To..σκληρο ποκερ

funny-no-idea-doing-dog-playing-poker-pics

Και το μαλακο σανο. Διαλεξτε τι μας ταιζουν με τον μουντιαλικο ασο απο την Αγ.Βαρβαρα με το Datsun. Στην αρχη ξεκινησαμε με μια απλη ξερη, μιας και ουτε ειχε ερθει επισημα ο 007 απο την εξωτικη Λας Παλμας, και ο μουντιαλικος ασσος δεν εδινε και πολυ σημασια. Εκοβε με βαλε ο μεγιστανας (το γνωστο στριβειν δια ..) οταν η κουβεντα εφτανε στα φραγκα. Μετα ηρθε ο μεγας James και μπηκε σε εφαρμογη το πλανο του μουντιαλιου ασσου. Οπου μουντιαλικος ειναι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ απο τους 23 παικτες απο τις 32 ομαδες. Δηλαδη εχουμε minimum 23Χ32=736 μουντιαλικους ασους. Οπως ο ασσος Ταχτσιδης για παραδειγμα η ο ασσος Τζιωλης και αυτοι μουντιαλικοι ειναι. Τωρα θα μου πεις συγκρινεται η καριερα και τα επιτευγματα του Μασουντ με του Ταχτσιδη? Οχι βεβαα θα σου απαντησω. Τον Παναη τον σουταραν 6 ομαδες σε 4 σαιζον στη Ιταλια: Τζενοα-Τσεζενα-Γκροσετο (ομαδα ειναι αυτο, οχι παγωτο πυραυλος), Ελλας Βερονα, Ρομα, Κατανια , δηλαδη εχει ενα μεσο ορο εκπληκτικο. Αλλαζει πανω απο μια ομαδα ανα σαιζον επι τεσσερα χρονια! Αλλα ειναι μουντιαλικος. Οχι μονο αυτο αλλα στη διαφημηση 1 μηνα μας εδειχναν και τη φατσα του ως παραδειγμα επιτυχιας. Την ωρα που εχουν τον Σωκρατη, ενα απο τα καλυτερα στοπερ του Γερμανικου πρωταθληματος, αυτοι διαλεξαν τον Γκροτσετο να κανουν σποτακι! Ρε την Αρκαδη εχετε στο marketing? ΜΟΝΟ η Αγγελικουλα κανει τετοιες μαντεψιες.

Ενω ο Μασουντ? Α ολα και ολα. Εδω τον ΣΟΥΤΑΡΕ η υπερδυναμη LasPalmas μετα απο 29 εμφανισεις και 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ γκολ στη Β Ισπανιας. Πριν απο αυτο ειχε στο διαστημικο πρωταθλημα του …..Ιραν και των ΗΑΕ 112 συμμετοχες και 18 ολοκληρα γκολ. Ξερεις τι ειναι να βαλεις 18 ολοκληρα γκολ σε εξι χρονια στο Ιραν και στα ΗΑΕ? Για πηγαινε καντο να σε δω που κοροιδευεις. Τα επομενα 6 χρονια ο μουντιαλικος, εκανε αλλες 130 συμμετοχες και εβαλε αλλα 13 γκολ. Συνολο δηλαδη σε 12 χρονια και 242 συμμετοχες εχει βαλει -ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ- 31 γκολ, 2,6 γκολ ανα σαιζον στα πρωταθληματα του Ιραν, των ΗΑΕ και της Β Ισπανιας. Τα δε 12 απο τα 31 δηλαδη σχεδον τα μισα τα εχει βαλει στις υπερδυναμεις του πρωταθληματος των Ηνωμενων Αραβικων Εμιρατων σε ΔΥΟ (2) χρονια 2006-2008. Αυτο ειναι που εκτοξευει και τον μεσο ορο απο τα 31 τερματα.Αλλιως πεφτει ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΣΑΙΖΟΝ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟ-ΑΡΝΑΡ ΧΑΘΗΚΕΣ, κατι τετοιο δηλαδη- αλλα σε πιο μαμπρο. Πιο ΠΙΟΥ ρε παιδι μου οχι αυτο το ξεπλυμα το ξενερωτο..

Αυτα ειδε ο μεγιστανας και δε κρατηθηκε. Εσπασε τη μπανκα και εδωσε στον μουντιαλικο (τον Μασουντ οχι τον Ταχτσιδη) οτι ηθελε. Ελα ομως που ο μουντιαλικος κλωτσαει. Τετοιος παικταρας και να παω να θαφτω στην Β Ελλαδας? Ενω στα 30 μου εχω ως ελευθερος ολη τη καρριερα μπροστα μου να παιξω μεχρι και στο ντερμπυ σουνιτες-σιιτες?

Αρχισαμε λοιπον τις προθεσμιες, τα ποκερ που ειναι σκληρα (μαλακα ποκερ εμεις δε κανουμε) και την αγωνια. Θα παρουμε αυτον η θα ερθει ο Κιρμ που εχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ακομη και απο μενα στα 46 μου? Η μηπως θα ερθει ο Καλβο?

Ο Τζιμπουρ θελει 3ετες η 1+1+1? Race, φωναζει ο μεγιστανας (ποκερ δε παιζουμε?) 2+1. Τωρα πες μου ΜΙΑ ομαδα που ο τρελλος εκατσε 3 χρονια και δεν τα εκανε ροιδο και τα πληρωνω εγω ολα αυριο.

-Με τα φραγκα τι κανουμε προεδρε?

-Α ολα και ολα. Εγω race ειπα για το χρονικο στο συμβολαιο, μη με μπλεκετε με λεφτα. Ζητηστε απο τον ‘κοσμο’. Εγω ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ το 85% απο τα διαρκειας. Μενει ενα 15% μια χαρα ειναι και πολλα σας πεφτουν. Αλλωστε ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ εχω εγω με τη ΠΑΕ ΑΕΚ? Τραβατε στον …Ασλανιδη.

ΥΓ Το εγραψα και χτες: Eισαι η ΑΕΚ και παρακαλας επι 2-3 εβδομαδες ενα καμηλιερη ΕΛΕΥΘΕΡΟ απο τη Β Ισπανιας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, και αυτος σε γραφει κανονικα. Ξαναλεω ΕΙΣΑΙ Η ΑΕΚ και μη πεταχτει κανενας εξυπνος να μου πει για Β Εθνικη- τα ονοματα και τα balls δεν εχουν κατηγορια αυτο μας ελειπε. Η Γιουβε επαιζε στη Β και ειχε Μπουφον (στα ντουζενια του και παγκοσμιο πρωταθλητη) Καμορανεζι (παγκοσμιο πρωταθλητη), ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ (παγκοσμιο πρωταθλητη), ΝΕΤΒΕΝΤ, Ζαμπαλετα (τον γνωστο δεξι μπακ της Αργεντινης), Τρεζεγκε κλπ κλπ.

