Ντάισελ- μπλουμ.

Ο τίτλος επίσης θα μπορούσε να είναι: “Το πουστράκι με τις τουλίπες” (όπως “το κοριτσάκι με τα σπίρτα”.)

“τρώτε όλα τα λεφτά σε γυναίκες και ποτά” είπε σε Γεγμανική εφημεγίδα αυτή η μουνόψειρα ο Γεγούν Ντάισελ-μπλουμ για τις χώρες του Νότου.  Καλά σας λέει ρε Μεσόγειοι. Τί διάολο πάθατε πια με αυτές τις γυναίκες; Ολα εκεί; Χάθηκαν οι κτηνοβασίες,οι παιδεραστίες, οι κοπρολαγνίες; Ρε να επιμένεις να γαμάς την Μπελούτσι,όταν υπάρχει ο τροχός και οι λαστιχόπουτσες; Που ζείτε ρε  σπάταλοι Νότιοι;

Αυτός πρέπει να είναι,κρυφός θαυμαστής του Ρενουάρ,  prive λάτρης της Ιταλικής  κουζίνας, σιωπηρός  οπαδός της Μπαρτσελόνα και  incognito  γυμνιστής στα Μάταλα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Μόνο οι “απατημένες” σκούζουν έτσι. Αν  το καλοκαίρι τον “τσακώσει” ο φωτογραφικός φακός με κατεβασμένα τα βρακιά μεσάνυχτα να ξερνοβολάει  στο Φαληράκι, μη σας κάνει καμιά εντύπωση. Ολα ξεκινάνε από τη στέρηση.

Νεύρα είναι αυτά όμως. “Μπλουμ”.  Στο πεζοδρόμιο έφτασαν οι έδρες του στις πρόσφατες Ολλανδικές εκλογές. Βλέπει και την επανεκλογή στην προεδρία του Γιούγογκγουπ ολίγον “χλωμή”-άρα και τον πολιτικό “θάνατο” και την επιστροφή σε κανονική ζωή,χωρίς κάμερες- και προέβει σε δηλώσεις που ανταγωνίζονται σε δημοκρατικότητα και σεβασμό στα κράτη και στους λαούς, αυτές του Ερντογάν. Τί  διαφορά έχουν τα μεμέτια από  τους εκπροσώπους των ασπροκώλιδων του Ευρωπαικού Βορά; Καμιά. γι’αυτό και “τακιμιάζουν” εύκολα.  ΙΔΙΟΙ είναι. Απλά οι δεύτεροι δεν έχουν “σαρία” αλλά Coffee-shop και μπουρδέλα-βιτρίνες.

Οπως είναι και η -γελάστε- “Ευρωπαική Ενωση”, δηλαδή όπως την κατάντησαν. Και έχουν και μούτρα και μιλάνε και ζητάνε και τα ρέστα τα κωλοπαίδια σαν και δ’αύτον. Που κανονικά πολλούς σαν και δ’αύτον θα έπρεπε να τους  έχουν πετάξει σε κοίτες ποταμών δεμένους  με μπαταρίες αυτοκινήτων.

Μη ξαναδώ κανέναν σας ρε σεις, αγκαλιά με γυναίκα και στο άλλο χέρι ουίσκυ,θα πάρω τηλέφωνο τον Γεγούν. Η θα γίνετε άνθρωποι,ή θα εξαφανηστείτε από το χάρτη. Πρέπει να  μπείτε σε πρόγραμμα. Σε σειρά. Ισπανοί,Πορτογάλοι,Γάλλοι,Ιταλοί,Ελληνες ,Κύπριοι,Μαλτέζοι κλπ. Απαντες. (Μόνο το Βατικανό πρέπει να είναι εξάιρεση σε αυτό το “γυναίκες ποτά και ξενύχτια”. )Δεν γίνεται οι άλλοι να γαμιούνται και εσύ να γαμάς. Πως θα γίνει δηλαδή; Τι θα πει  “αφού του αρέσει”; Είναι λόγος αυτός;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Ντάισελ- μπλουμ.

  1. Ο/Η bandog λέει:

    εγω τα εφαγα σε μπυρες και πουτανες οποτε λογικο βρισκω να με χρηματοδοτουν τωρα ολλανδοι , γερμανοι , βελγοι , ουγγροι , τσεχοι , πολωνοι , λιθουανοι κλπ

    κυκλος χρηματος λεγεται.

