ΣΟΛΕΪΔΗΣ

Παλεύω ανάμεσα σε δυό ειδήσεις αλλά και σε τμήμα των διακοπών μου, αφού σας μορφώνω. Όπως και να το κάνουμε, είτε το αποδέχεστε είτε όχι, σας έχω μάθει πολλά. Σας έχω πονηρέψει.
Μπήκα και γέλαγα με τον Αβραμίδη, που εξακολουθεί να μιλάει σε ανώνυμους βαλτούς, σε επίπεδο μίνιμουμ Βρεττάκου. Είναι να το έχει κέφι ο καβγατζής. Ο μπουφετζής ή ο μπάρμαν σήμερις. Πού θα πάει το σκάφος του.
Ρε εδώ, έχουμε οτι πήραμε τον Σολεϊδη μέσα από τα χέρια της Λέφσκησ Σόφιας. Μιλάμε οτι έχουμε, σε επίπεδο πολέμου, πρώτη περηφανή νίκη. Δεν ξέρω ποιός έκανε το scouting, αλλά είναι αυτό που λένε οτι ο προηγούμενος τεχνικός διυεθυντής άφησε έργο, που έκανε και τον ΠΑΣΙΒΛΑΚΑ Μιλοβάνοβιτς να υποκλιθεί.
Και η άλλη είδηση, είναι οτι θα μιλήσει στο Ζάππειο ο τίγρης. Μεγιστανισμός των 120 μύριων, οπότε πώς να δώσεις τα 70 μίνιμουμ; Γιατί στο Ζάππειο; Δωρεά της πρωθυπουργίας, υποθέτω. Να δει κι ο Μπάγιεβιτς κολώνες αλλά και η κοντή, κάτι άλλο σε σχέση με το Τουρκολίμανο.
Ποιά είναι η κοντή; Όλες οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών είναι κοντές, αφού κι αυτοί κοντοί είναι.
Έλα που η Δούρου όμως είναι ψηλή Αρσακειάδα. Έλα που δεν είναι Σολεϊδης. Έλα που κάνει την συνάντηση με τον άλλον, που εδέχθη την προειδοποιητική βολή από την παραβίαση του στάτους του Πειραιά. Έλα που η Δούρου τους έχει και τους δυό γραμμένους. Κι έλα που έρχονται κι εκλογές.
Κι έλα που έρχεται ο παικταράς, αλλά κι ο δικός μας με την αποκάλυψη της αλήθειας. Έλα που τα διαρκείας είναι μόνο δυό χιλιάδες για να δουν πώς παίζεται η πτέρυγα. Έλα που το παιχνίδι είναι δέκα χιλιάδες εναντίον οκτακοσίων. Έλα που ο Έλληνας θέλει κάποιον υπεύθυνο να πληρώσει. Κι ας βλέπει Σολεϊδη.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.