Pulga

Οπως ειπα χτες θελει θαρρος να καθεσαι να ασχολησαι με την ΑΕΚ και θρασος για να δεις παιχνιδι με το Κομποτιακο 2 αγωνιστικες πριν απο το τελος. Θρασος απο αποψης σπαταλης χρονου αλλα και φαιας ουσιας μιας και η ΑΕΚ 2017 (οπως και ολο το θαυμα της super λιγδας) σε κανει να ξεχνας τα βασικα του ποδοσφαιρου και νομιζεις οτι βλεπεις αλλο αθλημα. Εδω δε βλεπεται με τους βασικους αυτο το πραγμα, που να δεις και το rotation που κανει ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ στο παγκο, αλλα βαζει αρον αρον τον Αραουχο μη τυχον και δε παρει το ματς απο τους σουβλακοδρακους.. Γεια σου ρε Μανωλη ΝΟΥΜΕΡΟ που καποιοι λενε κιολας οτι εισαι καλος και πρεπει να σε κρατησουμε. Μια χαρα ειναι φυσικα. Οπως μια χαρα ηταν και ο Δελλας που για να μη ξεχνιωμαστε σε δηλωση φιλαθλου-πελατη της ομαδος: Ο Δελλας βασικα ειναι καλο παιδι,αυτο μετραει για μενα περισσοτερο. Ε αμα ειναι καλο παιδι να το κερασουμε μια παστα..

Σε τετοια ΟΥΖΑ απευθυνεστε που ψηφιζουν Αλιεξη οποτε βουρ Μανωλη με τα χιλια και φερτε και παικτες αθλητες λεει- νεο αφηγημα αυτο. Φερτε ενα 1500αρι η ενα 3000αρι (σπλιτ ακομη καλυτερα) κανενα που να κανει αλματα (υψος μηκος) και για καμμια φαπα καποιον με ριψεις (δισκο-σφυρα-ακοντιο). Ετσι κ αλλιως οι πασες πιο πολυ με ριψεις μοιαζουν μιας και μια αγωνιστικη πριν το τελος η ομας εχει 1843 πασες και 1242 ΛΑΘΗ. Με λιγα λογια ανα 3 πασες κανει 2 λαθη! Αν δεν ειναι ΑΥΤΟ ποδοσφαιρο δε ξερω τι ειναι..Μπαλλαδορους μη φερετε μονο που να παιζουν μπαλλα. Καλα παιδια, αθλητες και σανο φερτε. Πολυ σανο. Να χορτασουν τα προβατα.

Η κουραση ακομη βγαινει – χτυπησα κατι 15ωρα υπνου εγω που κοιμαμαι 6-7 ωρες max- οποτε απο ολα τα ματς χτες επελεξα φυσικα τη Liverpool που εχει γινει αστειο το θεμα πλεον και πρεπει να επιλεξει η ομαδα οταν κατεβαινει σε ματς να εχει τουλαχιστον εναν ενηλικα στο παγκο. Γιατι χτες ειχε ενα δεκαεξαχρονο, 2 δεκαεπταρηδες και ενα δεκαοχτω με τον δευτερο τερματζη στα 20-21. Sorry αλλα ετσι δε μας αξιζει να μπουμε τετραδα. Δε γινεται να εχεις 3-4 τραυματιες- εστω βασικους- και να υπαρχει αυτο το χαος απο πισω. Δηλαδη οι ενηλικες στο ροστερ να ειναι 15 ατομα.  Οπως πλεον χτες ο Sturridge μπορει να ειναι παικτουρα αλλα εκλεισε 1,5 χρονο τραυματιας στις 4 σαιζον (3,5 χρονια)  που ειναι στην ομαδα. Ευχαριστουμε Daniel αλλα ετσι δεν γινεται δουλεια. Παικτες θελουμε (η αθλητες για αλλους) οχι τραυματιες. Καλη η πλακα αλλα παραπηγε το θεμα. CB- για μενα ο Shako πρεπει να γυρισει απο δανεικος και να σοβαρευτει εξωαγωνιστικα μιας και ειναι πολυ καλος παικτης (απο τη Παρι τον πηραμε οχι απο το Πλατανια), ενα ανασταλτικο χαφ (ο Τσαν ειναι ΑΣΤΕΙΟΣ και κανει μια χαρα για το ΑΕΚ να κανει παρεα στους Μανταλους) 2 ακραια μπακ η εστω ενα αριστερα και ας παει ο Milner χαφ, και ενα CF.