Βεβαια αν εισουν η ΑΕΚ σιγα μη περναγε απ εξω ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ για τεταρτη φορα να μας κανει τον σοφο, αντι να τον πλακωσουν ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ. Σιγα μη ειχες προπονητη τον ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ και βοηθο το Μπορμποκα. Σιγα μην ειχες ροστερ τον Μπεεεεσεβιτς. Σιγα μη ΞΕΠΕΦΤΕΣ εδω που ξεπεσες…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

19 Responses to To..σκληρο ποκερ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Ντεμης εκανε μια προσπαθεια να μεγαλωσει το brand name AEK αλλα τελικα και απο προσωπικα λαθη εσπασε τα μουτρα του.
    Εμενα ρε παιδια δεν ξερω μου κανει πως ο Ζητα και η μιζερια που κουβαλουσε δεν εφυγαν ποτε απο την ΑΕΚ, ρε λες να εχει ακομα αυτος τις μετοχες? 🙂

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Καμία σχέση ο Ζήτα. Ελάχιστοι Αεκτζήδες ΔΕΝ έχουν μιζέρια. Το σύνδρομο της καταστροφής αγαπητέ δεν έχει φύγει.

  3. Ο/Η bandog λέει:

    ωραια . να εχουμε παραπονα και στη β για τις μεταγραφες!

    φαινεται ξεχασαμε για ποιο λογο βρεθηκαμε στη β και στη γ ….

    εμ παει και αυτος ο αχρειος να φερει παιχτη των 300.000 …

    ρε τιγρη , φερε κανα αρουαμπαρενα , κανα χουανφραν , κανα καλον , κανα ριβαλντο !!!

    και αν σε δεκα χρονια ξαναπαιζουμε γ κατηγορια , χαλαλι του…

    μια χαρα περασαμε και εκει…

    ΥΓ: οταν βλεπω αεκτζηδες να μιζεριαζουν και να γκρινιαζουν για μεταγραφες, αναρωτιεμαι γιατι δεν εγιναν γαυροι να ειναι καθε καλοκαιρι ευτυχισμενοι ….

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν έχει κανείς παράπονο που είμαστε στην Β Εθνική. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα.
    Φαντάζεσαι να έιμασταν στην Γ;

    Είναι ευθύνη του Μελισσανίδη που αφήνει-που επίτρέπει-που διευκολύνει αν θες να σέρνονται ανύπαρκτα μεταγραφικά με ανύπαρκτους πάικτες. Η απλά όντως δεν ασχολειται καθόλου με την ΑΕΚ-τότε τι ηρθε να κάνει;- η το κάνει εσκεμένα για να έχουν κάτι να “παίζουν” δημοσιογράφοι και οπαδοί,αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

    Είναι ομως ξεφτύλα. Δεν έχει να κάνει με το σε ποια κατηγορία αγωνίζεται η ομάδα. Πρεστιζ δεν έχει; Φιλότιμο δεν έχει; Ονομα δεν έχει; Αξιοπρέπεια ολοι αυτοί εκεί μεσα και κατ επέκταση και η “νέα ΠΑΕ” δεν έχουν;
    Ποιοι είναι οι Μασούντιδες και οι Τζιμπούριδες που ολημερής πρίζουν τα αρχίδια του κόσμάκη;
    Δεν βρικνα τουλάχιστον καλύτερους “στόχους” ώστε να προσπαθούμε να τους αποκτήσουμε ολο το καλοκαίρι; Ουτως ή άλλως, δεν θα τους αγοράζαμε. Η λεζάντα είναι τζάμπα. Πες ότι πας για τον Ροντρίγκεζ. Η για τον Αγκουέρο. Η για τον γιο του Ζιντάν.
    Αφού έτσι κι αλλιώς, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ,ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.

    Είναι ανάγκη καθημερινα να βλέπουμε στα πρωτοσέλιδα αυτη τη ξεφτύλα;
    Δηλαδή είναι ωραίο να είσαι “μεγιστάνας” και να σε διαβάζουν κάθε πρωί ότι “το σκέφτονται και εχουν ενδιασμους” δυο ανύπαρκτοι ποδοσφαιρικά; Οτι κάνεις αγώνα και δίνεις μάχη για να αποκτήσεις δυο πάικτες τους οποίους δεν θέλει κανείς άλλος εκτός απο σένα; (αν υποθέσουμε ότι τους θες)

    Δηλαδή είσαι ο “τάδε”,’εχεις λεφτά,μέσα και “κονέ” και πας στο Μοναστηράκι και κάνεις παζάρια και ξημεροβραδυάζεσαι απόξω από ένα παλιατζίδικο,γιατί θες να αγοράσεις μια παλιοκαρέκλα; Και βάζεις και τελάλιδες μάλιστα να το κοινοποιούν;

    Γυφτιά. Αυτό λέγεται γυφτιά. Δεν ξέρω πως- υποψιάζομαι- εξυπηρετεί αυτός ο θολος καπνος τον “μεγιστάνα”,αλλά είναι ντροπή.
    Ισως να νομίζει ότι όλο αυτό έχει αντίκτυπο μόνο στην ΑΕΚ.Και όχι και στον ίδιο. Πράγμα που ΔΕΝ συμβάινει. ΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΤΙΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΕΓΓΥΗΤΗΣ”. Η ΟΧΙ;

    Δεν θα επρεπε ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ,να επιτρέπει τέτοια εικόνα. Να “σούρνεται” η ΑΕΚ στις λάσπες και τα πα΄τωματα και ότι τάχα δίνει γη και ύδωρ για έναν Ιρανό που τον κλώτσισαν από την Β κατηγορία Ισπανίας και έναν ΑΛγερινό που τον κλώτσάνε από κάθε κατηγορία και ομάδα εδώ και χρόνια.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.

    θες κύριε να μαζεψεις λεφτά από τα διαρκέιας; Δϋο είναι οι τρόποι. Πρώτον κάνεις μια-δυο μεταγραφες “αεροδρομίου” και δεύτερον ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ-ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ”. Αφού φυσικά δεν θα ερθουν,τουλάχιστον θα έχεις να λες ότι και ψηλά κοιταξες μεταγραφικά και κάποια διαρκείας κατάφερες να πουλήσεις με την προσδοκόμενη μεταγραφη, η οποία ποτέ δεν θα γίνει φυσικά.

    Ο πρώτος τρόπος χρειάζεται λεφτά. Λεφτά δεν υπάρχουν. Ο δεύτερος τρόπος χρειάζεται “τσαχπινιά”. Και τσαχπινιά επίσης δεν υπάρχει.
    Δεν είπε κανεις να γινουν οποωσδήποτε οι “τάδε” μεταγραφές. Ουτε και απαίτησε κανεις φιλος της ομάδας να έρθουν πρωτοκλασάτοι.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΕΙΛΩΝΕΙΣ ΣΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΜΗ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΙΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ “ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ” ΜΑΣΟΥΝΤΙΔΕΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ;

    Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΥΠΟΛΗΨΗΣ. ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ.

