Προγνωστικά Champions League, Τετάρτη 18/09

Έφτασε λοιπόν η ώρα. Να δουμε αν θα είμαστε τόσο τυχεροί οπως εχθές. Οπως έγραψα σε σχολιο μου, η σημερινή ημέρα με δυσκολεύει. Πιστεύω πως θα σκάσουν πολλά παιχνίδια, αλλά από την άλλη μόνο τρελλός μπορεί να τα βρει. Βεβαια, οπως λεει και η διαφήμιση, “αν σου κάτσει…”

Τέλος πάντων, αρχίζουμε:

1. Chelsea Βασιλεία: η chelsea δεν ειναι η ομάδα που ξέραμε. Δεν παύει ομως μπροστά στην Βασιλεία να ειναι χιλιόμετρα μπροστά. Με το handicap (+2) το παιχνιδάκι ειναι Χ. (2-0 ή 3-1 το βλέπω)

2. Σαλκε – Στεάουα: 1 Χ 2. Εν ολίγοις: Δεν το αγγίζω

3. Μαρσειγ – Αρσεναλ: Χ-νάρι το βλέπω, αλλά δεν θα εκπλαγώ αν κερδίσει η Μαρσειγ.

4. Ναπολι – Ντορντμουντ: 1 (κανένα σχόλιο – ξερό)

5. Austria Βιέννης – Πόρτο: 1 Χ 2. Εν ολίγοις δεν το αγγίζω

6. Athelico – Zenit: 2

7. Milan – Celtic: X (με περισσότερο 2-πλο μέσα παρά 1)

8. Barcelona – Ajax: θα με πείτε τρελλό, αλλά έχω μια άποψη πως αυτό το παιχνίδι θα σπάσει….Ο Ajax φέτος θα φτάσει στους 4. Σημειώστε την ημέρα που σας το λέω. Πιο πιθανό θα έριχνα το Χ-ναρι και να ειναι όλοι ευχαριστημένοι.

Καλά αποτελέσματα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to Προγνωστικά Champions League, Τετάρτη 18/09

  1. Ο/Η A friend λέει:

    It is forbitten to give predictions without prior authrization from OPAP.
    Ask your friend Mr. Kintis!!!!

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    @ A friend: Πρώτον, οι δυό τους δεν γνωρίζονται. Δεύτερον, θα γράφουμε ό,τι γουστάρουμε κι όπως το γουστάρουμε. Τρίτον, μην ακους τίποτα. Το ποδόσφαιρο σε κάνει πουτάνα.

  3. Ο/Η Αξιώματα Παράγκας λέει:

    @A Friend: i do not speak english very well. Do you speak the Greek?

  4. Ο/Η Αξιώματα Παράγκας λέει:

    @ A Friend: Και άλλωστε, ο ΟΠΑΠ δικός μας ειναι πλέον.:) Ο Τίγρης μας αφήνει να γράφουμε ό,τι θέλουμε. Αντε κάνε μας την χάρη από δω μέσα. Αντί να πάρω τηλέφωνο και να συζητήσω τι βλέπω για απόψε, το έγραψα εδώ.
    Ωχου, με τι ασχολείται ο κόσμος; Αν θες εσύ μην τα παίξεις. Αν τα παίξεις και κερδίσεις μην μου δώσεις ποσοστά. Αν τα παίξεις και πας κουβά, δικό σου πρόβλημα.

    Όσον αφορά τώρα το νομικό ζήτημα της υπόθεσης (ας απαντήσουμε σοβαρά στον φίλο μας), δεν έχω βάλει ούτε αποδόσεις, ούτε αναφέρω το κουπόνι του ΟΠΑΠ, ούτε είναι ελληνικές ομάδες. Η betawin και η bet365 με αφήνουνε. Από εκεί κοιτάω εγώ τα παιχνίδια.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    kouvas leme.. thelete kai stoixima.

  6. Ο/Η Τουρμπινης Μηχαλης λέει:

    Φιλε παραγκα Τριτη οικονομησα 1755 ευρο, χτες εχασα 250 αρα ειμαι θετικος.

    Την επομενη φορα που θα δωσεις προγνωστικα να μας δωσεις μονο τα σιγουρα. Εγω θα σε ακολουθησω μεχρι τελους. Το budget μου για C.L ειναι1.500 ευρο. Για να δουμε τι θα γινει!!

