Νομος τελικα ειναι οτι γουσταρουμε..(η οτι μας βολευει)

Αυτα τα μυαλα εχουμε οποτε μην απορουμε για τιποτε.

Αφου διαβασα διαφορα, μεταξυ των οποιων οτι η κυβερνηση εχει χασει λεει το λαικο ερισμα, οπως και οτι ειναι ειναι παρανομοι (συμφωνα με πια λογικη παρανομοιας δε ξερω βεβαια), ο σοφος ελληναρας αποφασισε οτι δεν πρεπει να τηρουνται οι νομοι παρα μονον οταν δε μας ενοχλουν. Η οταν αυτοι που τους ψηφιζουν ειναι της αρεσκειας μας. Γιατι αμα δεν ειναι, δεν αναγνωριζουμε τιποτε. Τοτε οι νομοι ειναι οκ στη λογικη του μακρια απο το κολο μας και ας ειναι και 2 μετρα.

Τι εκλογες, κυβερνησεις και σαλαμαρες τωρα? Σιγα τα ωα. Εδω ειναι Βαλκανια – το ακουσαμε και αυτο- αρα ο καθενας πεταει μια συνομοσια ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ – ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ και παμε παρακατω. Παντα οι ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ποτε εμεις. Ειναι εξαλλου πολυ πιο ευκολο το να εφευρισκεις εχθρους απο το να στρωσεις το κολο σου κατω.

Τωρα βεβαια θα θυμησω οτι σε ολο το κοσμο, παντα η αντιπολιτευση (ειδικα αν ειναι σε μακρα αναμονη) μας λεει οτι εχει το λαικο ερισμα σε αντιθεση με τους κυβερνωντες που το εχουν χασει. Μπορει βεβαια αν το εχεις χασει ΤΕΛΕΙΩΣ να λες και διαφορα αλλα, οπως λεει ο προεδρος αλεξης που εχει ανακαλυψει το χωραφι με τα λεφτοδεντρα. Απο τα οποια και θα μαζεψει τα λεφτα αμεσως μολις γινει κυβερνηση και θα ξανα-φαει με χρυσα κουταλια ο πρασινος σοσια-ληστικος ηλιος.

«Η περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες, καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του»

Οποιος καταλαβε τι ειπε η περιφερειαρχης στο βαζελο (και σε εμας βεβαιως που ‘ερχωμαστε’) ας μου το κανει και μενα πενηνταρακια. Για τα 7εκκ πηγε ο Αλαφου και η απαντηση ηταν αυτη. Αρες μαρες κουκουναρες κανονικα, σε κανονικη γραμμη του κομματος του Αλεξη: Μιλαμε 2 ωρες και δεν λεμε τιποτα. Αν τωρα κατα λαθος πουμε και κατι, η αν ακομη χειροτερα το δεσμευουμε κιολας κανουμε μια κολοτουμπα- οπως στο γηπεδο της ΑΕΚ στη βουλη και δε τρεχει και τιποτε. ΖΩΑ που θα μας ψηφισουν υπαρχουν αρκετα..

Αφου λοιπον ο Αλαφου (και οι ‘ερχωμαστε’) λογικα θα σεβαστει το νομικο πλαισιο, το περιβαλλον και τους πολεοδομικους κανονες τι μενει? Μα φυσικα η βουληση της κοινωνιας των πολιτων! Κατι σαν το λαικο ερισμα ενα πραγμα. Τη οποια βουληση και ερισμα προφανεστατα η αλογομουρα θα την μετρησει οπως την μετρανε και αλλοι- κατα το δοκουν η κατα το ποιος ειπε τι, και αν μας αρεσει η φατσα του. Βλεπετε το ερισμομετρο δεν δινει ασφαλεις ενδειξεις. Ειναι αναλογα απο πια μερια το βλεπει ο καθενας η ΠΟΤΕ το βλεπει. Αν για παραδειγμα το βλεπεις πριν τις εκλογες δε γαμιουνται οι νομοι και αυτοι που τους ψηφισαν? Σκοπος ειναι να κατσουμε στη καρεκλα. Αν το βλεπεις μετα κανεις το αναλογο ταμειο και αναλογα πορευεσαι. Για τετοια αξιοπιστια και τηρηση των θεσμων που τοσο μας κοπτουν συζηταμε. Αν δε μας βγει και το ταμειο θα μας φταινε οι Ραιχεμπαχ, οι Εβραιοι και ο αναδρομος ερμης. Ο σαμαρας και ο βενιζελος που προφανως ειναι με πραξικοπημα στην εξουσια, ενω ο ελληνικος λαος ειχε ψηφισει Αλεξη και οικολογους πρασινους. Εδω δε κανουμε τα βασικα: σηκωνουμε ανταρτικο οχι μη τυχον απολυθει κανα κοπροσκυλο, αλλα ουτε καν να γινει ελεγχος κατα ποσο ειναι νομιμοι ολοι αυτοι οι ΚΥΦΗΝΕΣ και τι στο διαολο ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ. Θα κολλησουμε τωρα στα λεφτα? Πετα εκει μια βουληση της κοινωνιας και ασε το καθενα να το ερμηνευσει οπως νομιζει. Η Πυθια κοροιδο ηταν που με ενα κομμα, αλλαζε ολο το χρησμο?