    Και έιπαν να ρίξουν τον πήχη ακόμα χαμηλότερα,από ότι τον είχαν τοποθετήσει οι Αδαμίδηδες και οι Θανόπουλοι. Μπορεί να πανιγυριζαν μια βδομάδα στα μπουζούκια με την κάτακτηση της ανυπόληπτης κουπας του κυπέλου,αλλά δεν θα καταδέχονταν ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ “ΜΑΣΟΥΝΤ”. ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ.

    Πως γίνεται δηλαδή “από δως και μπρος η ΑΕΚ να μην παρακαλάει κανέναν” γιατι έχει “Αφεντικό” και εδώ και δυο-τρείς μήνες να τρέχει ξωπίσω από έναν Ιρανό παγκοσμίως άγνωστο και τον “γνωστό-άγνωστο” Τζεμπούρ;
    Μπορεί να μας απαντήσει ο Κετσετζόγλου,η ειναι απασχολημένος με το “ρεπορταζ” το μεταγραφικό της ΑΕΚ;
    Αντε, πεινάλες. Λεφτάδες και μη.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στη Γ Εθνικη βρεθηκαμε γιατι μας εριξε ο σωτηρας σου να τη παρει ΤΣΑΜΠΑ. Γιατι κανονικα στη Β εισαι περσυ και στη Α φετος. Αλλα αυτο ηθελε να δωσεις και κανα φραγκο…χαχαχαχα

    Φερε κανα Αραουχο (ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ και 150 το χρονο) κανα Βαργκας (ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ και 200 το χρονο) κανα Μπλανκο (250 ΚΟΣΤΟΣ και 250 τη πρωτη χρονια- 72 γκολ σε 4 χρονια, ο μουντιαλικος θελει….3 ζωες για να βαλει 72 γκολ)
    Γαυρος αν θες μπορεις ΑΝΕΤΑ να πας να γινεις ΕΣΥ. Αλλωστε αυτο ειναι το ποιηματακι που σας μαθαινουν τοσα χρονια:οποιος δε γλυφει το εκαστοτε αφεντικο ειναι γαυρος.

    Μεχρι στιγμης το κοστος ΟΛΩΝ των μεταγραφων ειναι 850 και των συμβολαιων αλλα 860 δηλαδη 1,7 συνολο- αντε να παει 2 η χρονια. Για φετος παντα γιατι του χρονου ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ το κοστος μεταγραφων φυσικα (τα χρηματα που δινεις στις ομαδες) Το δε κοστος αυτο εινια 850 γιατι τα 500 πηγαν στο Μανταλο.Αντε να σου βαλω και αλλα 500 εξοδα ΠΑΕ: Μισθους υπαλληλων, εξοδα αποστολων, διαχειρηση εταιρειας κλπ. Να το κανουμε 1εκκ να παμε συνολο 3? οκ
    2,5 απο τον ΟΠΑΠ (ο ΟΠΑΠ δεν ειναι δικος του εχει το 33% του 33%) 2+ απο το ΟΤΕ και κανα 4αρι και βαλε ΜΟΝΟ απο τα διαρκειας. Δε ξερω ποσο ειναι η χορηγια τα απλα εισητηρια και οι διαφημισεις. Αντε να πουμε αλλα 3 εκκ. Να πουμε δηλαδη ενα συνολο 8-9εκκ και η ομαδα κοστιζει 3 (με large υπολογισμους) με τα ταληρακι να ειναι τσεπατο χαλαρα.

    ΦΥΣΙΚΑ παντα οι εν λογω παικτες που κοστισαν αυτα τα 2εκκ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ περιουσια της ΠΑΕ, η οποια και μπορει να πουληθει ανα πασα στιγμη με τις πιθανοτητες σε πολλες περιπτωσεις (μανταλος-μπακακης-κολοβετσιος π.χ) να ΑΥΞΗΘΕΙ η τιμη τους.
    Δεν ειναι δηλαδη οτι απο τα ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ εχασε αυτα 2 εκκ φετος. ΤΣΕΠΗ ειναι και αυτα απλα ως περιουσιακα στοιχεια και οχι cash.

    Σιγα το παικτη των 300,000 ενα δακρυ ετρεξε δεν κρατηθηκα..

    Ασε μας ρε μεγαλε, ελα δωσε μου και εσυ 8-9 CASH, να ξοδεψω τα 2,5-3 (ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ) να μου μεινουν και 10 παικτες ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ και να σου κανω και τον ευεργετη.

    ΥΓ Αποσυρθηκε και η παικτουρα ο Λαμ απο την Εθνικη. Λες να μας διαβαζει? Γλυτωσε λιγο κακοποιηση το επομενο Euro με το κατσικι..

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Ε, όχι να με πεις και γάβρο επειδή αναλύω τα κενά του ρόστερ. Έλεος.
    Επίσης δεν ζήτησα ονοματάρες ή ακριβές φίρμες. Ζήτησα συμπλήρωμα των κενών ( σέντερ φορ, αριστερό μπακ, αριστερό και αμυντικό χαφ ) που παίκτες υπάρχουν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Υγ. Αν ασχολείσαι με τις ακαδημίες μάθε για τον παικταρά που του πήγα ( 15 χρονών σέντερ φορ ) ΤΖΑΜΠΑ και κλεμμένο από την αλογοτροφή

  7. Ο/Η bandog λέει:

    δε μπορω να γραφω συνεχως τα ιδια.
    η ομαδα θα ανεβει χαρη στο “μεγιστανα”. οπως χαρη σε αυτον δε χρωσταει τωρα μια ( ας την εριχναν και αλλοι ή ας την αναλαμβαναν αν ειχαν τα @@ και να του εκλεβαν τη δοξα) .επισης χαρη σε αυτον εχει τα εσοδα που εχει στις κατηγοριες που παιζει.
    χωρις μελισσανιδη ουτε χορηγια οπαπ θα ειχε ,ουτε τοσο μεγαλο τηλεοπτικο , ουτε τοσα διαρκειας , ουτε μεταγραφες νεαρων θα εκανε …
    τα εχουμε ξαναπει αυτα…

    δε θα κρινω το μελισσανιδη απο τα δημοσιευματης ψΩΡΑΣ ουτε απο τα ιδια θα ενημερωθω για τους στοχους και τη δουλεια της ομαδας.
    12 μεταγραφες εχει κανει η ομαδα κατω απο τη μυτη της ψΩΡΑΣ. αν θελει για τη δικη της δημοσιογραφικη ανυπαρξια να δημιουργει εντυπωσεις με παικτες και στοχους, εγω δεν πεφτω ετσι ευκολα στη λουμπα.
    θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα δε μιαλει μονο με ενα παιχτη οπως δεδομενο εθωρω οτι η ομαδα δεν επιθυμει να διαραιουν οι πραγματικοι μεταγραφικοι της στοχοι….