    Αν μπορεις να δινεις προγνωστικα και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ θα βοηθουσε. Δενπαιζω πολλα αλλα κανα 1000ρικο πιστευω οτι θα το βγαλω.

  7. Ο/Η Αξιώματα Παράγκας λέει:

    Φιλε Μιχαλη. Λυπαμαι που εχασες χθες. Αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια που ειπα πως δεν ακουμπαω, η chelsea ειχα γραψει πως δεν ειναι η ομαδα που ξεραμε. Δεν περιμενα ομως οτι θα σπασει τοσο. Για Χ το εβλεπα.
    Η Μιλαν μεχρι το 80 ειμασταν μια χαρα, αλλα με ενα αυτογκολ της ανοιξε. Η Ναπολι που ηταν το μονο ξερο στανταρακι περασε ευκολα.

    Παρ ολα αυτα… Στην μπαλα δεν υπαρχουν στανταρακια. Αν τα ηξερα ή επεφτα μεσα θα ημουνα εκατομυριουχος. Σε ευχαριστω που θα παρακολουθεις την στηλη. Ισως να εφαρμοσουμε μια συζητηση τις Δευτερες πριν τους αγωνες, ωστε να ανταλλαζουμε αποψεις.

    Τωρα, για την Λιγδα, συγνωμη αλλα δεν θα ασχοληθω. Το μονο στανταρακι που μακροπροθεσμα θα σου σωσει κερδη ειναι η τριαδα: να κερδιζει ο Ολυμπιακος, Να κερδισει η ισοπαλια ο ΠΑΟΚ, και να χανει η ισοπαλια ο Βαζελος. Αυτη ειναι η εκτιμηση μου. Πιστευω πως ο βαζελος θα πεσει φετος κατηγορια, ή θα φτασει κοντα στο να πεσει. Και δεν το γραφω οπαδικα.

    Επισης, ακολουθησε θετικα τον Πλατανια στην εδρα του.

    Αυτα.

  8. Ο/Η Αξιώματα Παράγκας λέει:

    @Ανώνυμος: γιατί ρε φίλε; μέχρι το 80 καλά πήγαινα. Μην σου πω για το ημίχρονο. Απλά δεν έληξαν τα παιχνίδια νωρίτερα. Να βρέξει λίγο παραπάνω. Ένα χιονάκι, κάτι.
    Κατά τ άλλα, διακρίνω μια ειρωνία: …θέλετε ΚΑΙ στοίχημα. Τι άλλο θέλουμε και κάνουμε δηλαδή που δεν το κάνουμε καλά; Αν θες απαντάς, αλλά βάλε το ονοματάκι σου. Εχει καταντήσει η Ελλάδα το 1/3 να λέγονται Πρόεδροι, το αλλο 1/3 “μαλάκας” και το τελευταίο “Ανώνυμος”. Κρίμα δεν είναι. Να σε λέω τουλάχιστον ένα από τα δυο πρώτα που μου ακούγονται καλύτερα;
    Ν.Ι.Κ.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποιος παει κοντρα στη Μιλαν παει κουβα!!! και τρωει το κεφαλι του..
    Πλακα κανω βεβαια, η ομαδα ειναι το μαυρο της το χαλι. Αλλα και το κοντρα στοιχημα με τη Σελτικ ειναι τζογος, ειδικα μεσα. Εξω κανα χηναρι μπορει αλλα μεσα ε τι διαολο, μονο τη φανελα να βαλεις το πηρες το ματς.
    Χτες βεβαια ελειπαν μπολικοι αλλα γενικα και να επαιζαν η ομαδα ειναι χαλια..
    Οταν αυτος ο γραφικος στο παγκο δηλωνει οτι παμε για τη δευτερη θεση στον ομιλο τι περιμενεις?? Φυσικα και παμε- αλλα δεν βγαινεις να το πεις!!!
    ΜΙΛΑΝ εισαι ρε μαλακα με 7 κιουπια, οι αλλοι σε κοιτανε με τα κυαλια κανονικα..
    σοβαρεψου!!

  10. Ο/Η Τουρμπινης Μηχαλης λέει:

    Κύριε Παράγκα απο προγνωστικά τι κάνεις? Πότε θα τα δώσεις?