Οπου και αν πας..

οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειναι ιστορικες. ΚΕΦΤΕ.

ΠΟΤΕ δεν εισουνα προπονητης.

ΤΟΥΡΛΟΥΜΟΥΚΙ με 10 στην αμυνα και φτου ξελεφτερια παιζω και εγω αυριο το πρωι με ροστερ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Σιγα το επιτευγμα! Αμα φερεις στο Βδελλα τον Σεσκ και τον Αζαρ θα σου παρει περιπατο το ‘πρωταθλημα’. Σιγα την ανακαλυψη!

Παικτη ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ εβγαλες ποτε στη ζωη σου? Αν δε σου αγορασουν κατι μπορεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να κανεις κατι μονος σου?Συστημα -εκτος απο το πουλμαν- εκανες ποτε σου? ΟΜΑΔΑ να παιζει μπαλλα και οχι κλεφτοπολεμο ειδαμε ποτε? Σε ομαδα που δεν εχει πορτοφολι-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ απο πισω ΤΟΛΜΑΣ να πας?

Διερμηνεας εισουν στη Μπαρτσα και ως τετοιος ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ.

Ομαδα που μαζευει οτι υπαρχει για να παρει κανα κιουπι μια φορα στη πενταετια κανει και Δελλας. Και αυτος special ειναι 2 χρονια με την αναλογη συγκριση. Εχει παρει το Μπαμποσα και τον Κορδερο για να νικησει τον Αλιμο και το Βραχατι. Και αυτος εχει 2 πρωταθληματα στα 2 και ειναι αηττητος. Και αυτος ρουφηξε ενα διμπαλλο περσυ στο κυπελλο. Ολοι οι ΚΕΦΤΕΔΕΣ μια χαρα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ γραφουν.

Το ΜΟΝΟ που ξερεις να κανεις ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΕ- ΑΧΩΝΕΥΤΕ ειναι κανα πουλμαν μπας και παρεις κανα κιουπι. Και να ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ για τη διαιτησια οταν δε σου δινει ‘πεναλτυ΄ οπως προχτες TH BOYTIΑ με τη Liverpool, που γελαγε ολο το γηπεδο και δε θα το σφυραγε ουτε ο Abramovic. Οταν δε ζοριζει το σκηνικο εισαι τετοια ΚΟΤΑ που τα μαζευεις αρον αρον μπροστα στη  FA και σε κραζουν μεχρι και οι δικοι σου..

Eνα cartoon που ξοδευει ΔΙΣ. Ενα ΝΟΥΜΕΡΟ που τον εχουν κανει ΡΟΜΠΑ με τις μεγαλυτερες ΞΕΦΤΙΛΕΣ απο τον Πεπ της Μπαρτσα, τον Ραικαρντ, τον Ποκετινο τον τον τον τον…  μεχρι τον Philip John Parkinson της… Bradford. Mε ντορτια και πενταρες ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ. Ενας ΓΕΛΟΙΟΣ που επιτιθεται σε αντιπαλους προπονητες να τους βγαλει το ματι, κραταει τη μπαλλα  με παικτες για καθυστερηση και μετα κανει το καμποσο με τα  10χρονα ball boys επανηλλημενα.

Eνας τυπος που ΑΦΟΥ ΦΥΓΕΙ (ως γνησια κοτουλα) κανει τον εξυπνο: εγω ενα Ronaldo ξερω (σοβαρα και 3 χρονια ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ?), δε ξερω ποσο χρονων ειναι ο Ετο..(παικτης του σε Ιντερ και Chelskey ΔΙΣ!!) και λοιπες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΑ MITSUKO σε συνεντευξη Champions League. Απλα ενας ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ. Αυτο ηταν αυτο ειναι και αυτο θα παραμεινει. Γι αυτο και γυρισε εκει που εφτυνε. Πολυνικης και αυτος σαν καποιον αλλον εδω περα…που ντεν ξερει και ντεν μιλαει μπρε…Γιατι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ εφυγε και αποτυχημενος γυρισε. Οσα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ‘πρωταθληματα’ και να παρει..

 

B6SYTeWCUAE5uzo

mou

saNgo-1721967

mourinho_vs_gerrard_610_343

mourinho_bus

chelsea_3062640b

jm_1975699c

jose-mourinho-signMoS2 Template Master

wpid-spurs-5-3-Chelsea

article-2592652-1CAC09EE00000578-641_634x438

klop

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.