ΓΕΝΕΙΑ

Ωραίο πράμα το γέλιο. Και τέτοιο έριξα άφθονο σήμερα με τα δημοσιογραφάκια που τρέχουν και δεν φτάνουν. Πλακωθήκανε σε σχόλια μέχρι και στο twitter της Δούρου. Πουλήσανε κοινώς Αεκοφροσύνη.
Να μην βλογήσουμε τα γένεια μας όμως; Εδώ μέσα γράφαμε ( ΟΧΙ ΕΓΩ ) τα ” Ντούρου, Ντούρου “, τους ” Σβάρνες ” και τα ” χρήματα υπάρχουν για να πληρωθούν τα Αφμ ” αμέσως μετά την πληροφόρηση για το τέλος της εκκαθάρισης ; Φυσικά εδώ μέσα. Επαγγελματίες είμαστε, δεν είμαστε αρπακολλατζήδες. Και τα γράφαμε πέντε μέρες πριν.
Τώρα τι γίνεται; Ό,τι γίνεται στην τράπεζα Πειραιώς με τα λεφτά που πέφτουν σαν βροχή από τους Αεκτζήδες που μάλλον είναι οι πρώτοι που βλέπουν την ανάπτυξη του Θεοχάρη, που για πλάκα θέλει 1,5 μύριο ενώ στη σέντρα η οφειλή έχει υπολογιστεί αλλιώς.
Προτείνω κι άλλον τραπεζικό λογαριασμό. Υπέρ χαρτοσήμου να λέγεται και να δουλεύει παράλληλα με τον υπέρ ΑΜΚ και τον άλλον υπέρ των μελλοντικών διαρκείας.
Ελπίζω τα φυσικά πρόσωπα που θα εξακολουθούν να διώκονται, να έχουν αγοράσει πετσέτες για να κάνουν πρώτα σάουνα στο ναό, την κορδέλα του οποίου θα την κόψει η Ρένα. Ε ρε γέλιο.
Υγ. Το έγκριτο σέντρα μιλάει για παντελή έλλειψη τραπεζικού δανεισμού. Έτσι είναι. Άμα υπάρχουν λεφτά, τα 25 μύρια που θα δανειστεί ο μεγιστάνας, δεν θεωρούνται και σοβαρό ποσό.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΓΕΝΕΙΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ποιος θα καταβάλει τα χρήματα για το χαρτόσημο, που προβλέπεται για την εκχώρηση του χρέους; Σύμφωνα με τη νομοθεσία θα πρέπει να πληρώσει αυτός που δίνει τα λεφτά στο Δημόσιο που είναι 3% επί του ποσού και 20% υπέρ του ΟΓΑ επί του ποσού του χαρτοσήμου.
    Hτοι 3,6% στο ποσο που ο χαρουλειν διεκδικει-αρα εκχωρει στο δημοσιο.
    Ποσα ειναι αυτα? Ενας απλος πολλαπλασιασμος τα βγαζει.

    Αξιζει να δωθουν? ΦΥΣΙΚΑ και αξιζει και θα δωθουν. Ειδικα αν γινει και ο αναλογος ‘συμψηφισμος’ με τις 2 δοσεις του 44 που εκκρεμουν (γυρω στα 2,5εκκ) και περασουν και αυτα στα του Μακη. Που κατι μου λεει οτι θα γινει.

    Γιατι και 80 να ειναι (που λεει ο χαρουλειν) με 3,6% ειναι μεν το ιδιο (2,88 εκκ) αλλα παυει το 44 και σταματαμε να ψαχνουμε τις χρησεις απο το 1990 και μετα ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ τους μεσα. Ποιοι τα ειχαν απο το 1990 και επειτα? Ευκολο να το δεις και να το βρεις.
    Ας κοιταξουμε μονο ποιοι ετρεξαν πρωτοι στη παρουσιαση του ναου και ποιοι ευχαριστως – ενω ηταν εξαφανισμενοι ακομη και για υποχρεωσεις λιγων χιλιαδων- εμφανιστηκαν προθυμοτατοι να συμμετεχουν στο ‘ονειρο’ της ΑΕΚ..

    Φυσικα και ο μπροσταρης δε βλεπω να δινει μια- as usual- αλλα αι μαλακιαι πληρωνωνται. Φθηνα βεβεαια σε σχεση με αυτα που κομονησαμε τοσα χρονια, αλλα κανα ψιλο πρεπει να δωσουμε.
    Θα θυμησω μονο τη χρονια που ο ιδιος ο Σταυρακας (τη πρωτη) ειπε μονος του για εσοδα 14εκκ και που μετεπειτα αποδειχτηκε οτι ειχε αφησει απληρωτο μεχρι και το νερο στα καζανακια και τους εκοψαν μεχρι και το ιντερνετ στα γραφεια του resort..

    Με λιγα λογια μαζευωνται οι γνωστοι και δινουν 2,88 και καθαριζουν η αρχιζουμε και σκαλιζουμε.

    Kαι αμα αρχιζεις να σκαλιζεις τα ΣΚΑΤΑ τοτε βγαινει μεγαλη μποχα. Καλα ειναι ετσι που τα αφησαμε να ξεραθουν 4-5 χρονια…

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπρε καλά λέει ο συντάκτης. 3 λογαριασμοί και λίγοι είναι.