Μπορουμε βεβαια να χτυπησουμε τον Pulga και να τελειωσουν ολα τα προβληματα μας. Pulga σημαινει ψυλλος και οποιος ειδε χτες το ματς (σορρυ τη ματσαρα ηθελα να πω) καταλαβε γιατι ο Λιο ειναι ο μεγαλυτερος με ΔΙΑΦΟΡΑ παικτης του πλανητη. Μπορει βεβαια οι Ελληναρες εδω μεσα να μας ελεγαν οτι ειναι λιγος, δεν ειναι ‘ηγετης’, δε κανει, και αλλα τετοια ομορφα αλλα μιλαμε για τους ιδιους τυπους που εχουν πει διαφορες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ  κατα καιρους, και απο μπαλλα εχουν τοσο επαφη οσο εχω εγω απο πλεξιμο: το πιο πιθανο ειναι να μαχαιρωθω με καμμια βελονα στο πρωτο διλεπτο αμα τις πιασω. Χτες λοιπον ο ‘λιγος’ που δε κανει (αυτος μωρε με τις 4 χρυσες μπαλλες, τα 8 πρωταθληματα, τα 4 κυπελλα, τα 4 CHL και μια λιστα διακρισεις 2 σελιδες) συμπηρωσε τα ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΓΚΟΛ με τη Μπαρτσελωνα. 500 γκολ ξαναλεω σε 13 χρονια στη πρωτη κατηγορια. 500 γκολ σε 577 εμφανισεις! Για να κατανοησουμε το νουμερο , ΟΛΗ Η ΑΕΚ περσυ εβαλε 43 και φετος 53-συνολο 96 σε 60 ματς. ΟΛΗ η σουπερ λιγδα φετος 525 σε 240 ματς. Με αντιπαλους Βεροιες και Λαρισες, οχι Αθλετικο και Σεβιλλη. Με λιγα λογια ΟΛΕΣ οι ελληνικες ομαδες ΜΑΖΙ βαζουν τα διπλα γκολ σε ματς πρωταθληματος με αντιπαλους τις βεροιες (εκει μπαινουν αλλωστε τα γκολ- στα ντερμπυ εμεις π.χ στο 1-0 ειμαστε σχεδον μονιμα) απο οτι ο ‘λιγος’ που τα κολλαει σε Ρεαλ και CHL.

Χτες ο Pulga απλα εδειξε γιατι ειναι με διαφορα ο καλυτερος παικτης στο πλανητη και γιατι ειναι πλεον ισως ο μονος που μπορει να καθαριζει μεγαλα ματς χωρις πολλα λογια- ειδικα οταν καποια γατακια τον εχουν ‘ξοφλημενο’ και λιγο στα 29 του! Με απων τον Νευμαρ, το Σουαρες σε κακη μερα και την ομαδα του σε κακο φεγγαρι, εχει κανει τον αναλογο Μανωλη- ισως ο Ζιζου το κανισακι ειναι πιο γελοιος- να εχει αλλαξει 4 μαρκαρισματα πανω του μιας και εχει φορτωσει με καρτες οποιον τον πλησιαζε. Αυτο το ΤΑΓΑΡΙ ο Κασεμιρο επρεπε να εχει αποβληθει απο το 20 και 3 φορες του τη χαρησε ο ref. Καπακι απεβαλε τον Ραμος ΟΡΘΟΤΑΤΑ και δε καταλαβα τι ακριβως ειρωνευοταν μιας και πηγε με τα 2 ποδια και προτεταμενες τις ταπες την ωρα που ειχε περασει η μπαλλα. ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ. Καπακι φορτωνει και αλλη κιτρινη τον Κοβασιτς με το κανισακι στο παγκο να μην εχει καταλαβει μετα απο τοσα ματς οτι στο Pulga ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ MAN TO MAN γιατι και θα τον ξευτιλησει και θα τον αποβαλλει. Ο τυπος ατομικα απλα ΔΕΝ μαρκαρεται πως το λενε? Μονο με παγιδες και μονο με πιεση πριν παρει τη μπαλλα, γιατι αμα τη παρει θα σε κανει ρομπα και θα τον ψαχνεις να δεις τι εγινε στο replay. Χτες στο δευτερο γκολ βλεπει τη κινηση και ξεκιναει- στο 94’- απο τη σεντρα το τρεξιμο χωρις τη μπαλλα και ουτε ενας αφελης (γιατι αφελεια ειναι να τον αφηνεις) δε του κανει οχι φαουλ αλλα τη ζωη δυσκολη: φτανει στη περιοχη και μολις παει η μπαλλα στα ποδια του το αποτελεσμα ειναι γνωστο.

Για το πρωτο γκολ ο αλλος ο κακομοιρης ο Καρβαχαλ που ειναι και καλος παικτης και γρηγορος τρωει μια σουπα εν κινησει και δε προλαβαινει (προσπαθει αλλα ουτε καν τον πετυχαινει) να τον κλωτσησει να του κανει πεναλτυ. Σε αντιθεση με το ζελεδακια- που χτες παλι εβοσκε και περιμενε τη μπαλλα να τη σπρωξει να βαλει γκολ- ο Pulga ξεκιναει μονος και συνηθως σταματημενος τις προσπαθειες του προσφερωντας το θεαμα που ολοι ξερουμε. Καταλαβαινω οτι για θεματα politics και marketing πρεπει να δινεται η χρυση μπαλλα και σε καναν αλλον, φετος τη πηρε ο ζελεδακιας γιατι ‘επρεπε’ αλλα κανονικα η UEFA πρεπει να πει οτι την δινει στο Pulga οσο παιζει μπαλλα. Μετα βλεπουμε να τη παρει και κανας αλλος.  Αυτα που κανει ο Μεσι ΟΥΔΕΙΣ αλλος οχι τα κανει αλλα τα εχει καν ονειρευτει. Τοσο απλα και δε το λεω οπαδικα αλλα ο τυπος απλα δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο. Καλος ο Σουαρες καλος ο Νευμαρ καλος ο Χ-Ψ-Ζ αλλα Pulga δεν ειναι κανεις τους. Δεν εχει σημασια μονο να νικας, αλλα τι κανεις μεσα στο γηπεδο. Νικητης και παγκοσμιος πρωταθλητης ειναι ο Λαμ ο Κροος (μεγαλο παλτο απο τα λιγα ομως) και ο καθε αμπαλλος γερμαναρας και μπραβο του. Αλλο αυτο αλλο το παιζω οπως ο Μεσι.

Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο κυριοι, αυτη ειναι η μαγεια του και καλα ολα τα αλλα για να εχουμε να λεμε. Χτες για αλλη μια φορα ο τυπος ηταν απολαυση και ειναι ο λογος που καθεσαι να δεις ενα ματς. Τωρα για το ΑΕΚ τα παλτα και το ποιος ειναι πιο ξυλινος απο τον αλλον πραγματικα δεν ασχολουμαι. Κουραστηκα, βαρεθηκα να αναμενω μιση ενεργεια και αν γινει σε 90 λεπτα και πραγματικα καταντησε βαρετο να ψαχνουμε με το κυαλι (και το στανιο) να βρουμε καθε φορα ποιος ειναι ο λιγοτερο χειροτερος απο τον αλλον. Αργοι, αμπαλλοι, δισκινητοι, ατεχνοι, αγυμναστοι και χωρις φαντασια. Διαβαζω σημερα οτι ο Αραβιδης (αν ειναι δυνατον) ξεκινησε παλι τα ιδια στα facebook. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ αφου δεν τον πεταξατε με τις κλωτσιες. Για τετοιους εισαστε. Για Αραβιδηδες και για Πεκχαρτ. Ανανεωστε τους μη χασετε τα διαμαντια.Τη Τεταρτη ειπαμε να παμε γηπεδο. Θα ειναι η τεταρτη φορα φετος για μενα, τσαμπα η καρτα που πηρα πραγματικα και μαλλον η τελευταια…μιας και πλεον πιστευω οτι υπαρχουν καλυτερα πραγματα να ασχοληθω στο ελευθερο χρονο μου. Οπως και δε βλεπω ουτε αλλαγη ουτε προκοπη. Μετα απο 30-35 χρονια παρουσιας το να βγαινω πεμπτος με το κλοουν στο παγκο και ολη η προσδοκια μου να ειναι να νικησω σε ενα κυπελλο δε μου λεει κατι πλεον. ΟΚ καλο θα ειναι και να νικησω και ακομη και αν μπορω να ριξω και μπολικα αλλα μεχρι εκει. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ η ΑΕΚ 2013-2017 και το μονο που μενει ειναι να τους δωσω τα μπραβο μου που τελικα καταφεραμε να περασουμε το Πανοπουλο 2-3 στροφες πριν το τελος..

Καλη εβδομαδα να εχουμε..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Pulga

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    Αυτό που λες για το μαρκάρισμα του, μου κάνει κ εμένα εντύπωση που ο Ζινταν δεν το ειδε. Ειδικά που και ο ίδιος μοίραζε σακούλες όταν έπαιζε. Και ακόμα έχω την εντύπωση ότι από τον Μουρινιο κ μετά έχει μείνει στο μυαλό των παιχτών της Ρεαλ ότι τον κοντό πρέπει να τον σπάνε στο ξύλο. Ειδικά αυτό το σίχαμα ο Μαρτσελο.
    Όσο για την χρυσή μπάλα είναι κρίμα για μένα που δεν πήρε μια ο Ινιέστα. Άξιζε μια πιστεύω.

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλωηρθες the snitch

    1. Όπου pulga ο ψύλλος;

    2. Ελαφρώς την άδικεις τη Liverpool fc. Εχουν κανει καταπληκτικη χρονια. Τεράστια παρακαταθήκη για τό άμεσο άμεσο μέλλον.

    3. Έχω δει 7 παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος στο ΟΑΚΑ , ως κι εγώ κάτοχος διάρκειας. Την τετάρτη το 8. Αν δε δω κινήσεις εννοείτε γιοκ. Αλλά την τετάρτη έχουμε το γαύρο. Δεν είναι απλά ένα match κυπέλλου. Να κερδίσουμε Όπως και να έχει.

    4. Μεσι απλά δεν υπάρχει. το παληκαρι τι άλλο να κανει;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Thanks … πολυ ζορι αλλα ωραια, η μαλλον διαφορετικα. Θα πω μονο οτι το BMW ΕΙΝΑΙ το απολυτο οχημα στο πλανητη με 2 ροδες. Απλα δε καταλαβαινει τιοτα.
    Pulga φωναζουν το μεσσι και εχει κανει τα παντα στα 29 του..
    Η ΑΕΚ πραγματικα με κουρασε και τη βαρεθηκα, γι αυτο και σταματησα να γραφω τουλαχιστον στη συχνοτητα που εγραφα. Εχει πολυ παρασκηνιο παντως που δεν νιωθω να το μοιραστω.

    Για τη Liverpool να γραφω μερες αλλα αυτο που ειπα ειναι γεγονος, προχτες ειχε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ στο παγκο, ελεος..
    Φυσικα πιστευω στ κλοπ και τον θεωρω κορυφη αλλα θελουμε βαθος στο παγκο δε γινεται με τα νιανιαρα να πας ετσι.
    Απο οσο μαθαινω θα γινουν κινησεις. Θα ειμαι πανω απο βδομαδα οποτε θα ενημερωσω αν και 2 ονοματα τα ξερουμε ηδη απο τα Χριστουγεννα.. το ενα σχεδόν μας τον ειπε ο ιδιος!