    επισης να πω οτι δε θα γινω γαυρος να κρινω τεχνικο διευθυντη στις 20 ιουλη , προπονητη πριν την πρωτη επαγγελματικη προετοιμασια (τον εχω κραξει ηδη ως προσωπο για το “πεσε κατω”) και ιδιοκτητη πριν ακομα η ομαδα λαβει αφμ και πορευτει ως εταιρεια…
    αν τα κανω αυτα , τοτε αμεσως εχω υποβιβασει τον εαυτο μου ως οπαδο και φιλαθλο σε γαυρο…

    επισης να πω οτι μπορω να διακρινω ποια σχολια ειναι κριτικες , ποια αναλυσεις και ποια ειναι καθαρο κραξιμο.
    ολα ειναι επιθυμητα αλλα στην ωρα τους.
    κραξιμο πριν την εναρξη της παραστασης , δεν εχω ξαναδει !

    τελος παντων. η αεκ εχει τεχνικο διευθυντη και προπονητη. δεν ειναι δουλεια του προεδρου *σε σοβαρες ομαδες) να ασχοληθει με τις μεταγραφες και τη λειτουργια του τμηματος.
    αυτα τα “το παιρνει πανω του ο τιγρης” της ψΩΡΑΣ , ειναι για την οπαδικη πλεμπα.

    ο τιγρης και ο καθε τιγρης εχει να ασχοληθει με ιδιαιτερα σοβαρα θεματα εκτος και εντος αεκ.
    αν τρεις γνωστες του ποδοσφαιρου δεν κανουν καλα τη δουλεια τους , η δουλεια του τιγρη ειναι να τους δειξει το λογιστηριο.
    μη γινουμε και σε αυτο γαυροι , ο μπαρμπα σωκρατης ηταν ταυτοχρονα τεχνικος διευθυντης , προπονητης και αρχηγος του ποδοσφαιρικου τμηματος…

    ουδεμια σχεση υποτακτικου δεν εχω με το μεγιστανα. για να πω και την αληθεια , στα @@ μου τον γραφω και αυτον.
    αεκ ημουν και χωρις αυτον , οπως αεκ ημουν τοσο οταν ειχα ριβαλντο οσο και οταν ειχα μπουρμπο…

    η σχεση μου με την αεκ ειναι πιο παλια απο εμενα . ξεκινησε πριν καν γεννηθω , οταν ο παππους μου εφυγε προσφυγας απο το κουρι και ιδρυσε με κατι αλλους κακομοιρους την αεκ καλαματας στον συνοικισμο προσφυγων του κορδια στην καλαματα.
    ηταν μοιραιο να γινω αεκ σε ολα τα αθληματα και σε ολα τα επιπεδα, ακομα και στο γ τοπικο της καλαματας που ειχα μεχρι περυσι διαρκειας…

    τι αεκ θελω?
    θελω μια αεκ με παιχτες που να σεβονται τη φανελα.
    θελω μια αεκ με ελληνες που να ξερουν την ιστορια της.
    θελω μιαι αεκ που να εχει 5 ξενους αλλα να ειναι εργατες και οχι μισθοφοροι.
    θελω μια αεκ που να βγαζει παιχτες απο τα σπλαχνα της.

    πανω απ ολα θελω μια αεκ που να μη βγαζει μουρμουρα και γκρινια με το καλημερα και χωρις λογο.
    να αποβαλει το συνδρομο της κερκοπορτας.

    για φετος , θεωρω αυτονοητο οτι οποιος ξενος ερθει , θα ερθει καθαρα για λογους οικονομικους.
    θελω τετοιον παικτη?
    οχι παρα μονο αν ειναι εξαιρετικα σοβαρος επαγγελματιας.
    τον βρισκεις ευκολα ελευθερο ?
    οχι.
    υπομονη λοιπον…
    καλα κανει η ομαδα και αναζητα μια λυση ποιοτικη και ταυτοχρονα οικονομικη .

    ας περιμενουμε λοιπον την ολοκληρωση των μεταγραφων χωρις για αλλη μια φορα να ειμαστε ειδημονες και να τα γνωριζουμε ολα.

    θελουμε να ξοδευτουν τα χρηματα που εχει κερδισει μεχρι τωρα η ομαδα σε μεταγραφες β εθνικης ?
    οχι. δεν υπαρχει τετοιος λογος φετος.

    πρωταρχικος στοχος της ομαδας πρεπει να ειναι ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ και οι σωστες επενδυσεις την καταλληλη στιγμη…

    διαβαζα εχθες οτι αγοραστηκαν διαμερισματα κοντα στο προπονητηριο ωστε να μενουν οι νεαρο παιχτες.
    καλυτερη εξελιξη απο μια μεταγραφη αυτη για μενα….
    ειδικα αν ισχυει το οτι θα ειναι περιουσια της ομαδας τα ακινητα.

    ΥΓ: στηβεν,

    νομιζω οτι τα κενα θα καλυφθουν σε ο,τι αφορα τον αριστερο χαφ-εξτρεμ και το φορ. αμυντικο χαφ θα επιθυμουσα και εγω ενα πιτμπουλ. δεν ξερω τι παιχτης ειναι ο φαγιε…
    αριστερο μπακ δεν υπαρχει λογος να αποκτησει . εχει 2 παιχτες που μπορουν να παιξουν εκει. πεταμβρακη , σοϊλεδη και αλλους δυο στην αναγκη , γεωργεα και μπακακη.

    δεν ασχολουμαι με τις ακαδημιες γιατι δεν εχω επαφη.
    ξερω παντως οτι περσι προτειναν στην ομαδα ενα πολυ δυνατο σεντερ μπακ που επαιζε στο α τοπικο καλαματας , στη σπερχογεια και δεν τον πηρε. κατελληξε στην καλλονη νομιζω.
    γνωριζω τον προπονητη του και μου ειπε οτι ηταν πραγματικα καλος παιχτης και εξαιρετικος χαρακτηρας.

