Κυρ’ Σάββας

 savvakerata

«Με το να αφήνεις μία ομάδα να παίζει αντιαθλητικά και να μην τιμωρείς, να μην χρησιμοποιείς τους κανονισμούς, έτσι δίνεις το δικαίωμα σε όλους να έχουν ότι ομάδα θέλει ο καθένας και ο Πρόεδρος μας ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος επενδύει εκατομμύρια για το ποδόσφαιρο, προχωράει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Δεν θα μιλησω για την εφαρμογη των κανονισμων, κατα Σαββα-κερατουκλη, αυτο το εχει δει ολη η Ελλαδα 20 χρονια τωρα. Μεχρι και οι ιδιοι οι γαυροι πλεον το βλεπουν γι αυτο και την κοπανανε απο τις απονομες και το γηπεδο εχει στα χαρτια 16,500 αλλα στις εικονες παιζει να ειναι 5,000. Ο Γαυρος ανεκαθεν ηταν καλος στα χαρτια, απο πρωταθληματα μεχρι ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και χρεη προς το δημοσιο- οπου εχει χαρτια ειναι πρωτος. Με τον ΜΕΣΟ ΟΡΟ προσελευσης περσυ να ειναι ο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ στο ταψι μαλλον ακομη και αυτα τα γιδια ομως εχουν αρχισει και ψιλο-ξυπνανε.

«Σήμερα έγιναν 2 καταφανέστατα πέναλτι, αλλά ο Ολυμπιακός επειδή είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν ασχολείται με τα πέναλτι, ούτε εμένα με ενδιαφέρουν. Αυτή είναι δουλειά μικρών ομάδων, που δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να διαστρεβλώνουν όλες τις φάσεις». Σε δυο προτασεις ο Gay που ειναι πολυ μεγαλη ομαδα δεν ασχολειται μεν – οπως οι μικρες- αλλα κανει 800 δηλωσεις για το θεμα, ως μεγαλη ομαδα. Την αλλη μερα βγαζουμε και 2-3 πρωτοσελιδα αφου ολο το ΣΚ εχουμε σηλωσει το κοσμο στο ποδι. Αν ηταν μικρη ομαδα- και ασχολειτω- τοτε σημερα θα ειχε πεσει η κυβερνηση.

Θα παω ομως κατ ευθειαν στην προταση «ο προεδρος μας επενδυει εκατομμυρια» που μπορει να εχει μονο μια εξηγηση. Ο κερατουκλης πανω στη συγχηση του- ειναι και μεγαλος ανθρωπος- εχει μπερδεψει τα ρηματα. Με τον προεδρο-επενδυτη να εχει κανει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ στην ιστορια του ελληνικου προδοσφαιρου εδω και δυο χρονια, η προταση ειπωθηκε τη μερα που ηρθε ΔΑΝΕΙΚΟΣ ενας Σερβος με κατω απο μυριο στη θεση του Σαμαρη που παντελονιασαμε 10εκκ ευρω. Αυτο βεβαια μετα τα 15 του Κωστακη του τσαφ και τα 2 καποιου Μποτια αναλογα, οπως και το 1,8εκκ του Μασαντο και το 1εκκ του Χολεμπας. Μονο απο τη μεση και πισω ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ σε μια βδομαδα εχει εισπραξει 27,8 και εχει δωσει 2 ενω σημερα εβγαλε σφυρι και τον Αβρααμ. Ειναι δε τετοιο το μεγεθος του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ- sorry της επενδυσης ηθελα να πω- που δεν τον προλαβαινουν ουτε στο transfer markt το προεδρο που πουλαει και μοιραζει δανεικους σε αλλοφρωνα κατασταση και εχουν τον Ντιοπ ως μεταγραφη που δεν ηρθε ποτε βεβαια, οπως εχουν και τον Αυλωνιτη και τον Παπαζογλου που χτες εβαλε και γκολ με τον Ατρομητο..Οχι τα τασακια που ελεγα προχτες αλλα με τη φορα που εχει παρει ο Βαγγελας τον βλεπω να βαζει ροδες στο ταψι και να το πουλαει νυχτα. Οπως απο αυτες τις κινησεις καποιος κακος μπορει να σκεφτωταν οτι πουλαμε οσο-οσο και ετοιμαζωμαστε για αναχωρηση..