    @ φωτης.
    Ελα τωρα που μου εγινε η ζιζη προπονητης.. μη τρελαθουμε. Χαμενα τα ειχε ΚΑΙ χτες όπως χαμένα τα ειχε και με τους φριτς καΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. Άμα ήταν οχι αποβολή αλλα καν κάρτα του Βιδάλμεγω ειμαι δεςποτης… Ξέρουν βεβαια ποιον πέταξαν έξω.
    Εδω δε παιζει ο Χαμες και τον εχει θαψει για να κανει το χατηρι στο χριστινακι με το ζελε. Γκιοζης ηταν απο τοτε που τον εκανε βλακα ενας Ματερατσι και του πηρε το ΠΚ με ενα μπινελικι..

  5. Ο/Η Ευχαριστούμε Θεε της μπαλας που μας χαρισες τον γιο Σου . λέει:

    Το ακομη πιο καταπληκτικο με τον Μεσι ειναι οτι καταφερνει και ειναι σε αυτο το ασύλληπτο , εξωπραγματικο επιπεδο εδω και μια δεκαετια προσθέτοντας ή και βελτιώνοντας στοιχεια στο παιχνιδι του.Ειναι ο καλυτερος ντριμπλερ,πασερ, και finisher ποε εχει ανάδειξη ποτε το ποδοσφαιρο.

  6. Ο/Η sirax23 λέει:

    Το τελευταιο σχολιο δικο μου απλα ηγραφω απο κινητο και μπερδευτηκε η τελευταία προταση και μπηκε στο ονομα

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το ξέρω ότι τον φωνάζουν pulga. Αλλά pulga τι σημαίνει; Γιατί του κόλλησαν αυτό το παρατσούκλι;

    Η lfc χτίζει ομάδα φίλε. Εμείς πάμε κι αγοράζουμε χωρίς σχεδιασμό. Όπου εμείς man utd.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Pulga σημαινει ψυλλος
    Τωρα σοβαρα συγκρινεις το τσαρλατανο οχι με το κλοπ αλλα με οποιοδηποτε σοβαρο προπονητη?
    Αμα κατσω κ εγω στο παγκο της Ρεαλ και της Τσελσκυ και ξοδεψω απο 1 δις στη καθε μια, ε τι διαολο ενα πρωταθλημα θα το ‘παρω’, σιγα το κατορθωμα. Μου θυμιζει αναλογα τα ‘πρωταθληματα’ του Μπιγκον και του ‘Ντουσαν’ και του Λεμονη που επαιζαν με το Καρεμπε ο Ζαχοβιτς και το Ζιοβανι κλπ και ηθελαν και απο 20 ‘πεναλτυ’ τη σαιζον για να γινουν ‘πολυνικες’ και να ραβουν πετσινα αστερια οταν η ΑΕΚ κατεβαινε με ξενους τον Rabésandratana, τον Φερουζεμ και τον Φολια (ο λεγωμενος και Φολιας κατα Μακαρο) με το Αλβανο το Κολα τετραδα το 2001..

    2 κιουπια σε 8 χρονια εχει παρει, αλλα ειναι σπεσιαλ για τα κοροιδα που τους αρμεγει κανονικα, 3 χρονια στη ρεαλ πηρε 1 πρωταθλημα και η μπαρτσα πηρε 2 πρωταθληματα, 3 κυπελλα και 2 chl με 2 διαφορετικους προπονητες. ο δευτερος δε ειχε καρκινο και δεν ηταν καν στο παγκο-βιλανοβα- και εκανε χημειοθεραπειες στη νεα υορκη. 17 ποντους πισω ηταν εκει απο το βοηθο του βοηθου ο σπεσιαλ τρομαρα του, και περσυ στη τσελσκυ 1 ποντο πανω απο τον υποβιβασμο οταν τον σουταραν.

    Σορρυ αλλα αυτο το ΣΟΥΡΓΕΛΟ μονο εσεις μπορουσατε να το μαζεψετε.
    Θα σας παρει? και κανα κιουπι και μετα θα ψαχνετε τη μαυρη τρυπα στο ταμειο, οπως τη ψαχνουν ΟΛΟΙ οπου ‘δουλεψε’ τα εχουμε πει αυτα. Ξερεις νομιζω τι αφησε πισω του ως εργο οπου πηγε ετσι? Η Ιντερ πηρε ενα CHL (οπως το πηρε με τα χιλια σπρωξιματα, τα offside και τα ΔΥΟ ακυρωθεντα γκολ σε ημιτελικο) και η ομαδα ΦΑΛΗΡΙΣΕ απο τα χαιρια του με τον Μορατι να αναγκαζεται να τη πουλησει..

    Μεχρι και το ρωσσο γονατισε ο αθεοφοβος. Που εδιωξε τον Λουκακου για να παρει τον μπαρμπα-Ετο, εδιωξε τον Ματα για καποιον Οσκαρ και επαιζε με τον πηδαω τις γυναικες των φιλων μου στα 38 μου-Τερι. Μετα του εφταιγε η γιατρος!!! που και αυτη δικαιωθηκε δικαστικα με τις μαλακιες του να τη διωξει- αν θυμαμαι πηρε 5εκκ ΛΙΡΕΣ και ο ταραμας ζητησε και συγνωμμη επισημα για τα καραγκιοζιλικια του. Βεβαια σε ξενες τσεπες τι ειναι £5εκκ, αυτος τα πληρωνει???

    Μιλαμε για σπεσιαλ λαμογιο οντως..

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Κατι που ξεχασα- να φανταστειτε δε θα εγραφα καν post αλλα πηρα φορα- μιας και ξεκινησα να γραψω 3 γραμμες μονο:
    Μερικα πραγματα ειναι και σημαδιακα αλλα και συμβαινουν σε χαρισματικους ανθρωπους- τυχαια?

