ΣΑΡΒΑΪΒΟΡ

ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Πολύ λογικά το “παιχνίδι” του Σκάι κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης,αφού είναι “μέσα στην εποχή”. Ο Αλαφούζος,όταν δεν μας “μορφώνει” με το Μπογδάνο και δεν μας κατευθύνει με τους Μπάμπιδες και τους Πρωτοσάλτιδες (δεν είναι γραμμένο λάθος) μας διασκεδάζει με παιχνίδια “επιβίωσης”, όπου κάτι “ψώνια ” μαυρισμένα από τον ήλιο, πετάνε μπάλες και κρίκους σε μια εξωτική παραλία, “μαχόμενοι” για ένα χάμπουργκερ.

Κάποτε, έκανε θραύση ένα αλλο “παιχνίδι”,το “Big Brother”, όπου-θα θυμάστε- κάτι μαλάκες,με προεξάρχοντες τον Πρόδρομο και τον Τσάκα,να διαγωνίζονται ξαπλωμένοι σε αιώρες,ποιος θα πρωτοματώσει τα αρχίδια του απ΄το ξύσιμο. Την “χρυσή” εποχή μιλάμε όπου όλοκληρη η ελληνική κοινωνία,φουλ χορτασμένη με δάνεια,έξυνε τα αρχίδια της μαζί με τους “παίκτες”.

Οπότε,πολύ ορθά,σήμερα,στα χρόνια της-αναπόφευκτης-οικονομικής κρίσης,όπου μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνιας είτε ψάχνει στους κάδους για μισοφαγωμένα σάντουιτς,είτε στέκεται επί ώρες στις διάφορες ουρές για διάφορα “βοηθήματα”, το ταιριαστό παιχνίδι είναι αυτό που παρουσιάζεται,μεταξύ “διασήμων” και “μαχητών”. Αφού η κρίση διατρέχει ολόκληρη την κοινωνική ραχοκοκκαλιά, και διατρέχουν άμεσο κίνδυνο πτώχευσης και απορίας, τόσο ένας “απλός” όσο και ένας περισσότερο “σύνθετος” πολίτης.

Οσο υποφέρει ο “μπαρμπα-Γιάννης” από έλειψη φαρμάκων, η ο “χ” “ψ” “νοικοκύρης”, που στέκεται στην ουρά της βοήθειας, ενώ πριν μερικά χρόνια στεκότανε στην ουρά για είσοδο σε κάποιο σκυλομάγαζο της παραλιακής, το ίδιο ανάλογα κινδυνεύει ο “χ” “ψ” επιχειρηματίας (του κώλου) που κάποτε κονόμαγε με αρπαχτές και με “μαυρα”,έφτιαχνε “αλυσίδες” καταστημάτων με “πυραμίδειο” σύστημα  και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πρωτου χάσει το παντεσπάνι και την βγάλει με κανονικό ψωμί. Αν βρεθεί και αυτό. Ω,μοντιέ!

Υ.Γ.: Ενας πολύ βολικός Δήμαρχος:

Σήμερα, πριν λίγο,σε πρωινή εκπομπή, συνεμφανήσθηκαν ο “διάσημος” δήμαρχος Βασιλόπουλος με τον “μαχητή” μάνατζερ του έργου του γηπέδου Ανδριόπουλος και βγήκε το εξής “τρομακτικό”:  Ο λόγος-επικαλείται ο δημαρχος- που κολλά η υπογραφή της υψομετρικής μελέτης από τον δήμο, είναι ότι η Περιφέρεια,κάποια επιτροπή της τέλος πάντων, δεν έχει δώσει το “ο.κ.” στην μελέτη  υπογειοποίησης(166/2014)  της Πατριάρχου Ιωακίμ.(!)  Και κατ’επέκταση δεν δύναται και ο εν λόγω δήμαρχος να επιτρέψει στην υπηρεσία του δήμου να υπογράψει την εν λόγω υψομετρική μελέτη  αφού περιμένει την εν λόγω γνωμοδότηση της εν λόγω επιτροπής της εν λόγω περιφέρειας για την εν λόγω υπογειοποίηση της εν λόγω οδού,ώστε να πάρει την περίφημη εν λόγω άδεια, ώστε η εν λόγω εταιρεία της οποίας μάνατζερ είναι ο εν λόγω μάνατζερ να ξεκινήσει την ανέγερση του εν λόγω έργου.

