ΡΕΝΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΡΟΥ

δουρου
Είναι γνωστή-τουλάχιστον στους “παλιούς” επισκέτες εδώ- η αγάπη και η υποκειμενικότητα με την οποία τυλίγουμε την Ρένα Δούρου. Την “Ρένα ΜΑΣ” όπως λέμε χαρακτηριστικά.
Για την οποίαν πριν προκάμει να γράψει το πόσο την συμπαθεί ο Steven, ήρθε εκέινη η εκπομπή ο πρωινή του Παπαδάκη με το περίφημο χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα,παρουσία και της Ρένας η οποία ατάραχη,’όταν της έριξε ένα ποτήρι νερό το Ορκ του Μιχαλολιάκου,γέλασε Σαρδόνια.

Ατάραχη, έβλεπε τα όρια της αναγνωρισιμότητας να σπάνε, τη σκάλα της ιεραρχίας του ροζ πασοκ,του Σύριζα δηλαδή που συμμετέχει να ανοίγεται,να συνοδεύει τον Alexis στις γυροβολιές του εντός και εκτός Ελλάδας και φυσικά-τέλος-τέλος- να δια-βλέπει πολύ πιο ψηλά από την θέση της βουλευτίνας που κατέχει, η της Περιφεριάρχου που προσδοκά,ακόμα και αυτήν την πρωθυπουργική καρέκλα φυσιολογικά-ίσως-να ορέγεται.

Ενα κάρο καραγκιόζιδες και μετριότητες έχουν καθήσει απάνω κει. Γιατί να μη κάτσει και η Δούρου, που και 5 γράμματα τα ξέρει,και νέος και ζωντανός άνθρωπος είναι και το Αγιο Ορος επισκέπτεται,δεσμευόμενη ότι “τίποτα δεν θα αλλάξει στο status quo ανάμεσα στο κράτος και την Εκκλησία”.
Οπως ο Αντρέας δηλαδή που εκλεγόταν απανωτά λέγοντας “έξω οι βάσεις”. Οι βάσεις έμεναν,αλλά άμα αποζημειώνεις τους ψηφοφόρους σου με ρουσφέτια και δανεικά, δεν δίνουν και μεγάλη σημασία στις κωλοβάσεις. Αλλωστε οι Αμερικανοί είναι εδώ πριν από εμας. Πάππου προς πάππου. Τώρα θα τους διώξουμε; Και ποιος θα μας ταίζει; Θα πρέπει να δουλέψουμε; Θα αστιεύεσαι ασφαλώς.

Είπαμε, ότι το “Σφυριζα-ΕΚΜ” είναι νεοπασοκ και όχι κάποιο όχημα φερμένο από την απαρχη της Αριστεράς,ώστε να εχει αντιθέσεις με αστυνομίες, στρατούς εκκλησίες και όλα αυτα τα τραγελαφικά εμπόδια που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΘΕΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΊ Ο “ΚΙΝΔΥΝΟΣ” ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΕΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣ ΤΟ 8%, ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ Χ-ΡΗΜΑΣΙ. Τα κατάφεραν η αλήθεια είναι,μια χαρά.(σημ:  που,σε ποιον και πως  έδωσαν τον 902,την δημόσια  περιουσία  που τους είχε παρεχωρηθεί δηλαδή, δεν μας έχουν πει ακόμα.Μάλλον μας αφήνουν να φανταζόμαστε.Α ρε παραπέταμα που σας χρειαζεται.)

Η Ρένα λοιπόν με τον πέριεργο σεξισμό που κουβαλά,είναι έτοιμη να καταπιεί τις αποστάσεις και τους χρόνους και να κόψει το νήμα πριν από κάποιους άλλους μαλθακούς,ξενέρωτους,άνοστους και αναχρονιστικούς τύπους.

