το πιάσουμε;
    Για το ΥΓ χωρις να θελω να πάρω θεςη, δεν ειναι ακριβώς ετσι τα πραγνατα παντα.
    Τι θελω να πω:
    ΠΑΝΤΑ στις εξαγορές τέτοιου τύπου μπαίνει partner ενας τοπικός παραγωντας . Το ιδιο κάνει σε όλες τις αγορές η INTRALOT που ειμουν εγω το 2004 το ίδιο κανουν όλοι οι μεγάλοι (gtech-lottomatica κλπ)
    Το ιδιο πχ είχα κανει ωε υπεύθυνος στο project λοτταρια Μόσχας, φυςικα ατο θεμα υλοποίησης. Τον partner τον είχε κανονίσει ο θείος..
    Ο λόγος ειναι οτι θες τα κονε ενός τοπικού, στη κυβέρνηση αλλα και όπου χρειαζεται να σπυ ανοίξει τα μάτια.
    Μιλάμε για μια απη τις πιο αμαρτωλές και κερδοφόρες εταιρείες στην Ελλάδα τα τελευταια 30 χρονια.
    Ο Μελ επίσημα εχει το 33% του 33% δηλαδή το 11% που ειναι το ποσοστού 10-15% που παίρνει ο local partner παντα.

    Να ξέρεις πάντως οτι οταν πουλάς κατι εκτος απο αυτο και αυτο δίνεις και τα βάριδια που κουβαλάει το μαγαζί. Και πίστεψε με στον ΟΠΑΠ 3-4 χρονια μετα βρίσκουν οχι φίδια αλλα δράκους..

    ΥΓ παντα και το εχω πει οταν πα να αγοράσεις κατι το πρώτο πράγμα που κανεις ειναι να το απαξιώσεις..

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Τα γνωρίζουμε αυτα με τους κοτσαμπασηδες,αλλά όποτε θελήσεις, ξεκινάς την κουβέντα στην στήλη μου, με δημοσιευμένο κείμενο σου.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ALL
    Τα νεα για το post τρεχουν και εχουν πολυ γελιο. ΠΟΛΥ ομως. Επειδη τρεχω και εγω παραλληλα πολυ περισσοτερο θα πω ενα πραγμα.
    Με μεσολαβηση του ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ παλαιμαχου που ανεφερα και για να γλυτωσει 14,000 ευρω το μηνα (για 2 εντος εδρας παιχνιδια) το ξενοδοχειο!!!! ο Αλαφ-ΟΥΖΟΣ θα πηγαινει πλεον στη Παιανια. Που φυσικα θα χρεωνει τη διανυκτερευση αλλα οχι 7,000 που στοιχιζει ολη η ομαδα. Δηλαδη εγινε ολοκληρη κολοτουμπα (και θεμα βεβαιαως βεβαιως) για να γλυτωσει ο ζελας 8-9,000 το μηνα στα ξενοδοχεια…Ισως (απιθανο το βλεπω) να παρει και κανα φραγκο απο τα χρωστουμενα ο μπαμπας του φιλου.. που εψησε το καπετανιο να μιλησει με τον Αλαφ-ΟΥΖΟ μετα τη μανουρα του 13 για τα νοικια που ειχε γινει το λεα να δεις..

    Ε ΑΥΤΟΣ Ο ΖΕΛΑΣ θα χτισει γηπεδο 80εκκ σε χωρο που εχει 50 θεματα απο ΣτΕ μεχρι ρυθμιστικο σχεδιο και αλλα πολλα..

    ΤΣΕ-ΨΕΥΤΑΡΑ μιας και κανεις γηπεδο, δε το κανεις συγκροτημα (αλα ΟΑΚΑ) να εχει και Basket-VOLLEY ριξε και κανα Τεννις κλπ? Ετσι κ αλλιως τι 80 τι 150. ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ..

    ΥΓ Το να εχεις τους Βαρδινογιαννηδες ιδιοκτητες να μη χρωστας ουτε ευρω, και να κανεις μανουρες να φυγουν για να καταληξεις στον Αλαφ-ΟΥΖΟ ειναι το καλυτερο παραδειγμα για τη παλιοτερη αλλα και τωρινη πορεια της ΑΕΚ.

    ΥΓ2 ΙΒΑΝ αμα εχεις αντερα πετας το Πελκα ΧΑΛΑΡΑ (που λετε εκει πανω) ΕΞΩ μεχρι τελος της σαιζον. Γιατι πρωτα ΕΣΕΝΑ κανει ρεζιλι και μετα ολα τα αλλα. Οσο αφηνεις ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ατιμωρητα θα εχεις Αραβιδηδες..

  17. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Λεμονής στον Ολυμπιακό…Και ύστερα δεν μας αρέσει ο Χιμένεθ….

