ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορώ ξεκάθαρα να ομολογήσω οτι ήταν από τα αγαπημένα μου μπακ. Ειδικά όταν έπιανε τον κώλο του Σαραβάκου. Μικρός παίκτης βέβαια, αλλά αυτούς γουστάρω πιο πολύ όσο αναφορά την προσπάθεια. Τους άλλους, τους παιχταράδες, τους αντιμετωπίζώ πιο πολύ σαν υποχρεωτικούς. Αν δηλαδή έτρωγε μια ντρίπλα από τον Σαραβάκο ο Ρομπέρτο Κάρλος, τότε τα συγχαρητήρια θα τα έδινα στον Έλληνα.

Και κοίτα τώρα, που στην Φιλαδέλφεια, μας ξαναέτυχε δήμαρχος με ίδιο όνομα. Βασιλόπουλος κι αριστερός; Χαρμολύπη για τον φέροντα το όνομα αλλά και τον τίτλο του ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο να κονομήσει κανά μισθό στατικό ή κανά μιζάκι από πεζοδρομήσεις ή μονοδρομήσεις. Άντε και από κανά κάγκελο σαν τον μαλάκα τον Αβραμόπουλο. Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Βέβαια της βάλανε και την Χαλκηδόνα μαζί, αλλά και τι έγινε; Διαβάζετε τις μαλακίες που γράφει ο Κώστας; ” Όλες οι παρατάξεις που μείνανε εκτός δεύτερου γύρου, ήταν αναφανδόν ΥΠΕΡ του γηπέδου κι άρα…” ΤΙ ΑΡΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, είχαν άποψη την πρώτη Κυριακή υπέρ του γηπέδου, αλλά την επόμενη αργία αποφάσισαν οτι θέλουν δήμαρχο κι όχι γήπεδο; Άλλαξε το εκλογικό σώμα; ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ; Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ;

Έλεος με τις μαλακισμένες αναλύσεις. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΚΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΣΤΡΕΜΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, που αν αποφασίσω να χτίσω σύννομα, ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΚΤΗ.

Υπάρχει όμως κάτι άλλο. Οτι η πλειοψηφία των κατοίκων της κακόμοιρης περιοχής, ΔΕΝ θέλει το γήπεδο. Έχουν βρει έναν κάποιο ρυθμό εκεί χωρίς το γήπεδο κι είναι μια χαρά μέσα στην μιζέρια τους. Μια μιζέρια που την ξέρουν καλά, αφού κι όταν υπήρχε εκεί το γήπεδο, τι ήντουσαν; Πλούσιοι που φτώχηναν; Φτωχοί που πλούτισαν; Ή μήπως έπεσε η αντικειμενική αξία της περιοχής, επειδή γκρεμίστηκε το γήπεδο; ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ.

ΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ, ΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΦΑΓΩΘΟΥΝ 3 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΛΣΟΥΣ, ΚΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΖΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ. Που βέβαια, πάντα τέτοια θα παραμείνει σαν το Brooklyn δίπλα στο Manhattan.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ , ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ; Επειδή θα κατεβαίνουν οι οργανωμένοι, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΚ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ; Κι άρα δίκαια οι εκεί πρόσφυγες κ’άναν το ερώτημα για το ύψος του γηπέδου. Που μπορεί και να τους ενοχλεί, διότι θα κρύβει τον ουρανό. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΓΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΑΜΑΜ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ; Όλοι οι πρόσφυγες λέγανε για την παράδοση των Τούρκων και τίποτε άλλο. Εκτός αν τα χαμάμ ήταν ελληνικό έθιμο από το ρήμα χαμουρεύομαι. ΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΟΥΣΤΑ ΚΛΑΡΩΤΗ.

Οπότε ήρθε ο τίποτας που εξελέγη από τους τίποτες να μιλήσει γιά κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. Μπαίνει ας πούμε ένας Μαρινάκης και λέει : ” Και ποιός θα με εμποδίσει να κάνω ό,τι θέλω; ” ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΨΙΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ποιός Μιχαλολιάκος τώρα και κουραφέξαλα; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΩΜΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ.

Οπότε η δήλωση του Βασιλόπουλου, αποκτά τεράστια σημασία : ” Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να γίνουμε το εξιλαστήριο θύμα ή ο αποδιοπομπαίος τράγος αν παρουσιαστεί έλλειψη βούλησης κάποιων να κάνουν το γήπεδο. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΜΠΟΔΙΟ. ”

ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΥΡΙΑ, που ξεκίνησε τρομακτικό σχεδιασμό με τον Δέλλα προπονητή. Και την ώρα που θα έχει και νόμο στα χέρια του.

Και την ώρα που θα πρέπει να πέσει το χρήμα, κι άρα την ώρα που ο υποστηρικτής του γυαλάκια, θα πρέπει να καταβάλει κάτι. Είτε προς τον τάφο της ΑΕΚ, είτε έναντί μέχρι της επιστροφής. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. Εδώ βέβαια είναι αλλιώς τα πράματα. Μάλλον. Θα σου δώσουν για να βάλεις; Μπορεί και μακάρι. Αλλά όχι και μεγιστάνας. Αλλά όχι οτι σε προβληματίζει ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ; ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ; Ε, ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ, ΦΤΕΙΑΞΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ. Η ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Ή Η ΕΚΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ. ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ απλα ειναι στις τσεπες των αλλων. Το μονο θεμα ειναι ΠΩΣ θα τα παρουμε.
    Περσυ πρωτη φορα εγραφα: Other people’s money. Δεν ελεγα 6 νουμερα στο joker τουλαχιστον να κονομησουμε???

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Καλα δεν ειναι Εκαλη αλλα δεν ειναι και Δραπετσωνα η Περαμα η Ν.Φιλαδελεφεια, εχεις μεινει πισω κ εσυ στη δεκαετια του 70.Περιεργες περιοχες η Ν Φιλαδελεφεια, η Ν.Ιωνια τα Ανω Πατησια εχουν αστους και μαλιστα πολλους.