ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Άντε κι έφτασε η στιγμή. Ανεβαίνει κι ο τίγρης επάνω, κατεβαίνοντας δηλαδή από τον βαθύ τὀπο προσκυνήματος εν Παναγία Σουμελά. Αυτό το σκάφος είναι φοβερό. Μέχρι και στη Νάουσα πάει.
Τον υποχρέωσε κι ο Κώστας βλέπετε, που ψάχνει εναγωνίως για μπροστινό. Και ποιά ήταν η πίεση; ” ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΤΡΕΜ ΡΑΜΑ. ” Ρε φοβερά πράματα. Να έχεις αριστερό εξτρέμ, να μην έχεις αριστερό μπακ, σέντερ φορ κι αμυντικό χαφ, και να σου προτείνουν κι άλλον αριστερό μπροστινό. Να μην τα πάρεις;
Διότι άμα δεν τα πάρεις, είναι ικανοί οι άλλοι εκεί πάνω, να τον πάρουν. ” Μπροστά στην ηλιθιότητα, μέχρι και οι θεοί αισθάνονται ανίσχυροι. ” Ποιοί είναι οι άλλοι;
Πρακτικά δεν υπάρχει κανείς, αλλά να μην προσποιηθούμε οτι υπάρχει δημόσια υγεία και παιδεία εν Ελλάδι; Να μην προσποιηθούμε οτι υπάρχει προπονητής, αλλά άλλος διδάσκει άμυνα κι άλλος επίθεση; Να μην προσποιηθούμε οτι είμαστε ηθοποιοί, ενώ λόγω κοκαίνης, κάνουμε καλό stand up comedy; Επί Ανδρέα Παπανδρέου δηλαδή, δεν είχαμε πρωθυπουργό;
Τον σταυρό μας λοιπόν, μπας και γίνει το θαύμα της Παναγιάς. Μπορεί η πληρότητα να αγγίζει το 105 %, αλλά μόνο σε ονόματα. Επιπέδου Ρόβα και Πεταυράκη. Δυό παίχτες θέλουμε για να βλέπουμε και κάτι, και του χρόνου ψάχνουμε για τον αντιΑνάκογλου.
Όρεξη που έχω τώρα κι εγώ από τον Ομαλό. Εσείς πήρατε τα νησιά τα άγονα κι εγώ είμαι στα άγονα βουνά κατακαλόκαιρο. Τι να κάνω; Φέτος δεν θα φορέσω φανέλα, αλλά θα ασχοληθώ με την σαπουνόπερα. Την βλέπατε παλιά; Τι, δεν βλέπατε Ντάλας;

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δηλαδή σου κάνει για “Τζέυ-Αρ” ο “τίγρης”,για “Μπομπ” ο Ασλανίδης και για-εδώ είναι το καλό- “Σου-Ελεν” η Β.Β;
    Και οι μιναρέδες της “Αγια Σοφιας” για γεωτρύπανα;

    “Εφτά σε πάιρνει αριστερά,μη το ζορίζεις…”
    Από αριστερά είμεθα γυμνοί,σαν την Φόνσου στα στάχια. Αυτό το 95% του ρόστερ είναι που μας μπέρδεψε λίγο.

    Οπως και πέρσυ,χρειάζεται και φέτος να πάει ίσα μέχρι το Πήλιο ο Μελισσανίδης κατά μεσής της προετοιμασίας,μπας και ξεμπλέξουν τα μπούτια τους εκεί πέρα οι τρεις “προπονητές” που έχουμε μαζέψει και εκείνος ο μαλάκας ο Μιλοβάνοβιτς.
    ( ο οποίος,κατά Κετσετζόγλου, “η λίστα του είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ”. Ποια λίστα; Με τα ψώνια;

    Τον ρώτησαν αν έχει μεταγραφικό στόχο έτοιμο για αριστερά και εκείνος απάντησε: “ναι,βέβαια. Τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις”.
    Εχετε δει το “Αριστερό μου πόδι”; τον ρώτησε κάποτε ο Ντάνιελ.
    -Οχι απαντα το Σέρβικο αστροπελέκι. “να περάσεις μια μέρα από το Βελιγράδι να σε δοκιμάσω”
    – Και ποιος είσαι ρε μαλάκα για να με δοκιμάσεις; Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ; του απαντά μπερδεμένος ο Ιρλανδός.
    Κάπου εκεί η κουβέντα “χάθηκε”.

    Αλήθεια,τα χαβανέζικα πουκάμισα,τα φορά εκεί στο βουνό; Αν όχι,αυτά είναι ότι πρέπει για να τυλίγουν μυζίθρες. Για να μη πάνε χαμένα.
    Να ξαπλώσει και κάτω από ένα πλατάνι και να πάρει έναν υπνάκο, ενώ όσο τα παιδιά κάνουν ασκήσεις “‘αμυνας και επίθεσης” από διαφορετικούς δασκάλους.
    Διακοπές κάνουν όλοι εκεί πάνω. Γι αυτο ανεβαίνει ο Μελισσανίδης. Δεν μπορεί να βλέπει άνθρωπο να πληρώνεται και να κάθεται. Εκτός απ΄τον ίδιο.

    Ποιος δουλεύει και ποιος όχι, είναι δύσκολο να το διακρίνεις. Οχι μόνο στο Πήλιο.Γενικά.
    Αλλος είναι στο γραφείο Αυγουστιάτικα και ξύνει τα αρχίδια του. Και άλλος στην παραλία και να τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι.
    Αλλοι λιάζονται και άλλοι ξεκωλιάζονται

  2. Ο/Η bandog λέει:

    ατιθασα νιατα