ΥΓ Κλανιερι: Χτυπησε ο Χολεμπας και πηρε τον Γιαννουλη! Το οτι ο Γιαννουλης δεν εχει παιξει ολοκληρο ματς- ουτε καν οπως ο Διαμαντακος που ειχε παιξει ενα- δεν εχει ουδεμια σημασια. Κοκκινος να ειναι και ας ειναι και κουτσος. Πηγε να καλεσει και τον Γεωργατο αλλα ειχε μπερδεψει τα dvdμε τους παλιοτερους αγωνες του Gay. Επισης καλεσε το Γκεκα αλλα μετα εμαθε τι του εσουρε ο Λαρισαιος και τον ξε-καλεσε. Αγωνιστικα κριτηρια παντα. Οπως απεκλεισε τον Μανταλο αλλα μετα τον καλεσε οταν χτυπησε ο αλλος. Με καθαρα ‘αγωνιστικα’ κριτηρια ο Κλανιερι, παει φουλ την Εθνικη σε εποχες προφητη Δανιηλ και βαλε.

ΥΓ2 Αμα στο πρωτο ματς το αδειο καραισκακη που ειχε δεν ειχε 5,000 εβγαλε 16,500 εισητηρια τοτε οι 300 του Τσουκαλα προχτες σωστα βαπτιστηκαν 4,000. Εδω υπαρχουν ακομη ζωα που τρεχουν σε ‘φιεστες’ και ακουμε το Σαββα και το Καραπαπα, σε πορεια για το δικιο του εφοπλιστη δεν θα κατεβουν? Νομος ειναι το δικιο του Βαγγελα.

ΥΓ3 Η βεβαιωση ωφειλων ειναι απο τα μικρα που πρεπει να ανησυχει ο κοντοπιθαρος. Που να δεις για τα κακουργηματα τι φιρμανια ερχωνται..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

26 Responses to Νομος τελικα ειναι οτι γουσταρουμε..(η οτι μας βολευει)

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται σαφέστατα, αλλά έχουμε να κάνουμε και με τον νομοθέτη σίγουρα. Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις βέβαια – και καλά κάνεις – η οποία θεωρώ οτι έχει δυό πλευρές αλήθειας και σίγουρα θέλει τσίπουρα. Είναι πολύ πρόσφατα τα παραδείγματα ας πούμε που νόμοι κρίθηκαν αντισυνταγματικοί ΚΙ ΑΡΑ ΟΡΘΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΕ, ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. Όπως σαφέστατα είχε δίκιο εκείνος ο οποίος ανέτρεψε μια κυβέρνηση ή ένα πολίτευμα κι εφάρμοσε μετά άλλους νόμους. Κατανοώ βέβαια οτι μιλάς για την δημοκρατία σαν πεδίο εφαρμογής των νόμων, οπότε πάω πάσο. Και λεκτικά αλλά και κυριολεκτικά. Ας πούμε, εγώ δεν γουστάρω να θεωρούμαι ιση ψήφος με κάποιον που είναι αστοιχείωτος. Είπαμε για τσίπουρα.
    Τώρα για τα άλλα δύο : Κανείς Αλέξης δεν υπάρχει αφού μιλάμε για συστημικό κόμμα. Πολιτικά, το μόνο κόμμα που κατανοεί το θέμα είναι το ΚΚΕ με όσα στραβά κι αν κουβαλάει. Το μπαλόνι απλά δεν μπορεί να χωρέσει άλλον αέρα.
    Η Δούρου τα είπε σαφέστατα, άσχετα αν χρησιμοποίησε μπαρουφολογία κουλτουριάρικη. Την επαφή την θεώρησε άτυπη, αφού ο Αλαφούζος ΔΕΝ έχει καμμία σχέση με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου, που είναι το ερασιτεχνικό σωματείο. Επίσης του είπε οτι το ΓΗΠΡΔΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ. Απλά πράματα.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Ξέχασα για το ΥΓ3. Ο τύπος είναι μέσα και τελειώσαμε

