ΕΚΛΟΓΑΙ VERSUS ΑΕΚ

Έχει πλάκα να διαβάζεις τα σημερινά δημοσιεύματα για τα αποτελέσματα των εκλογών σε σχέση με την ΑΕΚ (!). Η οποία μοιάζει σαν τη μάνα του Κίτσου, που απλά καθότανε και την κάνανε τραγούδι. Με την έννοια οτι ” η επίσημη ΑΕΚ, ουδέποτε πήρε θέση για τις εκλογές. ” Και τα οποία δημοσιεύματα συνοψίζονται στις εξής δυό φράσεις : ” Δεν άρεσαν τα αποτελέσματα στο εσωτερικό της επίσημης ΑΕΚ ΑΛΛΑ καμιά ανησυχία για το γήπεδο. ” Βέβαια είχαμε κι ένα απολογητικό υπόμνημα του αγαπητού Κώστα δια την στάσιν του 365 ( προς τους δύο εκλεγέντες ), αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια που δεν μας απασχολεί πάραυτα.

ΔΕΝ άρεσε λοιπόν το αποτέλεσμα, αλλά ΔΕΝ κινδυνεύει το γήπεδο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι ο τίγρης είναι κολλητάρι με τον Θαμαρά ( sic ) και διότι δεν κινδυνεύει κάτι το οποίο ΔΕΝ υπάρχει. Κάτι σαν την Ελλάδα εν άλλοις, που ποτέ δεν πεθαίνει. Λες και πεθαίνει ο πεθαμένος. Αλλά ας αφήσουμε το μαύρο χιούμορ, αφού το ” ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ “, πάει πρωτίστως στην ανέγερση του γηπέδου. Και φυσικά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει διάψευση στην Ελλάδα.

Εγώ είμαι στην ουσία διότι απλά ΔΕΝ είμαι δημοσιογράφος. Η οποία ουσία λέει τα εξής απλά : Οτι ο Βασιλόπουλος είναι ένας τίποτας μπροστά στην ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Άρα οι μαλακίες που έχουν ακουστεί για την συμφωνία με την Αποστολάκη ( μην γελάτε με την προσωπικότητα που έχασε συνάντηση ο τίγρης ), όπως και οι κορώνες ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ, είναι μόνο για δυσλεκτικά παιδάκια του νηπιαγωγείου. ΚΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ.

Επίσης το γήπεδο ΔΕΝ κινδυνεύει αφού σίγουρα θα ψηφισθεί από την βουλή. ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ. Αλλού είναι το πρόβλημα. Πού ; Μα στο ευαίσθητο σημείο του τίγρη, που είναι τα λεφτά. Και για τα οποία αλλού κοιτάει προς το παρόν, αφού δεν θέλει να βάλει φράγκο. ¨Αρα πάμε στην περιφέρεια και στα 20 μύρια, όπου πρέπει να αποδειχθεί οτι το γήπεδο ΔΕΝ έχει καμία παρέκκλιση επί της ουσίας. Και το βρίσκω ολόσωστο, χώρια που θεωρώ οτι η περιφέρεια ΔΕΝ έχει καμιά υποχρέωση να δώσει φράγκο σε μιά ιδιωτική εταιρεία. Άλλη βέβαια παρανόηση κι αυτή, αφού αυτά τα λεφτά θα δίνονταν για διαμόρφωση του γύρω χώρου. ΚΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Η ΔΟΥΡΟΥ, άμα τα πάντα είναι σύννομα;

Τι λέμε λοιπόν; Τα πάναπλα : Είσαι σύννομος, μεγιστάνας; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Έχεις παρανομίες και δεν υπάρχει μία; ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ 130 ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ. Ποιός τους υποκινεί; Έλα μου ντε. Ίσως το κακό σύστημα με το οποίο ΔΕΝ έχει νταραβέρι ο τίγρης. Κι εκεί κοιτάμε και βλέπουμε αν οι άδειες και οι μπουλντόζες μπαίνουν ακριβώς στις 100 μέρες ( μην γελάτε ) ή το σύστημα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια κεντροαριστερά. Γκέγκε ; Εύχομαι.