Η Ρένα με το μισάνοιχτο πουκάμισο, η οποία σε καλεί να μη κοιτάς εκει αλλά να προσέχεις αυτά που λέει.
Το σύνδρομο της δασκάλας και του μαθητή. Η οποία με σταυρωμένα τα πόδια κάτω απ΄την έδρα, τα κουνά νωχελικά, αλλά παρ’όλα αυτά ζητά από τους μαθητές να την κοιτάνε στο στόμα καθώς απαγγέλει Παλαμά.
Δεν μιλάμε για κάποια Ράπτη ή Καιλή, όπου αυτό που υπάρχει είναι μόνο αυτό που βλέπεις και τίποτα άλλο παραπέρα.
Εδώ μιλάμε για κάτι “παραπέρα”. Δεν πρόκειται  ασφαλώς για ομορφιά “επί τι εμφανίσει”, αλλά για γοητεία επί  τι ανακαλύψει”.

Η οποία Ρένα,αν καταφέρει να περάσει τον Σγουρό,σε 20 μήνες από τώρα θα κόβει την κορδέλα της “Αγια-Σοφιάς” (όπως λέει και ο Steven). Αυτό θα είναι και μια δικάιωσή μας.

Η οποία Ρένα,με το ψαλιδι στο χέρι  θα κάνει λόγο για ένα έργο “πνοής,ανάπτυξης και πολιτισμού, που με περισσή περιφάνεια παραδίδεται στους κατοίκους της περιοχης αλλά και όλοκληρης της Αθήνας,αλλά και της Ελλάδος,έργο για το οποίο η Περιφέρεια είναι υπερήφανη που έβαλε ένα μικρό λιθαράκι,βάρους 20 εκατομμυρίων” κλπ-κλπ… αυτά που λέγονται τέλος πάντων σε αυτές τις περιπτώσεις όπου άπαντες θέλουν να αποκομίσουν όφελος.

Και θα φωτογραφηθεί χαμογελαστή,δίπλα στον-κατά τα σημερινά λεγόμενά της-“εκφραστή της εργολαβικής μοναχοφαγίας και των στυγνών μονοπωλίων”,τον “τίγρη”.
Η πολιτική είναι ένα θέατρο που πρέπει να παιχτεί.Με κάποιους όρους. Τίποτα άλλο. Οποιος βλέπει “δον Κιχώτες” και “Ιαβέριδες”, καλύτερα να κάνει ένα κρύο ντουζάκι.

Το πουλέν της ιστοσελίδας μας. Αν για κάποιο λόγο ασχολούμαστε με την πολιτική χωρίς να βρίζουμε και να γαμοσταυρίζουμε, αιτία είναι η Ρένα.
Αν αξίζει για λίγο να κοιτάξεις προς τον αδιάφορο,άχαρο και άσχημο χώρο της πολιτικής αρένας,αξίζει γιατί η Ρένα συμμετέχει κάπου εκεί.

Αν ένα πάνελ είνα ικανό πλέον να μη σε κάνει να νυστάξεις, είναι γιατί το Ρενάκι είναι κει και καθώς μιλά έντόνως, χτυπά το χέρι στο τραπέζι αιτούμενη χρόνου,προσοχής και σεβασμού.
Επιμελημένα ατημέλητη “αριστερή” και προσεγμένα ενδεδυμένη τα ανάλφρα ρούχα της Δύσης,σαν άλλη Καρυάτιδα,προτάσσει ελαφρά το γόνατο.

Να είναι ο  γναθισμός της;  Η πέριεργη μύτη;
Το αυστηρό βλέμα, που όμως υποκρύπτει τρυφερές υποσχέσεις,άδηλες;
Η το ότι συναναστρέφεται -αναγκαστικά, λόγω δουλειάς- με ανέραστους και αγάμητους,με νερόβραστους και νεροκολοκύθες θεσηθήρες και έτσι μοιάζει στα μάτια μας σαν νεράιδα του πρώην παραπετάσματος που πέταξε το αμπέχωνο,φόρεσε πουκάμισο και φουλάρι και σε καλεί για μια “συστράτευση” στη σοφίτα,δίπλα στους αραχνιασμένους τόμους του Λένιν του Εγκελς και του Κροπότκιν;