    Ο Pulga εβαλε 500 γκολ με τη Μπαρτσα. Το Νο 500 το εβαλε με buzzer beater στο 94′, εναντιον της Ρεαλ, μεσα στο δευτερο πιο μισητο γηπεδο του πλανητη (πρωτο ειναι το ‘θεατρο’ των καραγκιοζηδων της Αγγλιας του …Μπεκαμ των Γκαρυ και Φιλιπ Νεβιλ και αλλων παικταραδων του ζελε, της ομαδας που παιζει μπαλλα ο Καρικ!!! δηλαδη ο Μακος της Αγγλιας, και ΝΑΙ μιλαω σαν οπαδος εδω).

    Το απολυτο που μενει- και το ευχωμαστε- ειναι να βαλει το Νο 1,000 (γερος να ειναι αν και δε νομιζω να προλαβει αν το παρεις αναλογικα εβαλε 500 σε 13 χρονια και μενουν αλλα 6? ακομη που λογικα θα πεσει και η αποδοση του στα 33-34 δηλαδη 4)σε τελικο ΠΚ εναντιον της Βραζιλιας σε παραταση στο 120’…

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλημέρα
    & Καλως Ηρθες
    Τελικα μονο η ΑΕΚ και η LIVERPOOL εχουν αυτή την μοναδικη διαχρονικα ικανοτητα να αναστενουν νεκρους.Οσο τεράστιες και αν είναι οι διαφορες άλλο τοσο μοιαζουμε.Τοσα χρονια χωρις τιτλο,κακη διαχειρηση ,κακες επιλογες παικτων και οι δυο εφτασαν στο χειλος του γκρεμου.Η μεν ΑΕΚ επεσε και “ηρθε” παλι. Η δε Liverpool βρηκε επενδυτες σοβαρους με πλανο το οποιο σιγα σιγα υλοποιητε,κατι που δεν βλέπουμε στην ΑΕΚ.
    Αναφορικα με τον Κλοπ το μονο που μπορούμε να πουμε,ως απ’εξω,είναι ότι εκανε πολλυ κακη δουλεια στην διαχειρηση των παικτωνμε αποτέλεσμα πολλους από αυτους να τους “καψει¨και να εμφανιζουν τοσα προβλήματα.Εν μερει δεν μπορουσε να κανει αλλιως λογω ότι ειχε περιορισμενο μπατζετ το καλοκαιρι.Το θεμα είναι ότι αν δεν βγουμε τσου λου το καλοκαιρι ισως να μην μπορεσει να γινει ο αρχικος μεταγραφικος σχεδιασμος.
    Για τον Μεσι αυτό που ευχαριστηθηκα είναι ότι μετα τον αγωνα αυτό το ταγαρι ο Κρος,όπως καταλαβαίνεις εχω μεγαλη συμπαθεια στους γερμανους, επισκεφθηκε επειγοντως τον ορθοπεδικο του.Σε καποιες φασεις που προσπαθησε να μαρκαρει τον Μεσι δεν καταλαβε από που τον περναγε.Ειμαι σχεδόν 50 και πλεον θεωρω ότι ο Μεσι είναι ο μεγαλύτερος παικτης που εχω δει με τα ματακια μου.
    Στα δικα μας παμε αυριο με σοβαροτητα για να κανουμε ένα βημα προς τον στοχο,τον μονο δυστυχως,που είναι το Κυπελλο.
    Τελος σε ειχα ρωτησει και σε παλιοτερο post για το τι παιζει και στοχοποιητε ο κροκους.Αν δεις τις δηλωσεις του “μεγαλοεπενδυτη” εκ Πειραιως, είναι σαν να μιλαει για μια ομαδα που ιδρυθηκε προσφατα ,πριν 7 χρονια ,και πιο πριν δεν υπηρχε??????

  11. Ο/Η Tasos λέει:

    Το τι λέμε εμείς και ο καθένας για τον Μέσι μικρή σημασία έχει, όταν τα έχει πει ο τεράστιος Roni την περίοδο που ο Μέσι ήταν ακόμα άγνωστος.

    Ronaldinho [On receiving the Ballon d’Or in 2006] “This award says I’m the best player in the world, but I’m not even the best player at Barcelona.”

    Οπότε κάπου εκεί τα λόγια περισσεύουν.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Δεν εκανε κακη διαχειρηση. Απλα το ροστερ ειναι υπερβολικα μικρο και δεν εχει λυσεις αμα χτυπησει καποιος. Οι λυσεις ειναι πιτσιρικαρια και ετσι δε κανεις δουλεια. Δεν εβγαλαν μυικα- εκει θα ηταν η διαχειρηση λαθος το λεγωμενο καψιμο. Ολοι οι τραυματισμοι ειναι εν ωρα αγωνα απο χτυπηματα-μεγαλη διαφορα. Και ο Κουτι και ο Χεντο και ο Μανε απο χτυπηματα ειναι το ιδιο και ο Λαλανα με την εθνικη- τον Sturidge τον αφηνω εξω γιατι πλεον ειναι ανεκδοτο το ποσο ευκολα χτυπαει.

