Οι πολιτικες των large

Κορυφαιο σχολιο που διαβασα: Στο 70′ πέρασα δίπλα από την τηλεόραση, την ακούμπησα, ο Σαλίνο έπεσε αλλά φάουλ δεν έδωσε..
Λαμπρουλο εσεις στην αμυνα? Λαμπροπουλο εμεις στην επιθεση. Καπου 30-10 ηταν τα φαουλ στο ματς. Προφανεστατα η μια ομαδα κλωτσαγε συνεχεια και η άλλη απλα τις ετρωγε. Στο δε ‘φαουλ’ που μπηκε το γκολ, στο νησι μεχρι που παιρνει κιτρινη ο γαυρος για τη βουτια. Εκει είναι και η βασικη διαφορα μας: αμα κανεις τετοια στο νησι θεωρειται ότι διακωμωδείς το αθλημα και πας να κοροιδεψεις διαιτητη, κοσμο και ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ σου ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ομαδες…
Για το offside δε θα μιλησω καν, γιατι μπροστα στου Κατσουρανη αυτά είναι πταισματα. Για τον δε Σαντανα πιστευω ότι αμα εβαζαν τον κανονικο, το Carlos δηλαδη στα 67 του, πιο σοβαρος θα ηταν.
Η ομαδα επαιξε σχεδον τελεια ειδικα στο Α. Με βασικο συστατικο ότι κατεβηκε να παιξει το παιχνιδι της και ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΕΛΛΑ που δεν κοτεψε να παει να ξεφτιλισει αλλα special-κεφτε και το αθλημα και την ομαδα.
Ο πορτογαλος εφαγε πολύ κλωτσια αλλα ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ να μη παρασυρεται σε ανουσιους εκνευρισμους. Στα αρνητικα του ότι θελει πολύ δουλεια σε επιπεδο φυσικης καταστασης. Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ μια βασικη μοναδα της ομαδας να τα φτυνει ΜΟΝΙΜΑ στο 60’. Εκτος από την εκγυμναση ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ με αυτόν το γελειο το μπουρουτζικα, δεν κανει και σωστη διαχειρηση δυναμεων στο παιχνιδι με ανουσια τρεξιματα. Δεν γινεται να τρεχεις συνεχεια και το tempo θελει διαχειρηση. Παιξε 1 ταχυτητα πιο κατω αλλα εχε διαρκεια και καβατζα τη στιγμη που θα χρειαστει να κανεις την ενεργεια στο 70’. Αν δε καταλαβαινετε τι εννοω δειτε ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΤΣ του αρχηγου Steven Gerrard. Στα 35 του γυρισε 10 μετρα πισω, δεν κανει τα ανεβασματα (σε συχνοτητα) που εκανε, ΑΛΛΑ αυτό τον βοηθαει να είναι παντα παρων και να βγαζει τις μπαλλιες που θελει: Εχει 87% ευστοχια σε μπαλλιες ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΜΕΤΡΩΝ φετος!!! Στη Premier!! Αυτό σημαινει ότι σχεδον 9 στις 10, 20αρες μπαλλιες πανε στο συμπαικτη του σωστα…
Το τερμα είναι μια χαρα. Για ΔΕΥΤΕΡΟΣ. 2 μετρα παλικαρι να μη βγαινει στη μικρη περιοχη δεν λογιζεται ως τερμα. Θελουμε ΑΜΕΣΑ ένα τερμα που στη κακη μερα θα σε κρατησει ορθιο. Γιατι αν στη καλη σε κρεμαει ετσι στη κακη τι θα γινει?
Οι 2 σεντερ και ειδικα ο Ανταμ αψογος. Παικτης 19 χρονων που καθαριζει με ΑΝΕΣΗ εκει μεσα και είναι με το χαμογελο.. σε ολο το ματς δειχνει στοφα που ειχα να δω από τον Σωκρατη. Βαλτε του διπλα τον Κολοβετσιο και θα εχουμε για χρονια μπετον.