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    καλά ρε,τι τρέχει με τον ντέμη?σαν να χαίρεστε φαίνεται..σας έχει πονέσει και τραβάτε τέτοιο ζόρι?ή απλά γουστάρετε την αποτυχία του άλλου?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι αλλα ακομη και αν φτάσαμε να πηγαίνουμε στο συμβούλιο που τους έκρινε συνταγματικούς η οχι ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ακολουθήσαμε σωστα?
    Ίσως επειδη δεν έγινα κατανοητός ΔΕΝ ειμαι υπέρ ουτε του Σαμάρα ουτε του κάθε παπάρα. Μιλάω ξεκάθαρα και εχω τονίσει οτι οποίος και αν νομοθετεί, απο την στιγμη που εκλέγεται-άρα χρησιμοποιεί το σύστημα διακυβέρνησης που ΟΛΟΙ εχουμε αποδεχτεί- νόμιμα η νομοθεσία του και οι πραξεις του πρεπει να γινωνται απο όλους σεβαστές.
    Δεν γινεται να εχουμε επιλεκτική εφαρμογή κατα το δοκουν ουτε κατα το πως μας βολεύει η ποιος τα λέει.
    Η Αλογομούρα αυτα ήθελε να πει αλλα τίποτε ( ως συνήθως) δεν είπε. Το γήπεδο ειναι του δήμου και η σύμβαση του ερασιτέχνη αλλα υπαρχει και το θέμα της διπλής ανάπλασης. Δεν ειναι το θέμα αν και σε ποιον ανήκει κατι η εχει κάποιος δίκιο. Ανέφερα τη δήλωση για να δείξω ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ειναι η αλογομούρα που ανακατεύει νόμους και πολεοδομίες με τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών.
    Η βούληση ΜΩΡΗ ΚΑΤΙΝΑ εκφράζεται απο τα αποτελέσματα των εκλογών. Η κυβέρνηση που πρόκειπτει αναλογα νομοθετεί για το διάστημα που ειναι εκλεγμένη.
    Ολα τα αλλα ειναι παπαριες τσιριζεικες για να κρατάμε πισινή.

    ΥΓ ΑΝΩΝΥΜΕ η αποτυχία του κοντοπίθαρου δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν ήταν προσωπική δεν αφορούσε την ΑΕΚ και κυριως δε γινόταν ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. Οταν όμως εχω σκάσει 4 χίλιαρικα απο το 04 ως το 08 και αυτα γινωνται Ferrari και βίλες ΦΥΣΙΚΑ και θα χαρώ μολις τον δω να βλέπει το κόσμο ριγέ απο τα κάγκελα. Έξαφανισε εταιρικές χρήσεις, έκλεψε συμβόλαια, άλλαξε ποσα και μεταγραφές σε ενα βράδυ έφαγε έφαγε έφαγε. Καιρός να μας εξηγήσει πως χάθηκαν επι προεδρίας του επίσημα 30+ εκκ και ανεπίσημα πανω απο 50 μεσα σε 3.5 χρονια.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αν ξέρεις ότι έγιναν φεραρι και βίλες οκ..αν όμως απλά υποθέτεις,επειδή δεν ξέρεις,τότε πετάς λάσπη,και είναι και μαλακία..και αν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να λες για τα 4 χιλιάρικα γιατί 1 είναι επιλογή σου και 2 για την ομάδα σου τα έδωσες και πρέπει να ναι κομπλεξικός κάποιος για να μην θεωρεί πετυχημένη την ομάδα του 04-08

