ΝΟΥΜΕΡΑ

Είπε ο υπουργός να σκεφτούμε και να πενθήσουμε την μνήμη του φιλάθλου που πήγε από τα ζώα της Αλικαρνασού. Τόκανα κι εγώ. Έλα που μού ‘ρθαν κι άλλες σκέψεις.

Κι εξηγούμαι. Γιατί ρε η σούπερ λίγδα, θεωρεί οτι η αγωνιστική που δεν παίχτηκε αυτό το σαββατοκύριακο, δεν πρέπει να παιχτεί την μεθεπόμενη και πρέπει να γίνει εμβόλιμη κάπου τον Γενάρη; Ποιό είναι το σκεπτικό της; Να σου πω εγώ : Κανένα σκεπτικό δεν υπάρχει. Όπως δεν υπήρχε και κανένα σκεπτικό στην απόφαση του υπουργού. Αν υπήρχε σκεπτικό στην Ελλάδα, ούτε η χώρα θα είχε φτάσει εδώ, ούτε ο Σύριζα θα ήταν στα ποσοστά που λένε.

Δεν θα επεκταθώ παραπάνω. Κάθε συλλογισμός, ξεκινάει από μια βάση. Κι εγώ ξεκινώ από το οτι δεν υπάρχει σκεπτικό. Άρα υπάρχει μια απόφαση, που δεν ακολουθεί το λογιστικόν αλλά το θυμοειδές. Κι αυτό το θυμοειδές του χάπια, είναι που επέβαλε την αναβολή αλλά και την απόφαση η αγωνιστική αυτή, να γίνει εμβόλιμα τρεις μήνες μετά. Τότε που η δαφνοστεφανωμένη θα έχει τελειώσει με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και θα έχει γυρίσει στο λιμάνι που ανήκει. Εκεί που θα ήταν και πέρσι, αν η Μπενφίκα ήταν στοιχειωδώς εύστοχη.

Και μην αμφιβάλετε καθόλου να κάνετε τέτοιυς συνειρμούς. Ο στόχος του χάπια είναι να παντελονιάζει τα μύρια του champions league κερδίζοντας πάντα αλλοιωμένα πρωταθλήματα. Ό,τι έκανε κι ο προκάτοχος του, κι ό,τι έκανε και η Ελλάδα για να μπει στην ΕΟΚ. Γιατί να μην γίνει η αγωνιστική αυτή τώρα; Μα διότι έχει πέσει η σφαλιάρα από την Μάλμε και διότι μετά υπάρχει και η Γιουβέντους. Άρα τρελοί είμαστε; Κάνουμε μια ακόμα αλλοίωση και δεν τρέχει κάστανο.

Επίσης σπάστε πλάκα με τις άλλες συμπτώσεις, που συμβαίνουν στον χώρο. Εκτός από την αναβολή της αγωνιστικής για να σκεφτώ εγώ, δεν πιστεύω να πιστεύετε οτι σκέφτονται οι οργανωμένοι των ομάδων, και την εμβολίαση της αλλού, αντικαθίστανται και οι εισαγγελείς που δήθεν τρέχουν τα της εγκληματικής οργάνωσης. Εντάξει μας είπαν οτι τις δικογραφίες θα τις κρατήσουν. Σωωωωωωωπα. Μην με λες. Να αυτά με κάνεις και με τρελαίνεις. Θάναι αλλού και θα τρέχουν κι αυτήν την υπόθεση. Ίδια και με ό,τι κάνει κι εκείνη η Παπανδρέου, που έχει την έρευνα εδώ και τρία χρόνια για την ΙΔΙΑ εγκληματική οργάνωση.

Και καλά στους ανακριτές ή τι διάολο παριστάνουν οτι είναι. Ελπίζω να προσέξατε και το άλλο : Αντικαταστάθηκε και όλη η ΚΕΔ, με εξαίρεση εκείνον τον Μπριάκο. Αυτόν δηλαδή που κάνει τους ορισμούς των διαιτητών. Ρε τι γίνεται με το μαχαίρι που μπαίνει στο κόκκαλο ! Εν μέσω πρωταθλήματος, αντικαθίσταται ο κριτής των αγώνων, αντικαθίσταται ο δικαστής που ελέγχει και δικάζει, και πάνε την αγωνιστική κατά τα συμφέροντα της δαφνοστεφανωμένης. Δηλαδή η αλλοίωση, πότε ακριβώς αποτρέπεται; Όταν θα παίζουν τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές την ίδια ώρα; Γιατί ρε μεγάλε; Οι τότε αγωνιστικές έχουν αξία μεγαλύτερη από τις τωρινές; Ίσα ίσα, που τώρα έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος η ώρα των αγώνων. Τώρα με τις βαθμολογικές διαφορές ανύπαρκτες. Όχι τότε που σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί.

Χώρια που όλες αυτές οι συμπτώσεις, γίνανε όταν ο χάπιας έχασε βαθμούς κι όταν δεν βγάλανε έξω τον Ταυλαρίδη. Τι να κάνει κι αυτός, που έχει και το άγχος μην τον φάει κι ο συνεργός του Μαζιώτη. Θεώρησε οτι κάποιοι στην ΚΕΔ τον επιβουλεύονται, κάποιοι στην δικαιοσύνη οτι του την έχουν στημένη, και τους έφαγε αυτός. Λογικότατο, αφού αυτός έχει ακόμα την εξουσία στον βόθρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο το ξεφτυλίζει η Μάλμε, η Γκινγκάμπ και η Εστορίλ κατ’ αρχάς αγωνιστικά. Και φυσικά επειδή οι σαλταδόροι που λυμαίνονται τον χώρο του ποδοσφαίρου, στην ουσία ΔΕΝ ξέρουν να φτειάχνουν ομάδες, ασχολούνται με τους δικαστές και τους διαιτητές.

Ιδρώνει κανενός το αφτί; Σαφέστατα και όχι. Τότε τι γράφεις ρε Αβραμίδη; Μα τα είπα στην αρχή. Όταν κάθομαι και σκέπτομαι κατόπιν υπουργικών αποφάσεων, με πιάνουν σκέψεις. Τις οποίες και γιατί να τις κρατήσω μέσα μου; Όχι και να μας δουλεύει όλο το αλωμένο πολιτικό σύστημα, κάποιοι ανύπαρκτοι στα συμβούλια της λίγδας κι ο χάπιας που παριστάνει τον μεγιστάνα. Αρκετά με τα νούμερα, που δήθεν ασκούν διοίκηση κάπου. Εκτός αν πιστεύετε οτι ο Μώραλης είναι ο δήμαρχος Πειραιά. Ή ο Ασλανίδης πρόεδρος της ΑΕΚ. Οπότε τότε πάσο. Αλλά δεν τρέχει και κάτι. Πετάχτε τις σκέψεις. Ούτως ή άλλως, ήταν κατόπιν εντολής του Αδριανού. ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ, αλλά κανέναν δεν πείραξε. Γιατί; Μα διότι το ” αυτοδιοίκητον ” του είπε να αποφασίσει. ΝΟΥΜΕΡΑ. Ρε δεν πάτε να δουλέψετε καμιά Φιλιππινέζα σας;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.