  2. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Το πιο τραγικό φίλε μου-ακόμα κι απ’αυτό που ξέρασε αυτή η μουνόψειρα-είναι ότι,όταν η εν λόγω καριόλα ομιλεί , κάποιες άλλες μουνόψειρες,εκλεγμένες από κάποιους γραικυλοπίθηκους,πέφτουν στα τέσσερα , την προσκυνούν,και την ακούνε με ευλάβεια.

    Το ακόμα τραγικότερο,είναι ότι ΑΚΟΜΑ υπάρχουν γραικυλοπίθηκοι που ετοιμάζονται να εκλέξουν μία άλλη μουνόψειρα που έπεσε από τα ‘ρχίδια του Δράκουλα του γραικυλιστάν,με την ελπίδα να τους σώσει…

    Μετά κι απ’αυτό,εσύ πιστεύεις να υπάρχει σωτηρία;

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “bandog”: Σωστός.Ο μπούκλας είπε “συγνώμη”. Οοοοχι όμως η συγνωμη που καταλαβαίνουμε όλοι. προτεσταντική συγνώμη. Δεν είπε συγνώμη που προσέβαλα κάποιους. (τι κάποιους,όλους δηλαδή.) είπε: “Συγνώμη αν κάποιοι προσεβλήθησαν από το σχόλιό μου” γιατί ” το σχόλιό μου αυτό για να εξηγηθεί, πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα της αυστηρής Ολλανδικής Καλβινικής κουλτούρας,με Ολλανδική αμεσότητα”.Στα αρχίδια μου δηλαδή αν προσεβλήθει η μισή Ευρώπη από τη “μέση και κάτω”.Είπε δηλαδή πέριπου: Συγνώμη δεν φταίω εγώ,αλλά εσεις που δεν καταλαβαίνετε εμένα. Ο σκληρός καλβινισμός που λέγαμε. Οσο πιο αυστηρός δείχνεις,τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να μη πάρουν χαμπάρι οι άλλοι πόσο τενεκές είσαι.Το προσωπείο του ξεγάνωτου είναι-συνήθως- η άτεγκτη αυστηρότητα η οποία κρατά σε απόσταση ασφαλείας τον ανάπηρο συναισθηματικά και κουμπούρα εκπαιδευτικά από την ψυχολογική “ακτινογραφία”,το “γδύσιμο” που πιθανόν να υποστεί από όσους τον πλησιάσουν,τόσο όσο να αποδειχθεί ο τσαρλατανισμός του “αυστηρού σκεπαρνιού”.

    Επίσης είπε: Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν γίνεται πάντοτε κατανοητό ούτε εκτιμάται αλλού στην Ευρώπη. Αυτό είναι άλλο ένα μάθημα που παίρνω”. Ναι οι περισσότεροι είμαστε καθυστερημένοι και δεν μπορούμε να συλλάβουμε την χρησιμότητα του αυστηρού Καλβινισμού στις χώρες μας. Ούτε και ο συναισθηματικός ευνουχισμός είναι κάτι που μπορούμε να συλλάβουμε,παρ’όλη την πρακτική εφαρμογή του από συνοφρυωμένα Προτεσταντικά σκεπάρνια.