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αν τα ξερω λέει? δυο στενά (2) πιο κατω απο μενα στο παλιο σπιτι του ντάλαρα έμενε. Κάθε μέρα τα έβλεπα. Οσο για τα “χαμένα” βιβλία όπως και τα 5εκκ μαύρα ο ίδιος τα εχει πει και ομολογήσει. Το συμβόλαιο που άλλον παίκτη αναφέρει και αλλος ήρθε (πελετιερι) υπαρχει. Όπως και τα 350 του Ενσαλίβα που σε ενα βράδυ έγιναν 850. Να θυμηθούμε τη πρώτη χρονια κατι εταιρικά χ5 οταν (κατα δήλωση του) η ομάδα δεν ειχε λεφτα για μπακ και την έβγαζε με το παουτασο? να θυμηθούμε τη διπλή μεταγραφή του Ράμος σε 24 ώρες μεσα? τι θες να σου θυμησω? το πως έφυγε ο Ριμπο ΑΦΟΥ ειχε ξεκινησει η ομάδα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και ήρθε ο ….Μπασινας? και με ποσα?
    Τι αλλο θες? τα κλειστά συμβόλαια στους Φερέρ και στους αλεξ της Ελλάδας??
    Που ήταν η επιτυχία ακριβώς? στο οτι έβαλε όρο πωληςης στο συμβόλαιο του Σωκράτη για οσο ήταν ο ίδιος πρόεδρος?
    Καλα τα λες. Επιλογή μου και για την ομάδα τα έδινα. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. Ουτε για να τα κανει βίλες στο Κεφαλάρι και ferreti.ουτε για να τα κανει μπαρ με το κουμπαράκι του. Ουτε για να στήνει eleven εταιρείες με το κολλητό του? τον ακαδημία ντέ, οσο ήταν ποδοσφαιριστής και έβγαζε τρελλα φράγκα και η γυναικα του ήταν στα ντουζενια της έμεναν σε νοίκι. Βίλα ακριβή μεν αλλα νοίκι. Μολις έγινε πρόεδρος έκανε βίλα με 15 χεστρες.που η ίδια η κιτςαρια η κοντή δεν κρατήθηκε βλεπεις να το παίξει μούρη και βγήκε και είπε οτι κόστισε 10εκκ ευρω!! Ειχε και στη Κοζάνη βίλα το βλαχαδερο. Την οποία και πούλησε μολις ξεβολεύτηκαν απο το προεδριλικι- φαγοπότι.
    Ξαφνικά το Σέντερ φόρ βρέθηκε με βίλες σκάφη Φεράρι εταιρείες μπαρ και οτι αλλο θες. Απο το 2004 και μετα παντα.Ο αμισθί προεδρας.
    Με το γνωστό παρεάκι παντα ο ζαγορ ο Δέλλας και ο Ζήκος κάθε μέρα στα μπουζούκια και πίσω διακριτικά να μη μας κράξουνε στο ρεξ. Με τις κουκούλες χωμένοι να μη φαινωμαστε.
    Ασε μεγάλε γιατι αν αρχίσουμε και τα μετράμε και μιλάμε ουτε με ισόβια δεν βγαίνει

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    αν έχει φάει,και λες ότι θα μπει μέσα,ας μπει,δεν με νοιάζει καθόλου..αυτό είναι το ένα..
    το άλλο είναι όμως ότι εσύ και όσοι άλλοι δεν τον πάτε,μπερδεύετε το ότι έχει κλέψει,με τις αγωνιστικές επιλογές που έκανε,με τα έσοδα που είχε η ομάδα,με το ότι είναι κοντός με ότι να ναι πραγματικά!!!
    δηλαδή έχει περάσει ένας ψωμιαδης από την ομάδα και εγώ βλέπω ότι η αιτία του κακού είναι ο ντεμης..ε αυτό ρε είναι ΑΝΩΜΑΛΟ..
    και κάτι άλλο..μόνο που λες ριμπο..δεν σκέφτεσαι καθόλου σε τι επίπεδο ήταν η αεκ αυτή την τετραετία..διαρκείας,παιχταράδες, άμπαλοι που έπαιζαν πάνω απο τις δυνατότητες τους,cl,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
    και που βρίσκεται τώρα ε?γιατί όλα σχετικά είναι..με τον σερβο,με τον μανωλα,με την βρωμοριτζιναλ οπαδικο στρατό,με τον τίγρη νέο κοκκαλη με όλο τον κόσμο ξενερωμένο,β εθνικη…τι να λέμε τωρα..

  8. Ο/Η netrino λέει:

    Το Ελεγκτικο συνεδριο μπλοκαρε τα λεφτα για το βαζελογηπεδο,σε καποιους νομους πατησε για να το κανει
    Μια μας λες για τους ΔΥ και το κακο κρατος και μια πως πρεπει να δινει λεφτα σε ιδιωτες να χτιζουν γηπεδα? Μπερδεμενος εισαι.
    ,

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Όχι ρε δεν χαιρόμαστε, Λυπούνται όλοι. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΧΑΙΡΟΜΑΙ, αν σε καλύπτω. Γιατί να το κρύψω; Εσύ πάλι τι πρόβλημα έχεις με την χαρά μου;

