Ο τελικος και αλλες ομορφες ιστοριες

Δεν πηγα να ψηφισω. Βαρεθηκα. Πιο πολυ δεν πηγα γιατι ουδεις με εκφραζει και θεωρω τουλαχιστον υποκρισια να ψηφιζω τον λιγοτερο χειροτερο. Οπως εχω ξαναπει τις αποφασεις παιρνει αυτος που κρατα τα κλειδια του ταμειου. Απο κει και περα οι διαχειρηστες – ακομη και αν ειναι ιδιοκτητες (πραγμα που οι πολιτικοι δεν ειναι) επιλεγουν (και επιλεγωνται απο το ΔΣ-κοσμο) αναλογα με το ποσο ικανοι ειναι η στη περιπτωση μας με το ποσο θελουν να ‘ευχαριστησουν’ τους μετοχους-κοσμο. Μπορει να ακολουθουν σφιχτη πολιτικη και να συνεχιζει να ζει το μαγαζι η να ειναι αρεστοι στους μετοχους-κοσμο και να μοιραζουν το ταμειο βαζωντας το μαγαζι μεσα μεχρι να φαληρισει. Οπως εκαναν 30-40 χρονια οι δικοι μας και στην ΑΕΚ και στο Ελλαντα.

Ειναι σωστο να διαλεγεις ομως την αποχη, αρα να αφηνεις αλλους να αποφασιζουν? Κατα τη γνωμη μου ΟΧΙ. Απλα κυριαρχησε η αηδια προς ολους, απο την υποκρισια της ψηφου στον λιγοτερο κακο. ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ αυτο το τσολι τη Δουρου την ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ, αλλα οχι και να ψηφισω Σγουρο! Ελεος..Το μονο που θελω να δω ειναι αν θα πληρωσει τα 100,000 ευρω που ειναι το προστιμο για την αφισοκολληση που γεμισε την Αττικη με την ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ που ειναι σαν το σαγονια απο τον James Bond της δεκαετιας του 80, και ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Οσο για το γηπεδο της ΑΕΚ μια χαρα θα γινει ειδικα αν δεν γινει κατι μεσα σε 2 μερες που ανοιγει η βουλη και παρει σειρα προς ψηφιση ο νομος.

Οποτε σχολιο εχει ο τελικος που ειδαμε. Δηλαδη ενα ΤΥΧΕΡΟ γκολ και ειδικα μετα το 70-75 μια Chlesky σε νεα version. Ολοι πισω ταμπουρι να κρατησουμε το 1-0. Φυσικα και ηθελα (και επαιξα 50 ευρω στο 3,9 Αθλετικο) να παρει. Αλλα αυτο που ειδα ΔΕΝ μου αρεσε. Οχι οτι η Ρεαλ εκανε τιποτε τρομερο ειδικα στο Α αλλα οι αλλοι δεν εκαναν τιποτε απολυτως. Αμυνα αμυνα και ξανα αμυνα. Στο Β ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ειδε τα λαθη του: Εξω ο ανυπαρκτος Κεντιρα κλεισιμο της τρυπας και πλαγιοκοπηση με τον Ντι Μαρια που αυτη την εποχη ειναι για μενα με διαφορα ο καλυτερος παικτης στην Ευρωπη. Μια απλη αλλαγη θεσης και ρολος αλα Κακα στη Μιλαν ηταν οτι χρειαζωταν. ΦΥΣΙΚΑ και ηταν ΤΥΧΕΡΗ η Ρεαλ και ισοφαρισε οπως ηταν ατυχη και το εφαγε. Ετσι ειναι η μπαλλα. Αλλα τουλαχιστον προσπαθησε και επαιξε μπαλλα αντι φτου ξελεφτερια. Στη παραταση ηταν θεμα χρονου. Οταν μου βαζεις ενα ανετοιμο παικτη ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ και σπαταλας μια αλλαγη στο 9’ την ωρα που ο δευτερος καλυτερος παικτης σου ειναι ΗΔΗ εκτος ματς θα το πληρωσεις. Τελικος ειναι και η πιθανοτητα να πας παραταση- αρα να θες φρεσκα ποδια- ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη. Μου σπαταλας μια αλλαγη στο ΗΔΗ φτωχο αριθμητικα ροστερ σου? Χτυπησε ο Χουαν Φραν και εφαγες ΟΛΑ τα γκολ απο τη μερια του. Στο τριτο γκολ ο Μαρσελο!! κανει βολτα κανονικα και ολοι τον κοιτανε λες και ειναι ο Μεσι. Οσο για το πεναλτυ πραγματικα δειχνει ποσο ΓΡΑΦΙΚΟ ειναι αυτο το ανθρωπακι με τα σαμπουαν. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ για αλλο ενα μεγαλο ματς( as usual) επι 119 λεπτα, εβαλε το 4-1 με πεναλτυ!!( ουαου μεγαλο κατορθωμα..) και μετα μας εδειξε ποσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και μικρος ανθρωπος ειναι πανυγηριζωντας και κανωντας το μοντελλο απευθυνωμενος σε 12χρονα κοριτσακια λες και  πετυχε κανα αθλο. Στα αλλα γκολ-ειδικα στο 2-1 δεν πηγε ΚΑΝ να συγχαρει τον σκορερ. Μετρο συγκρισης ο Ντι Μαρια που εκανε ΟΛΗ τη δουλεια οπως και ο Μοντριτς για να καταλαβετε ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ μπορει να ειναι ενας ανθρωπος. Ειμαι ομορφος πλουσιος και παικταρας γι αυτο με ζηλευουν δηλωσε το ποκεμον.. No Comment.

