Declan Hill

offsideoffside2

Declan Hill is a journalist, academic and consultant. He is one of the world’s foremost experts on match-fixing and corruption in international sports. In 2008, Hill, as a Chevening Scholar, obtained his doctorate in Sociology at the University of Oxford.

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σχεδόν σε πλήρη καταστροφή. Είναι ώρα να το κλείσουν για ένα χρόνο. Φέρτε έναν ανεξάρτητο επιθεωρητή και καθαρίστε το σωστά”. Δεν είναι μόνο οι στημένοι αγώνες το πρόβλημα στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα κατά καιρούς, όλα είναι στημένα. Μεταγραφές, επιλογές διαιτητών, διοικητικές εκλογές. Πρέπει να σταματήσει αυτό.
Νομίζω πως όσοι στήνουν αγώνες στην Ελλάδα δεν το κάνουν πιο ωμά από ότι σε άλλες χώρες. Απλά με την αστυνομία δείχνουν να δουλεύουν έχοντας απόλυτη ελευθερία”.

Μπορείτε να σκεφτείτε, Υπέροχα! Επιτέλους, οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές κινούνται για να προστατεύσουν τον μακρύ κατάλογο των κακοποιημένων παικτών, ξυλοκοπημένων διαιτητών και δημοσιογράφων στην Ελλάδα.

Επιτέλους η FIFA και η UEFA κινείται για να διασφαλίσει πως ποτέ ένας ιδιοκτήτης συλλόγου ή παράγοντας του πρωταθλήματος δεν θα συλληφθεί για πιθανή δωροδοκία, επειδή έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές σύστημα που θα σχετίζεται με την διαφθορά στον αθλητισμό.

Αυτά από τους εξω. Ο Declan είναι Καναδος μεν αλλα εχει σπουδασει στη πιο σοβαρη χωρα για το αθλημα. Όπως λεω εδώ και χρονια: Αφου δεν μπορειτε μονοι σας ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ F.A. Απλα ειναι τα πραγματα. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ για ένα χρονο, στηστε το από το μηδεν και παμε να δουμε τι κανουμε. Αφηστε τους Αγγλους να το κανουν αφου ειστε ανικανοι. Όπως κατεβηκε η Yard το 2003 και τους μπουζουριασε ΟΛΟΥΣ σε χρονο DT…Μεσα σε 8 μηνες ‘εβρεθησαν’ απαντες. Γιατι καλη η πλακα με τα αμερικανακια αλλα όταν φαγανε τον Saunders βαλανε τη ταφοπλακα τους.

Γιουχα λεει χτες στο λιγοτερο από μισοαδειο ταψι. 8-9 χιλιαδες προβατα μεχρι και η 7 ηταν μισο-αδεια. ΠΟΣΟ πλεον να στηριξεις τον ‘προπονητη’-σολαριουμ που χτες εβγαλε τον καλυτερο παικτη του!!! Που ηταν ο…. Φορτουνης. Βεβαια κρατησε μεσα το Μανταλο που ειδε το classic πλεον ‘πεναλτυ’ όπως ειδε και νέο ορισμο του offside ακομη καλυτερο και από τον: ΄ καλυπτα και εγω τον κατσουρανη’ παλιοτερα… Φυσικα δεν ειδε και το πεντακαθαρο επιθετικο φαουλ του Αλβανου πριν το 2-1 όπως δεν ειδε και την ΚΟΚΚΙΝΗ στον Σαλινο για κλαδεμα εκτος φασης..Εδώ έφαγε γκολ χθες στο 88′, όταν είχε γυρίσει πίσω να κρατήσει το 2-1, στην πρώτη και μοναδική επίθεση που έβγαλε ο ΠΑΣ μετά το 75΄!

Τελευταια σπαρταρηματα πριν το flatline του νεκρου. Που θα εμφανιστει όταν γινει το θεωρητικο διπλο της Μολντε τη Τριτη. Μεχρι στιγμης 2 νικες εχει ο σολαριουμ με τον Πανθρακα και τη Κερκυρα, σε 6-8 ματς. Η ‘αμυνα’ (αυτό το καρακατσουλο δηλαδη) τρωει 2 ανα ματς και ο Μητροκαγκουρας σκοραρει με ‘πεναλτυ’ μονο και αυτό με το ζορι.. Θα ερθει βεβαια ο …Πουλιδο που εχει αρχισει να θυμιζει βαζελο με το Χατζι που ολο ερχωταν και ολο στο δρομο ηταν..Εδώ, παραλίγο να τον κερδίσει ο Εργοτέλης στο Παγκρήτειο, ο Αστέρας με δέκα από το 32΄του πήρε εύκολα τον βαθμό, ο Ατρόμητος τον κέρδισε κτυπώντας στην πλάτη του αργού κεντρικού διδύμου που έφτιαξε ο Μίτσελ, ενώ δεν πέρασε και από το Αγρίνιο (σε αντίθεση με τους ΠΑΟΚ, ΠΑΟ), υποκύπτοντας στο ‘σκληρό’… παιχνίδι του Παναιτωλικού.

Αλλα δυο χτες η Ρομα του Κωστακη απο καποια …. Σασουόλο.. Η παιρνεις αμυνα από το Gay η παιζουμε..

Δε ξερω ποιος θα προλαβει πρωτος: ο Noor, ο Κορεας, ο καλαματιανος η ο νιαου. Αυτό που ξερω είναι ότι τα ποντικια πηδανε πρωτα από το καραβι και παμε φουλ για πετρινα χρονια. Που θα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τα κανονικα..