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Ξέρω δεν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ Ή ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Όπως σου έχω γράψει, ποτέ δεν υπάρχει σκεπτικό. Ένα μπουρδέλο είναι, που το λες κράτος ή εκλογική νίκη. Επίσης η απόφαση για μας, είναι ΟΤΙ ΣΕΝΤ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ, που έχει υπογράψει ο Μελισσανίδης. Μην μπερδεύεσαι. Φυσικά ο Snitch έχει δίκιο για τους ΔΥ, αλλά αυτοί δεν είναι οι νόμοι, και φυσικά δεν είναι το κράτος. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – εννοωώ τους υπαλλήλους της – ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΜΚΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ – τύπου Κωπαίδα 1950, οργανισμός 2004, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, που ναι είναι άντρα διαφθοράς, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Αν παρακολουθείς το site, που δεν φοβάται και πολλά όπως ξέρεις, είπαμε : Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΧΟΝΤΡΑ.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μεγάλε ως συνήθως ΑΧΤΑΡΜΑΣ και πετάς κατι μονο και μονο για να μιλήσεις και να το παίξεις έξυπνος. Ουτε καν το κείμενο δε διάβασες στο οποίο και αναφέρομαι στη Δούρου και στο πως βγάζει την ουρά της απ έξω στις δηλώσεις της. Ουτε ειπα τίποτε για κανενα ελεγκτικό ουτε τίποτε. Ουτε φυσικα υπαρχει κανένας νόμος για τις υποσχέσεις του Σγουρού διαβασε και την απαντηση του Steven
    Προφανέστατα δεν εχεις κανενα ειρμό σκέψης και απλα πετάγεσαι απο το ενα θέμα στο αλλο μονο και μονο για να πεις κατι. ΔΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΙΞΑΜΕ. Αν εισαι που για τέτοιο σε κόβω στο μυαλο καλη συνεχεια. Ειπα να μη σου ξανά απαντήσω μιας και δεν εχει νόημα η κουβεντα μαζι σου.
    Που μου θες και σύγκριση με την Αγγλία….
    Η μυλωνου τον άντρα της με τους πραματευταδες.
    Άντε πες μας τα κουλά σου παλι να γελάσουμε. Θα μπαίνεις φυσικα στα σχόλια αλλα μη περιμένεις και καμμια σοβαρη απαντηση

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα σου πω αμέσως τι έκανε: πήρε την ομάδα τσάμπα με διακανονισμένα 17 και οταν έφυγε την άφησε επίσημα με 33. Ανεπίσημα γυρω στα 50 με το παλιο καλο κολπάκι: διακανονισμό για να πληρώσουν οι επόμενοι. Ολα απλήρωτα ΦΠΑ, ΙΚΑ, δόσεις συμβολαίων, μέχρι και τα 3,5 του Τζιμπούρ και τα 2.5 του σκοπο απλήρωτα για τον επόμενο άφησε. Ξέρεις βεβαια ποιος ήταν ο επόμενος ετςι?
    Ξέρεις βεβαια οτι η ΑΕΚ πλήρωνε ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΡΕΡ αφου έφυγε, όπως και αλλα δυο Δωνη.
    Ξέρεις οτι παίξαμε μια ζαριά την ομάδα και τη χάσαμε. Αυτη ειναι η προσφορα του κοντού.
    Με 20.000 διαρκείας με συμμετοχή στο chl και τα φέσια τριπλασιάστηκαν σε τρία χρονια
    Εμ βεβαια άφηνε το τρωκτικό κανα ευρω στο ταμείο? 85 μεταγραφές έκανε σε 3 σαιζόν μεσα.
    Ποιος σου είπε οτι γουστάρω το κάθε τίγρη? διαβασε λιγο τι γράφουμε χρονια τωρα και μετα μιλά

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προς steven : που είδες να έχω πρόβλημα με την χαρά σου?μυρωδιά δεν πηρες..

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    προς the snitch : και σου ξαναλέω αν έχει φάει πάω πάσο..
    αλλά απο όλους που έχουν φάει τόσα χρόνια,πράγμα που δεν γνωρίζω,έχει μείνει οτι ο ντέμης ήταν ο κλέφτης..αυτόν κυνηγούσαν,αυτός τα ακούει ακόμα..
    και στα 20 χρόνια που είσαι απο κάτω το 04-08 ήταν η παρένθεση..
    και σε σχέση με τα νούμερα που έχουν μαζευτεί στην ομάδα τώρα και έχουν και διοικητικές θέσεις υπάρχει χαώδεις διαφορά..
    επειδή διαβάζω τι γράφετε δεν σου λέω οτι γουστάρεις τίγρη,αλλά με το να μην γουστάρεις τίποτα δεν εκτιμάς τπτ..και το 07-08 δεν νομίζω να μην γουσταρες την ομάδα..