    για μενα πρεπει να σαρωσει η ομαδα σε αυτες τις ηλικιες (15-18) και στα επομενα χρονια να στελεχωνεται σε μεγαλο βαθμο εκ των εσω.
    διαβαζω οτι το κανει και ευχομαι εκει να γινονται σσωτες επιλογες και η ομαδα να κανει καλη δουλεια.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Για να καλυφθούν αγαπητέ τα κενά, πρέπει κάποιος να τα λέει. Τα λοιπά ΜΜΕ, είναι για τα μπράβο και κάνουν κακό όπως σωστά επισημαίνεις.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ομαδα ΕΠΕΣΕ χαρη στο μεγιστανα σιγουρα απο την Β στη Γ και δεν ξερω ποσο ηταν το χερακι απο την Α στη Β. Ακομη και καθολου να μην ηταν, αν ηθελε οπως βρηκε χρονο ετσι αναπαντεχα 2 αγωνιστικες πριν το τελος (οταν ολως τυχαιως το μαγαζι εγινε ελκυστικο ΔΩΡΕΑΝ) ας εβρισκε χρονο ενα γυρο πριν και οπως περσυ σε 2 μερες πηρε 5 παικτες (οταν και ειδε τα χαιρια του τοτε τεχνικου διευθυντη και αυτου του ΥΠΝΟΥ του Σερβου) ας επαιρνε και τοτε να βοηθησει.
    Αλλα τοτε θα ειχε δυο θεματα: 1) Tα φεσια που ηταν γυρω στα 80 και 2) Δεν θα ηταν δικη του.

    Για να σε βοηθησω να ξερεις οτι στα hostile takeovers 2 πραγματα γινωνται συνηθως. Το ενα ειναι να μενει απο cash η εταιρεια προς εξαγορα και το δευτερο ειναι ο ευτελισμος των περιουσιακων της στοιχειων. Κοιτα αν δεν το καταλαβαινεις τι γινεται στη Ελλαδα εδω και 5 χρονια. Οδηγεις στην ανυποληψια την εταρεια και την ‘αγοραζεις’ για ψιχουλα.

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ οτι ολοι οι πρωην μετοχοι ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ για την διαλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ?
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ οτι ο Νοτιας που εδωσε (και καλα) 12 εκκ ευρω για το resort οχι μονο δεν εβγαλε ΑΧΝΑ αλλα συνεχισε να παραχωρει μεχρι και σημερα το μαγαζι και ο αλλος εδιωξε με τς κλωτσιες καποιο Σιμο περσυ οταν ξεκινησαν τα -και καλα- εργα? (Εδω θα θυμησω οτι ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ελεγε ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕ 5 γηπεδα και αναλογες εγκαταστασεις, οταν ακομη και σημερα τα γηπεδα ειναι 3..) Βεβαια και ο Χιωτης χρεωνε στα συμβολαια αγορα ΑΓΡΟΥ 50,000 (αν θυμαμαι καλα) το μετρο που ηταν δε ξερω και εγω ποσες φορες πιο ακριβο απο το να επαιρνες το τελευταιο ακινητο του κυρ-Μπαμπη στη Κηφισιας.. Ενα project που ΒΙΑ στοιχησε 4 κοστολογηθηκε 12 και ο χιωτης ηθελε σε νοικια 14 για μια δωδεκαετια και μετα να του μεινει κιολας!!

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ οτι ΟΛΟΙ αυτοι οχι μονο ‘εχασαν’ την εταιρεια-περιουσια τους ΤΣΑΜΠΑ, αλλα ετρεξαν να ‘στηριξουν’ ειτε οι ιδιοι ειτε μεσω αχυρανθρωπων τον ‘μεσσια’? Δηλαδη ερχεται ενας τυπος παιρνει το μαγαζι σου ΤΣΑΜΠΑ και εσυ τον στηριζεις και του δινεις λεφτα να κανει ανακαινηση? mm smells delicious…
    Βεβαια ΚΑΝΕΙΣ δεν μας ειπε ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ η εταιρεια απο την Β πηγε στη Γ μεσα σε μια νυχτα. Πως δηλαδη οι ιδιοι οι ‘ιδιοκτητες’ του μαγαζιου οχι μονο ευτελησαν την περιουσια τους αλλα και την παρεδωσαν εν λευκω και αντι μηδενικου αντιτιμου. Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ για να γινει αυτο?
    Το κοβω εδω μην γραψω κ αλλα και εχουμε ‘αναταραξεις’.
    Για αρχη ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας διαβασει το νομο για τις κυρωσεις καταπτωσης του 44 και ποιους περιλαμβανει και απο ποτε. Μετα ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ πως αυτοι βγαινουν λαδι με το εν λογω deal.
    Τοσες και τοσες ομαδες ‘πεφτουν’ κατηγορια σε ολη την Ευρωπη ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ οτι ΜΟΝΟ εδω εγινε αυτο? Η Μιλαν οταν τη πηρε ο Σιλβιο ηταν στη Β’ ΑΛΛΑ ΤΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ Α’ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ Γ’ πρωτα!! Μιλαμε για τη ΜΙΛΑΝ τη πιο βαρια φανελλα στην Ευρωπη μιας και τα κιουπια και τα ροστερ τα πηρε προσφατα-μετα το 1988 (τα 14 απο τα 18 Ευρωπαικα και διεθνη τροπαια). Οχι οπως η Ρεαλ που τα ‘επαιρνε’ παιζωντας οικογενειακα διπλα. Για τη ΜΙΛΑΝ που εχει ΜΟΝΗ ΤΗΣ οσα εχουν ολες οι Γερμανικες ομαδες μαζι..
    Κανενας δεν ζητησε να διαβαζεις ΨΩΡΑ αυτο ακριβως κραζουμε. Αλλα καποιος αφηνει τη καθε ΨΩΡΑ και τον καθε 365 να πουλαει παραμυθι γιατι τον βολευει. Εκτος αν νομιζεις οτι αμα σηκωσει ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ αλλα ο Νο5 η ο Νο10 on behalf το τηλεφωνο και τους πει κοφτε τη παπαρια μη σας παρει ο διαολος- δεν το κοψουν. Τα αφηνει και τα ανεχεται και αυτο ΜΟΝΟ κακο ειναι. Απο τη μια να πουλας οτι η ΑΕΚ εχει αφεντικο και δε μασαει πλεον και απο την αλλη να σε δουλευει ενας Ιρανος ελευθερος απο τη Β Ισπανιας 3 εβδομαδες

    Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ (δε ξερω τι σκατα τιτλο εχει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ) ΕΧΕΙ ουτε τιποτε. Ενα ΜΠΑΧΑΛΟ ειναι που εχει μαζευτει ενα παρεακι 5 χαβαλεδων και μαθαινει στου κασιδη το κεφαλι. Απο τον ΣΕΡΒΟ μεχρι τον Ζηκο. ο μεν ποδονιφτης 30 χρονια στην Ελλαδα κουβαλησε το Σαβεφσκι και 200 αμπονσαδες και οι υπολοιποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ που πρωτη φορα κανουν αυτη τη δουλεια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Γι αυτο και ΗΔΗ μια χρονια χαθηκε και χανεται και η δευτερη. 16 παικτες που περσυ σου εκαναν για να χτισεις κορμο εδιωξες φετος. πηρες 10-12 και περιμενεις 2-3 ακομη. ΠΟΤΕ θα χτισεις αυο το ρημαδοκορμο οταν ακομη μετα απο 14 μηνες ψαχνεις? Η μηπως εχεις την εντυπωση οτι του χρονου θα ριξει 10-20 εκκ ο μεγιστανας και θα σου φερει παικτες?Εδω ΑΜΚ εκανε και μαζεψε στο πρωτο μηνα 25 χιλιαρικα. Εδω βγαζει βιβλια και δεν κανει 50 κομματια δωρο στους δημοσιογραφους που ηταν στην εκδηλωση!! Μιλαμε για απιστευτες ΚΑΡΜΙΡΙΕΣ και απιστευτες ΒΛΑΧΙΕΣ της Αγγελικουλας..Αντε και τα εριξε τα 15-20 ποιος θα ερθει και ποσο θα δεσει?