Μπακακης πολύ καλος κι ευχαριστη εκπληξη για μενα ο Σοιλεδης: επαιξε με παθος δε μασησε σε καμμια φαση και όταν ο πορτογαλος τα εφτυσε κραταγε μονος του τη πλευρα.
Ο Μανταλος δεν εκανε κατι τρομερο. Η παρουσια του όμως δινει ηρεμια και σιγουρια στο κρατημα της μπαλλας.Ειναι ΒΡΩΜΙΚΟΣ παικτης όμως και δε μου αρεσει αυτό , παιζει με τα χερια και στα μαρκαρισματα του παει επικίνδυνα πολύ. Σε αντιθεση με τον Σουηδο. Εκει αν δεν τεμπελιασει στην εκγυμναση το καλοκαιρι, εχουμε χτυπησει φλεβα χρυσου- από οσο δειχνει. Είναι απλα ακουραστος, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ πριν ερθει η φαση κοντα του, παιζει πεντακαθαρα, κοβει και το βασικοτερο μολις κοψει ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ τη μπαλλα. Ψηλο παιδι, δυνατο και μπαλλα οσο χρειαζεται για τη δουλεια που τον πηραμε. Σου δειχνει στο 90’ ότι εχει χαλαρα άλλο ένα ημιχρονο στο ιδιο tempo.
Μπροστα εχουμε ένα θεμα μιας και καλος ο Αραβιδης αλλα δεν γινεται να καθαριζει συνεχεια. Δεξια ο πλατελας είναι λιγος: κανενας παικτης δεν μπορει να παιξει στην ΑΕΚ δεξι χαφ μονο με το παθος του και με μια κλειστη τριπλα. Φυσικα θελουμε ένα σεντερ φορ που στις 3 μπαλλες που θα πεσουν στο κουτι θα γραψει minimum τη μια.
Ο Gay για γελια και πολλα μαλιστα. Αυτά τα δε καιγωμασταν για το ματς ας τα πουνε σε τιποτε 17χρονα. Όταν βλεπει το καραπαπαρα και τον κερατουκλη ορθιους στη γραμμη να ξεφυσανε καταλαβαινεις αν θες το ματς η όχι. Δειτε τα δικα τους πρωτοσελιδα σημερα να καταλαβετε αν θελανε το ματς και ποσο τους πονεσε. Όπως να μας πουν γιατι ένα ματς που δεν καιγωντουσαν πεταξαν αρον αρον οσους βασικους μπορουσαν ως αλλαγες.
Απλα τους επιασε τρικυμία που δεν τη περιμεναν. Χαρακτηριστικη η φαση που σε μια επιθεση τους στο Α είναι ο Σιοβας!!! στη γραμμη του αουτ και παλευει να κανει τριπλες για να βγαλει σεντρα. Όχι μια φορα τυχαια αλλα σε μια φαση που κερδισαν και πλαγιο και εκαναν (ταχα μου) οργανωμενη επιθεση..
100 χιλιαρικα λεει το πριμ. Μαλιστα. Περιμενεις 30 χιλιαδες με Μ.Ο 30 ευρω στον επαναληπτικο? Να πουμε τα μικρα νουμερα χωρις τα διαρκειας. Πας για 900 με 1ΕΚΚ εισπραξεις δηλαδη. Οποτε λογικο και καλα κανεις και δινεις πριμ αλλα όχι και να μας το παιζεις και χουβαρντας..
Για την ΑΜΚ και τις απλες ερωτησουλες ΑΧΝΑ ΕΤΣΙ? Καταπιατε τη γλωσσα σας εκει στις επικοινωνιες. Αντε να κανω μια πιο ευκολη ερωτηση. Ο ΦΣΣΣΤ ΜΠΟΙΝΓΚ της ενωσης ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ?Θελετε να μας δειξετε τα ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΑ από τα μελη της ενωσης ΠΡΙΝ γινει η ΑΜΚ? Εχετε ΕΣΤΩ ΕΝΑ?
Εχετε πολύ πλακα που θα μας πειτε να αποσυρθουμε κιολας.
ΜΙΑ ΧΟΡΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ στα οικονομικα ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ χωρις να ειμαι επικοινωνια.
Δεν ειμαστε ολοι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

