Ηρθε ο??

κρισαντfurtadoPiou-to-mavro-pistoli

Ξερω εγω ποιος ηρθε? Στη Λατινικη Αμερικη τον στειλαμε το μπλοκακια για επιθετικο και εναν 26?χρονο απο τη πρωην Λας Παλμας-Σιβασπορ που τον αφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ πηραμε. Γιοκ η Ουρουγουαη η Βραζιλια και φυσικα αυτα τα κριαρια οι Αργεντινοι απο επιθετικους. Πηραμε τον…Κρισαντους! Τον εχεις δει ρε μεγαλε και γκρινιαζεις? Οχι ΔΕΝ τον εχω δει. Ισως γιατι δεν ετυχε ποτε να χασω το χρονο μου να δω την υπερομαδα της …Λας Παλμας και την αρμαδα της Σιβασπορ. Ισως γιατι οπως εγω δεν εχασα το χρονο δεν τον εχασε ΚΑΝΕΙΣ αλλος scouter manager whatever να ενδιαφερθει να τον αποκτησει απο τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ νυχια της….Σιβασπορ.

Ποιος ειναι ο νεος μας παικτης? Βρητε τον. Μοιαζει με εναν αλλο παλιο. Που μπορει να μην εισαι Αδαμιδης οπως μας ειπες αλλα σε αυτη τη περιπτωση κατι τετοιο βρωμαει η δουλεια. Μπορει βεβαια να βαλει 150 γκολ. Ποτε δε ξερεις. Μπορει να μας βγει οπως ΟΛΟΙ οι αφρικανοι που ηρθαν στο ελλαντα (με ελαχιστες εξαιρεσεις) ενας μπαμπαγκιτα ενας οφορικουε η ενας φουρταδο.

Μη μας βγει κανας Γεκινι μονο. Γιατι οπως ηδη ειπα αμα αυτος ειναι 26 τοτε εγω θα παω να παιξω στη Κ20 αυριο το πρωι. 26 χωρις τα δισεκτα η τα καλοκαιρια μπορει να ειναι. Οπως 32 χαλαρα.

Αν δεν μας κατσει υπαρχει παντα η κουρτινα 3 που ειναι 35 και το λεει και μας εχει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ χαρισει αφθονο γελιο: O PIOU το μαυρο πιστολι..

ΥΓ Ενα δακρυ ετρεξε ακουγωντας χτες τας δηλωσεις. Θα κανουμε το γηπεδο μονοι μας (ετσι γενικα και χωρις να λεει ΠΟΙΟΙ ειναι οι ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ). Απεραντη αλληλεγγυη στον ανθρωπο που μονος του (καλα μη το δενετε κιολας) θα δωσει λεφτα να κανει το ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ! Το οποιο και θα στοιχιζει για συντηρηση 23εκκ ευρω το χρονο οπως ακουσα δηλαδη 2 εκκ το μηνα! Δε ξερω απο που βγαινει το 2εκκ το μηνα αλλα ακομη και ο Βαγγελας ο επενδυτης στον ισολογισμο του περσυ για το ταψι που ειναι και τρελλο πλυντηριο γραφει ενα νουμερο ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6ΕΚΚ (εκ των οποιων ειναι τα 2εκκ για κτιρια και αλλα …. 3,37εκκ  για …..επιπλα και λοιπο εξοπλισμο) Προφανως ψωνιζει …επιπλα ετησια απο τη Frezza και το Harrods!!

Ειπαμε ρε παλλικαρια να πεσει και κανα ψιλο παραπανω σε καμμια τσεπη οκ, αλλα μη το χεζουμε τελειως. Δεν εισαι αδαμιδης που ελεγε οτι το γηπεδο κανει 60-100 (με τα 40εκκ να ειναι οτι μας …ελειπε) αλλα μην ακουμε και κουλα. 23εκκ για συντηρηση στο γκαζον και καθαρισμα ανα 15 μερες μετα το ματς! Δηλαδη τι διαολο ‘συντηρηση’ θα κανετε που θα σας κοστισει 100εκκ σε μια πενταετια? Εκτος αν δε καταλαβα εγω η θελατε να πειτε 2,3 εκκ ευρω ετησια..

ΥΓ2 Ερχεται ο Πουλιδο (παλι)! Ναυαγουν τα σχεδια του Κομποτιακου για συμμετοχη στο CH.L.. Ετοιμαστητε για νεα ΠΟΥΛΙΔΙΑΔΑ το καλοκαιρι. Τυφλα να εχει ο Φωσκολος…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Ηρθε ο??