    ΔΕΝ με απασχολει η ΑΕΚ πλεον, σορρυ, δε τη παρακολουθω καν. Γηπεδο δε παω, τα ματς δε τα βλεπω, ουτε καν ρεπορταζ δε διαβαζω η νεα. Οτι θελω να μαθω το μαθαινω για την εταιρεια και τελος. Και αυριο παω πιο πολυ για το χαβαλε με το Stevie και θα χαρω να περασουμε αλλα και να μη περασουμε πραγματικα μου ειναι αδιαφορο πιστεψε με. ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ και δεν ασχολουμαι ουτε με το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ στο παγκο ουτε με τον Αραβιδη και το Πεκχαρτ. Enough! Οταν εχει ‘ερθει’ 2 χρονια και φτανεις να παλευεις με το Πανοπουλο Απριλιο μηνα να βγεις πεμπτος τι να λεμε? Οταν για η αλλαγη τριτης πασας ειναι γεγονος εορτης με βεγγαλικα τι να λεμε? Οταν εχει φτασει να εχεις λεει ενα Μανταλο-ηγετη που ειναι για ΚΛΩΤΣΙΕΣ τι να λεμε? ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Οχι με την ΑΕΚ του Φαντροκ- που λεει και ο Stevie και τη προλαβα αν και πιτσιρικας- αλλα ουτε καν με μια κανονικη ομαδα. Ειμαστε ενα κλικ πανω απο το Πανοπουλο και το Πλατανια- αν δε το εχεςι καταλαβει και ΠΑΛΕΨΑΜΕ (ετσι μας εγραφαν!!) το ντερμπυ στη Κρητη για να βγουμε πεμπτοι! Αφου λοιπον ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΩΝΤΑΙ να τα γραφουν αλλα και να κανουν τι ακριβως θελουν απο μενα που βλεπω 35 χρονια ΑΕΚ? Υποστηριξη, η μηπως να πανυγηρισω το ΠΑΝΥΓΗΡΙ? Εχω φαει γηπεδα με το κουταλι. Και στην ΑΕΚ και στη Αγγλια και με τη Μιλαν πιο παλια. Εχω δει ευρωπαικες κουπες, εχω δει ομαδαρες. Ε οχι και να με φτιαχνει επειδη θα νικησω το Φορτουνη-Πεφτουνη..

    To Βαγγελη, επειδη το ξερω 40 χρονια, να ξερεις οτι τον νοιαζει ΜΟΝΟ η παρτυ του. Οτιδηποτε αλλο απλα δεν υπαρχει γυρω του και γι αυτο βλεπεις αυτα που ρωτας. Μπροστα σε αυτον δεν υπαρχει αλλος και αναλογα βλεπεις και τα δημοσιογραφακια του εικοσαρικου- ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ π.χ- να υμνουν τον μεγαλοδυμανο.
    Ο ενας ψαχνει κολακες και να πουλαει σουλτανιλικι και απο προθυμους εχει μπολικους Καισαρηδες-Γαβαθιωτηδες- Νικολακοπουλους και αλλα μονοκυτταρα της ελληνικης δημοσιογραφιας του φασκελου.

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    @ all mariners

    Η lfc έχει κάνει καταπληκτική χρόνια. Η Chelsea οι spurs και οι reds έχουν κάνει καταπληκτικη χρονιά φέτος.

    Η Chelsea με ξεκούραστους παίχτες μιας και πέρυσι ζήτημα να έκαναν 10 παιχνίδια δυνατα. Η tottenham πραγματικά άξια σ3βασμου μιας κι έρχονται από πολύ δύσκολη χρόνια πέρυσι με την ίδια πάνω κκάτω οομάδα και με champions lleague και οι mariners με παίκτες ” αγνώστους ” στο ευρύ κοινό.

    Αναλογιστείτε τις ομάδες και τι budget ανταγωνίζονται. Φυσικά μια καλή χρονιά πρέπει να φέρνει τίτλους. Τρένο η Chelsea φίλοι μου φέτος. Για αυτό ο Γερμανός δοκίμασε διάφορους παίκτες για να έχει στο μυαλό του τι μπορούν να κάνουν υπό συνθήκες αγώνα. Τα καλύτερα για εσάς έπονται.

    Φεύγοντας από αυτά τα μικρά και Πηγαίνοντας στα σπουδαία και μεγάλα:

    ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΈΝΩΣΗΣ ORIGINALLLLLLLLL………..ΕΈΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ……. ΟΕ ΟΕ ΑΕΚΑΡΑ ΟΕ ΕΈΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…….

    …ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ….

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Δε ξερω ποιοι ειναι οι mariners- never heard of them.

    E οχι και μικρα η Liverpool και μεγαλα ο Κολοβετσιος! Ειπαμε οκ.. αλλα το ξεχειλωσες τελειως.
    Θα εχουμε update σοβαρο για την ομαδα το αλλο ΣΚ (7/5) που θα ανηφορισουμε για το τελευταιο λογικα ματς φετος με τους Saints. Ματς που αν κρινω απο τα φετινα θα ειναι ντερμπυ. Χαθηκε να παιζουμε με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ απο τους top 6?
    Κατσε να σφαχτουν σημερα οι 2 Mancs να δουμε τι θα γινει..

    Φυσικα θελω να περασουμε και νικησουμε- φυσικα θελω αν γινεται να κανουμε και μια ‘καλη’ νικη, αλλα και να μην γινει πραγματικα (μιλαω για μενα) δε τρεχει καστανο.
    Αυτες τις ΑΕΚφροσυνες, τα παμε και τα ηρθαμε που μας πουλανε- ταχα μου- τα υπαλληλακια της ΠΑΕ και οι φυλλαδες τους με τους Κεφτεδες ας τα προσεχαν οταν εβγαζαν ΠΕΜΠΤΗ την ομαδα, δηλαδη σε 30 ματς που τον εχουν κανει λαστιχο και τους επιασε η καψουρα σε ενα διπλο αγωνα..