ΥΓ Ρε συ επενδυτη: Προπονητη δε θες για να κερδισεις παικτες των 750 ευρω οπως μας ειπες. Ομαδα θες? Η μονο ‘λαμπροπουλους’?

ΥΓ2 Ο μητρογκολ ανασταινεται μονο με το Τυρναβο και το Πλατανια? Γιατι χτες ακουμπησε σε ενα ημιχρονο 2 φορες τη μπαλλα… Μεγαλος παικτης…

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Οι πολιτικες των large

  1. Ο/Η Μανος λέει:

    Συμφωνώ 100% στα περισσότερα. Θες οπωσδήποτε τέρμα, αν και (για μένα) όλη την τριάδα μπροστά, δηλαδή δύο εξτρεμ ποιότητας (εντάξει, Πλατέλλας πολύ λίγος- γιατί τον έβγαλαν διακριθέντα πολλά sites δεν μπορώ να καταλάβω – o Μπαρμπόσα δεν μου γεμίζει το μάτι για πρωταθληματική ΑΕΚ) και έναν σεντερ φορ ολκής. Άντε και έναν δεξί μπακ, έστω τύπου Γκάλο, γιατί προς το παρόν έχεις Γεωργέα για κει. Με 5 παίχτες από το ράφι των 500 χιλ, η ομάδα μπορεί άνετα να πάει για πρωτάθλημα με αντίπαλο τον επενδυτή. Γιατί να μη γίνουμε μια καινούρια Ατλέτικο (κατ’ αναλογία);

    Και χαίρομαι που αναγνωρίζεις, πια, και τον κόουτς Δέλλα. Επιτέλους βρήκαμε προπονητή. Ο τρόπος παιχνιδιού μας αρέσει, μόνο τα υλικά πρέπει να βελτιωθούν, κατά το ήμισυ, και θα τρίβουμε τα ματάκια μας.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οταν βλεπω κατι σωστο ΦΥΣΙΚΑ και θα το πω. Οπως φυσικα και δεν υπαρχει κανενας κοουτς Δελλας. Οταν ενας τυπος 2 χρονια σε ταλαιπωρει με 2-3 ματς δε γινεται κοουτς. Για να γινεις τετοιος θες ψωμια και συνεχεια. Αν τη βγαλει πρωτος θα το πω. Οπως τον κραζω οταν δε μπορουμε να κανουμε βασικα πραγματα απεναντι σε λεωνιδια.
    Κοουτς ηταν ο Φαντροκ. Κοουτς ηταν ο Βαλβιδας στο γαυρο και ο κυραστας στο βαζελο. Κοουτς ειναι καποιος που εξελισει παικτες και κανει ομαδες που θα κανουν και ασχημα ματς αλλα τα θετικα θα ειναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ περισσοτερα απο τα αρνητικα. Οταν σε ταλαιπωρουν ψησταριες δεν εξιλεωνεσαι με 3 ματς καλα. Και το αναποδο
    Σε αντιθεση με αλλους λεφτα δεν βγαζουμε απο την ΑΕΚ και απλα λεμε οτι βλεπουμε. Τα ασχημα θα τα λεμε για να στρωσουν. Τα καλα επισης. Μακαρι να δουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε αυτο που ειδαμε χτες στο Α.
    Οποιος βλεπει μπαλλα βλεπει που ποναει η ομαδα. Ποσο ΑΔΕΙΟ παγκο εχει και δε κανει δηλωσεις για 95% πληροτητες (προ μπαρμποσα-γιοχανσον) και λοιπες μπουρδες

  3. Ο/Η Savvi λέει:

    @Μανος : Τον Πιατέλα τον βάλανε στους διακριθέντες φίλε μου επειδή βοήθησε αρκετά στην άμυνα και στην αλληλοκάλυψη με τον Μπακάκη.

    @The Snitch : Μια χαρά τα λέτε γενικός εδώ μέσα για τον Δέλλα και για το γεγονός ότι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Εδώ όμως θέλω να σε ρωτήσω για τη χθεσινή στρατηγική που ακολούθησε η ΑΕΚ λέω μήπως και ξανά επισημαίνω μήπως σου θύμισε τίποτα από Ρεχάγκελ και Εθνική Ελλάδος; Μήπως λέω δεν είναι τόσο χειραγωγίσημος από τον Σέρβο τόσο όσο θέλουμε να πιστεύουμε; (θα ήθελα να διαβάσω και την άποψη του Steven αν διαβάσει το post πάνω στο συγκεκριμένο θέμα)

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Αγαπητέ, κι εγώ στην ανάρτηση την δικιά μου, συγχαρητήρια μοιράζω, τουλάχιστον για 60 λεπτά ( για το γκολ ασφαλώς και ΔΕΝ φταίει κανένας από το τεχνικό τημ ).
    Υπάρχει όμως και το μετά. Δηλαδή : 1. έλλειψη φυσικής κατάστασης . 2. Κακή διαχείρηση του παιχνιδιού στο οποίο έπρεπε να νικήσουμε με βάση τις απουσίες του αντίπαλου αλλά και την κακή κατάσταση του 3. Οι πολύ αργές αλλαγές που ήταν στοιχείο φόβου. Αυτά είναι θέματα του προπονητή και θυμίζουν τακτικές του σούπερ φοβιτσιάρη και ανασφαλούς Μπάγιεβιτς, κι άρα πιστεύω οτι σου απαντώ.
    Από εκεί κι έπειτα, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ που θα είναι όμως η σούπερ έκπληξη σε παγκόσμιο επίπεδο.Μιλάω για την εξελικτική του πορεία. Ελπίζω να σε καλύπτω.

