ΣΤΑΗ

Εγώ νομίζω οτι λείπει κάποιο σύμφωνο, εκεί προς την κατάληξη του επιθέτου της εγκρίτου δημοσιογράφου, που όπως μας πληροφόρησε, ουδέποτε χρησιμοποίησε την ομορφιά της για να εξελιχθεί ως επαγγελματίας στον ελεύθερο χώρο της δημοσιογραφίας. Μιλάμε οτι πήδηξε παλούκια, απαλούκωτη. Μόνο αυτά που ήθελε η ίδια βέβαια. Κι έτσι έφτασε και στην αυλή της Λάτση. Μάλλον το έκανε για να  έχει από πρώτο χέρι πληροφόρηση.

Στάη λοιπόν,  σε μια συνέντευξη τσόντα στο Θέμα προχθές. Τον δημοσιογράφο, Δανίκας λέγεται αυτός,  που έβλεπε το κολλημένο ρούχο πάνω στο κορμί της εξηντάρας, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Πιθανώς να έχει απωθημένα, πιθανώς να ανακάλυψε τώρα την γκομενάρα, όπως η αγελάδα στην φάρμα στην Γαλλία, είδε να την ταίζει η Μπριζίτ Μπαρντώ. Γκομενάρα μια  γυναίκα, ένα και πενήντα;  Κάτι δεν μου στέκεται καλά, αλλά μπορεί κι έτσι νάναι και νάμαι εγώ ανώμαλος, που πιστεύω στο ψηλό μουνί και στο βασιλικό γαμήσι.

Όμως όλα στέκουν.  Στην χώρα του Πασόκ. Διότι η Στάη, είναι μιά ολόκληρη Στάση, δεν είναι απλά μια τέως δημοσιογράφος. Η οποία μάλιστα αναρωτιέται πλέον για τον σεξισμό αλλά και τον φασισμό του ρατσισμού, που κάποιος Παναγιωτόπουλος, αυτός είναι ο τέως άνδρας της Τρέμη και πατέρας του παιδιού τους, αλλά τυγχάνει και να είναι διευθυντής ειδήσεων του Mega, έδιωξε την γυναίκα του σαν παρουσιάστρια, ακριβώς για τους ίδιους λόγους, υποθέτω.

Όμως η Στάη,  έκανε κι άλλη τομή. Είπε οτι στα κανάλια αντιμετωπίζουν την γυναίκα σαν κρέας σε αντίστοιχο μαγαζί. Κι εδώ τρόμαξα, οτι δεν έχω σπίτι αλλά παράρτημα στην κρεαταγορά. Διότι παρ’ όλο που έχω νεότερη γυναίκα από την Στάη, έχω ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όσο αναφορά τα βίαια σεξιστικά χαρακτηριστικά μου. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να κατηγορηθώ;  Σεβασμό στην διαφορετικότητα δεν λένε όλοι; Γιατί να σέβομαι τις αδερφές κι όσους είναι πισωκίνητοι; Γιατί να μην σέβεται η Στάη, την παράλογη διαφορετικότητα μου, οτι δεν γουστάρω γοργόνες όπως αυτήν;  Πειράζει που βαρέθηκα εγώ, αλλά κύρια ο διευθυντής του καναλιού, που κατά την Στάη, δεν ξέρει τι του γίνεται. Γιατί; Διότι η κυρία με τα μπλέ μάτια, ταυτίστηκε και με την Όπρα και τον Λάρυ Κινγκ. Το είπε κυριολεκτικά : ” Αν ο Παναγιωτόπουλος ήταν στην Αμερική, αυτά τα τέρατα της δημοσιογραφίας, θα τα είχε πετάξει στα σκουπίδια. ”

Ο κατάπτυστος Παναγιωτόπουλος, που σε ένα κλειστό meeting για το δελτίο του σταθμού, απαγορεύεται να πει την γνώμη του, αλλά κι απαγορεύεται να ξέρει σε ποιό κοινό απευθύνεται. Αυτός, θα έπρεπε κατά Στάη, να διευθύνει το Mega, σαν το ABC ή άντε το CBS. Και να καταλαβαίνει οτι  ” όσο το κρασί παλιώνει, γίνεται καλύτερο. ” Κάτι στο οποίο συμφωνώ απόλυτα, αν και το βυζί, ο κώλος και η κυτταρίτιδα, δεν ακολουθούν τους ίδιους νόμους. Φυσικά και το μυαλό από κάποιο όριο και πάνω, αλλά αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί κι επακριβώς. Βλέπετε ο επίτιμος ακόμα έχει γνώμη στο κόμμα.