    Σε μενα στα 50 μου πλεον δε περνανε τα κουκουλωματα με μια νικη στο γαυρο. Αντιθετα θυμαμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ π.χ, η το Γουιλι ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΡΟ να μας λενε μετα απο καθε γκελα τι καλο παιδι ειναι και με ποσο συνεπεια φτυαριζε το καρβουνο. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

    Με λιγα λογια: εγω δεν ειμαι ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ να περιμενω ενα ματς να χαρω.
    Η οπως λεει και ο Stevie, εχουμε δει μπαλλα τα παλια χρονια απο την ΑΕΚ. Τωρα ψηνουμε τυποπιτακια παραλληλα να περασει η ωρα.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Πανουτσος σημερα, απολαυστικος οπως παντα- ασχετα απο τα ποδοσφαιρικα. 3-4 φορες που εχουμε μιλησει ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ, πραγματικα ειναι απο τους πιο ενδιαφερωντες ανθρωπους που εχω κανει κουβεντα. Απο τα Αγγλο-σαξωνικα (στα οποια ειναι expert) μεχρι golf και ιστοριες αμερικανικου εμφυλιου ανακατεμενες με γκομενες over gin and tonic..

    Από διπλωματία δεν θα έγραφε κείμενα επιθεώρησης του Σεφερλή στο Δελφινάριο. Από αυτά που ο πρωταγωνιστής κοιτάζοντας την πλατεία λέει σε stage whisper «Τώρα αυτή δεν ξέρει ότι δεν θα πάω γήπεδο αλλά θα βρεθώ με την μικρή στο ξενοδοχείο». Και ενώ στο θέατρο το έχει ακούσει και η τελευταία σειρά, υποτίθεται ότι «αυτή» που κάθεται στα δύο μέτρα στον καναπέ και βάφει τα νύχια της δεν τον έχει ακούσει.

    Το να λέει ο Αλέξης Τσίπρας ότι τα μέτρα που θα ψηφιστούν «δεν θα εφαρμοστούν εάν δεν λυθεί το ζήτημα του χρέους» απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, θα είχε νόημα αν οι εκπρόσωποι των θεσμών ήθελαν να παίξουν την πρωταγωνίστρια που δεν ακούει. Επειδή όμως ακούνε, το μόνο που έκανε ο Τσίπρας ήταν να ενισχύσει την καχυποψία των ξένων διαπραγματευτών. Η οποία από την εποχή που τους ηχογραφούσανε στο Hilton και μετά έδιναν τα tapes στα Wiki leaks δεν πρέπει να είναι και μεγάλη. Ο λόγος σαφής. Επειδή στη Βουλή τα μέτρα δεν πρόκειται να συνδυαστούν με το χρέος, ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να τα περάσει λέγοντας ότι θα αρθούν αν δεν ελαφρυνθεί το χρέος.

    Τώρα ότι για να αρθούν τα μέτρα δεν θα φτάνει μια κυβερνητική απόφαση αλλά θα χρειαστεί να ψηφιστεί άλλος νόμος, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια στον απλοϊκό κόσμο του Αλέξη Τσίπρα.

    Στον οποίο κόσμο η διακριτικότητα στο πολιτικό φλερτ είναι αντίστοιχη με υδραυλικού σε ταινία του Γκουσγκούνη.

    Το να λέει ο Τσίπρας «ο Σόιμπλε είναι σεβαστός» και «η Μέρκελ ανοιχτόμυαλη και υπεύθυνη» για να τους καλοπιάσει, είναι σαν τους υδραυλικούς στις ταινίες του Γκουσγκούνη που έχουν το μανάρα μου – με τις όποιες παραλλαγές στα φωνήεντα – σαν μεγαλύτερο κομπλιμάν. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να είναι καλός για να κοροϊδέψει τον Αλαβάνο ή τον Κουβέλη, αλλά για να ψήσει τον Σόιμπλε και την Μέρκελ είναι λίγος. Το δοκίμασε ο Βαρουφάκης το ’15 όταν είχε πει τον Σόιμπλε «πνευματική δύναμη πίσω από το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής και της Νομισματικής Ενωσης» και όταν ο Σόιμπλε το επέστρεψε αποκαλώντας τον «ανόητα αφελή», ο Βαρουφάκης με πληγωμένο εγωισμό αγωνιζόταν να πάρει το αίμα του πίσω αποκαλώντας τον «ανίκανο ανθρωπάκο και αστοιχείωτο στα οικονομικά».

    Η εκτίμηση που έχει στην κρίση των ακροατών του είναι τηλεπωλητή κοσμημάτων. Από αυτούς που λένε «το σετ με το κολιέ και τα σκουλαρίκια, από πλατίνα που βλέπετε, στοιχίζει τρεις χιλιάδες ευρώ. Θα το ξεκινήσω με 20 ευρώ. Και δώρο ένα μαχαίρι για να καθαρίζετε πατάτες».