  5. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Αυτός ο Σουηδός, όπως και να του την πετάγαν τη μπάλα κάτι γιδοβοσκοί σαν τον Ρόβα, έβρισκε τρόπο να την κατεβάσει, να την ελεγξει και να τη δώσει σωστά. Παρατήρησα μια φορά τον Ρόβα να του την πετάει απο το ένα μέτρο στην κοιλιά και άλλη μία τον Ανάκογλου να του τη δίνει στο ύψος του γονάτου και μάλιστα και τις δυο φορές είχε αντίπαλο κοντά. Ε, και τις δυο φορές την έλεγξε και την έδωσε σωστά. Για να μην πούμε βέβαια για τα πεντακάθαρα κοψίματα του. Εαν προσέξατε βγήκε απο τα ρούχα του, οταν σε ένα πεντακάθαρο κόψιμο στον Μητρογλου έξω απο την περιοχή μας, ο 15εκκ σωριάστηκε σαν κουράδα και ζήταγε φάουλ. Κάποιος να προετοιμάσει τον Σουηδό γιατι εχει να δει πολλά και μην πάθει κανα σοκ.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ χειραγωγισημος και μαριονεττα του Σερβου. Αλλωστε οι δηλωσεις με τα ασπρα αλογα δεν ειναι δκες μου. Η θεση προυποθετει 2 ΒΑΣΙΚΑ πραγματα: 1) Να ειναι φθηνος στα λεφτα (classic νιαου) 2) Να ειναι πειθηνιος σε οτι του λεμε και οτι τον ‘καθοδηγουμε’. Ποιος επαγγελατιας προπονητης θα δεχωταν τετοιες παρεμβασεις στο εργο του? Η ΑΕΚ παιζει συστημα και τακτικη ΣΕΡΒΟΥ ακομη και στις αλλαγες, οποιος εχει δει το ΣΕΡΒΟ (και οχι Ελληνα) παλιοτερα μπορει να συκρινει, μεχρι και οι αλλαγες ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    Ο Οττο εκανε διαχειρηση απενταντι σε πολυ δυνατοτερους αντιπαλους και αναγκαστικα επαιζε ΟΡΘΑ αυτο που επαιζε, κατι που λογικα θα δουμε και με το πιγκουινο τωρα στη εθνικη. Ο αλλος μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχει αντιμετωπισει (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οπως προχτες) δυνατοτερες ομαδες ισα ισα που το 90% και βαλε των παιχνιδιων (ολη τη χρονια περσυ κα σχεδον ολη φετος) οι αντιπαλοι εινια χαμηλης δυναμικοτητας και μετα το 60 τα φτυνουν.
    Η ομαδα εχει ΤΡΑΓΙΚΕΣ ελλειψεις- φαντασου μονο να χτυπησει ο Αραβιδης με ποιους μενεις μπροστα: με τον Πλατελλα και τον Ντακολο με το ξυλαγκουρο τον Μπεεσεβιτς. Ο Χρυσανθεμος θα δειξει αν και κατ εμε ειναι για παγκο του χρονου και αμα. Επαιξε πριν 6-7 χρονια μια σαιζον και μετα χαθηκε..
    Θελουμε 6 παικτες ενδεκαδας κανονικης- οπως π.χ ο Σουηδος δηλαδη παικτες που ηρθαν και παιζουν με το καλημερα. Η ο (ακομη ανετοιμος) Ανταμ. Αυτοι ειναι παικτες. Ηρθες μπαινεις παιζεις. Τα αλλα με προσαρμογες κλπ ειναι παπαριες για να κερδιζουμε χρονο.
    Θελουμε ενα Σκοκο να τους ζαλιζει και να τον φοβουνται, ενα Μπλανκο να τελειωνει τις φασεις (φαντασου να ηταν ο Ισμα στις 2-3 φασεις που καναμε το 0-2 ηταν τελειωμενο και μετα αντε γεια)..
    Θες ενα τερμα να σου καθαριζει στη κακη βραδια σου, οχι σε 2 φασεις που εκαναν να τρωει τη μια και να σε πουλαει (στην εξοδο) τη δευτερη.
    Το καλο μεχρι στιγμης ειναι οτι εχουμε δεσει σχετικα ανεκτα πισω και ανασταλτικα.
    Η ΑΕΚ ομως ανεκαθεν ηταν δημιουργικη και επιθετικη ομαδα και εκει πασχουμε σοβαρα.
    O Nατσο εχει ελληνα μανατζερ και παιζει στη Λανους με ονομαστικη αξια 3εκκ. Παρτον δανεικο 1 χρονο η με οψιον 1-1,5 εκκ να δεις πως αλλαζεις εικονα ΑΜΕΣΑ με +15 γκολ στη σαιζον. Δινεις στο χρυσανθεμο 1 εκκ στα 3 χρονια και δε παιρνεις αυτον??