Οι λέξεις στριφογυρίζουν γύρω απ’τα δόντια της αναμένοντας να περάσουν απ΄τα χείλη και να δικαιωθούν στον αέρα,πεθαίνοντας στα, δυστυχώς, βαρύκοα και γεμάτα τρίχες αυτιά των συνδαιτυμόνων της, που αδυνατούν να πιάσουν την συχνότητα αυτού του όντος, που γαλουχήθηκε με τον Μαρξ, κάτόπιν εκπαιδεύτηκε στην Γαλλία και την Αγγλία και νοιώθει έτοιμη, όταν και αν της δωθεί το “Ο.Κ”, να θέσει σε εφαρμογή τα ‘οποια-σχέδια των επικυρίαρχων μας Αμερικανών,με έναν περίεργα ερωτικό,σχεδόν αρρωστημένα καπιταλοσοσιαλιστικό τρόπο.
Οπως και να έχει, είμαστε Ρενοβλαβείς.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to ΡΕΝΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΡΟΥ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχει να κανει με το ΤΣΥΡΙΖΑ προκαλει εμετο.
    1000 φορες οι γνησιοι Πασοκοι -οσο αμετανοητα ηλιθιοι μπορει να ειναι- παρα αυτα τα σιχαματα. Και επειδη το μυαλο παει αναποδα ΟΧΙ δεν ειμαι Χ.Α..
    Δηλαδη για να εισαι αντιθετος στη βλακεια πρεπει να εισαι με τους απεναντι βλακες?

    Επισης το Ρενακι ΣΑΣ (ακομη και χιουμοριστικα) και οχι μας, ειναι το Ρενακι-δεξι χερι του Ακη σε ολες τις θεσεις του (τι λεγαμε πιο πανω?) που ξαφνικα ανακαλυψε τον Αλεξη… απο το ΒΑΘΕΣΤΑΤΟ ΠΑΣΟΚ. Πιο βαθεια δε παει λεμε!

    Και για να μη βαρυνει η κουβεντα, επειδη εχω γνωρισει και δει απο κοντα τη Καιλη μεσω παρεας 2-3-5 φορες πριν κανα χρονο, απο παραλια μεχρι βραδυνη εξοδο, η κοπελλα δεν παιζεται ειδικα στο προσωπο.. Οχι και να συγκρινουμε τα ΜΠΑΖΑ με την ομορφια!
    Με λιγα λογια κατεβασε τη φωτο του Σαγονια και βαλε κατι αλλο: ενα τοπιο, ενα δελφινι, 5 βλαχους να χορευουν γυρω απο αρνια στη σουβλα, τον αρχοντο-ποδονιφτη με το αγερωχο υφος να ατενιζει την αρμαδα του Τραι εστω.
    Αρκει να μη τρομαζουμε οταν μπαινουμε στο site.
    Θα το φαω το φαι μου- υποσχομαι.

    Στον Αλεξη εβαλαν δυσκολα μιας και το νεο μνημονιο- οπως μας ειπε- ειναι στα Αγγλικα. Πως θα το διαβασει ο Αλεξης το κειμενο ρε αλητες τροικανοι?Ως γνωστον ο προεδρος του δεκαπενταμελους ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ αγγλικα.
    Και δεν μιλαω να εχεις προφορα η να καταλαβαινεις τους Scottish απο τους Irish και τους Aussies απο τους Souties και αλλα τετοια πολυπλοκα.
    Ουτε βεβαια να διαβαζεις οικονομικα επιστημονικα η βαρια λογοτεχνικα κειμενα. Αλλωστε η γλωσσα ειναι ευκολη και πολυ περιορισμενου λεξιλογιου.Απλη κοινη γνωση της αγγλικης μιας γλωσσας που ειναι επισημη σε 54 χωρες (+27 ανεπισημη) και ειναι η διεθνης.
    Και για να καταλαβουμε το ποσο δυσκολο ειναι (η ποσο ΣΤΟΥΡΝΟΣ ειναι ο Αλεξης) η Αγγλικη γλωσσα περασε το 1εκκ λεξεις σχετικα προσφατα (με πολλες ελληνικες και λατινικες μεσα) την ωρα που η αντιστοιχη Ελληνικη εχει 70εκκ λεξεις!