  1. Ο/Η bandog λέει:

    αν εξαιρεσεις ντρογκμπα και ετο δεν υπαρχει αφρικανος σεντερ φορ…

    οσο για την ηλικια , ειναι γνωστο οτι τα παιδια στην αφρικη πηγανουν και δηλωνονται μονα τους στο ληξιαρχειο , οταν ξεμυτησουν απο το χωριο…

    σιγουρα δε θα κρινουμε πριν δουμε αλλα περιμεναμε κατι πιο πιασαρικο για την επιθεση …
    απο την αλλη θα μου πεις εδω κανει τη διαφορα ο αθανασιαδης και ο μητρογλας…

    επισης ακουσα οτι ο νιγηρινος θα εχει το υψηλοτερο συμβολαιο και θα αμοιβεται περισσοτερο και απο τον μπαρμποσα…
    ή βρηκαμε λαχειο ή καποιοι επιασαν λαχειο 😉

  2. Ο/Η Tasos λέει:

    “…Το γήπεδο της ΑΕΚ θέλει μίνιμουμ κάθε χρόνο 2,3 εκατομμύρια για συντήρηση…”

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Που ειναι και το πιο λογικο. Αλλα και παλι οχι οτι θα μπαινει μεσα οπως ακουσαμε. Να εχεις δηλαδη 15.000 διαρκειας με Μ.Ο 300 ευρω (λιγο παραπανω απο το Σταυρο που εκανε 12,500 ξερω ειναι ζορι για τη ΒΒ να κανει τετοιο νουμερο..) ειναι 4,5εκκ ευρω. Να βαλεις και απλα εισητηρια? Εκανε το 12-13 που δε βλεπωταν 10,602 Μ.Ο. Να πουμε οτι το 30% δηλαδη 3000 ανα ματς ειναι απλα? Με 30 ευρω? 3,000 χ30 = 90,000 επι 15 ματς= 1,35εκκ Να βαλεις ονοματοδοσια γηπεδου? Διαφημησεις? Μπουτικ? Να βαλεις και 5-6 sold out στα ντερμπυ σε κανα κυπελλο σε ευρωπαικο ματς? Εισαι ευκολα πανω απο 8-9 αμα δε κανεις μαλακιες αλλα ΒΒ φετος ακουμπας ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ. Ε απο τα 8-9 να δινεις τα 2,3 δε το λες και οτι μπαινει μεσα!! Γιατι το ακουσαμε και αυτο.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ οχι μονο βγαζει τα εξοδα αλλα αφηνει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ταμειο το γηπεδο. Ακομη και μισογεματο. Μην ακουμε μπαρουφες λοιπον. Μας φτανει ο ενας ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    To λαχειο το πιανουν ΠΑΝΤΑ αυτοι που κανονιζουν τας μεταγραφας. ΜΟΝΟ και μονο απο τα ποσοστα τους τα νομιμα και φυσικα τα αλλα. Σε εμας ειναι οι ΙΤΣ. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ τα τελευταια 30 χρονια δηλαδη. Τι να πρωτοθυμηθουμε..
    Λαχειο σου βγαινει ποδοσφαιρικα μια στις 30? και αμα. Λαχειο π.χ ηταν ο Μπλανκο με 250. Λαχειο ο Τονι. Το κασαπη το κωστη το γκαμαρα το σκοκο δε τα λες λαχεια μιας και εκαναν μπαμ. Ουτε το Ντεμη τον λες λαχειο ουτε τον καθε ενα παικτη που παρακολουθεις στην Ελλαδα επι μηνες η τον παιρνεις απο εξω ξερωντας την αξια του.
    Το θεμα δεν ειναι να θα πιασεις το λαχειο. Ειναι ΤΙ θα πιασεις στο λαχειο. Γιατι μεχρι στιγμης με τον ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΤΟΝ ΖΟΡΙΤΣ ΤΟΝ ΝΤΑΚΟΛΟ ΤΟ ΜΠΕΕΣΕΒΙΤΣ και αλλα λαχεια εχεις πιασει το ΛΗΓΩΝΤΑ και αμα..
    Για να μη θυμηθουμε πιο παλια λαχεια…

  5. Ο/Η bandog λέει:

    εγω θεωρω απαραδεκτο το να χτιστει αμιγως ποδοσφαιρικο γηπεδο το 2015+ και να μην ειναι αυτοσυντηρουμενο απο τα εσοδα της εμπορικης του χρησης ….

    θεωρω λαθος την επιλογη του συγκεκριμενου ,περιορισμενου χωρου για ποδοσφαιρικο γηπεδο οπως λαθος θεωρω και τη διαμορφωση του γηπεδου χωρις δυνατοτητες εμπορικςη αξιοποιησης ( υπογεια παρκιν , εμπορικα καταστηματα , καφε-εστιατορια, συνεδριακους χωρους κλπ)…

    επισης δεν εχω καταλαβει , ολοι αυτοι που θα βαλουν τα λεφτα τους για αν χτιστει το γηπεδο , θα το κανουν για τη ψυχη της μανας τους?
    αν ειναι επενδυση , τοτε πως υπολογιζουν οτι θα τα βγαλουν πισω με ενα γηπεδο χωρις εμπορικους χωρους?
    μηπως τελικα τα εισητηρια ,εκτος απο τη συντηρηση του γηπεδου , αποπληρωνουν και την αρχικηχ ρηματοδοτηση του???