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνηθίσει πως ο αντίπαλος προσπαθεί να τον κερδίσει» αναφωνησε το μοντελλο που εχουν βαλει να κανει τον ‘προπονητη’ στο Gay. Ιστορικη ΜΠΑΡΟΥΦΑ απο τον Μιτσελ μιας και πλεον παραδεχωνται στα ισια, οτι μεχρι τωρα πολλες ομαδες δεν προσπαθουσαν ΚΑΝ να κερδισουν και τωρα ΙΣΩΣ να πρεπει να συνηθισει αλλιως!!! Βεβαια οι κακες συνηθειες δεν κοβωνται ειδικα αν στο ‘πρωταθλημα’ ο ‘πρωταθλητης’ εχει αντιμετωπους τον Εργοτελη, το Πλατανια, τη Βεροια, τον Ρουλη τον Κομποτιακο και αλλα ενδοξα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ‘ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ’. Μια στο τοσο βρισκεται και μια κανονικη ομαδα χωρις δανεικους και υποχρεωσεις και προσπαθει να κερδισει. Συμβαινουν και αυτα στο ατιμο το ποδοσφαιρο. Υπομονη..

Θα παω ομως στο δευτερο κομματι του post με αυτο το απιστευτο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που λεγεται Basket. Αφου δωσαμε 800 χιλιαρικα μιας και στα γηπεδα ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ, μετεχουμε λεει στο παγκοσμιο πρωταθλημα Basket. Με το αθλημα να ειναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΜΑΡΩΤΗ, οι αντιπαλοι ειναι κατι μαυροι απο τη Σενεγαλη, κατι παραξενοι απο τις Φιλλιπινες και γενικα κατι απιθανοι απο το πουθενα. Το ‘πρωταθλημα’ –απο το λιγο zapping που ειδα μιας και αυτη η μαλακια δεν αντεχεται με τιποτα- διεξαγεται σε ενα γηπεδο που ζορι να παιρνει 10-12,000? κοσμο και ειναι αδειο, με εξαιρεση κατι νουμερα που τους λενε πελαργους!!!! 30-50 ατομα που κρατανε κατι σημαιες και φωναζουν που κατατρωπωσαμε τους Φιλλιπινεζους.. Η ομαδα εχει μεσα κατι τυπους αξυριστους που με επιτυχια μπορουν καλλιστα να ειναι τιποτε αστεγοι εμφανισιακα που εχουν να κανουν μπανιο κανα εξαμηνο. Ειναι δε ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ του αθληματος και της ομαδας, που ντε και καλα προσπαθουν ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ να μας ψησουν οτι κατι γινεται. Περιγραφη ο ‘βαλτο αγορι μου’ με ορολογιες βλαχο-αμερικανιες που ουδεις καταλαβαινει για να το παιξουμε προχω, σε κατι που προφανεστατα ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, και περναει σε γραφικοτητα το Χελακη οταν κανει τη ΜΑΙΜΟΥ στις μεταδοσεις και ξελαρυγγιαζεται χωρις λογο. Γυρνας το καναλι και πεφτεις σε μαγειρικη και ειναι πιο συναρπαστικη ειδικα αμα ειναι καμμια ξενη σειρα και δειχνει και κατι περισσοτερο απο ενα πιατο με λαχανα.

Πανω που ειπα να κλεισω εμαθα οτι παραιτηθηκε ο Κουκοδημος. Τωρα τι κανουμε?? Πως θα παει μπροστα αυτος ο τοπος οταν ενας τυπος που εριχνε ακοντιο εφυγε απο τη κυβερνηση?

«Ύπουλο και σκληρό αντίπαλο της κοινωνίας, που υπονομεύει τα όνειρα της νεολαίας», χαρακτήρισε την ανεργία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μιλώντας στο σημερινό Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι για την αντιμετώπιση της ανεργίας «χρειάζεται να αναλάβουμε δράση τώρα που μπαίνουμε στη διαδικασία της ανάκαμψης»

Αντωνη αμα ειναι τοσο υπουλος αντιπαλος να το ψεκασεις απο αποσταση με κανα τεζα. Μη πας κοντα και σου ορμηξει. Προσεχε. Ειδικα τωρα που θα αναλαβεις δραση – μετα απο 6 χρονια υφεσης και 3 χρονια πρωθυπουργος- μιας και μπαίνουμε στη διαδικασία της ανάκαμψης. Προσεχε μη μπεις αποτομα. Οχι στα βαθεια Αντωνακη- σιγα σιγα. Δε ξερεις ποσο υπουλο εχθρο εχεις…

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Κυρ’ Σάββας

  1. Ο/Η DNAEK λέει:

    Dimi εκλεισες βιαστικά και έκανες το λάθος με τον Κουκοδήμο.Μήκος έκανε.
    Αν και “κάρφωμα” “πήδημα” είναι συγγενείς έννοιες.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχεις δίκιο μπερδεύτηκα με το Γκατσιούδη πανω στη στεναχώρια μου που έφυγε..
    Βεβαια έχουμε ελπίδα ακομη μιας και υπαρχει ο μέγιστος Κικίλιας