    Ουδεις ζητησε το Μασερανο και να ξοδευουμε χρηματα. Αλλα απο την αλλη δε γινεται να ακουμε για καποιους Ιρανους και καποιους πακιστανους ουτε γινεται να βλεπουμε αυτο το μπαχαλο που μου κραταγες τον ΡΟΥΦΙΑΝΟ μεχρι τον Ιουνιο!!! για να αλλαξεις τεχνικο διευθυντη Ιουλιο μηνα.. Να σου κανει ΤΙ ο καινουργιος? Να αλλαξει ΟΛΟ το σχεδιασμο και ΟΛΟ το πλανο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? Η να σου φερει το Μασουντ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΟΥΔΕΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΠΛΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ. ‘Δουλειες’του ποδαριου ειναι και οσα πανε και οσα ερθουν. Τα αποτελεσματα τα ειδες και περσυ (που αμα δεν ανεβαινε ο αλλος 2 μερες στο Πηλιο να παρει 5 παικτες θα γελαγαμε ακομη πιο δυνατα), και θα τα ξαναδεις και φετος.

    Οσο για το ΒΔΕΛΛΑ φιλε μου μπαλλα η ξερεις η δε ξερεις. Δεν εχει επαγγελματικες προετοιμασιες και ερασιτεχνικες προετοιμασιες. Η εισαι η δεν εισαι. Η το χει η δε το χεις. Δηλαδη αν ερχωταν περσυ (λεμε τωρα) ο Λιπι που εισουν ερασιτεχνης θα εκανε και αυτος ερασιτεχνικη προετοιμασια και φετος θα το γυρναγε σε επαγγελματικη? Πλακα κανεις ετσι? ελα πες το.
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ και φενεται. ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ και ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες και παπαριες. Το παιδαγωγο ας παει να το κανει σε κανα νηπιαγωγιο. Εδω ειναι ΑΕΚ και θελουμε προπονητη, οχι τσιρκουλο

  10. Ο/Η bandog λέει:

    μη το κουραζουμε.

    αν η αεκ του 2013 ηταν βιωσιμη εταιρεια θα ηταν και ελκυστικη περιπτωση .
    αν ηταν ελκυστικη περιπτωση θα ειχαν ενδιαφερθει πιο αξιοπιστα προσωπα απο κοζωνηδες,ξενιαδηδες , βιντιαδηδες και μπαϊρακταρηδες…

    προφανως μια ομαδα με φουντες και σταματηδες , κανα 80αρι μυρια φεσι και απαγορευση μεταγραφων , δεν ειχε στον ηλιο μοιρα.
    αλλα τι λεμε .. εδω λιποθυμουσαν παικτες στην προπονηση απο τη νηστικομαρα…

    ο μεγιστανας εφταιγε γιαυτο?

    νομιζω ηταν σαφεστατος.
    δεν πληρωνει μαλακιες αλλων.
    λογικο. ουτε τις δικες του δε θελει να πληρωνει…

    νομιζω ειναι αστειο να περιμεναμε καποιον στην ελλαδα του 2013 να ριξει 80 για να πληρωσει τα βερεσεδια της αεκ.
    επισης θα επρεπε να φτιαξει και μια ομαδα που θα ανεβαινε απο τη β στην α και θα πρωταγωνιστουσε συντομα…

    δε θυμαμαι να βρεθηκε καποιος διαθεσιμος.
    ουτε θυμαμαι να εσκασε καποια ρεαλιστικοτερη προταση για ναν βγει η ομαδα απο το αδιεξοδο.

    η λυση ηταν απλη .
    δυο χρονια σε μικροτερες κατηγοριες , καθαριζε η ομαδα απο χρεη , μαζευε πλεονασμα , εριχνε βαρος στο γηπεδο και τις υποδομες , εκανε ελληνοποιηση της ομαδας και ανεβαινε στην α με αλλη φιλοσοφια και καθαρη απο αμαρτιες του παρελθοντος.

    αυτος που το προτεινε , το εκανε.
    δε θυμαμαι να προτεινε καποιος κατι αλλο και να ανελαβε την ευθυνη να το πραγματοποιησει.
    ουτε θυμαμαι να ειπε κανεις στον μελισσανιδη ” αυτο το κανουμε και εμεις. αμολα απο δω ρε” και να ανεβαλβε αυτος την ευθυνη και την υποχρεωση…

    αμαρτιες και συμφεροντα θα δουμε σε οσους εχουν εμπλακει και θα εμπλακουνσ στην αεκ οπως και σε καθε ομαδα του ελληνικου ποδοσφαιρου.

    η ουσια ειναι τοι πρωτη φορα η ομαδα εχει ακαδημιες ετοιμες να δουλεψουν σοβαρα.
    πρωτη φορα η ομαδα βρισκεται τοσο κοντα στο να αποκτησει γηπεδο.
    πρωτη φορα η ομαδα εχει τοσο δεσιμο στην εξεδρα αμ και στη γ κατηγορια.
    πρωτη φορα η ομαδα κοιτα το μελλον με αισιοδοξια.

    και ακομα ακουμε γκρινιες….

    ειμαι βεβαιος οτι οταν θα φτιαχτει το γηπεδο καποιοι θα γκρινιαζουν που θα ειναι κιτρινο ή που τα καθισματα δεν εχουν αφρολεξ να μη πιανεται ο κωλος τους ή που δε θα εχουν χωρο απ εξω για κατιντα να φανε κανα βρωμικο…

    ειμαι επισης βεβαιος οτι στον αεκτζη και το μεσι να του φερεις , θα παραπονεθει οτι ειναι κοντος , δεν εχει δεξι , ειναι μεταγραφη του μπαγεβιτς κλπ κλπ

    τεσπα , η αεκ ολα αυτα τα χροναι εμ εμαθε ενα πολυ σημαντικο πραγμα.
    να μη παιρνω τη γκρινια του αεκτζη στα σοβαρα !