    Λίγο καλύτεροι από έναν πρωθυπουργό που λέει ότι επειδή το ΔΝΤ εκτίμησε ότι το πλεόνασμα θα ήταν 0,1% και ο ίδιος το έφερε στο 4,2%, στη συμφωνία τα μέτρα θα είναι 42 φορές λιγότερα από αυτά που ζητούσε το ΔΝΤ. Σε αυτή τη λογική το ΔΝΤ ζητούσε για το 2019-2020 151,2 δισ. από αφορολόγητο και συντάξεις. Ο Τσίπρας όμως με το πλεόνασμά του το έριξε στα 3,6 δισ. Με τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους να χάνουν ένα μηνιάτικο το χρόνο, αντί για τα 42 που θα είχαν χάσει.

    Από συνέπεια είναι υπεραστικό λεωφορείο στο Μαρόκο.

    Ο άνθρωπος που τον Μάρτιο του 2015 έλεγε «Εμείς, η αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε περήφανοι για άλλα πλεονάσματα. Για το πλεόνασμά μας σε αγώνες. Για το πλεόνασμά μας σε αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την υπόθεση του λαού. Για το πλεόνασμά μας σε αλήθειες. Για το πλεόνασμά μας στις μάχες κατά των μνημονίων και όσων ανέλαβαν να τα επιβάλουν στη χώρα μας, ντόπιους και ξένους» τώρα λέει «Δεν είναι άπιαστο όνειρο το πλεόνασμα 3,5%». Αφήνοντας το όνειρο να υπάρχει. Ότι η Ελλάδα με την αριστερά στην εξουσία, σαν κανάρι σε τραγούδι του Χρηστάκη θα πετάει από πλεόνασμα σε πλεόνασμα. Και μια μέρα δίπλα στη σήραγγα Καπετάν Νικήτα θα υπάρχει και η σήραγγα Πλεόνασμα.

    Και από σχέση με την αλήθεια σε μόνιμη διάσταση.

    Ζητάει από τον συνταξιούχο, που έχει χάσει 60% από τη σύνταξή του, να παρηγορηθεί από το επίδομα από το πρώτο του παιδί και από τους παιδικούς σταθμούς που θα γίνουν σε όλη την χώρα. Ζητάει από τον οδηγό, που στην επιστροφή του Πάσχα έμεινε κολλημένος στους βιαστικά παραδομένους δρόμους, να σκεφτεί ότι μπορεί έκανε λάθος αφού ο πρωθυπουργός δεν διέκρινε τέτοιο φαινόμενο όταν βγήκε έξω. Άλλο βέβαια ότι έκανε Πάσχα στην Κέρκυρα.

    Το μόνο που δεν ζητάει πια με αυτά που λέει είναι στήριξη, υπομονή ή ανοχή. Ζητάει εθελούσια λοβοτομή. Έχοντας οδηγήσει την χώρα στο χάος, μπορεί να ελπίζει μόνο στην συγγνώμη.

  16. Ο/Η bandog λέει:

    μητσε , στην μπαλα μπορει συχνα να ψιλοδιαφωνουμε αλλα οταν τα χωνεις στον συριζα και τον πινοκιο πρωθυπουργο εισαι απολαυση.

    μιλαμε για τον πρωθυπουργο που πηγε να εγκαινιασει καινουριο αυτοκινητοδρομο …με ελικοπτερο.

    ουτε το συμβολισμο των πραγματων δεν μπορει να αντιληφθει ο ανθρωπος που μπορει να ντουμπλαρει ταυτοχρονα σε ταινια τον ηλιθιο και τον πανηλιθιο μαζι…

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι διαφωνιες εκ μπαλλας καλες ειναι. Επειδη ειμαστε? (εγω τουλαχιστον) και πιο μεγαλα παιδια εχουμε και τις στερεες αποψεις μας. Εσυ τους φριτς εγω τους Λατινους, πασο. Η αληθεια αλλωστε παντα ειναι καπου στη μεση αν και στη μπαλλα δε το δεχωμαι και πολυ: αν η Αργεντινη π.χ ειχε τη ‘πειθαρχια’ αγωνιστικα της γερμανιας θα εκανε να δει ΠΚ αλλη χωρα 200 χρονια.
    Τωρα για τον αλλον απλα δεν υπαρχουν λογια και οχι απο μενα που ειμαι ‘φιλελες’ αλλα απο τη κοινη λογικη. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ειναι οι ανθρωποι και ειναι λογικο με την ιδεολογια που εχουν. Δε γινεται να υποστηριζεις κατι που εχει αποτυχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εδω και 100 χρονια ειναι τοσο απλο. Ακομη πιο σουργελα ειναι αυτοι που τους ψηφισαν η τους υποστηριξαν- ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ που τωρα εχουν πιει το αμιλητο και εχουν εξαφανιστει στη καλυτερη, η οταν βγαινουν απο τα λαγουμια τους πανε στη λογικη οτι ολοι ιδιοι ειναι για να καλυψουν τις μαλακιες που μας ελεγαν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΝΕΣ. Οπως π.χ οτι ο ΕΝΦΙΑ ηταν λεει ο φορος του γκαβου Σαμαρα που ο ανοιχτοματης Αλιεξης ΕΠΡΕΠΕ λεει να τον εισπραξει. Η οτι θα ανεβει η κατω πλατεια στη πανω πλατεια και θα μας σωσει..
    Βεβαια αν η επιτυχια σου ειναι να εχεις τελειωσει? ενα γενικο λυκειο η κριση σου μεχρι εκει φτανει.
    Μη τα ξαναλεμε. Απο τεμπεληδες περιμενεις ακριβως αυτο.