Το παιντι μιλησε (εις ονομα του πατρος)

τομαρι

 

Το παιντι μιλησε (εις ονομα του πατρος)

Και τι ειπε?

-«Επειδή είναι δικό μου κομμάτι αυτό, αν κάτσουμε μία μέρα να σας αναλύσω τι απαιτήσεις υπάρχουν θα παραξενευτείτε.

Δηλαδη τι απαιτησεις υπαρχουν ωρε ΒΑΖΕΛΕ? Να παλεψωμεν για την κατακτησην του πρωταθληματος ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ η μηπως να δουμε αλλαγη τριτης πασας? Γιατι μεχρι στιγμης στη δευτερη ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ.

Όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα είναι καλύτερα για σας, καθώς πέφτουν και τα κασέ…

«Ξέρετε τι γίνεται; Επειδή υπάρχει ένα μεγάλο όνομα από πίσω, του κ. Μελισσανίδη, δεν πέφτουν τα κασέ! Για αυτό λέω ότι χρειάζεται υπομονή! Και εμείς θέλουμε να δούμε την ομάδα εκεί που πρέπει και εμείς ονειρευόμαστε κάποια πράγματα, αλλά όλα αυτά θέλουν χρόνο. Το θέμα είναι να κάνουμε περισσότερα σωστά από λάθη. Γιατί λάθη θα κάνουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό είναι το σημαντικό».

Τι μας λε ωρε ΒΑΖΕΛΕ? Δηλαδη αμα αυριο ο Μελλισανιδης παρει ενα περιπτερο θα αγοραζει τις γκοφρετες οσο τα super market επειδη εχει το ονομα? Για να καταλαβω δηλαδη χτυπας παικτες για την Γ εθνικη αλλα επειδη ειναι το ονομα σου ανεβαζουν την τιμη? Με το ονομα του ιδιοκτητη αγοραζεις ροστερ η με το που θα ερθει ο παικτης? Αμα παει ο  Μελλισανιδης και αγορασει ενα διαμερισμα στη κατω τραχανοπλαγια θα το πληρωσει σε τιμες Εκαλης επειδη εχει το ονομα? Τι μας ρε ωρε ΒΑΖΕΛΕ?

– Ψάχνουμε παίκτες ενδεκάδας;

«Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι παίρνεις κάποιους παίκτες έτοιμους που δεν βγαίνουν και παίρνεις κάποιους άλλους που σου βγαίνουν λίρα εκατό. Σκεφτόμαστε και για το παρόν και για το μέλλον».

Ελα σοβαρα? ΠΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ωρε ΒΑΖΕΛΕ? Το λιγοτερο απο χρονο που το ‘παιζεις’ μανατζερ στο γραφειο του συναιτερου σου? Και η ‘εμπειρια ‘ σου ειπε αυτο? Τι μας λες σοβαρα? Υπαρχουν παικτες που δε βγαινουν και παικτες που βγαινουν? Ελα τωρα…… απιστευτο…

Μαθαμε επισης απο τα ‘εγκυρα  ρεπορταζ’ οτι το scouting λεει εχει βρει 2: τον παντελως αγνωστο Κυργιακο –ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΖΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- και τον επισης αγνωστο Καλα. Τρελλο scouting λεμε. Κοντευει να ξεπερασει και το scouting του Arnar που ειχε βρει εκεινο τον αγνωστο χοντρο που τα ειχε ολα: μεταπωλητικη αξια,  φθηνος, με μελλον και με 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΚΟΛ στα τελευταια 2 χρονια του.

Μιλαμε για ψαξιμο τωρα οχι αστεια.

– Σε ποια άλλη θέση θα κοιτάζαμε να ενισχυθούμε;

«Πιο πολύ στις θέσεις που είπαμε. Αν υπάρξει κάτι καλό και οι όροι είναι καλοί για εμάς, θα το κοιτάξουμε. Αλλά πάντα με δεδομένο τη λογική. Γιατί δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχω δει λογική».

2 ΜΗΝΕΣ του πηρε του ΒΑΖΕΛΟΥ να δει οτι θελουμε στοπερ και χαφ.. Στα πλαισια της λογικης παντα που απο οτι βλεπουμε ειναι 30-50αρια συμβολαια μονοετη.

Η ΧΤΙΖΟΥΜΕ ομαδα η οχι. Συνεχισε ο ΒΑΖΕΛΟΣ ομως:

– Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει καμία;

«Το βλέπω λίγο δύσκολο. Από την άλλη όμως, από τη θεωρεία στην πράξη υπάρχει απόσταση…».

Αν δε γινει καμμια δεν θα γινει. Αν γινει ομως θα γινει. ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ οχι μαλακιες..

Μετα απο αυτα τα πρωτοποριακα που μαθαμε σημερα απο το ΒΑΖΕΛΟ αναθεωρουμε ολη τη στρατηγικη της ομαδος.

Οι παικτες η βγαινουν η δε βγαινουν. Μπορει να γινει μια μπορει δυο μπορει πεντε. Μπορει και καμμια. Από τη θεωρεία στην πράξη υπάρχει απόσταση. Απο τη ΒΛΑΚΕΙΑ στη ΛΟΓΙΚΗ επισης.