    ΥΓ: στα υπολοιπα αγωνιστικα που αναφερεις ειναι δεδομενο οτι την μπαλα την βλεπεις απο την οπτικη της εξδρας.
    εχει τεραστια διαφορα η ψυχοσωατικη προσαρμογη και προετοιμασια ενςος παικτη και μαις ομαδας σε μια ερασιτεχνικη κατηγορια απ οτι σε μια επαγγελματικη.
    πολλοι παικτες του περσινου ροστερ δεν ειχαν παιξει ποτε ολοκληρο 90λεπτο στη ζωη τους…
    αυτοι χρειαζονται διαφορετικο επιπεδο προετοιμασιας και προπονησης.

    τη διαφορα της επαγγελματικης προπονησης μπορεις να τη διακρινεις αν ρωτησεις εναν νεαρο που προβιβαζεται απο τη δευτερη στην πρωτη ομαδα .

    αν ερχοταν ο λιπι και κανε περσι επαγγελματικη προετοιμασια , στα μεσα της χρονιας το μισο ροστερ θα ηταν στο νοσοκομειο…

    το μειονεκτημα του δελλα ως προπονητης ειναι απλα το οτι δεν ειναι προπονητης.
    τωρα γινεται.
    ως προπονητη λοιπον θα τον κρινω τη φετινη χρονια…

    για το ροστερ τα εχω ξαναγραψει. στη γ κατηγορια παιρνεις 20 για να δεις αν θα σου βγουν 2. εχει τεραστια διαφορα το επιπεδο απο τη β κατηγορια οπως και η β απο την α…
    θα δεις και τον πλατελα , που ηταν φετος ο καλυτερος , στην α τι γατακι θα ειναι….
    ο κορμος θα φτιαχτει στην α . μη κοροϊδευουμε τους εαυτους μας.
    φετος απλα ελπιζουμε απο τους 20 να κανουν οι 10…
    τοσα χρονια στην α και καναμε 5-10 μεταγραφες καθε καλοκαιρι !
    απο τη γ στη β και απο τη β στην α περιμενετε σταθερο κορμο???
    δε γινονται αυτα…
    και δε γινονται επειδη αν θες να πρωταγωνιστησεις θα χρειαστεις δυνατο αξονα , δλδ καλους παικτες που ειναι αδυνατον να ερθουν τωρα στην ομαδα.
    μοιραια η ομαδα ειναι δεδομενο οτι ακομη και πληρης να ειναι φετος , θα χρειαστει του χρονου 4-5 παικτες μεγαλυτερης κλασης ….
    οι μισοι απο τους φετινους παικτες , του χρονου θα ειναι ανταλλαγματα για μεταγραφες εντος ελλαδας…

    συνειδητοποιηστε το. η περσινη και η φετινη χρονια ειναι συνοπτικες διαδικασιες.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα εχουμε συνειδητοποιησει τι ειναι οι χρονιες. αυτο ομως δεν θα μας κανει ουτε να ξεχασουμε ουτε να μη ‘βλεπουμε’ τις μαλακιες που γινωνται.
    Ειναι προφανεστατο οτι απο οικονομικα και διοικητικα δεν το εχεις και πολυ γι αυτο και δεν παιρνεις τη ‘γκρινια’ οπως λες στα σοβαρα. Βλεπεις ο ΑΕΚτζης γκρινιαζει χωρις λογο.
    Δεν γκρινιαζει επειδη εχει δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλτα να ερχωνται και να φευγουν ολα αυτα τα χρονια.
    Δεν γκρινιαζει επειδη εχει αλλαξει 500 ιδιοκτητες και ‘μετοχες’ που φταναμε σε σημειο να μη ξερουμε ποιος εχει τι.
    Δεν γκρινιαζει επειδη ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ πτωχευσε σε 10 χρονια..
    Δεν γκρινιαζει επειδη καποιος πουλησε σε καποιο Τροχανα- αρκει να κονομαγε
    Δεν γκρινιαζει επειδη ειδε 10-20 χρονια τα λεφτα του να γινωνται ‘μεταγραφες’ και να κονομανε μεγιστανες και μεγιστανακια
    Δεν γκρινιαζει επειδη εφτασε να πεσει στη Γ για να κανει τα οικονομικα ΧΑΤΗΡΙΑ του καθενα ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ

    Εμεις καθε χρονο (επι 25 χρονια) πρεπει να μη γκρινιαζουμε να περιμενουμε και να μη βιαζωμαστε να κρινουμε. Βλεπεις 25 χρονια τωρα τα παντα σε ολα τα επιπεδα λειτουργουν ρολοι (και δε μιλαω για τιτλους-χεστηκα για τους τιτλους) αρα ειμαστε γκρινιαρηδες.

    Αρα μη μιλαμε πριν δουμε ΓΙΑ 25η φορα σερι!
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ..

    ΥΓ Αν ο ΒΔΕΛΛΑΣ δεν ειναι προπονητης να παει σπιτι του. Γιατι τοτε να δηλωσουμε ολοι οτι τωρα γινωμαστε, απο φιλαθλους εως παικτες και να μην εχει κανενας απαιτηση απο κανενα. Ρε τι αλλο θα ακουσουμε..

  12. Ο/Η bandog λέει:

    δλδ τωρα , σημερα , στο ξεκινημα της αεκ απο το μηδεν , γκρινιαζεις για αυτα που γινονταν πριν και επι 25 χρονια ?

    μηπως εισαι ΚΚΕ ???

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Σου μιλάω, οτι τον έχω βουτήξει από τον γιακά πεντακόσιες φορές. Συνέχεια σε αριστερές οργανώσεις πηγαίνει. ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΩΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ χαχαχα, που έστειλε ο δικός μας κι ένα πεντακοσάρικο στη μνήμη του πατέρα του. Αυτός ο Snitch, τίποτα. Εκεί στα κομουνιστικά συνέχεια

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αλλά ακόμα και η αριστερά, πού στο διάολο φταίει τελικά; Έχει κυβερνήσει ποτέ; ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, που δεν ξέρει τι είναι καπιταλισμός, δεν ξέρει πώς να κυβερνήσει, ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, διότι πάντα αυτά ήταν τα καλύτερα. Έλεος που φταίει για κάτι σήμερα το ΚΚΕ.

  15. Ο/Η bandog λέει:

    στηβεν,

    συμφωνω.

    δεν υπαρχει δεξια και αριστερα. τελειωσαν αυτα.
    ακομα και οταν υπηρχαν , ηταν οι ελληνικες βερσιον των πολιτικων ιδεολογιων που πρεσβευαν γιαυτο και μπορδελοποιηθηκαν αριστα και ταχιστα.

    συμφωνω και για το κκε.

    το κκε δε φταιει για τιποτε αλλο περα απο τα χαλια του.

    και ιδιως φταιει για την ανυπαρξια του στην πιο κρισιμη στιγμη για την εργατικη ταξη , στην πιο μεγαλη καπιταλιστικη κριση που εχει γτνωρισει ο τοπος και στην πιο βαναυση επιθεση που εχει δεχθει απο τον οικονομικο ιμπεριαλισμο της τροϊκας…

    σκεψου το λιγο…

    πχ ειν μεσω κρισης το να λες επαναστατικο το κκε ειναι σα να λες προπονητη το δελλα.