    Δηλαδη ρε Snitch πρεπει ολοι να μιλαμε αγγλικα?Φυσικα και οχι. Μπορεις ανετα να μη μιλας ουτε ελληνικα και να εισαι μια χαρα..Οπως οι πιθηκοι.

    Αλλωστε ο ογκος της γνωσης δεν αποτελει κριτηριο ουτε εξυπανδας ουτε αισθητικης.

    Η οπως εχει πει παλια ο Steven: Εχω γνωρισει μαλακες με πτυχια.

    Αλλα υπαρχουν μερικα ποστα που αναλογα ΠΡΕΠΕΙ τα ρημαδια να τα ξερεις. Εκτος αν θες να κυβερνησεις?? (ελα λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα) και στα συμβουλια με τους ξενους να παιζεις τη παντομιμα.

    Το οποιο μπορω να το δεχτω για τον Εθναρχη του 1950- μια πολυ δυσκολη εποχη δηλαδη που με το ζορι εβγαζες σχολειο, ποσο μαλλον να μαθεις ξενη γλωσσα- αλλα για τον Alexis του 2014 που αγγλικα μιλανε σχεδον ΟΛΟΙ οι ελληνες ειναι τουλαχιστον γελοιο.

    ΥΓ ΚΗΔΕΙΑ χτες ο special στον Αρσεν. Εξαρα ξεγυρισμενη και μαλιστα μετα απο την εξαρα της City και τη δικια μας τη Πενταρα…

  2. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Προς the Snitch: το παραπανω δεν αφορα τον ‘συριζα’ αλλα την Δουρου και μονο.
    Επισης,επισημανα την διαφορα αναμεσα σε αυτην και τις ,Καιλιδες της βουλης’οι οποιες ασφαλως ειναι ωραιοτερες εξωτερικα και μια χαρα συνοδευουν τους πορτοφολατους στις ,δουλειες, τους.
    Ακομα γνωστο επισης το παρελθον της Ρενας,αλλωστε δεν ειναι μακρυ και καθολου δεν με ενοχλει’αφου υπαρχουν και χειροτερα τα οποια πιθανον να ειναι και…ομορφοτερα’αν με εννοεις.
    Και τελος παντων’περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και στην σελιδα μου θα βαζω οποιον μου κανει κεφι. Δεν πιστευω να εχεις αντιρηση.

    Υ.Γ. Διαβασατε τις νεες,διευκρινιστικες δηλωσεις της Ρενουλας; Τι λεει πολυ απλα η κοπελα και ςχεδον ολοι οι. Ραγιαδες οπως τους αποκαλει,διαφωνουν μη καταλαβαινοντας; Οτι το γηπεδο θα γινει και ολα θα πανε οπως εχει ηδη προσχεδιαστει.τιποτα παραξενο ηδιαφορετικο δεν λεει.
    Τι περιμεναν να πει; οτι και μεις θα χορεψουμε στον ρυθμο του ,καθε,Μελισσανιδη; Λεγονται αυτα; Αυτα,εννοουνται.
    Ηθελα να ηξερα,οι μαλακες που διαβαζουν επιδερμικα,γιατι διαφωνουν και σε τι; Επειδη τους αποκαλει ολοσωστα ραγιαδες; Γιατι,τι ειναι; Γαμιαδες; .