ΥΓ ΒΑΖΕΛΕ σου χρωσταει ΕΣΕΝΑ λεφτα η ΠΑΕ ΑΕΚ ναι η οχι? Ρωταω γιατι ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ χρωσταει. Και μου κανει εντυπωση ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΑΔΙΚΟΥ σε πληρωσε στην ωρα σου κανονικα..

ΥΓ2 Τον φαγαμε το Μπορμποκη που εβγαλε το προγραμμα. Ριξη χιαστων – παμε και για αλλο μπακ. ΗΔΗ δωθηκε εντολη στο Βαιο να ανεβει στο βουνο να ξεκινησει τρεξιμο (μετα μουσικης)

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Το παιντι μιλησε (εις ονομα του πατρος)

  1. Ο/Η K.K. λέει:

    respect…..

  2. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Τι έγινε ρε στιβεν; Επειδη μιλησες με τον σουγκαρ τώρα ξεκωλιαζετε τους υπόλοιπους. Τα σαμαρια ρε; Τόσο μάγκες είσαστε; Σε λιγο θα γράφετε πρόεδρε πάρε τα όλα πάνω σου

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προς Ανωνυμο

    -Δεν ειμαι ο steven δεν ξερω με ποιον ‘μιλησε’ ποτε ‘μιλησε’ τι ‘μιλησε’ ΑΝ ‘μιλησε’ και μου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορο
    – Γραμμη δεν παιρνει εδω μεσα κανεις απο κανενα. Προσωπικα εχω να δω τον steven πανω απο 3-4 μηνες. Μολις δω οτι υπαρχει περιπτωση να παρω γραμμη εγω προσωπικα εφυγα οπως ηρθα.
    -Που σε πειραξε και που ειναι λαθος το σχολιο? Μηπως στα 250αρια συμβολαια που εχουν ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ?

    Και για να μη χαλιεσαι: Ο τιτλος ειναι εις ονομα του πατρος. Για τον ΤΣΑΜΠΕ αναμορφωτη και τις επιλογες του μιλαμε. Δεν φταει ο ΒΑΖΕΛΟΣ που ειναι αυτος που ειναι. Αυτος που τον εχει βαλει εκει ειναι υπευθυνος. Ο ΒΑΖΕΛΟΣ οτι του λενε εναντι αμοΙβης κανει. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ…ΣΤΑ …ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

  4. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Να βάλει τον γκρεταρσον με τον κιντη να φέρουν παικταραδες.

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Mια μας λες προπονητη τον Αναστο που ειναι γαυρος και την αλλη λες τον ετσι Βαζελο, και του χρονου με ηχεια χαχαχαχαχα

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προφανώς εννοεί ότι ο μεν Αναστόπουλος θα αυτοσυστηνόταν με γνωστό παρελθόν, ενώ ο Λυμπερόπουλος παριστάνει τον ΑΕΚτζή ενώ είναι κατά βάση “βάζελος”.
    (προσωπικά, ο συγκεκριμένος και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος, μου έιναι αντιπαθής.Γιατί σιχαίνομαι, τους παίκτες που παίζουν με τον κώλο γυρισμένο. Αυτό όμως, ο τρόπος παιχνιδιού του δηλαδή, μας λέει κάτι και για τον χαρακτήρα του; Ασφαλώς. Γιατί είναι ο τύπος που λέει “και παπάς και ζευγάς”. Πάει με όλα. Σαν την Amstel.Βολεψάκιας.)

    Βέβαια αυτά τα “σημαιάκια” δεν τα καταλαβαίνω.
    Αφού και οι “σημαίες” των ομάδων, έγιναν τέτοιες εν αγνοία τους.
    Ας είναι καλά ο κόσμος που συνεχώς αποζητά “θεούς”,”σωτήρες” και “ινδάλματα”.
    Ο Μανωλάς (“πατέρας μου ο Βαρδινογιάννης”) ακόμα και τώρα καταριέται την ώρα και την στιγμή που παρέμεινε στην ΑΕΚ.
    Ο Κούδας, από τύχη και από κάποιες συγκυρίες δεν πήγε στην ομάδα που ΗΘΕΛΕ,στον Ολυμπιακό και σήμερα του έχουν προτομή όξω απ’την Τούμπα σαν “πιστού ΠΑΟΚτζή”.
    Και πάμπολλοι άλλοι.

    Φυσικά, έιναι δύσκολο να δεχθεί ένας οπαδός, κάποιον “αλλόθρησκο” να υπηρετήσει την ομαδα του-από οποιοδήποτε πόστο. Λογικό αυτό.
    Να ρωτήσω όμως κάτι: Αν αντί για τους “ΑΕΚάρες” που μας κατέστρεψαν και είναι γνωστοί σε όλους, στην θέση τους βρίσκονταν “γαύροι” και “βάζελοι”, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ;

  7. Ο/Η netrino λέει:

    Kοιτα βασικα παιζουν ρολο οι ικανοτητες του καθενος ασχετα απο τι ομαδα υποστηριζει. Ο Δελλας ας πουμε ακουγοταν πως ως ποδοσφαιριστης ηταν σαν προπονητης μεσα στο γηπεδο, δεν βρισκω που ειναι το κακο να του δοθει μια ευκαιρια να αποδειξει αν κανει η δεν κανει στην Γαμα Εθνικη.
    Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη απλα δεν θεωρω το ποστο του τεχνικου διευθυντη απαραιτητο, οι Αγγλοι δηλαδη που δεν εχουν τι εχουν παθει?