    τι κανεις κα στις δυο περιπτωσεις?

    ή κραζεις ή κανεις υπομονη μεχρι να κανει ξαστερια , μεχρι να φλεβαρισει…..

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Αγαπητέ, η Ελλάς χρεωκόπησε ξανά. Άλλαξε επίπεδο, έγινε δημόσιο κατουράδικο στις θάλασσες και γκαρσόνι στα νέα παιδιά. Καμία υπομονή, αφού τα πάντα είναι γνωστά. ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ. Κανένας φλεβαρισμός.
    Για την Ελλάδα μιλάω έτσι, μην πάει το μυαλό σου στην ΑΕΚ

  17. Ο/Η bandog λέει:

    ωρα ειναι να πεις να παρουμε τα οπλα…

    αυτο πιθανον θα γινει σε μια περιπτωση μονο.

    αν παειι ο φρεντο στα 12 ευρω .

    τεσπα, ο λαος μιλησε στις προσφατες εκλογες.

    δεν επιθυμει να αλλαξει τιποτα.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΕΓΩ? ΚΚΕ? Που το καταλαβες? Απο εκει ξεκινησα αλλα τωρα παω προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ με μισο κιλο Συριζα μεσα.Ειναι και αυτο το ΜΛ.ΚΚΕ που με μπερδευει.Δεν εχω αποφασισει ακομη αλλα το σκεφτωμαι να κανω μια συνιστωσα (γιατι οι αλλοι ειναι καλυτεροι? πιο μορφωμενοι?) και να μπω και εγω στο ΠΑΜΕ διπλα στον Αλεξη. Η το ΠΑΜΕ ειναι της Αλεκας και του Κουτσιουμπα? Μπερδευωμαι με αυτα λιγο καθε φορα που κατεβαινω σε πορεια για το δικιο του εργατη, ειναι 2 συγκεντρωσεις αριστερων και μια εδω μια εκει καταλαβαινεις..

    Πριν 25 χρονια- και με μια σταση επι enic- ο ΙΔΙΟΣ ηταν αφεντικο παλι. Ισως οχι τοσο μεγιστανας αλλα ο ιδιος ηταν που παρεδωσε την ΑΕΚ σε ενα Τροχανα. Μετα η Enic σε ποιον πουλησε θυμασαι? Τους ειχε βρει ο sirhouse μονος του? Τι τον σταματαει να το ξανακανει? Μηπως τα λεφτα που ΔΕΝ εχει βαλει και φοβαται μη τα χασει?

    Περσυ που ο Σερβος με το ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΗΡΑΝ 25 ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ δηλαδη και περιμεναμε (ΠΑΛΙ) να τους δουμε αλλαξε κατι? Οι 15-18 ειναι ΗΔΗ παρελθον και ο λογος που δεν εφυγαν ολοι ειναι απλα οτι οι αλλοι 4 (εκτος του Ιταλου) ειναι οι ξενοι (τωρα για τον ποποβιτς πραγματικα σηκωνω τα χαρια ψηλα) ο φουλης, ο πλατελας συνολο 6.
    6+18 που εφυγαν = 24 παικτες ΔΥΟ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ με τις αλλαγες τους περιμεναμε κα ειδες το αποτελεσμα. Τωρα φετος μεσα στο 2014 οχι το 2001. Ξερω ειναι ερασιτεχνες ειναι απροπονητοι κλπ κλπ. Οποιος δε θελει να αλεσει 10 μερες κοσκινιζει αυτο ξερω. Λες και οι αντιπαλοι πιτσαδοροι ηταν προπονημενοι που δουλευαν delivery τη παρασκευη μεχρι τις 2 το πρωι και το σαββατο επαιζαν με το κολοσσο που δεν μπορουσε να τους κανει καλα..

    Θα το ξαναγραψω και σε ποστ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι με διαβαζει ο μεγιστανας- με τον οποιον δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα πιστεψε με μιας και ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ- μιας και πηρε το τυπακο που ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, το Σβαρνα. Σε 2 ματς που τον ειδα με μας εκανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμφανιση, κραταγε τη θεση του, εκοβε καθαρα, δε πουλαγε τη μπαλλα στα κοψιματα (να χεσω τον αμυντικο που κοβει και καπακι πουλαει τη μπαλλα αλλα Κωστακη) και εκανε σοβαρα ματς. Δεν ξερω αν θα μας βγει η οχι- μακαρι- αλλα το εγραφα απο περσυ οτι μας εκανε μια χορτα σχεδον μονος του και στα δυο ματς ο μικρος.
    Ειδωμεν

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Steven οπου κυβερνησε η ‘αριστερα’ τα εκανε πιο ροιδο και απο τη δεξια. Θες στην ανατολικη ευρωπη για 50-60 χρονια, θες στην ΕΣΣΔ για 70-80, η θες στην Ελλαδα απο το 81 μεχρι σημερα με 3-4 χρονια διαλλειμα?
    Ο λογος ειναι απλος: ακολουθει χειροτερο προγραμμα απο τον πιο δεξιο, μιας σε αυτο που μετραει ειναι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ και βλαχοι: ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    Απο ενα χορτατο- η μαλλον ενα ΜΗ πεινασμενο, δεν ειναι αναγκη να ειναι πλουσιος- θα εχεις πιο δικαιη και πιο λογικη αντιμετωπιση. Απο ενα ΠΕΙΝΑΛΑ στη τσεπη και στο μυαλο, θα εχεις αυτο που ειδαμε απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ του 80 και του 90, απο το ΚΚΕ στην ΕΣΣΔ και στα παρακλαδια της κλπ κλπ.
    Δηλαδη κλεψιες, λαμογιες και ολα αυτα τα ομορφα.
    Ειδαμε τους ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥΣ τυπου Κουτσογιωργα που με μια φραση τα ειπε ΟΛΑ για την Ελλαδα του 80 και την αντιληψη τους:

    Δεν δικαιουσθε να ομιλειτε!!! (άποψη που διατύπωσε το 1985 ο Μένιος Κουτσόγιωργας, για να δικαιολογήσει την προεκλογική πολιτική της σύγκρουσης των «δύο κόσμων» (δηλαδή του φωτός, που εκπροσωπούσε το ΠΑΣΟΚ…… και του σκότους!!!! όπου ανήκε η Ν.Δ).

    Φυσικα δε λεω οτι οι δεξιοι ειναι οι καλοι και οι αριστεροι οι κακοι αυτα ειναι μαλακιες για να διχαζουν το ποπολο. Αναφερω απλα τι δειχνει η ιστορια των τελευταιων 100 χρονων.