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Την συγκεκριμένη ερώτηση την αφίσα επίτηδες γιατί ξέρω ότι όταν ακούτε το όνομα του Σέρβου παθαίνετε αμόκ (νομίζω ότι αυτά πρέπει να μείνουν στο παρελθόν). Τώρα εγώ δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης που έχει πάρει euro έχει παίξει στη Ρόμα κτλ θα άφηνε έναν άνθρωπο να τον μεταχειρίζεται σαν ανδρείκελο. Δεν είναι λογικό. Δηλαδή να το καταλάβω ότι τον βοηθάει στην <> και τον σχεδιασμό της ομάδας όμως αυτός δεν κάθετε στον πάγκο.

    ΥΓ.1 Steven τις αναρτήσεις σου τις διαβάζω απλός το άρθρο του Snitch μου έδωσε πάσα για να σας κάνω μια λογική ερώτηση. Θεώρησα ότι η συζήτηση πάει προς τα πάνω και για την οικονομία δεν ποσταρα και στο άρθρο σου όπου η ερώτηση μου θα ήταν άκυρη.

    ΥΓ.2 The Snitch Για τις μεταγραφές θα τα πούμε το καλοκαίρι. Μη βιάζεστε λες και δεν ξέρει η διοίκηση τι και πόσους παίκτες χρειάζεται. Αν κρίνουμε από το καλοκαίρι που πέρασε, δικαιώνονται οι επιλογές γιατί είμαστε πρώτοι με 9 βαθμούς (και χωρίς cf) καθώς και σε τροχιά κυπέλου το οποίο δεν ήταν άμεσος στόχος της ομάδας.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    To που εχεις ‘παιξει’ και τι εχεις παρει δεν καταδεικνυει το τι εισαι. Εδω θα σου πω οτι συνηθως οι καλοι προπονητες ηταν απο μετριοι ως ανυπαρκτοι ως παικτες συνηθως. Εχω να σου δειξω πολλους managers σε πολλους χωρους που μολις φευγουν απο το μαντρι και την ‘επιβλεψη’ εξαφανιζωνται. Το πως παιζει η ομαδα, ποιους παικτες φερνει ειναι. Αν εσυ βλεπεις καποια διαφορα με το να καθεται στο παγκο ο ιδιος η η μαριονετα του, που δεν βλεπω πες τη μου. Μεταγραφες σιγουρα θα δουμε οπως εχουμε δει ηδη. Τωρα το τι βγηκε και τι οχι ας το αφησουμε καλυτερα να το δειξει ο χρονος. Αναφερω μονο Ποποβιτς-Ντακολ-Ζοριτς..Αυτο μας ελειπε να μην ειμαστε πρωτοι στη Β Εθνικη..
    Τελος δεν παθαινω κανενα αμοκ. Απλα ανθρωπος που με ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΔΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ δεν ανεχωμαι να μου πουλαει ΑΕΚφροσυνη. Ας πει ειμαι επαγγελματιας και κοιταω το συμφερον μου. Οπως εκανε ο Σαμπανατζοβιτς π.χ η ο Μαυρος φευγωντας στο νιονιο τοτε. Εκει ΟΥΔΕΙΣ θα τον κατηγορησει.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Αγαπητέ, κανένα αμόκ δεν υπάρχει. Εγώ τον ξέρω πολύ καλά και του τα έχω πει : Οτι ήταν πάντα κότα, κάργα ανασφαλής και φοβιτσιάρης. Φυσικά τα έχω πει και στον sugar, που βέβαια τα ήξερε και πριν από εμένα.
    Η θέση μου είναι οτι διχάζει κι άρα δεν θα έπρεπε να έχει οργανική θέση. Διαφωνείς σε αυτό; Αν όχι, τότε να φέρουμε πίσω και τον Ψωμιάδη. Τέλος όσο αναφορά την προσφορά του σε επίπεδο ποδοσφαίρου, ΠΛΕΟΝ είναι συνταξιούχος.