Μεχρι και αυτο το ΓΙΔΙ ο καραπαπαρας ειδε χτες το ‘γεματο’ ταψι: κάτι τέτοια βράδια μένουμε λίγοι στα τείχη της πόλης…

PS1. Πηγες στη Λατινικη Αμερικη για να ανακαλυψεις τον ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ Νικο στο Αγρινιο? Τι τα θες ρε μεγαλε τα ταξιδια ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ? Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που δειχνει ο Νιαου στο ΣΕΡΒΟΓΑΥΡΟ ειναι πλεον εμφανης…Ουτε πατατες απο τη λαικη δεν τον αφηνει να ψωνισει. Αμα το προσφατο παρελθον εχει τον Μπεεεεσεβιτς που κοντρολαρει με το καλαμι στις καλες και το γονατο στις κανονικες, και τον Ποποβιτς αστο μεγαλε. Παρε εμενα καλυτερα 6αρι. Τσαμπα ερχωμαι και 5 ματς για καμμια ωρα θα στα βγαλω..

PS 2 ΜΠΟΡΟΘΡΥΝΟΣ: Μετά την… ιστορία που είχε γίνει με τον Αστέρα να συμφωνεί να δώσει 1.500 εισιτήρια στους «πράσινους» και την επομένη να αλλάζει απόφαση, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟ πήγαν σήμερα στη σύσκεψη και αποχώρησαν λίγα λεπτά μετά σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε καμιά άλλη δουλειά, δεν μας αφορούν τα μέτρα, δεν έχουμε κόσμο», ενώ είπαν προς τους ανθρώπους του Αστέρα πως: «Όταν θα μάθετε να σέβεστε τον λόγο και την υπογραφή σας, τα ξαναλέμε…»

P.S 3Χτες εφταιγαν τα ballboys. Βεβαια όταν κραταγες περσυ τη μπαλλα για να κανεις καθυστερηση όλα ηταν μια χαρα ε? ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Declan Hill

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Φιλε, σε μια χωρα που το συνταγμα το εχουν κανει χασαποχαρτο για ζυγουρι,δεν νομιζω να ειναι και τιποτα δυσκολο να βαλουν ταξη στο ποδοσφαιρο.Που να κουβαλανε τωρα τους Εγγλεζους….Ουτε για αντιγραφη γινεται λογος.Αλλοι αυτοι εκει,αλλοι εμεις. Και ξερουν και μπορουν,δεν θελουν.Τα παντα ειναι θεμα πολιτικης βουλησης.Ολα τα αλλα ειναι για τον κλειδωνα…..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακριβως φιλε μου. Με μια διαφορα, αυτοι εκει ηταν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο τους εδω. Το 92-94 δουλεψα steward στο St.James Park (που μας ειπε και το τυρογαλο για Geordies..) μιας και το πρωτο πτυχιο μου ηταν στο εκει πανεπιστημιο. ΞΥΛΟ να δεις οχι σε γηπεδα αλλα σε pub-bar- club κλπ οι ανθρωποι ειναι ζωα τελειως. Μιλαμε για ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΞΥΛΟ οχι αυτα τα γατακια εδω που κανουν τσαμπουκαδες εξ αποστασεως με μολοτοφ και παπαριες. Μαχες σωμα με σωμα με γυμνα χερια- τα γκλοπ κλπ ειναι για τις λουλουδες- και σοβαρoι τραυματτισμοι..
    Και δε θελουν αλλα και να θελουν ειναι ανικανοι. Σε ΟΛΑ. Γιατι αλλωστε να κατσουν να σκασουν? ΟΛΗ η ενεργεια και η σκεψη τους αρχιζει και τελειωνει στο να βολεψουν την ‘πελατεια’ που τους ψηφιζει για να μασουλανε. Αμα αυτη ειναι απο κατι ταπεινα τυρογαλα σα το χθεσινο που παρακαλαει για ενα επιδοματακι, τοτε το επιπεδο ειναι εξισου χαμηλο. Οποτε μην εχεις απαιτησεις.
    Αυτες να τις εχεις οταν πρωτος ο λαος ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ τους πολιτικους να κοιτανε 3 φορες τη πλατη τους πριν κανουν μαλακια. Να φτασουν να θεωρουν αδιανοητα καποιοα πραγματα. Αυτη ειναι η διαφορα μας… Πετας κατω ΓΟΠΑ στο Λονδινο? (τουλαχιστον στο σχετικο ‘κεντρο’ που ειμαι εγω): 50 λιρες προστιμο αμεσως – σε βλεπουν απο τις καμερες και σε πετυχαινει ο επομενος bobby στο παρακατω στενο- ασε που εχει γυρισει και σε κοιταει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και ευχεσαι να σε καταπιει η γη..
    Εδω η ΔΗΜΑΡ που κυβενουσε προπερσι, εγινε συνιστωσα του ΒΛΑΚΑ για να πολεμησει αυτα που ψηφισε η ιδια!! Μη τυχον και χασει τη καρεκλα ο μπαρμπα-Κουβελης..Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ που μου το παιζει και σοβαρος ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. Το λυπηρο δεν ειναι βεβαια η κολοτουμπα. Το λυπηρο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι σα το χτεσινο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ που θα τους ψηφισουν!!! προσδωκοντας στο επιδοματακι…