ΔΙΚΗ

Να και κάτι παλιό, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Προβλέπονται βέβαια νομικές διαδικασίες, αλλά έχει την πλάκα του.
Η αποκάλυψη του Θωμαίδη προχθές, εν μέσω συγκέντρωσης των γραφικών αυθόρμητων γάβρων, που θεωρούν οτι ο χάπιας έγινε στόχος του Μαζιώτη, αλλά αυτοί γνωρίζουν τους ηθικούς αυτουργούς. Πώς το έλεγε παλιά το τραγουδάκι της Original; ” …νούμερα χρηματοδοτούμενα…”
Εν πάσει περιπτώσει, ο Δίκης απεκάλυψε οτι το κλεμμένο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, ναι αυτό με τον Βάλνερ, ήταν διοργάνωση στην οποίαν η ΑΕΚ του Ντέμη συμμετείχε με πλαστή φορολογική ενημερότητα.
Οπότε έρχεται ο Γκαγκάτσης και λέει : ” Γιατί με λέει αχάριστο ο Ντέμης; Έκανα μια παρανομία με αυτόν, και μετά έκανα κι άλλη μία για τον Κόκαλη που είναι και κιμπάρης. ”
Μετά βέβαια ψάχνεις να βρεις, ποιός έχει μετατρέψει το ουσιαστικό κλέφτης, σε επίθετο. Κλέφτης, κλεφτότερος, κλεφτότατος.
Που δεν έχει και κάποια αξία στην Ελλάδα, αφού όλοι ξέρουμε ποιοί διοικούν, ποιοί μιλήσανε κατά των μνημονίων και ποιοί δεν μπορούν χωρίς αυτά.
Μεγαλύτερη αξία έχει, ποιοί συγκάλυψαν τότε την υπόθεση της φορολογικής ενημερότητας. Γιατί έχει αξία; Διότι αυτοί οι ίδιοι εξακολουθούν και σήμερα να κρατούν την ενημέρωση του κοινού, υποθέτω κρύβοντας κι άλλα. Άμα τό έχεις το χούι, δεν κόβεται κι εύκολα…
Ποιοί είναι αυτοί; Ε, τώρα δεν θέλει και πολύ μυαλό. Η έρευνα σας μπορεί να ξεκινήσει κατ’ αρχάς από κιτρινόμαυρα sites. Μετά να επεκταθεί σε άλλες συνεργασίες και τέλος να φτάσει στο γατί δεν είναι απαιτητό το πόθεν έσχες των δημοσιογράφων. Απλό βέβαια κι αυτό. Στο μπουρδέλο, όλοι κρατιούνται αναμεταξύ τους. Κι είναι τόσο τίμιοι ΚΑΙ οι Αεκτζήδες, που χαλάνε τον κόσμο για την αδικία, αλλά κάνουν γαργάρα την δική τους βρώμα. Βέβαια με την Αγιά Σοφιά, θα υπάρχει διορισμένος ιερέας για τις εξομολογήσεις και φυσικά τις αφέσεις.

Post By Τρύπας (158 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.