    Η πολιτική,αξιακή,πολιτισμική,κοινωνική ένταξη του καθενός,είναι ζήτημα αυστηρά προσωπικό και περί αυτού ουδέν λόγος.Ο καθένας μπορεί να είναι όσο αυστηρός ή όσο “μποέμ” θέλει. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η γενικευμένη φασιστική αντίληψη και μάλιστα από-τάχα μου- “δημοκρατικολάγνους”, οι οποίοι κατέχουν μάλιστα και σημαντικές θεσμικά θέσεις.
    Ερμαφρόδιτοι κτηνοβάτες που πρέπει όλη η Ευρώπη να “συμμορφωθεί” και να γίνει Καλβινοχώρι. Με το ζόρι δηλαδή οι άντρες να κατουράνε καθιστοί και οι γυναίκες όρθιες και να τον τινάζουν κι’όλας.
    Αλλο πράγμα η αυστηρότητα και ο έλεγχος και άλλο πράγμα τα ψυχολογικά συμπλέγματα και η κομπλεξική έπαρση του μειονεκτικού, που δεν ζει-αν και θα ήθελε-“στην πρώτη σειρά” γεωγραφικά, αλλά στη “γαλαρία”,πίσω,στις “λάσπες” κατωχωρών”.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Αγησίλαο: Για ποια “σωτηρία” ακριβως μιλάς Αγησίλαέ μου; Της Ελλάδας ως κράτος; Κλάνει ο πεθαμένος;
    Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η μετάσταση του Ελληνισμού,έγινε στο εξωτερικό. Παντού. Εκτός από εδώ. Εδώ έμειναν μόνο οι γάζες και τα κόλυβα του αναστάντος και μεταστάντος ελληνικού κόσμου.
    Οποτε όποιος αναζητά κάτι τις πραγματικά Ελληνικό, ή θα πρέπει να επισκεφτεί μουσεία,ή να επισκεφτεί το εξωτερικό. Εδώ βρίσκεται μόνο το κενοτάφιο του κλασσικού Ελληνισμού.
    Οπότε,χαρείτε την Ελλάδα ως πολιτιστικό κοπλιμέντο, ή ως φύση. Παραπέρα ουδέν. Μην έχετε απαιτήσεις,γιατί διαρκώς θα απογοητεύεστε.Ζήτω ο Αλέξης με τα πεντόβολα,ζήτω ο αγοραφοβικός γουρλομάτης Κούλης,ζήτω το μεθυσμένο Καστρί και η ράθυμη η Ραφήνα.Ζήτω ο “θείος”, και ζήτω το Λαμπρακαίικο και οι μαυραγορίτες μεγαλοαστοί μας και οι σερνάμενοι ζητιάνοι μικροαστοί,και όλοι μαζί στο νταβλά με τα κουλούρια. Πραγματικά απορώ πως έχουμε άσφαλτο στους δρόμους και σωλήνες στην ύδρευση. Πραγματικά,θαύμα.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    αν και ο προτεσταντισμςο ευθυνεται για την οικονομικη προοδο των βορειων κοινωνιων , εντουτοις του εχει κανει κοινωνικα λιγο κρυοκωλους και αποστυρωμενους…

    τεσπα , για να μην αδικουμε τελειως τον Γερουν , προσπαθησε να κρινει τα κακως κειμενα των νοτιων οικονομιων-κοινωνιων με μια ατυχεστατη και αγενεσταστη δηλωση .

    επιπλεον παρεβλεψε οτι αυτα τα γνωριζαν οι βορειοι εταιροι μας πολυ πριν το αμαρτωλο 2010 και την αποφαση τους να μας αναχρηματοδοτησουν (με μολις το 5% της χρηματοδοτησης να φτανει σε εμας και το υπολοιπο να επιστρεφει στις τσεπες τους) αντι να μας αφησουν να γινουμε εμεις αλκοολικοι και πουτανες (που κοντα βρισκομαστε)…

    τεσπα, ο καθε Γερουν θα πρεπει να πει τη μαλακια του και να βγαλει τα ειλικρινη του αισθηματα οταν ξεκινα το καμακι και οχι οταν τρωει τη χυλοπιτα.

    γιατι χυλοπιτα και απο τις δυνατες ηταν αυτη που εφαγε απο τους ομοεθνεις του στις προσφατες εκλογες .

    ετσι ειμαστε ρε Γερουν , γλετζεδες , πιοτες και αμαρτωλοι γιάυτο θα καουμε στην κολαση των ζωντανων και των νεκρων…

    παντως δεν θα μας κατηγορησεις οτι στησαμε την συγχρονη ιστορια και οικονομια μας στην χρηματοδοτηση ολων των ευρωπαϊκων πολεμων , στην αποικιοκρατια και το δουλεμποριο ουτε οτι υπηρξαμε ριψασπιδες στους μεγαλους πολεμους της ευρωπης…

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Βέβαια θέλει ανάλυση πως διαμορφωθηκε η Ελληνίδα από τη στιγμη που αποσύρθηκε το πρότυπο της αστης Σοφίας Βεμπο από μια άλλη γυναίκα που έλεγε θα ήθελα να έχω και δύο και τρία κ τέσσερα παιδιά.Μια γυναίκα δηλαδή ατίθαση και τρελή καταναλώτρια που αποδόμησε τον άντρα κανοντας τον να λέει φυγε κρατάω μαχαίρι.