Aπο την αλλη ο Αντσελοτι εδειξε στο ΚΕΦΤΕ τι σημαινει να εισαι κανονικος προπονητης και οχι ενα περιφερωμενο ΝΟΥΜΕΡΟ που  προσπαθει με γελοιοτητες να μας πεισει οτι κατι κανει. Χωρις Ιγκουαιν, χωρις Οζιλ, με Αλονσο εκτος επι 6 μηνες ΚΑΙ εκτος τελικου, με πιτσιρικαδες Μορατα-Βαραν-Καρβαχαλ-, με τους πεπεδες ΕΞΩ (μπαλλα παιζουμε οχι kick-box) πηρε στη πρωτη του χρονια ch.l εφτασε το τρια και αφησε το ΚΕΦΤΕ να μυξοκλαιει και να αποκαλει ηλιθιους ΟΛΟΥΣ που δεν καταλαβαινουν την …..ευφυια του. ΗΡΕΜΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ στο παγκο χωρις καραγκιοζιλικια και με την Ρεαλ μετα απο χρονια να δειχνει ΟΜΑΔΑ χωρις τσαμπουκαδες στα αποδυτηρια και τους μισους να κατηγορουν τους αλλους μισους. Χωρις παιδια και αποπαιδια και με τον Κασιγιας κανονικα αρχηγο στη Ευρωπη και το κυπελλο και τον αλλον στο πρωταθλημα να επαναφερει ηρεμια και δικαιοσυνη που ΑΠΑΝΤΕΣ αναγνωριζουν. Τελικα ειναι μαλλον καλυτερα να σε φωναζουν peacemaker απο special..

Αχιλλεας Μπεος (ο γνωστος) ΔΗΜΑΡΧΟΣ Βολου: “ντρέπομαι που η μάνα μου με γέννησε στο Βόλο”

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Ο τελικος και αλλες ομορφες ιστοριες

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Συμφωνώ σε όλα πλην του Ρονάλντο, πιο πολύ απευθυνόταν σε 12χρονα ή και μεγαλύτερης ηλικίας αγοράκια παρά κοριτσάκια.

    Αν στο παιχνίδι έπαιζαν Αρντα και Κοστα και η Ατλέτικο έβαζε γκολ (έστω και τυχαία όπως έγινε) το σκορ θα έγραφε πολλά υπερ της Ατλέτικο στο τέλος. Δεν μπορώ να το αποδείξω φυσικά αλλά έτσι πιστεύω.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ειλικρινέστατα, ο Ανσελότι με εντυπωσίασε.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    O Σιμενονε ακουγεται πως αγορασε το πουλμα του Μουρινιο.Η Αθλετικο θυμιζει καλουτσικη Ιταλικη ομαδα αλλα μεχρι εκει. Η Ρεαλ ειναι η ποδοσφαιρικη υπερδυναμη του πλανητη. τελος

  4. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    μια ομαδα που εχει βγαλει την σεζον με 15 παιχτες και οι περισσοτεροι απο αυτους δευτεροτριτης κλασης .. και που στον τελικο υποχρεωνεται να παιξει χωρις τον πιο ποιοτικο της παιχτη τον τουρκο καταφερνει και προηγειται εστω κ απο σποντα..
    ειναι λογικο να κατσει πισω να φυλαξει τον κωλο της γιατι ξερει οτι δυσκολα θα ξανακατσει αλλη σποντα για παρτυ της και οτι οι δυναμεις της δεν ειναι για πολλα…
    μιλαμε για σχεδον 70 παιχνιδια απο ενα μικρο ποσοτικα ροστερ..
    αξιζουν συγχαρητηρια στον Τσολο .. οποιος βλεπει ομοιοτητα στο πουλμαν του Μουρινιο και στην αμυντικη τακτικη του Τσολο μαλλον πρεπει να ψαξει αν εχει αερα ή πανι η μπαλα μεσα..
    μερες

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Ναι εδικα με το να καψει τον καλυτερο ποδοσφαιριστη του και να χαραμισει αλλαγη στο ενατο λεπτο μας αφησε ολους με ανοιχτο το στομα.
    Ξαναδιαβασε τι εχεις γραψει φιλος γιατι αναλυεις τους λογους που επαιξε αμυντικα αλλα στο τελος λες πως δεν εστησε πουλμαν.Περαστικα σας