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα και δεν εχω αντίρρηση. Ο καθένας όπως προτιμά. Μια σύσταση περί αισθητικής εκανα απλα.
    Τωρα ίσως να επρεπε να σε ενοχλεί το παρελθόν του λαμογιου που νομίζει οτι με το που άλλαξε ταμπέλα απο ΠΑΣΟΚ σε ΤΣΥΡΙΖΑ αυτόματα διέγραψε το ένδοξο παρελθόν της μίζας..
    Γιατι οταν εισαι ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΣ συνεργάτης του μιζαδορου, ακομη και αν δεν τα επαιρνες, ΟΦΕΙΛΕΙΣ τουλάχιστον να το καταγγειλεις – ως διαχειριστής χρημάτων του λαού που σε έβαλε εκει. Λεω εγω τωρα…
    Αντ αυτού ως γνήσιο ΤΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί μια χαρα η εν λόγω πατσαβούρα να ´κρυψεί ´ το παρελθόν της και να ´καταγγελεί´ το κακο ΠΑΣΟΚ…
    Λες και αυτη χτες προσγειώθηκε απο το alpha του Κένταυρου!

    Τωρα για τη καλη ορθά κανει οτι κανει και μιας και ειμαι υπέρμαχος του ιδιωτικού τομέα, μαγκιά της και πρόβλημα της να συνοδεύει η να βγαίνει με όποιον θέλει. Αρκει να μη τα τρώει απο σένα και μενα μέσω ακηδων και λοιπών.
    Στη προσωπική της ζωη ας κανει οτι θέλει και με όποιον θέλει. Μια χαρα σεμνότητα κοπελίτσα ειναι και ουδέποτε προκάλεσε κανενα- απο οσο γνωρίζω τουλάχιστον.
    Το αν ειναι η ιδεολογία της η η ´παρεεσ´ της πολιτικά αντίθετες απο μενα δεν εχει φυσικα καμμια σημασία.

    Φυσικα και έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις το καρακατσουλο και βγήκε να τα μαζέψει. Άλλωστε οι σωστοί ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ γυρνάνε απο όπου φυσαει ο πιο δυνατός άνεμος.
    Που στη περίπτωση μας και για τωρα ειναι ο τιγρεος άνεμος…

    Φιλικά

  4. Ο/Η Χρηστος Χοντζεας λέει:

    Αδερφε,μαλλον με αντιμετωπιζεις σαν ψηφοφορο του ‘τσυριζα’ η ακολουθο του Αλεξη.
    Ολοι ξερουμε πως το 4%του Τσιπρα εγινε 24%.
    Τα εχουμε πει απο εδω τοσες φορες.
    Αλλο η συμπαθειασε ενα προσωπο-εστω και με το γνωστο παρελθον που αναφερεις και το οποιο δεν αγνοω-και αλλο η ταυτηση με καποιο κομμα,ποσο δε μαλλον με το πρωην πασοκ που λεγεται συριζα και με το οποιο ταυτιζονται και οι πρωην ακολουθοι της Χαριλαου Τρικουπη.
    Κανεις δεν προηλθε απο παρθενογενεση.
    Ετερον εκατερον ομως.
    Μια συμπαθεια εκφραζουμε.
    Και μιλαω στον πληθυντικο γιατι ξερω οτι και ο Στιβεν ειναι ‘φαν’ της Ρενουλας.

    Φιλοκοτατα παντα ασφαλως’αφου δεν υπαρχει τιποτα σοβαρο στην Ελλαδα της πλακας ωστε να αντιπαρατεθουμε επ’αυτου.

