GAMISTE TOYS GERMANOYS – VIVA ARGENTINA.

Θα ηταν υπερβολικο να συναντηθουν δυο Προτεσταντες στον τελικο και μαλιστα σε εδαφος  (πρωην;) αποικιακο.

Ειπαμε,μας εχετε πιασει απ’ τη μυτη,αλλα οχι και ετσι. Η “γυαλινη” Ολλανδια δεν τα καταφερε απεναντι στην καρδια,το τσαγανο και την διψα των Αργεντινων.

Με τους οποιους πρεπει να ειναι υποστηρικτης στον τελικο καθε νοημων ανθρωπος.

Κανενας,που να εχει σωας τας φρενας δεν θελει να δει τα Γερμανικα ζωα να πανιγυριζουν.

Το ηθελε περισσοτερο η Αργεντινη και ευτυχως δεν τις το στερησε η κωλοφαρδια του Φαν Γκαλ. Δεν του ξανακοψε να βαλει αυτο το ορθιο βοδι τον Κρουλ αλλαγη στο 119 και να κλεψει-σαν γνησιος Προτεσταντης αλλη μια “νικη”. Μια του κλεφτη…δυο του κλεφτη.

Μασερανο. Ο Αμυντικος.  Αυτος μαλιστα. Για παρτεναιρ του Γεωργεα,ειναι οτι πρεπει. Αντε ρε Μιλοβανοβιτς. Τι κανεις εκει περα. Δεν το βλεπεις το ταλεντο; Και συ ρε “τιγρη”, σηκωσε λιγο το “ταβανι” και δωσε μερικα εκατομμυρια και φερτον. Σαμπως δικα σου ειναι;

Φτασαμε στο παρα ενα λοιπον και τελικος σε αυτο το παραξενο Μουντιαλ,ενα πρωην “PIG”  της Λατινικης Αμερικης,που προσπαθει να σταθει στα ποδια του,απεναντι στους “ασυναγωνιστους” Γερμανους,οι οποιοι αν κυκλοφορουν ελευθεροι και ευημερουν ποικιλοτροπως,ειναι γιατι ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΑ “ΘΥΜΑΤΑ” ΤΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ -ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ. ΣΕ “ΔΩΡΕΕΣ”, “ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ” ΚΑΙ “ΑΦΕΣΕΙΣ” ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ “ΜΑΜΑΣ” ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Η οποια ειναι η “δευτερη πατριδα” των Γερμανων. ( αν δειτε τα στοιχεια των μεταναστευτικων ρευματων των Ευρωπαικων πληθυσμων προς την “νεα γη”,ιδιως τον 18ο αιωνα,θα παθετε πλακα. Τι θα λεγατε αν μαθαινατε οτι ο μεγαλυτερος αριθμος μεταναστων απο Ευρωπη προς την νεοδμητη Αμερικη,δεν ειναι οι Ιταλοι,δεν ειναι οι Βρετανοι,δεν ειναι οι  Γαλλοι,μητε Ολλανδοι,μητε Ισπανοι,ουτε Πορτογαλοι,ΑΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!  Περιπου ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΟΙΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ Η συνομοσπονδια   εκει μετρουσε μερικες δεκαδες μονο εκατομυρια κατοικους,δεχθηκε καραβιες ολοκληρες,ουρες ατελειωτες απο Γερμανους. Αν κανετε τους υπολογισμους, με βαση τις γενιες που εχουν περασει απο τοτε και υπολογισετε τον “πολλαπλασιασμο” των απογονων αυτων,τοτε ισως διαπιστωσετε οτι ενας στους τρεις σημερινους “Αμερικανους” υπηκοους εχουν  Γερμανικες ριζες! Απιστευτο,ναι,αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΗΘΙΝΟ.

Φυσικα,πολυαριθμοι πληθυσμοι ηρθαν απο παντου. Και Ισπανοφωνοι και Ασιατες και απο την Αφρικη κλπ.  Εκεινοι ομως που “θριαμβευσαν” ηταν οι ερχομενοι απο την Κεντρικη Ευρωπη και τα Γερμανοφωνα κρατιδια. Και λεγοντας “θριαμβευσαν” εννοουμε οτι κατελαβαν σχεδον το συνολο της εξουσιας της πολιτικης, της οικονομικης-κυριως- της “ενημερωτικης-ψυχαγωγικης κλπ. Πως; μα ειχαν και τους ειδημονες του χρηματος μαζι τους. Τους “δασκαλους” της δολοπλοκιας και της τοκογλυφιας.

Ολο αυτο,εξηγει πολυ καθαρα το “γιατι η μαμα Αμερικη παντοτε κανακευει τον κανακαρι της στην Ευρωπη,τον Γερμανο και του κανει ολα τα χατηρια. Και τον χρησιμοποιει βεβαια,ποτε σαν “μπραβο” και ποτε σαν “τοκογλυφο”. Ειναι ο “χρησιμος ηλιθιος”.

Αν δε,συνυπολογισετε και το “τραπεζικο κατεστημενο” που- εκεινη την εποχη- γεννιοταν στην Φρανκφουρτη απο τον  Ροθτσιλντ και τα πεντε παιδια του που τα “σκορπισε” στις πολεις κλειδια  των Ευρωπαικων κρατων και κατοπιν τα παιδια αυτων “πηδηξαν” απεναντι στην Αμερικη με το πολυ “φιλικο και συγγενικο” περιβαλον,τοτε εχετε μια αριστη εικονα του τι συμβαινει και κυριως του ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Αμην.

VIVA ARGENTINA

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.