  18. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Δεν τους αρκεί λέει να ψηφίσουν τα νέα μέτρα μόνο η κυβέρνηση, σιγά μην τους πίστευαν ότι θα τα εφαρμόσουν και τους αρκούσε.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Οσο εφραμοσαν τα προηγουμενα που το Τσακαλωτο παραδεχτηκε επισημα οτι το 70% ειναι ανεφαρμοστα. Τοσο εμπιστοσυνη λεμε..
    Ελα ομως που δε τα ψηφιζουν οι αλλοι…
    Μη φοβασαι ομως, υπαρχουν ακομη ΟΡΚ που μας λενε για τη κακια δεξια και ειναι ετοιμοι να τους ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Λιγοι βεβαια αλλα υπαρχουν, μπορεις ΕΥΚΟΛΑ να τους αναγνωρισεις μιας και το λεξιλογιο ειναι max 100 λεξεις (με τα αρθρα μεσα) εκ των οποιων οι 50 ειναι τα λεγωμενα βλαχομαγκικα: δηλαδη βρισιες ανακατεμενες με ειρωνια. Παλια τα λεγανε κουτσαβακια αυτα.

    Ο Αγγλοι εχουν ενα παλιο ρητο πολυ παλιο:Trust comes on foot, but leaves on a horse..

    @ Flevend
    Λεμονης-Μανωλης-Ουζουνιδης- Ιβιτς. Ελεγα εδω και χρονια οτι μολις παψει το μπαγιοκο θα δουμε Τσαλουχιδηδες και Αμανατιδηδες, νομιζω πλεον οτι εχω πεσει 100% μεσα. Τι λες?

    Αναβαθμιζεται το ελληνικος ποδοσφαιρος η αλλιως back to the future.

    Μονη ελπιδα μπας και παρουν τριτη φορα το βατραχι.

  20. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Για το μπαγιόκο συμφωνώ απόλυτα.Για τον Χιμένεθ διαφωνώ.Τον θεωρώ(με όλες τις αδυναμίες του) πολύ καλύτερο από Δέλλα-Γουίλι-Κετσπάγια.Και επειδή φοβάμαι τα πειράματα προτιμώ να τον κρατήσουμε.Και μην ξεχνάμε το περιβάλλον και την κατάσταση που επικρατούσε στο πρώτο πέρασμα του που δικαιολογεί αυτά που έκανε.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ FLEVEND
    Συμφωνω οτι ειναι καλυτερος μιας και οι αλλοι ΔΕΝ ειναι προπονητες. Ειδικα Γκουαρδελλας-Γουιλι. Προπονητης απο την ΑΕΚ 2013 και επειτα ειναι μονο ο Gus. Oι αλλοι ειναι μαθητευομενοι μαγοι στου κασιδη το κεφαλι.

    Μεχρι εκει ομως, αλλωστε αν ηταν δε θα εμενε 1,5 χρονο ανεργος μετα απο ομαδα στην αραπια.
    Πειραματα κανεις με αυτους που ειπες. Μετα ο καθε καρναβαλος (γιατι τετοιος ειναι) σου δειχνει καλος. Ο τυπος εχει ΒΑΣΙΚΑ ελλατωματα – με κυριοτερο το κοουτσαρισμα που ειναι αλλου γι αλλου κανονικα- και ειναι και πολυ κακος σα χαρακτηρας. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΟΜΩΣ, μη κοιτας που το παιζει τωρα χαμηλοβλεπουσα.
    Θα με θυμηθεις οταν γινουν οι στραβες μιας και ακομη ειμαστε στα σιροπια.
    Ανθρωπος που ΔΙΝΕΙ συνεργατες του (παικτες) με το ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ για να βγαλει την ουρα του απ εξω, δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    Αμα θες να φερεις προπονητη και οχι πειραμα, σκας 1-1,5εκκ και φερνεις. Αλλιως οκ συμφωνω απο Δελλες και Γουιλιδες σιγουρα ειναι καλυτερος. Αλλο καλυτερος αλλο κανονικος, εχει διαφορα ομως.

  22. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Εγώ τον θεωρώ κανονικό προπονητή.Και λόγω της προηγούμενης θητείας του στην ΑΕΚ και για τις ομάδες που έχει περάσει.
    Το άνεργος δεν λέει πολλά ίσως..Πολύ μεγαλύτερα ονόματα έχουν μείνει άνεργοι.
    Και ελαττώματα και εμμονές έχουν και άλλοι.
    Για τον χαρακτήρα του και αν είναι τόσο κακός δεν μπορώ να τον αξιολογήσω γιατί δεν έχω πληροφορίες η δεν παρακολουθώ τόσο στενά.
    Αν είχαν σκοπό να δώσουν το 1-1,5 φυσικά και θα υπήρχαν καλύτερες επιλογές.
    Αλλά αφού είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα δοθεί ας μην γίνουν πειράματα πάλι.΄Αποψη μου και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.