Τι να κάνουμε όμως; Είναι υποχρεωμένος ένας τίγρης να συμπλέει από Κατσιφάρα μέχρι Θαμαρά και μέχρι Δούρου. Από Μιχαλολιάκο μέχρι Μώραλη. ΔΕΝ νομίζω να είναι δύσκολα πράματα αυτά όταν έχεις ολόκληρη Αγγελοπούλου στο πλευρό σου. Οπότε μπορεί ο Άδωνις να λέει ” …τώρα να δούμε αν η Δούρου μπορεί να διοικήσει ( λες και μπορεί αυτός ) ” αλλά τώρα θα δούμε και τους μεγιστάνες. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ( αφού θα είναι νόμος του κράτους και μην γελάτε ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΤΕ. Την καλημέρα μου.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to ΕΚΛΟΓΑΙ VERSUS ΑΕΚ

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Στίβεν με άλλα λόγια εννοείς ότι ο Τίγρης δεν θα βρει τα λεφτά για να χτιστεί το γήπεδο και θα βάλει τους 135 ο ίδιος να κάνουν προσφυγή ώστε να την κάνει με ελαφρά πηδήματα!
    Έτσι θα έχει την δικαιολογία ότι αυτός ήθελε αλλά δεν τον αφήσανε οι φίλοι του δάσους..
    Να ξεχάσουμε δηλαδή γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια;

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ας βάλουν τον αγωνιστικό χώρο και για κερκίδες να δανειστούν τις λυόμενες από το γήπεδο στο Ελληνικό,άσχημα θα είναι;πόσο να κοστίσει;
    Ας αφήσουν και ανοιχτή την μεριά προς το άλσος κάτι σαν το καλλιμάρμαρο και να γουστάρει και ο Βασιλόπουλος με την Ευτυχία πλάι του να χειροκροτεί που φτιάξαμε γήπεδο με οικολογικές ανησυχίες….

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χάρη : Αδερφέ, δεν εννοώ τίποτα. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. Και δεν έχω πρόβλημα να πηδήξει το Ρενάκι, διότι πηδάει και πολύ. Εννοείς κάτι, όταν δεν το γράφεις. Όταν το λες, δεν εννοείς τίποτα. ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

  4. Ο/Η Χρηστος χοντζεας λέει:

    Εγω μενω μονο σε αυτο που δεσμευθηκε εξ αρχης και απο μονος του,διχως να του το ζητησει ουδεις,με επιτακτικο τροπο: “…ενα ειναι το πλανο και το γηπεδο θα γινει”.
    Οριστε λοιπον μεγαλε,πεδιον δοξης λαμπρον. Ορμα και καντο. Σαμπως το δικο μου ονομα θα γραφει απ’εξω;
    Και μαλιστα,το λεει οπου σταθει και οπου βρεθει. Και ιδιως μετα το στραπατσο με την συμμετοχη του κοσμου στην “Δικεφαλος 1924”,,οχι μονο δεν απογοητευτηκε,αλλα εγινε ακομα πιο επιμονος και καθετος: “…ο κοσμος να γυρισει αναποδα,το γηπεδο θα γινει”.
    Μιλαμε για λυσσα δηλαδη. Τετοια επιμονη στο στοχο. Αυτος ειναι ικανος,για να πετυχει το στοχο του, να βαλει μεχρι και χιλια..και δυο χιλιαδες ευρω για το γηπεδο…μη σου πω πεντε χιλιαρικα και με πεις ονειροπαρμενο και αιθεροβαμων.

  5. Ο/Η Zastro λέει:

    Καλησπέρα. Τα συνοδά έργα ποιός θα τα πληρώσει; Και η Ρένα θα στηρίξει την άποψη/πλάνο Σγουρού για ΣΔΙΤ; Για να δούμε τι θα δούμε.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Zastro : ΣΔΙΤ; Μην βάζεις άγνωστες λέξεις στο τραπέζι του τίγρη

  7. Ο/Η ...Το σκοταδι του Ηλιου... λέει:

    Που ειναι οι μετοχε κοτακι μου????
    Σου πω εγω ρε φιλεεεεεεεε ο Τιγρης τις εχει τυλιγμενες μια μια στα πουρα τουυυυυυυ !!

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς …Το σκοταδι του Ηλιου…:
    Κοτάκι γιατί; Όποιος πάει κόντρα στον τίγρη είναι κότα; Για πες μας και κανά άλλο.
    Έχει μετοχές ο τίγρης και τις έχει τυλιγμένες στα πούρα του; Έχει και πούρα; Πωπω λεφτά. Δεν ανησυχώ καθόλου.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aπο ποτε η καταγραφη ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ χωρις 365 παρωπιδες θεωρειται κοντρα?