    Υ.Γ. Οσο για το αν ειναι ιδιωτικα τα λεφτα που μασουλανε οι μοντελες’ασε να εχω μις μικρη επιφυλαξη. Οταν μαλιστα οι πατρωνες τους και οι συνοδοι τους εχουν αμεση και μακρα σχεση με τσ δημοσια ταμεια’τοτε ενας λογος παραπανω να πιστευει κανεις’ οτι πολλα σχολεια δεν χτιστικαν,γιατι εγιναν βιλες για να βαλουν καποιες το μουνι τους μεσα…οτι καποιοι ασθενησαν και ισως πεθαναν’γιατι τα ιατρικα εργαλεια κοστισαν ‘κατι παραπανω’ η δεν εφτασαν ποτε,αφου μεταμορφωθηκαν σε καλαθιες λουλουδια ,δωρα,κολιε κσι χρυσα στριγκακια…η οτι καποιοι δεν πηραν εγκαιρως τα λεφτα τους γιατι αυτα δεν εφτασαν για ολους’αφου μερος αυτων εγιναν βολτες’ξενοδοχεια και πηδηματα.
    Οι ‘συνοδες υπαρξεις’ και οι ‘διασκεδασεις’ δεν συμπεριλαμβανονται στις μιζες;
    Απο τις τσεπες τους τις πληρωνουν οι συνοδευομενοι;
    Α’μπα….

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σιγα μη σε αντιμετωπίζω σα ψηφοφόρο του ΤΣΥΡΙΖΑ. Έλεος !!!
    Ως προς τη συμπάθεια ο καθένας με τα γούστα του και φυσικα μπράβο του.
    Σιγα τα ωα.
    Τωρα για το αλλο θέμα φυσικα και δεν αφορούν τους συνοδούς ( αν και απο οσο λιγο ξερω η συγκεκριμένη δεν το εχει ετσι) το που βρίσκουν τα λεφτα οι συνοδοί τους.
    Στη προσωπική ζωη της ( και παλι σου λεω για λιγο που γνωρίζω μέσω φίλου – ελπίζω να γινωμαι κατανοητος) ειναι κυρία με Κ
    Όπως φυσικα και ο καθένας που είτε κανει παρέα είτε συνοδεύει είτε δουλεύει για κάποιον αλλο δεν ειναι υπόλογος για το τι κανει αυτος ο αλλος.
    Με λίγα λόγια αν κάποιος εχει μια χ σχεςη με τον κάθε π.χ Κόκκαλη δεν σημαίνει ουτε οτι φταίει για κατι ουτε οτι τρώει απο αυτα..

    Αλλο αυτο και αλλο να εισαι το δεξί χέρι του ακη επι χρονια.
    Καταλαβαίνουμε και οι δυο τη διαφορα φυσικα..

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Λέγοντας “συνοδοί” δεν αναφέρομαι αναγκαστικά στην Καιλή. Ούτε το ξέρω,ούτε και παίρνω όρκο.Μπορεί και να είναι με “Κ” κεφαλάιο όπως λες.
    Αλλά για το ότι κάνει καριέρα μοντέλας,όντας στη βουλή,αυτό είναι οφθαλμοφανές.
    Θα την ψήφιζε κανείς,αν ήταν “σαν την Δούρου”; Μισο εκατομμύριο τέτοιες έχει η Μακεδονία.
    Η Καιλή, είναι ότι και ο Φασούλας,ή ο Ανατολάκης στη βουλή.
    Δεν αναφέρομαι σε εκείνη λοιπόν,παρά με αφορμή εκείνη, μιλαμε.
    Δεν μου φταέι σε τίποτα και μια χαρά κάνει καριέρα παρουσιάστριας,σε ένα εντελώς κενού περιεχομένου χώρο, όπως είναι το λησταρχείο της Βουλής, όπου συναγελάζονται ως επι τω πλείστον τεμπέλιδες, ημιαγράμματοι, φαφλατάδες καλαμοκαβαλημένοι.
    Μια χαρά λάμπει εκεί μέσα λοιπόν η κα βουλευτίνα.

    Μπορεί άυριο,σε 5-10 χρόνια να έχουμε ένα “σκάνδαλο Δούρου”. Να μπλεχτεί δηλαδή και η Ρένα ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ στα σκατά από όσο είναι τώρα.Δεν είναι απίθανο.
    Και πάλι όμως,τα όσα αναφέρω πιο πάνω,θα συνεχίσω να τα λέω. Καθ’όσον δεν σκιαγραφώ ηθοπλαστικά τον χαρακτήρα της, ούτε μετράω με τον πήχη την τιμιότητά της,πράγματα τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που αναφέρω στο άρθρο.
    Απλά συμπαθεια περιγράφω. Εχω συμπαθήσει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ΄ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
    Αλλο το ένα,άλλο το άλλο.

