Yes Minister (again)

Aυτο ειχε ανεβει το καλοκαιρι, που ο κοσμος μαλλον ελειπε γενικως και η κινηση ειναι περιορισμενη

2 Πραγματα:

  1. Σε 1,44 εξηγει σαφεστατα αυτο που εγραφα εδω και χρονια: τι ειναι UK και πως το αντιλαμβανωνται οι Βρεττανοι. Οι σοβαροι οχι το ποπολο..Πως βλεπουν την Ευρωπη και ποσο ΑΔΙΑΦΟΡΗ τους ειναι, παρα μονον για τα πολιτικα τους (αρα οικονομικα) παιχνιδια.Εδω λοιπον τοσο απλα εξηγει πριν 30+ χρονια αυτο που προσπαθουν να καταλαβουν στην Ευρωπη το 2016!Αν καποιος ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι χιουμοριστικο, think again.
  2. Καλο το London has fallen. To εργο that is ως action movie. Σιγα μη πεσει το Λονδινο. Μπορει να γινουν χειροτερα- πολυ χειροτερα- αλλα να πεσει? Πλακα εχουν μερικοι μερικοι.. Παντως το χτυπησαν- εστω ετσι- ειναι η αληθεια. Τωρα σειρα μας ομως ετσι?

Τyphoon FGR4

Image result for RAF FIGHTERS

 

Σε οποιον αρεσουν τα VR αυτο ειναι αρκετα καλο, ΒΔ Αγγλια Lake District-Lancashire:   https://www.youtube.com/watch?v=sjvgC1cKQGA – το βαζω ως Link μιας και δεν αφηνει αναπαραγη μεσω τριτου, πραγματικα εντυπωσιακο. Οι τυποι πετανε με 30ft (10 μετρα) αποσταση, στριβουν με 4-5G με 470knots (1 Knot = 1.8kmh) δηλαδη 850km,  βουτανε με 8G απο τα 40,000ft στα 10,000ft…και αυτο ειναι απλα exhibition και μαλιστα χαλαρο.

Aργοτερα μουσικη επιμελεια εκ Λονδινου.

@ Koreas: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ Η ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ANFIELD

granny

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Yes Minister (again)

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @koreas
    Politics law history, starting Sep 17

    Will let u know, cheers mate..??

    @stevie
    Yes I know..
    βλέπω road trip να ξεμπουκώνει και το εργαλείο!

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Surrey
    Thanks για την απαντηση (το βαζω και εδω γιατι στο αλλο θα χαθει- εχουν περασει αλλα κειμενα μετα ) για τις ΜΠΕ κλπ κατι που ειπα οτι δε γνωριζω. Mechanical και Manufacturing not Civil.

    QUOTE

    Γιώργης ο γαρατζέος

    @sirax23: Ε ναι είναι μία από τις παπαριές του aekwatch και απορώ κιόλας γιατί να την αναμασάς εδώ.

    1.»Το ίδιο κόστος έχει η «απλή» Μ.Π.Ε. με την Σ.Μ.Π.Ε.»
    Επειδή τυγχάνει να είναι η δουλειά μου, σου λέω ότι η «απλή» Μ.Π.Ε. έχει (και δει για ευαίσθητο έργο) ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ από την Σ.Μ.Π.Ε….άντε τώρα, ο καθένας άσχετος πετάει μιά παπαριά χωρίς ούτε να ξέρει τι σημαίνουν τα αρχικά…
    Βρήκαμε όλοι τώρα την τσέπη του αλλουνού και γίναμε και νταβάδες του…

    2. Όσον αφορά το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας, η περιοχή έχει ΓΠΣ και η χαβούζα-μπαζότοπος μας έχει χρήση αθλητισμού. Δες εδώ:
    http://gis.organismosathinas.gr/
    Αλλά ούτως ή άλλως το γήπεδο πια νομικά, πολεοδομικά και σαν χρήση γης έχει περιγραφεί με ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ο οποίος έχει μεγαλύτερη ισχύ από τα σχέδιο. Στην προηγούμενη προσφυγή στο ΣΤΕ εξετάστηκε η νομιμότητα του. Προφανώς η εξέταση αυτή περιλαμβάνει και αν συνάδει με τα διάφορα εν ισχύ σχέδια. Η απόφαση του ΣΤΕ ήταν θετική και τελεσίδικη (εδώ εγκρίνει την αλλαγή χρήσης στη γωνιά του άλσους! και αυτό ΔΕΝ προσβάλεται πια και το ξέρουν οι 11, οι 12 οι 15 και 11…). Οπότε η κουβέντα σε αυτό δεν υπάρχει.

    2. Όσον αφορά το αν χρειάζεται ΣΜΠΕ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ….η ΣΜΠΕ αφορά σχέδια και προγράμματα (τουλάχιστον όσες έχω κάνει εγώ…). Η Αγιά Σοφιά είναι ξεκάθαρα έργο με όποια ερμηνεία της νομοθεσίας κι αν κάνεις, οπότε υπάγεται σε ΜΠΕ. Πρωτοετής τα ξέρει αυτά.

    Κοινώς, οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ που πήγαν και απάντησαν αρνητικά στις 2 ερωτήσεις, ορθώς πράξαν (αν ποτέ έλαβε χώρα αυτό το γεγονός που μας λες). Για την ακρίβεια, η απάντηση τους εδώ που ζω θα έπρεπε να είναι: «Not Applicable to both»

    UNQUOTE

    Μαθαινω οτι ο Arsen παει λεει για αλλο ενα χρονο. Τον βλεπω να γινεται Μπαγεβιτς και αυτος..

  3. Ο/Η Savvi λέει:

    Άσχετο. Αν ο Πογκμοα κάνει 120 ο Λουκακου πόσο πρέπει να κάνει;