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καμμια διαφορα δεν εχει κανένας τους. Όλοι ίδιοι ειναι. Ο Μάκης ειναι ενδον, ο Στάθης ειναι μόνιμος κάτοικος Μαυροβούνιου (για ευνόητους λόγους) ο Σταύρακας εχει ηδη μια καταδίκη και εκκρεμούν 162 εκκ ευρω. Ο δημητρεχας ειναι για κακούργημα για τον μονο που δε ξερω τις ακριβείς κατηγορίες ειναι ο Θανόπουλος. ΟΛΟΙ πέρασαν με χειροπέδες απο τον ανακριτή, όλοι ίδιοι ειναι. Η μονη παρένθεση ήταν οτι ο κόσμος ειχε ανάγκη να πιστέψει το παραμύθι της εξυγίανσης ( με πρώτο εμένα) και το έχαψε κανονικα. Στο ονομα της εξυγίανσης φέραμε 85 παίκτες σε τρεις σαιζόν ( απο τη δεύτερη ουσιαστικά μιας και τη πρώτη οτι φράγκο έμενε το κάναμε Χ5 και γραφεία) και μασουλησαμε με χρυσά κουτάλια. Απο τους 85 σου βγήκαν και 10 δεν ειναι δε και κανα τρελό νούμερο. Ουτε λες ανακάλυψη τον Ριβαλντο και τον Έμερσον στα 35 του.
    Αυτο που λεω ειναι οτι έφαγε δυσανάλογα με αυτα που πρόσφερε απλα.
    Τωρα για τα σημερινά νούμερα της διοικούσας μη νομίζεις οτι εχει γινει και καμμια τρελή αλλαγή. Πανω κατω οι ίδιοι ειναι. Παλι δελλα Ζήκο εχεις παλι το καρκίνο το Σέρβο παλι Αρκάδη. Τα ίδια ονόματα απλα άλλαξαν ταμπέλες στις καρέκλες. Μέχρι και τον ιδιο οικονομικό προσέλαβαν το ροκκα Περσυ μη χάσουμε το κελεπούρι!!!
    Βάλαμε και κανα δυο μπάτσους μεσα σα τη ΒΒ να μας το παίζουν ταχα μου επικοινωνίες και παπαριες. Αφήσαμε το τηγάνισμα και γίναμε επικοινωνίες.
    Γι αυτο τα διαρκείας έπιασαν ΠΑΤΟ φετος. ΑΧΝΑ δε βγάζουν οι επικοινωνίες για τις Πωλησεις. Απο τον Ιούνιο που άρχισαν εχουμε Οκτώβριο ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ και δεν εχουν βγάλει μιλια. Μονο για τα 1000 καμμένα προχτές έβγαλαν πρωτοσέλιδα. Τι να πουν? οτι έκαναν αρνητικό ρεκόρ? έρχωνται με την όπισθεν και αυτές..μονο το μαλλί ξανθό και παρουσίαση το σάιτ που θα δείχνει live τις μπουλντόζες με τους αλβανους σκέφτηκαν. Μεγάλη ιδέα αυτη… Οσο μεγάλη και η επιτυχία της ΑΜΚ που και εκει ΑΧΝΑ δεν έβγαλαν για το νούμερο που μαζεύτηκε.νετσι νομίζουν οι αγγελικό-ββδες οτι άμα το παίζεις κινέζος ολα ειναι οκ..

  17. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν λεω καλη πενα εχεις αλλα καταληγεις παντα στα ιδια συμπερασματα για ολα φταινε
    1) ΟΙ ΔΥ
    2) Ο ΣΥΡΙΖΑ
    3) Ο Κοντος
    Το λες κ εμμονη… να το κοιταξεις

  18. Ο/Η Νίκος λέει:

    Προς Steven

    Εγώ από την άλλη θα ευχόμουν να είναι ο δικός σου μέσα, πολύ μέσα όμως,ο νιάου όπως τον αποκαλεί και ο Μανώλης. Γιατί είτε το θέλεις είτε όχι νιάου βρε γατούλα θα είναι μέχρι να βάλει χρήματα για το γήπεδο. Και προτιμώ τον κοντό από κάποιον που θέλει να γίνει ότι ήταν και ο θείος. Ακόμα και η ίδια η σκέψη του να θες να είσαι ο θείος με αναγουλιάζει η δε προσπάθεια με κάνει απλά να ΓΕΛΑΩ. ΧΟ ΧΟ ΧΟ που κάνει και ο Αη Βασίλης. Το ποιον γουστάρω εγώ ή εσύ είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά παντελώς άσχετο με την ομάδα. Λεφτά είναι και καλώς ή κακώς φέρνουν και απληστία και αχαριστία και πολλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΙΟΥΜΕ.