    Και για να τα ενώσουμε όλα, να πούμε συμφωνώντας-ελπίζω- ότι καλύτερα να έχουμε Δούρου και Καιλή στη Βουλή,παρά Ντορομητσοτάκαινες και Βενιζελογιαννακοκουτσίκου,φανοπαλλοπετραλιάδες και όλο αυτό το απίθανο και πανάσχημο σκυλολόι, όπου σε μια απλά ανεκτά αξιοκρατική αλλά και με αισθητική τυπικά ανεπτυγμενη κοινωνία,όλοι αυτοί θα έβρισκαν θέση μόνο σαν σκιάχτρα σε αμπελώνες ή σαν μαντρόσκυλα σε σπηλιές.

    Χαιρετώσε,από την ηλιόλουστη πατρίδα του Πλάτωνα, όπου πλέον κατοικούν θαυμαστές του Πεπίτο και του Σάντσο Πάντσα.
    ole !

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΔΙανοητική αναπηρία ή απλά ελπίδα πως μπορεί να σου κάτσει η Ρένα;

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Και τα δύο.

  9. Ο/Η netrino λέει:

    Eδω αλλος ηταν Πρωθυπουργος δηλαδη προισταμενος του μιζαδορου και δεν μας εχει πει τιποτα.
    Λεφτα υπαρχουν για το γηπεδο?Αυτη ειναι η ουσια κ επειδη σας διαβαζουμε γιατι εχετε μια πιο ψαγμενη οπτικη μη μας ριχνετε σταχτη στα ματια πως μπορει να μπλοκαρει το εργο η Δουρου αν υπαρχει χρηματοδοτηση και εκδοθουν οι αδειες.
    Επισης ο Σγουρος ειπε πως τα χρηματα απο την Περιφερεια θα ερθουν στην ΑΕΚ οταν εχει φτασει στο τελικο σταδιο η κατασκευη. Κουτοχορτο δεν τρωμε,ουτε θα γινουμε Κυπρος, ιδιο κομμα ιδια ομαδα, αυτα

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ποιός σου ρίχνει στάχτη στα μάτια; Δέκα μέρες πριν αρχίσουν τα τρεξίματα με την Ρένα, έχουμε γράψει τα πάντα. Όταν ανοίγουμε μάτια, αυτό σημαίνει στάχτη; Θα μας τρελάνεις.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ. ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ : ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ. ΚΟΙΝΩΣ;
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΧΩΡΟΥ ( με τα λεφτά της περιφέρειας ) , ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ.

  11. Ο/Η netrino λέει:

    Απλα κ στους βαζελους περασε πως το γηπεδο το σταματησε ο ΣΥΡΙΖΑ ενω οι αιτιες ηταν αλλες, σαν να μου φαινεται προς τα εκει την πανε τη δουλεια κ με την ΑΕΚ.

  12. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Αν κρίνω απο Κωνσταντοπούλου και απο αυτό εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ) http://www.exedra.gr/berdepse-ta-exarchia-me-ti-vouli-i-voulefti-tou-siriza-ioanna-gaitani-photos/
    για τους ψηφοφορους του ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το αντίστροφο.
    Δηλ. “Τη Δούρου θα την ψήφιζε κανείς αν ήταν σαν την Καιλή”. Μιλάμε οι άνθρωποι έχουν κόλλημα με την ασχήμια. Με τον Γκμόχ πίασανε ταβάνι.

    Και κάτι απο τον Στέφανο Κασιμάτη…

    Η Ρένα Δούρου έχει δίκιο. Αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός δήμαρχος και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός. Διότι, ουσιαστικά, ο αντιμνημονιακός δήμαρχος δεν τα μαζεύει.