Μάλιστα ο εν λόγω-κατά τα άλλα υπομονετικός,πράος και πολιτισμένος-μάνατζερ,ο Ανδριόπουλος, κατάφερε να πείσει τον “βολικό” κατά κάποιους(ω-ε-ω)  δήμαρχο να πάνε “χέρι-χέρι” στην Δούρου και να δουν που στο διάολο είναι αυτη η επιτροπή για την υπογειοποίηση και που στο διάολο είναι και η γνωμοδότησή της περί αυτής. Αντε να δούμε. Και γιατί να πάνε χέρι-χέρι και δεν την ζητά μόνη της η ΑΕΚ δια των εκπροσώπων της,δεν ξέρω. Να την τρίψει στη μούρη του Βασιλόπουλου και κατόπιν-όπως λέει και ο ίδιος “να υπογράψει την υψομετρική σε δυο μέρες”. Ενίοτε, η γραφειοκρατία μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και  να καταστεί καταφύγειο δικαιολογιών ή και όπλο χρονοκαθυστέρησης ενάντια στην σκληρή πραγματικότητα των αριθμών και κυρίως των πραγματικών προθέσεων.

Αντε να δούμε με τον λαβύρινθο του Δαίδαλου. Να μπουν οι μπουλτνόζες ρε παιδιά. Και να πάψουν τα εν λόγω 20 εκ.  της εν λόγω Περιφέρειας να λιμνάζουν,όπως και τα τρομερά 500 χιλιάρικα της “Δικέφαλος” να προστεθούν στα εν λόγω κονδύλια της Δούρου (που κάποτε ήταν “ασχημομούρα”  και “γίδα”,  ενώ τώρα είναι “έξυπνη  και όχι χαζή σαν τον Βασιλόπουλο”).

Οσο για τα εναπομείναντα  καμιά 70αριά εκατομμύρια  που απαιτούνται μέχρι το εν λόγω έργο να γίνει πράξη και να φύγει από την μακέτα,αυτό πια επαφίεται εις  τον πατριωτισμό(sic) των Ελλήνων ΑΕΚτζίδων.”Διασήμων” και “μαχητών”.

Ηθελα να ήξερα,αν δεν υπήρχε ο ενοχλητικός,με συνεχή εμπόδια και αντιρρησίας και κωλυσιεργίας Βασιλόπουλος και η άδεια είχε εκδοθεί από το 2013-2014, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα είχε χτιστεί και κυρίως ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ θα είχε χτιστεί από το σύνολο του έργου,πέρα από την “ταπέινωση” της Πατριάρχου Ιωακείμ με μόνο όφελος οι αυτοκινητιστές να απολαμβάνουν 10 δευτερόλεπτα “ταπεινωτικής” οδήγησης υπό σκιάν,κάτω απ’το γιοφύρι του Ιωακείμ.

 

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to ΣΑΡΒΑΪΒΟΡ

  1. Ο/Η Alati λέει:

    Γελαει το συμπαν μαζι σου Αβραμιδη ! Μελισσανιδη θα γραφεις και θα σου φευγουν τα σαλια.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Alati : Όταν λες σύμπαν, εννοείς το κοινό του survivor ; Τότε είμαι ακόμα πιο περήφανος. Δεύτερον , είσαι σίγουρος οτι το παραπάνω κείμενο είναι δικό μου; Αν είσαι, τότε άνετα μπορείς να λες ό,τι θες αφού έχεις το ακαταλόγιστο μαζί με την έλλειψη πληροφορίας στο ποιανού τα σάλια τρέχουν για επαφές. Άντε μαλάκα.

  3. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Λοιπόν σύμπραξη ,Όλοι να πιαστούμε από το χέρι να διώξουμε την κακή ενέργεια των
    μνημονίων . το κάνει κι Κονιόρδου και πετυχαίνει .
    (αφού δεν έχει τα λεφτά ο Σώρρας..κλαψ κλαψ)
    Ε κάτι καλό θα μείνει.
    (+ όλο το δημόσιο σύστημα κλασσικά ) άντε και οι Πασοκάνθρωποι
    Κάτω τα χέρια απο τον άπορο μεγιστάνα.

  4. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Για να σου φυγει η απορια θα ειχε χτιστει ολο το γηπεδο.-

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξης : Μάλλον ξέρεις πολύ καλά την ιστορία. Ναι, θα είχε χτιστεί αν είχε λεφτά ο ιδιοκτήτης. Βολεύει να είναι ο Μαρινάκης πίσω από τον δήμαρχο ή ξεβολεύει να είναι δοτός του Μελισσανίδη ο δήμαρχος; Ό,τι θέλεις βάλε. ΑΛΛΆ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΙΞΕ ΠΟΣΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Αν πραγματικά ηθελες γήπεδο πρωτα έπρεπε να κάνεις ομάδα.Υποθετικά αν φετος παίρναμε το πρωτάθλημα θα ήταν διαφορετικη η πίεση κ η δυναμικη.Κανείς δήμαρχος δε θα τολμούσε να βγει να μιλήσει.Στην Ελλάδα τα πάντα επικοινωνία είναι

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “netrino”: Δεν θέλω εγώ το γήπεδο. Ο Μελισσανίδης το θέλει. Εγώ αυτή τη στιγμή θα ήθελα μια παγωμένη Amstel. Και αυτό θα κάνω.