    Εμένα δεν με αφορά αν ο προεδρός μου είναι καλός άνθρωπος με απασχολεί το τι πρεσβεύει η ομάδα που με καλεί να ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ για να την δω. Η ομάδα στην εποχή Ντέμη πρέσβευε κάτι όμορφο και ωραίο όχι τέλειο όχι αρεστό σε όλους αλλά μια ελπίδα σε κάτι καλύτερο. Και το πλήρωνα και μ άρεσε! Τώρα γάματα τι πρεσβεύουμε αλλά φευ.

    ΥΓ1
    Snitch sorry που σου γαμήσαμε το Post αλλά για μένα πρέπει να κάνετε ένα άρθρο ΄Ο Κοντός ΄ που να εκθέτεται επιχειρήματα,παραδείγματα αλλά και απόψεις περί της 4-ετίας ντέμη όπως άλλωστε κάνετε πάντα.

    ΥΓ2
    Αλήθεια Snitch σε πείραξαν αυτά που εν τέλει δεν κατάφερε ή απογοητεύτηκες που πίστευες ότι είναι κάτι διαφορετικό?

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    να καταφέρει τι; Ενας κοινός απατεώνας ειναι και κατάφερε ακριβώς οτι και ο Ψωμιάδης. Απλα ο Μάκης έκοβε τιμολόγια για έργα στους Θρακομακεδόνες και ο κοντός ανέβαζε ΜΙΣΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ τη τομή του Ενσαλίβα μεςα σε ενα βράδυ. Βλέπεις εσυ καμμια διαφορα;
    20 τη φέσωσε ο Μάκης 30+ ο κοντός.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκο : Κατ΄αρχάς, ΟΥΔΕΙΣ είναι δικός μου πέραν των γιών μου. Κατά δεύτερον, για να σου απαντήσω σφαιρικά και λιτά, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΩ ΕΔΩ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. Ελπίζω να σε κάλυψα.
    Υγ. Πολύ μικρό βεληνεκές σε σχέση με τον ΧΟΧΟ.

  21. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Σκουριές. Αυτοί που προσέφυγαν στο ΣτΕ, άρα το αποδέχονται και αν η απόφαση ήταν όπως την ήθελαν θα το επικαλούνταν, μόλις βγήκε η απόφαση οτι όλα είναι νόμιμα άρχισαν τα “νόμος είναι το δίκιο του λαού”, πυροβολούσαν αστυνομικούς, έκαψαν Α.Τ., πήγαν να κάψουν ζωντανούς φύλακες και απειλούσαν εργαζόμενους, των οποίων το δίκιο (και το δικαίωμα να εργαστούν) δεν είναι νομος μάλλον γιατί αυτοί δεν είναι λαός. Εγώ πάντως ήθελα να ξερα αφου όπως λένε η Αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ, τότε ποιος αποποινικοποίησε τις μολότοφ, ποιος ηρωοποίησε τα Δεκεμβριανά 2008 που καταστράφηκαν περιουσίες, ποιος αποποινικοποίησε τις καταλήψεις σε γυμνάσια και λύκεια, ποιος ενοχοποίησε την επιχειρηματικότητα, ποιος έκλεινε όποτε γούσταρε δρόμους με πορείες 100 ατόμων, ποιος έκλεισε και έδιωξε την ΙΖΟΛΑ, την PIRELLI κ.α., ποιος κρατικοποίησε εκβιαστηκά τα Ναυπηγεία Νιάρχου, την SOFTEX κ.α. και ποιος τελικά ΔΕΝ συμμετείχε στην καταστροφή της χώρας?

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas : Ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά. Ελπίζω να μην βλέπεις φαντάσματα σε κάποιους που ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ, σε κάποιους που δεν σε έκλεψαν και σε κάποιους, που κάνανε αντίσταση όταν οι βολεμένοι ήταν λαδέμποροι ή δοσίλογοι ή απλοί χαφιέδες. Ελπίζω να ξέρεις ποιοί βασανίσθηκαν στην επταετία. Ποιοί συμμετείχαν στην καταστροφή της χώρας; Να σου απλά. Όχι οι 500 νοματαίοι που βγήκαν στους δρόμους. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ. Αλλιώς για την κατάντια της ΑΕΚ, φταίει η Original. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. Μετά, για τα πάντα είναι οι εκλεγμένες κυβερνήσεις

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δημητρη ως γνωστον απο το 81 ως το 89 και απο το 93 ως το 04 οπως και απο 2007 ως το 2010 ειχαμε σοσια-ληστες. Δηλαδη σε 35 χρονια εχεις 3 χρονια μια οικουμενικη και αλλα 4 δεξια. Τωρα τι διαφορα εχουν οι σοσια-ληστες απο τους σημερινους αριστερους του Τσυριζα που απο 2,5% ειναι στο 25% δε ξερω.
    Τυχαια εχουμε 1εκκ ΔΥ? Τσοβολα δωστα ολα, λεφτα υπαρχουν, η Ελλαδα στους Ελληνες, εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο, οτι παρεις 100.