Οχι όμως οτι  αυτό αθωώνει τον σεξιστή του Μέγα. Που δεν τιμάει την ηρωίδα του κομματικού πασοκικού μηχανισμού, και δεν παραδέχεται οτι όταν ένας διευθυντής της έκλεισε  την πόρτα και την απείλησε με σεξ, αυτή η νέα κοπέλλα τότε, δεν μας είπε στην συνέντευξη- γροθιά στον τηλεοπτικό ρατσισμό, τι έγινε. Εντάξει είπε οτι φώναξε, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πολλές φορές είναι παρεξηγήσιμες οι φωνές. Όπως είναι παρεξηγήσιμο να έχεις αποφασίσει τον τίτλο της εκπομπής σου και να έρχεται εκείνο το γκρέμλιν ο Κυριακού και να στον αλλάζει. Από την ” ματιά της Έλλης ” να τον κάνει με ” τα μάτια της Έλλης. ” Και να το δέχεται η επαναστάτρια την ώρα που μας καταθέτει οτι ” αν δεν συμφωνείς με το αφεντικό του ιδιωτικού σταθμού, απλά φεύγεις. ” Το Ελλάκι, απ’ οτι ξέρω δεν έφυγε.

Πού να πάει όμως η Στάση; Στο άλλο κανάλι; Εκεί υπήρχε άλλο βαρύ όνομα. Τρέμη και τα σκυλιά δεμένα. Που όπως πάμε, την βλέπω στη Νέριτ κι αυτήν με 2500 χιλιάρικα, αφού ο λαός πρέπει να πειστεί για την δημοσιογραφία και πρέπει να ανοίξει τα μάτια του, την ώρα που οι δυό τέως γκόμενες, απλά είναι σαν τις αδερφές Καλουτά. Η μια με τις ρίζες στο Πασόκ και η άλλη από το κκε. Που πολύ καλά έκαναν, αφού πέτυχαν όπως οι κλέφτες στην ελληνική ιστορία απέναντι στον Τούρκο. Αλλά όχι πια να το παίζουν και γκόμενες στα εξήντα τους ή να θέλουν να διαγράψουν τα πάντα μέχρι να φτάσουν και κεντρικές παρουσιάστριες στα δελτία ειδήσεων ιδιωτικών καναλιών και να θέλουν και να μας ενημερώνουν ακόμα. Δεν αρκεί όλη η πληροφορία που φάγαμε και η αντίσταση με τα δέκα μνημόνια κι όλα τα αποτελέσματα των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών για τους οποίους, δεν είπαν ποτέ τίποτα;

Εγώ λέω οτι αρκεί. Κι είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει . Όπως βλέπουμε σε όλον τον πλανήτη η φύση να τιμωρεί τα ανθρώπινα επιτεύγματα, έτσι γουστάρω την φύση αφού η ελληνική κοινωνία, φουμάρει ακόμα χασίσια από τον Πύργο και θέλει να έχει και άποψη : Ρε ναι μπλέ μάτια, τώρα θέλουμε καστανά κι άλλην γκόμενα. Τα πάντα αλλάζουν και μόνο η Ακρόπολη μένει. Τι είσαι εσύ, η παντρεμένη μέχρι και με υπουργό του Πασόκ να μας πεις; Οτι ακόμα περνάει η μπογιά σου αλλά σαν σκέψη πλέον; Ε, πέρασε την στον σημερινό άνδρα σου. Σε μας δεν περνάει και δεν θα μας διορθώσεις. Στην Ελλάδα έκανες καριέρα κι αν έχεις πρόβλημα, τράβα να φροντίσεις την γκαρνταρόμπα της Όπρα. Αλλιώς παραδέξου οτι νούμερα τηλεθέασης είχες λόγω ματιών και τίποτε άλλο. Η ειρωνεία κι ο αυτοσαρκασμός, που βρήκε κι ο Δανίκας, είναι για γκομενάρες. Κι εσύ στα 60φεύγα, απλά είσαι μια γιαγιά που δέχεται την τιμωρία της φύσης: ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ. Αλλά αν νομίζεις οτι περνάει, πες μας για τον κομιστή τι άποψη έχεις. χαχαχα μπουρούχα

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.