  24. Ο/Η conpater λέει:

    Σαφως.σε μια κοινωνια πρεπει να υπαρχουν και να εφαρμοζονται.Το μεγα ζητουμενο ομως ειναι αν αυτοι οι νομοι ειναι σωστοι και δικαιοι.Ποιος θα το κρινει αυτο ? Εγω ?Εσυ ? Ποιος ? Σκατα,εκει ειναι το μπλεξιμο. Απο την μια ειχες το ” νομος ειναι οτι πω εγω,εγω πληρωνω,εγω αποφασιζω…..” (αφεντικο),και απο την αλλη ειχες το “νομος ειναι το δικιο του εργατη….” (ολοι οι αλλοι). Νομος ειναι,οσοι χρωστανε στον ΟΑΕΕ, “μεσα” για καφε….Μα ρε μαλακα δεν εχω,αφου δεν φτανουν ΚΑΙ για το ταμειο γιατι προηγειται ο ΦΠΑ,ο λογιστης,το χαρατσι (αλλος νομος αυτος…),η ΔΕΗ,να φαμε και τιποτα …… Νομος ειναι,οταν χρωστας στο δημοσιο να σου χτυπαει την πορτα ο “γαλατας”.Ναι,αλλα ο “γαλατας”,δεν πηγε και στο “βενζιναδικο” στην εθνικη ( κατα “ρουμπινια” ευαγγελιον….),και τον εβαλαν να σβησει το φλεαρ με το ποτηστηρι για τις τριανταφυλλιες ? Να υπαρχουν νομοι,οι οποιοι να διεπονται απο το αισθημα δικαιου και ισοτητας.Και τοτε να εφαρμοζονται. Ναι, να καθαρισει το δημοσιο απο την λεχριτοσυνη,Μπορεις να κανεις τον διαχωρισμο σαν κρατος? Αρχιδια μπορεις !!! Εδω εδινες συνταξεις σε πεθαμενους,και τις ετρωγαν οι υπαλληλοι μεταξυ τους.Επειδη δεν μπορεις,για κομματικους λογους,το πας απο δω,το πας απο κει,και τελικα ολο το συζητας για να χαμε να λεγαμε.Ποσοι ειχαν πλαστα δικαιολογητικα ? Τοσοι…Εξω ΤΩΡΑ,οσο δουλεψες δουλεψες.Μην το πλατιαζουμε,ακρη δεν βρισκεται. Μας ζαλισε τα αρχιδια με τα Ζαππεια 1-2-3…..ο μαλακας ο ψηλος.Σαν το ” ΡΑΜΠΟ ” ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ…Οτι ελεγε,εκανε ακριβως τα αντιθετα.Και εχεις τωρα τον αληταμπουρα τον “ροζε”, να σου πρηζει τα ηδη πρησμενα αρχιδια,με εξαγγελιες τυπου ΑΝΔΡΕΑ….Ενας ειναι ο Ανδρεας !!! Ποιοι νομοι και πρασινα αλογα….Νομος ειναι ενας και μοναδικος στην Ελλαδα.Οτι πει το γουρουνοειδες φασισταριο,και να σου κουναει και στο δακτυλο στην μουρη….

  25. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Αυτο που λεω ειναι οτι η αριστερα επικρατησε ως ιδεολογια νοοτροπια και τροπος λειτουργιας στην Ελλαδα, που ολα αυτα μαζι ειναι πιο ισχυρα απο το να κερδιζαν εκλογες αλλα να μην τα ειχαν. Το χειροτερο βεβαια ειναι αυτο που φαινεται οτι θα ζησουμε. Και εκλογικη νικη κσι ιδεολογικη επικρατηση.

  26. Ο/Η bandog λέει:

    ειναι πολυ απλο.
    υπαρχει η νομιμοτητα αλλα υπαρχει και η ισονομια , η οποια πρεπει παντα να προηγειται οταν μιλαμε για δημοκρατια …

    οποιος δε σεβεται και δεν προαγει την ισονομια , δε μπορει να επικαλειται τη νομιμοτητα…

    οταν κυβερνηση και δικαιοσυνη ερμηνευουν το νομο αυθαιρετα και δικαζουν κατα το δοκουν , το παιχνιδι της νομιμοφροσυνης ειναι χαμενο…